Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 12:37

Hozzászólás a témához  [ 1321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Következő
SonyEricsson W810i: EDGE Walkman NetFront böngészővel 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Pontosabban ez történik képekkel illusztralva:

Először azt mondja frissítsek:

Kép

Aztán hirtelen meggondolja magát:

Kép

kedd nov. 20, 2007 19:07
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Megtudja mondani valaki hogy lehet a legújabb firmwaret feltelepíteni a telóra ?
Mert SEUS nem látja a legújabbat, hanem még mindig a tavaly szeptemberit, pedig független a teló :x

kedd nov. 20, 2007 18:26
Moderátor

Hozzászólás 
mihalylevi írta:
Sziasztok. Valaki megírná nekem hogy hogy lehet a W810i-t függetleníteni? Előre is köszönöm
Természetesen van nem hivatalos módszer is rá, de azt már Neked kell kitalálnod, hogy kihez kell fordulj.

Egy biztos, Te, otthon, ingyen nem tudod megcsinálni.

szomb. okt. 06, 2007 15:28
platina tag

Hozzászólás 
mihalylevi írta:
Sziasztok. Valaki megírná nekem hogy hogy lehet a W810i-t függetleníteni? Elõre is köszönöm

beballax a szolgáltatódhoz, kifizeted az árát, és megcsinálják neked.

szomb. okt. 06, 2007 12:58
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok. Valaki megírná nekem hogy hogy lehet a W810i-t függetleníteni? Előre is köszönöm

szomb. okt. 06, 2007 9:52
ezüst tag

Hozzászólás Txt fejegyzés
Hello!

Pár hozzászólással ezelőtt megbeszéltük a feljegyezést :) igen ám, de nekem valami olyasmi kéne amit nokia is olvasni tud. mert ennek valami wms vagy mi a kiterjesztése, és nokia nem nyitja meg.

megköszönöm ha valaki válaszol.

üdv

vas. szept. 16, 2007 11:54
arany tag

Hozzászólás 
Vettem tegnap egyet fehérben, és abban SanDisk kari van, és 940MB a szabad hely. :roll:

pén. szept. 14, 2007 11:33
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Te ugye nem az indexes Wágner úr vagy???
Nem. A többi ment privátba.

csüt. szept. 13, 2007 10:28
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Wagner ur írta:
Engem is meglepett az a fajta matematikai értelmezés a két gyártó (sandisc, sony/-ERICSSON) részéről.

Semmi köze sem a Sony, sem az Ericsson cégnek a MS kártyákhoz, kizárólag a SanDisk gyártja őket, tehát nem 2 gyártó, csak 1.
Amit mondjuk én sem értek, hogy ez nem is matematikai értelmezés, hanem egész egyszerűen nem akkora a memória, mint amit ráírnak.

Na jó. elírtam a sandisk nevét, de a két gyártó akkor is két gyártó, mindössze nem úgy értelmezted amit írtam mint én. :D Ezzel nincs baj, mert néha én sem értem amit írok. :cry: Szóval a két gyártó a SanDisk és a vele (ebben az átverésben is) erősen együtműködő Sony és mostanra az ERICSSON is, mivel a SonyERICSSON 50-50%-ban a két cég tulajdona tudtommal, így végül három cég is érintett ebben a mutyiban. Nehogy elkezdje a sony és a sonyERICSSON fényezni magát, hogy "háténerrőlsemmitsemtudok és micsodamocskosdologez!?" mert még megszakad a szívem. :wink:

Trabi TM írta:
Ugyanezen gyártó SD kártyájánál az 512 MB-os az 512000000 byte-ot jelent, míg M2-es kártyánál csak 478000000 byte-ot... Míg az elsőnél ez az 1024-es váltószám miatt 488 MB lesz, ez még csak-csak OK, mert a winchester-eknél is így vágják át az embereket már jó 10 éve, addig a másodiknál már csak 456 MB, ahol is nehéz bármilyen számítással is eljutni az 512 MB-ra kerekített értékhez... :(
Tehát teljesen korrekt 536870912byte helyett (utólag itt javítva a 9%-os hirtelen becslésem) 11%-al kevesebbet adni. Szerintük. :roll: A vinyókat már úgy megszo(p)ktuk, hogy fel sem tűnik ... Az utolsó dolog amihez SD (MMC) kártyát használtam, az ERICSSON csatolható MP3-lejátszója, 32 mega kártyával. Háááát! :D

Szerintem lassan zárjuk le ezt témát, mert elvész a lényeg. Vagy nyissunk egy MemoryStick-gyalázó topikot. :twisted:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wagner ur csüt. szept. 13, 2007 10:30-kor.

csüt. szept. 13, 2007 10:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Engem is meglepett az a fajta matematikai értelmezés a két gyártó (sandisc, sony/-ERICSSON) részéről.

Semmi köze sem a Sony, sem az Ericsson cégnek a MS kártyákhoz, kizárólag a SanDisk gyártja őket, tehát nem 2 gyártó, csak 1.
Amit mondjuk én sem értek, hogy ez nem is matematikai értelmezés, hanem egész egyszerűen nem akkora a memória, mint amit ráírnak.

Ugyanezen gyártó SD kártyájánál az 512 MB-os az 512000000 byte-ot jelent, míg M2-es kártyánál csak 478000000 byte-ot... Míg az elsőnél ez az 1024-es váltószám miatt 488 MB lesz, ez még csak-csak OK, mert a winchester-eknél is így vágják át az embereket már jó 10 éve, addig a másodiknál már csak 456 MB, ahol is nehéz bármilyen számítással is eljutni az 512 MB-ra kerekített értékhez... :(

csüt. szept. 13, 2007 9:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Öööö sajnos nem használsz vagy sajnos nem kevés? ;-) Asszem az utóbbi. Engem is meglepett az a fajta matematikai értelmezés a két gyártó (sandisc, sony/-ERICSSON) részéről. Nem is tudom, hogy ez milyen mértékben tartozik a "Vásárló megtévesztése" kategóriába. Mert ez bizony 9% eltérés az általánosan elfogadott és szakmailag is elvárt 1024-es váltáshoz képest. Egyáltalán nem szalonképes ez a dolog. Szerintem.
Te ugye nem az indexes Wágner úr vagy???

csüt. szept. 13, 2007 2:09
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Sajnos nem.

A kártya gyártója 10-es számrendszerben számol, a firmware-é pedig kettesben.

Egyiknél 1000, másiknál 2 a tizediken (1024) a váltószám.

Ennyi a trükk :(

Mint a vincsesztereknél...
Öööö sajnos nem használsz vagy sajnos nem kevés? ;-) Asszem az utóbbi. Engem is meglepett az a fajta matematikai értelmezés a két gyártó (sandisc, sony/-ERICSSON) részéről. Nem is tudom, hogy ez milyen mértékben tartozik a "Vásárló megtévesztése" kategóriába. Mert ez bizony 9% eltérés az általánosan elfogadott és szakmailag is elvárt 1024-es váltáshoz képest. Egyáltalán nem szalonképes ez a dolog. Szerintem.

szer. szept. 12, 2007 16:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sajnos nem.

A kártya gyártója 10-es számrendszerben számol, a firmware-é pedig kettesben.

Egyiknél 1000, másiknál 2 a tizediken (1024) a váltószám.

Ennyi a trükk :(

Mint a vincsesztereknél...

szer. szept. 12, 2007 15:35
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Valaki haszál 1GB-os Sony M2-es karit?
Nekem 910MB-ot ír ki, picit kevés, nem?

szer. szept. 12, 2007 14:08
ezüst tag

Hozzászólás kösszi
Kösszi, rendesek vagytok mind a ketten!

üdv

kedd szept. 11, 2007 19:31
arany tag

Hozzászólás 
Ha minden igaz, akkor Szervező->Feljegyzések. Ha kész a jegyzet, akkor Egyebek->Küldés->Bluetooth Asszem. Másik lehetőség, ha pc-re akarod küldeni, hogy sima sms-t írsz és azt MPE-el mented le pc-re. Természetesen ebben az esetben a kijelöl->másolás->beillesztés módszer járható. Az utóbbi talán a több karakter miatt lehet előnyös. Sajnos a Feljegyzés rész elég hmmm kevés karaktert enged.

kedd szept. 11, 2007 17:50
gyémánt tag

Hozzászólás Re: mentett lapok
wilco írta:
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet olyan üzenetet, szöveget létrehozni telefonnal amit bluet.-on tovább lehetne küldeni?
Arra már rájöttem hogy a mentett lapokat tudom csak tovább küldeni, de azt nem tudom hogy ilyet hogy lehet létre hozni...

Nokiáknál ilyesmi a jegyzet!
Ha tudok írjatok már pls

kösszi

Sima jegyzet nem jó?

kedd szept. 11, 2007 15:29
ezüst tag

Hozzászólás mentett lapok
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet olyan üzenetet, szöveget létrehozni telefonnal amit bluet.-on tovább lehetne küldeni?
Arra már rájöttem hogy a mentett lapokat tudom csak tovább küldeni, de azt nem tudom hogy ilyet hogy lehet létre hozni...

Nokiáknál ilyesmi a jegyzet!
Ha tudok írjatok már pls

kösszi

kedd szept. 11, 2007 13:47
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Legyen kedves valaki mentse le a gyári háttérképeit a telójáról és küldje el akár e-mailban vagy linkelje ide. :cry:
Köszönöm!

pén. szept. 07, 2007 20:40
arany tag

Hozzászólás 
Ezzel Én is szívtam, ugyanez a bibi volt nálam is, fel is hívtam a T-t,
nem-e vírusozták-e be az MMS beállítást. :lol:
Végülis semmi értelmeset nem tudtak mondani, csak azt,
vigyem be a szervizbe a telót! :roll: Ész, hova mész!!! :arrow:

A net profilból való törléskor nálam is resetelt, aztán próbáltam a Java beáll., onnan sikerült.

szer. szept. 05, 2007 12:13
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Sziasztok!

Tegnap frissítettem a telóm szoftverét a szerintük legújabb R4EA031-re. Utána megkértem a beállításokat rá T-től és az MMS beállítások miatt állandóan újraindult, de úgy, hogy még törölni sem sikerült a profilt. Csináltam egy gyári állapot visszaállítását és ettől eltűntek a gyári témáimból 2 és a háttérképeimből is jónéhány.
Legyen kedves valaki egy EW-s telóról lementeni és elküldeni nekem a háttérképeit! Főlegeg a kér barna csíkos képecskéket kasználtam háttérnek és most sehol sem találom.
Köszi!

szer. szept. 05, 2007 10:58
ezüst tag

Hozzászólás kösszi
Kösszi srácok!

Elég volt egy mindent nulláz, és visszaállt a régi rend :)

Kössz mégegyszer!

üdv: wilco

kedd aug. 14, 2007 12:07
arany tag

Hozzászólás 
Azért - ha még nem tetted -, tedd fel kérdésed a Pappferen is. Ott nagyon jártasak annak a telefonnak a mappaszerkezetében. Szerintem valamiért nem takarította ki a telefon az ideiglenes mappát.

csüt. aug. 09, 2007 7:34
platina tag

Hozzászólás 
ha sehogy sem tudod kitörölni, akkor gyári beállítás visszaállítása, ha az sem segit, akkor egy szoftverfrissítés.

csüt. aug. 09, 2007 7:25
ezüst tag

Hozzászólás törlés
Sziasztok!

Előszöris köszi a linket, sok jó cuccot szedtem le

Másodszor:

Letöltöttem egy programot a telómra, adatkábellel elkezdtem átrakni, és kb 90% kiírta hogy megtelet a memória. Voltam olyan hülye hogy telefon memo-ra raktam. Sebej, rakjuk memcardra. Ám a tel memóriából nem tudtam törölni a filet, így most van 200kb szabad helyem, ugyanis sem a gép sem a telefon fájl kezelője nem látja a mappát amit elkezdtem átmásolni, és így törölni nem tudom. Viszont baromi lassu lett a telefon, és megköszönném ha segítenétek.

szer. aug. 08, 2007 16:50
gyémánt tag

Hozzászólás Re: letöltések
wilco írta:
Na berúháztam egy w810i-re és azt kell mondjam abszolút megérte, igazatok volt!
Nagyon szép képet csinál, és nagyon jól szól, és az extrákkal is meg vagyok elégedve.

Had kérdezzem meg tőletek, hogy témát, játékot, és programokat (pl: szótárprogram) honnan lehet letölteni S.E-re?
Eddig Nokia 6600ám volt, és abból egy rahedli helyet tudok, de S.E-ben még elveszett vagyok.

Nagyon kösszi a válaszotokat!

Üdv All!!!

Ha eddig még nem használtál SE-t,akkor elsőként ajánlatos Pappfer oldalára lépned,illetve ott van még a Seria,az is egy elég nagy SonyEricssonnal foglakozó oldal.Csak úgy útmutatás képpen.Onnan majd eljutsz ide-oda.
Üdv

pén. júl. 27, 2007 17:30
ezüst tag

Hozzászólás letöltések
Na berúháztam egy w810i-re és azt kell mondjam abszolút megérte, igazatok volt!
Nagyon szép képet csinál, és nagyon jól szól, és az extrákkal is meg vagyok elégedve.

Had kérdezzem meg tőletek, hogy témát, játékot, és programokat (pl: szótárprogram) honnan lehet letölteni S.E-re?
Eddig Nokia 6600ám volt, és abból egy rahedli helyet tudok, de S.E-ben még elveszett vagyok.

Nagyon kösszi a válaszotokat!

Üdv All!!!

pén. júl. 27, 2007 16:57
gyémánt tag

Hozzászólás Re: w810i ct w850
Macika írta:
De mit akarsz Te 4 GB-ra másolni? DVD-t eredetiben??????

Én is nagyon szűken vagyok az 1GB-on. Van rajta egy rakás zene, csak amit épp hallgatni akarok az nem. :? :)

Guni

hétf. júl. 23, 2007 22:30
arany tag

Hozzászólás 
Nem értem most melyik memóriakártyáról írtok. Hisz memoristick pro duo való a w810i-be és micro a w850i-be. A w810i-hez van 4 Gb-os kártya. Gondolom a microra gondoltatok, hogy nincs, ami a w850i-be kell. tudomásom szerint a micro kártya méregdrága. Amúgy szerintem gond nélkül teli lehet pakolni a 4 gigát még sima zenetelefonnal is.

Szerintem a w810i megbízhatóbb lehet a csúszka hiánya miatt. valamiért én arra gondolok, hogy a csúszkás telefonok hamar kikopnak, lötyögnek. De leht, hogy a valóságban nem így van, gondolom majd meg is cáfolnak a tulajdonosok, de hát a surlódás az surlódás még a Sonyericssonnál is...
Viszont nyilvánvalóan többet tud a W850i mint a W810i.

hétf. júl. 23, 2007 22:10
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Macika írta:
Én nem láttam még 2 GB-nál nagyobb MS Duo Pro-t.

Menj át Ákoskához, Neki tudtommal van egy 4 GB-osa... :)
Egyébként már létezik 8 GB-os is, bár MO-on még nem láttam, és a telefon sem támogatja valószínüleg...
Ákoska a Germánokat boldogítja mostanában... :)

Mostmár láttam akkor, vegyük úgy. :)

A többi állításomat akkor is fenntartom. Sokkal többet fogyaszt és lassabb is.

hétf. júl. 23, 2007 15:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Én nem láttam még 2 GB-nál nagyobb MS Duo Pro-t.

Menj át Ákoskához, Neki tudtommal van egy 4 GB-osa... :)
Egyébként már létezik 8 GB-os is, bár MO-on még nem láttam, és a telefon sem támogatja valószínüleg...

hétf. júl. 23, 2007 14:26
Moderátor

Hozzászólás Re: w810i ct w850
wilco írta:
Sziasztok!

Még egy utolsó segítséget had kérjek!

Miben jobb vagy nem jobb a w850 a w810i-nél? Holnap akarom megvásárolni valamelyik készüléket, de nem tudom, melyiket érné meg jobban.
Kamerára, hangzásra, és a software dizánjára fektetem a hangsúlyt.

válaszotokat előre is köszönöm

ui: w810i memórája állítólag 4gbig bővíthető? (Saturnban ezt írták, de én csak úgy tudom hogy 1gb-ig)
Nem bővíthető a memóriája. Külső memóriakártya helyezhető bele. Én nem láttam még 2 GB-nál nagyobb MS Duo Pro-t. De ha van is 4 GB-os belőle, HALÁLTUTI, hogy drágább, mint 2 db 2 GB-os. Arról nem is beszélve, hogy minél nagyobb egy kártya, annál nagyobb a fogyasztása és annál lassabban kezeli a készülék.

Szóval nagyon megéri.

De mit akarsz Te 4 GB-ra másolni? DVD-t eredetiben??????

Miben jobb?

A W850i 3G-s. Meg slider.

hétf. júl. 23, 2007 13:19
ezüst tag

Hozzászólás w810i ct w850
Sziasztok!

Még egy utolsó segítséget had kérjek!

Miben jobb vagy nem jobb a w850 a w810i-nél? Holnap akarom megvásárolni valamelyik készüléket, de nem tudom, melyiket érné meg jobban.
Kamerára, hangzásra, és a software dizánjára fektetem a hangsúlyt.

válaszotokat előre is köszönöm

ui: w810i memórája állítólag 4gbig bővíthető? (Saturnban ezt írták, de én csak úgy tudom hogy 1gb-ig)

hétf. júl. 23, 2007 12:57
platina tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
És azt beállítottad, hogy az internetbeállításokban erre a fiókra hivatkozzon a böngésző? Aztán még a java programok nethozzáférését is erre az internet.vodafone.net-re kell engedélyezni, hogy a miniopera is menjen. Amúgy meg semmilyen proxy nem kell hozzá, semmi jelszó, mindent hagyj üresen, csak az apn legyen beírva.

ÚRISTEN ! MESSIAS VAGY !!!! :D:D:D:D:D:D

2-vel lentebbi java programok hozzáférése nem volt beállítva !

mostmár működik !!

THX:D

pén. júl. 20, 2007 11:42
arany tag

Hozzászólás 
És azt beállítottad, hogy az internetbeállításokban erre a fiókra hivatkozzon a böngésző? Aztán még a java programok nethozzáférését is erre az internet.vodafone.net-re kell engedélyezni, hogy a miniopera is menjen. Amúgy meg semmilyen proxy nem kell hozzá, semmi jelszó, mindent hagyj üresen, csak az apn legyen beírva.

pén. júl. 20, 2007 5:25
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok !

Van egy problémám a Vodafone-nal kapcs.

Hiába telepítek telefonomra (W810i) internetet használó szoftvereket, mind kiirja, hogy nem tud kapcsolódni, nincs netem. Holott NET200 előfizetést kötöttem, ami számítógépen műküdik. A készülékem beállításaival lehetnek gondok ! Valaki beállítás Messiás tudna mondani vmi tippet ? APN, IP, DNS címek stb.

(MOD): Az ügyfélszolgálat az APN címet iratta át velem ''internet.vodafone.net'' -re, de így se jó

(MOD2): sonyericsson.hu oldalas sms-es beállítást is elküldettem, de az csak a waposat küldi, az se jo! (azt íratták át velem).

(MOD3): előfizetéses vagyok

pén. júl. 20, 2007 0:49
Moderátor

Hozzászólás Re: k550i ct. w810i
wilco írta:
Sziasztok!

Nagy dilemma előtt állok, telefon vásárlásra szántam magam rá, és nem tudok a w810i és a k550 között döntetni.
w810i bejön mert jól néz ki, tetszik a menüje, viszont hiányzolom a kamera védőt, és nem tudom hogy mennyivel csinál rosszabb képet mint a k550
k550 bejön mert kameravédős, és cybershotos, de szerintme nem néz ki olyan jól, és rettentő kicsik a gombjai.

Ha esetleg valaki aki használ w810i-t küldene nekem pár képet (5-6db) hogy megnézhessem milyen a kam, és írna egy rövid jellemzést megköszönném.

üdv all:
wilco

ui: 550ről is várok hasonlókat ha valakinek van képe esetleg.[/b]
Egykutya mindkettő, amiben jobb a K550, az az, hogy 1 évvel újabb fejlesztés, és van rajta USB 2.0.
Ami negatívum, hogy drága (még) hozzá a memóriakártya.

A W810i egyébként még mindig drágább kicsivel.
A billentyűzet miatt szerintem ne aggódj, nem a méret a fontos, hanem az egymáshoz való közelség, abban meg nagyjából megegyezik a két modell.
Mondjuk nekem W810i-m van, nagyon bejött, szóval én azt preferálom.

szer. júl. 18, 2007 1:39
ezüst tag

Hozzászólás k550i ct. w810i
Sziasztok!

Nagy dilemma előtt állok, telefon vásárlásra szántam magam rá, és nem tudok a w810i és a k550 között döntetni.
w810i bejön mert jól néz ki, tetszik a menüje, viszont hiányzolom a kamera védőt, és nem tudom hogy mennyivel csinál rosszabb képet mint a k550
k550 bejön mert kameravédős, és cybershotos, de szerintme nem néz ki olyan jól, és rettentő kicsik a gombjai.

Ha esetleg valaki aki használ w810i-t küldene nekem pár képet (5-6db) hogy megnézhessem milyen a kam, és írna egy rövid jellemzést megköszönném.

üdv all:
wilco

ui: 550ről is várok hasonlókat ha valakinek van képe esetleg.[/b]

kedd júl. 17, 2007 22:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
392MHz írta:
Sorry utánanéztem és csak a Voice ANswering-re vonatkozik az mp3 tilalom...

Az lehet, azt nem használtam még soha, de a hanghívást igen, tehát ott 100%, hogy megy... :)

szer. júl. 11, 2007 18:41
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
392MHz írta:
Hanghívás, Varázsszó, stb csak akkor müködik, ha NEM mp3-as csengõhang van beálltva csengésnek.

:?:

Nálam tök jól mûködik a hanghívás, és MP3 csengõhangom van...

Sorry utánanéztem és csak a Voice ANswering-re vonatkozik az mp3 tilalom...

szer. júl. 11, 2007 10:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Kiválóan ellenőrizhető utólag, visszamondja a felvett hangmintát (így lehet hallani, mennyire zajos, mennyire érthető, stb-stb. lett a felvétel), amit el kell fogadj.

Most a hívásinformáció/kihangosító menüpont Bluetooth menüpontjában a párosított kihangosítok között beállítottam a JAbra BT500v-t, most már ha csatlakoztatva van, akkor automatikusan megjelenik a headset ikon mellett egy másik headset ikon is, tehát átvált Hord.kihang. profilra. De a hanghívás rögzítésekor még mindig nem építi fel a kapcsolatot, és a tel. mikrofonját használja, illetve az ellenőrzéskor elfogadás előtt is a telefon saját hangszóróját használja. :( A csengőhang milyensége itt szerintem még nem mérvadó csak a varázsszónál. Kezdek csüggedni, de nem adom fel :)

szer. júl. 11, 2007 5:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
392MHz írta:
Hanghívás, Varázsszó, stb csak akkor müködik, ha NEM mp3-as csengőhang van beálltva csengésnek.

:?:

Nálam tök jól működik a hanghívás, és MP3 csengőhangom van...

szer. júl. 11, 2007 0:44
platina tag

Hozzászólás 
Hanghívás, Varázsszó, stb csak akkor müködik, ha NEM mp3-as csengőhang van beálltva csengésnek.

kedd júl. 10, 2007 23:51
Moderátor

Hozzászólás 
Moz írta:
Jajj, azt hiszem elbeszélünk egymás mellett! Kicsit már fáradt vagyok:)

Szóval, én azt hittem, hogy a BT headset mikrofonjával is lehet rögzíteni hangot hanghíváshoz, nem csak a telefon mikrofonjával. Azt tudom hogy ha autóban használom akkor a zaj miatt, ha a sisakban akkor amiatt, vagy mondjuk ha valamiért más hangsúllyal próbálkozik az ember akkor nem tárcsáz. Ezért szerettem volna a füles mikrofonját használva rögzíteni a hanghívást, és ez az ami nem sikerült. :(
Nekem sikerült.

Kiválóan ellenőrizhető utólag, visszamondja a felvett hangmintát (így lehet hallani, mennyire zajos, mennyire érthető, stb-stb. lett a felvétel), amit el kell fogadj.

kedd júl. 10, 2007 23:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Jajj, azt hiszem elbeszélünk egymás mellett! Kicsit már fáradt vagyok:)

Szóval, én azt hittem, hogy a BT headset mikrofonjával is lehet rögzíteni hangot hanghíváshoz, nem csak a telefon mikrofonjával. Azt tudom hogy ha autóban használom akkor a zaj miatt, ha a sisakban akkor amiatt, vagy mondjuk ha valamiért más hangsúllyal próbálkozik az ember akkor nem tárcsáz. Ezért szerettem volna a füles mikrofonját használva rögzíteni a hanghívást, és ez az ami nem sikerült. :(

kedd júl. 10, 2007 22:43
Moderátor

Hozzászólás 
Moz írta:
Pedig motoron jól jönne, BT a sisakban, telefon meg a tokjában. Még mindig nem tudom hogy hogy lehetne a hangot a BT mikrofonján keresztül felvenni a hanghíváshoz, mert szerintem én a telefon mikrofonját használtam hozzá az elébb. :(
Az a baj, hogy nem akarod megérteni, hogy máshogyan hangzik minden helyzetben a szöveg.

Nem tudom, miért várod el egy készüléktől, hogy a saját mikrofonjával felvett szöveget felismerje egészen más akusztikai körülmények között.
Mintha azt hinnéd, hogy a szöveget/szvakat érti a készülék és nem a hullámformát hasonlítja össze.
Ha bukóban akarod használni, akkor vedd fel bukóban a szavakat!
100%, hogy menni fog!!!

kedd júl. 10, 2007 22:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Moz írta:
Macika írta:
Moz írta:
Persze, hogy meg tudom. :) Összepárosítom a headsetet a telefonnal, majd mikor rögzíteni akarom az azonosítót , azt mondja várjam meg a hangot utána mondjam a szöveget. A jelzőhang csak a telefonon szólal meg, a BT-n nem :(
És? ez nem gond. Nekem Plantronics BT-m van, és simán megy. Igen, később épül fel a BT-kapcsolat, na de ez nem gond.

Na a hanghívás már megy, egyik fülemen volt a BT a másikon a telefon, mikor a telefon csippantott bemontam a nevet és úgy tűnik jól vette fel mert később a teszthívás során sikerült tárcsázni, felismerte. Neked a felvétel/ foglalt/varázsszó is megy BT-n keresztül?
Igen. De mivel hülye parasztvakításnak, szükségtelennek tartom, ezért nem használom.

Pedig motoron jól jönne, BT a sisakban, telefon meg a tokjában. Még mindig nem tudom hogy hogy lehetne a hangot a BT mikrofonján keresztül felvenni a hanghíváshoz, mert szerintem én a telefon mikrofonját használtam hozzá az elébb. :(

kedd júl. 10, 2007 22:24
Moderátor

Hozzászólás 
Moz írta:
Macika írta:
Moz írta:
Persze, hogy meg tudom. :) Összepárosítom a headsetet a telefonnal, majd mikor rögzíteni akarom az azonosítót , azt mondja várjam meg a hangot utána mondjam a szöveget. A jelzőhang csak a telefonon szólal meg, a BT-n nem :(
És? ez nem gond. Nekem Plantronics BT-m van, és simán megy. Igen, később épül fel a BT-kapcsolat, na de ez nem gond.

Na a hanghívás már megy, egyik fülemen volt a BT a másikon a telefon, mikor a telefon csippantott bemontam a nevet és úgy tűnik jól vette fel mert később a teszthívás során sikerült tárcsázni, felismerte. Neked a felvétel/ foglalt/varázsszó is megy BT-n keresztül?
Igen. De mivel hülye parasztvakításnak, szükségtelennek tartom, ezért nem használom.

kedd júl. 10, 2007 22:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Moz írta:

kedd júl. 10, 2007 22:10
Moderátor

Hozzászólás 
Moz írta:

kedd júl. 10, 2007 22:03
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Következő