Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 23:14

Hozzászólás a témához  [ 469 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Következő
3G - a Pannontól! 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
ksanyo írta:
Azt biztosan nem, de gép és telo között bt-n 30kbyta-al azért szokott menni a másolás, az pedig közelitené a 256kbps-t ha jol számolok.

Szerk.: Akkor vajon a bt dialup kapcsolat miért maximalizálodik 115kbit-en?
k_chris írta:
kérdés a teló tudja e a BT 2.0át.. annak 7-800 a maxja, a régié kevesebb...
:(

Ne törődj vele!
Nekem is annyit ír ki a 6120c-vel és egy 2.0-ás BT-szal. Kb. 1Mbitet tudok mérni ennek ellenére. Az xp hazudik! :nemar:

jah ok akkor valszinu tudja a gyorsabbat is... a 115.2kbit az a soros kapcsolat egyik (a legtöbb soros port maximalis, igaz a mostaniak tudnak tobbet is) sebessége, és mivel a BT kapcsolat soros BT profilon keresztül jön létre ezért ír ki 115.2kbitet...

pén. okt. 19, 2007 22:43
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
ksanyo írta:
Azt biztosan nem, de gép és telo között bt-n 30kbyta-al azért szokott menni a másolás, az pedig közelitené a 256kbps-t ha jol számolok.

k_chris írta:

Ne törődj vele!
Nekem is annyit ír ki a 6120c-vel és egy 2.0-ás BT-szal. Kb. 1Mbitet tudok mérni ennek ellenére. Az xp hazudik! :nemar:

pén. okt. 19, 2007 21:55
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 

k_chris írta:

pén. okt. 19, 2007 20:35
platina tag

Hozzászólás 
ksanyo írta:
Üdv!

Egy 6230on keresztül használom a pannon "szélessávot" ugyebár mert csak edge-t támogat a telo. Most nem mennék bele hogy miért így lett.

A kérdésem az hogy normális-e az, hogy ha bt-on kapcsolodok, akkor miért 115kbps lesz a sebesség? Tudtommal az edge sávszélessége 256 kbps, a bt-é pedig jóval több, nem? A 115 mintha az infáé lenne. Nézegettem a programban de nem tudok nagyobb átvitelt beállítani. Mi a megoldás? Egyedül a kábel?

pén. okt. 19, 2007 20:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

Egy 6230on keresztül használom a pannon "szélessávot" ugyebár mert csak edge-t támogat a telo. Most nem mennék bele hogy miért így lett.

A kérdésem az hogy normális-e az, hogy ha bt-on kapcsolodok, akkor miért 115kbps lesz a sebesség? Tudtommal az edge sávszélessége 256 kbps, a bt-é pedig jóval több, nem? A 115 mintha az infáé lenne. Nézegettem a programban de nem tudok nagyobb átvitelt beállítani. Mi a megoldás? Egyedül a kábel?

pén. okt. 19, 2007 20:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Kérd írásban! Majd, ha elismerte, akkor nyújts be kötbérkövetelést! :wink:

Áááá... Az nem az én műfajom! :)
Ha minden igaz, akkor valami szoftveres probléma volt, amit nem tudtak azonnal megoldani, ezért egy átmeneti megoldással hidalták át, és csak később sikerült véglegesen megoldani.
A lényeg, hogy a csomagütemező véletlenszerűen eldobott bizonyos csomagokat, amik a felhasználó felől érkeztek. Ez lassította az adatforgalmat, de amikor már minden kérést eldobott, akkor megállt minden. Ilyenkor pár másodpercig nem történt semmi, majd újraindult a forgalom.
Nagyjából ez maradt meg bennem. Mivel nem vagyok szakember, ezért nem értek hozzá! :oops: De a lényeg ez volt.

csüt. okt. 04, 2007 6:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
x/t írta:
thomas77 írta:
Ma sikerült utolérnie a hibabejelentõtõl annak a technikusnak, aki az én problémámmal foglalkozott.
Nagyon korrekt tájékoztatást adott a kialakukt helyzetrõl. Elmondta, hogy mi volt a hiba. Azt is, hogy elvileg már frankónak kell lennie. (úgy néz ki, hogy tényleg kijavították)

És mit mondott, mi volt a hiba?

ja, mi volt a hiba?

Kérd írásban! Majd, ha elismerte, akkor nyújts be kötbérkövetelést! :wink:

csüt. okt. 04, 2007 0:08
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Ma sikerült utolérnie a hibabejelentőtől annak a technikusnak, aki az én problémámmal foglalkozott.
Nagyon korrekt tájékoztatást adott a kialakukt helyzetről. Elmondta, hogy mi volt a hiba. Azt is, hogy elvileg már frankónak kell lennie. (úgy néz ki, hogy tényleg kijavították)

És mit mondott, mi volt a hiba?

szer. okt. 03, 2007 18:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ma sikerült utolérnie a hibabejelentőtől annak a technikusnak, aki az én problémámmal foglalkozott.
Nagyon korrekt tájékoztatást adott a kialakukt helyzetről. Elmondta, hogy mi volt a hiba. Azt is, hogy elvileg már frankónak kell lennie. (úgy néz ki, hogy tényleg kijavították)
Azt is megtudtam, hogy egy 2Mbites cellán lógok (otthon), ami 3 irányba néz, ezért lehet az, hogy 800 Kbit körüli letöltést tudok mérni. Mivel a környéken még nem túl nagy az adatforgalom, ezért bővítésre nem igazán számíthatok mostanában.
Ennyi...

szer. okt. 03, 2007 16:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Amit leírtak ezek az "ügynökök", azt én is alá tudom támasztani. Legalábbis a Pannon és a Voda részéről.
A Pannon nálam még sehol sem produkált 1,2 Mbit feletti letöltési sebességet. De ma este legalább nem akadozott! :sajna:

szomb. szept. 29, 2007 20:11
arany tag

Hozzászólás 
Én tapasztaltam javulást a pannonnál, hiszen kezdetben 500-800kbit volt.
Most stabilan 1-1,4Mbitet produkál 1,8-as modemmel...
Most majd lesz alkalmam kipróbálni 3.6-ossal, kíváncsi leszek.... :roll:

pén. szept. 21, 2007 16:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt a leírást nézve sem szerepel túl jól a pannon 3G hálózata. Elsősorban a 3G hálózatot nézve nem produkál jobb teljesítményt, mint a voda.
Lehet, hogy a tesztet végző "ügynökök" is találkoznak azzal a hibával, amivel én szívok. :arrow: Erről jut eszembe... A hibabejelentésnél jeleztem a hibát. 72 órára ígérték a választ, de egy hét után sem történt semmi. Aztán betelefonáltam, hogy mi a búbánat van a dologgal. Azt mondta a kedves ügyfélszolgálatos, hogy még folyamatban a dolog, úgyhogy legyek türelemmel. Én pedig türelmes vagyok, de a hiba továbbra is fennáll: Véletlenszerűen efogy a kapott adat, és 20-30 másodpercig nem történik semmi.
Azóta már 2 hét telt el. Ilyen komoly a hiba, vagy ennyire nem foglalkoznak velem?

pén. szept. 21, 2007 8:50
vas-tag

Hozzászólás 
Jó reggelt! :)
Élóben jelentkezem a Napfény IC-ról, kezemben a drága jó N80-om. Pannon 3G nem nagyon van, GPRS/EDGE annál inkább. Kecskemétröl indultam, Cegléd elött kb. 1 percig volt 3G - be is lassult a gyári böngészö :?: aztán visszaállva 2,5G-re nem találta meg a fórumot...

Azóta bepötyögtem már egy pár hsz-t, korrektül él a kapcsolat és jól megy a fórum is.

hétf. szept. 17, 2007 7:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Értem.
Én a közlemény és a lefedettségi térkép alapján úgy értelmeztem, hogy a jelölt helyeken már egy működő szolgáltatásról beszélhetünk. Ezekszerint viszont szó sincs erről. Vagy ezt is 30 nappal előre be kell jelenteni? :D

vas. szept. 16, 2007 13:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Ákombákom írta:
...az lehetséges, hogy HSDPA van csak, 3G nélkül?

Csak annyira, mint EDGE, GPRS nélkül.
Tehát semennyire! :roll:

mint edge gsm nélkül...

vas. szept. 16, 2007 9:28
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ákombákom írta:
...az lehetséges, hogy HSDPA van csak, 3G nélkül?

Csak annyira, mint EDGE, GPRS nélkül.
Tehát semennyire! :roll:

pén. szept. 14, 2007 17:37
ezüst tag

Hozzászólás 
msgp írta:
Újabb nagyvárosokban gyorsítja fel az internet sebességét a Pannon
Sopron, Kaposvár, Dunaújváros, Veszprém, Hódmezővásárhely és Salgótarján csatlakozásával immár közel 80 településen biztosítja a Pannon a nagysebességű 3G/HSDPA hálózatot, így a lakosság közel 40 százalékának biztosítja a szupergyors adatátvitelt.

erőteljesen túlteljesítette eddig a liszenszben szereplő határidőket, most már a meglévő optimalizálását is el kellene végezni.

Hódmezővásárhelyen nincs 3G lefedettség, a 1220 szerint sincs, pedig a közlemény már két hete jelent meg és a lefedettségi térkép is azt jelzi, hogy van. A HSDPA-t nem tudom megnézni, de az lehetséges, hogy HSDPA van csak, 3G nélkül?

pén. szept. 14, 2007 17:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megint szakadozik! :evil:

csüt. szept. 06, 2007 20:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
BNM írta:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/telefonismertetok/ismertetok/keszulek_520.shtml

Itt a HSDPA-t 3.6Mbit-re írja..

Valóban! :)
Viszont a Nokia oldalán egy árva szó sem esik erről.
A 3G le- és feltöltésre pedig mind a kettő 384 Kbitet ír mindkét irányba. Fölfelé nem 64-et kéne tudnia?
Most ezek írták el, vagy én vagyok megkavarodva? :nemar:

csüt. szept. 06, 2007 12:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
BNM írta:
thomas77 írta:
BNM írta:
pedig ennek a max sebessége 3,6Mbit...

Nekem is ezt mondta a nokia ügyfélszolgálatos, de hivatalos helyen még nem láttam leírva! :hm:
Lehet, hogy csak 1,8-at tud?

http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... _520.shtml

ja, csak az T-MOBILE, ti meg pancsival próbáljátok!!!

csüt. szept. 06, 2007 12:25
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
BNM írta:

Nekem is ezt mondta a nokia ügyfélszolgálatos, de hivatalos helyen még nem láttam leírva! :hm:

http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... _520.shtml

csüt. szept. 06, 2007 11:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
BNM írta:

csüt. szept. 06, 2007 10:58
arany tag

Hozzászólás 
Próbáltam a netet egy nokia 6120c-vel, de ebből sem lehetett többet kihozni mint 1-1,4Mbit, pedig ennek a max sebessége 3,6Mbit...
:? :?
Talán annyival volt jobb a GT MAX-nál, hogy majdnem egy szinten tartotta a sebességet.

csüt. szept. 06, 2007 10:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most este 50 perc net után úgy néz ki, hogy tényleg használt a központi hókusz-pókusz. Egyszer sem tapasztaltam az adatkimaradást. Volt egy 46 perces beszélgetésem skype-on minden gond nélkül. :)

szer. szept. 05, 2007 21:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is a net apnt használom. Mint azt írtam, nem igazán szakad meg a kapcsolat, csak az adatfolyam áll le, de kis idő múlva megy tovább. Ez leginkább a skype hívás közben jön ki. De böngészésnél is megfigyeltem.
A letöltési sebesség pedig nem sokszor érte el az 1 Mbitet. Leginkább 5-800 Kbit körül alakul. Ez rohadt messze van a névleges sebességtől. Érdekes, hogy a feltöltési sebesség sokkal jobban közelíti a névleges értéket. Gyakran szokott 300 Kbit fölött lenni.

szer. szept. 05, 2007 12:21
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
T68m írta:
esetleg próbálkozz a T-nél...
SE telefonnal mi? :lol:

Az a baj, hogy abból a fizetésnek nem nevezhető segélyből, amiből élek, nem futja T-re. De ez nem igazán tertozik ide.
Nagyobb bajom az, hogy hiába a legjobb lefedettségű a Pannon, a voda nem produkált ilyen hibákat. Ez nem fér a fejembe! Mindenki a vodát szídja, de ott működik.
Azt el tudom fogedni, hogy vannak átmeneti problémák a hálózatta. Azt is, hogy még kiépítés alatt van, ezért egy kicsit döcögős. De nem látom a javulást! ]:-<

Nem tudom mi lehet a probléma...
Én a net apn-t használom és szinte mindig 1Mbit felett van a sebesség... Elég régóta használom a pannonnetet és nekem még szinte nem volt példa szakadásra...

szer. szept. 05, 2007 12:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
SE telefonnal mi? :lol:

Az a baj, hogy abból a fizetésnek nem nevezhető segélyből, amiből élek, nem futja T-re. De ez nem igazán tertozik ide.
Nagyobb bajom az, hogy hiába a legjobb lefedettségű a Pannon, a voda nem produkált ilyen hibákat. Ez nem fér a fejembe! Mindenki a vodát szídja, de ott működik.
Azt el tudom fogedni, hogy vannak átmeneti problémák a hálózatta. Azt is, hogy még kiépítés alatt van, ezért egy kicsit döcögős. De nem látom a javulást! ]:-<

szer. szept. 05, 2007 11:48
a fórum lelke

Hozzászólás 

szer. szept. 05, 2007 11:18
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tegnap este fél hét és nyolc között tízszer szakadt meg a dolog. A telefon és a gép nem jelez hibát, de adat nem jön, illetve nem megy.
Mondanom sem kell, kiborult a bili. Felhívtam a 1220-at a praktikumos számomról (mivel az internetes sim-ről még az ügyfélszolgálatot sem lehet hívni). A mesemondólány kapcsolt egy "szakértőt", aki azt mondat, hogy frissíti a simkártyát. Ez kb 15 percig fog tartani, utána jó lesz. Vártam legalább 20 percet, utána visszamentem a netre a "friss" sim-mel.
Az eredmény: letöltés 200 kbit körül, a feltöltés 60 kbit körül. A skype-ot nem igazán bírta el, és 2-3 szakadás megint volt.
Ma reggel megint felszaladtam vele a netre. A sebesség most kielégítő volt, és 2-3 perc alatt éppen nem szakadt meg.
Kíváncsi vagyok, hogy este mit fog produkálni! :nemar:

szer. szept. 05, 2007 10:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
msgp írta:
KrE! 3210-E90 csere ugye érdekel? :D

Természetesen! Hány raklapnyi 3210-re gondoltál? :D

kedd szept. 04, 2007 9:53
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
BNM írta:
Egy netmonitoros telefon mindent elárulna.....

A netmonitorhoz nem konyítok, mit kellene megnézni ebben az esetben?
Amúgy S60 3rd-re van a PhoNetInfo, ami annyit azért nem tud, mint egy netmonitor, de elég sokat elárul a telefon belsejéről és a hálózatról.

kedd szept. 04, 2007 9:52
arany tag

Hozzászólás 
BNM írta:

KrE! 3210-E90 csere ugye érdekel? :D

hétf. szept. 03, 2007 19:15
arany tag

Hozzászólás 

hétf. szept. 03, 2007 9:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
BNM írta:
thomas77 írta:
Valamikor órák múlva sem áll át a telefon 3G-re.

Na ez az! Az enyém ilyet még sosem csinált.
De a véletlenszerű adatkimaradás tegnap is jelentkezett, többször is. Azt is megfigyeltem, hogy tartózkodási helytől függetlenül is. A Balatonnál éppúgy, mint Budapesten.
Mi lehet ennek az oka?
A vodafone miért nem csinálta?

Nekem a pannon és a T 3G-jéről vannak tapasztalataim.
Pécsen a T stabilabban ad 3G-t és HSDPA-t, de amikor IC-ztem Pestre, a T minden adatkapcsolattípus közti váltásnál kihagyott úgy fél percet, míg a pannon teljesen zökkenőmentesen váltott 3G-ről EDGE-re, ráadásul alig volt olyan, hogy GPRS-ig csökkenjen, míg a T-nél többet volt GPRS, mint EDGE.

Azonban az ellentmondó tapasztalatok alapján kezdem azt hinni, hogy nem is a hálózat önmagában, hanem a hálózat-telefon páros együttesen felelnek az ilyen kimaradozásért.
Nálam például eddig nem tapasztalt "hálózati" hiba jelentkezett az E90-pannon párosítással. Pécsről Orfűre menet, a szerpentinen van egy rövid rész, ahol nincs térerő. Eddig egy telefonnal sem volt gond, de az E90 vmiért nem jelentkezik be az új cellába, amíg újra nem indítom a telefont. A kézi hálózatkeresés sem segít, csak a teljes újraindítás.

hétf. szept. 03, 2007 9:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
BNM írta:
thomas77 írta:

Na ez az! Az enyém ilyet még sosem csinált.
De a véletlenszerű adatkimaradás tegnap is jelentkezett, többször is. Azt is megfigyeltem, hogy tartózkodási helytől függetlenül is. A Balatonnál éppúgy, mint Budapesten.
Mi lehet ennek az oka?
A vodafone miért nem csinálta?

hétf. szept. 03, 2007 6:40
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Nem lehet, hogy lassabban áll át a telefonod umts és gsm között? És ilyenkor 0 térerőt mutat?

Ezt sokszor tapasztalom máshol is.
Van még mit finomítani a hálózaton!

vas. szept. 02, 2007 21:23
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
BNM írta:
Tegnap végigmentem a M7-es balatoni szakaszán.
A 3G elég gyartra, az új kőröshegyi szakaszon sok helyen még GSM sincs... :? :?

Ez érdekes!
Nekem nagyon sok helyen volt 3G a Balaton menti szakaszon. Az autópályán is, és a part közelben is. Olyan, hogy nem volt térerő, olyan pedig egyszer sem fordult elő.
Nem lehet, hogy lassabban áll át a telefonod umts és gsm között? És ilyenkor 0 térerőt mutat?

Ezen a szakaszon halad a legtávolabb a parttól az autópálya és itt találhatók a legmélyebb bevágások. Talán ez a probléma.

3 éve kezdték építeni ezt a szakaszt. Bőven lett volna idő legalább egy bázisállomás telepítésére.

vas. szept. 02, 2007 21:13
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Most, hogy lassan egy hete használom a pannon netet, kezdem átlátni a helyzetet. Mivel eddig a voda netet volt szerencsém kipróbálni, ezért ahhoz fogom hasonlítani.
Sebességre semmivel nem nyújt többet, mint a voda. 1 Mbit/s-nál nagyobb sebességet nem igazán tudtam mérni. (max 1,1 Mbit) A letöltési sebesség rettenetesen ingadozik. Ha bökök egy linkre, akkor néha 15-25 másodperc, mire megindul a letöltés, akkor is leginkább GPRS-hez mérhető sebességgel. (persze utána összeszedi magát)
Az esti órákban szeret teljesen behalni 15-25 másodpercre. Ezt a folyamatban lévő skype hívás sem éli túl. A voda ilyen hülyeségeket nem csinált.
Ami viszont nagyon pozitív volt, az az, hogy hiába mentem le a térképről, nem tudtam olyan helyre menni, ahol ne lett volna legalább EDGE hálózat.

A teszthez egy Nokia 6120c-t használok, Budapesten, a XIII-kerületben. (full térerővel)

Én ilyet soha nem tapasztaltam pedig elég régóta használom a pannon net-jét. Mostanában HUAWEI pcmcia kártyával, amirő csak jót tudok mondani. 90% ban az internet expressz is megy ami az oldalak betöltési ideját észrevehetően meggyorsítja. Ami viszont mostanában jött elő hogy ccsatlakozás után nem indul el az adatforgalom. Sokszor 3-4 alkalommal is ujra kell csatlakoznom hogy elinduljon az adatforgalom, és ilyenkor az internet expressz is ugy veszi észre mintha nem lenne internet kapcsolat.

dr.zsoo

vas. szept. 02, 2007 21:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
BNM írta:

Ez érdekes!
Nekem nagyon sok helyen volt 3G a Balaton menti szakaszon. Az autópályán is, és a part közelben is. Olyan, hogy nem volt térerő, olyan pedig egyszer sem fordult elő.

vas. szept. 02, 2007 19:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok. Nemrég vettem egy EF81-et ami ugye 3G-s. Videotelefonálást is ki akartam próbálni de nem megy. Mondjuk nincs még beállítva semmi adatkapcsolat, de gondolom ahhoz nem is kell (ha mégis javítsatok ki). kérdésem az lenne hogy kell-e vmit aktiváltatni a Pannonnál hogy tudjak videohívni. Hátózat az van szóval nem azzal van a gond.
Köszi

vas. szept. 02, 2007 17:22
arany tag

Hozzászólás 
BNM írta:

mert nem volt rá engedély,ezért nincs is adótorony-mint ahogy' benzinkút se!
mindössz.:80mrd :D

vas. szept. 02, 2007 15:36
arany tag

Hozzászólás 

vas. szept. 02, 2007 9:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tegnap játszottam UT2004-et az egyik haverommal. Kicsit paráztam a ping miatt. Ez a nyomorult játék minden információt ki tud írni a képernyőre: küldött, fogadott adatmennyisé és a ping folyamatos értéke.
Végül 120 körül alakult a ping, ami egy fps játéknál elég rossz, de azért játszható volt.
Most ezért fizessek elő upc-re? :?

vas. szept. 02, 2007 8:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Nem voltam jó matekból. Tehát 72 település is "közel 40%" és 80 település is? :roll: Ez a 80 település melyik a 288 város közül? Jó, 23 megyei jogú város gondolom benne van. Ha benne van, mert Kaposvár például nem fért bele a 72-be a közel vagy már talán több mint 60.000 lakójával ha jól értettem. Na mindegy.

Budapesti agglomerátum? A közel 3 millió emberhez képest 50-80 ezer ember lóf........ :D

vas. szept. 02, 2007 5:57
arany tag

Hozzászólás 
Nem voltam jó matekból. Tehát 72 település is "közel 40%" és 80 település is? :roll: Ez a 80 település melyik a 288 város közül? Jó, 23 megyei jogú város gondolom benne van. Ha benne van, mert Kaposvár például nem fért bele a 72-be a közel vagy már talán több mint 60.000 lakójával ha jól értettem. Na mindegy.

szomb. szept. 01, 2007 23:14
arany tag

Hozzászólás 
Kösz, srácok! :wink:

szomb. szept. 01, 2007 10:10
arany tag

Hozzászólás 
Újabb nagyvárosokban gyorsítja fel az internet sebességét a Pannon
Sopron, Kaposvár, Dunaújváros, Veszprém, Hódmezővásárhely és Salgótarján csatlakozásával immár közel 80 településen biztosítja a Pannon a nagysebességű 3G/HSDPA hálózatot, így a lakosság közel 40 százalékának biztosítja a szupergyors adatátvitelt.

erőteljesen túlteljesítette eddig a liszenszben szereplő határidőket, most már a meglévő optimalizálását is el kellene végezni.

pén. aug. 31, 2007 10:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Venemo írta:
Srácok, nem úgy volt, hogy a 3G-t és a HSDPA-t először a megyeszékhelyek és a megyei jogú városok körül építik ki? Mert én úgy emlékszem, ez volt az ígéret, de ennek ellenére a Pannonnak Kaposváron még mindig nincs egyikse, pedig Kaposvár mindkét kategóriába beleesik... Mikor megkérdeztem az ügyfélszolgálatukat, a csaj nyíltan megmondta, hogy fogalma sincs, lesz-e fejlesztés ezen a környéken.
Nincs valakinek valami infója erről?

Kaposvár:
Szent Margitnál 3G, a mekinél is, obinál is. + az egész belvárosban!
Szóval valami alakul! :D

kedd aug. 28, 2007 12:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most indultunk Kaposvárra. Ha ott vagyok, akkor írom, hogy milyen a lefedettség.
Mindenesetre elég érdekes mobilról hozzászólni! :D

kedd aug. 28, 2007 11:39
vas-tag

Hozzászólás 
Sopronban is elindult a 3G, bár a térerőtől nem vagyok elájulva, pedig a full a belváros közepén vagyok most...

kedd aug. 28, 2007 10:55
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 469 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Következő