Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 10:59

Hozzászólás a témához  [ 1429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Következő
Motorola MPx220 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
csiky944 írta:

Van egy zsír új töltőm,de amcsi foglalatos.....

Engem érdekel a töltő!!!! Adapterem van hozzá! Mennyiért adnád el, és postán elküldenéd -e nékem?

kedd feb. 05, 2008 19:33
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
Hosino írta:
Ha valamelyikőtök akar rendelni külföldről, akkor ne feledkezzen meg rólam, s azonnal kettőt rendeljen :D

Nálam a következő napokban-hetekben lehet aktuális lesz a téma... Ha kettőt-hármat rendel az ember jobban megéri.

Közben jobban megnéztem a telcsim, és lehet csak egy belső képernyő előtti "házrészt" cseréltetem ki szervizben, nem hiszem, hogy ezresekbe kerül az az egy kis darab.

kedd feb. 05, 2008 19:32
arany tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
Nálam a következő napokban-hetekben lehet aktuális lesz a téma... Ha kettőt-hármat rendel az ember jobban megéri.
Csiky, téged nem érdekel a téma?

Dededededededede egy fekete készülékház kőne :D

kedd feb. 05, 2008 18:03
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Hosino írta:
Amúgy a legutóbbi hard reset óta nem fagy, stabil, csak épp alig hallanak engem, zajos a mikrofonom. Gondolom szoftverhiba, ezért akarok végre új ROM-ot rá.

Húú ez vmelyik rom-nál nekem is volt,de létezik egy progi ami a hangot finomítja a telón,csak nem tudom,hogy melyik volt az.

Valahol megvan sztem nekem az 1.49,de a magyarítást külön kellett feltenni rá.

Az én telómon kb májusba volt ROM frissítés,azóta még hard reset sem volt és tökéletesen műxik

Van egy zsír új töltőm,de amcsi foglalatos.....

kedd feb. 05, 2008 18:02
arany tag

Hozzászólás 
Hosino írta:
Ha valamelyikőtök akar rendelni külföldről, akkor ne feledkezzen meg rólam, s azonnal kettőt rendeljen :D

Csiky, téged nem érdekel a téma?
Hosino írta:
...csak épp alig hallanak engem, zajos a mikrofonom. Gondolom szoftverhiba...

Amúgy nem száz, hogy szoft.probléma. A közelmúltban akadt egy kis dolgom egy Nokia 8800-val és az is halknak tűnt. Egy alkatrészcsere után megszűnt a probléma. Szóval megeshet egy csere megoldaná a problémát. Csak kérdés mennyibe fáj...?

kedd feb. 05, 2008 17:11
arany tag

Hozzászólás 
Hosino írta:
és még annyi, hogy szükségem lenne egy **** mp3 lejátszó progira, a pocket playert használtam eddig, de valahogy töröltem, és csak PDA-s változatot találtam. Ha van jobb, akkor egy olyat is töltsön már fel valaki, vagy ha nem, akkor a pocket is nagyon jó lenne. Örök hála a segítőnek!

ROM nekem sajnos csak az az 1.49-es van...
Viszont mp3-, és videólejátszó progiból van három is:
- Conduits PocketPlayer 3.01
- PocketMusic 2.0
- TCPMP Smartphone (0.72RC1)
Innen letöltheted. Szemezgess! :D

Alkatrészeket legolcsóbban szerintem a Speedshopnál lehet beszerezni. Amit meg ott nem találsz, azt a Gigatelnél biztos megkapod.
A telóhoz házat küldföldiából érdemes rendelni - eBay. Igaz, beletelik vagy két-három hétbe míg megérkezik ha messziről jön, de sokkal olcsóbb és ki lehet fogni egész jó minőségűeket is. Itthon amúgyis egyben már csak a márkaboltoknál lehet kapni nagyon drágáért.

kedd feb. 05, 2008 17:02
ezüst tag

Hozzászólás 
és még annyi, hogy szükségem lenne egy **** mp3 lejátszó progira, a pocket playert használtam eddig, de valahogy töröltem, és csak PDA-s változatot találtam. Ha van jobb, akkor egy olyat is töltsön már fel valaki, vagy ha nem, akkor a pocket is nagyon jó lenne. Örök hála a segítőnek!

hétf. feb. 04, 2008 23:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Halihó!
Érdeklődnék, hogy van -e valakinek egy nem túl régi magyar ROM-ja, és hogy fel tudná -e valahová tölteni, vagy elküldené -e nekem e-mailben?

Valamint érdekelne, hogy hol lehet nem túl drágán neten vagy Budapesten alkatrészeket venni a kicsikéhez?
Március elején ugyanis megválok tőle, de mégiscsak szeretem, és rendbeteszem, aztán majd vagy eladom vagy marad második telónak.
Leginkább töltőt keresek hozzá.
De egy új ház se ártana. Ha valamelyikőtök akar rendelni külföldről, akkor ne feledkezzen meg rólam, s azonnal kettőt rendeljen :D Persze először egyeztessünk.

Amúgy a legutóbbi hard reset óta nem fagy, stabil, csak épp alig hallanak engem, zajos a mikrofonom. Gondolom szoftverhiba, ezért akarok végre új ROM-ot rá.

Előre is köszi a segítséget!!!

TTamás

hétf. feb. 04, 2008 22:52
arany tag

Hozzászólás 
Ez a telefon mindent kibír! :D
Tegnap én is kiberheltem egy 5-ös torxal, kicsit kitakarítottam, majd összeraktam, de a körülmények közel sem hermetikus műtői tisztaságúak voltak - csak lazába egy ágyon ülve. :D
Igaz így elsőre eltartott egy jódarabig, de egy teljes házcsere tényleg nem olyan nagy cucc, én is elgondolkodtam rajta...

Na megyek, szétkapok még egy pár telót a házban. :D
:rulez:

szomb. feb. 02, 2008 14:04
arany tag

Hozzászólás 
csiky944 írta:
tegnap beállítottam már azzal a régi listával,már csak fel kellene tölteni a kártyám :D
de mms-t tudtam fogadni,ugyanez nem ment a vodafonos beállításokkal
thx Marqs

Hát ez nem workingel,tudna vki egy ténylegesen működő beállítást?

kedd jan. 29, 2008 19:02
arany tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
csiky944 írta:
Apropó tudna nekem valaki működő net-mms beállításokat pannonhoz?Most szerváltam egy pannonos kártyát,a telóm meg gyárilag független :)

Az összes mobilszolgáltató oldalán megtalálhatóak ezek a dolgok.
A Pannonnál is:

- MMS: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/mms/
Lap alján kék link: beállítások

- NET: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/internet/
Oldal felénél kék link: itt

- WAP: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/wap/

Készülékbeállítás leírások:
http://www.pannon.hu/egyeni/extra/keszu ... /leirasok/

Ha egyik sem jönne be esetleg segíthet ez - bár nem tudom mennyire friss.

http://download.yousendit.com/8EE10F6201988BDD

Ezt már mennyiszer belinkeltem?? :D
Sok sikert!

tegnap beállítottam már azzal a régi listával,már csak fel kellene tölteni a kártyám :D
de mms-t tudtam fogadni,ugyanez nem ment a vodafonos beállításokkal
thx Marqs

hétf. jan. 28, 2008 19:18
arany tag

Hozzászólás 
csiky944 írta:
Apropó tudna nekem valaki működő net-mms beállításokat pannonhoz?Most szerváltam egy pannonos kártyát,a telóm meg gyárilag független :)

Az összes mobilszolgáltató oldalán megtalálhatóak ezek a dolgok.
A Pannonnál is:

- MMS: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/mms/
Lap alján kék link: beállítások

- NET: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/internet/
Oldal felénél kék link: itt

- WAP: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/wap/

Készülékbeállítás leírások:
http://www.pannon.hu/egyeni/extra/keszu ... /leirasok/

Ha egyik sem jönne be esetleg segíthet ez - bár nem tudom mennyire friss.

http://download.yousendit.com/8EE10F6201988BDD

Ezt már mennyiszer belinkeltem?? :D
Sok sikert!

hétf. jan. 28, 2008 16:17
arany tag

Hozzászólás 

vas. jan. 27, 2008 10:36
arany tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
csiky944 írta:
Az előbb szedtem szét és pucoltam ki a telót :)
Egy 5-ös torx segítségével,meglehetősen egyszerű volt a szerelés,szóval egy komplett készülékház csere házilagosan könnyen elvégezhető

WOW! :)
Már én is gondolkoztam rajta, hogy szét kéne kapni a telót - megadtad a kezdő lökést... :D
Leírhatnád a tapasznyalatokat, pölö mire kell figyelni, mi az ami macerás, estébé. Az alsó candybar és a felső kijelzős részét is szétkaptad? A zsanért hogyan lehet szétszedni, vagy szét kell egyáltalán?

THX!

A zsanért nem bántottam,de nem is kell,anélkül is szétjön.Egyszerűen ment,végülis nincs veszélyeztetett pont ahol figyelni kéne.Én csak a körmömet használtam meg az 5-ös torxot.Igazából csak arra kell figyelni,hogy ne sérüljön meg a telefon,meg h jól rakd össze,mert én a vakut elmozdítottam és csak a fele látszik :lol:

szomb. jan. 26, 2008 23:12
arany tag

Hozzászólás 
csiky944 írta:
Egy 5-ös torx segítségével,meglehetősen egyszerű volt a szerelés,szóval egy komplett készülékház csere házilagosan könnyen elvégezhető

WOW! :)
Már én is gondolkoztam rajta, hogy szét kéne kapni a telót - megadtad a kezdő lökést... :D
Leírhatnád a tapasznyalatokat, pölö mire kell figyelni, mi az ami macerás, estébé. Az alsó candybar és a felső kijelzős részét is szétkaptad? A zsanért hogyan lehet szétszedni, vagy szét kell egyáltalán?

THX!

szomb. jan. 26, 2008 20:49
arany tag

Hozzászólás 

szomb. jan. 26, 2008 10:27
arany tag

Hozzászólás 
Hosino írta:
Hát ha nem ment a 4,9 akkor szted ez menne? :D

Egy próbát megérhet, de te tudod... Lehet nem hardveres volt a probléma. Megeshet hiányzott egy komponens az előző op.szofiból amivel frissíteni próbáltál... 1.49-es?

szer. jan. 23, 2008 0:36
ezüst tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
Te nagyon meg akarsz válni ettől a telótól... csábít a Z6-os motorola mi? :D

Nem próbálkozol meg egy 3.53-as ázsiaival?

Nem, annyira nem ragaszkodom új mobilhoz.
Hát ha nem ment a 4,9 akkor szted ez menne? :D

nekem amúgy az a lényeg, hogy magyar legyen, és menjen a mobil.

Jelenleg semmire nem használom sms írás és telefonáláson kívül. Semmi kedvem rátenni progikat, mert arra gondolok, h vár rám az új HARD Reset, akkor meg minek szenvedjek...

Lassan vége a vizsgaidőszaknak. Utána még megpróbálom feltenni vmelyik verziót, ha nem megy, akkor veszek új telót, de ez eladhatatlan (töltő beszart 1 héttel vásárlás után, adatkábellel töltöm, kicsit karcos, kamera nem megy).

Ez a jelenlegi helyzet.

vas. jan. 20, 2008 15:48
arany tag

Hozzászólás 
csiky944 írta:
Gondolkoztam egy új gépházon,végülis az utángyártott se lehet rosszabb,mint a megviselt mostani

Ha kifogja az ember egész jól kijöhet belőle, ellenkező esetben az illesztéseknél csúnya lehet. A logók pedig nem igazán követik az eredeti formát.
Vágj bele! 8)

pén. jan. 18, 2008 16:08
arany tag

Hozzászólás 
Gondolkoztam egy új gépházon,végülis az utángyártott se lehet rosszabb,mint a megviselt mostani

pén. jan. 18, 2008 9:25
arany tag

Hozzászólás 
Az mpx220 megbízhatóságáról,hogy az előbb indítottam újra a telót kb 1 hónap után,egészen idáig még csak be sem lassult

pén. jan. 11, 2008 18:45
arany tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
Csiky!
Ha jól olvastam neked is voltak akkortájt ilyesmi teló csatlakozási problémáid... vagy nem?

Jaa voltak,akkotr úgy oldottam meg,hogy a kábelt az asztal végére leragasztottam és úgy dugtam rá a telót,úgy h a csatinál feszüljön,úgy érintkezett is,de később megjavult

kedd jan. 08, 2008 7:31
arany tag

Hozzászólás 
Hosino írta:
Akkor úgy néz ki orvosolhatatlan a problémám.

Te nagyon meg akarsz válni ettől a telótól... csábít a Z6-os motorola mi? :D

Nem próbálkozol meg egy 3.53-as ázsiaival?

hétf. jan. 07, 2008 0:03
arany tag

Hozzászólás 
Ja! Még valami!
Van két vacc' új 1 gb-os Kingstone micro SD karim normál átalakítóval. 2,9 ezerbe számolom. Érdeklődőknek itt vagy emilen válaszolok.
Na csoki!
'Cakát!
:)

ELKELT!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MarQs csüt. jan. 10, 2008 11:51-kor.

vas. jan. 06, 2008 23:54
arany tag

Hozzászólás 
Pölö ilyeneket lehetne rendelni:

Kép

Ezek köbö 3000 HuF körül forognak.

/ klikk a képre, aztán a köv. oldalon mégegyszer klikk, így a teljes méretében lehet látni /

vas. jan. 06, 2008 23:38
ezüst tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
Hosino!

Kicsit visszafelé bogarásztam a fórum történéseit. Mindenképp lapozz vissza az ötödik oldalra és olvasgasd. Azon az oldalon is végig hasonló problémákról van/volt szó! Van egy-kettő használható link is.

Hát nem lettem okosabb... Ott egy oldalt ajánlanak, ami egy fórum. Ott meg nem találtam semmi jót, na meg angol, én meg magyar vagyok :D

Akkor úgy néz ki orvosolhatatlan a problémám.

vas. jan. 06, 2008 23:31
arany tag

Hozzászólás 
Hosino!

Kicsit visszafelé bogarásztam a fórum történéseit. Mindenképp lapozz vissza az ötödik oldalra és olvasgasd. Azon az oldalon is végig hasonló problémákról van/volt szó! Van egy-kettő használható link is.

Csiky!
Ha jól olvastam neked is voltak akkortájt ilyesmi teló csatlakozási problémáid... vagy nem?

Házat itthon a telóhoz - főleg olcsón - már nem lehet kapni. Jó ha egyáltalán a Moto márkabolton kívül máshonan lehet szerezni. Én külföldről mondjuk tudnék rendelni, csak azokkal az a gáz hogy utángyártott ázsiai másolatok. És ez a hozzáértő szemnek egyből kibukik. Viszont hihetetlen potom áron lehet ezeket beszerezni. Ennyi az előnye.

vas. jan. 06, 2008 23:16
ezüst tag

Hozzászólás 
csiky944 írta:
Nem vok pesti,de ha idehozod ingyen megcsinálom 8)

Köszönöm csiky944, de mire elmegyek hozzád, meg visszajövök... :(
Akkor már szinte mindegy ha szervizben frissítem.

Olcsón nem tudtok házat szerezni a telóhoz?

vas. jan. 06, 2008 22:08
arany tag

Hozzászólás 
Nem vok pesti,de ha idehozod ingyen megcsinálom 8)

vas. jan. 06, 2008 21:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Elírtam. Nem azt írja ki h csatlakoztassam a telót, de vegyem ki az aksit, hanem, hogy NE vegyem ki :D (persze hozzá se nyúlok)

vas. jan. 06, 2008 17:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Sráccok! Valaki lépjen közbe! Én az alsó csati parájára gyanakodtam, de az úgytűnik hibátlan. Innentől nálam megállt a tudomány. Nincs nagy tapasztalatom a szofi frissítés terén. Tényleg szívesen segítenék ha tudnék... semmi ötlet.[/quote]

------
Újra megpróbáltam.
Részletesen leírom mi a gond!

1. Amit adtál nekem cuccost MawQs, na abban -a leírástól eltérően- nem találtam .img kiterjesztésű fájlt. Pedig olyat ír. Vagy .rom -ot. Ez az első buktató, de gondoltam fene tudja.
2. upgrade wizard telepitése (kész)
3. telefon kikapcs, usb kihúz belőle (kész)
4. telefont kinyit, nagy kék gomb melletti balra nyilat nyomvatartva bedugni az usb-t (kész)
5. PC talál új hardvert, usb wireless modem smatphone2002 vagy hasonló, smartphone.inf-et kell megadni mint telepítési információ (kész)
6. upgrade wizard elindít, na innentől kezdődnek a gondok:
- megadom neki, h mpx220-as modellről van szó
- figyelmeztet, h kapcsoljam ki a telefont, de kiír egy megjegyzést amit nem nagyon értek: Note: If you have not installed the USB driver (smartfon.inf) for the Motorola MPx220, then a pop-up dialogue box will ask you to istall the correct version.
Click next to continue. (Meg is teszem!)

Megadom neki, hogy hol van a telepítendő file, ez lenne a .img file (na ezzel nem vagyok tisztában.)
De! Browse...--> egy *.mlf file-t keres, amiből 2-t is talál. Pontosan ezeket:
- MDS-4-1490-4001-000.mlf
-MDS-4001-060-PK.mlf

Bármelyiket is válasszam ki, ez lesz az eredmény:
Felsimeri, h az 1.490-es verziót akarom feltenni, folytatáshoz next gom.
Ekkor figyelmeztet, h csatlakoztassam a telót, de vegyem ki az aksit stb stb.
OK-t nyomok, ekkor "Detecting Mobile Communication....." És keres kb 1 percig.
Aztán jön a hibaüzenet: "Upgrade Procedura Fail, Please Remove USB-CE Bus"

Tehát ennyi. Lassan MPX-kálváriám néven írok egy könyvet! :)

vas. jan. 06, 2008 17:50
arany tag

Hozzászólás 
Hosino írta:
lehet félreérthető voltam
belépek sajátgépbe, és ott mobileszköz, és mindent frankón látok, be tudok lépni a mappákba, tudok a mem kártyára is tenni bármit.
És amikor telepítenék, akkor bal nyíl hosszan nyom, be is jön a fekete hátteres "vmi", és kírja, h csatlakoztatva a számítógéphez (persze nem pont így magyarul.) Ha kihúzom az adatkábelt, majd visszadugom, akkor újra kiírja. Egy elvileg látnia kéne a 2 eszköznek egymást.

Sráccok! Valaki lépjen közbe! Én az alsó csati parájára gyanakodtam, de az úgytűnik hibátlan. Innentől nálam megállt a tudomány. Nincs nagy tapasztalatom a szofi frissítés terén. Tényleg szívesen segítenék ha tudnék... semmi ötlet.

vas. jan. 06, 2008 17:32
ezüst tag

Hozzászólás 
lehet félreérthető voltam
belépek sajátgépbe, és ott mobileszköz, és mindent frankón látok, be tudok lépni a mappákba, tudok a mem kártyára is tenni bármit.
És amikor telepítenék, akkor bal nyíl hosszan nyom, be is jön a fekete hátteres "vmi", és kírja, h csatlakoztatva a számítógéphez (persze nem pont így magyarul.) Ha kihúzom az adatkábelt, majd visszadugom, akkor újra kiírja. Egy elvileg látnia kéne a 2 eszköznek egymást.

vas. jan. 06, 2008 16:42
ezüst tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
Az ActiveSync alapból felismeri a telót? Kijelzi, látja a könyvtárakat?
Írj egy pár szót bővebben - ha még lehet tovább ragozni - hogy mit produkál a tel.

ActveSync-el jóformán sőt, egyáltalán nem tudok semmit kezdeni. Lát dolgokat, meg felismeri, h milyen telót kötök rá, de ennyi...
Mappákat sose láttam. Ennyit mutat: beérkezett üzenetek, contact és appointment.
Ennyi.

vas. jan. 06, 2008 12:48
arany tag

Hozzászólás 
Az ActiveSync alapból felismeri a telót? Kijelzi, látja a könyvtárakat?
Írj egy pár szót bővebben - ha még lehet tovább ragozni - hogy mit produkál a tel.

vas. jan. 06, 2008 12:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Elhatároztam. Veszek új mobilt ha egy héten belül nem tudom ezt megcsinálni...
A MOTO kiadott Linux alapú telót :D Tök zsír. CSak kár, hogy semmi olyat nem nyújt, amit egy symbian vagy win teló. Azaz a képernyőn alaphelyzetben csak a szokásos, dátum, szolgáltató olvasható...
De jókat írtak róla a tesztben.
Ha jól emlékszem akkor Z6-os.

Persze ha jön segítség, és összejön az enyémen a szoftverfrissítés, akkor maradok a 220-asomnál. SŐT! Ha van köztetek pesti, és felteszi nekem, annak adok 2000Ft-ot! Házhoz megyek, így az mpx-testvériség és a 2000Ft nevében azt hiszem segíthetne valaki. :)

vas. jan. 06, 2008 11:31
ezüst tag

Hozzászólás 
A telepítési gondjaim továbbra is élnek...
Nem sikerült az 1.49-est feltenni, mintha a gép nem találná a telefont. Valaki találkozott már ilyen hibával?
Jól jönne egy kis segítség.
Amúgy a Hard Reset most is bevált, de meddig... 1-2 havonta mindig reseteljek?

Tamás

szomb. jan. 05, 2008 22:07
arany tag

Hozzászólás 
Kép

csiky944 írta:
Hey dude,i like u'r homescreen,elmondanád h honnan lehet ilyet szerválni?

Ez sajna nem a homescreenemből lett kiollózva!
Az SP Task Managerből van. A progi egyik opciója.

pén. jan. 04, 2008 18:52
arany tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
Kép

Királyság!!
Végre megjött a memkártyám!
Igaz nem full 2 giga, de engedek ennyit a rendszernek...

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Hey dude,i like u'r homescreen,elmondanád h honnan lehet ilyet szerválni?

csüt. jan. 03, 2008 19:36
arany tag

Hozzászólás 
Kép

Királyság!!
Végre megjött a memkártyám!
Igaz nem full 2 giga, de engedek ennyit a rendszernek...

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

szer. jan. 02, 2008 17:17
vas-tag

Hozzászólás Java
Nem tud valaki olyan programot amivel át lehet állítani a billentyűzetet javánál?Az a problémám,hogy focis játékoknál nemtok kilépni a replayből:S!Tud valaki megoldást?Ha igen itt az email címem és írjon legyen szíves zoolika10@gmail.com

szer. dec. 19, 2007 19:59
ezüst tag

Hozzászólás 
tatu82 írta:
Üdv mindenkinek
Már nincs szükségem segítségre, mert sikerűlt felraknom a 1,49-es romot és magyarosítani.

Kérlek vedd fel velem mail-ben a kapcsolatot! Ugyanaz a gondom, ami neked volt, csak én nem tudom megoldani!
hosino@erdely.ma

Erre a címre írj kérlek!

kedd dec. 18, 2007 19:22
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek
Már nincs szükségem segítségre, mert sikerűlt felraknom a 1,49-es romot és magyarosítani.

vas. dec. 16, 2007 19:34
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek
Kéne egy kis segítség most vettem egy ilyen telcsit és ahogy olvasgatóm itt a leírásokat rájöttem, hogy ennek a telcsinek a romja igen őskori(1.150.0.0) és ezt szeretném felfrissíteni, de lehetőleg magyar nyelvűre meg nem minden ok vele pl. az oldalán a hangerő gombra nem reagál, időként lefagy meg ilyesmi bajom van vele. Aki belinkelne ide olyan oldalt ahol lelehetne tölteni minden programot meg romot is annak nagyon megköszönném a segítségét meg jó lenne egy kis leírás is, hogy kell romot frissíteni. Még egyszer előre is köszönöm.

szomb. dec. 15, 2007 17:38
arany tag

Hozzászólás 
Hosino írta:
Sikerült végül a netet is beállítani. Vagyis nem nyúltam semmihez és most megy. De az idegesít, hogy a régi **** sony-ericssonommal ha wapoztam, majd abba akartam hagyni, akkor vilt kilépés menü. Itt meg semmi ilyen. Ha nyomok egy "piros gombot" akkor igaz, hogy kilép, de a G betű fent marad, és kénytelen vagyok újraindítani a telefont, mert nem szeretném, hogy ketyegjen tovább...

Más: egyik ismerősöm menőzött, hogy a gagyi sony-ericsonján élőben néz tv-t, méghozzá teljesen ingyen. Nem akartam neki elhinni. Ő feltöltőkártyás, és lekérte nekem a számlát, és 1Ft volt rajta, mégis egy wap-címet elérve néztem rajta Duna Tv-t, meg Echo Tv-t... Mit tudtok erről? lehetséges ingyen tv-zés? Mert nagyon frankó lenne.

A GPRS kis ikonja nekem is mindig fent marad míg újra nem bootol a teló. De ne aggódj! Attól hogy még ott marad nem hízik tovább a számlád. Bár nem tudom melyik szolgáltatónál vagy asszem már mindegyiknél adatforgalom után számláznak... Ha mégsem hagyna békén a gondolat, elég ha mondjuk az "Erőforráskezelő"-vel vagy egy hasonló progival - pölö SP Task Managerrel - leállítod az összes háttérben futó, ki nem kapcsolt progit.

Mobil TV-ről sokat nem tudok, főleg hogy ingyen hogyan lehet. De azt tudom, hogy MPx220-al sajna nem lehet kihasználni. Ahhoz HSDPA képesnek kellene lennie...

Ha szükséged van valamire írj/üzenj! Ha tudok szívesen segítek. Megdumálhatjuk itt is, de a mail címem - ha kell - a profilom alatt megtalálható.
Üdv!

kedd nov. 27, 2007 16:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Sikerült végül a netet is beállítani. Vagyis nem nyúltam semmihez és most megy. De az idegesít, hogy a régi **** sony-ericssonommal ha wapoztam, majd abba akartam hagyni, akkor vilt kilépés menü. Itt meg semmi ilyen. Ha nyomok egy "piros gombot" akkor igaz, hogy kilép, de a G betű fent marad, és kénytelen vagyok újraindítani a telefont, mert nem szeretném, hogy ketyegjen tovább...

Más: egyik ismerősöm menőzött, hogy a gagyi sony-ericsonján élőben néz tv-t, méghozzá teljesen ingyen. Nem akartam neki elhinni. Ő feltöltőkártyás, és lekérte nekem a számlát, és 1Ft volt rajta, mégis egy wap-címet elérve néztem rajta Duna Tv-t, meg Echo Tv-t... Mit tudtok erről? lehetséges ingyen tv-zés? Mert nagyon frankó lenne.

kedd nov. 27, 2007 1:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Az e-mailt siekrült beállítani, a netet nem. Valami angol hibaüzenetet vágott elém, valami klienssel volt baja. Bár nekem az e-mail fontosabb. Kiv vagyok mennyit von le e-mail fogadásáért. Gondolom csak a wap percdíjat, amennyi idő alatt fogadta. Minden próbálkozás után kint marad a GPRS kis G jele. Az nem azt jelenti ugye, hogy akkor közben ketyeg is?

NA kb ennyi.
MarQs már sokszor segítettél. NEm cserélünk e-mail vímet? Úgy könnyebb lenne fájlokat cserélni. VAgyis én nem ngyon küldenék, inkább kérnék :D
hosino @ erdely . ma
Ez az én címem.

És köszönöm a segítséged. Az mms-t még nem állítottam be de majd azt is kipróbálom.

vas. nov. 25, 2007 14:57
arany tag

Hozzászólás Re: pannon wap
Hosino írta:
Hali!
Már nagyon elegem van abból, hogy sehogy se tudom beállítani a wap-ot, mms-t, netet. A motorola honlapján van jobb alsó sarokban egy auto-beállítási lehetőség, de mikor lekérem a mobilomra, akkor azon csak bekapcsol a világítás és ennyi. Semmi üzi nem jön, kódot se kéri.

Manuális beállításokat nem tudom. A fórumon keresgettem, de a gagyi keresőrendszerrel nem lehet topicocon belül keresni, csak az egész "mobil" kategórián belül, több ezer hozzászólást pedig nézzen át egyenként az aki ráér.

Kérlek segítsetek!

Nem járok errefelé 1-2 hétig, majd visszanézek és erre mit látok? Itt árválkodik megválaszolatlanul egy kérdés/kérés... :)
Pedig ez a topik nem erről híres.

Nem tudom mivel próbálkoztál eddig Hosino, remélem nem ugyanazt töltöttem fel fölöslegesen, amivel te is szórakoztál. A belinkelt tömörítésben megtalálod az mms, wap és net beállításokat. Pontosan nem tudom mennyire spéci a dolog... nekem nem oldotta meg maradéktalanul a problémáim, de volt akinek bejött.

http://download.yousendit.com/4C90B45952DCEF2C

Ui.: amúgy én is próbálkoztam a Motorola honlapján található auto konfigurálót, de nekem sem működött... felvillant a kijelző, ahogy neked is és annyi. Elég ratyi, de nem csodálkozom... miért is működne!?!
Ha segített a dolog majd vakkants már vissza! Thx!
Sok sikert!

vas. nov. 25, 2007 12:11
ezüst tag

Hozzászólás pannon wap
Hali!
Már nagyon elegem van abból, hogy sehogy se tudom beállítani a wap-ot, mms-t, netet. A motorola honlapján van jobb alsó sarokban egy auto-beállítási lehetőség, de mikor lekérem a mobilomra, akkor azon csak bekapcsol a világítás és ennyi. Semmi üzi nem jön, kódot se kéri.

Manuális beállításokat nem tudom. A fórumon keresgettem, de a gagyi keresőrendszerrel nem lehet topicocon belül keresni, csak az egész "mobil" kategórián belül, több ezer hozzászólást pedig nézzen át egyenként az aki ráér.

Kérlek segítsetek!

vas. nov. 18, 2007 19:10
arany tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Feltenni feltették, csak használni nem igazán lehet...
Csak technikai bravúrként érdekes.
Egyébbként tudtommal memóriakártyára lehet csak feltenni, mivel a ROM is kevés. Az meg nem túl stabil dolog....

A winmobilokra is azt mondják mindig,hogy nem igazán megbízhatóak.Erre itt az ellenpélda mpx-em,aminek semmi baja oprendszeresen.Szerintem biztonságosan futna ezeken a WM5

vas. nov. 11, 2007 14:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Következő