Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 14, 2025 0:36

Hozzászólás a témához  [ 546 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Következő
Nokia N95 8GB 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Milyen autós tartót javasoltok N95 8GB-hoz?
Van valakinek esetleg tapasztalata a Nokia HH-12 + CR-96 párossal?
Hasonló a kérdésem a CA-300-as Fm transmitterrel kapcsolatban is. Használta már valaki :roll: :?:

vas. júl. 20, 2008 22:49
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
nn írta:
Sziasztok!

Erről a két "cégről" szeretnék érdeklődni,van e tapasztalatotok velük:

http://www.origogsm.hu/

http://www.eurogsm.hu/main.php?page=main

Konkrétan Nokia telefon (N95 8gb) érdekelene,hogy megbízhatóak e,és az általuk említett gyártói garancia valóban az e!

Az Euro-nál gyanús a 120ezres ár)

köszönöm

Úgy van ahogy Macika is írta, ha garit adnak is az általában bolti, fél vagy egy év. Azán ha elromlik és beviszed nekik, akkor derül ki, hogy a bolti gari valós, vagy csak "kapugarancia", vagyis addig tart amig vásárlás után átléped a kapujukat... 8)

Ezt a két céget nem ismerem, viszont a Partnero GSM-et tudom ajánlani.
Árban is jók, egy év bolti garit kapsz és tényleg be is vállalják.
Eddig 4 telefont vettem tőlük, többek között a párom 6131-es telóját is, ami pár hét után meghibásodott, állandóan leakadt a hálózatról.
Visszavittem, elküldte a srác a Nokia központi szervizbe, 2 hét múlva jött vissza, azóta is hibátlan.
A többi telefon tökéletes, semmi gond nincs vele (N82, N95 8GB, Samsung)
http://www.partnerogsm.shp.hu/

köszi már megvan a telefon rég, és gyári garanciával,Macika hitelesítette,szóval nem vertek át:)

csüt. júl. 17, 2008 20:37
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok,
van valakinek ötlete a követekző problémára:

skype mobilt telepitettem, latom a partnereket, de csak szöveges üzenetet tudok küldeni

fringet is telepitettem, itt működik a teszthivas, de amikor a skype parnereket probalom beolvasni, a skype bejelentkezesnel elakad.

előre is kösz a válaszokat.

szer. júl. 16, 2008 22:15
Moderátor

Hozzászólás 
A PartNero velem is korrekt volt eddig mindig.

szer. júl. 16, 2008 12:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
nn írta:
Sziasztok!

Konkrétan Nokia telefon (N95 8gb) érdekelene,hogy megbízhatóak e,és az általuk említett gyártói garancia valóban az e!

köszönöm

Úgy van ahogy Macika is írta, ha garit adnak is az általában bolti, fél vagy egy év. Azán ha elromlik és beviszed nekik, akkor derül ki, hogy a bolti gari valós, vagy csak "kapugarancia", vagyis addig tart amig vásárlás után átléped a kapujukat... 8)

Ezt a két céget nem ismerem, viszont a Partnero GSM-et tudom ajánlani.
Árban is jók, egy év bolti garit kapsz és tényleg be is vállalják.
Eddig 4 telefont vettem tőlük, többek között a párom 6131-es telóját is, ami pár hét után meghibásodott, állandóan leakadt a hálózatról.
Visszavittem, elküldte a srác a Nokia központi szervizbe, 2 hét múlva jött vissza, azóta is hibátlan.
A többi telefon tökéletes, semmi gond nincs vele (N82, N95 8GB, Samsung)
http://www.partnerogsm.shp.hu/

szer. júl. 16, 2008 11:18
Moderátor

Hozzászólás 
IDay írta:
Erre én is kiváncsi vagyok hogy mit takar az EU garancia.
Az EU-garancia egy jól csengő semmi, azt jelenti, hogy a készülék Németországban vagy Spanyolországban vagy más EU-s országban garis.

A Nokia gyakorlatának megfelelően ennek a garancia érvényesítéséhez az eredeti számla (vásárlást igazoló blokk) szükséges, amennyiben az a készülék NEM a hazai piacra lett értékesítve (ezzel az intézkedéssel védik azokat, akik saját részükre vásároltak külföldön mobilt, így biztosítva a teljes garanciát itthon is nekik).
Na, ez az a blokk/számla, amit SOHA AZ ÉLETBEN nem kapsz meg vásárláskor az itthoni sufniGSM-eknél.

Innentől lehet bármilyen jól hangzó módon leírva a garancia, gyakorlatilag egyet jelent: garancia nélküli.

szer. júl. 16, 2008 8:22
arany tag

Hozzászólás 
Mégis igaz!!!!

Lesz Kastor UI S60-on!

http://www.symbian-freak.com/news/008/0 ... atform.htm

Bocs az angol linkért, remélem lesz aki kicsit lefordítja.

szer. júl. 16, 2008 7:13
arany tag

Hozzászólás 
nn írta:
Sziasztok!

köszönöm

Erre én is kiváncsi vagyok hogy mit takar az EU garancia.

csüt. máj. 01, 2008 15:12
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

köszönöm

csüt. ápr. 24, 2008 18:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sámánbácsi írta:
Jónapot Mindenkinek... :D
A Nokia Maps 2.0beta van fent, maploader 1.3. valamennyi és nem akarák letölteni a 30megás Mo. térképet... Mit kell még tennem? :?

Lásd a választ az N95 topikban... :lol: 8)

csüt. ápr. 24, 2008 15:48
arany tag

Hozzászólás 
Jónapot Mindenkinek... :D
A Nokia Maps 2.0beta van fent, maploader 1.3. valamennyi és nem akarák letölteni a 30megás Mo. térképet... Mit kell még tennem? :?

csüt. ápr. 24, 2008 12:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kint van az új fw NSU-n is, 20.0.016
Kellemes frissítgetést! :lol: 8)

csüt. ápr. 17, 2008 22:30
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:
(a nokia 6230-am 2004 óta működik hiba nélkül :oops:, a sony tévém szintén, bár ez még messze van a 10 évtől, de kezdetnek nem rossz, ugye?)
Az a baj, hogy az emberek (főleg fiatal korban (<30)) állandóan a változatosságot keresik. Egye-egy telefonra igen hamar ráunnak. Kutatások szerint egy-egy mobiltelefont átlagosan 12-16 hónapig használ a tulajdonosa. Ebbe - szerintem - erősen belejátszik a 24 hónapos hűségszerződések kötöttsége is, ha 12 hónaposak lesznek túlsúlyban, egészen biztosan több hónappal fog csökkenni az átlag.

hétf. ápr. 14, 2008 21:22
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
k_chris írta:

hát igen ez nagyon messzire vezetne OFFban. mert ha mindenki (vagy legalábbis elég sokan) így gondolnák az a fogyasztói társadalom alapját (a fogyasztást) rengetné meg, leáldozna a kínai növekedésnek ami azon alapszik jórészt (szerintem) hogy olyan tárgyakat cserélünk (általánosságban) évente-kétévente-háromévente amit régen 10-15 évig használtunk. mostmár hiába cserélne az ember telefont vagy TVt 10 évente, nincsenek olyan anyagból gyártva hogy kibírnák addig...

azér' vannak. csak éppen nem vestel vagy amstrad tévét meg ... (mindenki gondolja ide azt a márkát, amit a legjobban utál) telefont kell 10 évre venni.

(a nokia 6230-am 2004 óta működik hiba nélkül :oops:, a sony tévém szintén, bár ez még messze van a 10 évtől, de kezdetnek nem rossz, ugye?)

hát igen, sokat meg lehet spórolni ha az ember nem dől be a fogyasztásra ingerlő reklámoknak. hvgben volt egy ilyen hogy a gazdagság-felhalmozás ott kezdődik ha az ember kevesebbet költ mint amennyit keres.
(tvm nekem is sony :) )

hétf. ápr. 14, 2008 19:52
platina tag

Hozzászólás 
Katica1 írta:
Dannyboy írta:
Végül odaáig is fajulhat a dolog, hogy rájön a vásárló, hogy a várakozás évei alatt nyúzott telefon is tökéletesn kielégíti az igényeit és sosem fog új telefont venni. :D

Ez így igaz. Én is ebben a cibőben járok. Már 4 éve nyúzok egy 6630-ast. Aztán elhatároztam, hogy lesz 6680. Majd N70, N73, N80, N95, N82, N95 8GB. És még mindig 6630-asom van. És nem az anyagiak miatt. Hanem pontosan azért, amit írtál. Megfelel. A fényképező nem érdekel, zenét ezen is lehet hallgatni, van 3G, internet, videótelefonálás (néha jól jön), stb... Mindegyik kiszemelt utódnak volt/van valami kis "hibája", ami miatt mindig vártam az újabbra. Bocs az OFF-ért.

hát igen ez nagyon messzire vezetne OFFban. mert ha mindenki (vagy legalábbis elég sokan) így gondolnák az a fogyasztói társadalom alapját (a fogyasztást) rengetné meg, leáldozna a kínai növekedésnek ami azon alapszik jórészt (szerintem) hogy olyan tárgyakat cserélünk (általánosságban) évente-kétévente-háromévente amit régen 10-15 évig használtunk. mostmár hiába cserélne az ember telefont vagy TVt 10 évente, nincsenek olyan anyagból gyártva hogy kibírnák addig...

hétf. ápr. 14, 2008 16:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Imici1972 írta:
Megint egy kínai csoda... :lol:
De ez - legalábbis kívülről - tényleg nagyon hasonlít! :evil:
Nem maradt ki valami a hsz-edből? :)

Úúú vazz... :lol: 8)
Hétfő van :D

Szóval a link: http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=110626

Köszi a figyelmeztetést. :wink:

hétf. ápr. 14, 2008 14:06
Moderátor

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
Nem maradt ki valami a hsz-edből? :)

hétf. ápr. 14, 2008 13:27
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. ápr. 14, 2008 13:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Végül odaáig is fajulhat a dolog, hogy rájön a vásárló, hogy a várakozás évei alatt nyúzott telefon is tökéletesn kielégíti az igényeit és sosem fog új telefont venni. :D

Ez így igaz. Én is ebben a cibőben járok. Már 4 éve nyúzok egy 6630-ast. Aztán elhatároztam, hogy lesz 6680. Majd N70, N73, N80, N95, N82, N95 8GB. És még mindig 6630-asom van. És nem az anyagiak miatt. Hanem pontosan azért, amit írtál. Megfelel. A fényképező nem érdekel, zenét ezen is lehet hallgatni, van 3G, internet, videótelefonálás (néha jól jön), stb... Mindegyik kiszemelt utódnak volt/van valami kis "hibája", ami miatt mindig vártam az újabbra. Bocs az OFF-ért.

vas. ápr. 06, 2008 8:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Igazándiból én senkit nem akarok lebeszélni a gyors vásárlásról, és a vele járó örömről, de manapság szinte mindig megéri várni. 1-2 év és töredék áron megvehető.

Ebben igazad van, de ennyi erővel sosem fog venni telefont, mert mire megvárja a két évet a töredék árért, addigra kijön egy új változat, akkor azért fog várni 1-2 évet és ez végül egy végtelennek tűnő folyamattá vál(hat)ik. Végül odaáig is fajulhat a dolog, hogy rájön a vásárló, hogy a várakozás évei alatt nyúzott telefon is tökéletesn kielégíti az igényeit és sosem fog új telefont venni. :D

vas. ápr. 06, 2008 3:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Helios írta:
Sok amit kérnek érte. Persze, aztán a végén úgy is megveszem, csak szívom a saját vérem...

Igazándiból én senkit nem akarok lebeszélni a gyors vásárlásról, és a vele járó örömről, de manapság szinte mindig megéri várni. 1-2 év és töredék áron megvehető.

vas. ápr. 06, 2008 0:36
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is rázúztam a 20-ast.
Az auto rotate funkciót leszámítva valóban nem sok a különbség, viszont amit észrevettem, hogy az energiatakarékos állapotból visszatérve (hosszában az óra) végre nem vibrál a háttérvilágítás.
Képminőség és gyorsaság terén én sem érzek semmi változást, viszont a kihangosító hangminősége elsőre rosszabbnak tünt, de nem esküdnék meg rá.
Még mindig szebben szól, mint az N95, de kisebb a különbség. Aztán az is lehet, hogy az N95 lett jobb a vadiúj 21-es fw-el... :oops: 8)

Szóval akinek nem hiányzik az auto rotate funkció, annak nem érdemes összetörnie magát a mielőbbi frissítésért :lol:
Nem úgy, mint az N95 esetében. Ott tényleg nagyot ütött az új fw! 8) :D

szomb. ápr. 05, 2008 23:38
arany tag

Hozzászólás 
Óvatos duhaj vagyok, lassan ízlelgetem ezt a telefont...egyelőre csak így a leírásaitokon keresztül. És őszintén szólva már 24 órából 23 és félben elönt a bizonyosság: Kell.
Aztán marad fél órám gondolkozni, és elönt a két LY LY... Sok amit kérnek érte. Persze, aztán a végén úgy is megveszem, csak szívom a saját vérem...

Ott szoktam megnézni az árgép.hu-n (direkt nem linkelek) és ott ma pl 115 ért hozzá lehet jutni. De a bolti ára meg "rendes" Nokia garival 185-nél indul... és úgy látom, ez az árgépes verseny kifejezetten ki van hegyezve erre a telcsire. Merthogy csak úgy repkednek a 3 hónapos garik és a többi, és a többi... veszélyes ez?

csüt. ápr. 03, 2008 23:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Kicsit féltem, hogy megkérdezed :) Pont azt gondoltam, hogy olyan tesztet, mint Te nem tudok végrehajtani...

Annyi biztos, hogy az automata képernyőforgatást ma délelőtt már kikapcsoltam és ez azt hiszem így is marad.

Nincs progi egyébiránt, ami ne indulna, az enyémek közt legalábbis.

Nokia Maps 2, Garmin tesztelve, Handy Weather, ProfiMail, Frutakia, Virtual Pool mobile tesztelve, a Micropool pedig változatlanul rossz (elfordított képernyővel indul).

Semmi komoly változást, amiket kérdeztél nem észleltem. Azt hiszem, becsapnám magam (és Téged), ha most azt mondanám, hogy gyorsabban indul a telefon, eddig is elég gyorsan indult és most kevesebb a cucc rajta mint frissítés előtt.

Biztos tehát egy: rosszabb nem lett :)

Köszi 8)
Nah akkor belevágok én is a frissítésbe... :)
Egyébként az auto rotate az N82-n is idegesítő néha, főleg amikor állóképet fényképezek és visszanézéskor elfordítva a telefont a kép is elfordul... :P Jó játék :)
Az N95-ben pont azt szeretem, hogy csak akkor fordul a kép, ha a slide-ot áthúzom, vagy videónál nyomok egy 2-est. :roll:

csüt. ápr. 03, 2008 21:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kicsit féltem, hogy megkérdezed :) Pont azt gondoltam, hogy olyan tesztet, mint Te nem tudok végrehajtani...

Annyi biztos, hogy az automata képernyőforgatást ma délelőtt már kikapcsoltam és ez azt hiszem így is marad.

Nincs progi egyébiránt, ami ne indulna, az enyémek közt legalábbis.

Nokia Maps 2, Garmin tesztelve, Handy Weather, ProfiMail, Frutakia, Virtual Pool mobile tesztelve, a Micropool pedig változatlanul rossz (elfordított képernyővel indul).

Semmi komoly változást, amiket kérdeztél nem észleltem. Azt hiszem, becsapnám magam (és Téged), ha most azt mondanám, hogy gyorsabban indul a telefon, eddig is elég gyorsan indult és most kevesebb a cucc rajta mint frissítés előtt.

Biztos tehát egy: rosszabb nem lett :)

csüt. ápr. 03, 2008 21:25
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Hát az enyémen már a 20-as fw ketyeg és mint várható volt, az égvilágon semmi változást nem tapasztalok.

Az általam olyannyira utált csík változatlanul hosszanti (mint kiderült, ennél a telefonnál minden az, a Local és Test Mode képernyője is), de azt már lecseréltem időjárási előrejelzésre (:)), az energiatakarékos módból ébredéskor továbbra is fehér képernyő vár egy csomó programnál, amit csak task váltással lehet rendbetenni.

Több programot magától vízszintes módban indít, amik ezáltal használhatatlanok, pl. MicroPool by Gabor Fetter.

Nagyon sok az érthetetlen inkompatibilitás olyan programokkal, amik a régi N95-ömmel és az E51-el semmilyen gondot nem okoznak.
És sajnos úgy tűnik ezek már így maradnak.

Egyedüli jópofa dolog az automata (és kikapcsolható) képernyőfordítás, ami csak balra fordításkor üzemel.

Nagyjából 20 perccel frissítés után ennyi...

A 15-el összehasonlítva van olyan progi ami itt nem indul?
Összességében érdemes frissíteni? Fotó, GPS, gyorsaság téren történt változás?

csüt. ápr. 03, 2008 8:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát az enyémen már a 20-as fw ketyeg és mint várható volt, az égvilágon semmi változást nem tapasztalok.

Az általam olyannyira utált csík változatlanul hosszanti (mint kiderült, ennél a telefonnál minden az, a Local és Test Mode képernyője is), de azt már lecseréltem időjárási előrejelzésre (:)), az energiatakarékos módból ébredéskor továbbra is fehér képernyő vár egy csomó programnál, amit csak task váltással lehet rendbetenni.

Több programot magától vízszintes módban indít, amik ezáltal használhatatlanok, pl. MicroPool by Gabor Fetter.

Nagyon sok az érthetetlen inkompatibilitás olyan programokkal, amik a régi N95-ömmel és az E51-el semmilyen gondot nem okoznak.
És sajnos úgy tűnik ezek már így maradnak.

Egyedüli jópofa dolog az automata (és kikapcsolható) képernyőfordítás, ami csak balra fordításkor üzemel.

Nagyjából 20 perccel frissítés után ennyi...

csüt. ápr. 03, 2008 1:44
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Deletion of all contacts now possible even more than 6000 contacts in phonebook "

Ezért nem vettem meg eddig... :P :twisted:

szer. ápr. 02, 2008 23:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Changes/improvements made from MCU SW 15.0.015 to version 20.0.016

New features:
Automatic Screen Rotation (ASR)
Support for new combo memory added ez vajon mi??

Browser:
Improvement when creating a voice call from WAP page.
Improvements to embedded video functionality in browser.
Sending email via browser flash plugin improvements.

Messaging:
Mail in HTML format handling from Gmail IMAP server improved.

Connectivity:
WLAN connection stability improvements
BT connection stability improvements with certain BT headsets
USB connection stability improvements

Telephony:
Voice call handling improvements after certain type U.S.S.D message receiving.
Stability improvements to gallery for case when there’s lot of content in Gallery
Improvements to switch application
Voicemail icon handling improvements

Localization corrections:
Deletion of all contacts now possible even more than 6000 contacts in phonebook
Startup functionality improvements

Hát nem vagyok hasraesve, de aztán persze kiderülhet, hogy sokkal jobb lesz tőle a teló.

Remélem megszűnik a kötelezően hosszirányú készenléti csík (ezt a baromságot sosem fogom megérteni) és amikor készenlétről feléledés van, nem fehér képernyő fogad egy csomó programnál (profimail, virtual pool, stb.) amit csak a task managerrel lehet helyrehozni.

Szóval van mit javítani...

szer. ápr. 02, 2008 14:09
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érkezőben az új fw!! :lol: 8)
Automatikus kijelző tájolás elfordítás és egyéb nyalánkságok... :P

http://www.symbian-freak.com/quides/firmware/logs/new_n95_8gb_firmware_v20_change_log.htm

http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=110442

szer. ápr. 02, 2008 14:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Írtam egy kis tesztet a Maps 2.0 Beta-ról itt:

http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=34107&start=300

Jó olvasgatást! :lol: 8)

pén. feb. 29, 2008 22:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aer írta:
Idézet:
Pontosan nem mértem, de lassú.
Kb. 370-400kB/sec, mivel ~1GB mp3-at ~45 perc alatt sikerült rágyömöszölni...

pfffffff. Nem hiszem hogy ennek így kellene lennie. 6230i nél is 350kbyte/s az átvitel

.... :( Koszi a valaszokat. Lehet inkabb megvarom az N96-ost :) ugy hallottam az gyorsabb lesz :)

A gyorsabb működés az oprendszerre vonatkozott.
Az N95 8GB-re is azt hazudták, hogy USB 2.0 kompatibilis, mégsem működik olyan sebességgel.
Ez már az N91-nél is probléma volt, azóta sem javították.
De N95 8GB tulajként mondhatom Neked, ez az egyetlen negatívuma ennek a telónak. Na jó, meg a xenon hiánya. 8)
De ezeken kívül naggyon ütős kis teló! Én legalábbis imádom. A sima N95-el össze sem lehet hasonlítani. Azóta az N95-öt jóformán alig használom, egy netkártya figyel benne, ennyi.... :)

Tudása alapján az N96 valóban több, feltéve ha TÉNYLEG szükséged van 16GB fix, plusz mondjuk 8GB kivehető memóriára, és a DVB-H-ra. (No meg FP2-re.. 8) ) De kinézetre szvsz a 8GB nagyon magasan veri.... :wink:
Ezzel együtt azért én is szimatolgatom ám az N96-ot... 8) :P

kedd feb. 26, 2008 21:44
vas-tag

Hozzászólás 
Idézet:
Kb. 370-400kB/sec, mivel ~1GB mp3-at ~45 perc alatt sikerült rágyömöszölni...

pfffffff. Nem hiszem hogy ennek így kellene lennie. 6230i nél is 350kbyte/s az átvitel

.... :( Koszi a valaszokat. Lehet inkabb megvarom az N96-ost :) ugy hallottam az gyorsabb lesz :)

kedd feb. 26, 2008 18:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kiolvasni 750-800K körüli sebességgel tud csak.

kedd feb. 26, 2008 17:44
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
Aer írta:
Idézet:
Neked is szól ez a topik, olvasási jogod is van, nem csak írási
....az egesz topikban csak egy valaki emliti a KORULBELULI masolasi sebesseget.... en remeltem kapok 2-3 konkret valaszt azert mereszeltem irni...fontos lett volna nekem ez az info. Koszi. valaki tenne egy probat...ha igy fejbol nem tudjatok? Elorre is koszonom

Kb. 370-400kB/sec, mivel ~1GB mp3-at ~45 perc alatt sikerült rágyömöszölni... :twisted:

pfffffff. Nem hiszem hogy ennek így kellene lennie. 6230i nél is 350kbyte/s az átvitel.

kedd feb. 26, 2008 6:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aer írta:
Idézet:
....az egesz topikban csak egy valaki emliti a KORULBELULI masolasi sebesseget.... en remeltem kapok 2-3 konkret valaszt azert mereszeltem irni...fontos lett volna nekem ez az info. Koszi. valaki tenne egy probat...ha igy fejbol nem tudjatok? Elorre is koszonom

Kb. 370-400kB/sec, mivel ~1GB mp3-at ~45 perc alatt sikerült rágyömöszölni... :twisted:

hétf. feb. 25, 2008 22:51
vas-tag

Hozzászólás 
Idézet:

hétf. feb. 25, 2008 22:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Neked is szól ez a topik, olvasási jogod is van, nem csak írási.

Amúgy USB1.1 sebességgel megy csak.

hétf. feb. 25, 2008 17:01
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Megmondanatok milyen sebesseggel megy a masolas adatatviteli uzemodban?Elorre is koszi szepen.

hétf. feb. 25, 2008 14:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jelentősen bővült a Nokia Maps Magyarország térkép!
~15MB-ról 33,8MB-ra! 8) :lol:
Az én környezetemben az eddig hiányzó részek (pl. Helikopter lakópark) már rajta vannak. :P

Update: Úgy néz ki csak a Nokia Maps 2.0 Beta-hoz ajánlja fel a bővített térképet, a "régihez" nem. :(
Egyébként döbbenetes a különbség! A "régi" Maps-on Veresegyház csak egy útkereszteződés, az újon viszont utca szinten rajta van! :shock: :P
Tesztelem a 2.0-t, hamarosan írom a véleményt! :lol:

csüt. feb. 21, 2008 19:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
bebar írta:
E51, Finland, elég sok a hibás darab,
találkoztam már Finland-os N95 8GB-al is, és azzal is volt gond.
Nekem is Made In Nokia van, és semmi gond nincs vele!!!
Valószínű, hogy amit Ázsiában raknak össze, jobb minőségű lehet, vagy nemtudom mi az oka.

China, Germany, Hungary kiesett?

Egyébként 30fps-el játsza le a videót, vagy 15?

Nekem is ez a tapasztalatom. Anno amikor az N95-öt vettem, mindegyik "Made in Finland" volt. 2db-ot vittem vissza, az egyiknek a slide-ja volt katasztrofális, a másik pedig rettenetesen sipolt és torzitott.

Szóval szerintem semmire sem garancia, ha finn gyártású. :roll:

- A Made by Nokia többnyire kinai gyártást jelent, ahogy azt Macika is irta.
- A németországi gyárat most zárják be, Romániában és Mo-n folytatják
- A komáromi gyár inkább alsóbb kategőriás telókat gyárt
- 30fps

csüt. feb. 21, 2008 10:10
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Imici1972 írta:
T68m írta:
Imici1972 írta:
Nem hinném, hogy az XXL-el van a gond, inkább én vagyok peches de nagyon.... :(

izé..., szerintem meg a gyártónál. (mi volt ráírva, made in micsoda?)

az N95 8GB szingapúri a PC alapján is, az N82 viszont csak simán "Made by Nokia" és valszeg EU-s.
A Made by Nokia az ázsiai piacra készül, általában az ázsiai gyárban (Nancseng, Kína, nem messze Hong Kongtól és a szocialista Kína déli kapujától, Shenzchen-től). Ennek megfelelően SOKKAL oclsóbban lehet behozni Európába, mivel SEMMIFÉLE EU-s garanciális költség nem (és hát mivel nem a főkapun érkezik, ezért ÁFA sem) terheli.
Így csinos nyereséggel lehet eladni.

Na persze, a vevők ezt nem tudják, ezért UGYANAZT a minőséget várják el, mint az EU-s készülékektől...

(Amikor ott mentem el mellette, leesett az állam. Így műholdról talán nem látszik akkorának, de nem tudom, hány focipályányi területen fekszik, az biztos, hogy több tucatnyin...)

E51, Finland, elég sok a hibás darab,
találkoztam már Finland-os N95 8GB-al is, és azzal is volt gond.
Nekem is Made In Nokia van, és semmi gond nincs vele!!!
Valószínű, hogy amit Ázsiában raknak össze, jobb minőségű lehet, vagy nemtudom mi az oka.

China, Germany, Hungary kiesett?

Egyébként 30fps-el játsza le a videót, vagy 15?

szer. feb. 20, 2008 23:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meg lehet valahogy akadályozni, hogy a kijelző örökösen elforduljon?

Az, hogy az energiatakarékos mód csíkja hosszában van, még hagyján, de egy rakás program, amit az N95-ön nagy sikerrel használok, használhatatlan, mert indításkor ezen a szerkezeten a képernyő azonnal elfordul és minden kijelzés használhatatlan lesz.

Van erre tippje valakinek?

kedd feb. 19, 2008 23:33
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az új Beta verziós Nokia Maps-ot próbálta már valaki? Tapasztalatok? 8) :lol:

szer. feb. 13, 2008 0:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
amivel jó ha nap végéig kihúzza...

De nem az N95 8GB :wink:
Nálam 4-5 óra zenehallgatás, kb. fél órányi telefonálás és kis Mobil TV és navi után este még mindig 3-4-esen van.
Ilyenkor az N95-öt már minimum egyszer tölteni kellett...

szer. jan. 30, 2008 23:01
vas-tag

Hozzászólás 
hagyjuk

szer. jan. 30, 2008 12:43
arany tag

Hozzászólás 
Ez az akksi formázás dolog hihetelen.......

kedd jan. 29, 2008 18:02
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi a válaszokat :)

kedd jan. 29, 2008 17:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ennek a telefonnak SINCS szüksége formázásra. Mint a Li-ionosoknak általában.

Az akku a névleges kapacitást azonban csak a 3.-4. töltésre mutatja.

amivel jó ha nap végéig kihúzza...

kedd jan. 29, 2008 16:43
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ennek a telefonnak SINCS szüksége formázásra. Mint a Li-ionosoknak általában.

Az akku a névleges kapacitást azonban csak a 3.-4. töltésre mutatja.

kedd jan. 29, 2008 16:30
Profil ICQ
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 546 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Következő