Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 8:35

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Üdv
Szia,
a beállításoknál ha átállítod a nyelvet automatikusan magyar lesz minden.
:DDD:)
nemkell semmiféle extra magyarosítás..:P:)

zoleen16 írta:
Üdv novoszath

Hát sajnos el kell keserítselek,sajnos wm 2003-hoz nincs magyarosítás,próbálkoztunk többen megcsinálni de soha nem lett belőle semmi! A Wm 06-ot azt meg lehet csinálni magyarra,de azt neked kell megcsinálni (aki megcsinálta az nem adja ki a kezéből mert megszenvedett érte) sok türelemmel és kitartással össze lehet hozni!Ha erdekel akkor tudok segíteni benne!

pén. júl. 25, 2008 15:09
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás Üdv
Üdv novoszath

Hát sajnos el kell keserítselek,sajnos wm 2003-hoz nincs magyarosítás,próbálkoztunk többen megcsinálni de soha nem lett belőle semmi! A Wm 06-ot azt meg lehet csinálni magyarra,de azt neked kell megcsinálni (aki megcsinálta az nem adja ki a kezéből mert megszenvedett érte) sok türelemmel és kitartással össze lehet hozni!Ha erdekel akkor tudok segíteni benne!

csüt. júl. 24, 2008 10:41
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás help
WM2003-hoz keresek magyarosítást

ha v.ki tud az + osztaná velem??
Email: novoszath_adam@hotmail.com

előre is köszönöm

Üdv:Novi

kedd júl. 08, 2008 7:34
vas-tag

Hozzászólás 
Helló mindenkinek aki még erre jár. :)
Találtam egy Wm 6.1-es Romot egy hónapja.És egy hónap tesztelés után azt kell mondjam az eddigi legjobb.
Bár az sms küldő gomb még mindig nem jó,és a tomtom is lassú.De már nincs gond a .NET compact framework 2,0-val, és a memóriát sem zabálja úgy.A black-one sms fix meg gyógyír még mindig. :)
Remélem tetszeni fog annak akit érdrekel.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=2304178

kedd júl. 08, 2008 1:30
arany tag

Hozzászólás Re: 2003-as oprendszer!
sake írta:
Üdv mindenkinek!

Segítséég!!!! Sehol sem találok mpx200-hoz 2003-as oprendszert!
Az oldalak amiket is mertem mind megszűntek és a spklub.dox.hu is szünetel!
Valaki segítsen!

Köszi!

Gyorsan feldobtam 1-2 rom-ot, bár én már nem használom az MPx200-amat, van 1 Samsung i600-am, király.
http://rapidshare.com/files/127921865/Motorola_Mobile_Upgrade_Wizard_V1.8.5_setup.zip
http://rapidshare.com/files/127918989/WM_2003_MPx200-mpxland_spsector.zip
http://rapidshare.com/files/127919740/WM_2003_MPx200-supermoto2_spsector.zip
http://rapidshare.com/files/127920765/WM_2005_Black_ONE_Retail_Pack_4___.rar
http://rapidshare.com/files/127921332/WM_2005_MPx200_wm2005_img_modified_by_arc.zip
Az utolsó kettőt nem próbáltam. :wink:

hétf. júl. 07, 2008 18:46
ezüst tag

Hozzászólás 2003-as oprendszer!
Üdv mindenkinek!

Segítséég!!!! Sehol sem találok mpx200-hoz 2003-as oprendszert!
Az oldalak amiket is mertem mind megszűntek és a spklub.dox.hu is szünetel!
Valaki segítsen!

Köszi!

vas. júl. 06, 2008 17:30
vas-tag

Hozzászólás help
hi all

segítségre lenne szükségem egy mpx200-as teló val kapcsolatban
win-t szeretnék rajta cserélni de sehol nem találom hogy honnan lehet leszedni
ha valaki tud segíteni ebben azt + köszönném

Üdv:Novi

UI:jöhetnek weboldalak is lehetőleg magyar ahonnan progit + hasonlokat lehet leszedni

pén. júl. 04, 2008 10:15
vas-tag

Hozzászólás Jo szervizes MPX220 tipushoz?
Sziasztok!

van egy amerikai (cingular) mpx220-asom, amihez keresek egy jo szakembert, aki beuzemelne nekem.
lehetoleg a budai oldalon...

udv es kossz minden infot!

szomb. jún. 07, 2008 13:07
vas-tag

Hozzászólás 
Csoki!
H valaki lenne oan jó fej és elküldené nekem a sp3at meg a wm néhány verzióját annak naon hálás lennék :D előre is thx. (hasznos cumó is júl esne :lol: )

müködő snes emut mondhatna valaki :wink:

köcc csoki!

szer. máj. 28, 2008 18:22
arany tag

Hozzászólás 
empex írta:
Snakeman írta:
jah és hogy tudnám megoldani WM6.1 alatt, hogy activesync-en keresztül használjam a telón a netet?

Na, az enyém is furcsa kérdés lesz, de miért akarod a telefonon használni a netet, ha ott van előtted a számítógépen?

kipróbálni, hogy mennyire stabilan fut a live messenger.

az előző romoknál automatikusan megosztotta a netet activesync-en keresztül, de most sehogy sem birom beállítani

szer. máj. 14, 2008 13:44
vas-tag

Hozzászólás 
Snakeman írta:
jah és hogy tudnám megoldani WM6.1 alatt, hogy activesync-en keresztül használjam a telón a netet?

Na, az enyém is furcsa kérdés lesz, de miért akarod a telefonon használni a netet, ha ott van előtted a számítógépen?

szer. máj. 14, 2008 9:47
arany tag

Hozzászólás 
köszi a segítséget! bocs, hogy ennyi mindent kérek/kérdezek, de tudna valaki linkelni egy új pocket music-ot, kóddal? sehol sem találok sajnos. előre is köszi.

kedd máj. 13, 2008 21:30
ezüst tag

Hozzászólás Registry
Hehe, kösz empex. Meglestem a reg. editorban amit ajánlottál. Ugyan nem próbáltam ki, de biztos vagyok benne, h müxik. Nem bírtam nyugodni és megnéztem mást is. Current user/Control panel/External LCD/, ezeknél a kulcsoknál, van Style kulcs is. Ha ennek az értékét változtatom 1-4 között akkor más stílusú lesz a külső kijelző megjelenítése. Van egy 0409 nevű kulcs is, ha itt módosítod az angol szöveget, akkor bármire írod át, akkor az lesz a külső kijelzőn, mondjuk érdemes értelemszerűen fordítani. PL. : SIM lock - Sim zárva. Hasonlók... Ezek után ki és bekapcs, majd müxik :-)
De azért kicsit már kezd elegem lenni ezekből a Béták-ból. Szépek és mutatósak, de telefonálni csak néha lehet velük :-D Az mp3 csengőhang szakadozik, nem csak 320 KB/s-os hanem a 192-es is. Lehet Wma-ra kéne konvertálni és szeretnék egymást a telcsimmel. Ez a telcsi majdnem tökéletes, hardverileg, csak op. rendszert nem tudnak rá csinálni. Hmm, ha bluetooth lenne benne, még most is versenyképes lenne sok telcsi ellen. A csörgője veszettül jó, hangos és nem torzít sokat. Lehet vissza váltok WM5-re, ehh. Kivancsi lennék Linux-ot lehetne-e rá heggeszteni :-)

kedd máj. 13, 2008 18:52
arany tag

Hozzászólás 
Nekem úgy tűnik, mintha a WM6 alatt az aksi idő lényegesen jobb lenne.
Én már nem használom az MPX200-am, de feltettem rá. Használat nélkül korábban 2 napot bírt biztosan, most meg akár négyet is elketyeg.
A registry-ben mintha valami answer flip kulcs lett volna.
Nincs rajta semmi, így most nem is tudom megnézni.
Néhány egyéb kísérlet után most egy MDA Compact2 -öm van a másfél éve T-mobile végkiárusításból, akkor 40-ért adták 2 évre. Annyit megért.

kedd máj. 13, 2008 18:18
vas-tag

Hozzászólás 
Snakeman írta:
találtam egy újabb hibát. nem működik a flip answer. hogy lehetne bekapcsolni? a menüben semmi ilyenre vonatkozót nem találtam

Próbáltad a registryben?

HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\OpenPhoneAction

az OpenAns key-ben az értéket írd át 0-ról 1-re. Nem próbáltam, de elvileg működnie kell.
(Lehet hogy egy újraindítást igényel)

hétf. máj. 12, 2008 22:14
ezüst tag

Hozzászólás Flip answer
Snakeman, szerintem nem tudod bekapcsolni. Nincs a menüben ilyen opció, legalábbis az új rom-okban. A 6.0 alapból be van lőve , hogy fogadja a hívást, de a 6.1 már nem. Hátha lesz rávmi okosság később :P
Az infra megoldás jó volt . Megcsináltam, müxik.

pén. máj. 09, 2008 8:36
arany tag

Hozzászólás 
találtam egy újabb hibát. nem működik a flip answer. hogy lehetne bekapcsolni? a menüben semmi ilyenre vonatkozót nem találtam

csüt. máj. 08, 2008 21:14
ezüst tag

Hozzászólás Jeyo
Kösz a tippet, megnézem, rendes tőled....

csüt. máj. 08, 2008 19:29
vas-tag

Hozzászólás Re: ehh :-)
jolinare írta:
Ezek tényleg hibák, de az sms küldés tuti megy a menü-ből send-el, a bal oldali-val nem. Az infrát 2 napja vetem észre én is, ki fogom próbálni a megoldását. Arra tudtok megoldást, hogy lehet a sim kártyáról a tel.számokat előcsalogatni ? Mert nincs benne sim manager. Nem tudom másolni a számokat. További érdekesség, hogy a CeleTask 2.2 benne van a rom-ban, de mégis sima windows feladatkezelő van berakva a start menübe, pedig a CeleTask sokkal jobb. Bár nem találtam az angol nyelvet benne, csak [] jelek vannak a menüjében. Ez kár :-( Hmm, még 1 gyors tipp, van hozzá OmapClock nevű alkalmazás is, ezzel lehet állítani a proci órajelét a telcsiben, alapból 138 MHz-en megy, de 144-ig lehet húzni, láthatóan gyorsabb lesz így, bár lehet a készenlét kevesebb.
Hajrá MPx200 tulajok... ;-)

Van egy Jeyo Mobile Companion 2.1 nevű program ami a PC-n fut és a pc-hez csatlakoztatott telefon kártyáján/memóriájában lévő számokat lehet vele rendezni, másolni oda-vissza. Meg még sok mást is tud. 15 napos próbaverziót innen tudsz letölteni: http://www.jeyo.com/downloads.asp

csüt. máj. 08, 2008 9:03
ezüst tag

Hozzászólás ehh :-)
Ezek tényleg hibák, de az sms küldés tuti megy a menü-ből send-el, a bal oldali-val nem. Az infrát 2 napja vetem észre én is, ki fogom próbálni a megoldását. Arra tudtok megoldást, hogy lehet a sim kártyáról a tel.számokat előcsalogatni ? Mert nincs benne sim manager. Nem tudom másolni a számokat. További érdekesség, hogy a CeleTask 2.2 benne van a rom-ban, de mégis sima windows feladatkezelő van berakva a start menübe, pedig a CeleTask sokkal jobb. Bár nem találtam az angol nyelvet benne, csak [] jelek vannak a menüjében. Ez kár :-( Hmm, még 1 gyors tipp, van hozzá OmapClock nevű alkalmazás is, ezzel lehet állítani a proci órajelét a telcsiben, alapból 138 MHz-en megy, de 144-ig lehet húzni, láthatóan gyorsabb lesz így, bár lehet a készenlét kevesebb.
Hajrá MPx200 tulajok... ;-)

csüt. máj. 08, 2008 7:17
arany tag

Hozzászólás 
nagyon köszönöm!!!

szer. máj. 07, 2008 21:42
vas-tag

Hozzászólás 
Snakeman írta:
köszi sikerült. viszont pár perc után két nagy hibát is észrevettem. az sms küldés még mindig nem működik, és az infrát sem lehet használni :S

Az sms küldés működik, csak nem a baloldali (Send) soft key, hanem a jobb oldali Menu -> Send megoldással.

Az infrára is van megoldás:

töltsd le a "beam.cpl.zip" fájlt innen:

http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=14

aztán kövesd ezeket a lépéseket:

http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=80

szer. máj. 07, 2008 21:34
arany tag

Hozzászólás 
köszi sikerült. viszont pár perc után két nagy hibát is észrevettem. az sms küldés még mindig nem működik, és az infrát sem lehet használni :S

szer. máj. 07, 2008 20:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Snakeman írta:
hi. a 6.1 az 1 img fájlból áll összesen? nálam leragad a hellomoto képnél, mi lehet a gond?

most meg a mobile operator-nal fagy le...

Szia!
Igen 1 .img fájl az egész.
A felrakása eccerü mer csak ezt az egyet kell felrakni, de a flash után elszöszöl egy ideig.Ugyhogy türelem.
Nekem 20. ra sikerült mire rájöttem ,hogy véletlenül lockoltam az SD kártyát :D

Üdv : Muky

szer. máj. 07, 2008 14:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
hi. a 6.1 az 1 img fájlból áll összesen? nálam leragad a hellomoto képnél, mi lehet a gond?

most meg a mobile operator-nal fagy le...

szer. máj. 07, 2008 7:50
ezüst tag

Hozzászólás Re: MPx200 akku
jolinare írta:
Hmm. Csáó Muky.
Az MPx200 akku a gigatel oldalán megtalálható, keresd a 6808-as cikkszámot, még van belőle készleten :-) Bár sim kártya cserélgetést nem ajánlok, de jól bírja az akku. Üdv, Jolinare

Köszi, meglesem.

hétf. máj. 05, 2008 16:08
ezüst tag

Hozzászólás MPx200 akku
Hmm. Csáó Muky.
Az MPx200 akku a gigatel oldalán megtalálható, keresd a 6808-as cikkszámot, még van belőle készleten :-) Bár sim kártya cserélgetést nem ajánlok, de jól bírja az akku. Üdv, Jolinare

hétf. máj. 05, 2008 15:49
ezüst tag

Hozzászólás Re: WM 6.1 angol
jolinare írta:
...Épp most kapott szegény egy 1000 mAh-s Li-on akkut, persze nem gyári, de legalább olcsó, és így azért tovább bírja mint a több évig nyüstölt gyárival. Azzal 2 nap talán.
....

Érdekelne a link v. a bolt cime ahol lehet rendelni, venni ilyen aksit a telohoz.
Nekem már sajna alig van szufla az aksiban ,alig bír ki 1 napot :(

jolinare írta:
...Az SD kártya lock az atom poén volt, s tetszik....

Igy utolag nekem is teccik, de sajna akkor (kb a 20. flash után)má keztem kiborulni .Persze a figyelmetlenség meghozza a gyümölcsét :D

vas. máj. 04, 2008 15:44
ezüst tag

Hozzászólás WM 6.1 angol
Azta, azt hittem ki fog halni ez a fórum, közben meg az új rom-al együtt új élet is költözött ide. Az SD kártya lock az atom poén volt, s tetszik :-) Hmm, Szalagkábelt nemtom lehet e szerezni, elég necces lehet, de rendelésre lehet hoznak. Én most gyári házat keresek rá, kicsit kopottas már szegény, de szerencsére ettől eltekintve tökéletesen működik. Épp most kapott szegény egy 1000 mAh-s Li-on akkut, persze nem gyári, de legalább olcsó, és így azért tovább bírja mint a több évig nyüstölt gyárival. Azzal 2 nap talán.
Nekem az mp3 csengőhang ezzel a rom-al szakadozni kezd, nemtom ez mért van, lehet a 192 kb/s miatt ? Vagy még nem stabil a rom ? A szimpla 2006 az nem szakadozott. További kellemest tesztelést mindenkinek. Húúáá

vas. máj. 04, 2008 14:35
arany tag

Hozzászólás 
Döbbenet az új rom! Nekem is simán felment, nem volt a végén master reset, a fehér képernyő kb 5 percig tartott. Ez a legjobb telefon amit valaha használtam. Jelenleg egy Mot Q9h és egy HTC MTeOR fut párhuzamosan, nehéz volt megszokni a napi fagyásokat, az MPX után. Az MPX kijelzője világosban fényévekkel jobb mint a másik kettőé.
Sajnos a pannon hálózaton állandóan ledobja az adótorony magáról emiatt próbálkoztam másik telefonokkal. kiváncs vagyok hogy az új 6.1 es WM stabilabb-e ilyen szempontból, hátha vissza tudom cserélni főtelefonnak.

dr.zsoo

szomb. máj. 03, 2008 22:40
ezüst tag

Hozzászólás Re: mpx200 wm6.1 rom
Joergie írta:
Muky írta:
bfeco írta:
WM 6.1 Mpx200-ra angol verzió:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=383687
Azért vicces, hogy a vadiúj HTC Wingsre még mindig nincs :twisted:

Hali!
Egy mini kérdésem lenne.
Ezt hogy kell feltenni a telóra?
Köszi

Úgy mint a többit :roll:
Ha tudsz angolul:http://6600-mpx200.com/forum/index.php?topic=1370.0
Pazar a cucc. háromszor sütöttem bele, mire rájöttem, hogy telepítés után ne legyen hardreset, mert akkor nem indul el.

Mod: Sikerült feltennem :D (rájöttem mérnem sikerült a flash ( Lockolva volt az SD kártya :D :D))
Köszi a segítséget

Wings fórum: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=413

Köszi , sajnos nem tudok angolul igy csak probálgatom ugy feltenni mint a 6 ost, 3 image fájlból a második az amit belinkeltél (6.1).
De sajnos fehér képernyőnél megakad.
Most kipróbálom HR nélkül hátha amiatt hal be.

Mod: Sikerült feltenni :D (a bibi: lockolva volt az SD kártya :roll: )
Köszi a segítséget

szomb. máj. 03, 2008 14:04
ezüst tag

Hozzászólás 
szallag kábelt lehet valahol kapni ebbe a készülékbe?
4 év után megfáradt szegényke :(
-és valahogy nem akarok másikat, nekem ez a tökéletes telefon, ha elpöccenek lehet veszek egy újat pannonéknál-

szomb. máj. 03, 2008 13:23
vas-tag

Hozzászólás mpx200 wm6.1 rom
Muky írta:
bfeco írta:

Hali!
Egy mini kérdésem lenne.
Köszi

Úgy mint a többit :roll:
Ha tudsz angolul:http://6600-mpx200.com/forum/index.php?topic=1370.0
Pazar a cucc. háromszor sütöttem bele, mire rájöttem, hogy telepítés után ne legyen hardreset, mert akkor nem indul el.

Wings fórum: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=413

szomb. máj. 03, 2008 10:06
ezüst tag

Hozzászólás 
bfeco írta:

Hali!
Egy mini kérdésem lenne.

Köszi

pén. máj. 02, 2008 18:32
ezüst tag

Hozzászólás WM 6.1 angol
Úgy látom feco megelőzött, de nem baj. Jól tette, hogy belinkelte a 6.1 angol kiadást. Marha jó lett sztem a slideing panel benne. Érdemes kipróbálni MPX200-on, és stabilabb is mint a szimpla 2006. Alapból lehet sms-t írni, nincs szükség sms alkalmazás telepítésére. Hmm.

pén. máj. 02, 2008 14:31
arany tag

Hozzászólás 

szomb. ápr. 26, 2008 7:56
ezüst tag

Hozzászólás WM2006
Üdv újra itt. Látom nem nagyon megy már ez a fórum, de azért leírom, hogy azóta mident csinját kitanultam a ROM frissítésnek. A ruszki Win 6.1 elég jó, bár nem sokat használtam nyelvtudás hiányában. Nagyon bírom ezt a telcsit, és nem is gondoltam volna hogy így is nézhet ki az OP. rendszere. Nagyon jó ez win 2006. Most épp 1 MPx220 vételét tervezem. Abból is volt már 1. További sok sikert mindenkinek ehhez a telcsihez, én már tuti hogy ezt a telcsit el NEM adom :-) üdv

szer. ápr. 23, 2008 20:26
ezüst tag

Hozzászólás Magyarosítás-hoz.
Hmm, azt elfelejtettem írni, hogy ha van fent ActiveSync és a géped látja a telcsi mappáit, akkor a gépen át tudod írni ékezetes magyarra a menüpontokat sima átnevezéssel. Hehe :)) Sajátgépen tallózni kell szimplán. Meg kell keresni a Start menü vagy vmi ilyesmi mappát. Utána meg csak szimplán nevezgeted a menüpontokat, a telcsin reset után tökéletesen megjelennek az ékezetes menüpontok :-))) Sok sikert :) Üdv

hétf. márc. 17, 2008 19:35
ezüst tag

Hozzászólás Re : Magyar Vanilla.
Hmm, én már 1 magyar Supermoto 2003-nak is örülnék :-)
Jó látni, hogy vannak vállalkozó kedvűek. Meg tudja nekem írni vki hogy meddig kell hagyni a WM06-ot hagyni "master reset"-elni, mert nekem kb 2 óra után is fehéren világít a kijelző. Mem kari kell amúgy a WM06 telepítéséhez ? Ha igen, akkor mikor kell kivenni és betenni ?
Amúgy nekem már a 3. ilyen telcsim a mostani. Meg volt már MPx220-om is :) Azt is marhára szerettem, főleg mert magyar is volt, meg szebben is szólt a csörgő-je. Válaszokat előre is köszi. Üdv

hétf. márc. 17, 2008 19:30
vas-tag

Hozzászólás Üdv !!
Üdv Skacok!!! Egy nagyon jó hírem van a számotokra Dibivel öszedugtuk a fejünket és elkészült a MAGYAR VANILLA Egyelőre tesztelem és még szigorúan BÉta Verzió a menüpontok magyarok de a startmenü még nem!Miest kész van Közzéteszem!!! Addig is mindenki várjon türelemel Ja és készülőben a Magyar supermoto is,szóval lesz választék! Üdv:Zoleen

kedd feb. 19, 2008 15:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Huh. Marha nagy gondom van. A minap visszaraktam a telómba a régi sim kártyámat(voda) hogy megnézzem kaptam e sms-eket. Aztán visszaraktam a mostanit(tmobile) be akarom kapcsolni készüléket de csak a fás kép jön be. Nem megy tovább a telefon...Bekapcsolom úgy hogy kék gomb +bekapcs. BEjön boot menü. Rámegyek arra hogy clean reg hive meg hogy format storage. Utána csak fehér kép. És semmi. Win 06 (vanilla) volt telón.
Megpróbáltam visszarakni leírás szerint a 2002-es oprendszert de azt írja ki hogy nem lehet upgradelni meg hogy hiba. MEgpróbáltam felrakni 2005-ös romot, de a upgrade wizzard az első file telepítésének a legelején kilép. Eu mitől lehet?

hétf. feb. 18, 2008 17:24
arany tag

Hozzászólás 
Sasa666 írta:
dr. zsoo!
Az a baj, hogy nincs hozzá gyári cdm :(

Üdv!
Remélem ez az amire szükséged van: http://www.freeweb.hu/vargamarton/anyagok/Album_For_SP_(Moto).exe

hétf. feb. 18, 2008 16:10
vas-tag

Hozzászólás 
dr. zsoo!
Az a baj, hogy nincs hozzá gyári cdm :(

hétf. feb. 18, 2008 15:49
arany tag

Hozzászólás 
Sasa666 írta:
Üdv Mindenkinek!

Már a 4. MPx200asom fogyasztom, de van egy kis gondom...
Szeretném használni a kameráját, de resetelés után eltűnt róla a camera-kezelő program.
Tudnátok segíteni hogyan tudnám működésre bírni a camot? Esetleg vmi letölthető progival...
Előre is köszi!

A gyári CD jén rajta van a kamerához szükséges program...

dr.zsoo

vas. feb. 17, 2008 19:36
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv Mindenkinek!

Már a 4. MPx200asom fogyasztom, de van egy kis gondom...
Szeretném használni a kameráját, de resetelés után eltűnt róla a camera-kezelő program.
Tudnátok segíteni hogyan tudnám működésre bírni a camot? Esetleg vmi letölthető progival...
Előre is köszi!

vas. feb. 17, 2008 18:56
arany tag

Hozzászólás 
nah a Vanilla-val kapcsolatban mik a tapasztalatok? megéri lecserélni rá a WM5-öt?

csüt. feb. 14, 2008 21:35
ezüst tag

Hozzászólás EMULÁTOR
Üdv mindenkinek,visszaraktam a wm2003-at a telóra,jól is sikerült,mivel mobil internetet használok,7végén,ha bemék anyámékhoz az mpx-ben a netkari, email,internetbank,böngészés opera 8.65-el jól megy,kérdésem:mire jó az emulátor?,2003-ra fellehet ill.érdememes-e feltenni?mert látom pár oldallal elörébb irt v.ki róla,bocs a tudatlanságomért elöre is kösz

szer. feb. 06, 2008 13:45
arany tag

Hozzászólás Re: Motorola MPX200
Zordon írta:
Sziasztok!

Először is gratula mindenkinek a fórumhoz. Sokáig Nokiám volt, ott is vannak forumok, de ilyen segítőkészséggel még nem találkoztam. Én is beléptem a Motorolások körébe egy használt MPX200-al. Szeretnék tőletek rögtön segítséget is kérni. Honnan tudok MWS2003 softra - mert ez van a telón - használható programokat (filmnézés, totalcom., word, excell..) letölteni? A másik nagyobb lélegzetű kérdésem, érdemes-e újabb MWS-t pl:2005, 2006-ot felrakni?
Várom megtisztelő válaszotokat.
Üdv., mindenkinek.

legjobb oldal progikra: www.airfagev.com

pén. feb. 01, 2008 23:51
arany tag

Hozzászólás Re: adat kommunikáció???
happyzso írta:
[

Sziasztok!
Nekem is megvan még az MPX, immár 5. éve, fő telónak, napi 50 hívást is lebonyolítok vele. A kérdésre a válasz hogy telepítened kell az ActiveSync-et. A microsoft letöltések között ott van, a legujabb is jó hozzá (4.5 ). Illetve kell hozzá egy modemvezérlő, a smartphone.inf, ami a CD-n van, vagy én is el tudom küldeni. Ezt az uj hardver telepítésekor kell megadni.
dr.zsoo[/quote]

szia, ha el tudnád küldeni azt nagyon megköszönném...
és az ActivSync-et honnan is tudom letölteni? a Win frissítéseken keresztül érhetőek el ezek a letöltések (sohasem csinálok ilyet, megvettem a gépet, rejata volt a Win XP, az csá)?
köszi:

Zsolt[/quote]

www.microsoft.hu letöltések-mobil eszközök, ott lesz az Activesync.
Dobj egy mailt a med.vet@freemail.hu címre, küldöm a smartphone.inf file-t.

csüt. jan. 31, 2008 13:04
vas-tag

Hozzászólás Re: adat kommunikáció???
[[/quote]

Sziasztok!
Nekem is megvan még az MPX, immár 5. éve, fő telónak, napi 50 hívást is lebonyolítok vele. A kérdésre a válasz hogy telepítened kell az ActiveSync-et. A microsoft letöltések között ott van, a legujabb is jó hozzá (4.5 ). Illetve kell hozzá egy modemvezérlő, a smartphone.inf, ami a CD-n van, vagy én is el tudom küldeni. Ezt az uj hardver telepítésekor kell megadni.
dr.zsoo[/quote]

szia, ha el tudnád küldeni azt nagyon megköszönném...
és az ActivSync-et honnan is tudom letölteni? a Win frissítéseken keresztül érhetőek el ezek a letöltések (sohasem csinálok ilyet, megvettem a gépet, rejata volt a Win XP, az csá)?
köszi:

Zsolt

csüt. jan. 31, 2008 9:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 188  Következő