Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 10:12

Hozzászólás a témához  [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 51  Következő
Nokia E51 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
TOZ írta:
weekendfm írta:
Lalamper írta:
MAC filtering???

Az sincs !

Esetleg egy szoftverfrissítés lehet,hogy nem ártana a telefonnak. 1 hónapja sincs,hogy vettem.Hogyan tudom megnézni,hogy milyen szoftververzió van rajta és mi most a legujabb ami stabil és érdemes frissítneni ?

*#0000#
200.34.36 a legujabb

Köszi,sikerült megnéznem 100.34.20 a verziószám 2007-09-29 RM-244.

Honnan tudom befrissíteni az uj verziót és milyen károkat lehet vele okozni ?
Mik tünnek el a frissítés közben ?

csüt. szept. 25, 2008 13:43
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
weekendfm írta:
Lalamper írta:
MAC filtering???

Az sincs !

Esetleg egy szoftverfrissítés lehet,hogy nem ártana a telefonnak. 1 hónapja sincs,hogy vettem.Hogyan tudom megnézni,hogy milyen szoftververzió van rajta és mi most a legujabb ami stabil és érdemes frissítneni ?

*#0000#
200.34.36 a legujabb

csüt. szept. 25, 2008 13:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Lalamper írta:
MAC filtering???

Az sincs !

csüt. szept. 25, 2008 12:52
arany tag

Hozzászólás 
MAC filtering???

csüt. szept. 25, 2008 12:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Lalamper írta:
Esetleg betelt az allokálható címek száma, így a telcsi számára nem jut IP cím. Ellenőrízd a DHCP beállításokat a routeren. Ott meg lehet nézni a kiosztott címeket is egyúttal.

Ezt már kipróbáltam,sajnos sikertelenül. :(

csüt. szept. 25, 2008 11:11
arany tag

Hozzászólás 
Esetleg betelt az allokálható címek száma, így a telcsi számára nem jut IP cím. Ellenőrízd a DHCP beállításokat a routeren. Ott meg lehet nézni a kiosztott címeket is egyúttal.

csüt. szept. 25, 2008 10:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok !

Egy kis segítségre lenne szükségem.
A céges netünk WPA/WPA2 titkosításu (Linksys router).Eddig tökéletesen ment az E51 WLAN-ja ezen a hálózaton,de sajnos néhány napja nem hajlandó rá csatlakozni. "az átjáró nem válaszol" hibaüzenet jelenik meg.
Kitöröltem az elérések listájából az adott router.Ujra felvettem,kódot beírtam és még mindig semmi.A kód nem változott az tuti!
Nyitott ,nem kódolt hálózatokhoz simán csatlakozik a ketyere.

Van ötletetek ?

csüt. szept. 25, 2008 8:10
ezüst tag

Hozzászólás 
köszi!

nem, viszont sokáig nem volt nokiám, de ténlyeg nem láttam még ezt az ikont. Végül megtaláltam mi várakozott, egy email nem ment el, amikor még **** a beállításokat :)

köszi mégegyszer

kedd szept. 23, 2008 17:16
Moderátor

Hozzászólás 
juha írta:
most viszont előjött egy új kis ikon, ahol a bluetooth jele szokott lenni.

egy tetejénél nyitott kocka, benne egy felfelé mutató nyíl. Mi ez? nem találtam sehol erre magyarázatot.
Ez az első Nokiád?

Nagyon régen ez a jele a kimenő (várakozó) üzeneteknek!

Ha épp befelé jön pl. MMS-ed, akkor lefelé mutat a nyíl.

kedd szept. 23, 2008 14:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kimenő üzenet jele.

Olyan üzeneted van, amit valamiért a rendszer nem tudott elküldeni és még az elküldendők közt van.

kedd szept. 23, 2008 8:16
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
köszi az ötletet, gmail kliens beállítva, tényleg sokkal jobbb!

most viszont előjött egy új kis ikon, ahol a bluetooth jele szokott lenni.

egy tetejénél nyitott kocka, benne egy felfelé mutató nyíl. Mi ez? nem találtam sehol erre magyarázatot.

köszi ujból! :lol:

kedd szept. 23, 2008 5:27
arany tag

Hozzászólás Re: e51
juha írta:
plz még egy dologban segítsetek.

próbálom a gmailt beállítani a telón, de nem igazán tud csatlakozni.

pop3-at állítottam be. Gmail-ben is engedélyeztem, wifin csatlakoznék, de csak gondolkodik, hogy kapcsolat létrehozása....
van valami trükk?

köszi előre is! :wink:

A portot és ssl-t is beállítottad?
Használd a Symbianos Gmail klienst is, hacsak nincs valami különleges oka a pop3 használatának.

hétf. szept. 22, 2008 19:38
arany tag

Hozzászólás 
zsoooc írta:
"Tessék venni N96-ot 150.000-ért, az nem fog szaggatni!!!"

Féltégla nekem nem kell...

Köszi a válaszokat, ezek szerint az összes E51-re jellemző, hogy netezés közben szaggat a zene? Már attól féltem, hogy csak az enyémnek van ilyen baja.

nálam nem volt nagyon jellemző amikor próbáltam.. komoly, nagy portálokat is böngésztem vele, és nagyon ritkán tapasztaltam csak zene szaggatást, azt is csak egy pillanatra. egy opera mini-vel meg kétlem, hogy bármilyen szinten beszaggatna, bármilyen oldaltól..

hétf. szept. 22, 2008 19:20
ezüst tag

Hozzászólás e51
plz még egy dologban segítsetek.

próbálom a gmailt beállítani a telón, de nem igazán tud csatlakozni.

pop3-at állítottam be. Gmail-ben is engedélyeztem, wifin csatlakoznék, de csak gondolkodik, hogy kapcsolat létrehozása....
van valami trükk?

köszi előre is! :wink:

hétf. szept. 22, 2008 19:17
ezüst tag

Zaji írta:
juha írta:
2. igen újonnan. A bal felső menü gomb, a házikó felett.

NAgyon köszi a segítséget!
üdv

Nyugodtan vidd vissza. A sógoromnak is ilyen volt az első E51-ese és szó nélkül kicserélték neki.

szerinted vihetem Nokia boltba, vagy inkább a Saturn-ba vigyem, ahol vettem? A saturnban nem nagyon bízok...ok megnézzük, hagyd itt stb... aztán kitudja mi történik.

hétf. szept. 22, 2008 18:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
zsoooc írta:

Köszi a válaszokat, ezek szerint az összes E51-re jellemző, hogy netezés közben szaggat a zene? Már attól féltem, hogy csak az enyémnek van ilyen baja.
Nem BAJ!

Ez egy telefon! Nem arra való, hogy netezzél rajta, mellette letöltsél és még mellette zenét is hallgass! A WLAN sebessége finoman sem G-s. Sem ebben a készülékben, sem másban.

80-100 kB/secnél nagyobb sebességet ritkán lehet kicsikarni belőle. Az meg soványka a Hozzád hasonló extra elvárású embereknek.

De tudod mit? Vegyél E71-et!
Az nem féltégla!

Egyelőre nem tervezem a cserét, azért választottam ezt, mert jól néz ki, sokat tud, Symbianos, na meg a Wifi se hátrány. Ez az első Wifis- cuccom, mikor megvettem örültem, hogy majd sok helyen tudok netezni, hát kissé csalódtam, ugyanis csak nagyon kevés routerhez tud csatlakozni ebben a kis városban, hiába erős a jel. A legtöbb háló zárt, amelyik meg nem, az szűri a MAC címeket. Úgy látszik az emberek rájöttek, hogy valahogy védeni kéne a hálózatot. Na mindegy, ez nem a telefon hibája.
Ami viszont felháborító, az a hangerő. Sok helyen olvastam, hogy másnak is van ilyen gondja, elég halk a hangszórója, zajos helyen alig lehet érteni a beszédet. Ennyi pénzért már normális hangszórót is tehettek volna bele.

hétf. szept. 22, 2008 18:43
Moderátor

Hozzászólás 
zsoooc írta:

Nem BAJ!

Ez egy telefon! Nem arra való, hogy netezzél rajta, mellette letöltsél és még mellette zenét is hallgass! A WLAN sebessége finoman sem G-s. Sem ebben a készülékben, sem másban.

80-100 kB/secnél nagyobb sebességet ritkán lehet kicsikarni belőle. Az meg soványka a Hozzád hasonló extra elvárású embereknek.

De tudod mit? Vegyél E71-et!
Az nem féltégla!

hétf. szept. 22, 2008 18:03
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. szept. 22, 2008 17:52
Moderátor

Hozzászólás 
zsoooc írta:
64kbps a sávszélessége a rádiónak. Ja és miután betöltődött az oldal és gyorsan görgetem, akkor is beszaggat néha. Majd megnézem, hogy MP3 hallgatás közben szaggat-e, ha igen, akkor az gáz :cry: Nehogy már egy 55ezres telefon ne bírjon lejátszani MP3-at netezés közben. :
Miért nem veszel Core2Duo-s asztali gépet 4 GB RAM-mal, Gigás LAN-nal, az nem fog beszaggatni!!!

Ez egy TELEFON, amelyben egy 379 MHz-es processzor dolgozik!

Az 55.000 Ft-os ár pedig pont a legalja a WLANos symbianos telóknak.

Tessék venni N96-ot 150.000-ért, az nem fog szaggatni!!!

Legutóbb akkor voltam ilyen értetlen userrel, amikor a Vodafone által 70 Ft-ért 'odaajándékozott' készüléket kezdte sarazni, mert nem tudott egyszerre MP3-at lejátszani a háttérben és GPRS-böngészni.

Kicsit le kéne szállni a földre.

Szerintem...

hétf. szept. 22, 2008 17:34
ezüst tag

Hozzászólás 
[/quote]
Én inkább arra tippelek, hogy egy netes rádió nagy sávszélességet igényel, és még egy szélessávú vezetékes kapcsolatnál is előfordul, hogy ha más letöltés is megy közben (akár weboldal) akkor szaggat. Wifinél ez erősebben jelentkezik, mert hiába az elméleti 54-es sebességhatár, a valódi sokkal alacsonyabb lehet.
Nézd meg hátha a rádiónak van alacsonyabb sávszélességre optimalizált adása (szokott lenni).[/quote]

64kbps a sávszélessége a rádiónak. Ja és miután betöltődött az oldal és gyorsan görgetem, akkor is beszaggat néha. Majd megnézem, hogy MP3 hallgatás közben szaggat-e, ha igen, akkor az gáz :cry: Nehogy már egy 55ezres telefon ne bírjon lejátszani MP3-at netezés közben. :

hétf. szept. 22, 2008 17:08
arany tag

Hozzászólás 
zsoooc írta:
Wifi-n neteztem, közben hallgattam egy netes rádiót, de miközben töltötte az oldalt (erős volt a jel), beszaggatott a rádió 1-2 másodpercre (más progi nem futott a háttérben). Ez akkor is előfordult, amikor már betöltődött a lap, de gyorsan mozgattam a kurzort. Netezéskor mindig előjön ez a bosszantó jelenség. Ennyire sz*r a teló hardvere vagy csak ez enyémmel van valami baj? Nemrég csináltam hard resetet (előtte is ilyen volt), csak 1-2 progi van a telón.
Esetleg egy szoftverfrissítés megoldaná?

Én inkább arra tippelek, hogy egy netes rádió nagy sávszélességet igényel, és még egy szélessávú vezetékes kapcsolatnál is előfordul, hogy ha más letöltés is megy közben (akár weboldal) akkor szaggat. Wifinél ez erősebben jelentkezik, mert hiába az elméleti 54-es sebességhatár, a valódi sokkal alacsonyabb lehet.
Nézd meg hátha a rádiónak van alacsonyabb sávszélességre optimalizált adása (szokott lenni).

hétf. szept. 22, 2008 16:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Wifi-n neteztem, közben hallgattam egy netes rádiót, de miközben töltötte az oldalt (erős volt a jel), beszaggatott a rádió 1-2 másodpercre (más progi nem futott a háttérben). Ez akkor is előfordult, amikor már betöltődött a lap, de gyorsan mozgattam a kurzort. Netezéskor mindig előjön ez a bosszantó jelenség. Ennyire sz*r a teló hardvere vagy csak ez enyémmel van valami baj? Nemrég csináltam hard resetet (előtte is ilyen volt), csak 1-2 progi van a telón.
Esetleg egy szoftverfrissítés megoldaná?

hétf. szept. 22, 2008 15:22
ezüst tag

juha írta:

üdv

Nyugodtan vidd vissza. A sógoromnak is ilyen volt az első E51-ese és szó nélkül kicserélték neki.

hétf. szept. 22, 2008 12:16
arany tag

jbtibor írta:
...szerintem ilyen kicsi kijelzővel a navigáció használhatatlan (bármilyen programmal), ezért más programmal sem érdemes foglalkozni. ...inkább vegyél egy PNA-t jó nagy kijelzővel.

Már készülök E51-re váltani 6120-ról, ami kijelzőben nem hoz majd változást, mivel ugyanakkora mindkettő. Nem akarok semmiképpen sem győzködni, vagy lebeszélni, anno n70en, most 6120-on külső GPS vevővel is olyan hibamentes a navigáció, mintha egy normál navit használnék. Volt és van is még néha vacillálás a két rendszer között, de azt, hogy használhatatlan, azt sosem mondanám. A telefonos-navi, egyszerűen szuper a "kompakt" hatás miatt.
-maradhat a GPS vevő a kocsiban, ha történetesen külsőről van szó, de szó szerint zsebre is vágható,
-a mai kb 13eFT-os ára miatt nem hinném, hogy kivennék az autóból a vevőt ha látható helyen hagynám,
-lehet használni, és tökéletes is gyalogos v biciklis navigációra (negatívum viszont az akksi "utántöltése")
-ezidáig 3 különböző navigációs programot toltam fel ugyanarra a készülékre, (ellenben ha megvettem volna csak a Garmin, v. csak a Tomtom kütyüt)
-olcsóbb beruházás a "csak vevő meglévő kompatibilis telefonhoz", ill "csak telefon beépített gps-szel" és (sajnos) feltört, illegálisan szerzett navigációs programmal-térképpel. (Ez van)

Az autós navi jelenlegi legfontosabb, és jelen témába vágó előnye a kijelző mérete, ami pusztán kényelmi szempont, kizárólag abban az esetben amikor is effektive vezetés közben használom. Mert amikor leállítom a verdát, onnantól következnek az előbb felsorolt dolgok.
Ha a jövöben a Symbian telefonok (vagy mindegy milyen platformú, de még mobiltelefon-készülékek) elérik "szabvány" kijelző méretüket és felbontásukat, ami mondjuk egy iPhone, vagy Tomtom/Garmin átlagos kijelzőmérete, megkérdőjelezhető lesz valóban a használhatóság, de immáron a normál, autós PNA-k használhatósága, jobban mondva szükségessége.

Hozzáteszem: Szerintem. Jelenlegi szubjektív véleményem.

Még mielőtt valaki rákontrázna, igen, természetesen jobb az autós navit leolvasni a "nagy képe" miatt, de nem rossz a mobiltelefont sem leolvasni, hisz nap mint nap tesszük. Hogy hasonlitsunk is vmihez (szerintem úgy is kibukott volna a dolog), marha szép képe van a PSP-nek, látványos rajta a játék, de egy laptopon jobban lehet látni a részleteket, és az is mobilis. Az aszali pc-n 22-es monitorral meg egyenesen bődületes a grafika, és a hang is jobban adja, de a konzol-plazma tv-házimozi összhatását egy cigivel, pár üveg sörrel semmi sem übereli.

vas. szept. 21, 2008 22:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mekkora a pontos képméret (pixel), amit háttérnek lehet beállítani?

vas. szept. 21, 2008 22:19
Moderátor

jbtibor írta:
Ezért kezdtem úgy, hogy szerintem. Más ember, más elvárások. A mostani PNA árak mellett nem is látom értelmét, hogy autóban Nokia E51-gyel navigáljon valaki. Gyalogos, biciklis és más járműves felhasználásról nem nyilatkozom :-)
Teljesen igazad van.
Egy E51-nél, ahogy MINDENKÉPPEN kell legyen veled még egy másik darab valami is a navigációhoz, akkor SZINTE mindegy, hogy az a másik darab az egy BT GPS vevő, vagy egy normális, egybeépített PDA/PNA.

Persze, amióta megvan az N95-2-m, azóta nem is volt nálam a PDA-m (pedig gyönyörű VGA), így egyetlen 'dobozka' tud mindent, a telefontól a határidőnaplón át a navigálásig.

De míg csak az E51-em volt meg, addig is kellett a külső GPS (Acer N311, tehát nem GPS-es modell), így nekem az E51 kicsinysége is nyeremény volt.

vas. szept. 21, 2008 17:12
arany tag

Macika írta:
jbtibor írta:
...szerintem ilyen kicsi kijelzővel a navigáció használhatatlan (bármilyen programmal), ezért más programmal sem érdemes foglalkozni.
Ebben vitatkoznék, a Garmin (de a McGuider is) kiválóan használható, hiszen nem folyamatosan kell nézni a kijelzőt, sokat számít a hangutasítás is, az meg képernyő(méret)független.

Ezért kezdtem úgy, hogy szerintem. Más ember, más elvárások. A mostani PNA árak mellett nem is látom értelmét, hogy autóban Nokia E51-gyel navigáljon valaki. Gyalogos, biciklis és más járműves felhasználásról nem nyilatkozom :-)

vas. szept. 21, 2008 16:36
Moderátor

jbtibor írta:
...szerintem ilyen kicsi kijelzővel a navigáció használhatatlan (bármilyen programmal), ezért más programmal sem érdemes foglalkozni.
Ebben vitatkoznék, a Garmin (de a McGuider is) kiválóan használható, hiszen nem folyamatosan kell nézni a kijelzőt, sokat számít a hangutasítás is, az meg képernyő(méret)független.

vas. szept. 21, 2008 13:49
arany tag

juha írta:
4. van valami web oldal, ahol progikat lehet hozzá szedni? A nokiáson kívül. Főleg valami navi program kéne, ha van.

Rengeteg weboldal van, keress rá itt a fórumban és a weben.
Van rajta Nokia Maps, ez le is tölthető a memóriakártyára (Nokia Map Loader), így nem kell hozzá adatkapcsolat. Ebben fizetős a navigáció, de szerintem ilyen kicsi kijelzővel a navigáció használhatatlan (bármilyen programmal), ezért más programmal sem érdemes foglalkozni. Helymeghatározáshoz bőven elég a Nokia Maps, és az útvonaltervezés is ingyenes, ezért gyakorlatilag nincs miért fizetős (vagy tört) navigációs szoftevrekkel foglalkozni, inkább vegyél egy PNA-t jó nagy kijelzővel.

vas. szept. 21, 2008 12:31
Moderátor

juha írta:
1. És hogy tudom, egyszerűen nem találom?
3. Majd kipróbálom.
...

4. van valami web oldal, ahol progikat lehet hozzá szedni? A nokiáson kívül. Főleg valami navi program kéne, ha van.
5. Melyik most alegújabb szoftver? A nokia oldalán nem működik ez a funkció. Nekem most a köv. van:
200.34.36
24-04-2008
RM-244

üdv
1. Leírást kaptál hozzá?
2. Akkor az garanciális csere, lehetetlen, hogy lötyögjön, vidd vissza! Persze ehhez az kell, hogy ne külső behatás következtében lötyögjön.
...
4. Persze, meg lehet venni mindegyik progit. Ha nem akarod megvenni, sajnos muszáj lesz a fáradságot venned, hogy legalább itt a fórumban körülnézz.
5. Az, ami a Tiéden van.

vas. szept. 21, 2008 11:37
ezüst tag

Macika írta:
1. Igen, ugyanaz a böngésző benne.
2. Nem tudom, melyik bal oldali menügombra gondolsz, de gomb nem lötyöghet! Újonnan vetted a készüléket?
3. Igen kicsi az esély, hogy készülékhiba volt. 3G-nél itthon is tesztelheted. Ha itthon működik UMTS only üzemmódban a készülék, akkor a készüléknek nincs baja.

1. És hogy tudom, egyszerűen nem találom?
3. Majd kipróbálom.
...

5. Melyik most alegújabb szoftver? A nokia oldalán nem működik ez a funkció. Nekem most a köv. van:
200.34.36
24-04-2008
RM-244

üdv

vas. szept. 21, 2008 11:16
Moderátor

juha írta:
- a böngészés során lehet kicsinyíteni az oldalt mint az N95-ben? (nem találtam)
- a bal oldali menü gomb nagyon lötyög, másnak is hasonló? Gariban vajon foglalkoznak ezzel?
- Japánban (direkt emiatt vettem ezt) az egyik nap vagy fél napig nem találta meg a hálózatot, pedig előző napokon ugyanazokon a helyeken megtalálta. Ezt ki tudják tesztelni szervizben? (másnap működött aznap)
1. Igen, ugyanaz a böngésző benne.
2. Nem tudom, melyik bal oldali menügombra gondolsz, de gomb nem lötyöghet! Újonnan vetted a készüléket?
3. Igen kicsi az esély, hogy készülékhiba volt. 3G-nél itthon is tesztelheted. Ha itthon működik UMTS only üzemmódban a készülék, akkor a készüléknek nincs baja.

vas. szept. 21, 2008 10:55
ezüst tag

Hozzászólás e51
Sziasztok,
új vagyok még itt, sajnos nem volt időm még visszaolvasni.
A napokban vettem én is egy függetlent és lenne néhány kérdésem.

- a böngészés során lehet kicsinyíteni az oldalt mint az N95-ben? (nem találtam)
- a bal oldali menü gomb nagyon lötyög, másnak is hasonló? Gariban vajon foglalkoznak ezzel?
- Japánban (direkt emiatt vettem ezt) az egyik nap vagy fél napig nem találta meg a hálózatot, pedig előző napokon ugyanazokon a helyeken megtalálta. Ezt ki tudják tesztelni szervizben? (másnap működött aznap)

Előre is köszi a válaszokat!
üdv

vas. szept. 21, 2008 10:34
arany tag

Hozzászólás 
Szakik!

Nektek volt már olyan hogy feltettetek egy JAVA alkalmazást a telcsi
belső memóriájába, majd később el akartátok távolítani, de nem sikerül.
Nekem már két ilyen is van. Borzasztóan idegesít. Belassította a telefont indításkor.

Van erre valami megoldás, hogy manuálisan uninstalláld?

hétf. szept. 15, 2008 21:50
arany tag

Hozzászólás 
hungazsi írta:
Lehet, hogy én jövök rá későn, de talán 2 problémára találtam megoldást. Aki akart faxot küldeni annak: új sms/küldési lehetőségek/üzenet típusa/fax

Ez nagyon rég része az SMS-nek (már Nokia 3210-ben is volt, email is), de sajnos szolgáltatói támogatás kell hozzá, a telefon nem kapcsolódik közvetlenül a címzett faxgéphez.

csüt. szept. 11, 2008 15:31
arany tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy én jövök rá későn, de talán 2 problémára találtam megoldást. Aki akart faxot küldeni annak: új sms/küldési lehetőségek/üzenet típusa/fax

Akinek a telefonja állandóan, megállás nélkül akart wlan-t keresni: csatlakozás/internettelefon/beállítások/xy beállításai/belépési típus=kézi (ez csak tipp)

szer. szept. 10, 2008 18:15
arany tag

Hozzászólás 
A T-Mobile-os E51-ekre is elérhető vált NSU-val a 200.34.36-os szoftver.
Azért kicsit szomorú, hogy a szoftver dátuma 2008. 04. 24, ide meg most ért csak el.

Csak érdekességképp: az Updater 75 megát húz le, kb. 10 perc alatt készül el, természetesen mindent alapra állít vissza.
Update után a PC Suite közölte, hogy a csatlakoztatott modellhez még nem érhető el SMS és MMS támogatás. :P
A biztonsági mentés visszatétele után pedig a mobil elkezdte ontani az SMS kézbesítési jelentéseket (jó régieket is, mert még ex-barátnő is volt benne, hehe ), de egy olyan 20 után inkább újraindult.
Azóta szépen megy.

szer. szept. 10, 2008 16:19
arany tag

Hozzászólás 
Nekrofil írta:
tud valaki egy jó lejtszót,amivel le lehet játszani a flv és a wmv kiterjesztéseket?

wmv-re nincs még megoldás. minden másra, pl. flv-re ott a coreplayer.

kedd szept. 09, 2008 18:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hosszú várakozás és megannyi átmeneti teló után ismét ontopic lettem. :) Már sokkal jobb a közérzetem. :)

kedd szept. 09, 2008 7:42
ezüst tag

Hozzászólás 
tud valaki egy jó lejtszót,amivel le lehet játszani a flv és a wmv kiterjesztéseket?

hétf. szept. 08, 2008 17:16
arany tag

Hozzászólás 
zsoooc írta:
Bementem a város központjába, találtam egy csomó WIFI hálózatot, volt köztük nyitott is, de egyikhez se tudott csatlakozni a teló. "WLAN hálózat nem található" hibaüzenetet kaptam (2-3 pálcás hálózatra akartam kapcsolódni).

Attól, hogy a WIFI nyitott, a hálózat még lehet zárt. Tipikusan ilyenek az éttermek és szállodák hálózatai, ahol csak http (browserbeli) login után lehet használni a hálózatot. Úgy láttam a T-Mobile-nak is sok ilyen hotspotja van.
A Dózsa György úton (a Vízművek környékén) olyannal is találkoztam (sajnos a nevét elfelejtettem), ahol reklámra klikkelés után lehetett használni a wifit (a reklám a browserben megjelenő login oldalon volt).

hétf. szept. 08, 2008 10:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
csiky944 írta:
T-mobile előfizetéssel,Net 80 csomagakcióval plusz leadtam egy öreg készüléket.Így a 40-ből lement 10ezer a leadott teló miatt,a netcsomag miatt 5000ft kedvezmény,így hoztam el hitelre 7ezer ft-al,emiatt egy évig kb 1500Ft-ot fizetek havonta a teló után,végül kb 25körül lesz a teló.Ennyi :wink:
Értem.
Amennyiben Net80-at amúgy is vettél volna hűséggel, akkor OK.

Mondjuk én a független, bármiféle brandtól mentes készülékeket preferálom.

Én is! Nem szeretem a megkötéseket. És nem is kerül sokkal többe!

vas. szept. 07, 2008 19:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Most regeltem, még új vagyok a fórumon, de E51-em már hónapok óta van.

Tegnap tesztelni szerettem volna, milyen a TV nézés és netes rádió hallgatás az E51-en, de nem jött össze. Bementem a város központjába, találtam egy csomó WIFI hálózatot, volt köztük nyitott is, de egyikhez se tudott csatlakozni a teló. "WLAN hálózat nem található" hibaüzenetet kaptam (2-3 pálcás hálózatra akartam kapcsolódni). Máshol úgy tűnt sikerül csatlakozni, de az oldalakat nem töltötte be és időtúllépési hibát, vagy az útválasztó nem válaszol üzenetet kaptam. Kicsit megijedtem, eddig nem volt gondom a wifi-vel, habár nagyon keveset használtam. Ezután csináltam egy hard resetet, majd annál a hotspotnál próbáltam ahol eddig mindig sikerült csatlakozni. Sikerült is, megbízhatóan ment net, de volt amikor ledobott és utána néhány mp.-is nem találta a hálózatot. Tapasztaltatok már ilyet?
Azóta más hálózatokkal is próbálkoztam, de általában a "WLAN hálózat nem található" hibaüzenetet kapom vagy 1 perc után megszakad a kapcsolat. Szerintetek mi okozhatja ezt? Minden nyitott hálóhoz kéne kapcsolódnia a telónak, nem? Még arra gondolok, hogy MAC cím szűrés be van kapcsolva routeren, de nem tartom valószínűleg, mivel általában "default" a hotspot neve
Ha visszavinném szervizbe a telót, ott meg sikerülne kapcsolódni, biztos hülyének néznének. Sajnos nincs itthon routerem és más Wifi-s PDA-m, vagy laptopom, ezért nem tudom tesztelni.
Van valami tippetek, hogy lehetne megbizonyosodni róla, hogy a teló a rossz, vagy csak a wifi-routerek vannak rosszul beállítva?

vas. szept. 07, 2008 15:20
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
csiky944 írta:
T-mobile előfizetéssel,Net 80 csomagakcióval plusz leadtam egy öreg készüléket.Így a 40-ből lement 10ezer a leadott teló miatt,a netcsomag miatt 5000ft kedvezmény,így hoztam el hitelre 7ezer ft-al,emiatt egy évig kb 1500Ft-ot fizetek havonta a teló után,végül kb 25körül lesz a teló.Ennyi :wink:
Értem.

Én is azokat vásároltam eddig,de miután nem találtam sehol Motorola Q9-est,így mérgemben bementem a T-mobile-ba és vettem egy E51-et :)

szer. szept. 03, 2008 6:24
Moderátor

Hozzászólás 
csiky944 írta:
Értem.

kedd szept. 02, 2008 19:53
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
csiky944 írta:
Hali!
Nekem 7ezerbe van :) Igaz van rajt hitel,de így is csak 25-be lesz és mégcsak nem is hűségkártyás vagy valami
Ezt kifejtenéd bővebben?

kedd szept. 02, 2008 19:45
Moderátor

Hozzászólás 
csiky944 írta:
Hali!
Nekem 7ezerbe van :) Igaz van rajt hitel,de így is csak 25-be lesz és mégcsak nem is hűségkártyás vagy valami
Ezt kifejtenéd bővebben?

kedd szept. 02, 2008 17:30
Moderátor

Hozzászólás 
kangool írta:
Sziasztok!

Az hogy lehet, E51-es ára olcsóbb valamelyik nagy multi cég akciós listájában a nagykereskedői ártól? Mennyiségi kedvezmény van nekik? Vagy van olcsóbb a r....p....-nál? :-)
Ehh, beszélni mádzsár?

Mi az, hogy árTÓL olcsóbb???
Nem árNÁL?

Ehhhh.

Bizony, mennyiségi kedvezmény. A nagykerár egy eladott példányra van.
A multik pedig 1000-es tételben gondolkodnak. A különbözetbe pedig belefér a hasznuk is és még így is olcsóbbak lesznek.

kedd szept. 02, 2008 17:25
arany tag

Hozzászólás 
kangool írta:
Sziasztok!

Az hogy lehet, E51-es ára olcsóbb valamelyik nagy multi cég akciós listájában a nagykereskedői ártól? Mennyiségi kedvezmény van nekik? Vagy van olcsóbb a r....p....-nál? :-)

Hali!

kedd szept. 02, 2008 17:25
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

kedd szept. 02, 2008 16:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 51  Következő