Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 21:54

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 76  Következő
Apró kérdések topicja 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
N95 8GB telefonom írta:
Az alkalmazás nem kompatibilis a telefonnal.Folytatja ennek ellenére?

Valahogy erre számítottam.

pén. nov. 28, 2008 19:30
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Akkor az ügye egy fake cucc lehet,jól gondolom?Csak mert ott van a legújabb feltöltések közt.
Meg kell nézni!

pén. nov. 28, 2008 19:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor az ügye egy fake cucc lehet,jól gondolom?Csak mert ott van a legújabb feltöltések közt.

pén. nov. 28, 2008 18:52
Moderátor

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Az elöbb érdekes dologra lettem figyelmes a nokiaprogramok oldalán. IGO 8 s60-ra! Lehetséges hogy valaki titokban megírta symbianra?Amikor arról volt eddig szó hogy egy Nav'Go előadáson feltett kérdésre,miszerint mért nincs IGO symbianos telefonokon,az előadó úgy válaszolt hogy majd akkor lesz ha ön megírja.
Eddig egészen biztosan nincs.

pén. nov. 28, 2008 18:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az elöbb érdekes dologra lettem figyelmes a nokiaprogramok oldalán. IGO 8 s60-ra! Lehetséges hogy valaki titokban megírta symbianra?Amikor arról volt eddig szó hogy egy Nav n'Go előadáson feltett kérdésre,miszerint mért nincs IGO symbianos telefonokon,az előadó úgy válaszolt hogy majd akkor lesz ha ön megírja.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rittinger zoltán pén. nov. 28, 2008 18:50-kor.

pén. nov. 28, 2008 18:12
platina tag

Hozzászólás 
trautman írta:
hi mindenki!

Tudom, hogy a 21. szazadban nem illik ilyen kerdest feltenni, de pontosan mit jelent a kartyafuggetlen mobil? Ertsd, ha veszek mondjuk 1et Irorszagban vagy Magyarorszagon, tudom azt peldaul hasznalni nemet, vagy olasz SIM kartyaval? Hogy mukodik ez?

Valaszt elore is koszi!

Szia!

Ha kártyafüggetlen a mobil, akkor bármely szolgáltató SIM kártyáját tudod vele használni. De ha pl. hazánkban veszel mondjuk a T-nél egy készüléket, akkor az SIM lockos, tehát nem független, így nem tudod mondjuk az olasz SIM-et használni vele.

szer. nov. 26, 2008 16:31
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
trautman írta:
hi mindenki!

Tudom, hogy a 21. szazadban nem illik ilyen kerdest feltenni, de pontsan mit jelent a kartyafuggatlan monil? Ertsd, ha veszek mondjuk 1et irorszagban, vagy Magyarorszagon, tudom azt peldaul hasznalni nemet, vagy olasz SIM kartyaval? Hogy mukodik ez?

Valaszt elore is koszi!

Pontosan azt jelenti.

szer. nov. 26, 2008 14:56
vas-tag

Hozzászólás 
hi mindenki!

Tudom, hogy a 21. szazadban nem illik ilyen kerdest feltenni, de pontosan mit jelent a kartyafuggetlen mobil? Ertsd, ha veszek mondjuk 1et Irorszagban vagy Magyarorszagon, tudom azt peldaul hasznalni nemet, vagy olasz SIM kartyaval? Hogy mukodik ez?

Valaszt elore is koszi!

szer. nov. 26, 2008 14:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Csak ha akarod... ;)

Jaaaaaaaaaaa!
Értem!
:lol:

hétf. nov. 24, 2008 22:27
Moderátor

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Dannyboy írta:
Nem.

Köszi! :)
Csak ha akarod... ;)

hétf. nov. 24, 2008 17:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Nem.

Köszi! :)

hétf. nov. 24, 2008 13:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Annál a flottánál az első 50 perc hálón belüli átirányítás ugyebár ingyenes, utána meg max 12 Ft...

Ezt olvastam, de azt hittem, hogy ez ugyanaz a megfogalmazás, mint az alapdíj lebeszélése, csak itt így írják (mert itt nincs is szó lebeszélésről). Ki fogom próbálni, köszi.

hétf. nov. 24, 2008 13:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
A Nokiáknál egy boxos-, vagy garis-szervizes szoftverfrissítésnél nullázódik a *#war0anty# számláló?

Nem.

hétf. nov. 24, 2008 8:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Nokiáknál egy boxos-, vagy garis-szervizes szoftverfrissítésnél nullázódik a *#war0anty# számláló?

hétf. nov. 24, 2008 7:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Annál a flottánál az első 50 perc hálón belüli átirányítás ugyebár ingyenes, utána meg max 12 Ft...

szomb. nov. 22, 2008 12:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Igen, nekem világéletemben postpaid volt, azt tudom, hogy a prepaid átirányítás mindig is pénzes volt.
.gúnár. írta:
... volt egy feltöltőkártyás sim, az ment az autóba, a hálón belüli ingyenes átirányítás miatt pedig csak arra kellett figyelni, hogy ki legyen kapcsolva a teló az autóban, és akkor a feltételes átirányítás miatt az autós telefonon végződtek a hívások.
Na ezt a mondatodat értettem félre. Úgy értettem hogy az autós (ami prepaid) kell(ett) kikapcsolva legyen ahhoz hogy átmenjenek a hívások, emiatt írtam hog ez sosem volt ingyen. De most hogy olvasom, ezt én félreértettem, és az "arra kellett figyelni, hogy ki legyen kapcsolva a teló az autóban" azt jelenti, hogy amikor az autóban vagy akkor a normál telód kell kikapcsolva legyen ami postpaid, és akkor ingyen átmegy a másikra. Így már világos...
.gúnár. írta:
A két számos megoldásokat elvetheted, hacsak nem zavar az, hogy pl. egy akármilyen kétsimes telefonban ha az egyik vonalon beszélsz, és a másikon csörögnek, akkor nem fog foglaltat jelezni, és mindenkit vissza kell hívnod ilyenkor. Azt is mondják, hogy sok tipusnál, a másodlagos sim hangereje gyengébb. Nézz be ezügyben a Zumzung D880 és 780 topikokba. A te megoldásod a szolgáltató felöli kétvonalas megoldás lenne, amit természetesen egyik "magyar" szolgáltató sem támogat.
Igazából szerencsére elég kevés hívásom van (mondhatni mind a két számon), úgyhogy az egyidejűség ritka mint a fehér holló. Ez nem lenne baj. Jelenleg egy 15000-es feltöltésből megúszok egy évet is a 39Ft-os átirányításból, ez havi kb. 1200Ft. Ennél kevesebbet gondolom nem kérnének el tőlem egy második szám létéért akkor sem ha lenne ilyen szolgáltatás, úgyhogy mondjuk azt hogy végülis nem olyan hevesen sírok. Csak kicsit.

csüt. nov. 20, 2008 14:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen, nekem világéletemben postpaid volt, azt tudom, hogy a prepaid átirányítás mindig is pénzes volt. A két számos megoldásokat elvetheted, hacsak nem zavar az, hogy pl. egy akármilyen kétsimes telefonban ha az egyik vonalon beszélsz, és a másikon csörögnek, akkor nem fog foglaltat jelezni, és mindenkit vissza kell hívnod ilyenkor. Azt is mondják, hogy sok tipusnál, a másodlagos sim hangereje gyengébb. Nézz be ezügyben a Zumzung D880 és 780 topikokba. A te megoldásod a szolgáltató felöli kétvonalas megoldás lenne, amit természetesen egyik "magyar" szolgáltató sem támogat.

csüt. nov. 20, 2008 13:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Szeretnék tenni az autóba egy régi telefont, kihangosítóval, ami sim kártyástól ott is lenne. A telefonon zömmel csak fogadnék hívásokat. Pannon flottás előfizum van. Régebben (amíg nem volt flotta) a dolog nagyon egyszerű volt, mert volt egy feltöltőkártyás sim, az ment az autóba, a hálón belüli ingyenes átirányítás miatt pedig csak arra kellett figyelni, hogy ki legyen kapcsolva a teló az autóban, és akkor a feltételes átirányítás miatt az autós telefonon végződtek a hívások. Autós kártyát, plusz előfizetést erre a célra drágállom, nem vagyok annyira fa.szagyerek. Meg lehet ezt a dolgot valahogy még olcsón oldani?
Sajnos nem.
Én is hasonlót szerettem volna (bár nem autós megoldás miatt), de a legolcsóbb ilyen megoldásnak a percdíja most azt hiszem 39Ft/perc. Ugyanis a hálón belüli átirányítás legalább annyiba kerül mint a hálón belüli hívás. A "legalább" az azt jelenti hogy sok esetben annál több, mert kedvezményes opciók (pl. 5 perc után 0 Ft; Praktikum hálón belüli opció) ebből a szempontból nem vehetők figyelembe, tehát a tarifacsomagod "legalapabb" percdíjait veszik. Ha valaki tudna a fentinél olcsóbb megoldást, nekem is szóljon. Ja igen. A postpaid sem jön olcsóbbra, ott ugyanis a havidíj egyébként lebeszélhető részét nem lehet átirányításra felhasználni.

Annyiban azért pontosítalak, hogy prepaid kártyáRÓL hálón belüli átirányítás sosem volt ingyenes. Mióta egyáltalán lehetséges volt, fix 12Ft/perc díja volt. Viszont sajnos kb. másfél éve nagggyon drága.

Az én szitum: két telefonszámot akarok, mert az ügyfeleknek nem akarom a "magán" számomat megadni. Viszont időnként az ügyféltelefonszámot ki akarom kapcsolni a magánt pedig nem, és nem akarok több készülékkel járkálni.
Jó, újabban vannak már a több sim kártyás telefonok, ezen már elkezdtem gondolkozni. Ott viszont van amelyikben nem lehet azonos szolgáltatótól a két sim kártya. Az ügyféltelefonszámom is eléggé be van már járatva, így akkor még számot is kellene hordoznom... Eh, nem igazán jó ez nekem sem...

szer. nov. 19, 2008 23:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szeretnék tenni az autóba egy régi telefont, kihangosítóval, ami sim kártyástól ott is lenne. A telefonon zömmel csak fogadnék hívásokat. Pannon flottás előfizum van. Régebben (amíg nem volt flotta) a dolog nagyon egyszerű volt, mert volt egy feltöltőkártyás sim, az ment az autóba, a hálón belüli ingyenes átirányítás miatt pedig csak arra kellett figyelni, hogy ki legyen kapcsolva a teló az autóban, és akkor a feltételes átirányítás miatt az autós telefonon végződtek a hívások. Autós kártyát, plusz előfizetést erre a célra drágállom, nem vagyok annyira fa.szagyerek. Meg lehet ezt a dolgot valahogy még olcsón oldani?

szer. nov. 19, 2008 22:03
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
.Tian. írta:
Ez normális?: :shock:

Mármint, hogy a nokija, meg a vindóz?
Sosem voltak azok... :wink:

Nem, a méretére gondoltam. 2240 mega?? :shock:

szer. nov. 19, 2008 15:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
.Tian. írta:

Mármint, hogy a nokija, meg a vindóz?
Sosem voltak azok... :wink:

szer. nov. 19, 2008 13:25
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
apro gyors kerdes:
a T-Mobinal mi a legegyszerubb modja a forgalom lekerdezesenek? van valami olyan ussd kod pl mint a dominonal? koszi!

szer. nov. 19, 2008 8:03
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 

Kép[/img]

hétf. nov. 17, 2008 20:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Samsung E900 illetve L700 elbírják a 2GB-s microsdt, esetleg a 4GBst?

szomb. nov. 15, 2008 8:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Engem érdekelne.

pén. nov. 14, 2008 20:45
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A régi Rock&Roll (hétköznap este és egész hétvégén korlátlan ingyenes beszélgetés voda hálón) előfizetésre lehet még kereslet?
Nekem már nem kell, ha meg el lehet passzolni akkor nem mondom fel.
Amúgy az előfizetési díj felét kell csak fizetni, kb 2400 ft havonta.

pén. nov. 14, 2008 7:52
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm az infót.van még mit tanulnom.Üdv.

pén. nov. 14, 2008 4:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
szilvasi4 írta:
Csak a pc suite nem meghajtóként látja a telómat,de mindegy igy is lehet használni.A total commanderen keresztül nem lehet rá másolni.Csak azt szerettem volna ,hogy úgy látszódjon a gépen mint a Sony Erickson.Azért köszi a segítséget,nem küszködök tovább vele működik így is.Sziasztok.

Ez most már egy másik probléma. A megoldása pedig sokkal egyszerűbb: amikor csatlakoztatod a telefont a géphez, akkor megkérdezi a telefon, hogy milyen módban szeretnéd használni a készüléket. Van az alapértelmezett mód (vagy PcSuite mód) és az adattárolás. Esetenként van egy harmadik fajta is, de az most nem játszik. Tehát az adattárolást kell választanod és akkor mint egy pendrive-ot tudod használni, akár total commanderben, akár windows intézőben. Fontos, hogy ez a mód csak akkor működik, ha van benne memóriakártya!

csüt. nov. 13, 2008 13:46
vas-tag

Hozzászólás 
Csak a pc suite nem meghajtóként látja a telómat,de mindegy igy is lehet használni.A total commanderen keresztül nem lehet rá másolni.Csak azt szerettem volna ,hogy úgy látszódjon a gépen mint a Sony Erickson.Azért köszi a segítséget,nem küszködök tovább vele működik így is.Sziasztok.

csüt. nov. 13, 2008 13:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
MicroSd kártyákat keresgélve találkoztam a következő feliratokkal:
2 GB Transflash MC132,illetve 2GB Transflash MC108.Tudja valaki,mi a különbség?Mert sehol nem találtam leírást arról,hogy mi ez az MC?!
Köszi

csüt. nov. 13, 2008 13:30
Moderátor

Hozzászólás 
Namost akkor nem értem a kérdést (ha valaki tudja, melyik alapműből van ez ;))

Modemdriver PC-vel történő szinkronizáláshoz????

Aztán mi a mókusfarkáért???
Fel a PC-Suite és ennyi volt!

csüt. nov. 13, 2008 12:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
szilvasi4 írta:
A nokia oldalon mindig a pc suite-nél kötök ki,vagy angolul folytatja a többi pc szoftver cimen.Ami ott van modem driver nem tudom letölteni csak az azzal kapcsolatos infókat.Tudsz nekem segíteni?Nagyon amatőr vagyok ebben a témában.Vagy ehhez nincs is mit leszedni?A segítséget előre is köszönöm.
Üdv.

Azért kötsz ki a PCsuite-nál, mert az magában tartalmazza a modemkapcsolódás lehetőségét. Nyugodtan telepítsd fel és utána gyakorlatilag egy-két kattintással már használhatod is modemként.

csüt. nov. 13, 2008 7:52
vas-tag

Hozzászólás 
A nokia oldalon mindig a pc suite-nél kötök ki,vagy angolul folytatja a többi pc szoftver cimen.Ami ott van modem driver nem tudom letölteni csak az azzal kapcsolatos infókat.Tudsz nekem segíteni?Nagyon amatőr vagyok ebben a témában.Vagy ehhez nincs is mit leszedni?A segítséget előre is köszönöm.
Üdv.

csüt. nov. 13, 2008 5:25
Moderátor

Hozzászólás 
szilvasi4 írta:
Sziasztok!Nem kaptam telepítő cd-t a Nokia 3120 classic telómhoz.Van hozzá valami driver amivel a számgéphez szinkrozinálható?Vagy mindenki a PC Suite-t használja?Előre is köszi a választ.
A gyári telepítő CD-n milyen program (NEM DRIVER!) lenne, ha nem a gyári eredeti?

Nincs semmi gond, ha nem kaptál hozzá CD-t, a www.nokia.com oldalról letölthető minden, akár magyarul is.

csüt. nov. 13, 2008 4:18
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Nem kaptam telepítő cd-t a Nokia 3120 classic telómhoz.Van hozzá valami driver amivel a számgéphez szinkrozinálható?Vagy mindenki a PC Suite-t használja?Előre is köszi a választ.

csüt. nov. 13, 2008 3:20
platina tag

Hozzászólás 
mi a kulonbseg t-mobilnal a wnw és a sima internet kozott mind APN esetén mind pedig amikor a telefonos access pointot használom? "beépített" tartalomtömörítő? :?:

pén. nov. 07, 2008 23:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Enyac írta:
Üdv!

Hogyan lehet faxot küldeni/fogadni laptoppal összekötött mobiltelefon segítségével? Arra már rájöttem, hogy a telefonnak képesnek kell lennie erre, de érdekelne, hogy hogyan működik ez a gyakorlatban? Konkrétan a Pannon FaxSzám szolgáltatása érdekelne... Használta már valaki?

Köszönöm!

Konkrétan a Pannonét nem használtam, a Westelét pedig régen, de ha jól emlékszem egy kaptafa. A bejövő faxokat át tudod irányítani a saját fax számodra a faxpostából, vagy közvetlen fogadod, már ha még azóta nem finomítottak a rendszerükön. A vodáé sokkal emberbarátibb (és olcsóbb), mert ott emilben, egy csatolt tif fájlban jön le a fax. Hangsúlyozandó, hogy ha közvetlenül, telefonnal szeretnél faxolni, akkor valóban FAX képességgel megáldott telefon kell, ami manapság igen kevés készülékben van meg. Az, hogy a telefon netezni tud, nem jelenti azt, hogy faxra is képes, ennek nagyon utána kell járni!

hétf. nov. 03, 2008 8:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vagy igényelj itt egy ingyen vitamaxot, és havi 198 Ft-ért lesz faxszámod, webes felülettel.

Egyébként függ attól is, hogy a telefonodban van-e faxmodem.

szomb. nov. 01, 2008 18:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Enyac írta:
Üdv!

Hogyan lehet faxot küldeni/fogadni laptoppal összekötött mobiltelefon segítségével? Arra már rájöttem, hogy a telefonnak képesnek kell lennie erre, de érdekelne, hogy hogyan működik ez a gyakorlatban? Konkrétan a Pannon FaxSzám szolgáltatása érdekelne... Használta már valaki?

Köszönöm!

Esetleg ezt http://www.eworldcom.hu/index.php nézd meg.

szomb. nov. 01, 2008 15:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

Köszönöm!

pén. okt. 31, 2008 13:38
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok lenne egy kérdésem:

Adott egy 8320-as BlackBerry teló, külső bluet.-os GPS vevővel, ami műxik is de mivel nincs térkép a telón csak az látszik a kijelzőn hogy éppen merre mozgok.

Honnét tudnék térképet vadászni hozzá és hogy tudnám ezt felrakni a telóra?
Órákig kerestem a neten de semmit nem találtam.

szer. okt. 22, 2008 19:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Remélem nem nagyobb a füstje mint a lángja:
https://secure.vodafone.hu/jutalom/

kedd okt. 21, 2008 15:28
vas-tag

Hozzászólás 
Tron írta:
Boltban. Főleg alkatrészboltban.

:shock: Köszi, ez sokat segített. Azért ne gondold, hogy ennyire triviális a dolog, a legtöbb helyen még érteni se nagyon értették, hogy mit is akarok. Lehet, hogy Te sem.

A Konthanál még valóban nem jártam, mert nem esett útba, de holnap felhívom őket. (Ugyanis WEB-shopban náluk se találtam)
Eddig egyedül nbela adott használható infót, de ott meg majd 4 rugót kérnek egy **** csatiért. Akkor már inkább marad a hosszabbító lemezre taknyolása. :cry:
Azért köszi az igyekezetet. :wink:

hétf. okt. 20, 2008 18:33
Moderátor

Hozzászólás 
barili írta:
Sziasztok!
Egy tök hülye kérdésem lenne: az egész netet felforgattam már lemezre szerelhető (ipari) USB aljzat után kutatva, de nem leltem.
Látott már ilyet valaki? Hol lehetne beszerezni?
Legutóbb a VIII. Leonardo da Vinci - Üllői sarkon lévő alkatrészboltban láttam.

vas. okt. 19, 2008 20:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Boltban. Főleg alkatrészboltban.

vas. okt. 19, 2008 20:55
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Egy tök hülye kérdésem lenne: az egész netet felforgattam már lemezre szerelhető (ipari) USB aljzat után kutatva, de nem leltem.
Látott már ilyet valaki? Hol lehetne beszerezni?

szomb. okt. 18, 2008 13:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
ajani írta:
sziasztok

Samsung sgh-f210-est lehet kóddal függetleníteni? Ha igen, akkor honnal lehet letölteni számolóprogit? Köszi, ajani

Emlékszel olyan Samsungra, amit általad kiszámolt kóddal lehetett függetleníteni?
Én nem, de Te hátha jobban tudod.

Az is sajátos feltételezés, hogy a feloldó kódok számolásához szükséges adatok mindenkor hozzáférhetők a telefon szétszedése vagy adatkábeles beleolvasás nélkül, azaz mint a DCT3-DCT4 kalkulátoroknál.

És ha az NCK kalkulálásához egy belső, mondjuk Phone ID kell, amit csak kábellel lehet kiolvasni? L. Siemensek és a többi...

Egyáltalán: miért kéne az NCK-nak kalkulálhatónak lennie???
És ha a gyár random módon generálta őket és a telefon semmilyen egyéb adatához nincs köze és megszerzése kizárólag az IMEI szerinti adatbázisból lehetséges???

A válasz tehát: ha eltekintünk a szolgáltatótól hivatalosan megvásárolt NCK-tól (=látod, lehet kóddal is!!), akkor nem, csak zsinóron függetleníthető és ebből kifolyólag calc sincs.

Szívesen

pén. okt. 17, 2008 13:37
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Tűzoltónál ugyanez van, igaz, ott lehetsz családtag is.

A mittudoménmiről nincs információm.

Köszönöm!

Bár sajnos nekem sincs információm, ezért is kérdeztem.. A többi
szolgáltatónál ugye van egy-két megoldás..

pén. okt. 17, 2008 11:19
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Lalamper írta:
Sziasztok!

Valami nem publikus-kedvezményes díjcsomag érdekelne a T-nél.
Sajnos nem találtam meg a topicját, bár azt láttam hogy Voda meg
Pannon van.

Tud valaki linket, ötletet?? (polgárőr, tűzoltó, mittudoménmi)

Köszi
L.
A polgárőrrel nem mész sokra. Már nem kötnek újat a T-nél. Na meg ahhoz polgárőr igazolvány is kellene.

Tűzoltónál ugyanez van, igaz, ott lehetsz családtag is.

A mittudoménmiről nincs információm.

szer. okt. 15, 2008 13:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nokia series 40 theme editort keresek. vagy olyat aki tud segiteni temat szerkeszteni. koszi

szer. okt. 15, 2008 11:25
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 76  Következő