Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 4:24

Hozzászólás a témához  [ 534 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő
Nokia E66 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás Re: Szoftverfrissítés
GW1800 írta:
Sziasztok!

Lefrissítettem az ázsiai termékkódos E66-ot a legújabb verzióra... Sajnos a termékkódot elfelejtettem átírni előtte, így persze elszállt a magyar (és számos európai) nyelv. Frissítés után már hiába írtam át a termékódot magyarra (0572464), mivel a pc suite a nokia honlapján lévő legújabb sw verziót észlelte a telefonon, már nem indult el újra a frissítés.

Van valakinek jó ötlete, hogyan lehet újra megtanítani magyarul a telcsit? Egy éjszakát küzdöttem vele, hiába...

Köszönöm előre is!

Az NSU megengedi az újratelepítést, amikor felismeri a legújabb szoftot, az egyes pont előtti jelölőnégyzetet kipipálva, aktív lesz az újratelepítés, és erre kattintva a javított product code alapján frissít, így ismét magyarul fog beszélni. (E66 greysteel EURO3 pc: 0557960)
(ingyen otthon :) )

Szerk: az általad írt pc amúgy egy T-mobile verza és csak a 102-es szoftra jó, az átalam említettel 200-asra tudsz frissíteni.

vas. feb. 01, 2009 14:00
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás Re: Szoftverfrissítés
GW1800 írta:
Sziasztok!

Lefrissítettem az ázsiai termékkódos E66-ot a legújabb verzióra... Sajnos a termékkódot elfelejtettem átírni előtte, így persze elszállt a magyar (és számos európai) nyelv. Frissítés után már hiába írtam át a termékódot magyarra (0572464), mivel a pc suite a nokia honlapján lévő legújabb sw verziót észlelte a telefonon, már nem indult el újra a frissítés.

Van valakinek jó ötlete, hogyan lehet újra megtanítani magyarul a telcsit? Egy éjszakát küzdöttem vele, hiába...

Köszönöm előre is!
Megoldható, keress privátban!

És legközelebb figyelj oda jobban. Odafigyelve olcsóbb ;)

vas. feb. 01, 2009 12:12
vas-tag

Hozzászólás Szoftverfrissítés
Sziasztok!

Köszönöm előre is!

vas. feb. 01, 2009 8:17
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

2 hete vettem meg a telefont de már kétszer produkált újra indulást:
1. nokia maps használata közben, megtalálta a műholdakat lenyomtam a navy gombot és már... újra indult.
2. 2 olvasatlan sms-m volt mikor beléptem az elsőbe a képernyő közepétől lefele nem az sms szöveges része volt látható hanem fenn maradt az előző képernyő képe miután nyomtam a navi gombon egy balrát, hogy az azt követ sms-t is elolvassam... újra indult.
Ilyenkor bejön a nokia felirat és kész, már működik is újra, de érdekes pin kódot viszont egyszer sem kért.
szoftver:102.07.81
Mi lehet ennek az oka?

csüt. jan. 29, 2009 13:39
Moderátor

Hozzászólás 
viktorio írta:
Szeretem a telefonomat, nagyon sokat tud, de több alap dolgot, amelyet régen a SonyEricsson K750i, majd a Samsung E250 simán megoldott, ez nem tudja.
A többivel általában egyetértek, erre reagálnék.

A symbian azért jó, mert bármilyen progit rá lehet tölteni.
Egy S40-es (vagy jó, legyen SE, vagy Nyamnyung) adja magát, ami rajta van, az van rajta. Olykor esetleg olyan is, ami a symbianoson ALAPból nincs rajta.

kedd jan. 20, 2009 22:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

hétvégén frissítettem a telefonom belső szoftverét, mivel kaptam a Nokiától egy e-mail-t, hogy frissítsem.

- Előny: a GPS antenna megtáltosodott. Sokkal gyorsabban megtalálja, hogy hol vagyok.
- Hátrány: Valószínű több "áramot" adtak neki, emiatt az eddigi 3 nap helyett a második nap végére már töltőt kér. Pedig alig használtam egy töltés idő alatt 20 percet.

- Hátrány: Belassult az egész menü. Eddig nagyon gyors volt a telefon.

- Hátrány: Bár a visszamentést megcsináltam, a Fring mindig újra akar regisztráltatni, és ez minden telefon bekacsolásnál elvesz egy csomó időt. Magyarul nem minden beállítást mentett el.

- Hátrány: A naptári bejegyzéseket mind elfelejtette. Igaz, újak nem voltak benne idén még, de a tavalyiakat, mind storno.

- Hátrány: A névjegyzék hátterem most fehér, holott én úgy emléxem, hogy nem ilyen volt. Mindegy milyen témát állítok be, akkor is fehér. És sehol sem találom, hogy ezt hogy lehetne módosítani, hogy legalább a háttérkép legyen 30% homályban.

- Hátrány: abban reménykedtem, hogy a frissítéssek a Maps is frissül és felkerül az új M6 szakasz és az új keleti M0 kifli ív. Hát a Maps-hoz hozzá se nyúlt. Sejtettem előre, de azért a remény bennem volt.

Bár az e-mail-ben új alkalmazásokról is írtak, én csak egy MyNokia ikont találtam, azt is csak WLAN-on tudtam használni, de sok értelme nem volt.

Egyszóval kicsit bánom, hogy frissítettem, mert a GPS-t kivéve jobb volt az eredeti. Nekem nincs fent semmi Hack, semmi olyan, amihez manipulálni lehet.

Szeretem a telefonomat, nagyon sokat tud, de több alap dolgot, amelyet régen a SonyEricsson K750i, majd a Samsung E250 simán megoldott, ez nem tudja.
- Csak ha a PcSuite-n keresztül töltök fel MP3-at, csak azokat játsza le sorban. Ha direktbe a memóriakártyára teszem fel, elérem, de sorba nem játsza le. Ez elég önző dolog. Ráadásul a PCSuit-ban nem sikerült sehogy sem albumokat készítenem, vagy valami struktúra könyvtárat, így a német nyelvlecke hanganyagból csak 1 kötetet tudtam feltenni, a többire már azt írta, hogy "felülírja, vagy hagyjuk?" vagy valami hasonló. Ez elég idétlen.

kedd jan. 20, 2009 16:18
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi, a keresés/saját tartalomban nekem is kihozza :)
(ha angol nyelvre állítom, akkor meg a névjegyzékben is)

csüt. jan. 15, 2009 9:49
ezüst tag

Hozzászólás 
WD írta:
handras írta:
WD írta:
hunbalu írta:
Sziasztok! Próbáltatok már Sz, Zs, Cs, Ty, Gy, Ny betűvel kezdődő nevekre rákeresni a névjegyzékben? Nektek kimutatja ezeket? Köszi!

Nekem igen. Legalábbis most az SZ-t próbáltam az ment.

Mi az aktuális sw verziód?

110.07.126
03-10-2008
és nem tudom számít-e, de én angol nyelvel használom, amúgy magyar, media marktból való.

Magyar nyelven még a 200-as fw-el sem megy.
Ha a keresés internet és saját tartalomban kersed kiadja az ilyen (duplabetűs) névjegyeket is.

szomb. jan. 10, 2009 22:49
arany tag

Hozzászólás 
handras írta:
WD írta:
hunbalu írta:
Sziasztok! Próbáltatok már Sz, Zs, Cs, Ty, Gy, Ny betűvel kezdődő nevekre rákeresni a névjegyzékben? Nektek kimutatja ezeket? Köszi!

110.07.126
03-10-2008
és nem tudom számít-e, de én angol nyelvel használom, amúgy magyar, media marktból való.

pén. jan. 09, 2009 19:14
arany tag

Hozzászólás 
WD írta:
hunbalu írta:

pén. jan. 09, 2009 19:10
arany tag

Hozzászólás 
hunbalu írta:

pén. jan. 09, 2009 17:30
vas-tag

Hozzászólás 

pén. jan. 09, 2009 16:56
vas-tag

Hozzászólás 
Van automata billentyűzár, az idejét lehet beállítani, nálam működik tökéletesen. A másik ami gyorsabb, hogy lezárod a csúszkát, és automatán bekapcsol. Az elérése a menüben:
Menü/Eszközök/Beállítások/Általános/Biztonság/Telefon és SIM kártya
Azt hiszem ez volt a kérdéses dolog :)

szomb. dec. 20, 2008 17:38
arany tag

Hozzászólás 
WD írta:
Nokia Software Updater-el megfrissítettem a telefon szoftverét. Előtte mentettem, utána visszatöltöttem a mentést.

Normális jelenség, hogy a biztonsági kód visszaállt a gyári 12345-re? Ezek szerint ha le van zárva a telefon és ellopják, akkor csak töltenek rá egy új szoftvert és már lehet is használni???

Szerintem lezárt telefonra nem tud "halandó" sw-t rakni.

A profik meg így csinálják, gondolom...

szomb. dec. 13, 2008 19:15
arany tag

Hozzászólás 
Nokia Software Updater-el megfrissítettem a telefon szoftverét. Előtte mentettem, utána visszatöltöttem a mentést.

Normális jelenség, hogy a biztonsági kód visszaállt a gyári 12345-re? Ezek szerint ha le van zárva a telefon és ellopják, akkor csak töltenek rá egy új szoftvert és már lehet is használni???

szomb. dec. 13, 2008 19:02
arany tag

Hozzászólás 
WD írta:
handras írta:
WD: szerintem te is ott tedd fel ezt a kérdést, nagyobb eséllyel kaphatsz választ.

Teszem, csak gondoltam először a telefon topikjában próbálkozom. :)

Ez itt halódik :cry:

pén. dec. 12, 2008 18:50
arany tag

Hozzászólás 
handras írta:
WD: szerintem te is ott tedd fel ezt a kérdést, nagyobb eséllyel kaphatsz választ.

Teszem, csak gondoltam először a telefon topikjában próbálkozom. :)

pén. dec. 12, 2008 17:26
arany tag

Hozzászólás 

pén. dec. 12, 2008 16:00
arany tag

Hozzászólás 
kras írta:
Sziasztok!

Tegnap kaptam a telefont és eléggé szokatlan még de remélem majd hozzászokok! Lenne egy kérdésem:

Hogy vagyis inkább hol tudom bekapcsolni az automata billentyuzárt?Nagyon idegesit h ha a telefont leteszem nem kapcsol be magatol a bill.zár csak a kép sotétedik el. Vhol olvastam h ez egy hiba és meg kell reklamálni. Igaz ez? Nem lehet h csak ki van kapcsolva?

A válaszokat elore is koszonom.

Alapból ezt sajnos nem tudja, de a handy shell nevű proramnak van ilyen opciója.

Olvasgasd ezt a fórumot : http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=35993

pén. dec. 12, 2008 15:59
arany tag

Hozzászólás 
Beszereztem egy ilyen telefont.
Egyelőre tetszik, de használnám a Mail for Exchange klienst benne.
Ezzel az az egy gond, hogy a Mail for Exchange-nek nem lehet megadni, hogy mindig rákérdezzen kapcsolódáskor, hogy melyik access pointot szeretném használni (telefonosat vagy wifit).
Feltelepítettem a Birdstep álltal gyártott Smart Connect nevű programot, amivel új access pointokat hozhatok létre, amikhet már létező kapcsolatokat prioritás szerint hozzárendelhetem.
A MfE-nek megadom a SmartConnect féle kapcsolatot, ami kapcsolódik is (ha az adott wifi hálózatok látszanak akkor ahhoz, ha nem akkor EDGE-en), de mégis azt kapom hogy nincs hálózat.
És ez igaz a web böngészőre is és minden egyéb IP-t használó programra.
Az alap kapcsolatok magukban működnek, tehát ha az egyik SSID-t választom az is megy szépen és a T-Mobile-os NET is megy szépen magával, csak ezen a Smart Connecten keresztül nem. Van valakinek ezzel tapasztalata, vagy ötlete hogy mi lehet a gond?

pén. dec. 12, 2008 11:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tegnap kaptam a telefont és eléggé szokatlan még de remélem majd hozzászokok! Lenne egy kérdésem:

Hogy vagyis inkább hol tudom bekapcsolni az automata billentyuzárt?Nagyon idegesit h ha a telefont leteszem nem kapcsol be magatol a bill.zár csak a kép sotétedik el. Vhol olvastam h ez egy hiba és meg kell reklamálni. Igaz ez? Nem lehet h csak ki van kapcsolva?

A válaszokat elore is koszonom.

csüt. dec. 11, 2008 11:55
arany tag

Hozzászólás 
A villogás probléma nekem akkor jött elő, ha pl. a handyweather volt a téma.

vas. dec. 07, 2008 16:08
vas-tag

Hozzászólás 
Sajnos nem segít rajta, sőt ,tovább megyek, ami szintén gondom, hogy a jelzőfény sem aktiválódik,ha csak úgy lerakom a telefont az asztalra és bill.zár,large time, hanem csak ha egyszer megnyomom a közepét, utána kezd villogni.
nincs kedvem a szervízhez, az előző telefonom fél évig hetente járt a Nókiához, aztán megváltam inkább tőle.(6288)
Ez most már egy hónapos....
Lehet csinálok egy nagy resetet,de nem sok kedvem van mindent újra telepíteni:kb.10 alkalmazás,3 mail,20-30 téma ,stb

vas. dec. 07, 2008 15:51
arany tag

Hozzászólás 
Én még ilyet nem láttam, ki-bekapcsolás se segít?

vas. dec. 07, 2008 15:12
vas-tag

Hozzászólás backspace
Kedves E66 tulajok!

Érdeklődve szoktam olvasni a kütyüim fórumait, így jutottam el ide is.
Most azonban egy kis segítségre szorulok.Egy SMS írásakor vettem észre, hogy a törlő gomb nem teszi a dolgát, azaz nem akarja a korábbi karaktereket eltávolítani.Miután a billentűhang alapján a gomb működőképes, így biztosan valami beállítási probléma lehet, de hiába futottam át a felhasználóit ,nem lelem a megoldást.Ami szintén érdekes ,hogy a törlési műveletre egyszer lenne csupán hajlandó, amikor a rácsos menüben vagyok, és figyelmeztet,hogy ez a művelet nem hajtható végre.
A készülék pannonos , hackelt, és a T9 ki-bekapcsolása sem segít.
Várom az építő hozzászólásokat.
Üdv:
alberrt

vas. dec. 07, 2008 14:57
vas-tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
tengow írta:
azzal mit lehet csinalni, hogy eltunt az osszes sms-em? eltavolitottam (tehat nem kivettem :) ) a memkartyat es mikor visszatettem, mar sehol semmi... :/ minden mas rendben van.

Üzenetek-beállítások között van olyan, hogy tárolási hely, vagy valami ilyesmi. Mikor kiveszed a kártyát, ez átugrik telefonmemóriára. Állítsd vissza memóriakártyára.

es tenyleg... koszonom :)

pén. dec. 05, 2008 11:54
arany tag

Hozzászólás 
tengow írta:
azzal mit lehet csinalni, hogy eltunt az osszes sms-em? eltavolitottam (tehat nem kivettem :) ) a memkartyat es mikor visszatettem, mar sehol semmi... :/ minden mas rendben van.

Üzenetek-beállítások között van olyan, hogy tárolási hely, vagy valami ilyesmi. Mikor kiveszed a kártyát, ez átugrik telefonmemóriára. Állítsd vissza memóriakártyára.

pén. dec. 05, 2008 11:16
vas-tag

Hozzászólás 

pén. dec. 05, 2008 11:00
arany tag

Hozzászólás Re: !
csrbv írta:
@to All
Azt akarjatok mondani, hogy normalis dolog, ha az akksi barmi extra felhasznalas nelkul CSAK 2-3 napot bir ki? :shock:

Normálisnak persze, hogy nem normális, de ez van...
3G nélkül jobb az eredmény.

kedd dec. 02, 2008 16:39
vas-tag

Hozzászólás !
@Globeee
Sajnos zotyog, lotyog, nem hiszem, hogy ez egyedi lenne....

@to All
Azt akarjatok mondani, hogy normalis dolog, ha az akksi barmi extra felhasznalas nelkul CSAK 2-3 napot bir ki? :shock:

kedd dec. 02, 2008 9:12
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Többször nekifutottam már, hogy szignózzam a kínai oldalon, de egyszer sem sikerült.

A feltöltős kínai oldalon a mérete miatt nem szignózható. Itt korlátozva van a fájlméret, ha jól emlékszem 1MB-ra.

szer. nov. 26, 2008 18:47
vas-tag

Hozzászólás 
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy a fényképező gomb a telomon kicsit lötyög és zörög, ez nem gyári megoldás ha jól gondolom..
1 napja vettem a telot, mit tudok tenni? 3 napos cseregaranciával vissza tudom vinni emiatt? :(
Választ előre is köszönöm

szer. nov. 26, 2008 18:09
Moderátor

Hozzászólás 
Többször nekifutottam már, hogy szignózzam a kínai oldalon, de egyszer sem sikerült.

csüt. nov. 20, 2008 23:15
platina tag

Hozzászólás 
viktorio írta:
foki írta:
bocsi, lehet tévedek, de a NokiaMaps meg van törve... teljes "Föld" :lol: ingyenes navigáció...
http://data.hu/get/843612/Nokia.Maps.v2 ... lusion.sis

És ezt a NokiaMaps-ot te vagy valaki próbálta már így használni, feltörten?

hát persze... használom is... de hát itt van - bárki kipróbálhatja

csüt. nov. 20, 2008 18:39
arany tag

Hozzászólás Re: akksi
csrbv írta:
Hi all!

Vki kerdezte a recsegest, de nekem sajnos recseg a gomb, de talan bekopik, ami viszont sokkal jobban zavar, hogy az akksit vmi szivja mint az allat...

Kinek mik vannak be- es kikapcsolva, es ugy mennyit bir a telo?

Kosz,
csrbv

Én panaszkodtam a felső rész recsegésére, mert, hogy nem csak a gombok, hanem az egész teteje, nyomásra recseg, bár mintha jobb volna, vagy kezdem megszokni. :)

Nekem egy egész napot bír ki az aksi kb. ha sokat piszkálom.

csüt. nov. 20, 2008 18:07
ezüst tag

Hozzászólás 
foki írta:
bocsi, lehet tévedek, de a NokiaMaps meg van törve... teljes "Föld" :lol: ingyenes navigáció...

És ezt a NokiaMaps-ot te vagy valaki próbálta már így használni, feltörten?

Egy másik fórumon olvastam, hogy Imei számkoz kötik a Garmint és a Navigon mobilos változatát is. Esetleg ez okozza azt, hogy ez a sok hack után a telefon ebben és másban is elkezd váratlan hibákat kreálni?
Ebben a nagy OnLány világban lehet, hogy a cégek egymásnak átadják az infót, hogy ezt meg ezt használják ezen az imei számú telefonon. Garmin visszaválaszol a Nokiának, hogy hát nem legálisan van ennek az ipsének. Erre a következő OnLány frissítéskor rámegy egy gyári "ejnye-bejnye" erre az imei számú telefonra.

Ahogy egy barátom mondaná, ezen így nincs áldás, ne csodálkozzunk, ha illegális a program a kütyün, a számítógépen.
Ez azért elgondolkodtató, mert nekünk az XP otthon hivatalosan van (tisztaszoftver.hu program keretén belül annó 2.000-ért) és nekem sose fagy Se az XP, se az UbiLinux), pedig csak egy fapados Albacomp gépem van. A baráti körben viszont aki illegálisan van a win, annak van nyűgje. Ennek köszönheti szerintem a Linux a terjedését (de ez más téma).

Autószervizben dolgozom és itt piszkosul rá megy a gyár arra, hogy végig szakszervizbe vigyék az autót, ne máshova. Ha nincs meg évente az OnLine kapcsolat az autó és a gyár között (kiderül, hogy máshol is ráduktak pl. egy Bosch izét), olyan kódokat ad ki, hogy az importőr tuti elutasít minden garis vagy kulantériás (részben bevállalós) javítást, alkatrész cserét.

csüt. nov. 20, 2008 13:27
ezüst tag

Hozzászólás Re: akksi
csrbv írta:
Hi all!

Nem 2 perc, mig atolvassa az ember jelen- es a Hasznos progik.... topic-ot ....
... az akksit vmi szivja mint az allat...

Kosz,
csrbv

Hi! Nekem a legújabb garmin szívta le az akksit, 5.00.10-es. Megnéztem az energy profiler progival (nokia oldaláról letölthető, nagyon hasznos program) és van egy program a tsrautostart.exe, a garmin része, ami ha megy a háttérben, 1-2 másodpercenként megugrasztja a fogyasztás 2-3mp-re utána vissza, kb. annyival mint amennyit a kijelzővilágítás használ, tehát kb annyit fogyaszt mintha 1-2mp-ként ki-be kapcsolódna a háttérvilágítás. Visszaraktam a 4.20-ast és visszaált minden a régire, de a nokiaprogramokon van egy moddolt 5-ös garmin is, ugynaz mint a gyári csak a tsrautostart-ot lecserélték benne régebbire.

kedd nov. 18, 2008 6:16
vas-tag

Hozzászólás akksi
Hi all!

Nem 2 perc, mig atolvassa az ember jelen- es a Hasznos progik.... topic-ot ....
Vki kerdezte a recsegest, de nekem sajnos recseg a gomb, de talan bekopik, ami viszont sokkal jobban zavar, hogy az akksit vmi szivja mint az allat...

Kosz,
csrbv

hétf. nov. 17, 2008 19:03
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt a linket kérhetném egy másik verzióban?Valami nem kóser ezzel a datával :?

vas. nov. 16, 2008 14:17
platina tag

Hozzászólás 

csüt. nov. 13, 2008 12:55
Moderátor

Hozzászólás 
viktorio írta:
Van ez a NokiaMaps 3 havi ingyenes kipróbálás.

Egyébként mennyi ennek a díja, ha letelik a díjmentes időszak?
Heti Havi Évi szinten? Magyarországra, Ausztriára?

Most nem a "feltörjük vazze" megoldás érdekel, hanem a legális
Feltörjük vazze nincs is. Mivel szerveres megoldás, így nem is lehetséges!
(Emiatt nem lehet megtörni egyetlen olyan programot sem, amely IMEI-vel és egyedi kódszámmal csatlakozik egy (frissítő)szerverhez.)

viktorio írta:
Nokia.hu oldalon is kerestem, de nem találtam erről semmit.

Érdekes, én meg találtam. A Google-ben a második találat volt 'Nokia Map price' stringre keresve. Khmmm...

Tehát 70€/év (Poland, Czech, Slovakia, Hungary).
Vagy 100€/év full EU.
Vagy 130€/év full World.

csüt. nov. 13, 2008 12:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Van ez a NokiaMaps 3 havi ingyenes kipróbálás.

Egyébként mennyi ennek a díja, ha letelik a díjmentes időszak?
Heti Havi Évi szinten? Magyarországra, Ausztriára?

Most nem a "feltörjük vazze" megoldás érdekel, hanem a legális.

Nokia.hu oldalon is kerestem, de nem találtam erről semmit.

csüt. nov. 13, 2008 11:41
arany tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
9.2 3rd

Köszi!

szer. nov. 12, 2008 21:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
9.2 3rd

szer. nov. 12, 2008 21:34
arany tag

Hozzászólás 
Mi is a pontos symbian verziónk? 9.?

szer. nov. 12, 2008 20:24
ezüst tag

Hozzászólás 
handras írta:
hency írta:
az indítási dallamot tényleg nem lehet kikapcsolni?
Ha igen hogy?
Köszi előre is a válaszadónak!!
ÜDV Hency

Ha kikapcsolod a figyelmeztető hangokat akkor csenddel indul, de akkor ugrik a többi pl. az akkumerülés hang is. Vannak proglk amik cserélik az indító képet, gondoldom a hangot is...

Értem ,Köszönöm az infót!
ÜDV Hency

vas. nov. 02, 2008 12:11
arany tag

Hozzászólás 
hency írta:
Ha igen hogy?
ÜDV Hency

Ha kikapcsolod a figyelmeztető hangokat akkor csenddel indul, de akkor ugrik a többi pl. az akkumerülés hang is. Vannak proglk amik cserélik az indító képet, gondoldom a hangot is...

vas. nov. 02, 2008 6:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha igen hogy?
ÜDV Hency

szomb. nov. 01, 2008 23:24
ezüst tag

Hozzászólás 
handras írta:
hency írta:
handras írta:
hency írta:
Sziasztok! Következő a problémám! Töltöttem le témákat a telefonra több helyről is ,amik sis fájlok,de nem enged telepíteni egyet sem.
Mindig hibaüzenetet ír ki. Mi lehet a gond?
Vagy tud valaki olyan oldalt ahol használható témák vannak erre a telóra?
Aki tud kérem segítsen! Köszi

Nem irtad mi a hibaüzenet, de feltételezem az a probléma, hogy a témákat hitelesíteni kell. Olvasd el itt a szygnozásról szóló fórumot.

köszönöm ez volt a gond,de csak az online szygnozás jött össze mert nem tudom hogy mit kell beírni a singSIS programba a DevCert helyére.
A KeyFile helyén alapba megvan valami nyitva,azon gondolom nem kell változtatni.
ha ezt még leírnád nagyon megköszönném!
ÜDV Hency

Én is csak a kínait használtam még...

ok nemgond, azért köszi! ÜDV

szomb. nov. 01, 2008 23:23
arany tag

Hozzászólás 
hency írta:
handras írta:
hency írta:
Sziasztok! Következő a problémám! Töltöttem le témákat a telefonra több helyről is ,amik sis fájlok,de nem enged telepíteni egyet sem.
Mindig hibaüzenetet ír ki. Mi lehet a gond?
Vagy tud valaki olyan oldalt ahol használható témák vannak erre a telóra?
Aki tud kérem segítsen! Köszi

Nem irtad mi a hibaüzenet, de feltételezem az a probléma, hogy a témákat hitelesíteni kell. Olvasd el itt a szygnozásról szóló fórumot.

köszönöm ez volt a gond,de csak az online szygnozás jött össze mert nem tudom hogy mit kell beírni a singSIS programba a DevCert helyére.
A KeyFile helyén alapba megvan valami nyitva,azon gondolom nem kell változtatni.
ha ezt még leírnád nagyon megköszönném!
ÜDV Hency

Én is csak a kínait használtam még...

szomb. nov. 01, 2008 21:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 534 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő