Szerző |
Üzenet |
NTibike
vas-tag
|
Hello! Mar napok ota probalkozok mind a 2 kinai oldalon szignozni, de nem erkezik meg a fajl. Van meg olyan akinek nem sikerul?
|
csüt. jan. 29, 2009 20:52 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
Érdekes, hogy négy alkalmazás állandóan fut a háttérben.
Bezárni sem lehet őket mert ezt követően azonnal újraindulnak.
|
csüt. jan. 29, 2009 20:43 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
loker55 írta: nah ugy néz ki megtaláltam álmaim telefonját egy nokia 5800 személyében bár még sose volt symb-es telom ezért lenne pár kérdésem a nagyérdeműhöz ill akinek van már vele tapasztalata van már vmien szoftver rá h pdf, office doksikat kezelni tudjam?? nokia maps h mukodik? mert ha már telom tudja a gps.t akkor szeretném is használni van oan gps szoftver amihez nem kell mindig online netkapcsolat?nokia maps hez kell? magyarország mennyire pontosan szerepel a nokia maps be? vagy csak nyugat eu? akksi meddig birja?kell e amikor megveszem teljesen feltölteni teljesen lemeríteni? sym es telora van vmi torrent alkalmazás? mer szeretném wifi-n keresztul pár dolgot letölteni (sajna még sose nemvolt wifis telom és még tök hihetetlen h ilyen kis telon ugyan ugy tudok torrentezni mint pc-n) msn skype flashget(letöltésvezérlő)??megy rajta?van rá vmien kulon alkalmazás? milyen file rendszert használ ntfs fat32? ha pl pc.n letöltök mininová rol 1 torrent file azt rádobom a 5800 ra és wifin letöltöm ez mukodhet e? van hozzá tv kábel ugy olvastam letöltök egy 700 mb. s avit milyen driver codec player kell h tv.be meg tudjam nézni? feliratok?
jah és utolso milyen szinekbe kaphato? mert nokia.hu-n csak piros láthato.. kösz előre is
A programok jelentős része telefonon keresztül ingyen letölthető.
Az akkumulátor kb. 2napot bír közepes használat mellett. Formázni nem kell a lítium akkumulátorokat elég simán feltölteni.
|
csüt. jan. 29, 2009 20:33 |
|
|
igazikraki
vas-tag
|
Segítség!
5800 Nokiában nem találom azt a beállítást, hogy amikor hívnak (és telefonálás közben) ne maradjon sötét a kijelző. A beszélgetés végéig a billentyűzárral sem tudok látványt előcsalni, így meg nem igazán van értelme, hogy nem látom ki hív...
Mi a pitlit lehet még beállítani, amit nem próbáltam? Másnak is ilyen volt gyárilag?
|
csüt. jan. 29, 2009 17:21 |
|
|
loker55
vas-tag
|
nah ugy néz ki megtaláltam álmaim telefonját egy nokia 5800 személyében
bár még sose volt symb-es telom ezért lenne pár kérdésem a nagyérdeműhöz ill akinek van már vele tapasztalata
van már vmien szoftver rá h pdf, office doksikat kezelni tudjam??
nokia maps h mukodik? mert ha már telom tudja a gps.t akkor szeretném is használni van oan gps szoftver amihez nem kell mindig online netkapcsolat?nokia maps hez kell? magyarország mennyire pontosan szerepel a nokia maps be? vagy csak nyugat eu?
akksi meddig birja?kell e amikor megveszem teljesen feltölteni teljesen lemeríteni?
sym es telora van vmi torrent alkalmazás? mer szeretném wifi-n keresztul pár dolgot letölteni (sajna még sose nemvolt wifis telom és még tök hihetetlen h ilyen kis telon ugyan ugy tudok torrentezni mint pc-n)
msn skype flashget(letöltésvezérlő)??megy rajta?van rá vmien kulon alkalmazás?
milyen file rendszert használ ntfs fat32? ha pl pc.n letöltök mininová rol 1 torrent file azt rádobom a 5800 ra és wifin letöltöm ez mukodhet e?
van hozzá tv kábel ugy olvastam letöltök egy 700 mb. s avit milyen driver codec player kell h tv.be meg tudjam nézni? feliratok?
jah és utolso milyen szinekbe kaphato? mert nokia.hu-n csak piros láthato..
kösz előre is
|
csüt. jan. 29, 2009 12:59 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
csab2 írta: reddoors írta: Én sem tudtam ellenállni a hatalmas kijelzőnek. Sűrűn cserélgeted a Szimbi János Nokiákat. A következő mi lesz? N97? Üdv!
Haladni kell a korral és a telefonpiac elég pörgős tempót diktál.
Két nap után még nem gondolkodom a következőn, elég érdekesnek tűnik az első érintős Nokia. Jobb mint gondoltam, a kijelző mérete sok mindent kárpótol.
|
szer. jan. 28, 2009 18:04 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
reddoors írta: Én sem tudtam ellenállni a hatalmas kijelzőnek.
Sűrűn cserélgeted a Szimbi János Nokiákat. A következő mi lesz? N97?
Üdv!
|
kedd jan. 27, 2009 21:54 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
Azt hiszem megszületett az első olyan SYMBIAN alapú(NOKIA) telefon aminél 100%-ban ki lehet rakni háttérképet . A kijelző teljes felületén látható. A rádió is egyedi RDS-es megoldás.
|
kedd jan. 27, 2009 19:02 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Szabolcs írta: ... azt tanúsítványhibával elutasította a telefon...
Javaslom a fentebb már vázolt formázást, nekem is az oldotta meg, hogy működjön a telepítés. Elvileg a Letöltés!-ből mindenképp mennie kéne...
|
kedd jan. 27, 2009 9:51 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Seri01 írta: Ezt a WorldMate-et én pl a Letöltés! menüből szedtem.
Köszönöm Mindkettőtöknek!
Ha visszakapom a telefont akkor majd szétnézek a Letöltések között, de az az igazság, hogy én eddig akármit akartam telepíteni onnan, azt tanúsítványhibával elutasította a telefon. Kíváncsi leszek, most az új "lélekkel" mit fog majd csinálni.
|
kedd jan. 27, 2009 6:53 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Ezt a WorldMate-et én pl a Letöltés! menüből szedtem.
|
kedd jan. 27, 2009 0:14 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
Szabolcs írta: reddoors írta: Én sem tudtam ellenállni a hatalmas kijelzőnek. A WorldMate megújult változata nagyon jól mutat. [/b] Ezt, hogy tudom megszerezni??? Ha nem pofátlan a kérdés
Hasznos SYMBIAN programok (Nokia S60 3rd) & SZIGNÓZÁS topic 66oldal.
|
hétf. jan. 26, 2009 21:39 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
reddoors írta: Én sem tudtam ellenállni a hatalmas kijelzőnek. A WorldMate megújult változata nagyon jól mutat. [/b]
Ezt, hogy tudom megszerezni??? Ha nem pofátlan a kérdés
|
hétf. jan. 26, 2009 21:36 |
|
|
Szabolcs
arany tag
|
Seri01 írta: Szabolcs írta: Így most várok a telefonra és megfogadtam, hogy többé nincs otthon szoftver frissítés Okkal frissítettem, mert nekem meg pont előtte nem rezgett... :S Most legalább azt csinálja.
Akkor a jó megoldás, hogy nincs megoldás
Én már nagyon várom a hívást, hogy mehetek a telefonomért.
|
hétf. jan. 26, 2009 21:35 |
|
|
Seri01
platina tag
|
Szabolcs írta: Így most várok a telefonra és megfogadtam, hogy többé nincs otthon szoftver frissítés
Okkal frissítettem, mert nekem meg pont előtte nem rezgett... :S Most legalább azt csinálja.
|
hétf. jan. 26, 2009 20:50 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
Én sem tudtam ellenállni a hatalmas kijelzőnek.
A WorldMate megújult változata nagyon jól mutat.
[/b]
|
hétf. jan. 26, 2009 20:35 |
|
|
Denver
arany tag
|
Szabolcs írta: Mondjuk furcsa is, hogy otthon csak úgy lecserélhetem a szoftvert, hiszen ha belegondolok, akkor kicsit olyan, mintha a számítógépen úgy cserélném le az xp-t vistára, hogy közben végig használom a gépet.
Ez így nem teljesen igaz, mert frissítés közben nem használod a telefonod. Közelebb áll inkább ahhoz, amikor az SP1-2-3-at telepítetted...
Szerintem.
De ez már OFF.
Amúgy nekem soha, semmi gondom nem volt az itthoni frissítéssel, pedig már használtam néhány telefonon.
Az, hogy nem rezeg, és ezt sw hiba okozza, szerintem nincs összefüggésben azzal, hogy honnan frissítetted a telefonod. Kaptam már vissza MobilASK-s frissítés után is hibásan a telefonom.
|
hétf. jan. 26, 2009 19:40 |
|
|
Szabolcs
arany tag
|
Macika írta: Háááát, tudod, azért hasonló bonyolultságú feladatot 8-10 éve is megoldottak a Siemensnél, házilag lehetett az ÖSSZES modellt frissíteni, ráadásul az adatok is megmaradtak az utolsó szögig. Na persze, bolondbiztossá tenni egy ilyen bonyolult feladatot nagyon nehéz, ezt belátom. Tehát nincs könnyű helyzetben a Nokia.
Teljesen igazad van! Nem is akarom védeni a Nokia-t
Meg nem is lenne objektív a véleményem, mert amióta mobilom van, csak egyszer volt nem Nokia márka a zsebemben. Azóta és azelőtt is mindig csak Nokia
Így még azt is megbocsátom "neki", hogy járkálni kell a márkaszervizbe a szoftverfrissítések miatt.
De azért azt halkan megjegyzem, hogy a régi Siemensek rendszere feleennyire sem volt bonyolult
|
hétf. jan. 26, 2009 19:19 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Szabolcs írta: Seri01 írta: Lol. Ma reggelre a bill.zár beragadt. Hiába próbáltam kikapcsolni, csak rezgett, mintha kikapcsolná, de semmi se történt. Fog még ez a telefon meglepetéseket okozni... Szia! Lehet, hogy hülyeséget írok, de nekem azt tanácsolták a Nokia mintaboltban, hogy az otthoni frissítéseket inkább hanyagoljam. Ugyanis én is hasonló képpen jártam mint Te. Megvettem a telefont, örömködés otthon, géppel összekapcsol, másolgat, stb. Gondoltam megnézem, hogy nincs-e éáletlenül újabb, mert tipikus magyar hozzáállással nekem mindenből a legújabb kell Persze volt, én pedig felraktam. Istenien működött egészen másnapig, amikor is egy 5 perces hívás után elfelejtett rezegni, örökre. Ha kivettem az akkumulátort és visszatettem, akkor első bekapcsoláskor rezzent egyet, de utána megint semmi. A boltban is azt mondták, hogy valószínűleg soft hiba. Így elvitték a központi szervizbe, hogy majd ott életet lehelnek újra a motorba. Mondjuk furcsa is, hogy otthon csak úgy lecserélhetem a szoftvert, hiszen ha belegondolok, akkor kicsit olyan, mintha a számítógépen úgy cserélném le az xp-t vistára, hogy közben végig használom a gépet. Így most várok a telefonra és megfogadtam, hogy többé nincs otthon szoftver frissítés Háááát, tudod, azért hasonló bonyolultságú feladatot 8-10 éve is megoldottak a Siemensnél, házilag lehetett az ÖSSZES modellt frissíteni, ráadásul az adatok is megmaradtak az utolsó szögig.
Na persze, bolondbiztossá tenni egy ilyen bonyolult feladatot nagyon nehéz, ezt belátom. Tehát nincs könnyű helyzetben a Nokia.
|
hétf. jan. 26, 2009 19:08 |
|
|
Szabolcs
arany tag
|
Seri01 írta: Lol. Ma reggelre a bill.zár beragadt. Hiába próbáltam kikapcsolni, csak rezgett, mintha kikapcsolná, de semmi se történt. Fog még ez a telefon meglepetéseket okozni...
Szia!
Lehet, hogy hülyeséget írok, de nekem azt tanácsolták a Nokia mintaboltban, hogy az otthoni frissítéseket inkább hanyagoljam.
Ugyanis én is hasonló képpen jártam mint Te. Megvettem a telefont, örömködés otthon, géppel összekapcsol, másolgat, stb. Gondoltam megnézem, hogy nincs-e éáletlenül újabb, mert tipikus magyar hozzáállással nekem mindenből a legújabb kell Persze volt, én pedig felraktam. Istenien működött egészen másnapig, amikor is egy 5 perces hívás után elfelejtett rezegni, örökre. Ha kivettem az akkumulátort és visszatettem, akkor első bekapcsoláskor rezzent egyet, de utána megint semmi. A boltban is azt mondták, hogy valószínűleg soft hiba.
Így elvitték a központi szervizbe, hogy majd ott életet lehelnek újra a motorba.
Mondjuk furcsa is, hogy otthon csak úgy lecserélhetem a szoftvert, hiszen ha belegondolok, akkor kicsit olyan, mintha a számítógépen úgy cserélném le az xp-t vistára, hogy közben végig használom a gépet.
Így most várok a telefonra és megfogadtam, hogy többé nincs otthon szoftver frissítés
|
hétf. jan. 26, 2009 18:54 |
|
|
-NOKIAFAN-
ezüst tag
|
Macika írta: Természetesen, hiszen azért írtam.
Charlie - 6630 Barracuda - 2630 Pronto - 6301 Madrid - 6555 Shark - 6500s Afrodite - E65
Köszi az infót. Nem gondoltam, hogy a telefonomat Charlie-nak becézik...
|
hétf. jan. 26, 2009 14:23 |
|
|
Seri01
platina tag
|
Lol. Ma reggelre a bill.zár beragadt. Hiába próbáltam kikapcsolni, csak rezgett, mintha kikapcsolná, de semmi se történt.
Fog még ez a telefon meglepetéseket okozni...
|
hétf. jan. 26, 2009 11:26 |
|
|
Seri01
platina tag
|
Eredetileg egy anyázós hsz-t akartam írni, mert a sokadszorra frissített SW Updater azt bírta mondani a 10-es firmre, hogy nincs újabb. Aztán ellátogattam a Nokia oldalára, ahol találtam egy olyan infot, hogy lehet frissíteni PC nélkül is: *#0000#, kiírja a teló ugye a verzió-adatokat és ott az opciók között van a frissítés keresése. Megadtam az otthoni wifit, lehúzta az újat és most már vígan megy rajta a 11-es. A legjobb az egészben, hogy semmilyen beállításom/adatom nem veszett el. Nem tudom ez mennyiben különbözik a többi frissítéstől, de megjavított 1-2 hibát. Pl tárgyalás módban rezeg a telefon, amit eddig nem csinált! Már megérte..
Pedig elővigyázatosságból 4 db mentést készítettem (2 Ovi, 2 PC Suite), hogy mindenképp visszaállíthassak majd mindent.. de szükség se volt rá.
happy end
Ui: akit érdekel, hamarosan lesz fring ehhez is!
|
hétf. jan. 26, 2009 0:20 |
|
|
NTibike
vas-tag
|
Megtalaltam koszi! Igy kepekkel egyszerubb lesz
|
szomb. jan. 24, 2009 13:03 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
NTibike írta: http://s60web.extra.hu/kinaioldal.php
Gondoltam. Amit én képekkel ábrázoltam , Ő utána szöveggel leírta. Gondolom a képekhez már nem volt pofája.....
Tudok egy olyan topicot ahol képekkel van magyarázva. Ezen a fórumon talán meg is találod.
|
szomb. jan. 24, 2009 12:41 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
sisqoboy írta: Egyik sem ismerős. elismerem nektek is igazatok van. csak itt a hozzáállással volt gondom. mindegy... Egyébként nem én vagyok az egyetlen, aki már panaszkodott a nokiások hozzáállásával... Te eddig nem a hozzáállását, hanem a felkészültségét kifogásoltad. Erre mondtuk, amit.
A hozzáállás az kifogásolható valóban, nincs vita!
Magam is többször tapasztaltam.
|
szomb. jan. 24, 2009 12:40 |
|
|
NTibike
vas-tag
|
|
szomb. jan. 24, 2009 12:37 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
NTibike írta: Hello! Egy kis segitseget szeretnek kerni! Tegnap irtam erre a kinai oldalra szignozas miatt, es a leirasba az van keresek rar fajlt. de nem lattok sehol az oldalon?
Aztán melyik az a leírás?
|
szomb. jan. 24, 2009 12:34 |
|
|
sisqoboy
arany tag
Csatlakozott: vas. okt. 10, 2004 12:15 Hozzászólások: 308 Tartózkodási hely: Bp
|
Egyik sem ismerős. elismerem nektek is igazatok van. csak itt a hozzáállással volt gondom.
mindegy...
Egyébként nem én vagyok az egyetlen, aki már panaszkodott a nokiások hozzáállásával...
|
szomb. jan. 24, 2009 12:29 |
|
|
NTibike
vas-tag
|
Hello! Egy kis segitseget szeretnek kerni! Tegnap irtam erre a kinai oldalra szignozas miatt, es a leirasba az van keresek rar fajlt. de nem lattok sehol az oldalon?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NTibike szomb. jan. 24, 2009 12:33-kor.
|
szomb. jan. 24, 2009 12:26 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Ha bemész egy Nokia boltba, de még egy szervizbe is és érdeklődsz, megérkezett-e már a Pronto, kiröhögnek és útba igazítanak a legközelebbi dm felé.
Az 5800-hoz valóban az átlagnál jobban elterjedt és ragadt a Tube név, ez azonban egyedi eset. A fejlesztői nevek (elvileg) NEM tartoznak sem a kereskedőre, sem a végfelhasználókra.
|
szomb. jan. 24, 2009 0:02 |
|
|
Macika
Moderátor
|
-NOKIAFAN- írta: Ezeket a neveket még életemben nem hallottam... El tudnád mondani, melyik telokat jellemzi?? Természetesen, hiszen azért írtam.
Charlie - 6630
Barracuda - 2630
Pronto - 6301
Madrid - 6555
Shark - 6500s
Afrodite - E65
|
pén. jan. 23, 2009 22:50 |
|
|
-NOKIAFAN-
ezüst tag
|
Ezeket a neveket még életemben nem hallottam... El tudnád mondani, melyik telokat jellemzi??
|
pén. jan. 23, 2009 22:19 |
|
|
Andy_V
vas-tag
|
video
Hy!
Lehet hogy már elhangzott a kérdés, de...
Alkalmas a teló komplett filmek nézegetésére?
Nem DVD méretűekre gondolok, hanem mondjuk 700 megás AVIkra.
Gondolom a feliratkezeléshez már külön player szükségeltetik.
A Nokia márkaboltban azt mondták ez is MultiTouch... az én fejemben az a multi touch ami több ujjal is buzerálható, erről is kérlek adjatok valami infot hogy jól gondoltam-e
Köszönöm!
Andy
|
pén. jan. 23, 2009 16:17 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Szerintem Macikanál a pont.
|
pén. jan. 23, 2009 11:21 |
|
|
Macika
Moderátor
|
sisqoboy írta: Az nem marketing munka és nem ösztönző hatású cselekvés. Ha egy eladó vagy boltban, mondom eladó, és már ezzel foglalkozol... Nem ártana "csak" munkának felfogni. Az lenne a lényeg, hogy egy kis odaadással próbáljunk legalább úgy tenni, mintha segíteni akarnánk a lehetséges vásárlónak. Nem pedig ostobán ott ülni és hő az meg mi... Ennyi és befejeztem az offot. Sorry... Nincs igazad.
Ha nem volnál fórumbúvár, az életben nem hallottál volna a 'Tube' belső névről, amit csak a gyárban használnak és tulajdonképpen nem is publikus, sokkal előbb fogják az RM-XXX kódnevükön nevezni az eladók a készülékekekt, mint a tervezés/gyártáskorin.
Vajon Te tudod utánaolvasás nélkül (lekiismeretedre/őszinteségedre bízom), mely típust jelölik az alábbi gyári kódok?
Charlie
Barracuda
Pronto
Madrid
Shark
Afrodite
Nos?
|
pén. jan. 23, 2009 9:58 |
|
|
Attila
ezüst tag
|
sisqoboy írta: Dannyboy írta: sisqoboy írta: szerintem, meg ha még ezt sem tudja, akkor mit várhatunk el??? A komáromi Nokia gyárban dolgozó ismerősöm ... Az nem marketing munka és nem ösztönző hatású cselekvés. Ha egy eladó vagy boltban, mondom eladó, és már ezzel foglalkozol... Nem ártana "csak" munkának felfogni. Az lenne a lényeg, hogy egy kis odaadással próbáljunk legalább úgy tenni, mintha segíteni akarnánk a lehetséges vásárlónak. Nem pedig ostobán ott ülni és hő az meg mi... Ennyi és befejeztem az offot. Sorry...
Alapvetően igazad van.
Van kismillió telefon típus, gondolom megkapja róluk a szükséges tájékoztatást, de az ilyen technikai nevek szerintem viszonylag kevés vásárlót hoznak lázba, nem ezzel fogja meg a tömeget. Az értékesítés sokszor érzelmi kérdés, az az ügyes aki felkelti vágyat vagy képes arra, hogy "felfele" tolja az ügyfelet. Például itt azzal tehet a legjobbat a boltnak, ha egy 30-40 ezres telót vásárolni szándékozó ügyfelet rábeszél ara, hogy inkább ezt vegye, mert ezzel mennyivel boldogabb lehet.
|
pén. jan. 23, 2009 1:01 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
Dannyboy írta: sisqoboy írta: szerintem, meg ha még ezt sem tudja, akkor mit várhatunk el??? A komáromi Nokia gyárban dolgozó ismerősöm ...
Az nem marketing munka és nem ösztönző hatású cselekvés. Ha egy eladó vagy boltban, mondom eladó, és már ezzel foglalkozol... Nem ártana "csak" munkának felfogni. Az lenne a lényeg, hogy egy kis odaadással próbáljunk legalább úgy tenni, mintha segíteni akarnánk a lehetséges vásárlónak.
Nem pedig ostobán ott ülni és hő az meg mi...
Ennyi és befejeztem az offot. Sorry...
|
csüt. jan. 22, 2009 21:36 |
|
|
Szenya
arany tag
|
Attila írta: Szeretném rádugni a Kiám gyári autórádiójára, ami azt jelenti, hogy pendriveként kellene működnie vagy kiadnia magábal 3,5 mm-es szabványos audió jelet. Utóbbi jobb lenne, mivel a korlatlanzene.hu szolgáltatásait is szeretném igénybe venni.
A. A telefon megy pendriveként? B. A 3.5 mm Nokia AV csatlakozó mit jelent? Ez azonos vagy konvertálható sima 3,5 mm audió jackre?
köszi
A. Igen, ha van benne SD kártya, akkor azt látod.
B. Azt jelenti, hogy sima audió kimenet 3.5 -es 3 pólusú Jack - et használva és Video kimenet ha a szintén 3.5 - es 4 pólusú jack-et használó A/V kábelt dugod rá. Valamint a head set is ide csatlakozik, szintén 4 pólusú 3.5 - es Jack dugóval.
|
csüt. jan. 22, 2009 19:27 |
|
|
Attila
ezüst tag
|
Miről beszélsz Macika? Azt hiszed tudom én mi az, hogy köszméte? Nekem büszke, az egrest meg megértem. Jó, hogy van nekünk google-
Visszatérve a témához:a fotón pont úgy nézett ki, mint a 6300-m csatlakozója, amibe nem megy bele a sima füles. De akkor megnyugodtam, hogy ez nem olyan, hanem jobb.
|
csüt. jan. 22, 2009 19:09 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Attila írta: B. A 3.5 mm Nokia AV csatlakozó mit jelent? Ez azonos vagy konvertálható sima 3,5 mm audió jackre? Mit is jelent?
Mint az egres és a köszméte...
|
csüt. jan. 22, 2009 19:01 |
|
|
Attila
ezüst tag
|
Szeretném rádugni a Kiám gyári autórádiójára, ami azt jelenti, hogy pendriveként kellene működnie vagy kiadnia magábal 3,5 mm-es szabványos audió jelet. Utóbbi jobb lenne, mivel a korlatlanzene.hu szolgáltatásait is szeretném igénybe venni.
A. A telefon megy pendriveként?
B. A 3.5 mm Nokia AV csatlakozó mit jelent? Ez azonos vagy konvertálható sima 3,5 mm audió jackre?
köszi
|
csüt. jan. 22, 2009 18:58 |
|
|
-NOKIAFAN-
ezüst tag
|
Köszi az infót. Én is vmi ilyesmire gondoltam, csak nem tudtam pontos definíciót rá...
|
csüt. jan. 22, 2009 18:52 |
|
|
Macika
Moderátor
|
arkiss írta: ezt a cikket megint sikerült elb..ni. miről szól a cikk? hurray, kapható a vodafone-nál. igen, de mennyiért? miért nem írta bele, kedves szerző???? ez talán lényegtelen momentum? jó utánanézek. oóóóó, megint nincsen link, pedig milyen hasznos lett volna. Milyen cikket???
|
csüt. jan. 22, 2009 11:50 |
|
|
migabi24
arany tag
Csatlakozott: hétf. márc. 26, 2007 15:35 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Szeged
|
arkiss írta: ezt a cikket megint sikerült elb..ni. miről szól a cikk? hurray, kapható a vodafone-nál. igen, de mennyiért? miért nem írta bele, kedves szerző???? ez talán lényegtelen momentum? jó utánanézek. oóóóó, megint nincsen link, pedig milyen hasznos lett volna. Talán nézd meg a vodafone honlapján
|
csüt. jan. 22, 2009 10:28 |
|
|
arkiss32
vas-tag
|
ezt a cikket megint sikerült elb..ni.
miről szól a cikk? hurray, kapható a vodafone-nál. igen, de mennyiért? miért nem írta bele, kedves szerző???? ez talán lényegtelen momentum?
jó utánanézek. oóóóó, megint nincsen link, pedig milyen hasznos lett volna.
|
csüt. jan. 22, 2009 10:21 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
sisqoboy írta: szerintem, meg ha még ezt sem tudja, akkor mit várhatunk el???
A komáromi Nokia gyárban dolgozó ismerősöm meg csak a gyártási nevét tudja a szalagon készülő telóknak, mégsem fikázom le, hogy miért nem ismeri az összes telót típusszinten. Tudod miért nem tudja? Mert ez csak egy meló és egyáltalán nem érdekli a téma, de ettől még ha sikerül beazonosítani akár kép alapján is, hogy melyik teló érdekel, akkor az utolsó csavart is megmondja, hogy mit hova kell tenni.
Remélem érted és befejezed ezt a értelmetlen off hsz generálást.
|
csüt. jan. 22, 2009 9:59 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
szerintem, meg ha még ezt sem tudja, akkor mit várhatunk el???
|
csüt. jan. 22, 2009 9:15 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Szenya írta: Azért mert egy eladó nem ismeri a belső használatra szánt nevét, amit elvileg, nem lenne szabad publikálni, még nem feltétlenül unintelligens ! Persze ez is kikerül, mint annyi minden, de amikor az eladó részt vesz a képzésen, sosem hallja a belső nevét az előadótól! Persze, mondhatod, hogy tájékozottabbnak kellene lennie, a NET-es fórumokat kellene olvasgatnia....stb. De neked hobby neki meg egy meló...ha tud válaszolni a kérdéseidre a NOKIA-nak megfelel. Maximálisan egyetértek!
|
szer. jan. 21, 2009 22:44 |
|
|
Szenya
arany tag
|
sisqoboy írta: néhány nappal ezelött bementem a mammut nokia boltba. "hello! érdeklődnék hogy van e nokia tube" -"Micsoda?" "tube...." "??? - értelmes fej...." "...5800..." "jahh.... 1-2 nap..."
no comment... (vedd le a nokiás pólódat!!!)
Azért mert egy eladó nem ismeri a belső használatra szánt nevét, amit elvileg, nem lenne szabad publikálni, még nem feltétlenül unintelligens !
Persze ez is kikerül, mint annyi minden, de amikor az eladó részt vesz a képzésen, sosem hallja a belső nevét az előadótól!
Persze, mondhatod, hogy tájékozottabbnak kellene lennie, a NET-es fórumokat kellene olvasgatnia....stb. De neked hobby neki meg egy meló...ha tud válaszolni a kérdéseidre a NOKIA-nak megfelel.
|
szer. jan. 21, 2009 21:07 |
|
|