Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 15:05

Hozzászólás a témához  [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 128  Következő
Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
ad kezman, brownage
Én még azt is utálom,ha hívnak. Meg azt is, ha nem. :D

vas. márc. 08, 2009 21:40
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás Re: 6650 t-mobile
Eragon írta:
Macika írta:
dexter_1975 írta:
Sziasztok! sajnos nagyon elvesztem, semmi elôrelépés. Van valami ötletetek?
1 óra 40 perccel a kérdésed után válaszoltam is Neked.

Végignézted azóta az ÖSSZES programot, nincs sehol a telóban?
...és én is ötleteltem a Macikának írt válaszod után 3 óra 27 perccel.

Sziasztok!

sajnos az, hogy keressem tovább a telóban az nem igazán segítség, mert nem találom. és plusz még újonc i vagyok a nokia birodalomban. :oops:

üdv,

Dex

vas. márc. 08, 2009 21:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elkészült a piros is, de csak az tudja telepíteni aki kék vagy szürke Nokia 5800-al rendelkezik.
Ha pirosra próbálod telepíteni beépített összetevő hibaüzenetet dob.
Van egy szignós és egy szignótlan verzió.
Kép
Kép

vas. márc. 08, 2009 20:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Összeraktam egy telepítőbe a kék eredeti NOKIA 5800 TÉMÁT, egy kis topic reklámmal fűszerezve. Van egy szignós meg egy szignótlan verzió , aki gondolja próbálja ki.
Remélem másnál is működik majd.
Kép
Kép

vas. márc. 08, 2009 19:56
arany tag

Hozzászólás 
:lol: :lol: bocs de nem is erről volt szó :idea: :idea: :idea:

vas. márc. 08, 2009 19:12
ezüst tag

Hozzászólás 
kezman írta:
z67 írta:
Ok értem én, és akkor mi van?? Szerintem semmi jelentősége, a mellőzésnek mindig oka van, vagy ez vagy az, abszolút nem érdekel hogy a hívó hallaj hogy ki nyomtam vagy sem, ha ez valakit zavar ne nyomja ki, már bocs de ez a véleményem :lol: :lol:

Olyan még nem fordult Veled, hogy olyantól sem akartál hívást fogadni, akit nem utálsz?

Reménykedem benne, hogy a kedves ismerőseidre azért nem teszel ilyen vastagon, márpedig egy kinyomott hívás, amit nem követ visszahívás hamarost - nálam legalábbis - a vaskos udvariatlanság kategória...

Látom nem vagy tisztába a feketelista működésével,1. ugyanis attól függetlenül hogy valakit a listára tettél és nem tud fel hívni, attól még neked a listádon ki írja hogy ki hívott, tehát vissza tudod hívni, 2, a barátaimat illetve jó ismerőseimet vajon miért tenném feketelistára? Mikor van fehér lista, ami azt jelenti ha nem akarok hívást fogadni (megbeszélés vagy kórház stb) akkor senki nem tud hívni csak a ki a fehér listán van, de persze ez az én véleményem,[/quote]

Szerintem te nem vagy tisztában a 'BLACKLIST' fogalmával. A többiek jól mondják. Valóban, ez a feketelista a nevéből adódóan arra való, hogy az általad utált embereket, akikről egyáltalán nem akarsz tudni, ezeket feketelistára rakod, így nem tudnak "zaklatni".

A barátaid esetében erre mi szükség lenne? Tudod a nokia telefonokban van olyan lehetőség az adott profil beállításánál, hogy minden hivást jelezzen-e, vagy csak bizonyos csoportokét.

Marha egyszerűen a családodat berakod egy csoportba, a legkedvesebb 'bármikor hivhatnak' ismerősöket egy másikba, és az adott profilba csak ennek a két csoportnak engedélyezed a hívásjelzést. Bárki más, aki hív, számára bár kicsöng a telefonod, viszont nálad nem jelez, néma marad a telefonod. Ez sokkal kultúráltabb és barátságosabb módja a hívás nem fogadásának, mint az általad említett "érdekelnek a barátaim, de kinyomom őket blacklist progival" módszer.

ui: Amúgy meg mi értelme van szerinted annak, hogy egy barátodnak folyamatosan foglaltat jelezzen a telefonod? Ha én rácsörgök valakire, csörög 1 percen kersztül és nem veszi fel, akkor feltételezem hogy nincs a telefonja közelében vagy esetleg le van némítva, így majd próbálom később. Na meg eleve látja a kijelzőjén, hogy volt tőlem nem fogadott hívása, úgyhogy akár vissza is tud hívni.

Ha viszont anélkül, hogy kicsöngene automatikusan foglaltat jelez, abból arra következtetnék, hogy nincs bekapcsolva neki a hívásvárakoztatás és éppen beszél valakivel. szerintem ebben az esetben a hívott fél nem is kap értesitést arról, hogy nem fogadott hívása volt, tehát ha én automatikus foglalt jelzést hallanék, akkor próbálkoznék az újrahívással pár percenként egészen addig, mig le nem rakja az illető a telefont. Vagyis az általad keresett módszerrel éppenhogy átvernédnég azokat, akik állítólag érdekelnek téged, míg a gyári beépített hívásszűrővel teljesen korrekt jelzést adsz mások számára, hogy épp nem vagy elérhető.

vas. márc. 08, 2009 18:46
ezüst tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Nem igazán értem a kérdést. A .rar-ban gondolom be vannak csomagolva a témák amit PC-n vagy a telefonodon tudsz kibontani(X-PLORE fájlkezelő vagy FreeUnRAR programok segítségével) majd ezek után a kapott .sis fájlokat telepíteni.
Amúgy ezek a témák nem kompatibilisek csak SYMBIAN FP1-ig. SYMBIAN FP2 ás s605th készülékeken bizonyos funkciók nem jelennek meg helyesen.
Igen,telefonon kicsomagolom ezeket a fájlokat,ám a telepítés alkalmával visszadobja nekem,mondván,nem kompatibilis.Köszönöm válaszod,most már értem! Üdv.potterky

vas. márc. 08, 2009 17:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem igazán értem a kérdést. A .rar-ban gondolom be vannak csomagolva a témák amit PC-n vagy a telefonodon tudsz kibontani(X-PLORE fájlkezelő vagy FreeUnRAR programok segítségével) majd ezek után a kapott .sis fájlokat telepíteni.
Amúgy ezek a témák nem kompatibilisek csak SYMBIAN FP1-ig. SYMBIAN FP2 ás s605th készülékeken bizonyos funkciók nem jelennek meg helyesen.

vas. márc. 08, 2009 17:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia!
Igen , nekem is tetszenek és talán Ő az egyedüli olyan témaszerkesztő aki témáit univerzálisan próbálja elkészíteni. Ezen azt értem , hogy az összes symbian(9.x) rendszer\ típus sajátosságait tartalmazza. Nem egyszerű feladat, és szerencsére eddig INGYEN. A NOKIA 5800 megjelenése óta nagyon sok rutinos(régi) témaszerkesztő , ezen készülékre kreált témáit pénzért árulja.
Bizonyos szempontból érthető, sok munkát igényel.

vas. márc. 08, 2009 17:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
SISContents a sokoldalú PC-s alkalmazás újabb verziója.
Kép
További infó itt!

Szignózás SISContents segítségével.
1. Szignózni kívánt alkalmazás tallózása.

Kép

2. Az előzőekben megszerzett OPDA tanúsítványfájlok tallózása , és saját profil szerkesztése.

Kép

3. Az elkészített profil betöltése , alkalmazás szignózása, mentése.

Kép

vas. márc. 08, 2009 17:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
potterky írta:
Szia reddoors.Nagyon jók ezek a témák,és tettszik hogy több közül lehet válogatni! Örülök hogy feltetted! Üdv.potterky

Szia!
Igen , nekem is tetszenek és talán Ő az egyedüli olyan témaszerkesztő aki témáit univerzálisan próbálja elkészíteni. Ezen azt értem , hogy az összes symbian(9.x) rendszer\ típus sajátosságait tartalmazza. Nem egyszerű feladat, és szerencsére eddig INGYEN. A NOKIA 5800 megjelenése óta nagyon sok rutinos(régi) témaszerkesztő , ezen készülékre kreált témáit pénzért árulja.
Bizonyos szempontból érthető, sok munkát igényel.

vas. márc. 08, 2009 15:00
Moderátor

Hozzászólás 
Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy legyen úrrá az idézhetnékjén!

Ha egy olyan hsz-re válaszoltok, amiben kép van idézve, szedjétek ki az img, /img tag-eket a link elejéről végéről, ha pedig olyan hsz-re szeretnétek válaszolni, amiben már több válasz is van, akkor lehet szerkeszteni (UTÓLAG IS!!!!) az idézetet, arra kell vigyázni, hogy héj-szerűen bentről kifelé kell törölni, mindig quote-től /quote-ig.

Általában az ember az utolsó hsz-re válaszol, így teljesen elegendő azt meghagyni!

Komolyan mondom, annyi a dilettáns hozzászóló, hogy fontolgatom, hogy ilyen esetben figyelmeztetés nélkül del-t nyomok a hsz-ére.

Megkérek mindenkit, SZERKESSZE vissza a saját hsz-ét, hogy rend legyen a topicban.
Nem hiszem, hogy szigorú fegyelmezésre tényleg szükség lenne, észre kéne venni, hogy másoknak hogyan lenne jobb a fórum olvasgatása és kicsit annak megfelelően viselkedni.

Hegyibeszéd vége!

vas. márc. 08, 2009 13:43
ezüst tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Dhanusaud témák frissítve ,így már s605th kompatibilisek.
Klikk a képre!
Kép
Szia reddoors.Nagyon jók ezek a témák,és tettszik hogy több közül lehet válogatni! Örülök hogy feltetted! Üdv.potterky

vas. márc. 08, 2009 12:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
z67 írta:
Olyan még nem fordult Veled, hogy olyantól sem akartál hívást fogadni, akit nem utálsz?

Reménykedem benne, hogy a kedves ismerőseidre azért nem teszel ilyen vastagon, márpedig egy kinyomott hívás, amit nem követ visszahívás hamarost - nálam legalábbis - a vaskos udvariatlanság kategória...

Szerintem itt nem ez a lényeg, értelmetlen ilyen dolgon vitatkozni.
A dolgát tökéletesen teszi a hívásszűrő , így a felhasználó elkerülheti a zaklatásokat és a kínos hívásokat.

Az , meg hogy egy pillanatra kicsörög vagy sem ebből a szempontól teljesen lényegtelen.
Ha belegondolsz az ismerősöd ,ha rögtön foglalt jelzést kapna nem próbálna meg pár perc után újra hívni? Az esetek 99%-ában biztos! Kicsit gyanús lenne , hogy órákat akár napokat ülsz a telefonon.

vas. márc. 08, 2009 11:13
arany tag

Hozzászólás 
Értelmetlen, úgyhogy OFF

vas. márc. 08, 2009 10:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Tökéletesek a ma forgalomban lévő hívásszűrő programok, maximálisan elégedett vagyok velük.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára z67 vas. márc. 08, 2009 14:55-kor.

vas. márc. 08, 2009 10:46
arany tag

Hozzászólás 
z67 írta:
Ok értem én, és akkor mi van?? Szerintem semmi jelentősége, a mellőzésnek mindig oka van, vagy ez vagy az, abszolút nem érdekel hogy a hívó hallaj hogy ki nyomtam vagy sem, ha ez valakit zavar ne nyomja ki, már bocs de ez a véleményem :lol: :lol:

Reménykedem benne, hogy a kedves ismerőseidre azért nem teszel ilyen vastagon, márpedig egy kinyomott hívás, amit nem követ visszahívás hamarost - nálam legalábbis - a vaskos udvariatlanság kategória...[/quote]
Látom nem vagy tisztába a feketelista működésével,1. ugyanis attól függetlenül hogy valakit a listára tettél és nem tud fel hívni, attól még neked a listádon ki írja hogy ki hívott, tehát vissza tudod hívni, 2, a barátaimat illetve jó ismerőseimet vajon miért tenném feketelistára? Mikor van fehér lista, ami azt jelenti ha nem akarok hívást fogadni (megbeszélés vagy kórház stb) akkor senki nem tud hívni csak a ki a fehér listán van, de persze ez az én véleményem,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kezman vas. márc. 08, 2009 14:23-kor.

vas. márc. 08, 2009 10:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dhanusaud témák frissítve ,így már s605th kompatibilisek.
Klikk a képre!
Kép

vas. márc. 08, 2009 10:06
ezüst tag

Hozzászólás 
MVD írta:
Olyan rss olvasó létezik, amiben én tudom meghatározni, hogy mit akarok olvasni (és csak azt töltse be), és ezen felül tud automatikus hírfrissítést?

Én is ilyet vadászok, egyet találtam eddig a Handy RSS-t, ennek viszont anyagi vonzata van.

Alternatíva, Opera Mini.

vas. márc. 08, 2009 9:36
arany tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Kinyomni? Én sem értem igazán a lényegét az egésznek. A hívásbontás kb. 1mp alatt megvan , annyi idő alatt nem, hogy kinyomni de még a telefonodig sem jutsz el. :)
Azt meg ,hogy a hívó mit gondol az kit érdekel. Vagy miért is fontos ez?
Ha van hangpostád automatikusan a bontás után hangpostára kapcsol.

Hát ez az, ha felrakok egy hívásszűrő progit akkor azért teszem mert valakitől nem akarok hívást fogadni, vagy pillanatnyilag vagy úgy egyáltalán, akkor miért is fontos??? de most ki próbáltam, egy picit csippan igaz a foglaltság jelzése előtt de azt ugye nem godolja senki komolyan hogy ennyi idő alatt ki tudja valaki nyomni , :twisted: :twisted: :idea:

vas. márc. 08, 2009 9:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kinyomni? Én sem értem igazán a lényegét az egésznek. A hívásbontás kb. 1mp alatt megvan , annyi idő alatt nem, hogy kinyomni de még a telefonodig sem jutsz el. :)
Azt meg ,hogy a hívó mit gondol az kit érdekel. Vagy miért is fontos ez?
Ha van hangpostád automatikusan a bontás után hangpostára kapcsol.

vas. márc. 08, 2009 8:55
arany tag

Hozzászólás 
[-KilleR-] írta:
kezman írta:

Te nem hallod, a hívó hallja, és ez a probléma...

a hívó foglalt jelzést hall, (ha fekete listán van)

Igen, de előtte egy egész ill. fél kicsőrgést azért hallani a hívó fél részéről! Ez mindegyik "blacklist" programnál így van, és így is marad, mivel nem központilag van átirányítva a hívás, hanem előbb bejön a tellára, és ott majd a program végzi a dolgát, és addig ugye megy az idő..! :!: R.[/quote]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kezman vas. márc. 08, 2009 14:20-kor.

vas. márc. 08, 2009 8:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Olyan rss olvasó létezik, amiben én tudom meghatározni, hogy mit akarok olvasni (és csak azt töltse be), és ezen felül tud automatikus hírfrissítést?

vas. márc. 08, 2009 7:40
Moderátor

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Macika írta:
Az SE-nél van csak normális szűrés.
Mondod mindezt azért, mert nem volt még Motrola Z8-ad.
Kétségtelenül igazad van.
És attól tartok, ez már így is marad. ;)

vas. márc. 08, 2009 1:58
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

:)

Mondod mindezt azért, mert nem volt még Motrola Z8-ad. Ott ugyanis ha felteszel valakit fekete listára, akkor a hívó fél ennyit lát csak a kijelzőjén: "Hívás nem engedélyezett" Fogalmam sincs hogy oldotta ezt meg a Motorola...

vas. márc. 08, 2009 0:45
ezüst tag

Hozzászólás 
A Psiloc-nak volt/van hasonló program, de azt hiszem 9.xx oprendszerre nem csinálták meg. A nevére már nem emlékszem, de tuti Psiloc termék volt.

szomb. márc. 07, 2009 23:24
Moderátor

Hozzászólás 
revolver írta:
Na nekem olyan program kell ami ezt az "osszeget" ki is fizeti :D
Attól tartok, hogy az a könnyebb... :)

szomb. márc. 07, 2009 22:31
ezüst tag

Hozzászólás 
MVD írta:
Átvettem a nokiaprogramok.hu fórumából, mert engem is érdekel, és itt talán nagyobb publicitást kap.
Hívásdíj/Költség számláló

a nokiprogramok.hu-n gabor0607 írta:
nekem ... kell, ... hogy ha telefonálok, és pl 36Ft 1 perc, és bnommel igynwen beszélek, akkor be lehessen állítani a programban, hogy bartnőmet ha hívom 0 Ft -ot számoljon percenként, de ha bárki mást hivok akkor 36Ft-ot.
Szóval a lényeg az, hogy ne nekem kelljen számolgatni minden hívás után, h na ezzl beszéltem 10 pcet, azzal 20at, stb... és jegyetzni h menyni lesz a számla, hanem minden pillanatban mikor bemegyek az adott funkcióba akor az addig beszélt percek alapján kapjak egy osszeget.

Van ilyen program?

Na nekem olyan program kell ami ezt az "osszeget" ki is fizeti :D

szomb. márc. 07, 2009 22:25
Moderátor

Hozzászólás 
MVD írta:
Átvettem a nokiaprogramok.hu fórumából, mert engem is érdekel, és itt talán nagyobb publicitást kap.

nekem ... kell, ... hogy ha telefonálok, és pl 36Ft 1 perc, és bnommel igynwen beszélek, akkor be lehessen állítani a programban, hogy bartnőmet ha hívom 0 Ft -ot számoljon percenként, de ha bárki mást hivok akkor 36Ft-ot.
Szóval a lényeg az, hogy ne nekem kelljen számolgatni minden hívás után, h na ezzl beszéltem 10 pcet, azzal 20at, stb... és jegyetzni h menyni lesz a számla, hanem minden pillanatban mikor bemegyek az adott funkcióba akor az addig beszélt percek alapján kapjak egy osszeget.

Van ilyen program?
Nem hiszem.
Ill. nem tudok róla.

Mindenesetre akár hajlandó lennék akár megvenni is, ha nem túl drága...

szomb. márc. 07, 2009 22:19
gyémánt tag

Hozzászólás 

Van ilyen program?

szomb. márc. 07, 2009 21:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen, sajnos aki egy kicsit is ott van ezekben a dolgokban, az rögtön vágja, hogy mi is a helyzet. :cry:
Ugyanez a sms-szűröknél is az ábra sajnos, a küldő fél minden esetben "kézbesítve" - jelentést kap (persze ha a kézbesítési visszjelzés be van kapcsolva) . :shock: Mert ugye az sms mindenképpen megérkezik a telefonra, de az más dolog, hogy a soft onnan már elteszi egy mappába, stb... (persze itt most a Nokiás cuccokról beszélek)

Ha nem probléma belinkelem az általam írtakat egy másik oldalról :
ACM : http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=29&t=131#p4504
SMSSpam : http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=29&t=131&p=4535#p4535

R.

szomb. márc. 07, 2009 21:24
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
[-KilleR-] írta:
Ezt sajnos passzolom, sosem volt SE-tellám, de az első szériás symbian-os Nokia (asszem 6600-val kezdtem) telfonok megjelenése óta használom ezeket a programokat (talán az ACM-volt az elsők között) , a tapasztalat a fent említett. :wink:

Üdv.: R.
Persze, nem ellentmondani akartam, teljesen egyetértünk.
Az SE-nél van az, hogy semmiféle kicsöngést nem hallani, egyből foglalt...

szomb. márc. 07, 2009 21:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezt sajnos passzolom, sosem volt SE-tellám, de az első szériás symbian-os Nokia (asszem 6600-val kezdtem) telfonok megjelenése óta használom ezeket a programokat (talán az ACM-volt az elsők között) , a tapasztalat a fent említett. :wink:

Üdv.: R.

szomb. márc. 07, 2009 21:01
Moderátor

Hozzászólás 
[-KilleR-] írta:
Igen, de előtte egy egész ill. fél kicsőrgést azért hallani a hívó fél részéről! Ez mindegyik "blacklist" programnál így van, és így is marad, mivel nem központilag van átirányítva a hívás, hanem előbb bejön a tellára, és ott majd a program végzi a dolgát, és addig ugye megy az idő..! :!: R.

szomb. márc. 07, 2009 20:32
ezüst tag

Hozzászólás 
kezman írta:
z67 írta:
kezman írta:
Bal írta:
hivasszuro programbol letezik olyan, amit tenyleg egybol kinyomja a hivofelet? szoval, hogy egy fél masodpercre se csorogjon ki?

Szerintem meg van, a Handy Blacklist, hívásszűrő program. Handy Blacklist(v3.03)

nem hallod ha hívnak, de a kijelzőn megjeleníti hogy hívtak,

Te nem hallod, a hívó hallja, és ez a probléma...

Igen, de előtte egy egész ill. fél kicsőrgést azért hallani a hívó fél részéről! Ez mindegyik "blacklist" programnál így van, és így is marad, mivel nem központilag van átirányítva a hívás, hanem előbb bejön a tellára, és ott majd a program végzi a dolgát, és addig ugye megy az idő..! :!: R.

szomb. márc. 07, 2009 19:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Elnézést, az imént tévedtem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára z67 vas. márc. 08, 2009 15:00-kor.

szomb. márc. 07, 2009 19:23
arany tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
potterky írta:
Szia reddoors.Sokat olvastam már ezt a topicot,ám a kérdésemre nem találom a választ egyik oldalon sem. Bízom benne hogy tudsz segíteni. E66 telefonrol van szó.Tehát,ha egy másik tel.számrol átirányítást csinálok az én számomra,és azt az átirányitott számot elutasítási listára teszem (Advanc.Call Manager),szerinted ugyanúgy fog műkodni mintha egyböl engem hívna? Köszönöm megtisztelő válaszod! potterky

Szia!
Nem hiszem ,hogy úgy működne. :)

Nem de ha azt a számot teszed blacklistre amiről hívnak, akkor az átirányítás után is lekezeli.

szomb. márc. 07, 2009 18:55
arany tag

Hozzászólás 
[/quote]

Te nem hallod, a hívó hallja, és ez a probléma...[/quote]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kezman vas. márc. 08, 2009 14:17-kor.

szomb. márc. 07, 2009 18:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Igazad, van, de mennyire.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára z67 vas. márc. 08, 2009 14:59-kor.

szomb. márc. 07, 2009 18:35
arany tag

Hozzászólás 
Az első oldalon megtalálható!!

szomb. márc. 07, 2009 18:21
arany tag

Hozzászólás 
Bal írta:
hivasszuro programbol letezik olyan, amit tenyleg egybol kinyomja a hivofelet? szoval, hogy egy fél masodpercre se csorogjon ki?

Szerintem meg van, a Handy Blacklist, hívásszűrő program. Handy Blacklist(v3.03)

nem hallod ha hívnak, de a kijelzőn megjeleníti hogy hívtak,

szomb. márc. 07, 2009 18:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Bal írta:

Nincs, nem tudná beazonosítani a hívót.

szomb. márc. 07, 2009 18:18
ezüst tag

Hozzászólás 

szomb. márc. 07, 2009 18:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igényesen elkészített téma\témák Nokia 5800-ra és s603rd-re.
Kép
Kép

szomb. márc. 07, 2009 15:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
potterky írta:
Szia reddoors.Sokat olvastam már ezt a topicot,ám a kérdésemre nem találom a választ egyik oldalon sem. Bízom benne hogy tudsz segíteni. E66 telefonrol van szó.Tehát,ha egy másik tel.számrol átirányítást csinálok az én számomra,és azt az átirányitott számot elutasítási listára teszem (Advanc.Call Manager),szerinted ugyanúgy fog műkodni mintha egyböl engem hívna? Köszönöm megtisztelő válaszod! potterky

Szia!
Nem hiszem ,hogy úgy működne. :)

szomb. márc. 07, 2009 15:50
ezüst tag

Hozzászólás 

szomb. márc. 07, 2009 15:23
Moderátor

Hozzászólás 
z67 írta:
Macika írta:
z67 írta:
Na ja, de nekem i8510-esem van, és elnézést is kérek miatta.

Amúgy nekem is baromi jó lett volna, de a második HR után lemondtam róla.
Jójó, de ez a topic a Symbian-t viseli nevének, így aztán az i8510 nem igazán illik bele a képbe.

Már miért nem, ha egyszer Symbian-os szegény?

Vagy nem? :D Minden programot Tőletek kaptam rá. :D
Bocsánat, valamiért WinMo-ra asszociáltam.
Megyek is aludni... :)

pén. márc. 06, 2009 23:26
arany tag

Hozzászólás Re: 6650 t-mobile
Macika írta:
dexter_1975 írta:
Sziasztok! sajnos nagyon elvesztem, semmi elôrelépés. Van valami ötletetek?
1 óra 40 perccel a kérdésed után válaszoltam is Neked.

Végignézted azóta az ÖSSZES programot, nincs sehol a telóban?
...és én is ötleteltem a Macikának írt válaszod után 3 óra 27 perccel.

pén. márc. 06, 2009 23:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
z67 írta:

Jójó, de ez a topic a Symbian-t viseli nevének, így aztán az i8510 nem igazán illik bele a képbe.

Már miért nem, ha egyszer Symbian-os szegény?

Vagy nem? :D Minden programot Tőletek kaptam rá. :D

pén. márc. 06, 2009 22:53
Moderátor

Hozzászólás 
z67 írta:

pén. márc. 06, 2009 22:38
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 128  Következő