Szerző |
Üzenet |
Old rocker
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 26, 2008 11:12 Hozzászólások: 283 Tartózkodási hely: 618-as italbolt
|
handras írta: Nézd, én sokat megyek ide-oda, és szeretem tudni egy pillantással, hogy mire számíthatok. De ez ízlés dolga. nekem még azt is megérte, hogy megvegyem a Handy weather-t.
Oké, én is csak egyéni szempontból fűztem hozzá. Van, akinek még a foreca is flg., nekem pl. azért kell, mert jóformán állandóan biciklivel járok.
|
szomb. márc. 14, 2009 13:20 |
|
|
handras
arany tag
|
Nézd, én sokat megyek ide-oda, és szeretem tudni egy pillantással, hogy mire számíthatok. De ez ízlés dolga. nekem még azt is megérte, hogy megvegyem a Handy weather-t.
|
szomb. márc. 14, 2009 12:35 |
|
|
Old rocker
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 26, 2008 11:12 Hozzászólások: 283 Tartózkodási hely: 618-as italbolt
|
Mint írtam, ha úgy állítod be, a foreca mint naptárjegyzet kirakja az előrejelzést. Kérdezem én: mi a francnak? Kint van az aktuális névnap: jó, néha jól jöhet. Kint van, hogy holland vagyok-e. (Van Dógom...) Van-e üzenetem, nem fogadott hívásom, wlan kapcsolatom...éppen elég egy képernyőre pl. E51-nél.
|
szomb. márc. 14, 2009 12:28 |
|
|
handras
arany tag
|
MVD írta: Végülis feltettem a Handy weathert (is a Forecaw. mellé), de ahogy nézegetem, a képernyőkímélő csak, amivel "többet" tud. Sőt! több városnál, az aktuális állapotot be sem tölti.
Ui.: Mivel több a FW 1.4 az 1.3.1-nél?
NEm! egy lényeges dologgal tud többet: Handy Shell-el együtt kirakja a főképernyőre az előrejelzést!
|
szomb. márc. 14, 2009 10:25 |
|
|
sarlon
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. dec. 22, 2007 11:09 Hozzászólások: 44 Tartózkodási hely: Budapest
|
Dexter68 írta: barnabarna írta: A Desk Count féle progival senkinek sincs tapasztalata E51 esetében?:S Nekem van. Feltelepítettem és nem indul el.
Nekem N82-n sem megy valami miatt...
Gondolom nem a programmal van baj.
|
szomb. márc. 14, 2009 10:24 |
|
|
Eragon
arany tag
Csatlakozott: vas. nov. 16, 2008 16:40 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Borsod-Abaúj VárMegye
|
bedrock írta: A következőt tettem: SmartSIS-el kicsomagoltam a programot, mert így minden részébe betekintést nyertem úgy, hogy nem keveredett más programösszetevőkkel. MobilHex-el lefordítottam amit akartam, majd visszacsomagoltam és installáltam. Ügyi vagy! barnabarna írta: A Desk Count féle progival senkinek sincs tapasztalata E51 esetében?:S E51-el nincs,de 6120on se megy.Próbáltam két verziót is,telepítettem telóba,kártyára és ugyanúgy el se indul,mint neked.
|
szomb. márc. 14, 2009 7:20 |
|
|
Dexter68
arany tag
|
barnabarna írta: A Desk Count féle progival senkinek sincs tapasztalata E51 esetében?:S
Nekem van. Feltelepítettem és nem indul el.
|
szomb. márc. 14, 2009 7:16 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
Egy páratlan Flash(.swf) képernyővédő gyűjtemény kb.60 db. A képernyővédők 240x320 és 320x240-es felbontásban vannak.
|
szomb. márc. 14, 2009 7:06 |
|
|
barnabarna
ezüst tag
Csatlakozott: vas. szept. 28, 2008 21:53 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Karcag
|
huhuu:D ez tetszik:D mikor is?:P
A Desk Count féle progival senkinek sincs tapasztalata E51 esetében?:S
|
pén. márc. 13, 2009 22:45 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
Hamarosan egy páratlan .swf(flash) óra és akkumulátor töltöttségi szint jelző gyűjtemény.
|
pén. márc. 13, 2009 22:19 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
|
pén. márc. 13, 2009 22:02 |
|
|
z67
ezüst tag
|
JohnSheppard írta: Amúgy az Opera Mobil-t ki ismeri? És aki ismeri annak mi a véleménye róla? N80-ra fel lehet és érdemes telepíteni?
Sokféle mobil böngészőt próbáltam, PDA-n, symbianon, de az Opera Mini a legjobb. Gyors, középre húzza az oldalakat, RSS olvasó van benne.
Ráadásul minden lekérés az Opera szerveren megy keresztül, aki betömöríti az oldalakat, így a mobilnet is olcsóbban megoldható. Egyszerűen zseniális.
Sorry, kicsit belelkesedtem, de én az Opera Minire gondoltam, az Opera Mobillal nincsenek túl jó tapasztalataim. Kínlódás, legalábbis winmo-n.
|
pén. márc. 13, 2009 20:18 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
MVD írta: Végülis feltettem a Handy weathert (is a Forecaw. mellé), de ahogy nézegetem, a képernyőkímélő csak, amivel "többet" tud. Sőt! több városnál, az aktuális állapotot be sem tölti.
Passz. Nekem 1.3-as van... Én meg vagyok vele elégedve, azt a lehetőségét nem is használom,hogy kirakja naptárjegyzetként az aznapi prognózist. Van nekem elég jegyzet a készenlétin.
|
pén. márc. 13, 2009 19:48 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Végülis feltettem a Handy weathert (is a Forecaw. mellé), de ahogy nézegetem, a képernyőkímélő csak, amivel "többet" tud. Sőt! több városnál, az aktuális állapotot be sem tölti.
|
pén. márc. 13, 2009 19:20 |
|
|
handras
arany tag
|
MVD írta: Old rocker írta: Mire ezt leírtam, megint elkezdett működni. Megy nekem is.
No para!
Én évek óta használok ilyesmi progikat -korábban- PDA-n, és valóban ez a tapasztalat, hogy nagy ritkán lehalnak a szerverek, aztán egy-két óra és újra mennek.
|
pén. márc. 13, 2009 15:52 |
|
|
JohnSheppard
vas-tag
|
Amúgy az Opera Mobil-t ki ismeri? És aki ismeri annak mi a véleménye róla? N80-ra fel lehet és érdemes telepíteni?
|
pén. márc. 13, 2009 13:07 |
|
|
LukacsAgi
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 08, 2008 8:51 Hozzászólások: 97 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ezt nem tudtam, köszönöm, hogy szóltál. De a Total Patrol csak 405KB-os, tehát nem ez lehet a gond. Neked müxik az oldal? Kipróbálnád?
|
pén. márc. 13, 2009 11:17 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
LukacsAgi írta: Sziasztok. Nektek müxik az s60vgooo.com oldal? Illetve az oldal megy, csak a szignózandó fájlt dobja vissza egy sorry kíséretében. Azt tudod ugye, hogy 2 MB alatt lehet csak szignóztatni vele?
|
pén. márc. 13, 2009 11:11 |
|
|
kezman
arany tag
Csatlakozott: szer. máj. 30, 2007 6:25 Hozzászólások: 103 Tartózkodási hely: Malmö
|
puriel írta: Reddors tudnál a Handy clock-ra is felrakni linket? köszi!
Kicsit olvasni kellene!
Az első oldalon meg található!
|
pén. márc. 13, 2009 9:57 |
|
|
puriel
ezüst tag
|
Reddors tudnál a Handy clock-ra is felrakni linket? köszi!
|
pén. márc. 13, 2009 8:58 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Old rocker írta: Mire ezt leírtam, megint elkezdett működni.
Megy nekem is.
|
pén. márc. 13, 2009 8:14 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
Helyesbítek. Tegnap még több alkalommal néztem időjárást. Ma reggel óta nekem is azt írja ki a FOrecaWeather, hogy nincs adat... akár wifi, akár 3g
Újabb recenzió. Mire ezt leírtam, megint elkezdett működni. 4 fok van, esős,aszéljárás rendkívül kedvező a meghülyülésre...
|
pén. márc. 13, 2009 7:28 |
|
|
LukacsAgi
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 08, 2008 8:51 Hozzászólások: 97 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok. Nektek müxik az s60vgooo.com oldal? Illetve az oldal megy, csak a szignózandó fájlt dobja vissza egy sorry kíséretében.
|
pén. márc. 13, 2009 7:13 |
|
|
col
ezüst tag
|
eriklili írta: MVD írta: 1.3.1-es Foreca Weather ma du. óta No data found hibával nem frissít. Csak nálam van gond, vagy másnál is jelentkezett? Reggel még minden OK volt. Azóta nem telepítettem, nem töröltem semmit. Reggel még nekem is frissitett,azóta ugyan azt irja ki,mint Neked./ha holnapra sem javul meg,letörlöm.
Foreca 1.4 nálam működik, frissít gond nélkül....
|
csüt. márc. 12, 2009 22:22 |
|
|
eriklili
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 02, 2006 14:00 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
MVD írta: 1.3.1-es Foreca Weather ma du. óta No data found hibával nem frissít. Csak nálam van gond, vagy másnál is jelentkezett? Reggel még minden OK volt. Azóta nem telepítettem, nem töröltem semmit.
Reggel még nekem is frissitett,azóta ugyan azt irja ki,mint Neked./ha holnapra sem javul meg,letörlöm.
|
csüt. márc. 12, 2009 22:03 |
|
|
bedrock
ezüst tag
|
bedrock írta: Köszönöm Eragon, megoldódott a problémám. Gratula!:) Hogyan sikerült?[/quote]
A következőt tettem: SmartSIS-el kicsomagoltam a programot, mert így minden részébe betekintést nyertem úgy, hogy nem keveredett más programösszetevőkkel. MobilHex-el lefordítottam amit akartam, majd visszacsomagoltam és installáltam. Mivel bele volt csomagolva a plugin rész is a programba, így teljes a siker. Emlékszel, ez volt a gondom, hogy hiába fordítottam le az rsc fájlt, nem engedte felülírni az eredetivel. Amúgy kipóbáltam azokat a módszereket is, amiket Te javasoltál, de nem vezetett eredményre. Tuti, hogy futott a program valamilyen szinten, azért nem engedte a felülírást, és az is tuti, hogy béna voltam, hogy nem találtam meg, hogy mi... Pedig aztán adtál tippet rendesen.
Mégegyszer köszi a segítséget!
Üdv
|
csüt. márc. 12, 2009 21:52 |
|
|
Hauptmann
arany tag
|
MVD írta: 1.3.1-es Foreca Weather ma du. óta No data found hibával nem frissít. Csak nálam van gond, vagy másnál is jelentkezett? Reggel még minden OK volt. Azóta nem telepítettem, nem töröltem semmit.
Az 1.4.0-ás sem megy.
|
csüt. márc. 12, 2009 20:50 |
|
|
Eragon
arany tag
Csatlakozott: vas. nov. 16, 2008 16:40 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Borsod-Abaúj VárMegye
|
Old rocker írta: MVD írta: 1.3.1-es Foreca Weather ma du. óta No data found hibával nem frissít. Csak nálam van gond, vagy másnál is jelentkezett? Reggel még minden OK volt. Azóta nem telepítettem, nem töröltem semmit. Ha nem wifivel csinálod, akkor valami hálózati bug. Nekem a 6120C-on előfordult esetenként; olyankor, amikor wifivel az E51 tudott frissíteni. Hm... Az 1.2.2 is behalt.Vagy a Forecanál van adatbázis gubanc,vagy kilőtték a progit és lehet pengetni a zsét,ha használni akarjuk. bedrock írta: Köszönöm Eragon, megoldódott a problémám. Gratula!:)
Hogyan sikerült?
|
csüt. márc. 12, 2009 20:39 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
Ha nem wifivel csinálod, akkor valami hálózati bug. Nekem a 6120C-on előfordult esetenként; olyankor, amikor wifivel az E51 tudott frissíteni.
|
csüt. márc. 12, 2009 19:24 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
LukacsAgi írta: Szia Old rocker! Nem tudom jól értem-e? Arra gondolsz, hogy egy másik progi zavarja be a Total Patrolt? De még semmi más nincs fent a softreset óta csak ez a program.
Arra, vagy hogy valami miatt a feltelepített total patroll "veszekszik" a telefonnal. Nekem onnan kezdveműködik hibátlanul, miután másodszorra felraktam. Volt olyan, hogy az hülyítette met totál az E51-met, hogy a handy clock naptárját kipróbáltam képernyővédőnek. Azért írtam, hogy tanácsot nem tudok ... csak azt, hogy néha vannak megmagyarázhatatlan dolgok. Pl. ugyanazt az energy profilert raktam fel az e51-re, mint a 6120c-ra. Utóbbin indításkor állandóan lefagyott.
|
csüt. márc. 12, 2009 19:22 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
1.3.1-es Foreca Weather ma du. óta No data found hibával nem frissít. Csak nálam van gond, vagy másnál is jelentkezett? Reggel még minden OK volt. Azóta nem telepítettem, nem töröltem semmit.
|
csüt. márc. 12, 2009 19:16 |
|
|
LukacsAgi
ezüst tag
|
Szia Old rocker! Nem tudom jól értem-e? Arra gondolsz, hogy egy másik progi zavarja be a Total Patrolt? De még semmi más nincs fent a softreset óta csak ez a program.
|
csüt. márc. 12, 2009 18:42 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
Easy Extractor Klikk!
A Handy Clock -ban találsz stoppert és időzítőt sok egyéb hasznos funkció mellette.
|
csüt. márc. 12, 2009 18:33 |
|
|
puriel
ezüst tag
|
üdv. ismét!
[color=blue]1. egy nagyon régi témában olvastam,hogy van olyan program,h Easy CD-DA Extraxtor, amiben az albumképet minden zenéhez hozzá lehet rendelni. Sajnos ezt a programot törölték, hiába nyitottam meg a linket. Tudna valaki érvényes linket felraki erről a programról?[/color]
[color=green]2. átnéztem az egész fórumot, mégsem találtam olyat,hogy stopper, vagy időzitő, vagy 2in1, csak egy programot találtam, ami ezeket tartalmazza, de ez sajnos nem működött... van ilyen alkalmazás?[/color]
Robi
|
csüt. márc. 12, 2009 18:22 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
guni. írta: Hát ja, csak elég kényelmetlen egy rakás cd-t magaddal vinni, meg ugye bolti cd-t venni is sokkal drágább, mint ha pl Amazontól veszel. Meg van azért discmanem is, és lehet hogy sokkal tisztábban szól, de pl a mélyek nagyon gyengék benne.
Guni [
[/i]Hát ja-ja. Bocs az offért, de tényleg úgy néz ki, a minőség rovására megy a kényelem, a komfort. Eleinte úgy nézett ki, a kazettás deckek sosem fogják kiszorítani a komoly szalagosokat. (Revox, AkaiGX...pl.) Aztán mégis. De akkor még a bakelitlemez egyeduralma sel átszott veszélyeztetettnek. De jött a CD. És hiába esküdöztek, túl steril, egy igazi profi lemezjátszó jobban szól ... Aztán a CD-t most azmp3. Csak itt már tényleg van hagzásbeli kompromisszum a komforttért.
|
csüt. márc. 12, 2009 18:09 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
[quote="LukacsAgi"]Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni? Softreset után szerettem volna a Total Patrol-t telepíteni,de ,, Nem megbízható kibocsátó védett alkalmazása nem telepíthető" szöveggel kilép. 6650 Foldom van Salmi féle HelloOx-al okosítva. És az a pláne, hogy ez az alkalmazás eddig fent volt. Ha valaki szánna rám pár okos szót megköszönném. :roll:[/quote]
Nem segítség ... volt valami Salmi cuccom fent az E51-en. A total patrol - t először letöröltem, mert azt hittem, az műkszik rosszul. De a másikkal korrelált rosszul.
|
csüt. márc. 12, 2009 18:03 |
|
|
bedrock
ezüst tag
|
potterky írta: Sziasztok! Valaki segítségét szeretném kérni az Advanced Call Manager-el kapcsolatban.Többek közt foglalt jelzésre tettem a rejtett és magán hívásokat,de tegnap kitöröltem ez utobbi kettőt a listárol mert hivatalos ügyben hívást várok,de továbbra sem tudnak elérni,és ezt teszteltem is egy másik telefonrol.Köszönöm a segítséget! Üdv.potterky
Itt elég részletes leírás van a programról, hátha segít: http://www.nokiaprogramok.hu/forum/view ... f=29&t=131
|
csüt. márc. 12, 2009 17:52 |
|
|
potterky
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. feb. 28, 2009 19:17 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok! Valaki segítségét szeretném kérni az Advanced Call Manager-el kapcsolatban.Többek közt foglalt jelzésre tettem a rejtett és magán hívásokat,de tegnap kitöröltem ez utobbi kettőt a listárol mert hivatalos ügyben hívást várok,de továbbra sem tudnak elérni,és ezt teszteltem is egy másik telefonrol.Köszönöm a segítséget! Üdv.potterky
|
csüt. márc. 12, 2009 16:52 |
|
|
LukacsAgi
ezüst tag
|
Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni? Softreset után szerettem volna a Total Patrol-t telepíteni,de ,, Nem megbízható kibocsátó védett alkalmazása nem telepíthető" szöveggel kilép. 6650 Foldom van Salmi féle HelloOx-al okosítva. És az a pláne, hogy ez az alkalmazás eddig fent volt. Ha valaki szánna rám pár okos szót megköszönném.
|
csüt. márc. 12, 2009 15:30 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Hát ja, csak elég kényelmetlen egy rakás cd-t magaddal vinni, meg ugye bolti cd-t venni is sokkal drágább, mint ha pl Amazontól veszel. Meg van azért discmanem is, és lehet hogy sokkal tisztábban szól, de pl a mélyek nagyon gyengék benne.
Guni
|
csüt. márc. 12, 2009 13:31 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
Igen, mert ezekben az mp3 lejátszás csak egy szoftver... Nem tudom, a walkman mobilok mennyivel szólnak jobban; de eleve maga az mp3 hangformátum igazi, vájtfülű zenehallgatáshoz megkérdőjelezhető, mivel tömörített. Sőt, egy igazán jó sztereó koncert cd jobban szól, mint egy koncert dvd, mert a dolbydigitál 5.1 is tömörített... A dts már más tészta és ezzel nem azt akartam mondani, hogy térhangzás tekintetében nem jobb. Csak a dinamikán érezhető.
|
csüt. márc. 12, 2009 12:51 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Old rocker írta: guni. írta: Gondolkodom egy 6120-on. Én mindig a telefonomon hallgatok zenét, így fontos, hogy jó minőségben tudjon lejátszani. Kipróbáltam egy E71-et, de annak borzalmasan gyenge a hangzása, akármit játszok a hangszínszabályzóval. Nem étezik Symbianra valamiféle hang driver, amivel javítani lehetne a minőségen?
Guni 6120C és E51-em van. A 6120C-nek a médiaplayere jobban szól. Vannak benne olyan kis nyalánkságok is, hogy visszhangot tudsz rá adni; ennek jó része csak fénymáz, mert pl. "víz alatt" effektet ráadni ... na mindegy. Viszont a kis szoba, nagy szoba már érdekesebb, mert ha bekapcsolod, nem lesz olyan "steril" fejhallgató sztereó. (Kvázi, mintha hangfalról hallgatnád.) A "széles" sztereót nem szoktam használni,a mélyhang kiemelést sem. Mindkét telefonnál torzítást eredményez. Ugyanakkor az előző telefonom, egy 6233 sokkal jobb volt, mint mp3 lejátszó. A 6120c az E51-hez viszonyítva jobban a multimédia irányába van egy picit kihegyezve: vaku, editáló program képekhez, videókhoz, kamera gyors gomb és fektetett üzemeltetés. Ugyanakkor készülj fel rá, hogy aktív zenehallgatás mellett naponta, de minimum 2 naponta töltheted a 6120-ast. Próbáltam más szoftverekkel is, mindkét telefonon a "zenedét": csak a név és a skin változik, a dal ugyanaz marad.
Köszi szépen, én is hasonlóakat olvastam más fórumokon. Akkor úgy néz ki, hogy egyelőre marad a htc, arra elérhető olyan hangdriver, emivel szerintem szól úgy mint egy komolyabb mp3 lejátszó.
Guni
|
csüt. márc. 12, 2009 12:33 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Hát pedig nem igazán. Eleve különbség hogy a java csak egy futatótkörnyezet a telefon egyébként zárt operációs rendszerében, míg a VM-re vagy Symbianra írt programok sokkal inkább beágyazhatóak a rendszerbe. Azon kívül a peogranak állandóan háttérben kell futnia, ami nem is biztos, hogy a Te teefonodon lehetséges és ha igen is, mennyire lassítaná le a telefon működését. Ilyen szintű moddoláshoz okos telefont kell venned. Vagy régi Siemenst.
Guni
|
csüt. márc. 12, 2009 12:30 |
|
|
attila760504
vas-tag
|
java
Sziasztok! Szerintetek létezik már jávás hívásrögzítő! Symbianos,wm-es van, de nekem jávás telóm van,hozzámnőtt! Nem létezik,hogy ne lehetne ezt megoldani!
Jöhetnek az infók!
Üdv: Attila
|
csüt. márc. 12, 2009 12:21 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
puriel írta: Szal a GPS csakis kizárolag az internet segitségével tud műholdjelet venni? a választ előre is köszi! Robi
Nem, csak internetről letölti a műholdak állapotát és így gyorsabban tud kapcsolatot teremteni, ha tudja merre van. Ha nem engeded netre kapcsolódni, akkor sokára találja meg a megfelelő holdakat.
|
csüt. márc. 12, 2009 10:41 |
|
|
puriel
ezüst tag
|
sziasztok! nekem is Nokia 6220 classic-om van. Magyar nyelvü a menüm, de sajnos az üzenetfelolvasohoz nem raktak magyar hangokat. Lehet ezen segiteni?jah és a Nokia oldalán fent vannak a nyelvek, de a magyar pont nincs fent... +egy kérdés, de ez lehet csak az én tudatlanságom... Szal a GPS csakis kizárolag az internet segitségével tud műholdjelet venni? a választ előre is köszi! Robi
|
csüt. márc. 12, 2009 9:08 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
guni. írta: Gondolkodom egy 6120-on. Én mindig a telefonomon hallgatok zenét, így fontos, hogy jó minőségben tudjon lejátszani. Kipróbáltam egy E71-et, de annak borzalmasan gyenge a hangzása, akármit játszok a hangszínszabályzóval. Nem étezik Symbianra valamiféle hang driver, amivel javítani lehetne a minőségen?
Guni
6120C és E51-em van. A 6120C-nek a médiaplayere jobban szól. Vannak benne olyan kis nyalánkságok is, hogy visszhangot tudsz rá adni; ennek jó része csak fénymáz, mert pl. "víz alatt" effektet ráadni ... na mindegy. Viszont a kis szoba, nagy szoba már érdekesebb, mert ha bekapcsolod, nem lesz olyan "steril" fejhallgató sztereó. (Kvázi, mintha hangfalról hallgatnád.) A "széles" sztereót nem szoktam használni,a mélyhang kiemelést sem. Mindkét telefonnál torzítást eredményez. Ugyanakkor az előző telefonom, egy 6233 sokkal jobb volt, mint mp3 lejátszó. A 6120c az E51-hez viszonyítva jobban a multimédia irányába van egy picit kihegyezve: vaku, editáló program képekhez, videókhoz, kamera gyors gomb és fektetett üzemeltetés. Ugyanakkor készülj fel rá, hogy aktív zenehallgatás mellett naponta, de minimum 2 naponta töltheted a 6120-ast. Próbáltam más szoftverekkel is, mindkét telefonon a "zenedét": csak a név és a skin változik, a dal ugyanaz marad.
|
csüt. márc. 12, 2009 7:32 |
|
|
bedrock
ezüst tag
|
Re: resource
Eragon írta: bedrock írta: Átírtam magyarra az Advanced Device Locks programot. Ennek a programnak van egy felugró ablaka, ami kiírja, hogy add meg a kódot ill. hibás kód. Ez két különböző fájl, és ez utóbbit nem engedi felülírni sehogy sem. Ez már a C\resource\plugins mappában van. Itt van több fájl is (igaz más programokhoz tartoznak), amiket lehet minden további nélkül felülírni. Amúgy sztem tuti fut a program valamilyen szinten, azért nem engedi módosítani, pedig kilövöm Taskman progival. Nem használom ezt a progit.Néhány dolgot megpróbálhatsz vele.Először is,ha van a progiban auto run funkció tiltsd le és indítsd újra a telót.Így bizt nem indul el és talán felül lehet írni a fajlt.Vagy:tedd rejtetté és/vagy írásvédetté a fájlt.Ha indításkor a progi nem találja a fájlt az attriaútumok visszaállítása után talán átnevezhető.Vagy:másold ki valahova és töröld a helyéről a fájlt,vagy helyezd át és így nevezd át.Aztán mehet vissza a helyére.Vagy:van a KillMe nevű progi amivel a processzeket lehet kilőni.Keresd meg a progihoz tartozókat és puff-puff:) Próba átnevezni. Több ötletem nincs.
Köszönöm Eragon, megoldódott a problémám.
|
szer. márc. 11, 2009 23:25 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Gondolkodom egy 6120-on. Én mindig a telefonomon hallgatok zenét, így fontos, hogy jó minőségben tudjon lejátszani. Kipróbáltam egy E71-et, de annak borzalmasan gyenge a hangzása, akármit játszok a hangszínszabályzóval. Nem étezik Symbianra valamiféle hang driver, amivel javítani lehetne a minőségen?
Guni
|
szer. márc. 11, 2009 22:24 |
|
|
z67
ezüst tag
|
|
szer. márc. 11, 2009 22:09 |
|
|