Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 19:48

Hozzászólás a témához  [ 933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Következő
Apple Iphone 3G(S) és 4 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
bili írta:
Aki nem tudja benyelni az apple avagy az iphone hülyeségeit, abból sose lesz apple fan. De ha egyszer valaki apple fanná válik, az szinte sose akar mást. Ők a célcsoport, őket bombázza a cég. Az apple-nél nagyon jól működik a "vakítás", ehhez valahogy mindig is jól értettek. Iszonyat jó a marketingjük.

Hát, nem tudom. Én csak akkor figyeltem föl rá, amikor egy barátom megmutatta - hacsak nem ő is a marketing része. :D
De pl. a kijelző minősége vagy a Safari vs Opera Mini eléggé egzakt dolog.

Vagy pl ez, ami még csak az első generációs készülékről szól:
Az iPhone Ki Van Találva. Mikor hetente legalább egy új készülék kerül az ember kezébe, kezd belefásulni, és már semmi nem dobja fel. Minden opálos képernyõt észrevesz, akárcsak az akadozó menüket, a sorjás készülékházat, és a funkció nélküli, rosszul elhelyezett gombokat. A legjobb készülékek esetén is kicsit hümmög ilyenkor a tesztelõ, hogy igen-igen, nagyon jó, de...

Most pedig itt van ez az agyon hájpolt Apple iPhone a kezemben, és úgy érzem magam, mint mikor elõször teszteltem PDA telefont. Szóval, nézzétek el nekem, nehéz lesz érzelmi behatások nélkül beszámolni esti élményeimrõl. Pedig objektíven, csak a hírre kihegyezve indultam neki a tesztnek.

Forrás: http://www.technet.hu/pdamania/20070713 ... _videoval/

vas. márc. 15, 2009 19:05
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Nem biztos...

Lehet, hogy csak pre-paides. Nálunk is 150 000 körül van a függő dominóval.

Ez pedig a szlovák Orange: https://www.orange.sk/eshop/detailtelefonu.html?phoneId=2393
A standardna cena (635 euro) olyan "függetlenesnek" tűnik.
Bocs, ha hülyeségeket írok, de több oldalon is olvastam ezeket az infokat. Azt nem tudom,mennyire megbízhatóak.

Egyébként a teló sok hiányosságáról tudtam (akksi, mms, modem, rádió, bt, copy-paste, bővíthetőség, videó), azon viszont ma meglepődtem, hogy nincs hanghívás. Egy kimondottan (Ipod ugye) zenefonban nincs hanghívás???!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csab2 vas. márc. 15, 2009 19:07-kor.

vas. márc. 15, 2009 19:00
arany tag

Hozzászólás 
Nem biztos...

Lehet, hogy csak pre-paides. Nálunk is 150 000 körül van a függő dominóval.

vas. márc. 15, 2009 18:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
csab2 írta:
Valahol olvastam, hogy az olaszoknál, szlovákoknál, cseheknél van.
A 3G-s?
Link esetleg?

Valahol olvastam, hogy olaszoknál törvényi szabályozás miatt kell függetlenül is forgalmazni. Nem tudok olaszul, de feltételezem, ez független ár:http://www.tim.it/consumer/o69684/prodotto.do

vas. márc. 15, 2009 18:49
arany tag

Hozzászólás 
bili írta:
Az apple-nél nagyon jól működik a "vakítás", ehhez valahogy mindig is jól értettek.

Csak egy kérdés: Használtál már Iphone-t?

A használat alatt azt értem, hogy legalább két napig, csak azt használtad, és belaktad esetleg. Nem pedig az 5 perces nyomkodást valamelyik T-pontban.

vas. márc. 15, 2009 18:40
Moderátor

Hozzászólás 
csab2 írta:
A 3G-s?
Link esetleg?

vas. márc. 15, 2009 18:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
csab2 írta:
Arról van-e valami info, hogy nálunk is elkezdik függetlenül árulni?
Úgy tudom, az eredeti tervekben ez nem szerepelt.
Árulják egyébként valahol a világban gyári függetlenül?

vas. márc. 15, 2009 18:30
Moderátor

Hozzászólás 
csab2 írta:
Úgy tudom, az eredeti tervekben ez nem szerepelt.
Árulják egyébként valahol a világban gyári függetlenül?

vas. márc. 15, 2009 18:28
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. márc. 15, 2009 18:22
arany tag

Hozzászólás 
Most visszaolvastam a topicot(tudom, ezt mindig illene megtenni). Eddig szinte csak arról szól az egész, hogy a hithű szifon fanok, meg az ellentábor érvelgetnek egymás ellen. Aki nem tudja benyelni az apple avagy az iphone hülyeségeit, abból sose lesz apple fan. De ha egyszer valaki apple fanná válik, az szinte sose akar mást. Ők a célcsoport, őket bombázza a cég. Az apple-nél nagyon jól működik a "vakítás", ehhez valahogy mindig is jól értettek. Iszonyat jó a marketingjük.
Attól tartok, engem is berántanak, aztán a végén macbook pro-ra költöm a gatyámat is. :lol:

vas. márc. 15, 2009 17:35
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
... Igaz, hogy nincs benne kamera meg nem színes, de stabil. Telefonálni ébreszteni tud, vibra meg sms van benne ...

Legyünk pontosak: alapesetben a 3210 sem tartalmazott vibrát, úgy kellett külön garivesztéssel belerakatani. Nagy biznisz volt annak idején, ez tény. :) A 3310 már alapból tartalmazta.

Az iphone annyi, amennyi, megint egy olyan kérdést tettél fel, ami már százmilliószór fel lett téve és meg lett válaszolva: valóban, ha ilyen gondolataid vannak, akkor nem te vagy a célcsoport. :)

vas. márc. 15, 2009 15:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
Bili. De akkor felmerül a kérdés: Ezt nem tud, azt nem tud, a minősége se az igazi, akkor miért van százezer felett? Ennyi erővel a Nokia 3210 is stabil. Igaz, hogy nincs benne kamera meg nem színes, de stabil. Telefonálni ébreszteni tud, vibra meg sms van benne :). Mms-t meg a szifon se tud. Vagy adjak egy szifonért 150 ezret mert színes meg tapicskolható a képernyő? Nem értem.

Ugyan. Annyi az egész, hogy nem Te vagy a célcsoport. Akinek mms, vidijó, fényképezőgép meg telefon kell egyben, az másik készüléket keressen.

Aki viszont telefonálásra, internetezésre, email-ezésre, kellemes kis progik használatához keres egy atomstabil, nagyon jó képernyővel szerelt készüléket, az jó topikban van :)

Az ár: én előfizetéssel vettem a telefont. 18ezer Ft-ot fizettem érte.
Nemhogy ennyiért, még a triplájáért sincs ilyen a piacon!

vas. márc. 15, 2009 14:10
arany tag

Hozzászólás 
Bili. De akkor felmerül a kérdés: Ezt nem tud, azt nem tud, a minősége se az igazi, akkor miért van százezer felett? Ennyi erővel a Nokia 3210 is stabil. Igaz, hogy nincs benne kamera meg nem színes, de stabil. Telefonálni ébreszteni tud, vibra meg sms van benne :). Mms-t meg a szifon se tud. Vagy adjak egy szifonért 150 ezret mert színes meg tapicskolható a képernyő? Nem értem.

vas. márc. 15, 2009 13:24
arany tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
Ezt a fotót egy Sonyericsson ülve megveri.

Szerintem sokminden megveri. Szinte bármelyik márkából tudok olyan telefont mondani, ami jobb képet csinál. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy ez elfogadható minőség-e vagy nem. Akinek elfogadható, az használjon nyugodtan szifont.

Nálam ez a képminőség még azt mondom, talán belefér. Jó lenne bele egy autofocus. Meg esti sörözések idejére azért kell egy használható villanó is. De ha tényleg nincs más, akkor a szifon kamerája is megteszi. Jobb mint a semmi, jobb mint egy vga. Meg szerintem jól sikerült képeket ki lehet nyomtatni 10x15-be akár ebből 2Mpixelből is. (mondjuk nemcsak a megapixelek számítanak, de ebben a kategóriában ezt is figyelembe kell venni)

Zoltanfi! Köszi a képeket! Van esetleg még gyengébb fényviszonyok között készült képed? Kíváncsi vagyok, meddig lehet elmenni a villanó nélkül.
Állítólag ezek is szifonnal készültek:
Kép
Vmi night kamera proginak a marketingfotói.
Egy ilyesmi képre kíváncsi lennék nagyobb felbontásban. Pontosan az említett esti sörözések miatt. :)

Szerk: Jaa, most látom, hogy az iphone még CMOS érzékelőt kapott. A rosszabb fényviszonyok között ezért teljesít jobban vaku nélkül, mint a ccd n95. Villanó nélkül ezek az 5mpixeles ccd telefonok elég csúnya képeket tudnak néha.

szomb. márc. 14, 2009 23:43
arany tag

Hozzászólás 
Ezt a fotót egy Sonyericsson ülve megveri. Gondolom makro akar lenni. Ahhoz képest viszont nem éles. Az is rejtély, hogy a háttér miért szellemképes vagy bemozdult, ha a kezek meg jók?

szomb. márc. 14, 2009 21:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát igen, a szifont nem a kamerája miatt szeretjük. Engem az is zavar hogy nincs egy exponálógomb az élén, elég kényelmetlen hogy a kijelző alját kell tapicskolni a fotózáshoz. Viszont nagyon szép tiszta a kereső képe a kijelzőn még rosszabb fényviszonyoknál is! Nincs a Nokiákról ismerős mindent elborító képzaj. És a 2mpx-es mezőnyben az egyik legjobb.
http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=377438

szomb. márc. 14, 2009 20:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Értem, csak arra (is) akartam utalni, hogy kicsit ellentmondtál magadnak.

Sejtem mire gondolsz. Az nem ellentmondás volt magammal, csak bebiztosítás, hogy véletlenül se menjen netre, mert akkor máris ugrott a számlámra a napijegy. Mint mondtam, nem akartam hozzá arra a rövid időre komolyabb netcsomagot rendelni, ezért mindig megvártam, míg wlan közelébe kerülök. Természetesen volt olyan, amikor 3G-n ment, kényszermegoldás volt. Emiatt írtam bátran, hogy netcsomaggal igazi mindenes.

szomb. márc. 14, 2009 20:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
csab2 írta:
Te is beláthatod, ez nem igazán jó megoldás.

Lehet, de a célnak megfelelt.

Értem, csak arra (is) akartam utalni, hogy kicsit ellentmondtál magadnak.

szomb. márc. 14, 2009 19:57
arany tag

Hozzászólás 
Hasonlóan érzek én is az iphone kamerájával kapcsolatban. Az a baj, hogy az N95-el nagyon hozzászoktam a jóhoz. Ha visszagondolok, mióta megjelentek a kamerás telefonok, azóta vásárlás előtt a legfontosabb szempontom a kamera minősége volt. Sokat fotózok na. A mindennapokban rengeteg apró kis pillanat van, amit észre sem veszünk, vagy könnyen túlsiklunk rajta. Én szeretem ezeket megörökíteni. Más naplót vezet, én meg fotózok.
Nyaralásnál előfordult, hogy otthonfelejtettem a Canon töltőjét. Nem kaptam pánikrohamot, mert az N95 szerencsére mindig nálam van. Meghát az egész család nokiás és nokia töltő mindig kerül a táskába, ha nyaralni megyünk.
Az iphone mellé venni kéne kicsi kompakt kamerát, és akkor meg már tele lenne a zsebem kütyükkel.

szomb. márc. 14, 2009 17:23
Moderátor

Hozzászólás 
És ez még mindig csak 2 MP...

Mellesleg ez lenne a normális, hogy az előtérben lévő téma éles legyen, a háttér meg életlen...

Ám manapság, amikor akár a hasonló árkategóriájú Nokiákban, akár az SE-kben már 5 MP-nél nagyobb, KIVÁLÓ minőséget adó, autofókuszos kamerák vannak, akkor erre nem igazán lehet mit mondani.

Télen voltam kint 3 hete Kínában, felváltva használtam a Canon 40D-t és az N95 8GB-ot.
Vannak képek, melyeken onnan tudom, hogy a telefonnal készültek, hogy 4:3-as oldalarányúak...

Tartok tőle, hogy a szifon képeit máshogyan is meg lehet különböztetni...

szomb. márc. 14, 2009 17:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
nord írta:
Zoltanfi írta:
Szifonnal készített fotó:

http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=376064

Ilyen közel lakunk egymáshoz? :) (Azért fényképezéshez maradok a Nikonnál. :D)

Én is váci vagyok, a DOM mögött lakom. A kép meg egy napfelkelte a túlpartról.
A kameráról annyit, hogy bár fixfókuszos, de ami egy méterre van az meglepően éles lesz, ami távolabb és közelebb az kevésbé.

Ezen a fotón jól látszik:

http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=377233

szomb. márc. 14, 2009 16:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
....

- akkor megnyugodtam billentyűzet kérdésében. :)

- nem tudom milyen rátájú dalok voltak, nem is mindig csinálta, csak néha. Amúgy Safariztam mellette, elvileg nem volt plusz hang.

szomb. márc. 14, 2009 15:20
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
- űő betűk teljes hiánya (bár lehet, hogy ez esetben én vagyok a béna, de csak hullámos és kalapos őű betűket találtam)
- multitasking szinte teljes hiánya (zenelejátszó akadozik, ha közben másik programot nyitsz meg)

2.2 firmware óta van teljes hibátlan magyar ékezetes billnetyűzet. Igaz sok sallang ékezetes betű is van benne, de a lelkes magyar programozóknak hála 5 perc kereséssel jailbreakelt Iphone-ra tökéletesen lehet telepíteni egy billentyűzet fix-et, ami levesz minden nem magyar ékezetes betűt, és tökéletesen megtartja a magyart.

Nekem teljesen normál kódolású (192 Kb/s) mp3-ak esetében soha nem akadt meg a lejátszás. Nem lehet, hogy értelmetlenül magas (320 Kbps) bitrájú mp3-aknál fordult ez elő? Nem lehet, hogy az adott indított programnak volt valami hangja, és azért akadt meg a lejátszás?

szomb. márc. 14, 2009 14:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
- űő betűk teljes hiánya (bár lehet, hogy ez esetben én vagyok a béna, de csak hullámos és kalapos őű betűket találtam)
- multitasking szinte teljes hiánya (zenelejátszó akadozik, ha közben másik programot nyitsz meg)

Nono! Gyenge hackermunkát ne kenjük az iPhone-ra! ;)

A többivel egyébként egyetértek.
("- minden program szinte azonnal netre akart menni"
A netfüggősége engem speciel nem zavar: az ikon400 nagyon kellemes díjcsomag, sokkal jobban jártam vele, mint az azelőtt használt Relax 250 + net csomaggal.)

szomb. márc. 14, 2009 12:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
csab2 írta:

Lehet, de a célnak megfelelt.

szomb. márc. 14, 2009 10:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
A netkérdést úgy oldottam meg, hogy nem adtam meg apn-t. Onnantól kezdve sehova sem kapcsolódott. :) Tehát megoldható, hogy ne menjen netre, vagy csak wlanon....

...netcsomaggal tényleg olyan kis "mindenes". :)

szomb. márc. 14, 2009 8:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
....

- A netkérdést úgy oldottam meg, hogy nem adtam meg apn-t. Onnantól kezdve sehova sem kapcsolódott. :) Tehát megoldható, hogy ne menjen netre, vagy csak wlanon.

Az érzés kimaradt a felsorolásból. Azt össze sem lehet hasonlítani mással. Megmondom őszintén, örültem, amikor elhúzhattam a csúszkát, ez mindent überelt. :)

- Igen, egy netcsomagot kellett volna hozzá megrendelnem és meg is tettem volna, ha tovább marad nálam. Mivel véges volt a nálam töltött ideje, ezért nem vertem magam nagyobb költségekbe, de netcsomaggal tényleg olyan kis "mindenes". :)

pén. márc. 13, 2009 23:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy teljesen jól leírta amit én is gondolok, nekem nagy mázlim van, hogy a zavaró dolgok nálam nem mind zavarók.

Pl.:

- én nagyon (meglepően) gyorsan tudok gépelni ezen a billentyűzeten
- természetesen VAN megfelelő billentyűzet patch, amivel a 100% szabályos magyar ékezetes karakterek írhatók
- ugyan melyik telefon nem karcolódik? De egy merev plexitokban tartva tökéletes az állagmegóvás
- valóban nem lehet, de én valahogy nem is akarom vakon használni a telefont :)
- nem tudom pontosan, mely típusokban lehet ilyesmi, de ennél kapcsolóval lehet szabályozni, hogy roaming helyzetben használjon-e GPRS-t, azaz adatforgalmat generálhat-e. Bekapcsolva felejtett automatikus pl. e-mail check nem okozhat így bajt

A wlan érzékenységgel és az iTunes kötelezettséggel nekem is bajaim vannak, bár 3rd party wlan scannerrel (pl. WiFinder) lényegesen jobb vétel produkálható, a beépített wlan kliens elég kaka.

"Rendes" telefonom mindig más. De ez, egy 3GB-os nettel megtámogatva csodás kütyü, ismerve és elfogadva a hátrányokat és élvezve a nyújtott élményeket azt hiszem hosszabb távú kapcsolat lesz :)

pén. márc. 13, 2009 23:29
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezeket alá tudom én is támasztani. Tudom, szabálytalan, de én autóban is használtam kézben és egyáltalán nem volt kényelmes. Mivel nincsenek gombok, amiket megszokhatsz (gyorshívással 1 gombnyomás), ezért minduntalan elveszi a figyelmed az útról. Tudom, mindjárt jönnek azzal, hogy ez nem az iphone hibája, ne használjam kocsiban, használjak bt headsetet, blablabla, de most lépjünk túl ezen, nézzük a konkrét esetet.

Sok egyéb miatt ezért sem maradt nálam. Amik nem tetszettek benne:
- vicces, de mivel nincsenek gombok, nem tudod "vakon" használni
- nem lehet testreszabni
- karcolódik, kopik a hátulja
- nagyon túl van árazva
- mindenhez iTunes kell
- sok helyen nem talált wlan hálót, ahol pl. E51 igen
- a Viewty billentyűzetén jobban tudtam gépeni, mint ennek a qwert-jén.
- minden program szinte azonnal netre akart menni

Jó tulajdonságok:
- jack dugó kihúzása után automatikusan leáll a zenelejátszás, majd később ott lehet folytatni
- egygombos némítás
- gyönyörű kijelző
- zseniális kezelés (fenntartom, hogy vak használatra alkalmatlan)
- programok hada, legtöbbjük free
- tölti az adatkábel a telefont
- kellemes zenelejátszás, sok választható hangszín
- egész jó fényképeket csinál, természetes fényben
- optimális a súly, épp érzed, hogy nálad van, de nem húzza le az inged zsebét

Tudom, némelyik lerágott csont, de így tapasztaltam.

pén. márc. 13, 2009 22:50
arany tag

Hozzászólás 
Köszi. Ez megnyugtatóan hangzik. Bár az előző oldalon is van elég sok pozitív érv az iphone telefonkénti használatának létjogosultsága mellett. (na ezt jól megfogalmaztam :lol: )
Valójában egy telefonnak tényleg nem kell sokmindent tudni. Ahogy eddig is írták előttem: lehessen rajta telefonálni, meg sms-t írni. Ezt az iphone simán tudja.

Az a baj, hogy az almatelefont nagyon nehéz más telefonhoz hasonlítani. Az oprendszere alázza az összes többit. Ebben az egyben olyan, mintha évekkel előrébb járna. Dizájnos belső és/vagy dizájnos kezelőfelület meg dizájnos készülékház. Mindössze ennyi, de azért ezek elég fajsúlyos dolgok. Ezeket nyilvánvalóan az iphone tudja legjobban művelni. Más szempontokat figyelembe véve van olyan telefon, ami jobb.

Ilyenkor mindig eszembe jut ez a két vicces összehasonlító kép:
Kép

Ez meg már azért elég abszurd, tudom:
Kép
(tudom, azóta írtak mms, meg video recording progit)

Természetesen ezekkel nem akartam senkit megbántani az iPhone hívők táborából. Tessék kellő humorérzékkel kezelni!!
Megaztán 1-2 héten belül már lehet, én is ezt a tábort erősítem. Nagyon bele vagyok őrülve az iPhone-ba, de nem akarok semmit elsietni.

pén. márc. 13, 2009 22:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
bili írta:
Akoska írta:
Nagyon szeretem a kütyüt (úgy, hogy telefonnak alig használom...

Telefonnak mit használsz?

Azért kérdem, mert telefonként valahogy szívesebben használnék valami mást. Ezért veszek valószínűleg inkább csak ipod touch-ot. Az oké, hogy menő az iphone, de telefonként szerintem van más, ami számomra használhatóbbnak tűnik.

Internet + email + letöltött progik + telefonálásra használom. Hangminőségben nem érheti kifogás. (Most megnéztem, még sms-t is lehet vele írni: a számláló szerint ebben a hónapban már 40-et írtam és nem volt kínlódás. :))

pén. márc. 13, 2009 21:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:

Ilyen közel lakunk egymáshoz? :) (Azért fényképezéshez maradok a Nikonnál. :D)

pén. márc. 13, 2009 20:58
Moderátor

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:

Na ja, VGA-ba összenyomva nem rossz.
De azért ne gondolja senki, hogy mindenki ilyet fog tudni csinálni vele...

pén. márc. 13, 2009 20:24
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Nagyon szeretem a kütyüt (úgy, hogy telefonnak alig használom...

Telefonnak mit használsz?

Azért kérdem, mert telefonként valahogy szívesebben használnék valami mást. Ezért veszek valószínűleg inkább csak ipod touch-ot. Az oké, hogy menő az iphone, de telefonként szerintem van más, ami számomra használhatóbbnak tűnik.

pén. márc. 13, 2009 20:18
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. márc. 13, 2009 20:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
No majd most hátha megkapjuk a 3-as szoftververzióval. :)

pén. márc. 13, 2009 19:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nagyon szeretem a kütyüt (úgy, hogy telefonnak alig használom, szinte csak netezésre+faja programok futtatására),
egyetlen dolog kéne bele: egy kis multitasking.

Nem szeretem, hogy ha weboldalt akarok nézni, akkor ki kell lépnem pl. az email kliensből vagy a Nimbuzzból.

Kellene egy lehetőség legalább 2 felhasználói program együttes futtatására. Csak a zenejátszó hajlandó erre...

pén. márc. 13, 2009 17:20
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
simico írta:
Macika írta:
egyre inkább jó minőségű fotók készítésére,

Vegyél te is szifont, akkor eladhatnád a nagy, ósdi dslr-t azzal a sok vacak üveggel :lol:
Az is biztos, sikerülne uniformizálni az igényeimet és EASY lenne hirtelen az életem.... ;)

pén. márc. 13, 2009 13:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
egyre inkább jó minőségű fotók készítésére,

Vegyél te is szifont, akkor eladhatnád a nagy, ósdi dslr-t azzal a sok vacak üveggel :lol:

pén. márc. 13, 2009 12:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
thiby írta:
Zoltanfi írta:
.. és nem karcolódik, míg elő nem veszed és le nem rakod asztalra vagy valami keményebbre. Én mindig valami textilre rakom és mellette nem hordok semmit.

Na en ezt unom, hogy ennyire kell ra vigyazni. :wink:

Minden drágább telóra így kell vigyázni, ha azt akarod, hogy szép ép maradjon.

pén. márc. 13, 2009 9:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
semmi keppen nem er. felebol kijon ebayrol ugyanaz postaval.

Atos írta:
Megér >7k-t egy ilyen komplett fólia??
Kicsit félek a felrakásától.

pén. márc. 13, 2009 7:15
arany tag

Hozzászólás 
Na, viszonylag gyorsan sikerült belőni a Voip hívásokat is :P
Még egyszerűbb is volt, mint symbianon.

csüt. márc. 12, 2009 23:12
arany tag

Hozzászólás 
nord írta:
Én se értem, nekem nem kapcsol át. (Ilyen tokom van: http://xms.hu/apple.php?t=royiph004 )

Szep 8) Nekem olyan van, aminek nincs bemelyedes a ket oldalan, tehat teljesen befedi. Lehet, hogy nekem is valami ilyesmi lenne praktikusabb - biztosan a tokban allitodik at, ahogy betolom vagy kihuzom belole. (mikozben ezt irtam, kivettem a tokbol es MOST IS rezgesen volt... :lol: ez vicc, komolyan :lol: ) Egyebkent meg vilagos, hogy minden telefonnal ugyanez a helyzet, hogy ki kell venni a tokbol, ha tokban van - csak nekem korabban nem voltak telefontokjaim es nem szeretem ezt a ki-be rakosgatast :)

nord írta:
Egyébként van megoldás, ha félsz a karcoktól (bár ugye a kijelző karcálló anyagból van!), de nem akarsz nagyobb méretet -> http://www.karcvedelem.hu/index.php

Ez nem rossz megoldas, nekem csak egy kijelzo folia van - ami tudom, hogy felesleges, de ratettem :-)

csüt. márc. 12, 2009 19:29
arany tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
.. és nem karcolódik, míg elő nem veszed és le nem rakod asztalra vagy valami keményebbre. Én mindig valami textilre rakom és mellette nem hordok semmit.

Na en ezt unom, hogy ennyire kell ra vigyazni. :wink:

csüt. márc. 12, 2009 19:21
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Miután elül a rózsaszín köd, mindenki szembesül ezekkel a negatívumokkal.

Tudod, olyan a férfiember, mint a gyerek.
Ez is kell neki, az is kell neki, aztán amikor egyben megkapja, akkor kis idő múlva rájön, hogy nem is annyira kellett neki, csak hisztizett, mert azért...

A mobiltelefon az telefonálásra való, SMS-ezésre, egyre inkább jó minőségű fotók készítésére, egyszerűbb böngészésekre, stb.
Mindenki álmodozik (mitöbb KÖVETELI) a nagy méretű kijelzőt, legyen legalább 6x15 centis, de a telefon csak 3x5-ös. Mit érdekel hogy? Oldják meg!!!
Aztán ha az ember kezébe kap egy tényleg minden téren kifogástalan kijelzőt, akkor elkezdi rázni a lábát, hogy nagy, hideg, csempe, kezelhetetlen, sérülékeny, stb-stb.
És igaza is van.

Csakhát ameddig vágyott rá, addig nem hallgatta meg ezeket az intelmeket, nem is gondolt bele.

Ez tokeletesen igy van, minden mondat stimmel :) mast nem is tudok reagalni :lol: Illetve meg annyit, hogy nalam ujra es ujra ujabb rozsaszin kodok vannak egy-egy telefonnal, aztan viszonylag hamar el is tunnek ezek a kodok. Nehany honap es ujra vagyik az ember - draga hobbi.. de szeretem a kutyuket es persze ezert is vagyok itt a forumban nehany eve :wink:

OFF: a legjobban szeretett huseges kis Samsung M110 azert mindig itt van talonban, na vele nincs semmi baj, csak kisse lassucska.. viszont 1 hetig is birja az akksi, barhova lerakhatom, bedobhatom - nem kell ra vedofolia meg mindenfele tobbezer Ft-os tok :D

csüt. márc. 12, 2009 19:18
arany tag

Hozzászólás 
A múltkori mellényúlás után (vettem egy 2. generációs, eléggé leamortizált Iphone-t), tegnap végre megvettem újonnan (vagy legalábbis pár naposan) egy 3G-s szifont :D
Nálam még tart az a bizonyos rózsaszín köd :)
Túl vagyunk egy jailbreaken, meg a szinkronizáción, most folyik a belakása.
Eddig nagyon pozitív!
Kaptam hozzá (rajta) egy kemény kristály tokot, de én is a fólián agyalok.
Elég drága az invisible shield, de egy síma kijelző védő fólia lehet, hogy kevés lenne.
Megér >7k-t egy ilyen komplett fólia??
Kicsit félek a felrakásától.
Ja, egyébként ezt a kristály tokot hogy lehet levenni? Két oldalt látszik 1-1 kis fül, aminél összekapaszkodik, de nem nagyon lehet benyomni, hogy szétpattintsam :S

csüt. márc. 12, 2009 16:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
thiby írta:
Peldaul, hogy tul nagy, tul szeles es tul vekony - nem ergonomikus.

Hát sajna a nagy kijelző csak nagy dobozba fér be. :) (Ha vastagabb lenne, az nem lenne probléma?)

thiby írta:
Egyszeruen kenyelmetlen vele telefonalni, ahogy a nagy tepsi az ember arcahoz er..

Ez az ízlések és... kategória. :)

thiby írta:
Ami ennel is zavarobb, az a kis pocok a telefon oldalan, ami folyton atkapcsolja rezgesre a telefont - pedig bortokban van es oltonyzsebben hordom, tehet igazabol nem is ertem, hogyan tolodik at rezgesre.

Én se értem, nekem nem kapcsol át. (Ilyen tokom van: http://xms.hu/apple.php?t=royiph004 )

thiby írta:
Ja es az is idegesito, hogy (mivel bortokban van) mindig ki kell venni a tokbol ha csorog. Persze nem muszaj tokban hordani, de kulonben meg karcos lesz :wink: A rapattinthato muanyag vagy szilikon vedotokok pedig nem tul jok, mert bemegy alajuk a por es gusztustalanul neznek ki 1 nap utan - raadasul a telefon is meg nagyobb lesz toluk, a kijelzot pedig nem lehet normalisan letorolni a tok miatt.

Hát, a bőrtok már csak minden telefon esetében olyan, hogy ki kell belőle venni a cuccost, ha használni akarod. ;)
Egyébként van megoldás, ha félsz a karcoktól (bár ugye a kijelző karcálló anyagból van!), de nem akarsz nagyobb méretet -> http://www.karcvedelem.hu/index.php

thiby írta:
Na nem is tudom, hogy miert irtam ezeket, csak gondoltam megosztom veletek.

Szerintem jól tetted: aki vásárlás előtt áll, az biztos örül minden infónak, pro és kontra egyaránt!

csüt. márc. 12, 2009 15:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet hogy az én átlagnál valamivel nagyobb kezem teszi, de nekem teljesen kézreálló a gép.. Jó, lehetne keskenyebb, de akkor meg kisebb lenne a display. Jó ez így.
Tok nélkül hordom zsebben.. és nem karcolódik, míg elő nem veszed és le nem rakod asztalra vagy valami keményebbre. Én mindig valami textilre rakom és mellette nem hordok semmit. Amúgy nagyon jó, zsebbeillő formája van: A domború hátlap lehet hogy esztétikailag nem a legjobb, de ergonómiailag nagyon király, ezért a picit nagyobb méretei ellenére is alig veszem észre hogy a zsebemben van, mert jó vékony.. A 6280-t és az N95-öt sokkal kényelmetlenebb volt zsebben hordani a vastagságuk és szögletességük miatt.

A qwerty-n meg minden korábbinál gyorsabban lehet gépelni.
Az a rengeteg alkalmazás-program meg tényleg fantasztikus. Pláne hogy milyen egyszerűen lehet letölteni őket.
Én le nem cserélném semmi másra.
Esetleg a kamerát és a BT-t kéne meghegeszteni, meg kéne egy flash is és kész a tökéletes multifunkciós telefon eszköz :D

A kameráról annyit, hogy lényegesen jobb képe van a kijelzőn, mint bármelyik 3-5mpx-es Samsungnak.. Ezt személyesen teszteltem: A samu szembefényben csúnyán becsillant, dinamikatartománya kisebb volt, a zaja meg nagyobb. A szifon nagyon szép képet tud csinálni kijelzőn megtekintés céljából még rosszabb fényviszonyok közt is. Igaz bemozdulásra erőteljesen hajlamos ilyenkor. De legalább nem zajos.

csüt. márc. 12, 2009 13:56
Moderátor

Hozzászólás 
thiby írta:
Kb 3 honapja hasznalom, nagyon klassz de vannak dolgai, amik kifejezetten zavarnak. Szerintem hamarosan megvalunk egymastol. :wink:

Peldaul, hogy tul nagy, tul szeles es tul vekony - nem ergonomikus. Egyszeruen kenyelmetlen vele telefonalni, ahogy a nagy tepsi az ember arcahoz er.. Ami ennel is zavarobb, az a kis pocok a telefon oldalan, ami folyton atkapcsolja rezgesre a telefont - pedig bortokban van es oltonyzsebben hordom, tehet igazabol nem is ertem, hogyan tolodik at rezgesre. :? Ja es az is idegesito, hogy (mivel bortokban van) mindig ki kell venni a tokbol ha csorog. Persze nem muszaj tokban hordani, de kulonben meg karcos lesz :wink: A rapattinthato muanyag vagy szilikon vedotokok pedig nem tul jok, mert bemegy alajuk a por es gusztustalanul neznek ki 1 nap utan - raadasul a telefon is meg nagyobb lesz toluk, a kijelzot pedig nem lehet normalisan letorolni a tok miatt.

Az erintokepernyo tenyleg f*sza dolog, de egy normal, nem erintokepernyos telefonnal sokkal gyorsabban lehet pl. az utolso hivottat felhivni. Egy kisebb, vekonyabb, ergonomikusabb telefont kez nelkul oda lehet fogni a fejeddel a fuledhez - az iphone nagyon kenyelmetlen ilyen szempontbol. De gondolom az osszes nagy kijelzos "tegla" ugyanilyen. Nagyon klassz, mindent lehet veluk csinalni csak eppen telefonalasra hosszu tavon kenyelmetlenek (legalabbis nekem).

Sokkal szivesebben hasznalom a ceges 6300-t, sokkal kenyelmesebb es praktikusabb a hetkoznapi hasznalat soran.

Miután elül a rózsaszín köd, mindenki szembesül ezekkel a negatívumokkal.

Tudod, olyan a férfiember, mint a gyerek.
Ez is kell neki, az is kell neki, aztán amikor egyben megkapja, akkor kis idő múlva rájön, hogy nem is annyira kellett neki, csak hisztizett, mert azért...

A mobiltelefon az telefonálásra való, SMS-ezésre, egyre inkább jó minőségű fotók készítésére, egyszerűbb böngészésekre, stb.
Mindenki álmodozik (mitöbb KÖVETELI) a nagy méretű kijelzőt, legyen legalább 6x15 centis, de a telefon csak 3x5-ös. Mit érdekel hogy? Oldják meg!!!
Aztán ha az ember kezébe kap egy tényleg minden téren kifogástalan kijelzőt, akkor elkezdi rázni a lábát, hogy nagy, hideg, csempe, kezelhetetlen, sérülékeny, stb-stb.
És igaza is van.

Csakhát ameddig vágyott rá, addig nem hallgatta meg ezeket az intelmeket, nem is gondolt bele.

csüt. márc. 12, 2009 12:36
arany tag

Hozzászólás 
Kb 3 honapja hasznalom, nagyon klassz de vannak dolgai, amik kifejezetten zavarnak. Szerintem hamarosan megvalunk egymastol. :wink:

Peldaul, hogy tul nagy, tul szeles es tul vekony - nem ergonomikus. Egyszeruen kenyelmetlen vele telefonalni, ahogy a nagy tepsi az ember arcahoz er.. Ami ennel is zavarobb, az a kis pocok a telefon oldalan, ami folyton atkapcsolja rezgesre a telefont - pedig bortokban van es oltonyzsebben hordom, tehet igazabol nem is ertem, hogyan tolodik at rezgesre. :? Ja es az is idegesito, hogy (mivel bortokban van) mindig ki kell venni a tokbol ha csorog. Persze nem muszaj tokban hordani, de kulonben meg karcos lesz :wink: A rapattinthato muanyag vagy szilikon vedotokok pedig nem tul jok, mert bemegy alajuk a por es gusztustalanul neznek ki 1 nap utan - raadasul a telefon is meg nagyobb lesz toluk, a kijelzot pedig nem lehet normalisan letorolni a tok miatt.

Az erintokepernyo tenyleg f*sza dolog, de egy normal, nem erintokepernyos telefonnal sokkal gyorsabban lehet pl. az utolso hivottat felhivni. Egy kisebb, vekonyabb, ergonomikusabb telefont kez nelkul oda lehet fogni a fejeddel a fuledhez - az iphone nagyon kenyelmetlen ilyen szempontbol. De gondolom az osszes nagy kijelzos "tegla" ugyanilyen. Nagyon klassz, mindent lehet veluk csinalni csak eppen telefonalasra hosszu tavon kenyelmetlenek (legalabbis nekem).

Sokkal szivesebben hasznalom a ceges 6300-t, sokkal kenyelmesebb es praktikusabb a hetkoznapi hasznalat soran.

csüt. márc. 12, 2009 7:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Következő