Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 14, 2025 0:43

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Lehet, bár kedvezményesnek nem mondanám, de 1 GB-ot 3e-ért, vagy 5 GB-ot 5e-ért meg tudod rendelni ahhoz is...

Mo-on ez miert kerül mind3 cegnel ilyen sokba?
A sima internetet, pl a 2gb/4.000 és utana belassitva "korlatlan" csomagot miert nem migraljak a mobilosoknak is?
Mi a ketto kozott a kulonbseg?

hétf. máj. 25, 2009 17:29
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
KekszNET írta:
Bonusz Szimplahoz lehet vmi netcsomagot kotni ami pl 1-2GB adatforgalom / ho es nem usb stick, meg laptop/pc komboval akarom hasznalni, hanem konkretan a telefonommal?

Itt nem akarnak vmi kedvezmenyt nyujtani?

Lehet, bár kedvezményesnek nem mondanám, de 1 GB-ot 3e-ért, vagy 5 GB-ot 5e-ért meg tudod rendelni ahhoz is...

hétf. máj. 25, 2009 17:23
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Bonusz Szimplahoz lehet vmi netcsomagot kotni ami pl 1-2GB adatforgalom / ho es nem usb stick, meg laptop/pc komboval akarom hasznalni, hanem konkretan a telefonommal?

Itt nem akarnak vmi kedvezmenyt nyujtani?

hétf. máj. 25, 2009 17:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
migabi24 írta:
Tudja valaki véletlen, hogy a vodafon basic csomag havidíját lehet-e adatforgalom alapú (nem havidíjas) netre költeni, vagy csak lebeszélni lehet?

Nem lehet vele semmit csinálni, csak kifizetni :wink: , sem lebeszélni, sem semmi másra nem használható, hol olvastál olyat, hogy bármire felhasználható lenne?

csüt. márc. 26, 2009 10:13
arany tag

Hozzászólás 
Tudja valaki véletlen, hogy a vodafon basic csomag havidíját lehet-e adatforgalom alapú (nem havidíjas) netre költeni, vagy csak lebeszélni lehet?

csüt. márc. 26, 2009 5:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Neked igen, de neki marhara nem. Tessek gyorsan atszokni a skype-ra.

szer. márc. 25, 2009 22:32
arany tag

Hozzászólás 
eryyca írta:
Sziasztok!
Párommal vagyok ebben a bónusz csomagban.Most kiment külföldre dolgozni.
Meg tudná mondani nekem valaki,hogy most mennyiért hívom Őt?Gondolom ez már nincs ingyen...
Köszi
Elméletileg kellett kapnia egy SMS-t, mikor kiment, hogy mennyibe kerül NEKI a hívásFOGADÁS. A percdíj az országtól függ, legolcsóbb 75 forint körül van, roaming tarifák között keressed a voda honlapján. Neked ingyen van a hívás továbbra is.

szer. márc. 25, 2009 22:31
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Párommal vagyok ebben a bónusz csomagban.Most kiment külföldre dolgozni.
Meg tudná mondani nekem valaki,hogy most mennyiért hívom Őt?Gondolom ez már nincs ingyen...
Köszi

szer. márc. 25, 2009 21:38
arany tag

Hozzászólás 
Arulja mar el vki nekem, hogyan lehet ilyen "total rossz" bonusz dijcsomaghoz jutni?

hétf. márc. 23, 2009 8:47
platina tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
Az Üzleti Fix-ek is másodperc alapúak.
Egyedül az a 2 éves tarifamegtartás zavar. Nomeg a nemfizetés esetén kártyánként 85ezer forint ködbér...

Két év nem kevés, de nem is annyira sok. Gondolom nem havonta akarsz szolgáltatót váltani. :wink:

A Voda Fix 12500 nagyon jó. Másodpercalapú és nettó 15,8 Ft a percdíj minden belföldi hálózatba. Ráadásul ez a tarifa minimum kb. 120.000,- Ft költség a cégednek, ennyivel is csökken az adóalapod, ha éppen nem vagy EVÁ-s. Ehhez képest a Bónusz a nevetséges 30 Ft-os percdíjával totál felejtős. Ha jól tudom a Bónusz nem lehet cég, csak magánszemély nevén, így költségént fel sem tűntethető.

szomb. márc. 21, 2009 18:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
And_Or írta:
Egyedül az a 2 éves tarifamegtartás zavar. Nomeg a nemfizetés esetén kártyánként 85ezer forint ködbér...
Tud erről valaki bővebbet? A tarifamegtartás előfizetőre vonatkozik, vagy kártyákra. Magyarul az összes kártyára meg kell tartanom a tarifát? És ha előfizetésre elég, vagyis kivehetem az alkártyákat az előfizető alól, akkor átrakhatom kisebb Üzleti Fix-be?

A kötbér netto 70e ft, tehát egyelőre "csak" 84e Ft, bár áfa emelés után lesz ez még 85 felett is... :)
A kötbér arra vonatkozik, hogy 2 éven keresztül (a vásárlástól, vagy a csomagváltástól számítva), valamelyik üzleti csomagokman maradj, ez nem feltétlenül az üzleti fix, ez lehet akár a presztízs, vagy lehetnek akár az új duó csomagok is. Ha nem írtál alá tarifahűséget is, akkor ezek közül nyugodtan választhatod a legkisebb, ÜF2500-as csomagot is, a lényeg, hogy üzleti előfizus csomagba legyél.

Természetesen minden kártyát meg kell tartsál 2 éven belül...

csüt. feb. 26, 2009 9:48
arany tag

Hozzászólás 
phonefreak írta:
Efit írta:
Hello. Mit ajánlanátok a következő helyzetre:

Van egy T-Mobile-os lejárt (!) előfizetésem. Ezt szeretném átvinni a Vodafonehoz a következőképpen:...Erre néztem ki a "Üzleti FIX 12500 osztható" csomagot.

Nem rosszak ezek a FIX csomagok, pláne ha 18 Ft-ért tudsz beszélni percenként. Ha sokat telefonálsz, akkor szerintem jobban megéri, mint a Bónusz. A Bónusz ugyan másodpercalapú,...
Tud erről valaki bővebbet? A tarifamegtartás előfizetőre vonatkozik, vagy kártyákra. Magyarul az összes kártyára meg kell tartanom a tarifát? És ha előfizetésre elég, vagyis kivehetem az alkártyákat az előfizető alól, akkor átrakhatom kisebb Üzleti Fix-be?

kedd feb. 24, 2009 22:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Le tudná valaki nekem írni, hogy milyen az a Vodafone Business Extra 2 SME tarifa csomag? Milyen árai vannak? Előre is köszi.

kedd feb. 24, 2009 11:27
platina tag

Hozzászólás 
Efit írta:

Van egy T-Mobile-os lejárt (!) előfizetésem. Ezt szeretném átvinni a Vodafonehoz a következőképpen:

Egy kártya (a régi T-s főkártyaként) és mellé 2 alkalmazottamnak "alkártyát" kötni, valamilyen üzleti tarifára (max 13.000 Ft-ért), hogy zárt opcióban ingyen tudjak velük beszélni (napi 3 óra beszélgetés is előfordul, amit kifizetni nem olcsó ezért gondoltam hogy jó lenne valami zárt opciós dolog)

Erre néztem ki a "Üzleti FIX 12500 osztható" csomagot.

Nem rosszak ezek a FIX csomagok, pláne ha 18 Ft-ért tudsz beszélni percenként. Ha sokat telefonálsz, akkor szerintem jobban megéri, mint a Bónusz. A Bónusz ugyan másodpercalapú, de csúcsidőben 30-33 Ft körül van a percdíj más hálózatba. Ez nagyon sok. Szerintem a Bónusz csak azoknak éri meg, akik "3 másodperceznek". Tudod, akik csak beleröfögik a telefonba, hogy "hol vagy"? "Mikor jössz?" "Hívjál vissza" és már csapják is le a telefont. Na ezeknek a Bónusz tökéletes. De ha te is naponta 3 órákat beszélsz és többnyire hosszú beszélgetések folynak, akkor a Bónusz nagy kicseszés. 30 Ft percenként egy T-s vagy Pannonos kollegával/ügyféllel nem kevés ha mondjuk csevegtek egy 30-40 percet egy huzamban.

szomb. jan. 24, 2009 15:33
arany tag

Hozzászólás 
Adg19 írta:
Sziasztok! Csak tudatni szeretném,hogy van a Vodánál szeptembertől egy új nem publikus tarifa,melyet ügyfeleknek ajánlanak ki.
A neve: Vodafone Fix Bónusz
Előfizetési díj: 3000 Ft(beszédre,smsre felhasználható.)
Percdíj=sms díj: (bruttó)
30 Ft
2 kártyáig lehet bővíteni.
Csoporton belüli 0 Ft-os hívást a Zárt csoport opció biztosítja,díja: 600 Ft/kártya
A számlázási egység: 1 másodperc
Véleményem: rosszabb,mint a régi Bónusz,a publikus tarifáknál bizonyos esetben jobb.

Hogyan lehetne egy ilyen csomaghoz hozzajutni? Van vodas elofizum mar eleg reg ota, de ez jobb lenne a jelenleginel.

pén. jan. 23, 2009 20:01
ezüst tag

Hozzászólás 

Van egy T-Mobile-os lejárt (!) előfizetésem. Ezt szeretném átvinni a Vodafonehoz a következőképpen:

Egy kártya (a régi T-s főkártyaként) és mellé 2 alkalmazottamnak "alkártyát" kötni, valamilyen üzleti tarifára (max 13.000 Ft-ért), hogy zárt opcióban ingyen tudjak velük beszélni (napi 3 óra beszélgetés is előfordul, amit kifizetni nem olcsó ezért gondoltam hogy jó lenne valami zárt opciós dolog)

Erre néztem ki a "Üzleti FIX 12500 osztható" csomagot. Ez hogyan működik konkrétan? Mert egy alkamazottamnak már van Vodás előfizetése (hűségidős), ezt be lehet ebbe vonni? a másiknak meg még nincs Vodánál semmi. Neki milyen díjcsomagot kell kötni, hogy bevonható legyen?

csüt. jan. 15, 2009 16:11
platina tag

Hozzászólás 
Véleményem: rosszabb,mint a régi Bónusz,a publikus tarifáknál bizonyos esetben jobb.

Hááát.... szerintem a bizonyos esetek kisebbségben vannak. Ez azért erősen rosszabb üzlet, mint a régi volt.

csüt. jan. 15, 2009 15:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Csak tudatni szeretném,hogy van a Vodánál szeptembertől egy új nem publikus tarifa,melyet ügyfeleknek ajánlanak ki.
A neve: Vodafone Fix Bónusz
Előfizetési díj: 3000 Ft(beszédre,smsre felhasználható.)
Percdíj=sms díj: (bruttó)
30 Ft
2 kártyáig lehet bővíteni.
Csoporton belüli 0 Ft-os hívást a Zárt csoport opció biztosítja,díja: 600 Ft/kártya
A számlázási egység: 1 másodperc

csüt. jan. 15, 2009 14:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Most nézem a december 13-i zárású számlámat: a négy előfizetésem közül kettő átkerült Bonusz Szimplába, másik kettő meg maradt Bonuszban (CAS Volume 100). Az ügyfélszolgálatot felhívva nagyobb lett a katyvasz: a hölgy a "rencerben" lát 3 Bonusz Szimplát meg egy Volume 100-at, de a számlán ő is azt látja, amit én :)

pén. jan. 02, 2009 21:17
ezüst tag

Hozzászólás 
tud valaki olyan flottát ajánlani , amibe én földi halandó simán beszállhatok, vihetem a számom, és relatíve alacsony az előfizú díj?

szer. okt. 22, 2008 10:25
ezüst tag

Hozzászólás 
nagyakos írta:
Hello
A bónusz csomaggal melyik kategóriába tartozok ha telefont akarok venni?(A,B,C,D)...

Forgalom függő ha sokat beszélsz(költesz) nálunk, bármelyik lehet a 1270 segít hogy melyikben vagy. Nekem az egyikre megadták a B kategoriás készülékárat is.

kedd szept. 30, 2008 20:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Elhurcoltam a számom, kenjék a hajukra a Szimplájukat. Nem igazán erőltették meg magukat, hogy megtartsanak, amikor felhívtak, úgyhogy immár más szolgáltató "szíve" dobog a telómban.

kedd szept. 30, 2008 9:52
ezüst tag

Hozzászólás 
alfoldi írta:
Számlazárást követő napon váltanak át elvileg mindenkit.

Lehet, de ez nem történt meg nálam. 13-i számlazárású vagyok, ma lekérdeztem az egyenlegem, ugyanúgy szerepel benne a díjcsomagba foglalt SMS, mint korábban.

csüt. szept. 18, 2008 16:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Számlazárást követő napon váltanak át elvileg mindenkit.

csüt. szept. 18, 2008 13:36
vas-tag

Hozzászólás 
Hello

Megkaptam a számlámat és még nem szerepel rajta az emelt havi díj (BÓNUSZ tarifa). Elvileg nem szeptember elejétől emelték?

csüt. szept. 18, 2008 10:41
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
nagyakos írta:
Hello

A bónusz csomaggal melyik kategóriába tartozok ha telefont akarok venni?(A,B,C,D)
Előre is köszi a választ

A, gondolom ez nem változott.

szer. szept. 17, 2008 15:43
vas-tag

Hozzászólás 
Hello

A bónusz csomaggal melyik kategóriába tartozok ha telefont akarok venni?(A,B,C,D)
Előre is köszi a választ

szer. szept. 17, 2008 13:07
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Kérdésem az lenne,hogyan tudnék ebbe a bizonyos bónusz tarifába át kerülni?
Előfizetéses vodás vagyok,hűség idő nélkül,de a számom szeretném ha megmaradna.
Köszi

hétf. szept. 15, 2008 23:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
And_Or írta:
Én anno, meglévő nembónuszos hűséges számot vettem be a bónuszom alá, nem is egyet.

Szerencséd volt, meglévő hűséggel nem szokták engedni...

pén. szept. 12, 2008 8:18
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
alfoldi írta:
Meg lehet oldani.
Számot elhordoz, visszahordoz és megköti a Bónuszt, mivel ugye 5 db-ot lehet max. kötni.

Mint írta, van rá hűség, így elég sokba kerül hordozni... :wink:
Én anno, meglévő nembónuszos hűséges számot vettem be a bónuszom alá, nem is egyet.

csüt. szept. 11, 2008 18:32
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a gyors válaszokat! :) Szuper!

csüt. szept. 11, 2008 15:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
alfoldi írta:
Meg lehet oldani.
Számot elhordoz, visszahordoz és megköti a Bónuszt, mivel ugye 5 db-ot lehet max. kötni.

Mint írta, van rá hűség, így elég sokba kerül hordozni... :wink:

csüt. szept. 11, 2008 12:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vissza váltásra viszont nincsen lehetőség, ezzel számolj előre.

Meg lehet oldani.

csüt. szept. 11, 2008 11:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
thiby írta:
van 4 bónusz előfizetésem, szerintetek van lehetőség arra, hogy ezek közül 2 előfizetést áttegyek Vodafone Basic-be

Miért ne lenne?
Felhívod a 1270-et, bemondod a 2 számot, és a kódját, és hogy tegyék Basic-be. Ennyi... :wink:

Vissza váltásra viszont nincsen lehetőség, ezzel számolj előre.

csüt. szept. 11, 2008 9:37
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

van 4 bónusz előfizetésem, szerintetek van lehetőség arra, hogy ezek közül 2 előfizetést áttegyek Vodafone Basic-be vagy valami publikus olcsó csomagba? Igazából parkoltatni szeretném őket, olcsó havidiijjal. Külföldi munkavállalás miatt nem tudom tovább kihasználni az ingyen beszélgetést, de a számokat meg akarom tartani. Hűség egyébként van a kártyákon.

Bocs, hogy itt kérdezem meg, de már előre tudom, hogy az ÜFSZ félretájékoztat, ezért inkább fel sem hiivom őket (mert minden ügyintéző mást tud és mást mond). :wink:

Köszi előre is!

csüt. szept. 11, 2008 8:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Mindenkit a számlazárást követő napon váltanak át. Én SMS-t nem kaptam a váltás pontos időpontjáról. Sőt! Semmit, úgyhogy bekaphatják. :evil:
Ha nem kérdezek rá, máig abban a hitben csevegek, hogy Bónuszom van, miközben ez már nem igaz.

szer. szept. 10, 2008 12:01
arany tag

Hozzászólás 
alfoldi írta:
Lehet tudni már, hogy mikor váltják át Bónusz Szimplába a Bónuszosokat? Mert immár szeptember 9. van, de eddig nem jött semmi értesítés/SMS, hogy átváltottak volna.
Na ja... Alig várom én is...

szer. szept. 10, 2008 9:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet tudni már, hogy mikor váltják át Bónusz Szimplába a Bónuszosokat? Mert immár szeptember 9. van, de eddig nem jött semmi értesítés/SMS, hogy átváltottak volna.

kedd szept. 09, 2008 11:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Természetesen az "aktív" bónuszos előfizető számára ez nem jelent áremelést, hiszen általában csúcsidőben beszél, alig sms-ezik (mint pl. én is, de többen is beírták). Viszont ez nem sokat ér, ha ott van mellette 4 kártya, és kártyánként a min. +600 forintos havidíj. Ha én most is bónuszos lennék, ez nekem is áremelést jelentene, hiszen picivel léptem túl a havidíjat, de a csoport többi tagja jó, ha a havidíj felét lebeszélte, viszont az ingyen sms-eket kihasználták.

pén. szept. 05, 2008 16:49
arany tag

Hozzászólás 
Ez egy elég meddő vita. Minden bizonnyal áremelésnek szánták a dolgot. Az is lehet, hogy a Bónuszosok keveset forgalmaznak, csak a havidíjat vagy azt sem beszéli le a többség. Ezt nem tudom. Ha így nézzük, akkor mindenképpen áremelés.
Ettől függetlenül azért pozitív változások is vannak. Az ingyen duma miatt még mindig jó csomag ez. Akinek nem kell ingyen duma, annak talán érdemes másik csomag után nézni. Ezt mindenki döntse el maga szerintem...

pén. szept. 05, 2008 16:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyértelműen a Voda jár jól. Nézzük már meg, hogyan is kötődtek a voda bónuszok. Az én családomban és ismeretségi körömben általában úgy volt, hogy volt valaki, aki szerezte, aztán vett a családban a többieknek is, hogy egymást ingyen lehessen hívni. Tehát kevés kártya bonyolít igazi forgalmat, a többi pedig csak az ingyendumára van, illetve árérzékenységük miatt inkább csúcsidőn kívül beszélnek. Nekem az egyik családtagom extrém eset, minden egyes hívását felírja, meddig tartott, hogy ne lépje túl a havidíjat. Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 3360 forintos havidíjjal már egy bónuszos csoport összességében kevésbé jár jól. Most nem kell beírni, hogy jaj, mi minden kártyán forgalmazunk, mert én az átlagról beszéltem.

pén. szept. 05, 2008 16:30
platina tag

Hozzászólás 
Nekem pont ilyen 3-4ezer kötrül szokott lenni a számlám (vagyis mindig lebeszélem, dea 28% kedvezményből amúgy sem láttam sokat), a hívásaim elég nagy részben csúcsidős és hálón kívüli, sms limitet két év alatt egyetlen alkalommal sem sikerült kimeríteni, szal többet szinte biztosan nem fogok bizonyítani, szóval kikérem magamnak a címerállatozást. Twisted Evil Jó lenne ha egy kicsit visszavennél az arcból, meg mondjuk esetleg egy bocsánatkérést is megereszthetnél...

Sok minden elhangzott itt ARPU-tól elkezdve a meg ki mit használ(t) ki és mit nem-ig, de a lényeg továbbra is az, hogy itt ÁREMELÉS történt, nem kis mértékû, véleményem szerint 25%-os.
Lehet, hogy lesznek, akik ÖSSZESSÉGÉBEN jobban járnak, de abban is biztos vagyok, hogy ez egy elôre gondosan kiszámolt, bevételre/lehúzásra optimalizált lépés volt, amivel ÖSSZESSÉGÉBEN a Voda fog jóljárni.
Márpedig ha a Voda jól jár, akkor az elôfizetôk kevésbé járnal jól, pontosabban lehúzzák ôket.

Aki bármilyen lehúzós trükknek örül, még ha ô személy szerint esetleg jobban is jár, annak továbbra is tanácsolom a választáson való indulást, nem hiszem, hogy ezért bocsánatot kellene bármilyn formában is kérni.
Ez pont olyan, mint amikor valaki annak örül, hogy jaj de jó, nem engem büntetett meg a parkolóôr JOGTALANUL.....

pén. szept. 05, 2008 13:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
annyit tennék hozzá, ha a voda nem hazudna, hanem tényleg kedvezni akarni nekünk, akkor meghagyná az eredeti bónusz és mellé hozná ki az újat. Aztán váltson, aki akar. Mivel nem így tesz, ezért alapos ok van feltételezni, hogy a többség igenis többet fog fizetni az új bónusszal.

pén. szept. 05, 2008 0:25
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem pont ilyen 3-4ezer kötrül szokott lenni a számlám (vagyis mindig lebeszélem, dea 28% kedvezményből amúgy sem láttam sokat), a hívásaim elég nagy részben csúcsidős és hálón kívüli, sms limitet két év alatt egyetlen alkalommal sem sikerült kimeríteni, szal többet szinte biztosan nem fogok bizonyítani, szóval kikérem magamnak a címerállatozást. :twisted: Jó lenne ha egy kicsit visszavennél az arcból, meg mondjuk esetleg egy bocsánatkérést is megereszthetnél...

Guni

csüt. szept. 04, 2008 19:13
arany tag

Hozzászólás 
QNKORI írta:

Azzal, hogy ugrott a 20 ingyen SMS, helyette az alapdíj is használható SMS-ezésre, szintén kibaxtak az emberekkel, bár van akinek ez nem jut el a tudatáig, és örül, hogy ô bezzeg mennyivel jobban jár a megemelt alapdíjas csomaggal.... na az ilyenek bátran induljanak a "Fogyasztói Társadalom Címerállata" választáson.

Havidíj emelés:
A Vodafone ARPU-ja 5000 ft felett van, amiben előfizetéses és kártyások is benne vannak. Az előfizetéses (postpaid) ARPU-t nem találtam meg a neten, de minden bizonnyal ennél az összegnél jóval magasabb. Tehát a 3000 ft-os havidíj a többségnek nem plusz kiadás.
Percdíjak, 20 SMS:
Az is ismert, hogy az emberek többsége a hívásforgalmát csúcsidőben bonyolítja, ergo a csúcsidős árak letörése a többségnek szintén kedvező.
A 20 ingyen sms megszüntetése valóban nem pozitív, de összeségében így is az ügyfelek többsége szerintem jobban fog járni, mint eddig.

Azért mert a te telefonálási szokásaid nem egyeznek az átlaggal, abból még nem kell arra következtetni, hogy mindenki rosszabbul fog járni...

csüt. szept. 04, 2008 16:54
ezüst tag

Hozzászólás 
QNKORI írta:
Ha így nézzük a dolgot, akkor azok is ráfáztak, akik a havidíj felett beszélnek, tehát ôk is rosszabbul járnak.

Leginkább azok, akik csúcsidőn kívül beszéltek. Más mobil / vezetékes esetén 28.80 Ft illetve 20.80 Ft-ból lett egységesen 32 Ft. Ezzel a változással csak az járt jól, aki csúcsidőben dumált. Arra pedig a 43.20 Ft / perc más mobilra szerintem elég sz*r volt.

QNKORI írta:
Azzal, hogy ugrott a 20 ingyen SMS, helyette az alapdíj is használható SMS-ezésre, szintén kibaxtak az emberekkel, bár van akinek ez nem jut el a tudatáig, és örül, hogy ô bezzeg mennyivel jobban jár a megemelt alapdíjas csomaggal....

Egyszer +600 Ft az alapdíj, plusz aki eddig elküldte a 20 SMS-t, annak még + 400 Ft (igaz, ez utóbbi nem feltétlenül mutatkozik a számla végösszegében, mivel a havidíj SMS-re is felhasználható).

csüt. szept. 04, 2008 15:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Sushka írta:
Te is nyugodtan gondolhatnál mások helyébe :wink:

Megteszem, mégsem hívom őket címerállatnak...

szer. szept. 03, 2008 20:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Know írta:
QNKORI írta:
Azzal, hogy ugrott a 20 ingyen SMS, helyette az alapdíj is használható SMS-ezésre, szintén kibaxtak az emberekkel, bár van akinek ez nem jut el a tudatáig, és örül, hogy ô bezzeg mennyivel jobban jár a megemelt alapdíjas csomaggal.... na az ilyenek bátran induljanak a "Fogyasztói Társadalom Címerállata" választáson.

Szerintem jobb lenne, ha nem a saját felháborodásodat vetítenéd ki mindenkire. Nekem - ha úgy vesszük - kidobott pénz volt a 20 SMS, alig küldtem párat, ellenben a beszédforgalmam 98%-a hétköznap csúcsidőban zajlik - díjcsökkenés. A feleségem meg sok sms-t küld a húgának, de keveset beszél csoporton kívül - a felhasználható alapdíj miatt ez is díjcsökkenéshez vezet.

Szóval tessék mások helyébe is belegondolni.

Te is nyugodtan gondolhatnál mások helyébe :wink:

szer. szept. 03, 2008 20:33
ezüst tag

Hozzászólás 
QNKORI írta:

Szerintem jobb lenne, ha nem a saját felháborodásodat vetítenéd ki mindenkire. Nekem - ha úgy vesszük - kidobott pénz volt a 20 SMS, alig küldtem párat, ellenben a beszédforgalmam 98%-a hétköznap csúcsidőban zajlik - díjcsökkenés. A feleségem meg sok sms-t küld a húgának, de keveset beszél csoporton kívül - a felhasználható alapdíj miatt ez is díjcsökkenéshez vezet.

Szóval tessék mások helyébe is belegondolni.

szer. szept. 03, 2008 18:17
platina tag

Hozzászólás 
Az a "picit" a havidíjon belül ~ +31% (14.40-ről 19 Ft-ra), a havidíj lebeszélése után pedig "mindössze" ~ +82% (10.40 Ft-ról 19-re változott).
Másrészt nem éjjel, hanem 20-08 között, illetve hétvégén.

Ha így nézzük a dolgot, akkor azok is ráfáztak, akik a havidíj felett beszélnek, tehát ôk is rosszabbul járnak.

Amúgy ez az "elvesszük a 20 SMS-t, de az alapdíj SMS-re is használható" trükk pont olyan, mint ha a kormány holnap kihirdetné, hogy holnaptól 100 Ft a benzin literje, de minden autóval megtett kilométer után 30 Ft adót kell fizetni. Marha jól hangzik, látványos, de a végén te jössz ki rosszul belôle....

szer. szept. 03, 2008 15:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 93  Következő