Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 21:31

Hozzászólás a témához  [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 128  Következő
Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Sikerült :D Köszönöm szépen.Lehet hogy kicsit türelmetlen voltam de sajna nem vagyok PRO ebben a témában.Nem úgy mint mások,akik rögtön lekorhoják a másikat aki segít meglátni azt amit a másik nem lát.Pedig nem is csinált semmi rosszat.Talán nem szégyen segitséget kérni! Ja és lehet hogy ,, fogyatékos vagyok,, !!

szomb. márc. 28, 2009 10:34
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
LukacsAgi írta:
Igen, ezt fogtam elsőre is. :) De melyik résznél akadtál el? Én például egy napig szöszöltem az OPDA-val, míg Moco segítségével rájöttem, hogy egy egyszerű elolvasás miatt nem sikerült a dolog. E szerint indulj el : http://s60web.extra.hu/kinaioldal.php , és ha megakadsz, sikíts.

Ez tényleg müködik én is probálkoztam elötte egy párszor mire ezt megtaláltam és ez sikerült egy nap múlva már tudtam szignozni.

pén. márc. 27, 2009 18:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Világos. Legközelebb így teszek. Béke. :wink:

pén. márc. 27, 2009 18:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
LukacsAgi írta:
Természetesen nem. Nem kell a fórumba bemenni. Regisztráció után átdob egy másik oldalra, ott megadod az IMEI-det meg egy 11 jegyű számot, és ennyi.
Egyébként sajnálom, ha szerinted rosszul tettem, hogy belinkeltem a címet.

Dehogy, félreérted a dolgot. Én csak azt mondom ,hogy ha Te tisztában vagy a változásokkal , miért nem egészíted ki itt a fórumon a tudásoddal a leírást? Ennyi erővel az egész topicnak nincs semmi értelme mert ezek a programok megtalálhatóak az iPmart fórumon. Linkelhetném én is inkább az iPmart fórumot. Vagy akár a nokiaprogramokat , az is szinte percre kész , mivel a két feltöltőjük a nap 24órájában az iPmart fórumon tölti az életét. Nem tudom megértettél -e ?

pén. márc. 27, 2009 18:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Természetesen nem. Nem kell a fórumba bemenni. Regisztráció után átdob egy másik oldalra, ott megadod az IMEI-det meg egy 11 jegyű számot, és ennyi.
Egyébként sajnálom, ha szerinted rosszul tettem, hogy belinkeltem a címet.

pén. márc. 27, 2009 18:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
LukacsAgi írta:
Helló Reddoors! Nem szeretnék kukacoskodni, mert elismerem a mester te vagy ezen a téren, de a fent említett OPDA-s leírás megváltozott idén. Csak azért linkeltem be a másik oldalt.

Idén? Én kb. másfél hónapja csináltam. De a lényeg ,h. ha te ezzel tisztában vagy akkor miért is nem csinálsz pár képet és egészíted ki. Én örömmel berakom a többi közzé. Egyszerűbb mint össze-vissza linkelgetni.

Szerk. remélem nem az összeadásra vagy kivonásra gondoltál regisztrálás során , mint változás, mert ez csak a fogyatékosoknak okozhat gondot.

pén. márc. 27, 2009 18:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló Reddoors! Nem szeretnék kukacoskodni, mert elismerem a mester te vagy ezen a téren, de a fent említett OPDA-s leírás megváltozott idén. Csak azért linkeltem be a másik oldalt.

pén. márc. 27, 2009 18:06
arany tag

Hozzászólás 
bobvosgy írta:
Olvasni tudok én is

Akkor miért sikongatsz itt segítségért.Olvass!!!
És ha nem sikerül valami,akkor olvass!!!!Több ezer embernek sikerült,tehát a baj nálad van.Legyél figyelmesebb,ne kapkodj,szép lassan rágd át magad az egészen és figyeld ki hogy sikerülni fog.
Sok sikert

pén. márc. 27, 2009 17:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
LukacsAgi írta:
Igen, ezt fogtam elsőre is. :) De melyik résznél akadtál el? Én például egy napig szöszöltem az OPDA-val, míg Moco segítségével rájöttem, hogy egy egyszerű elolvasás miatt nem sikerült a dolog. E szerint indulj el : http://s60web.extra.hu/kinaioldal.php , és ha megakadsz, sikíts.

Csak megemlíteném ,hogy ebben a topicban is megtalálható pár módszer , többek között a fentiekben linkelt , képekkel levezetve. Igaz már lassan 1évesek a leírások, rájuk férne egy kis csiszolás ,de úgy gondolom ,hogy még mindig megállják a helyüket.
Nem igazán értem, hogy ha valaki elolvassa a topic főcímét ,amiben benne van a Szignózás szó is ,miért nem olvas?
Érthetetlen.

pén. márc. 27, 2009 17:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Nincs mit. Remélem sikerül 8)

pén. márc. 27, 2009 16:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Ok megtörtént. Kíváncsi leszek itt legalább történt valami. Köszönöm szépen a segítséget. :D

pén. márc. 27, 2009 15:03
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. márc. 27, 2009 14:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Probáltam valami japán oldalon szignózni 2 napja de semmi eredmény, akkor valami symbian signed ott meg ezt ira(nem tok englis :lol: )The .sis file contains capabilities that are not permitted for Open Signed (Online) Ha esetleg valakinek más ötlet hogy hogyan még, szivesen várom bár már kezdek belefáradni :cry: :cry:

pén. márc. 27, 2009 14:47
ezüst tag

Hozzászólás 
az itt felsorolt megoldások nekem nem mennek. :cry: ez van, maga a szignózás nem sikerül :( :( vagy én vok hüle vagy a telcsim nem óhajt együtműködni

pén. márc. 27, 2009 14:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Annyival vagy előrébb, hogy akkor csak egyet kell szignóznod. Ha nem buherálod akkor viszont minden egyes progit.
Miért nem tudsz szignózni?

pén. márc. 27, 2009 14:00
ezüst tag

Hozzászólás 
kukinyo írta:
bobvosgy írta:
Igen ugy volt beálitva és futott a háttérbe

És melyik soft van rajta?
Egy kicsit legyél beszédesebb ugy könnyebben segíthetünk!!!!!!

Legyek beszédesebb ]:-< Olvasni tudok én is,sok okos dolog van leirva itt csak az a baj hogy hiába monta valaki hogy a Hellox a megoldás de bakker azt is SZIGNÓZNI kell,akkor menyivel vagyok elörébb????, :sajna: :sajna: Nem tudok szignózni! És sajna egyik használható progi sem szignós! De leirom mégegyszer Nokia 6120 c V 06.01 02-09-08 RM-243 ennél többet nem tudok a telómrol.

pén. márc. 27, 2009 13:50
arany tag

Hozzászólás Re: Nokia Maps
fehetib írta:
Hello!
A másik kérdésem van a telomon nokia map navi de valami probaverzió és 80 nap múlva lejár mi a teendő hogy müködjön ezután is. Köszi.

Szia! Itt tudod ujabb 7 napra aktiválni:http://www.nokia.hu/fedezd-fel/terkepek/probalicenc Ezenkívül bármelyik ismerősöd mobiljára is kérhetsz aktíváló kódot. Ezeket ha beütöd, hozzáadódnak a napok, így meg lehet sokszorozni a 7 nap próbaidőt! Remélem vetted a lapot! :D

pén. márc. 27, 2009 7:30
Moderátor

Old rocker írta:
Macika írta:
fehetib írta:
Hello!
A másik kérdésem van a telomon nokia map navi de valami probaverzió és 80 nap múlva lejár mi a teendő hogy müködjön ezután is. Köszi.
Meg kell venni.

:D
Végre valaki vette a lapot :)

csüt. márc. 26, 2009 21:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy újabb s60 változat.
s60Sun
Kép

csüt. márc. 26, 2009 19:18
arany tag

Macika írta:
fehetib írta:
Hello!
Meg kell venni.

:D

csüt. márc. 26, 2009 18:08
ezüst tag

fehetib írta:
Hello!

Nokiaprogramok.hu, Fórum, nokiamaps :)

csüt. márc. 26, 2009 15:25
Moderátor

fehetib írta:
Hello!
Meg kell venni.

csüt. márc. 26, 2009 13:43
vas-tag

Hozzászólás Nokia Maps
Hello!

csüt. márc. 26, 2009 13:33
arany tag

Hozzászólás 
Nézz be ide:http://www.smartnews.hu/2009/02/helloox-a-legegyszerubb-hack-s60v3-fp1-es-fp2-re/#more-1670
És mindent megtudsz.

csüt. márc. 26, 2009 12:10
vas-tag

Hozzászólás Nokia 6220
Nokia 6220C szeretném hackelni milyen módon lehet.
Válaszokat előre is Köszönöm.

csüt. márc. 26, 2009 11:37
arany tag

Hozzászólás 
Old rocker írta:
HelloX a megoldás azóta.

El is mondtál mindent :D

csüt. márc. 26, 2009 11:04
arany tag

Hozzászólás 
barnabarna írta:
egy picit OFF egy picit nem : háhá ez nagyon vicces: képzeljétek a telefonom refresh-eltem ugye a *#7370#-el használtam én ezta font router témát:D refresh után a betűtípus maradt a régi:D

A 7370 csak gyári beállításra "viszi" vissza a telót.Nem bizt,hogy legyalul mindent.Nyilván megmaradt az .ini fájl és a Font mappa. Mivel a FontRoutert a kártyára van telepítve,így be tudja olvasni a betűtípust.
Valószínű,hogy egy hard reset után már nem maradna meg a betűtípus:)

csüt. márc. 26, 2009 8:35
ezüst tag

Hozzászólás 
egy picit OFF egy picit nem : háhá ez nagyon vicces: képzeljétek a telefonom refresh-eltem ugye a *#7370#-el használtam én ezta font router témát:D refresh után a betűtípus maradt a régi:D

csüt. márc. 26, 2009 0:15
arany tag

Hozzászólás 
kukinyo írta:
bobvosgy írta:

Nem, teljesen egyértelmű. Annak idején én is frissítettem a 6120C-ot a legújabb sw-re. Aztán, amikor akartam még progit rárakni, hozzáfogtam a karbidozásnak. Xplore futott a háttérben, rejtett file-ok láthatóvá téve. Hellocarbide, meü1, yes-yes. Nem bírta megnyitni s sys-t. Aztán rájöttem, hogy semmit nem csinál, azaz ugyanúgy megnyithatók a programok.
HelloX a megoldás azóta. Az E51-nél a háromszázast se lehet már karbidozni.

szer. márc. 25, 2009 22:20
arany tag

Hozzászólás 
bobvosgy írta:

szer. márc. 25, 2009 19:47
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. márc. 25, 2009 19:42
arany tag

Hozzászólás 
bobvosgy írta:
Azt hiszem feladom ezt a szignózósdit. Nekem ez magas.

Az Xplore-t beálítottad hogy mutassa a rejtett,rendszer,stb fájlokat?

szer. márc. 25, 2009 18:06
arany tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Eragon írta:
Hy!
...........
Az oldal címe:
http://operamini.try.hu/
Az Opera 2.0 Hifi,vagy az Opera 3.1 Hifi linkeken lehet válogatni a felhozatalból.

Ez ügye nem írja felül az eredetit?Vagyis lehet akár két om is a telefonomon?
Ahogy mondod!Nem írja felül a hivatalost.Sőt! A 2.0 és a 3.1 is külön települ.

szer. márc. 25, 2009 17:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eragon írta:
Hy!
...........
Az oldal címe:
Az Opera 2.0 Hifi,vagy az Opera 3.1 Hifi linkeken lehet válogatni a felhozatalból.

Ez ügye nem írja felül az eredetit?Vagyis lehet akár két om is a telefonomon?

szer. márc. 25, 2009 16:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Old rocker írta:
bobvosgy írta:
Na jó de most mit tudok vele kezdeni?Neked hogy ment ha ment?

Megmondom őszintén: segítséggel.A chinatown-t elintézték helyettem. A karbidozásba annak idején nagyon belejöttem, de ezt, hogy kell, én inkább nem írnám le. Hülye vagyok hozzá.

Azt hiszem feladom ezt a szignózósdit. Nekem ez magas.

szer. márc. 25, 2009 16:47
arany tag

Hozzászólás 
bobvosgy írta:
Sziasztok!Uj belépő vagyok és abszolút nem boldogulok a szignózással.2napja hernyózok az itt felsorolt variációkkal de nem sikerül.Nokia 6120 classic telóm van. Feltettem a Hellócarbide-t de nem csinál semmit mikor elinditom,nyomok egy menü1-est és kilép,a sys mappa nem nyitható.
A Carbidnak csak ennyi dolga van.Kilép és blokkolja a telón a biztonsági platformot.
bobvosgy írta:

Volt egy másik fajta hellócarbide az ujjabb fajtákhoz is az kérdezett vagy 17szer mindenre YES aztán kilépett de az X-plore utánna sem nyitja meg a sys mappát,nincs elötte + jel.Ja és volt hogy Kikapcsolt a telóm és ujraindult!! vajon mit csináltam rosszul.Valaki segitsen nekem ebbe. Elöre is köszi!! :cry: :cry: :cry:
Szerintem két dolog lehet:vagy a legújabb,6os szoft van a telódon,vagy nem fut a háttérben az Xplore a karbidozás alatt.

szer. márc. 25, 2009 16:47
arany tag

Hozzászólás 
Holian írta:
Sziasztok!

Van rá lehetőség, hogy böngészés közben egy adott szövegrész kijelöljek és beillesszem egy sms-be?

E51-m van, a gyári böngészőn kívül OperaMini-t tettem fel de vagy én vagyok tompa vagy nincs ilyen funkció..

Köszi

Hy!
Az opera miniből létezik módosított változat is.Egy orosz csapat moddolja a véglegesített miniket.Jelenleg a legmagasabb verziószámú a 3.1es-ből van.A 4.1es miniből még csak egy erősen teszt verzió létezik.Ezek a böngészők jelentősen többet tudnak,mint a hivatalos kiadások.Pl a szöveg másolása is a funkciók között van.Lehet csak a képernyőről,vagy akár az egész lapról másolni.Én már hosszú ideje ezt a böngészőt használom telón.A hivatalost meglehetősen ritkán "veszem" elő.
Tapasztalatom szerint a 206teszt6 verzió a legjobb.A 3.1esekkel nekem voltak gondjaim.De egy próbát esetleg megérnek.
Az oldal címe:

szer. márc. 25, 2009 16:34
arany tag

Hozzászólás 
bobvosgy írta:

Megmondom őszintén: segítséggel.A chinatown-t elintézték helyettem. A karbidozásba annak idején nagyon belejöttem, de ezt, hogy kell, én inkább nem írnám le. Hülye vagyok hozzá.

szer. márc. 25, 2009 12:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Brownage írta:
Holian írta:
Sziasztok!

Van rá lehetőség, hogy böngészés közben egy adott szövegrész kijelöljek és beillesszem egy sms-be?

E51-m van, a gyári böngészőn kívül OperaMini-t tettem fel de vagy én vagyok tompa vagy nincs ilyen funkció..

Köszi

Úgy rémlik, mintha korábban lett volna erről szó, és mintha Macika azt írta volna, hogy az internet böngészővel nem működik a kijelölés-másolás-beillesztés. Csak beviteli mezőknél működik a dolog szerintem, ahol kapsz kurzort.

De egyébként a kettőskeresztet nyomvatartva a jobbra-balra nyilakkal tudsz kijelölni, majd még mindig a kettőskereszt nyomvatartása közben a másol-t megnyomod, ezután be tudod máshova illeszteni. De mondom, ehhez szerintem szükséged van kurzorra, csak úgy a böngészőben egy olvasott szöveg egy részét nincs mivel kijelölnöd, mert nem tudsz ráállni kijelölő módba.

A fentieknek megfelelően (ti. hogy beviteli mezőből lehet szöveget másolni) létezik egy jó kis vérbeli fapados módszer, ami visszavezeti a problémát arra, h. pl. OperaMini-t használva annak a weboldalnak, amiből ki szeretnéd másolni a szöveget, a tartalmát betölti egy szövegdobozba.

Mobitol provides a workaround. Feed the URL of a web site into the box on cousinisaac.com/mobitol and it will put the text of the site into a form box, from which you can copy it to paste it somewhere else.

Magyarán:
- beírod a linket az OperaMini-be: http://cousinisaac.com/mobitol
- a [GO] gomb melletti szövegmezőbe beírod az oldalnak a címét
- kiválasztod, h. az oldal szövegét, vagy a HTML forrást töltse-e be az alatta lévő szövegdobozba
- amikor a tartalom megjelenik a szövegdobozban, akkor tudsz belőle másolni

Mondjuk az egész módszer bukó pl. egy index.hu esetében, mert ott marha sok a szöveg, a szövegdoboz tartalmában meg nem lehet keresni.

De még akkor is ki lehet másolni a teljes tartalmat, átrakni v.mi S60-as szövegszerkesztőbe és ott a keresést alkalmazva már könnyen megtalálható a másolni kívánt szöveg.

szer. márc. 25, 2009 12:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Menj át a www.smartnews.hu-ra, ott a Tippeknél van a "HelloOX 1.04-a legegyszerűbb Symbian hack" nevű okosság. Azt próbáld meg. Nekem működött.

szer. márc. 25, 2009 12:25
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. márc. 25, 2009 11:52
arany tag

Hozzászólás 
bobvosgy írta:
Sziasztok!Uj belépő vagyok és abszolút nem boldogulok a szignózással.2napja hernyózok az itt felsorolt variációkkal de nem sikerül.Nokia 6120 classic telóm van. Feltettem a Hellócarbide-t de nem csinál semmit mikor elinditom,nyomok egy menü1-est és kilép,a sys mappa nem nyitható.Volt egy másik fajta hellócarbide az ujjabb fajtákhoz is az kérdezett vagy 17szer mindenre YES aztán kilépett de az X-plore utánna sem nyitja meg a sys mappát,nincs elötte + jel.Ja és volt hogy Kikapcsolt a telóm és ujraindult!! vajon mit csináltam rosszul.Valaki segitsen nekem ebbe. Elöre is köszi!! :cry: :cry: :cry:

Ha a legújabb szoftver van rajta, akkor nem is tudod "karbidozni". Arra egy újabb eljárás van.És nyilván az van, mert az enyém is akkor csinálta ezt, amikor a legújabbra frissítettem.

szer. márc. 25, 2009 11:50
arany tag

Hozzászólás 
Azt lehet tudni, hogy mennyivel fogyaszt kevesebbet a telefon offline módban?

Őszinte leszek:fogalmam sincs,mert konkrétan nem mértem. De feltételezem, ha GSM hálózati üzemmódban kevesebbet fogyaszt,mint kettős üzemmódban, akkor offline-ban még kevesebbet kell, hogy fogyasszon.
Viszont offline üzemmódban nem vagy kitéve annak, hogy 0.49-kor befut egy téves hívás: Pista, akkó hozod a pornófilmöt mög a kannásbort? Má nagyon várunk Juciva...
Ugyanakkor az egyéb riasztó, ébresztő programok működnek.

szer. márc. 25, 2009 11:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Uj belépő vagyok és abszolút nem boldogulok a szignózással.2napja hernyózok az itt felsorolt variációkkal de nem sikerül.Nokia 6120 classic telóm van. Feltettem a Hellócarbide-t de nem csinál semmit mikor elinditom,nyomok egy menü1-est és kilép,a sys mappa nem nyitható.Volt egy másik fajta hellócarbide az ujjabb fajtákhoz is az kérdezett vagy 17szer mindenre YES aztán kilépett de az X-plore utánna sem nyitja meg a sys mappát,nincs elötte + jel.Ja és volt hogy Kikapcsolt a telóm és ujraindult!! vajon mit csináltam rosszul.Valaki segitsen nekem ebbe. Elöre is köszi!! :cry: :cry: :cry:

szer. márc. 25, 2009 11:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Old rocker írta:
topeti írta:
Old rocker írta:
reddoors írta:
[quote="topeti?

köszi srácok
Éjszakára is be vannak kapcsolva a mobilok, de néma üzemmódban vannak. :)

Éjszakára ne néma, hanem offline üzemmódba rakjad - lényegesen kevesebbet fogyaszt. Amellett ezt aváltást - mondjuk 23 órakor offline, reggel 5.58 vissza általános, be tudod állítani egy best profile nevű alkalmazással. Még azt is megteheted, hohy szombat-vasárnapra későbbre állítod be az offline-ből az általánosra álljtást. Egy-egy üzemmódhoz alkalmazások ki-bekapcsolását rendelheted hozzá. Az egyik legjobb program, amit ezen a fórumon ismertem meg, kösz, Red.

Azt lehet tudni, hogy mennyivel fogyaszt kevesebbet a telefon offline módban?

Energy profile-al végeztem mérést. Pár percig hagytam futni normál módban, amit exportáltam, aztán offline módban is, azt is exportáltam.

Excelben csak a világítás nélküli, képernyővédő idő alatti minimális fogyasztást vettem alapul, ekkor mindkét esetben 0,016 - 0,04 közötti teljesítményfelvétele volt a telefonnak.

70 adat átlagát véve az Excel szerint az átlagfogyasztás:
Általános profil (GSM hálózat aktív): 0,02151
Offline módban: 0,02666

Szóval engem nem gyzőzött meg ez az Offline módban SOKKAL kevesebbet fogyaszt, a valós értékek alapján még többet is fogyasztott offlineban egy kicsivel, de még ha ugyanannyit fogyasztana se lenne értelme emiatt offline-ban tárolni a telefont.

szer. márc. 25, 2009 10:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Holian írta:
Sziasztok!

Köszi

Úgy rémlik, mintha korábban lett volna erről szó, és mintha Macika azt írta volna, hogy az internet böngészővel nem működik a kijelölés-másolás-beillesztés. Csak beviteli mezőknél működik a dolog szerintem, ahol kapsz kurzort.

De egyébként a kettőskeresztet nyomvatartva a jobbra-balra nyilakkal tudsz kijelölni, majd még mindig a kettőskereszt nyomvatartása közben a másol-t megnyomod, ezután be tudod máshova illeszteni. De mondom, ehhez szerintem szükséged van kurzorra, csak úgy a böngészőben egy olvasott szöveg egy részét nincs mivel kijelölnöd, mert nem tudsz ráállni kijelölő módba.

szer. márc. 25, 2009 10:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Köszi

szer. márc. 25, 2009 8:05
arany tag

Hozzászólás 
topeti írta:
Old rocker írta:
reddoors írta:
[quote="topeti?

köszi srácok

Éjszakára ne néma, hanem offline üzemmódba rakjad - lényegesen kevesebbet fogyaszt. Amellett ezt aváltást - mondjuk 23 órakor offline, reggel 5.58 vissza általános, be tudod állítani egy best profile nevű alkalmazással. Még azt is megteheted, hohy szombat-vasárnapra későbbre állítod be az offline-ből az általánosra álljtást. Egy-egy üzemmódhoz alkalmazások ki-bekapcsolását rendelheted hozzá. Az egyik legjobb program, amit ezen a fórumon ismertem meg, kösz, Red.

szer. márc. 25, 2009 6:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Python frissítések.
Python 1.9.3
Kép

szer. márc. 25, 2009 6:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Old rocker írta:
reddoors írta:
topeti írta:
Nekem most tűnt csak fel, hogy az E50-esen csak 1 ébresztési időpontot lehet rajta beállítani.
Milyen szoftvert tegyek fel rá, hogy több ébresztést is le tudjon kezelni?

Alarm Manager programot, kikapcsolt állapotban is ébreszt. Telepítéskor lehet vissza kell állítanod a telefon dátumát egy korábbi időpontra elég régi program. ITT!

Viszont nagyon jó program, még akkor is,ha egy átlagos workman nem tudja kihasználni.

Red, a handy alarm pro csak bekapcsolt állapotban riaszt, ugye?

köszi srácok

kedd márc. 24, 2009 22:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 128  Következő