|
Szerző |
Üzenet |
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Mire akarod használni? Ha mindenképp alsókategóriás, akkor miért szempont a kamera?
|
hétf. jún. 15, 2009 16:26 |
|
|
Ktulu
arany tag
Csatlakozott: szomb. nov. 29, 2008 11:08 Hozzászólások: 106 Tartózkodási hely: Bolyaiak városa
|
Vasarolni szeretnek egy alsokategorias olcso mobilt.
A kiszemelt 2 tipus az SE T280 es a Samsung M150.
A problema az, hogy nem tudom melyik mellett dontsek.
Az SE-ben 1.3Mp kamera van, viszont mindossze max 10MB belso memoria, es sajnos nincs USB sem. (+ az FM radio RDS-es)
A Samsungban 0.3Mp-es kamera (VGA), 20MB belso memoria, es USB port is van, de nem adnak hozza kabelt. Ami ugye nem egyszeru miniUSB, hanem speci Samsung ize.
Mi a velemenyetek, melyiket erdemesebb megvenni?
|
hétf. jún. 15, 2009 15:23 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Akoska írta: T-nél?
95 forintot. Már jópár éve.
Köszi. Sosem voltam T-s, most először vagyok és hirtelen megjelent a számlán egy ilyen sor. Ez akkor azt jelenti, hogy a kártyám aranykártya? Bocs a banális kérdésekért, de nem akarom elhinni, mert csak egy egyszerű mobilnetem van, igaz azt fizetem rendesen és automatikusan arany lett a kártyám?
|
pén. jún. 12, 2009 12:03 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
T-nél?
95 forintot. Már jópár éve.
|
pén. jún. 12, 2009 9:24 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Átszámítva mennyit ér 95 aranykártya pont?
|
pén. jún. 12, 2009 7:57 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
laca71 írta: Sziasztok !
Segitséget szeretnék kérni.
Mi a véleményetek, lecserélnétek a n95/8gb telefonotokat egy HTC Touch HD-re Nem lenne vészes anyagilag, de még nem volt Win-es telefonom.
Mit tanácsoltok ,
Elnézést ha nem jó, helyen tettem fel e kérdést .
Üdv Én biztosan nem tenném.
De más lehet az ízlésünk...
|
hétf. jún. 08, 2009 15:03 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
laca71 írta: Sziasztok !
Mi a véleményetek, lecserélnétek a n95/8gb telefonotokat egy HTC Touch HD-re Nem lenne vészes anyagilag, de még nem volt Win-es telefonom.
Mit tanácsoltok ,
Üdv
A wines mobil kissé más hozzáállást kíván az embertől, de meg lehet szokni. Cserébe viszont baromi sok program van rá és elég jól testre szabható - szerintem.
|
hétf. jún. 08, 2009 11:17 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Bubo_ írta: Igen ugyanarra a számra küldtem. A másik telefonról gond nélkül átment.
Az üzenet típusa szöveg, a csatlakozás gsm (de próbáltam csomagkapcsoltan is), a központ száma +36709996500.
Ilyenkor jöhet a jól bevált szervizes duma: próbálj firmware-t frissíteni, esetleg még az is lehet, hogy régebbi a sim kártyád, bár akkor más hiba is előjön.
|
hétf. jún. 08, 2009 11:15 |
|
|
laca71
vas-tag
|
Sziasztok !
Mi a véleményetek, lecserélnétek a n95/8gb telefonotokat egy HTC Touch HD-re
Nem lenne vészes anyagilag, de még nem volt Win-es telefonom.
Mit tanácsoltok ,
Üdv
|
szer. jún. 03, 2009 19:00 |
|
|
Bubo_
ezüst tag
|
Igen ugyanarra a számra küldtem. A másik telefonról gond nélkül átment.
Az üzenet típusa szöveg, a csatlakozás gsm (de próbáltam csomagkapcsoltan is), a központ száma +36709996500.
|
szer. jún. 03, 2009 15:27 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Bubo_ írta: Üdv mindenkinek!
Segítségre van szükségem. Nokia E50-es készülékemről nem tudok sms-t küldeni. SIM kártya rendben, más mobilról kipróbálva. A hibaüzenet a következő: az üzenet nem küldhető el. Az sms központ száma be van állítva. A többi beállítással is variáltam úgy sem megy. Van valakinek valami ötlete?
előre is köszi
Nem ismerem a készüléket, de esetleg nézd meg a beállításoknál, nincs-e a küldési mód véletlenül GPRS-re állítva, illetőleg hogy a formátum esetleg nincs-e faxon, vagy egyéb máson, nem standard üzeneten.
|
szer. jún. 03, 2009 13:33 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Bubo_ írta: Üdv mindenkinek!
Segítségre van szükségem. Nokia E50-es készülékemről nem tudok sms-t küldeni. SIM kártya rendben, más mobilról kipróbálva. A hibaüzenet a következő: az üzenet nem küldhető el. Az sms központ száma be van állítva. A többi beállítással is variáltam úgy sem megy. Van valakinek valami ötlete?
előre is köszi A számot (amire küldenéd) megnézted, minden rendben van vele? Ugyanarra a számra küldtél sikeresen a másik mobillal is?
|
szer. jún. 03, 2009 13:32 |
|
|
Bubo_
ezüst tag
|
Üdv mindenkinek!
Segítségre van szükségem. Nokia E50-es készülékemről nem tudok sms-t küldeni. SIM kártya rendben, más mobilról kipróbálva. A hibaüzenet a következő: az üzenet nem küldhető el. Az sms központ száma be van állítva. A többi beállítással is variáltam úgy sem megy.
Van valakinek valami ötlete?
előre is köszi
|
szer. jún. 03, 2009 12:40 |
|
|
Macika
Moderátor
|
john30 írta: john30 írta: Macika írta: john30 írta: Van 1 másik is, az drágább,de jobban hangzik, az eladó szerint 1 év Motorola mintabolt garancia van a telefonra. Ez már okés, ugye A gyári Motorola garancia nem 24 hónapos, csakúgy mint az SE, a Nokia és a Samsung esetében??? Ezt nem tudom én sem, valaki tudja esetleg (pl. egy "motoszaki") Megkérdeztem az eladót, elismerte ő is, hogy 2 év a garancia a Motorola telefonra, de akkor "teljes áron"-azaz a motoker árán tudja adni a telefont (99e ft), ha csak 1 év a (hivatalos) garancia, akkor jóval olcsóbban (engem nem zavar, hogy 1 vagy 2 év). Ebben van valami "csavar" szerintetek Csak gondolkozz logikusan!
Ha HIVATALOSAN 24 hónap van, akkor azt ki és milyen jogon korlátozza felére.
No és most jön a fontosabb kérdés:
HOGYAN adhatja olcsóbban, ha csak feleannyi a gari rá????
Hidd el, átverés!!!
Azért tudja 24 hónap garival adni, mert az a hivatalos honi forgalomba hozású készülék. Ezért kerül annyiba, amennyibe.
Amire 12 hónap gari van, arra NEM ADHATÓ a hivatalos Motorola garanciajegy, arra csak ő, a saját zsebére vállalhat NEM HIVATALOS garanciát.
|
hétf. jún. 01, 2009 17:59 |
|
|
Volkov
arany tag
|
Sziasztok!
Gyors kérdés:
BT headset vásárlás elött állok. Létezik-e olyan típus, ami egyszerre 2 telefonnal is kapcsolatban van?
Nem csak a párosításra gondolok, hanem hogy ha pl 2 telefon be van kapcsolva, és valamelyik cseng, akkor fel lehessen venni bármelyiket a headsettel.
Köszi!
|
hétf. jún. 01, 2009 17:37 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
john30 írta: Macika írta: john30 írta: Van 1 másik is, az drágább,de jobban hangzik, az eladó szerint 1 év Motorola mintabolt garancia van a telefonra. Ez már okés, ugye A gyári Motorola garancia nem 24 hónapos, csakúgy mint az SE, a Nokia és a Samsung esetében??? Ezt nem tudom én sem, valaki tudja esetleg (pl. egy "motoszaki")
Megkérdeztem az eladót, elismerte ő is, hogy 2 év a garancia a Motorola telefonra, de akkor "teljes áron"-azaz a motoker árán tudja adni a telefont (99e ft), ha csak 1 év a (hivatalos) garancia, akkor jóval olcsóbban (engem nem zavar, hogy 1 vagy 2 év).
Ebben van valami "csavar" szerintetek
|
szer. máj. 20, 2009 10:11 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Akoska írta: Összességében aki azt mondja, hogy egy GSM telefonban nincs IMEI, annak gőze sincs az egészről és kerülni kell vele az üzletelést.
Esetleg empty board teló...
|
szer. máj. 20, 2009 9:39 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Macika írta: A gyári Motorola garancia nem 24 hónapos, csakúgy mint az SE, a Nokia és a Samsung esetében???
Jól tudod. Bár én nem Motorola mintaboltban vettem a Q9-esemet, hanem a Vodafone-nál, de arra is 24 hónap a garancia.
|
kedd máj. 19, 2009 22:54 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Macika írta: john30 írta: Van 1 másik is, az drágább,de jobban hangzik, az eladó szerint 1 év Motorola mintabolt garancia van a telefonra. Ez már okés, ugye A gyári Motorola garancia nem 24 hónapos, csakúgy mint az SE, a Nokia és a Samsung esetében???
Ezt nem tudom én sem, valaki tudja esetleg (pl. egy "motoszaki")
|
kedd máj. 19, 2009 19:54 |
|
|
Macika
Moderátor
|
john30 írta: Van 1 másik is, az drágább,de jobban hangzik, az eladó szerint 1 év Motorola mintabolt garancia van a telefonra. Ez már okés, ugye A gyári Motorola garancia nem 24 hónapos, csakúgy mint az SE, a Nokia és a Samsung esetében???
|
kedd máj. 19, 2009 15:51 |
|
|
john30
arany tag
|
Van 1 másik is, az drágább,de jobban hangzik, az eladó szerint 1 év Motorola mintabolt garancia van a telefonra.
Ez már okés, ugye
|
kedd máj. 19, 2009 14:45 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
A GSM szabvány részeként minden, GSM hálózatra csatlakozó telefonnak az IMEI (International Mobile Equipment Identity) számmal kell bejelentkeznie.
CDMA és TDMA telefonokban nincs IMEI, ott ESN van, de ezek nem is fognak hálózatot a GSM világban.
Most volt nálam egy Nokia 6275i, CDMA, meg sem rezzent a *#06# kódra
Összességében aki azt mondja, hogy egy GSM telefonban nincs IMEI, annak gőze sincs az egészről és kerülni kell vele az üzletelést.
|
hétf. máj. 18, 2009 21:21 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
persze, az még érdekelne, hogy *#06# mit ír ki a telefon? No IMEI number?
|
hétf. máj. 18, 2009 17:19 |
|
|
john30
arany tag
|
Dannyboy írta: Macika írta: Hát hogyne, nincs IMEI száma.
Talán volt, de a szél lefújta. Vagy leesett és kipottyant belőle?
Kamukirály.
10e Ft-ot ajánlj érte alkatrésznek... Jajj Macika, olyan vaskalapos vagy! Nem érted, hogy KÜLFÖLDÖN még imei sem kell a telefonokba és nem is kerülnek pénzbe? Ez a default állapot, és az eladó a jó arc, aki még 2 hetes csökkentett visszavásárlási "garit" is ad, ettől érzi korrektnek az üzletet!
Dannyboy, Macika, Akoska, nagyon köszönöm a segítséget, természetesen részemről nem áll az alku.Igazából azzal "szólta" el magát nálam is, hogy "nincs IMEI" száma...
Inkább nem is variálok a 10e ft-os alkatrész-árral, felesleges vitákat mindig kerülöm, nincs szükségem arra, hogy elküldjön melegebb éghajlatra, ha már egyszer kibújt a szög a zsákból.
Ha majd lesz egy szép V8 Luxury készülék (nem is kell igazából nekem full dobozos, sokadik telefonnak kellene, a fő az N95 másfél éve), akkor majd veszek máshol, mástól...ha tudtok eladót, szóljatok bátran...
|
hétf. máj. 18, 2009 16:11 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
|
Macika írta: Hát hogyne, nincs IMEI száma.
Kamukirály.
10e Ft-ot ajánlj érte alkatrésznek...
Jajj Macika, olyan vaskalapos vagy! Nem érted, hogy KÜLFÖLDÖN még imei sem kell a telefonokba és nem is kerülnek pénzbe? Ez a default állapot, és az eladó a jó arc, aki még 2 hetes csökkentett visszavásárlási "garit" is ad, ettől érzi korrektnek az üzletet!
|
hétf. máj. 18, 2009 16:03 |
|
|
Macika
Moderátor
|
john30 írta: Húha, ezt válaszolta az eladó: "Mivel a telefonnak nincs imei száma ezért nem kapcsolódik a Pannonra mert a Pannon az figyeli az ime számot. A többi szolgáltató nem figyeli ezt.Mivel nincs imei száma így nem tudják letiltani. Papirt tudok írni de max két hétre szóloan és természetesen nem teljes áron tudom visszavásárolni. Szerintem így korrekt. " Nincs a telefonnak IMEI száma Hát hogyne, nincs IMEI száma.
Kamukirály.
10e Ft-ot ajánlj érte alkatrésznek...
|
hétf. máj. 18, 2009 15:55 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
|
john30 írta: Húha, ezt válaszolta az eladó: "Mivel a telefonnak nincs imei száma ezért nem kapcsolódik a Pannonra mert a Pannon az figyeli az ime számot. A többi szolgáltató nem figyeli ezt.Mivel nincs imei száma így nem tudják letiltani. Papirt tudok írni de max két hétre szóloan és természetesen nem teljes áron tudom visszavásárolni. Szerintem így korrekt. " Nincs a telefonnak IMEI száma
Húha! Ez ám a sötétítés! Kerüld el messzire, mert ilyen nincs, mindössze idő kérdése, hogy a többi szolgáltató is tiltsa és onnantól kezdve pedig szaladhatsz a pénzed után. Az imei a telefon azonosítója, olyan, mint az autónak az alváz és motorszáma. Ha nincs, akkor valamilyen módon sáros. Ezt kell mérlegelni és szerintem nem korrekt ez az üzlet. Nagyon kerüli a válaszadást, ez sosem jelent jót, továbbá a papírra is olyan nevet és címet ír, amit akar, ha bukta van, akkor nem látod soha, esetleg, ha a vaterán keresztül kinyered rendőrségi feljelentéssel az adatait. Mind1, eddig ne jusson el a dolog, én azt kívánom.
|
hétf. máj. 18, 2009 14:55 |
|
|
john30
arany tag
|
john30 írta: Akoska írta: Ezzel a srác maga ismerte el, hogy Pannonból a készülék tiltva van.
Hiszen IMEI alapján megy a tiltás minden hálózaton. Nem véletlen, hogy annak átírása új életet lehel egy telefonba, már ahol ez megvalósítható (ennél a modellnél NEM!, tehát ebben ne reménykedj).
Garancia arra, hogy nem tiltják majd a többi hálózatból is, sajnos nincs, ha nem írtok papírt róla (hogy letiltás esetén visszaveszi), akkor szürke zónában maradsz... Akoska, köszönöm szépen, megpróbálkozok ezzel, bár személyes átvételre nincs lehetőség (én Debrecen, eladó Bp.), megkérdezhetem, hogy ír-e egy ilyen papírt nekem, mielőtt leütöm.Ha bevállalja, akkor megveszem, ha nem, akkor nem.
Húha, ezt válaszolta az eladó:
"Mivel a telefonnak nincs imei száma ezért nem kapcsolódik a Pannonra mert a Pannon az figyeli az ime számot. A többi szolgáltató nem figyeli ezt.Mivel nincs imei száma így nem tudják letiltani. Papirt tudok írni de max két hétre szóloan és természetesen nem teljes áron tudom visszavásárolni. Szerintem így korrekt. "
Nincs a telefonnak IMEI száma
|
hétf. máj. 18, 2009 13:43 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
john30 írta: T68m írta: rossz a megfogalmazás. Nem visszavásárlási garancia kell, hanem nyilatkozat arról, hogy az õ tulajdonát képezi az eladni kívánt készülék. Szerintem ilyet úgysem ír.
ha nem ír, akkor nem tiszta a készülék, csak alkatrészárban érdemes megvenni - persze, ha kellenek az alkatrészek.
|
hétf. máj. 18, 2009 13:17 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Akoska írta: Ebben Te vagy jártas. Akkor legyen ez benne.
két dologot fûznék ehhez:
1. az adásvételrõl legyen papír, amiben szerepeljen a vevõ, eladó, adásvétel tárgya és összege. A körítést már mindegy, mivel a akár a te, akár az én általam javasolt szöveg amúgy is következik a jogból. (De abból baj nincs, ha mindkettõt beleteszi: az eladó kijelenti, hogy az eladni kívánt termék a tulajdona és kötelezettséget vállal a visszavásárlásra, ha letiltásra kerül bármely hálózatból)
2. a papír csak annyit ér, hogy kibuktathatja az üzlet létrejötte elõtt az eladó rejtett titkát (letiltott készülék), ugyanis a vásárlás után már lehet lobogtatni a szerzõdést, ha az eladó nem kíván vele foglalkozni, senki se fog évekig bíróságra járni egy teló miatt.
|
hétf. máj. 18, 2009 13:15 |
|
|
john30
arany tag
|
T68m írta: rossz a megfogalmazás. Nem visszavásárlási garancia kell, hanem nyilatkozat arról, hogy az ő tulajdonát képezi az eladni kívánt készülék.
Szerintem ilyet úgysem ír.
Ami érdekes, hogy jogász vagyok, de abszolút nem ez a specialitásom, azt tudom, mi van a Btk-ban és a Ptk-ban, de a telefonbizniszben levő "dolgokról" csak itt szoktam olvasni...
|
hétf. máj. 18, 2009 12:09 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Ebben Te vagy jártas. Akkor legyen ez benne.
|
hétf. máj. 18, 2009 11:49 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
rossz a megfogalmazás. Nem visszavásárlási garancia kell, hanem nyilatkozat arról, hogy az õ tulajdonát képezi az eladni kívánt készülék.
|
hétf. máj. 18, 2009 11:39 |
|
|
john30
arany tag
|
Akoska írta: Ezzel a srác maga ismerte el, hogy Pannonból a készülék tiltva van.
Hiszen IMEI alapján megy a tiltás minden hálózaton. Nem véletlen, hogy annak átírása új életet lehel egy telefonba, már ahol ez megvalósítható (ennél a modellnél NEM!, tehát ebben ne reménykedj).
Garancia arra, hogy nem tiltják majd a többi hálózatból is, sajnos nincs, ha nem írtok papírt róla (hogy letiltás esetén visszaveszi), akkor szürke zónában maradsz...
Akoska, köszönöm szépen, megpróbálkozok ezzel, bár személyes átvételre nincs lehetőség (én Debrecen, eladó Bp.), megkérdezhetem, hogy ír-e egy ilyen papírt nekem, mielőtt leütöm.Ha bevállalja, akkor megveszem, ha nem, akkor nem.
|
hétf. máj. 18, 2009 11:34 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Ezzel a srác maga ismerte el, hogy Pannonból a készülék tiltva van.
Garancia arra, hogy nem tiltják majd a többi hálózatból is, sajnos nincs, ha nem írtok papírt róla (hogy letiltás esetén visszaveszi), akkor szürke zónában maradsz...
|
hétf. máj. 18, 2009 11:26 |
|
|
k_chris
platina tag
|
T68m írta: k_chris írta: kérdés: nagyszülőm igénye: nagymamámék szeretnék egymást átalánydíjért hívni ingyen. melyik szolgáltató melyik prepaid/olcsó előfizetéses csomagja képes ezt biztosítani a legköltséghatékonyabban? (most nem az első pár hónap akciósságára gondolok elsősorban hanem hosszútávra) Nekem a tré megoldása tetszik, ahol dominót is be lehet vonni az ingyendumába.
ez korrekt havi 890Ftért. viszont szeptembertől mi lesz várhatóan szerinted? meghosszabbítják v megemelik? megszüntetni csak nem szüntetik meg...
|
hétf. máj. 18, 2009 11:05 |
|
|
john30
arany tag
|
Dannyboy írta: john30 írta: ... Szerinted Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, de szerintem felejtős a buli, nagyon kamuszagú!
Dannyboy, köszönöm a véleményedet, minden segítő szándékú választ köszönök, nem csak a megszólítottét.
Akoska, azért a Te véleményedet is várom, addig nem lépek semmit sem a biznisz ügyében...
|
hétf. máj. 18, 2009 9:59 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
|
john30 írta: ... Szerinted
Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, de szerintem felejtős a buli, nagyon kamuszagú!
|
hétf. máj. 18, 2009 9:32 |
|
|
john30
arany tag
|
Akoska írta: A telefon jól néz ki, de azért megkérdeztem az eladót, miért nem akar menni a teló Pannonnal.
Mert ha független, akkor mindhárommal megy, ha függő, akkor csak eggyel, ha tiltva van akkor lehet ilyesmi.
Ezért gyanús.
Hogy "nem tilthatják le", ezt őneki bemondásra el kell hinned, bizonyítani nem fogja tudni.
Írni kell átvételkor egy papírt, hogy a készülék nincs tiltva sehonnan és úgy is marad, valamint ha mégis tiltják, akkor az eladó köteles eredeti áron visszavenni a készüléket Tőled. Ha nincs vele gond, akkor a srác ebbe is bele fog menni, ha akadékoskodik, akkor el a kezekkel...
Látom, megkérdezted (ha Te vagy vaterán Akoska69) hogy miért nem megy pannon, láttad a választ?
"Hello Azért mert olyan Imei száma van."
Szerinted
|
hétf. máj. 18, 2009 7:35 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
k_chris írta: kérdés: nagyszülõm igénye: nagymamámék szeretnék egymást átalánydíjért hívni ingyen. melyik szolgáltató melyik prepaid/olcsó elõfizetéses csomagja képes ezt biztosítani a legköltséghatékonyabban? (most nem az elsõ pár hónap akciósságára gondolok elsõsorban hanem hosszútávra)
Nekem a tré megoldása tetszik, ahol dominót is be lehet vonni az ingyendumába.
|
hétf. máj. 18, 2009 1:18 |
|
|
k_chris
platina tag
|
kérdés: nagyszülőm igénye: nagymamámék szeretnék egymást átalánydíjért hívni ingyen. melyik szolgáltató melyik prepaid/olcsó előfizetéses csomagja képes ezt biztosítani a legköltséghatékonyabban? (most nem az első pár hónap akciósságára gondolok elsősorban hanem hosszútávra)
|
vas. máj. 17, 2009 23:05 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
A telefon jól néz ki, de azért megkérdeztem az eladót, miért nem akar menni a teló Pannonnal.
Mert ha független, akkor mindhárommal megy, ha függő, akkor csak eggyel, ha tiltva van akkor lehet ilyesmi.
Ezért gyanús.
Hogy "nem tilthatják le", ezt őneki bemondásra el kell hinned, bizonyítani nem fogja tudni.
Írni kell átvételkor egy papírt, hogy a készülék nincs tiltva sehonnan és úgy is marad, valamint ha mégis tiltják, akkor az eladó köteles eredeti áron visszavenni a készüléket Tőled.
Ha nincs vele gond, akkor a srác ebbe is bele fog menni, ha akadékoskodik, akkor el a kezekkel...
|
vas. máj. 17, 2009 21:08 |
|
|
john30
arany tag
|
Akoska írta: Miért nem megy minden hálózaton?
Ha tiltás miatt nem megy, akkor egyértelműen NEM a válasz.
Kb. alkatrészárban, max. 20-ért vennék meg egy ilyet...
Az eladó szerint nem tiltható le, és külföldről van a készülék, magyar nyelv van benne, amúgy a vaterán hírdetik, nézz rá Akoska(és/vagy Macika "földim"), ha megkérhetlek, és véleményezd nekem, nem akarok "befürödni"...köszönöm előre is, itt a link:
http://www.vatera.hu/motorola_v8_razr_a ... 29697.html
|
vas. máj. 17, 2009 20:17 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Miért nem megy minden hálózaton?
Ha tiltás miatt nem megy, akkor egyértelműen NEM a válasz.
Kb. alkatrészárban, max. 20-ért vennék meg egy ilyet...
|
vas. máj. 17, 2009 20:12 |
|
|
john30
arany tag
|
Szerintetek megér egy Moto V8 Luxury teljesen új, fóliázott (csak: töltő,adatkábel és headset) 40e huf-ot (no gari, külföldről hozott, csak t és v hálózaton működik állítólag)?
(Az ár a lényeges/kérdéses, mivel "csak" sokadik telefonnak lenne)
|
vas. máj. 17, 2009 20:04 |
|
|
emma
vas-tag
|
Köszönöm a gyors válaszokat.Sajnos a hívásrészletezőn csak a kimenő hívások vannak.
|
csüt. máj. 14, 2009 20:04 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Max marad a hívásrészletező, de ez nem hip-hop működik, meg kártyásoknál amúgy is macerás.
|
csüt. máj. 14, 2009 19:36 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Ha törölted a híváslistáról, akkor itt a vége. Nem lehet visszahozni.
|
csüt. máj. 14, 2009 18:12 |
|
|
emma
vas-tag
|
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Töröltem a telefonomról (Nokia 6300)
egy bejövő hívást, a szám nagyon fontos lenne nekem.Nem lehet azt előkeresni valahogy belőle?
Előre is köszönöm!
|
csüt. máj. 14, 2009 16:26 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Koszi, tovabbitom
|
csüt. máj. 07, 2009 21:38 |
|