Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 12:42

Hozzászólás a témához  [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 128  Következő
Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
hammer írta:
Igen, "exittel" lépjél ki, ugy is müködik.

Köszönöm szépen, kipróbálom!

pén. júl. 10, 2009 8:45
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen, "exittel" lépjél ki, ugy is müködik.

pén. júl. 10, 2009 8:35
ezüst tag

Hozzászólás 
hammer írta:
Ugy is, ha nem futtatod a háttérben?Mert a 6220 c.-re nekem semmilyen negativ hatással nem volt, pedig annak elég gyenge az aksija .

Lehet úgy használni, hogy nem fut a háttérben?

Amúgy a Samsungnak vannak érdekes dolgai, szeretik a saját hülye dolgaikat rákényszeríteni a licence-szelt rendszerekre...

pén. júl. 10, 2009 8:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Ugy is, ha nem futtatod a háttérben?Mert a 6220 c.-re nekem semmilyen negativ hatással nem volt, pedig annak elég gyenge az aksija .

pén. júl. 10, 2009 8:11
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="reddoors"][b]DrJukka ismételten nagyon hasznos alkalmazása, Key Lock Clock néven.[b]

Sajnos az i8510-est egy éjszaka alatt lemeríti, ha szabad megjegyeznem...

pén. júl. 10, 2009 7:32
Moderátor

Hozzászólás 
Milyen jó lenne, ha menne N85-ön is!

Szerk: ÉS IGEN, megy rajta!!! :rulez:

szer. júl. 08, 2009 20:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
DrJukka ismételten nagyon hasznos alkalmazása, Key Lock Clock néven.
Az aktuális időt tudjuk megnézni "alvó" állapotban ,ha AKTIVÁLVA van a billentyűzárunk.
Hasonlóan működik mint az E66 készülékek esetében, miután lekapcsol a kijelző egy tetszőleges gomb lenyomásával megjelenik az idő dátum a kijelzőn.
Nokia 5800-án is tökéletesen működik. Szignózni kell , viszont a hivatalos módszer is alkalmazható OPEN SIGNED(első oldal).
Kép
A hivatalos oldalról: ITT!

szer. júl. 08, 2009 17:50
arany tag

Hozzászólás 
http://data.hu/get/1547749/Tutorial.doc.html

Szivesen!

szer. júl. 08, 2009 14:39
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Eragon írta:
Bocsi,akkor félreértettelek!Így viszont már nem értem a kérdést.Ha nem a szignófájlok lekérése a kérdés,akkor a szignózás menete?
Pontosítanád?

Linkeltem a lefordítandó szöveget, .doc formátumban! :)

szer. júl. 08, 2009 13:43
arany tag

Hozzászólás 
Bocsi,akkor félreértettelek!Így viszont már nem értem a kérdést.Ha nem a szignófájlok lekérése a kérdés,akkor a szignózás menete?
Pontosítanád?

szer. júl. 08, 2009 13:35
vas-tag

Hozzászólás 
Eragon írta:
vjano írta:
Üdv Mindenkinek!
A problémám a következő:
Az újfajta szignó elkészítésének leírását hiába fordíttatom le onlány fordítókkal, nem kapok használható fordítást!
Megtenné valaki, hogy lefordítja, és beszúrja ide a fordítást, vagy ami még jobb, elküldi az email címemre?
Előre is köszönöm!
http://www.freeweb.hu/janosymbian/Tutorial.doc
(\,,/)
( ':' )
(''')(''')
Üdv: Janó
Hali!Az előző két oldalon is be van linkelve az OPDA help.De íme újra:)
Van egy új kínai oldal is,ahol szignófájlokat lehet kérni.A topicban írtak szerint hamarabb elkészülnek a fájlok,mint az OPDA-n.
De van összeköttetes is a két oldal között.

Köszönöm, ezt tudtam is, de nem ez volt a kérésem! :?

szer. júl. 08, 2009 11:57
arany tag

Hozzászólás 
vjano írta:
Üdv Mindenkinek!
A problémám a következő:
Az újfajta szignó elkészítésének leírását hiába fordíttatom le onlány fordítókkal, nem kapok használható fordítást!
Megtenné valaki, hogy lefordítja, és beszúrja ide a fordítást, vagy ami még jobb, elküldi az email címemre?
Előre is köszönöm!
(\,,/)
(''')(''')
Hali!Az előző két oldalon is be van linkelve az OPDA help.De íme újra:)
Van egy új kínai oldal is,ahol szignófájlokat lehet kérni.A topicban írtak szerint hamarabb elkészülnek a fájlok,mint az OPDA-n.
De van összeköttetes is a két oldal között.

szer. júl. 08, 2009 11:51
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv Mindenkinek!
A problémám a következő:
Előre is köszönöm!
(\,,/)
(''')(''')

kedd júl. 07, 2009 12:06
arany tag

Hozzászólás 
dpetibane írta:
Én úgy tudom ezen javítottak a legújabb 6.8-as MDictionary-ban, de nekem mégsem megy? Másnak sem?

Nekem tökéletesen megy.

vas. júl. 05, 2009 19:27
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
dpetibane írta:
A SlovoEd-ből melyik a legújabb progi...?

3.20

vas. júl. 05, 2009 19:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Na megkerestem az MDictionary 3rd adatbázisát és felraktam. Sajnálatosan ha rákeresek egy ékezetes szóra, pl: ház, akkor nem találja meg, csak az "a"-ig jut el :( Én úgy tudom ezen javítottak a legújabb 6.8-as MDictionary-ban, de nekem mégsem megy? Másnak sem?

A SlovoEd-ből melyik a legújabb progi és szótár db?

Köszi

vas. júl. 05, 2009 10:06
ezüst tag

Hozzászólás 
maaniac írta:
dpetibane írta:
Hello!
kérlek adjatok valami jó angol-magyar szótárprogit E51-re mert a SlovoEd az kiakaszt: ha keresek egy szót angolul, majd a találatokat beírva magyarul már nem hozza vissza az angolt :s Nemtom mennyire érthető? Magyarán nem megbízható, mintha nem 1 adatbázist használna.köszi

szótárprogira a másik lehetőség az Mdict, innen letöltheted mdictionary v6.8 S60v3 és hozzá a szótárak 1csomag, 2csomag. A 2 csomagot egyben kell kicsomagolni.

Hello,

te, nekem rossz adatbázist adtál meg szerintem, mert nem is engedi telepíteni. Ez az S60 2nd adatbázisa nem?

vas. júl. 05, 2009 9:35
vas-tag

Hozzászólás 'Ja'te'kpadla's'
A fent (magyarul) emli'tett ja'te'kgya'rto' 238 java ja'te'ka kerult az oldalamra. Ha p.uzenetet i­rsz, megirom a cimet va'laszke'nt!

Jano, kedves Tőled, hogy ékezetesen próbálsz írni, ahogy egy magyar fórumon azt illik is, de egy, már szinte felismerhetetlenségig össze"kódolódott" hozzászólásod kijavítgatása és az azóta írtak olvasása után inkább azt mondom: ne használj ékezeteket légyszi!! Köszönöm - Ákoska

szomb. júl. 04, 2009 15:07
ezüst tag

Hozzászólás 
vjano írta:
Pityaaaa írta:
rittinger zoltán írta:
Szerintem nem fogsz találni.Ha lenne ilyen program,rengeteg hard resetet lehetne vele megspórolni. :)

Sajnálom.
Azért köszi!

Nem tudom, mennyire hatékony, próbáld meg ezt!
http://www.freeweb.hu/janosymbian/sista ... 40x320.sis

Köszi,kipróbálom!

pén. júl. 03, 2009 19:23
vas-tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
OFF
balu0102 írta:
[...]
Alapvet�en nem Êrted az egÊszet... Nem hiszem, hogy túl sok fórumon megfordultål volna. Alapvet�en engem az zavar piszkos módon, hogy mÊg csak meg se próbåltad magad megoldani, inkåbb olyanokat írogatsz, hogy Ên szerinted nevetsÊges vagyok, ennyi energiabefektetÊssel pedig megfoghattad volna az egeret Ês 3 kattintåssal megcsinålhattad volna magad is rÊg. Szóval engem a hajlandósåg teljes hiånya zavar, Ês az elvårås, hogy majd mås oldja meg helyetted. Ha hexåban szignózni volt energiåd, erre vajh' miÊrt nem...?
ON

Mås: tapasztalatokra lenne szßksÊgem, szerintetek melyik a legjobban hasznålható fåjlkezel� progi S60 5th edition-re?

�dv!

Ez nem is lehet kérdés! XPLORE! Kiadtak ugyan egy frissítést a Feexplorer-hez, de messze nem tud annyit, ráadásul a rar kicsomagolást sem tudja...

csüt. júl. 02, 2009 8:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
OFF
balu0102 írta:
[...]
Alapvetően nem érted az egészet... Nem hiszem, hogy túl sok fórumon megfordultál volna. Alapvetően engem az zavar piszkos módon, hogy még csak meg se próbáltad magad megoldani, inkább olyanokat írogatsz, hogy én szerinted nevetséges vagyok, ennyi energiabefektetéssel pedig megfoghattad volna az egeret és 3 kattintással megcsinálhattad volna magad is rég. Szóval engem a hajlandóság teljes hiánya zavar, és az elvárás, hogy majd más oldja meg helyetted. Ha hexában szignózni volt energiád, erre vajh' miért nem...?
ON

Más: tapasztalatokra lenne szükségem, szerintetek melyik a legjobban használható fájlkezelő progi S60 5th edition-re?

Üdv!

csüt. júl. 02, 2009 6:10
ezüst tag

Hozzászólás 
vjano írta:
OPDA nélküli szignózás!!!
Valaki tesztelné? Nincs rá időm! :(
http://www.freeweb.hu/janosymbian/drakkarius.rar

Tesztelve. Tökéletesen működik Eddig a legegyszerűbb módja a cer és key fileok megszerzésének. dupla post-ért bocs..elnéztem.. A léyneg h nagyon jó a leírás is és működik is.

szer. júl. 01, 2009 20:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Eltaláltad, már nem lehet akármennyit kérni, csak kulimunkával, ugyanis kredithez kötött, a kreditekért meg görcsölni kell.
Ha engem kívántál minősíteni, sikerült magadat. (A "köcce" szó milyen nyelv melyik dialektusa?)
Gondolom, azóta se vetted a fáradságot, hogy hármat kattints...
Tudod, egy fórumon akkor illik kérni, kérdezni, ha annak ellenére, hogy mindent megpróbáltál megtenni, magadtól mégsem tudod megoldani a dolgot.
Mellesleg az első válaszomban linkeltem leírást, amiből pofonegyszerű a dolog. Én pont annyit tettem az ügyben, amennyit kell egy fórumon.
Üdv!

"Tudod, egy fórumon akkor illik kérni, kérdezni, ha annak ellenére, hogy mindent megpróbáltál megtenni, magadtól mégsem tudod megoldani a dolgot. " no comment :)illetve mégis....nevetséges vagy..ne terheljük tovább a topicot semmitmondó szöveggel.
Annak pedig köszönöm aki privátban segített.

szer. júl. 01, 2009 19:36
vas-tag

Hozzászólás 
Hackelt telóra!
Ez is hasznos lehet, még mielőtt a hard reset mellett döntenénk!
http://www.freeweb.hu/janosymbian/telepites.php

szer. júl. 01, 2009 17:18
vas-tag

Hozzászólás 
vjano írta:
Pityaaaa írta:
rittinger zoltán írta:
Szerintem nem fogsz találni.Ha lenne ilyen program,rengeteg hard resetet lehetne vele megspórolni. :)

Sajnálom.
Azért köszi!

Ez pedig a *.jar fájlokat teszi rendbe...
http://www.freeweb.hu/janosymbian/midle ... .s60v3.sis

szer. júl. 01, 2009 16:11
vas-tag

Hozzászólás 
Pityaaaa írta:
rittinger zoltán írta:

Sajnálom.
Azért köszi!

szer. júl. 01, 2009 16:06
vas-tag

Hozzászólás 
OPDA nélküli szignózás!!!
Valaki tesztelné? Nincs rá időm! :(
http://www.freeweb.hu/janosymbian/drakkarius.rar

szer. júl. 01, 2009 15:45
arany tag

Hozzászólás 
Ha valakinek sikerülne a készülékére letöltenie ezt:

http://www.sic-software.com/modules.php ... -Watch+FAQ

és esetleg kinyernie valahogy a sys file-t a hépezetéből, és mindezek után még el is tudná küldeni... Na arra nagyon felnéznék! elméletileg a 2.2-es verzió a legújabb.

Amúgy nem értem miért, de az N97 belső böngészője a cég szerint nem mobil böngésző:((((

Köszönet!!!

szer. júl. 01, 2009 0:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
balu0102 írta:
McLaca írta:
És miből gondolod, hogy másnak több kedve van regisztrálni, ráadásul más miatt? Az egész művelet kb. 2 perc, azért ennyire ne legyél önállótlan...

Üdv!

egy regisztrációval bármennyit lehetett kérni régen. vagy ez már megváltozott? mert én is kértem régen másnak. nem vagyok önállótlan de azért köcce az értelmes hsz-t, de nem kértem senkit h regisztráljon nekem.

Eltaláltad, már nem lehet akármennyit kérni, csak kulimunkával, ugyanis kredithez kötött, a kreditekért meg görcsölni kell.
Ha engem kívántál minősíteni, sikerült magadat. (A "köcce" szó milyen nyelv melyik dialektusa?)
Gondolom, azóta se vetted a fáradságot, hogy hármat kattints...
Tudod, egy fórumon akkor illik kérni, kérdezni, ha annak ellenére, hogy mindent megpróbáltál megtenni, magadtól mégsem tudod megoldani a dolgot.

Mellesleg az első válaszomban linkeltem leírást, amiből pofonegyszerű a dolog. Én pont annyit tettem az ügyben, amennyit kell egy fórumon.

Üdv!

kedd jún. 30, 2009 21:01
ezüst tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Terminal fórum widget, kétféle ikonnal. Egyszerre csak az egyik legyen telepítve. Rá klikkelve közvetlen link vezet a fórumra. Aki hasznosnak tartja használja, én csak a kíváncsiságból készítettem el :D ha már a nokiaprogramos kollégák is megcsinálták.
:D :D :D
Terminal widget

KépKép

Reddors!
A baloldali támarészlet nagyon klassz,irnál egy linket,hol találom meg az egészet?Nagyon tetszik!!!!
Előre is köszi. :D

kedd jún. 30, 2009 20:36
ezüst tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
És miből gondolod, hogy másnak több kedve van regisztrálni, ráadásul más miatt? Az egész művelet kb. 2 perc, azért ennyire ne legyél önállótlan...

Üdv!

egy regisztrációval bármennyit lehetett kérni régen. vagy ez már megváltozott? mert én is kértem régen másnak. nem vagyok önállótlan de azért köcce az értelmes hsz-t, de nem kértem senkit h regisztráljon nekem.

kedd jún. 30, 2009 20:28
Moderátor

Hozzászólás 
Tsanya79 írta:
Sziasztok!

Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, vagy ha rossz helyen... Sajna most nincs időm végigolvasni minden hozzászólást.
A páromnak van egy Nokia 6220 Classic-ja, amit elég sokszor leejt... A legutóbbi leesés óta a Mobile Shell nem működik?! Egy pillanatra felvillan, majd el is tűnik. Nincs beragadva egy gomb sem, már próbáltam több verziót újratelepíteni, de úgy sem megy.
Valakinek esetleg ötlete?
Egy Samsung B2100-as határozottan jó ötlet szerintem.
A 6220-ban egy rakás nagyon érzékeny technika van, QVGA kijelző, xenon vaku, vékonyított design, mind-mind igen sérülékeny, csak olyanoknak való, akik tudnak vigyázni a telefonjukra.

Nem hiszem, hogy aki naponta koccan az autójával, annak egy 10millás Bömbi a jó megoldás, esetleg elég lenne egy olcsó(bba)n javítható Peugeot 206-os is.

kedd jún. 30, 2009 15:01
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, vagy ha rossz helyen... Sajna most nincs időm végigolvasni minden hozzászólást.
A páromnak van egy Nokia 6220 Classic-ja, amit elég sokszor leejt... A legutóbbi leesés óta a Mobile Shell nem működik?! Egy pillanatra felvillan, majd el is tűnik. Nincs beragadva egy gomb sem, már próbáltam több verziót újratelepíteni, de úgy sem megy.
Valakinek esetleg ötlete?

kedd jún. 30, 2009 13:59
ezüst tag

Hozzászólás 
köszke

kedd jún. 30, 2009 12:35
ezüst tag

Hozzászólás 
puriel írta:
Ez a Smart Movie csak nekem bénázik, hogy amit felvettem videót akadozva játsza le?! :x

Én a 4.10eset használom és semmi ilyesmi nem jelentkezik. A 4.15et nem is próbáltam úgyh tapasztalatom nincs róla. Esetleg próbáld ki ezt: 4.10es SmartMoviev4.10.zip és hozzá a magyarítás Smartmovie 4.10 Magyarítás.sisx

kedd jún. 30, 2009 2:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez a Smart Movie csak nekem bénázik, hogy amit felvettem videót akadozva játsza le?! :x

hétf. jún. 29, 2009 19:22
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:

Sajnálom.
Azért köszi!

hétf. jún. 29, 2009 19:01
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. jún. 29, 2009 15:19
ezüst tag

Hozzászólás 
pll írta:
Pityaaaa írta:
Sziasztok!
Létezik-e E51-re olyan szoftver ami kitakarítja a készülék registrijét illetve eltávolítja a már nem használt fájlmaradékokat amit a sok telepítés hagyott maga után?
Mint pl. a CC Cleaner a windosban.

A hard reset biztos, de az minden egyebet is, viszont attól tutibb biztos nincs.

Ezt szeretném elkerülni.
Tehát PROGIT! keresek rá.
Azért köszi a választ!

vas. jún. 28, 2009 20:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Pityaaaa írta:
Sziasztok!
Létezik-e E51-re olyan szoftver ami kitakarítja a készülék registrijét illetve eltávolítja a már nem használt fájlmaradékokat amit a sok telepítés hagyott maga után?

A hard reset biztos, de az minden egyebet is, viszont attól tutibb biztos nincs.

vas. jún. 28, 2009 20:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

vas. jún. 28, 2009 20:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Old rocker írta:
Sziasztok, szerintetek tavaly novemberben vásárolt témobilos NokiaE66 már HelloOX-es, vagy még "karbidozható"?
(A sw verziót nem tudom... még nincs kézben a készülék, csak lesz.)

a 210-es biztos, de talán a 200-as is már csak HelloOx-el hackelődik.
Azelőtt jó a carbid. Én mindent OPDA-val szignózok, és eddig minden ment hack nélkül.

vas. jún. 28, 2009 19:01
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok, szerintetek tavaly novemberben vásárolt témobilos NokiaE66 már HelloOX-es, vagy még "karbidozható"?
(A sw verziót nem tudom... még nincs kézben a készülék, csak lesz.)

vas. jún. 28, 2009 17:36
ezüst tag

Hozzászólás 
puriel írta:
hy! Smart Movie 4.15-ös fent van itt valahol linkelve? vagy honnan tudnám beszerezni? :wink:

a hivatalos honlapról smartmovie_symbian_lcg_4_15.zip

vas. jún. 28, 2009 12:22
ezüst tag

Hozzászólás 
hy! Smart Movie 4.15-ös fent van itt valahol linkelve? vagy honnan tudnám beszerezni? :wink:

vas. jún. 28, 2009 11:44
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

szomb. jún. 27, 2009 20:51
ezüst tag

Hozzászólás 
anno e51-hez kértem ezen az ldalon, és már most nem tok belépni.nem akarok ujra regelni..de mind1

szomb. jún. 27, 2009 20:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mondjuk Te magad? :)

Ebben a doksiban benne van minden, kizárt, hogy ebből ne menne:

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&download=24952

Üdv!

szomb. jún. 27, 2009 10:29
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok! lenne valaki aki kérne nekem 5800-hoz cer és key file-t?

szomb. jún. 27, 2009 9:56
ezüst tag

Hozzászólás Re: N97
moco22 írta:
futurex írta:
Sziasztok! Tudja valaki, hogyan lehet Nokia N97-et HelloOX segitsĂŠgĂŠvel szignĂłzni?

ki lett prĂłbĂĄlva az Ăśsszes hellox mĂŠg egyik sem megy rajta ĂĄllĂ­tĂłlag :(

KĂśszĂśnĂśm a vĂĄlaszt! Sajnos ĂŠn is ezt tapasztaltam.

szomb. jún. 27, 2009 6:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 128  Következő