|
Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Akoska írta: http://www.fogyasztok.hu/cikk/20090826/mobiltelefon_markaszerviz_idohuzas/ Sajnos ez sokaknak ismerős...
Érdekes.
Nekem bő 3 hét után csereutalványt küldött a Nokia.
Igaz, így is közel 1 hónapot voltam teló nélkül, de szó nem volt arról, hogy 2 vagy több hónap teló nélkül.
Mellesleg a készüléket javításra MINDIG akkumulátor, memória- és SIM-kártya valamint HÁTLAP NÉLKÜL veszik be.
Tehát NEM IGAZ, hogy hátlapot kell vennie a tulajnak, a régi készüléknek megmaradt a hátlapja.
Ha meg nem vigyázott rá is igencsak karcos, akkor bizony kell újat venni, na de azt miért fizetné a szerviz?
|
pén. aug. 28, 2009 13:19 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
T68m írta: A három napos csere se ér semmit, ha 3 évig tartó bírósági eljárással tudod kikényszeríteni...
A vodánál már működik rendesen a 3 napos csere, nem úgy, mint régebben.
Persze csak akkor, ha tényleg rossz a teló, ha csak éppen nem tetszik pl a színe a (L)usernek, akkor nem nagyon cserélgetjük...
|
pén. aug. 28, 2009 12:24 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Akoska írta: http://www.fogyasztok.hu/cikk/20090826/mobiltelefon_markaszerviz_idohuzas/ Sajnos ez sokaknak ismerõs...
semmit nem tehetsz. A három napos csere se ér semmit, ha 3 évig tartó bírósági eljárással tudod kikényszeríteni. Egyszerûen meg kell érteni az embereknek, hogy nem szabad az ipariszemétgyártó vállalattól (és a vodától) vásárolniuk, vagy ha igen, akkor magukra vessenek.
|
pén. aug. 28, 2009 11:40 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
|
pén. aug. 28, 2009 9:14 |
|
|
React4
ezüst tag
|
Hát asszem mégsem lesz semmi belőle. Ma venni akartam egy ilyen tarifát,de állítólag két éves hűséggel lehet csak,s adnak hozzá egy ratyi telót. Egyszerűen nem hiszem el,mennyire nincs alternatíva az analóg piacon. Ok,ez a digitális kor,de mihez kezdek vele,ha olyanoknak kell,akik az "analóg érában nőttek fel????" Készülékre abszolút nincs szükségem,akár aláírnék 1 évet is,de 2 év az már túl sok.
React4 írta: Akkor jól láttam. Jó lesz ez nekem,olcsóbban jövünk ki havonta,szám marad s mellé a vezetékes státus is. A drótot se szedik le,így ha valamiért kellene újra a "vezetékes vezetékes",pl. dsl,nem kell várni senkire. Egy szó mint száz: köszönöm a segítséget Laca! Üdv: Joe McLaca írta: Pardon, kissé elfeledkeztem a dologról. Most gyorsan ránéztem, a T-nél nincs említés arról, hogy vezetékes számot rá lehet hordozni, vagy kaphat vezetékes számot a kártya, és az árai is magasabbak, úgyhogy szerintem nem játszik.
Üdv!
|
csüt. aug. 27, 2009 14:12 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Használható - a telefon számára. Nem ajánlott belemásolni dolgokat, mert megfeküdhet.
Üdv!
|
kedd aug. 18, 2009 19:31 |
|
|
bdpress
vas-tag
|
McLaca írta: A D az a szabad RAM.
Üdv!
Köszi Laca az infót, akkor használható az is.
|
kedd aug. 18, 2009 18:23 |
|
|
Lalamper
arany tag
|
Gyorskérdés!
Apósnak kellene egy Nokia a következő paraméterekkel, segítsetek,
nem találom a megfelelőt:
- egyszerű kezelhetőség
- gumi (szerű) billentyűzet (jó nagy újjai vannak)
- minél nagyobb display (legyen színes)
- sw bugoktól mentes
- T-s vagy független legyen
Amit néztem az nokia 1208, de sok **** hallottam róla. Állítólag lefagy
, halk a hangszóró, stb.
Kinek van tapasztalata? Köszi a segítséget, tippeket privi üzibe várom!
ps: 1208 szájzár levehető? vodánál van 4900ért, nem rossz ár
|
kedd aug. 18, 2009 9:12 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
A D az a szabad RAM.
Üdv!
|
vas. aug. 16, 2009 16:13 |
|
|
bdpress
vas-tag
|
Buta kérdés de érdekel
Sziasztok, van egy Nokia 6210 Navigátor, nagyon jó telcsi, kb ez a harmincadik telóm , ezt a navigáció miatt akartam, prímán is megy egy kis "varázslásokkal" örökre. De megszeretném tudni, a telóban van4 meghajtó, első a c az belső mem, 120 M, a második a D ez 77 M fogalmam sincs mire való, a harmadik E ez a kártya, a negyedik a Z a rom, ez is tiszta. Na a D vel nem tudok mit kezdeni, mivel rajta semmi, a teljes 77,0 M, a szabad is annyi. van benne 4 könyvtár, cbs, Private,System,Wap. A gyökérbe másolhatok, meg a system könyvtárba is ki - be, de a többi nem kezelhető, nem hozzáférhető, nem tudom ennek mi a szerepe. Ha tudjátok köszi.
|
vas. aug. 16, 2009 9:29 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 23, 2006 7:56 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Budapest
|
Értem.
Köszi
|
szomb. aug. 15, 2009 19:18 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Fancy-boy írta: Üdv mindenkinek!
A következő érdekelne:
Vettem az angol ebayen egy telefont, és az eladó küldött hozzá csak úgy grátisz, egy O2 aktiválatlan sim kártyát.(az van ráírva a "lapra" amiből kitörtem hogy 2G Online Prepay Maldives Sim) Az érdekelne hogy én itthon tudnám esetleg használni?És ha igen akkor hogy kell aktiválni?
köszönöm Ez a Maldiv-szigeteki O2.
Gyanítható, hogy 1-2 perc vagy 4-5 SMS-nél többet nem tudsz vele elkölteni...
Az meg szerintem nem éri meg az utánajárást...
|
szomb. aug. 15, 2009 17:25 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 23, 2006 7:56 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Budapest
|
Üdv mindenkinek!
A következő érdekelne:
Vettem az angol ebayen egy telefont, és az eladó küldött hozzá csak úgy grátisz, egy O2 aktiválatlan sim kártyát.(az van ráírva a "lapra" amiből kitörtem hogy 2G Online Prepay Maldives Sim)
Az érdekelne hogy én itthon tudnám esetleg használni?És ha igen akkor hogy kell aktiválni?
köszönöm
|
szomb. aug. 15, 2009 15:15 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Itt most bill kod néven a biztonsági kódról van szó?
Mert azt box-szal ki lehet olvasni, illetve a túl sok próbálkozás általi blokkolást fel is lehet oldani.
|
pén. aug. 07, 2009 19:33 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Re: SEGITSEG
Dalmagamma írta: segitsetek......van egy nokia 6120 classicom es sajna valaki bealitota rajta bill kodot es nem tudom kitalalni h mi az azt irja h 5 perc mulva kioldodik de sajna nem mert mar 10 szer eljatszotam h kivartam a 5 perceket.....segitseg.... (( Nem lehet hogy az 5 perc az arra vonatkozik, hogy már olyan sokat próbálkoztál, hogy 5 percig még próbálkozni sem enged?
|
pén. aug. 07, 2009 19:01 |
|
|
Dalmagamma
vas-tag
|
SEGITSEG
segitsetek......van egy nokia 6120 classicom es sajna valaki bealitota rajta bill kodot es nem tudom kitalalni h mi az azt irja h 5 perc mulva kioldodik de sajna nem mert mar 10 szer eljatszotam h kivartam a 5 perceket.....segitseg.... ((
|
pén. aug. 07, 2009 18:09 |
|
|
WD
arany tag
|
Re: T9 migrálás
Macika írta: WD írta: Sziasztok!
Következő a gond. Van egy Nokia telefon (E66). Elég jól ki van már egészítve a T9-es szótár az igényeimhez. Ha veszek egy új telefont (szintén valami Nokia E Series), akkor van-e lehetőség a T9 szótár átvitelére? Igen, a PC-Suite adatmentése átviszi azt is...
És annak melyik része? A felhasználói adatok (vagy hogy hívják)? És azt simán lehet menteni az egyik típusról és rátölteni a másikra? Érdekes.
|
szer. aug. 05, 2009 6:34 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Re: T9 migrálás
WD írta: Sziasztok!
Következő a gond. Van egy Nokia telefon (E66). Elég jól ki van már egészítve a T9-es szótár az igényeimhez. Ha veszek egy új telefont (szintén valami Nokia E Series), akkor van-e lehetőség a T9 szótár átvitelére? Igen, a PC-Suite adatmentése átviszi azt is...
|
kedd aug. 04, 2009 22:27 |
|
|
WD
arany tag
|
T9 migrálás
Sziasztok!
Következő a gond. Van egy Nokia telefon (E66). Elég jól ki van már egészítve a T9-es szótár az igényeimhez. Ha veszek egy új telefont (szintén valami Nokia E Series), akkor van-e lehetőség a T9 szótár átvitelére?
|
kedd aug. 04, 2009 18:50 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
McLaca írta: Köszönöm!
Még annyit: elég hozzá a SE PC Suite-ja?
Üdv!
A gyári PC suite-ot ne tedd fel, mert egy határ sz*r.
Ahogy Macika is írta, bőven elég egy normális BT soft (pl bluesoleil), vagy ennek hiányában az XP saját BT drivere, és a betárcsázó progija...
|
hétf. aug. 03, 2009 9:06 |
|
|
Macika
Moderátor
|
McLaca írta: Köszönöm!
Üdv! Nekem semmi nem kellett hozzá csak a PC-n a BT drivere...
|
vas. aug. 02, 2009 23:40 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Köszönöm!
Üdv!
|
vas. aug. 02, 2009 21:15 |
|
|
Macika
Moderátor
|
McLaca írta: Egy ismerősömnek van egy W395-öse, és 1-2 hónapig használni akarja mobilnettel, de nem sikerült beállítaniuk. A SE oldalán a modemhasználatnál azt írja, kábellel csatlakoztassuk a telót a géphez. Tud modemként funkcionálni BT-n ez a telefon? Mert ha nem, akkor nem utazgatnék feleslegesen hozzá ezzel bíbelődni...
Üdv! Ha van benne BT, miért ne?
Sose felejtem el, mennyire iszonyat könnyű volt a K800-at modemként feltelepíteni a laptopomhoz.
És menyivel több időt vett el ugyanez az E51-nél.
A végeredmény ugyanaz volt, de nem azonos munka árán...
|
vas. aug. 02, 2009 20:54 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Egy ismerősömnek van egy W395-öse, és 1-2 hónapig használni akarja mobilnettel, de nem sikerült beállítaniuk. A SE oldalán a modemhasználatnál azt írja, kábellel csatlakoztassuk a telót a géphez.
Tud modemként funkcionálni BT-n ez a telefon? Mert ha nem, akkor nem utazgatnék feleslegesen hozzá ezzel bíbelődni...
Üdv!
|
vas. aug. 02, 2009 20:37 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
john30 írta: Ui.: "...és most következzen valami egészen más" Létezik mini usb-mikro usb átalakító egyáltalán Debrecenben sehol sem lehet kapni (MM,EW,Saturn, sufni-gsmek) Van egy gyári Motorola autóstöltőm mini usb-val, de a V8-ashoz mikro usb kellene, olyan gyári Motorola autóstöltőt meg szintén nem találtam, az utángyártott mikro usb autóstöltő meg nem is jó hozzá, kipróbáltam egy boltban (azt mondták, csak a Lunához jó az utángyártott).
[url=http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=22827&mitkeres=&kategoria=20371&sort=nev&orient=&kovetkezo=&holkeres=&elotag=%20AND%20nev%20LIKE%20'Autós%20töltő,%'&termeknevek=Autós%20töltő,%20Motorola%20Q9%20(micro%20USB)]V8 autós tőttő...[/url]
|
szomb. aug. 01, 2009 12:52 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kellene ismét egy kis segítség...
Adott egy T-s N95 30-as sw-vel, amit eddig előfizetős sim-mel használtam, tökéletesen használtam otthon vele a wi-fit (természetesen jelszóval védett wlan). Kicsréltem a SIM-kártyát egy Dominósra, ahol központilag beállíttattam a T-vel , hogy lehetessen vele netezni, mivel eddig csak hivásra/sms-ra használtam (havidíjas konstrukció nékül).
Most megtalálja az otthoni wlan hálózatot, de nem kapcsolódik fel rá, webböngészést el sem indít, a hibaüzenet: "Csatlakozás nem áll rendelkezésre".
Ráadásul a kis lakat-ikont is odateszi nekem, holott a csatlakozás előtt nem kér wep-kulcsot (van a közelben egy másik zárt wlan is, amire ha csatalakozni próbálok, kéri a wep-et, amit persze nem tudok, és nem is akarok rácsatlakozni).
Mi lehet a probléma szerintetek, hogy lehet megoldani
Köszönöm szépen előre is a segítséget...
Ui.: "...és most következzen valami egészen más"
Létezik mini usb-mikro usb átalakító egyáltalán
Debrecenben sehol sem lehet kapni (MM,EW,Saturn, sufni-gsmek)
Van egy gyári Motorola autóstöltőm mini usb-val, de a V8-ashoz mikro usb kellene, olyan gyári Motorola autóstöltőt meg szintén nem találtam, az utángyártott mikro usb autóstöltő meg nem is jó hozzá, kipróbáltam egy boltban (azt mondták, csak a Lunához jó az utángyártott).
|
szomb. aug. 01, 2009 12:31 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Igen, közben ez kiderült számomra is.
Bíztam annyira a kedves tulajban, hogy legalább alapvető szinten tisztában van a telefonjával, de kár volt
Szóval köszi a segítséget és kerítek majd vmi kábelt
|
csüt. júl. 30, 2009 16:47 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Trabi TM írta: pampika írta: ...És a kedves tulaj nem is szeretne/tud szerezni egy alkalom miatt... Magyarázd el Neki, hogy több nagyságrenddel olcsóbb a kábel beszerzése, mint a Bluetooth beszerelése a telefonba... Áááá, lelőttétek a poénomat...
Ha megkérdezte volna, hogy miért bonyolult, akkor mondtam volna ezt a szöveget.
Sebaj, mostmár tudja, miért bonyolult...
De az infra még játszhat, bár ahhoz meg a PC oldalán kell infra-egység legyen, ami szintén drágább, mint egy DKU-2, ráadásul rohadt lassú...
|
csüt. júl. 30, 2009 9:17 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Trabi TM írta: 6070 BT??? Milyen 6070-ed van Neked?
Ezt bámulom én is értetlenül....azóta forgatom, keresem a rejtett BT kapcsolatot a 6070-ben, de sehogysem találom...
|
csüt. júl. 30, 2009 8:38 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
pampika írta: ...És a kedves tulaj nem is szeretne/tud szerezni egy alkalom miatt...
Magyarázd el Neki, hogy több nagyságrenddel olcsóbb a kábel beszerzése, mint a Bluetooth beszerelése a telefonba...
|
csüt. júl. 30, 2009 8:23 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
6070 BT???
Milyen 6070-ed van Neked?
|
csüt. júl. 30, 2009 8:22 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Igen, csak az a baj, hogy BT van kéznél, kábel nincs És a kedves tulaj nem is szeretne/tud szerezni egy alkalom miatt...De még folyamatban van, hátha tud valahonnan szerezni.
Ezért gondoltam, hogy BT-n lenne egyszerűbb, mert az kéznél van, csak egy menü fát kéne szerezni valahonnan.
|
csüt. júl. 30, 2009 8:19 |
|
|
Macika
Moderátor
|
pampika írta: Egy kis segítséget szeretnék kérni: egyik ismerősnek van egy nokia 6070-es telefonja, amit sikeresen kimosott. Szervizben már volt, kijelző cserés lenne, de annyiból inkább vett egy új telefont. Szóval az lenne a kihívás, hogy a névjegyzékét átrakni kijelző nélkül a pc suiteba (az új telefon is nokia). Le tudná valaki írni, milyen lépésekben lehet eljutni a BT bekapcsolásig a menüben? És utána a párosítás hogy zajlik? (gondolom, kérdez kódot, de utána van-e még kérdés).
Előre is köszi! Minek BT? Az elég bonyolult.
Egy sima DKU-2 kell csak.
Azzal ki lehet sakkozni, melyik a Nokia Mode. És hajrá!
|
szer. júl. 29, 2009 23:19 |
|
|
React4
ezüst tag
|
Akkor jól láttam. Jó lesz ez nekem,olcsóbban jövünk ki havonta,szám marad s mellé a vezetékes státus is. A drótot se szedik le,így ha valamiért kellene újra a "vezetékes vezetékes",pl. dsl,nem kell várni senkire. Egy szó mint száz: köszönöm a segítséget Laca!
Üdv: Joe
McLaca írta: Pardon, kissé elfeledkeztem a dologról. Most gyorsan ránéztem, a T-nél nincs említés arról, hogy vezetékes számot rá lehet hordozni, vagy kaphat vezetékes számot a kártya, és az árai is magasabbak, úgyhogy szerintem nem játszik.
Üdv!
|
szer. júl. 29, 2009 23:04 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
egyik ismerősnek van egy nokia 6070-es telefonja, amit sikeresen kimosott. Szervizben már volt, kijelző cserés lenne, de annyiból inkább vett egy új telefont. Szóval az lenne a kihívás, hogy a névjegyzékét átrakni kijelző nélkül a pc suiteba (az új telefon is nokia).
Le tudná valaki írni, milyen lépésekben lehet eljutni a BT bekapcsolásig a menüben? És utána a párosítás hogy zajlik? (gondolom, kérdez kódot, de utána van-e még kérdés).
Előre is köszi!
|
szer. júl. 29, 2009 21:14 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Pardon, kissé elfeledkeztem a dologról. Most gyorsan ránéztem, a T-nél nincs említés arról, hogy vezetékes számot rá lehet hordozni, vagy kaphat vezetékes számot a kártya, és az árai is magasabbak, úgyhogy szerintem nem játszik.
Üdv!
|
kedd júl. 28, 2009 20:34 |
|
|
React4
ezüst tag
|
Valami fejlemény? Nekem semmi,de lehet én vagyok vak.
React4 írta: McLaca írta: Vodánál így van, ahogy írtad, az otthon classicra hordozott madzagos számot madzagos díjért hívhatják. Az idézet egyébként az ÁSZF-ből van, az oldalakon már nem is keresgélek, ott csak a reklámduma van, a lényeg meg persze sehol. T-nél nem néztem meg, de őszintén szólva most nincs is energiám hozzá... Megyek inkább aludni... (Az ő ászf-jükben is biztos részletezik, talán holnap délután meló után átnyalom.) Üdv! Én már nyálazgattam az ászf-eket,de semmi utalás. Valószínűleg ezért van árkülönbözet.
|
hétf. júl. 27, 2009 14:11 |
|
|
N4r4ncs
vas-tag
Csatlakozott: vas. júl. 26, 2009 11:49 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Akoska írta: Milyen verziót kaptál a telódra? 4.04?
Igen.
|
vas. júl. 26, 2009 19:43 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Milyen verziót kaptál a telódra? 4.04?
|
vas. júl. 26, 2009 19:12 |
|
|
N4r4ncs
vas-tag
Csatlakozott: vas. júl. 26, 2009 11:49 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Macika írta: N4r4ncs írta: Na képezld hogy oldottam meg:) Horvát product kódot raktam a Lunámba majd talált egy frissebb firmware-t az NSU amiben MAGYAR nyelv is volt. A garanciádtól ugye elbúcsúztál előtte?
Sajnos igen,de ebben a helyzetben mást nem nagyon lehett tenni szerintem külföldről hozott magyarított telefon esetében.
|
vas. júl. 26, 2009 18:02 |
|
|
Macika
Moderátor
|
N4r4ncs írta: Na képezld hogy oldottam meg:) Horvát product kódot raktam a Lunámba majd talált egy frissebb firmware-t az NSU amiben MAGYAR nyelv is volt. A garanciádtól ugye elbúcsúztál előtte?
|
vas. júl. 26, 2009 17:15 |
|
|
N4r4ncs
vas-tag
|
N4r4ncs írta: Akoska írta: Keress hozzá softot és a Phoenix-szel tedd fel.
AZ NSU innentől kilőve... Aj Szoftot hol találni? Értem,szóval semmi esély sincs újretelepíteni hagyományos módon..? Ez a phoenixes módszer mennyire bonyolult?
Na képezld hogy oldottam meg:) Horvát product kódot raktam a Lunámba majd talált egy frissebb firmware-t az NSU amiben MAGYAR nyelv is volt.
|
vas. júl. 26, 2009 16:02 |
|
|
N4r4ncs
vas-tag
|
Akoska írta: Keress hozzá softot és a Phoenix-szel tedd fel.
AZ NSU innentől kilőve...
Aj Szoftot hol találni? Értem,szóval semmi esély sincs újretelepíteni hagyományos módon..? Ez a phoenixes módszer mennyire bonyolult?
|
vas. júl. 26, 2009 12:23 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Keress hozzá softot és a Phoenix-szel tedd fel.
AZ NSU innentől kilőve...
|
vas. júl. 26, 2009 12:08 |
|
|
N4r4ncs
vas-tag
|
Sziasztok,
Frissítés előtt nem írtam át a PC-t, most pedig raktam helyes,magyar product kódot! Szerettem volna ismét frissíteni de utána nem ajánljotta fel az újratelepítést az NSU mert azt írja ki hogy ez a legfrissebb firmware. MI teendeő?? A telefon Nokia 8600
|
vas. júl. 26, 2009 12:02 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
React4 írta: Vodafone otthon classic eseteben a bejovo hivasok vezetekes iranyukent szamitodnak vagy mobiloskent? Lejart a tekomos husegem,felezom van most,a fenti csomag jo alternativanak tunik,mert a felezoben sosem hasznaltam fel a teljes kedvezmenyt. Koszonom!
Igen, hogy tisztán lássunk, a vezetékes számnál azt, hogy téged mennyiért hívnak fel rajta, az nem a hálózattól, hanem a körzetszámtól függ. Azaz ha neked budapesti számod van, akkor a budapestiek helyi hívásdíjjal hívhatnak, de pl. a favoritosok pedig a díjcsomagjuknak megfelelő napszakban ugyanúgy ingyen hívnak, mint eddig. Én voipra hordoztam a bp.-i számomat és a nagyszülők ugyanúgy ingyen hívnak, én meg félévente feltöltöm egy ezressel, amit lebeszélhetek.
|
pén. júl. 24, 2009 18:59 |
|
|
React4
ezüst tag
|
McLaca írta: Vodánál így van, ahogy írtad, az otthon classicra hordozott madzagos számot madzagos díjért hívhatják. Az idézet egyébként az ÁSZF-ből van, az oldalakon már nem is keresgélek, ott csak a reklámduma van, a lényeg meg persze sehol. T-nél nem néztem meg, de őszintén szólva most nincs is energiám hozzá... Megyek inkább aludni... (Az ő ászf-jükben is biztos részletezik, talán holnap délután meló után átnyalom.) Üdv!
Én már nyálazgattam az ászf-eket,de semmi utalás. Valószínűleg ezért van árkülönbözet.
|
kedd júl. 21, 2009 20:26 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni... Samsung S3310-es készülék, Java programok... Gyakori eset az, hogy ki szeretnék tölteni egy-egy mezőt (pl. eBuddy-ban felhasználói név), azonban ha elgépelek valamit, egyszerűen nincs lehetőség arra, hogy visszatöröljek, ill. ha már egy mezőben van valami írva, akkor azt nem tudom kitörölni... A kurzorral visszalépni tudok, de a törlésre egyszerűen nincs lehetőség... Tapasztalt már valaki ilyesmit? Én vagyok ügyetlen, vagy ez valami bug?
Köszönöm előre is!
|
hétf. júl. 20, 2009 15:06 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Vodánál így van, ahogy írtad, az otthon classicra hordozott madzagos számot madzagos díjért hívhatják.
Az idézet egyébként az ÁSZF-ből van, az oldalakon már nem is keresgélek, ott csak a reklámduma van, a lényeg meg persze sehol.
T-nél nem néztem meg, de őszintén szólva most nincs is energiám hozzá... Megyek inkább aludni...
(Az ő ászf-jükben is biztos részletezik, talán holnap délután meló után átnyalom.)
Üdv!
|
vas. júl. 19, 2009 22:31 |
|
|
React4
ezüst tag
|
Nah,akkor rakjunk rendet a fejben! Tehat ha a vodkahoz viszem a vezetekes szamot,akkor a bejovo mindenkepp vezetekeskent (megha Invitel is) szamlazodik es ez az, ami fontos nekem. Mellesleg alapbol lesz szamkijelzes,ami mostan nincs,csak penzert. A t-mob MobilOtthon Premium csomagjaval mi a helyzet? Az azert olcso,mert ott nincs vezetekes bejovo opcio,csak vezetekes kimenore optimalizalt percdij? Turom a vodka oldalat,de olyan infot,amit te ideztel nem nagyon talalok,csak ha rakeresek guglival,de az sem a vorosok oldalan. Ugy erzem,megeri valtani,hisz 3390 Ft helyett eleve 1850-rol indul az ember es nagyobb mozgaster,videki cella lenne,plusz tervezhetobb koltsegek.Persze a legjobb megoldas csupasz dsl lenne es azon keresztul a duma,csak az a legrogosebb ut,ha a szuleimmel a szamitogep "kinai nyelven kommunikal". En kulfoldrol fogok hivni ugyis,tehat a vezetekes szam a lenyeg,a szolgaltatos befoldi 1,2,stb.-hokuszpokusz az nem erint.
|
vas. júl. 19, 2009 21:34 |
|
|