|
Szerző |
Üzenet |
migabi24
arany tag
Csatlakozott: hétf. márc. 26, 2007 15:35 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Szeged
|
pucok írta: Kiprobalta mar valaki az iGO-t vagy valami mas navi programot az iphone-n? Hibátlanul navigál ha tiszta az ég, az iGO-n még van mit csiszolni, de már készül a frissítés hozzá, szóval nem fogják elhanyagolni, a Navigon is nagyon jó most hogy került bele magyar nyelv+hang
|
hétf. aug. 17, 2009 11:18 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Ebben az új 3GS modellben még mindig nincs rendes, teljes multitask? Hívásszűréssel, java programok futtatásával hogyan áll?
|
hétf. aug. 17, 2009 7:57 |
|
|
pucok
arany tag
Csatlakozott: pén. aug. 24, 2007 20:29 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Brussels
|
Kiprobalta mar valaki az iGO-t vagy valami mas navi programot az iphone-n?
|
szomb. aug. 15, 2009 16:07 |
|
|
YLi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: A tejút szélén.
|
Rozso írta: Ezt nem teljesen értem. Ha a trénél veszem, akkor a boltban aktiválják tudtommal. Akkor azt már nem is lehet később függetleníteni?
Ha külföldön veszem meg a telcsit, akkor azt minden gond nélkül lehet ugyanúgy függetleníteni és itthon használni?
Üdv!
Igen nehéz mindent leírni. Egyenlőre minden iPhone-t lehet függetleníteni ez nem attól függ, h hol vetted, hanem majd attól, h kijön-e olyan Baseband amin nem találnak defektet vagy vmi új ötletet annak megkerülésére.
Szóval az itthoni trésre azért kell a nem aktivált, mert azt utána egy élő trés kártyával be tudod aktiválni iTones-on keresztül, tehát nem csak a tré szaküzleteiben lehet aktiválni, hanem gyakorlatilag bárhol.
|
szomb. aug. 15, 2009 15:59 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
YLi írta: Jailbreak - RedSn0w-al, kell hozzá egy 3.0(1)-ás firmware, ha trés akkor nem aktivált, ha nem trés akkor aktivált.
Ezt nem teljesen értem. Ha a trénél veszem, akkor a boltban aktiválják tudtommal. Akkor azt már nem is lehet később függetleníteni?
Ha külföldön veszem meg a telcsit, akkor azt minden gond nélkül lehet ugyanúgy függetleníteni és itthon használni?
Üdv!
|
szomb. aug. 15, 2009 8:50 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Ugye amugy minden egyes juzernak a szajaba ragjak ketszer, hogy olyan keszuleket keszul vasarolni, mely nem beszeli a magyart?
|
pén. aug. 14, 2009 20:25 |
|
|
Denver
arany tag
|
Bocsi, de próbáljatok már meg normálisan idézgetni.
Köszi!
|
pén. aug. 14, 2009 19:21 |
|
|
oszi
ezüst tag
|
Bocsi,de azért van egy pár hiányossága a készüléknek!Ráadásul a Magyar Nyelv hiánya meg pofátlanság Stivi részérőlAz áráról már nem is beszélek! [/quote] És? Ki mondta, hogy nincs hiányossága? A magyar nyelv nem léte valóban gáz, mint az ára is. Akinek már van ilyen telója és van rajta normális navi, az írhatna egy kis beszámolót. Olvassunk már inkább ilyeneket itt, mint az ilyen sehova sem vezető hszeket. (mint pl ez is)[/quote]
Ennyi pénzért azért durva hiányosságok vannak!
Az Igo már fut rajta.
|
pén. aug. 14, 2009 18:47 |
|
|
bedrock
ezüst tag
|
[/quote] Bocsi,de azért van egy pár hiányossága a készüléknek!Ráadásul a Magyar Nyelv hiánya meg pofátlanság Stivi részérőlAz áráról már nem is beszélek! [/quote]
És? Ki mondta, hogy nincs hiányossága? A magyar nyelv nem léte valóban gáz, mint az ára is.
Akinek már van ilyen telója és van rajta normális navi, az írhatna egy kis beszámolót. Olvassunk már inkább ilyeneket itt, mint az ilyen sehova sem vezető hszeket. (mint pl ez is)
|
pén. aug. 14, 2009 18:28 |
|
|
oszi
ezüst tag
|
Sosem értettem az ilyen embereket, mint te. Mi a retkes f...ért baj az, ha valami menő és tetszik az embereknek?!? Sok-sok milliónak. Miért baj az neked, ha "Stivi" jár jól a végén?? Találj ki te is valamit és fejleszd olyan magas szintre, mint az Apple. Aztán majd jön egy hozzád hasonló (vagytok egy páran) és majd jól lefikáz téged, hogy hát ez mégse járja...[/quote]
Bocsi,de azért van egy pár hiányossága a készüléknek!Ráadásul a Magyar Nyelv hiánya meg pofátlanság Stivi részérőlAz áráról már nem is beszélek!
|
pén. aug. 14, 2009 17:59 |
|
|
pucok
arany tag
Csatlakozott: pén. aug. 24, 2007 20:29 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Brussels
|
|
pén. aug. 14, 2009 12:22 |
|
|
hanti
ezüst tag
|
bedrock írta: hanti írta: bedrock írta: Ez egy érdekes dolog az amcsik ebben nagyon jók, adnak egy a közepesnél kicsit jobb vasat és megtöltik szolgátatással, erősítik a közösségi érzést, az emberek veszik mint a cukrot a fejlesztők nyomják az új progikat kezd hasonlítani egy piramis játékhoz, mindig egy valaki jár jól a végén "Stivi" Sosem értettem az ilyen embereket, mint te. Mi a retkes f...ért baj az, ha valami menő és tetszik az embereknek?!? Sok-sok milliónak. Miért baj az neked, ha "Stivi" jár jól a végén?? Találj ki te is valamit és fejleszd olyan magas szintre, mint az Apple. Aztán majd jön egy hozzád hasonló (vagytok egy páran) és majd jól lefikáz téged, hogy hát ez mégse járja... Te valamit félreértetteél én ténymegállapítást tettem, nem minősítettem, nekem is tetszik a szifon és második telónak lehet hogy veszek eggyet.Sőt szerintem Sztivitől csak tanúlni lehet, Ő nelküle még mindig az elkényedmesedett Nokia irányítaná az okos teló piacot. Ez a szolgáltató tásadalmi model és az emberi vágyak legjobb kihasználása az elmúlt években. Ez nekünk jó, több és jobb és elöbb utóbb olcsóbb teló lesz. Ok, lehet kicsit paprikásan válaszoltam, de már-már láttam előre a további hozzászólásaidat, hogy ilyen ****, meg olyan ****. Elnézést! Viszont tényleg "divat" szidni az iPhone-t és az embernek frankón elmegy a kedve még a fórum olvasásától is. Részemről téma lerázva. Béke.[/quote]
Ok! Most olvastam egy cikket, felhívom a figyelmedet egy szóra "még" és ez a lényeg csak idő kerdése ha a többi nem lép. EZ JÓ MINDENKINEK!!!
http://www.mobilport.hu/iphone/20090814 ... az_iphone/
|
pén. aug. 14, 2009 10:14 |
|
|
bedrock
ezüst tag
|
hanti írta: bedrock írta: Ez egy érdekes dolog az amcsik ebben nagyon jók, adnak egy a közepesnél kicsit jobb vasat és megtöltik szolgátatással, erősítik a közösségi érzést, az emberek veszik mint a cukrot a fejlesztők nyomják az új progikat kezd hasonlítani egy piramis játékhoz, mindig egy valaki jár jól a végén "Stivi" Sosem értettem az ilyen embereket, mint te. Mi a retkes f...ért baj az, ha valami menő és tetszik az embereknek?!? Sok-sok milliónak. Miért baj az neked, ha "Stivi" jár jól a végén?? Találj ki te is valamit és fejleszd olyan magas szintre, mint az Apple. Aztán majd jön egy hozzád hasonló (vagytok egy páran) és majd jól lefikáz téged, hogy hát ez mégse járja... Te valamit félreértetteél én ténymegállapítást tettem, nem minősítettem, nekem is tetszik a szifon és második telónak lehet hogy veszek eggyet.Sőt szerintem Sztivitől csak tanúlni lehet, Ő nelküle még mindig az elkényedmesedett Nokia irányítaná az okos teló piacot. Ez a szolgáltató tásadalmi model és az emberi vágyak legjobb kihasználása az elmúlt években. Ez nekünk jó, több és jobb és elöbb utóbb olcsóbb teló lesz.[/quote]
Ok, lehet kicsit paprikásan válaszoltam, de már-már láttam előre a további hozzászólásaidat, hogy ilyen ****, meg olyan ****. Elnézést! Viszont tényleg "divat" szidni az iPhone-t és az embernek frankón elmegy a kedve még a fórum olvasásától is. Részemről téma lerázva. Béke.
|
pén. aug. 14, 2009 9:48 |
|
|
hanti
ezüst tag
|
Nekem is nagyon tetszik az Iphone, tegnap a spurinál megcsöcsörésztem az új 3GS-t is (32 GB-ost), csak akkor dobtam el magam, amikor megláttam a 240.000 Ft-os brutto vételárat. Mert hát más annyiért autót vesz...
A Trémobilnál ha vége van a bevezetési mizériának kb. szeptember, lesz 16G -GS 159000 pénzér dominóban.
|
pén. aug. 14, 2009 8:27 |
|
|
hanti
ezüst tag
|
Macika írta: hanti írta: Macika írta: hanti írta: Ez egy érdekes dolog az amcsik ebben nagyon jók, adnak egy a közepesnél kicsit jobb vasat és megtöltik szolgátatással, erősítik a közösségi érzést, az emberek veszik mint a cukrot a fejlesztők nyomják az új progikat kezd hasonlítani egy piramis játékhoz, mindig egy valaki jár jól a végén "Stivi" Ez nagyon jó, nagyon tetszik (ÉS IGAZ) a megfogalmazás!!!! Köszi! Úgy látom te vagy az egyetlen aki tágyilagosan nézte a dolgot és nem elvakúltan! Ááá, nem, csak nálam nem verte ki a biztosítékot a beírásod az első szó után, én inkább végiggondoltam, mit is akartál mondani vele. Mások meg nem így tettek. Nekem is nagyon tetszik az Iphone, tegnap a spurinál megcsöcsörésztem az új 3GS-t is (32 GB-ost), csak akkor dobtam el magam, amikor megláttam a 240.000 Ft-os brutto vételárat. Mert hát más annyiért autót vesz... De amúgy igen, ha valakinek az számít, hogy MÁSOK LÁTJÁK, én trendi vagyok, akkor nincs vita, AKKOR IS az Iphone a legjobb választás. Ám telefonválasztásról akkor lehetne EGYEDÜL korrekten véleményt alkotni, ha a mobiltelefon mások számára (köztudottan) láthatatlan lenne, LEHETETLEN lenne felvágni vele, mutogatni másoknak. Na, akkor jönne elő az, hogy ki milyen telót vesz MAGÁÉRT a telefonért, magáért a tudásért/teljesítményért. Amikor egy milliárdos éves forgalmú cég vezetője/tulajdonosa egy K750-et használ 3,5 éve (tudom, mert én pucolom neki mindig, telemegy a zsebében zsebpiszokkal), akkor azt mondom, IGEN, ő nem azért választotta a mobilt, hogy a mások által róla alkotott képet kedvezőbben befolyásolja. De már magamnál sem vagyok biztos ebben, nem hogy egy Iphone-tulajdonosnál...
Az én főnököm két évente vált telót, mert addig bírja nála.Most kapott egy 902-est pár hét eltéréssel a 3. döglött be neki pont két évre és mindig nyaraláskor.Más típus nem kell neki mert nem hajlandó megtanúlni új menüt.Úgy látszik ezek az emberek hasonlítanak, más a prioritás náluk!
|
pén. aug. 14, 2009 7:56 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
hanti írta: Macika írta: hanti írta: Ez egy érdekes dolog az amcsik ebben nagyon jók, adnak egy a közepesnél kicsit jobb vasat és megtöltik szolgátatással, erősítik a közösségi érzést, az emberek veszik mint a cukrot a fejlesztők nyomják az új progikat kezd hasonlítani egy piramis játékhoz, mindig egy valaki jár jól a végén "Stivi" Ez nagyon jó, nagyon tetszik (ÉS IGAZ) a megfogalmazás!!!! Köszi! Úgy látom te vagy az egyetlen aki tágyilagosan nézte a dolgot és nem elvakúltan! Ááá, nem, csak nálam nem verte ki a biztosítékot a beírásod az első szó után, én inkább végiggondoltam, mit is akartál mondani vele.
Mások meg nem így tettek.
Nekem is nagyon tetszik az Iphone, tegnap a spurinál megcsöcsörésztem az új 3GS-t is (32 GB-ost), csak akkor dobtam el magam, amikor megláttam a 240.000 Ft-os brutto vételárat. Mert hát más annyiért autót vesz...
De amúgy igen, ha valakinek az számít, hogy MÁSOK LÁTJÁK, én trendi vagyok, akkor nincs vita, AKKOR IS az Iphone a legjobb választás.
Ám telefonválasztásról akkor lehetne EGYEDÜL korrekten véleményt alkotni, ha a mobiltelefon mások számára (köztudottan) láthatatlan lenne, LEHETETLEN lenne felvágni vele, mutogatni másoknak.
Na, akkor jönne elő az, hogy ki milyen telót vesz MAGÁÉRT a telefonért, magáért a tudásért/teljesítményért.
Amikor egy milliárdos éves forgalmú cég vezetője/tulajdonosa egy K750-et használ 3,5 éve (tudom, mert én pucolom neki mindig, telemegy a zsebében zsebpiszokkal), akkor azt mondom, IGEN, ő nem azért választotta a mobilt, hogy a mások által róla alkotott képet kedvezőbben befolyásolja.
De már magamnál sem vagyok biztos ebben, nem hogy egy Iphone-tulajdonosnál...
|
pén. aug. 14, 2009 5:51 |
|
|
hanti
ezüst tag
|
Macika írta: hanti írta: Ez egy érdekes dolog az amcsik ebben nagyon jók, adnak egy a közepesnél kicsit jobb vasat és megtöltik szolgátatással, erősítik a közösségi érzést, az emberek veszik mint a cukrot a fejlesztők nyomják az új progikat kezd hasonlítani egy piramis játékhoz, mindig egy valaki jár jól a végén "Stivi" Ez nagyon jó, nagyon tetszik (ÉS IGAZ) a megfogalmazás!!!!
Köszi! Úgy látom te vagy az egyetlen aki tágyilagosan nézte a dolgot és nem elvakúltan!
|
pén. aug. 14, 2009 5:15 |
|
|
hanti
ezüst tag
|
bedrock írta: Ez egy érdekes dolog az amcsik ebben nagyon jók, adnak egy a közepesnél kicsit jobb vasat és megtöltik szolgátatással, erősítik a közösségi érzést, az emberek veszik mint a cukrot a fejlesztők nyomják az új progikat kezd hasonlítani egy piramis játékhoz, mindig egy valaki jár jól a végén "Stivi" Sosem értettem az ilyen embereket, mint te. Mi a retkes f...ért baj az, ha valami menő és tetszik az embereknek?!? Sok-sok milliónak. Miért baj az neked, ha "Stivi" jár jól a végén?? Találj ki te is valamit és fejleszd olyan magas szintre, mint az Apple. Aztán majd jön egy hozzád hasonló (vagytok egy páran) és majd jól lefikáz téged, hogy hát ez mégse járja...[/quote]
Te valamit félreértetteél én ténymegállapítást tettem, nem minősítettem, nekem is tetszik a szifon és második telónak lehet hogy veszek eggyet.Sőt szerintem Sztivitől csak tanúlni lehet, Ő nelküle még mindig az elkényedmesedett Nokia irányítaná az okos teló piacot. Ez a szolgáltató tásadalmi model és az emberi vágyak legjobb kihasználása az elmúlt években. Ez nekünk jó, több és jobb és elöbb utóbb olcsóbb teló lesz.
|
pén. aug. 14, 2009 5:10 |
|
|
pucok
arany tag
|
Atos írta: Na, kezdodik a flame...
Igen - igen, a leszólások helyett jó lenne az erényeket ecsetelni most már
Engem azt hiszem azonban már nemigen lehet eltántorítani, 10 évig Nokiás voltam, egész jó kis készülékeket is használtam (6233, N80, N73, N95, N95 8GB), de elég volt. Az operácós rendszerekhez csak felhasználó szinten értek ugyan, de a symbianos telóktól már herótom lett... Biztos van akinek ez a tökély, de alapvetően nekem lassú és labilis volt.
Egyedül csak az a problémám, hogy itt Belgiumban, az elképesztő kereslet hatására (a már előzőleg megfogalmazott jól felépített amerikai marketing duma és körítés valszeg) csak előjegyzést vettek fel, és majd "értesítenek", amint megjön az új szállítmány.
|
csüt. aug. 13, 2009 23:07 |
|
|
Atos
arany tag
|
Na, kezdodik a flame...
egykori hc nokiaskent megcsomorlottem a symbiantol. 1-2 havonta valtogattam a telokat, de hosszu idore egyik sem tudott lekotni. Mindegyik ugyanaz volt mint a tobbi, csak mas kameraval vagy mas kinezettel. Mindig kerestem volna az ujat, az egyedit, a tokeleteshez kozelit, de nem talaltam.
Lassan fel eve hogy iPhonet hasznalok, de nem vagyom vissza, nem akarok folyton cserelgetni.
Ugyan a 3G-t lecsereltem 3GS-re, de csak azert mert azt hasznaltan vettem es nem akartam hogy letiltsak...
Mindenki azzal jon, hogy kozepszeru, meg hogy nem tud egy csomo mindent, ezzel szemben az a tapasztalatom hogy nincs amit ne tudnek megcsinalni vele, azok kozul, amire a korabbi telokat hasznaltam.
Mindennel gyorsabban lehet rajta irni (persze igy ekezet nelkul a leggyorsabb;)), egyedi es valahogy nem lehet csak ugy megunni, mint mas tipusokat.
Gyakran mosolyogva olvasom az 5800 es az N97 tulajok szenvedeseit, orulok hogy azokbol mar kimaradtam.
Divat szidni az iPhonet, mindig van aki belerug egyet, de kerem, hogy ahogyan mi sem irogatunk a nokias (vagy mas) topicokba, ugy ide se flame-eljen az, aki meg csak olvasott rola, vagy egyszeruen csak egy masik tabor hive! Koszonom!
(Es ismet elnezest az ekezetek hianyaert )
|
csüt. aug. 13, 2009 21:53 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
hanti írta: Ez egy érdekes dolog az amcsik ebben nagyon jók, adnak egy a közepesnél kicsit jobb vasat és megtöltik szolgátatással, erősítik a közösségi érzést, az emberek veszik mint a cukrot a fejlesztők nyomják az új progikat kezd hasonlítani egy piramis játékhoz, mindig egy valaki jár jól a végén "Stivi" Ez nagyon jó, nagyon tetszik (ÉS IGAZ) a megfogalmazás!!!!
|
csüt. aug. 13, 2009 20:41 |
|
|
bedrock
ezüst tag
|
Ez egy érdekes dolog az amcsik ebben nagyon jók, adnak egy a közepesnél kicsit jobb vasat és megtöltik szolgátatással, erősítik a közösségi érzést, az emberek veszik mint a cukrot a fejlesztők nyomják az új progikat kezd hasonlítani egy piramis játékhoz, mindig egy valaki jár jól a végén "Stivi"[/quote]
Sosem értettem az ilyen embereket, mint te. Mi a retkes f...ért baj az, ha valami menő és tetszik az embereknek?!? Sok-sok milliónak. Miért baj az neked, ha "Stivi" jár jól a végén?? Találj ki te is valamit és fejleszd olyan magas szintre, mint az Apple. Aztán majd jön egy hozzád hasonló (vagytok egy páran) és majd jól lefikáz téged, hogy hát ez mégse járja...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bedrock csüt. aug. 13, 2009 20:42-kor.
|
csüt. aug. 13, 2009 20:41 |
|
|
hanti
ezüst tag
|
Bocsi hogy így belekontárkodok de szerintem rossz telóval hasonlítottad össze a szifont, én a helyedben az i8910 HD-ét megnézném, sokkal közelebb vannak egymáshoz.Ha még nem késtem el?[/quote] Érdekes ez a telefon, valóban sok mindent tud, de valahogy a samsung-nak nincs egyénisége... Igaz ez talán a Nokiáról is elmondható, de valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag kezdem érteni az apple tábor odaadását az iphone iránt [/quote]
Ez egy érdekes dolog az amcsik ebben nagyon jók, adnak egy a közepesnél kicsit jobb vasat és megtöltik szolgátatással, erősítik a közösségi érzést, az emberek veszik mint a cukrot a fejlesztők nyomják az új progikat kezd hasonlítani egy piramis játékhoz, mindig egy valaki jár jól a végén "Stivi"
|
csüt. aug. 13, 2009 18:12 |
|
|
pucok
arany tag
|
Érdekes ez a telefon, valóban sok mindent tud, de valahogy a samsung-nak nincs egyénisége... Igaz ez talán a Nokiáról is elmondható, de valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag kezdem érteni az apple tábor odaadását az iphone iránt
|
csüt. aug. 13, 2009 18:02 |
|
|
hanti
ezüst tag
|
pucok írta: Akoska írta: 1, igen, otthon, ingyé is, de ha nem állsz neki szívesen, némi segítséggel, kis pénzért 2, igen, csak csinálsz egy RESTORE-t az ájtyúnsszal és minden törés megy a levesbe Ezeket egy Nokiáról egyáltalán nem lehet elmondani... Siraly! Azt hiszem rovidre zartam a vivodast, az iphone kiutessel gyozott az N97 felett Hol lehet errol a fuggetlenitesrol olvasni/megtudni valamit? Nem is munkadij sporolasa vegett, de erdekes, hogy szoftveresen ki lehet kuszobolni a blokkolast....
Bocsi hogy így belekontárkodok de szerintem rossz telóval hasonlítottad össze a szifont, én a helyedben az i8910 HD-ét megnézném, sokkal közelebb vannak egymáshoz.Ha még nem késtem el?
|
csüt. aug. 13, 2009 17:41 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
pucok írta: :rulez: Ezer koszonet minden segitsegert, orommel jelentem be mar intezem a kicsiket....
Most egy picit sárgább lettem. használd egészséggel! A benyomásaidat nyugodtan megoszthatod velünk is.
|
csüt. aug. 13, 2009 9:27 |
|
|
pucok
arany tag
|
Atos írta: http://szifon.com/2009/05/29/iphone-gyik-faq/ kezdetnek talán megteszi ez (mondjuk egy frissites lassan raferne) aztan a szifon.com gyakori olvasgatasaval gyorsan bele lehet razodni, ha meg valami nem vilagos, akkor lehet kerdezni itt is, ott is (esetleg a Googletől )
Ezer koszonet minden segitsegert, orommel jelentem be mar intezem a kicsiket....
|
csüt. aug. 13, 2009 2:13 |
|
|
Atos
arany tag
|
http://szifon.com/2009/05/29/iphone-gyik-faq/
kezdetnek talán megteszi ez (mondjuk egy frissites lassan raferne)
aztan a szifon.com gyakori olvasgatasaval gyorsan bele lehet razodni, ha meg valami nem vilagos, akkor lehet kerdezni itt is, ott is (esetleg a Googletől )
|
szer. aug. 12, 2009 23:21 |
|
|
pucok
arany tag
|
YLi írta: Talán egy kis fogódzó: Backup, ha kell 3G -> 3.01 (3GS már 3.01-es v 3.0-ás) iTones-ban Jailbreak - RedSn0w-al, kell hozzá egy 3.0(1)-ás firmware, ha trés akkor nem aktivált, ha nem trés akkor aktivált. Cydia-ban felvenni az UltraSn0w Repository-t ( http://repo666.ultrasn0w.com) Van egy másik, unlocker de nem ajánlom (Purplesn0w) Cydia-ban érdemes még felvenni a Szifon Repository-t http://stable.szifon.com itt sok magyar hasznos holmi van egynlőre a beta magyar 3.0-ás localizácio a http://unstable.szifon.com Repository-ban van. Dióhéjban ennyi.
Egyre jobban kezdek rájönni, hogy teljesen láma vagyok az iphone-hoz....
Honnan kezdhetek összekaparni valami minimális jártasságot a legesleges kezdetektől?
|
szer. aug. 12, 2009 16:15 |
|
|
YLi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: A tejút szélén.
|
Talán egy kis fogódzó:
Backup, ha kell
3G -> 3.01 (3GS már 3.01-es v 3.0-ás) iTones-ban
Jailbreak - RedSn0w-al, kell hozzá egy 3.0(1)-ás firmware, ha trés akkor nem aktivált, ha nem trés akkor aktivált.
Cydia-ban felvenni az UltraSn0w Repository-t ( http://repo666.ultrasn0w.com)
Van egy másik, unlocker de nem ajánlom (Purplesn0w)
Cydia-ban érdemes még felvenni a Szifon Repository-t http://stable.szifon.com itt sok magyar hasznos holmi van
egynlőre a beta magyar 3.0-ás localizácio a http://unstable.szifon.com Repository-ban van.
Dióhéjban ennyi.
|
szer. aug. 12, 2009 11:34 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
www.szifon.com
Minden függetlenítés szoftveres
|
kedd aug. 11, 2009 21:17 |
|
|
pucok
arany tag
|
Akoska írta: 1, igen, otthon, ingyé is, de ha nem állsz neki szívesen, némi segítséggel, kis pénzért 2, igen, csak csinálsz egy RESTORE-t az ájtyúnsszal és minden törés megy a levesbe Ezeket egy Nokiáról egyáltalán nem lehet elmondani...
Siraly! Azt hiszem rovidre zartam a vivodast, az iphone kiutessel gyozott az N97 felett
Hol lehet errol a fuggetlenitesrol olvasni/megtudni valamit? Nem is munkadij sporolasa vegett, de erdekes, hogy szoftveresen ki lehet kuszobolni a blokkolast....
|
kedd aug. 11, 2009 21:12 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
1, igen, otthon, ingyé is, de ha nem állsz neki szívesen, némi segítséggel, kis pénzért
2, igen, csak csinálsz egy RESTORE-t az ájtyúnsszal és minden törés megy a levesbe
Ezeket egy Nokiáról egyáltalán nem lehet elmondani...
|
kedd aug. 11, 2009 19:23 |
|
|
pucok
arany tag
|
Kérdés a végső döntés előtt:
- Lehet függetleníteni az iphone-t?
Tervezem esetleg a T-mobil-nál vennék egyet, a 99,000 Ft-os ár egész szimpatikusnak tűnik, de valahogy unlockolni kellene, hisz javarészt külföldi sim-mel használnám....
Mennyit vehet ebből észre a szolgáltató, illetve nemvárt probléma esetén mikor érvényesíteni kellene a garanciát vissza lehet állítani az "eredeti" állapotot?
köszönet
|
kedd aug. 11, 2009 19:09 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Iphone-on be lehet állítani azt, hogy mindig rákérdezzen a hozzáférési pontra? Wifi, vagy 3G. Exchange fiók beállítása esetén be lehet állítani időt, hogy mikor szinkronizálja pl a Google kontaktokat? Számítógépen elindítva az, Itunesnél első alkalommal egy üres telefonnál csak fölfelé szinkronizálja a google kontaktokat(naptárt), vagy lefelé is?
|
kedd aug. 11, 2009 12:46 |
|
|
pucok
arany tag
|
Hat igen, minden iphone hasznalo errol a "kulonleges elmeny"-rol beszel, remelem nekem is atjon egyszer es akkor vege a hezitalasnak...
Allitolag itt akkora a kereslet utana, hogy elojegyzest vesznek fel a szolgaltatonal, es tobb hetet is kell varni ra.
Orulet ez a dili
|
hétf. aug. 10, 2009 21:45 |
|
|
migabi24
arany tag
Csatlakozott: hétf. márc. 26, 2007 15:35 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Szeged
|
én azt javaslom nyomkodd meg mindkettőt mielőtt döntenél [/quote] Igen, nekem is sokkal jobb minőségnek tűnik, egyedül csak a gyenge fényképező tart még vissza. Bár a videofelvétele egész jó, ezt a tesztoldalakon is elismerték, de a sample képek elég gyengék mindig, hiába lett jobb a kamera. Igazság szerint dühös vagyok a Nokiára, mert 1,5 évvel az N95 8 GB megvétele után lehet hogy van pár fícsör az új készülékben, de mégsem tűnik akkora durranásnak... Lehet újra visszapártolok majd hozzásuk 2 év múlva, amikor már lesz komolyabb proci, esetleg Oled & etc... Idáig 2:1 az iphone-nak, még vívódok egy hetet, aztán már nem bírom tovább a 6310i tartalék telefonommal és megyek megveszem valamelyiket [/quote]Én nem a áldoznám fel az iphone használatával járó élményt, egy kicsit jobb kameráért
|
hétf. aug. 10, 2009 19:22 |
|
|
pucok
arany tag
|
[/quote]én azt javaslom nyomkodd meg mindkettőt mielőtt döntenél [/quote]
Igen, nekem is sokkal jobb minőségnek tűnik, egyedül csak a gyenge fényképező tart még vissza. Bár a videofelvétele egész jó, ezt a tesztoldalakon is elismerték, de a sample képek elég gyengék mindig, hiába lett jobb a kamera.
Igazság szerint dühös vagyok a Nokiára, mert 1,5 évvel az N95 8 GB megvétele után lehet hogy van pár fícsör az új készülékben, de mégsem tűnik akkora durranásnak... Lehet újra visszapártolok majd hozzásuk 2 év múlva, amikor már lesz komolyabb proci, esetleg Oled & etc...
Idáig 2:1 az iphone-nak, még vívódok egy hetet, aztán már nem bírom tovább a 6310i tartalék telefonommal és megyek megveszem valamelyiket
|
hétf. aug. 10, 2009 19:05 |
|
|
migabi24
arany tag
|
pucok írta: nord írta: Gyári aksi az nincs: ugye egy házilag nem cserélhető akkumulátornál (a hátlapot nem is tudod levenni) nem sok értelme lenne. Hát ennyire nem ismerem ezt a telefont Mivel én iphonet használok lehet elfogult vagyok, de én mikor megnyomkodtam egy N97-et nagyon gagyinak tünt az iphone után, itt főleg a kijelző kezelhetőségére gondolok, tehát lehet jobb a kamerája stb. de azért sztem legfontosabb a használhatóság, mivel az iphone kijelzője kapacitív ezért elég csak megsimintani, míg az N97-nél meg kell nyomni és akkor érződik rajta, hogy egy puha felületett nyomkodsz nem üveget mint az iphonnál, én azt javaslom nyomkodd meg mindkettőt mielőtt döntenél
|
hétf. aug. 10, 2009 18:35 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
|
hétf. aug. 10, 2009 17:57 |
|
|
pucok
arany tag
|
nord írta: Gyári aksi az nincs: ugye egy házilag nem cserélhető akkumulátornál (a hátlapot nem is tudod levenni) nem sok értelme lenne.
Hát ennyire nem ismerem ezt a telefont
|
hétf. aug. 10, 2009 17:18 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
Gyári aksi az nincs: ugye egy házilag nem cserélhető akkumulátornál (a hátlapot nem is tudod levenni) nem sok értelme lenne.
|
hétf. aug. 10, 2009 17:16 |
|
|
pucok
arany tag
|
|
hétf. aug. 10, 2009 15:36 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Én az iPhone-omat összehasonlíthatatlanul többet használom, mint bármely telefonomat eddig.
Erre igényeltem először komoly netet (3GB) és játékokat is ezen futtatok komolyabb mértékben.
Így nem csak hogy egy nap, de inkább kevesebb a szufla. De ezt hasonló igénybevételnél akármelyik telefonra el lehetne mondani.
Vettem azonban egy ilyen másodakksit, amivel BÁRMIT csinálva estig tutifix kibírom.
Kicsit ducibb tőle a cucc, de 4-5 óra folyamatos, akár online játék esetén sem kell félnem, hogy este nem érek haza mire lemerül.
Ha nem nyúlnék hozzá, illetve csak mint telefon menne (és nem 3G-n, de az egyik telefonon sem ajánlott, ha épp nem kell a net), akkor 2-3 nap simán megvolna az "air time".
|
hétf. aug. 10, 2009 8:09 |
|
|
nord
gyémánt tag
|
Természetesen függ a felhasználási módtól!
Akkor merül a telefon nagyon, ha mindehhez a kijelzőt is igénybe veszed: így természetesen a zenehallgatás szinte minimális fogyasztást generál, a beszélgetés valamivel többet, de még mindig nem annyira számottevő, mint az internet. Az internetezés wifin már többet fogyaszt, de napi 1 órás netezés nem húzza le a telefont.
Mindez drasztikusan megváltozik, ha 3G-t használsz (ugye ezzel minden telefon így van), vagy ha állandóan megy a kijelző. Akkor naponta kell töltened, egyértelműen, de ezen nincs mit csodálkozni: ilyen méretű kijelzőnek kell a nafta.
Én naponta töltöm, de a számláló szerinti napi átlagban 6 órás használat többségében folyamatosan kijelzővel megy (a zenehallgatás kábé hetente egy óra, a telefonálás átlagban naponta fél, egy óra). A töltés meg nem zavar, este rádobom a bölcsőre, reggel leveszem (nekem mindegy, hogy amíg alszom, a töltőn vagy pedig csak simán a polcon hever).
|
hétf. aug. 10, 2009 7:13 |
|
|
pucok
arany tag
|
Sziasztok!
Eddig egy N95 8 GB tulajdonosa voltam több-kevesebb megelégedéssel mintegy 1,5 évig, de mivel hirtelen felindulásból eladtam a telefont, most hatalmas dilemmába kerültem:
Majdhogynem már biztos volt az utód egy N97 személyében, de aztán az új iphone elbizonytalanított (nemhiába a sokkal gyorsabb proci és több ram, etc.)...
Egyedüli kérdés kb. mennyit bír az akksi? Lehet volt róla már szó, s mintha valami 1 napot emlegettetek volna, de nekem ez igen siralmasnak tűnik. Amennyiben ez igaz lenne kb. napi 1 óra beszélgetés, 1 óra internet, s kb. 2 óra zenehallgatás esetén, akkor már el is dőlt a mérleg nyelve az N97 javára
|
vas. aug. 09, 2009 20:50 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Ha olyat ír a szerző, hogy "a frissítéssel minden törésnek vége", miért nem írja meg azt is, hogy <5 perc alatt bárki újból jailbreak-elheti és függetlenítheti a szifonját?
Illetve aki már JB-elte/függetlenítette, vajon nincs tisztában azzal, hogy egy RESTORE, amit a T is csinál, törli a töréseket? Dehogynincs.
A szoftver friss lesz, de a feltörést sehogy sem akadályozhatják meg, ha a tulaj ebben eltökélt.
A másik pedig az, hogy a T biztosan nem teheti meg, hogy bekéri a telefonomat és puff ráflashel egyet, kockáztatva minden adatom épségét, amikhez ráadásul köze sincs.
100%-os mentést ui. nem tudnak csinálni.
Információink szerint a T-Mobile a szoftver felrakásán kívül nem tervez lépéseket tenni a feltört iPhone-okoat használó júzerekkel szemben
Meg is nézném, mit szólnának a T ügyfelek, akiket macera, esetleg megaláztatás ér a telefonjuk miatt, amikor 2 másik szolgáltató várja őket tárt karokkal.
Pont azok, akik náluk, hűségben vették a telót, nem annyira törik fel a telefont, függetleníteni pláne.
Akik máshol vették a telefont és a T-hez igazoltak, egy mp alatt váltanak szolgáltatót, ha kell. Jó vicc
Hehe, a cikket kissé kibővítették. Így némi magyarázat van a "rendszer túlterhelésére".
Ezzel együtt, ha valaki külföldről származó szifont használ, megnézem, mikor fogja hagyni, hogy a T erőszakkal felflashelje.
A hír amúgy tényleg igaz lehet: http://appleblog.blog.hu/2009/08/07/beg ... a_t_mobile
Ha tiltják, a Voda meg majd örül a sok új ügyfélnek. Ők ugyanis nem tűnnek érintettnek a dologtól, a kifüggetlenített szifonokat nyilván egyáltalán nem csak a T hálózatában használják...
|
pén. aug. 07, 2009 19:56 |
|
|
migabi24
arany tag
|
Az enyémről biztos elfeledkeztek
|
pén. aug. 07, 2009 19:13 |
|
|
kriszbacsi
arany tag
|
|
pén. aug. 07, 2009 16:10 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Atos írta: zoli62 írta: Van valamilyen lehetőség arra, hogy Nokia S60-as telefon (N70, N82) névjegyzékét, illetve SMS-eket az Iphone-ra át lehessen tölteni? Én annó a Nokia névjegyzékét a Gmail névjegyzékével szinkronizáltam (nézz utána, hogy mivel lehet, én már nem tudom), aztán a nuevasync.com oldal segítségével mint exchange szerverről húztam le iPhone-ra a Gmailes névjegyzéket és a naptárat is.
Köszi megnézem. Én a synkia.com-ot ismerem. Az Iphone-on egyébként alapból telepítve van Syncml-kezelő alkalmazás?
|
csüt. aug. 06, 2009 18:55 |
|
|