Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 14:27

Hozzászólás a témához  [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 51  Következő
Nokia E51 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha a telefonkönyvben lévő szám + al kezdődik, akkor nem tudok internethívást kezdeményezni (Hibajelzés: A cím nem használt) , csak ha simán 36-tal vagy 06-tal kezdődik. Nálam a számok többsége + al kezdődik, akkor javítsam át az összeset, vagy van rá valami megoldás, hogy ne kelljen?

Másik problémám, hogy nem írja ki a nevet, ha a 21-es számomat hívják, csak a számot, és ebben az esetben mindegy az is, hogyan van a telefonkönyvbe beírva.
:roll:

Várom az ötleteiteket, és előre is köszi!

szomb. aug. 22, 2009 4:13
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Macika,

Már nagyon el kellene vinnem Hozzád a cuccot a hangszóró miatt, de egyszerűen még nem volt rá időm... De lehet, hogy a látogatás előtt még beszerzek egy Rose elő/hátlapot (esetleg valaki nem tud korrekt, olcsó lelőhelyet?), és akkor ha már szétkapod, megkérnélek arra, hogy azt is dobd már fel.
5600-ért tudok Neked venni nagykerben komplett Rose Steel házat billentyűzettel.

vas. aug. 16, 2009 19:18
arany tag

Hozzászólás 
gunner4 írta:
Szevasztok

a tanácsotokra lenne szükségem , még pedig abban hogy milyen boltból vegyek telefont ??

Vedd meg tiszta forrásból (MM, Saturn, meg társai) már nem annyira vészes az ára függetlenül. Az a biztos, ott nincs **** (ha meg mégis, akkor alighanem le lehet rúgni a fejüket). Egyszerűen nem vágom, hogy egyesek miért rizikóznak a zugszarokkal 5-10-20 ezer Ft miatt, amikor ha esetleg beszarik a telefon (amire azért valljuk be, minden esély megvan), akkor akár 80-120 ezret is bukhatnak egy drágább model esetén.

Amúgy van valami hír már működő hackről a 400-as esetében? Bár alighanem nincs, mert akkor már lenne hírverése. Így egyelőre marad az előző fw, a hack kellene a netmonitorhoz nálam.

Macika,

Már nagyon el kellene vinnem Hozzád a cuccot a hangszóró miatt, de egyszerűen még nem volt rá időm... De lehet, hogy a látogatás előtt még beszerzek egy Rose elő/hátlapot (esetleg valaki nem tud korrekt, olcsó lelőhelyet?), és akkor ha már szétkapod, megkérnélek arra, hogy azt is dobd már fel.

vas. aug. 16, 2009 17:59
Moderátor

Hozzászólás 
gunner4 írta:
Szevasztok

a tanácsotokra lenne szükségem , még pedig abban hogy milyen boltból vegyek telefont ?? Ha lehet akár konkrét boltot is írhattok vagy webshopot.
Ja és ha valaki már vett a gsmline-nál telefont akkor leírhatná hogy tényleg bontatlant küldtek-e , mert azon töröm a fejem hogy onnan rendelek ,de gyanusan alacsonyak az árak . Előre is köszi mindenkinek és sry hogy nem kapcsolódik az előbbiekhez de fontos lenne.
Például.

De a 'zugGSM'-ekről sokat kéne olvasgass még, hogy tisztába legyél a 0% ÁFA, különbözeti adózás, 0 perces használt készülék és hasonló kifejezések jelentésével.

vas. aug. 16, 2009 14:09
arany tag

Hozzászólás 
gunner4 írta:
Ja és ha valaki már vett a gsmline-nál telefont akkor leírhatná hogy tényleg bontatlant küldtek-e , mert azon töröm a fejem hogy onnan rendelek ,de gyanusan alacsonyak az árak . Előre is köszi mindenkinek és sry hogy nem kapcsolódik az előbbiekhez de fontos lenne.

Én régebben vettem. Akkor az volt, hogy kiírták a viszonylag jó árakat, majd kiderült, hogy ha nem csak töltővel kérem a telefont, akkor kapásból 5ezerrel több. A készülék függetlenített Westel-es (T- Mobil) volt.
Mivel ajándék volt kénytelen voltam megvenni, de részemről soha többet GsmLine.
Ők is csak egy "zugGSM", nem is a legolcsóbb. Inkább vedd meg hivatalosan.

vas. aug. 16, 2009 14:08
vas-tag

Hozzászólás 
Szevasztok

a tanácsotokra lenne szükségem , még pedig abban hogy milyen boltból vegyek telefont ?? Ha lehet akár konkrét boltot is írhattok vagy webshopot.

vas. aug. 16, 2009 0:28
arany tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Bluesoleil írta:
Bekapcsoltam hogy "Saját WLAN elérhetőség", és így működik. De nekem nem kell, hogy ezen hívjanak, arra ott a mobil. Csak arra kell, hogy ha akarok és van wifi, akkor azt tudjam használni. De így mindig csatlakozik, és gondolom ez az akksit se nagyon kíméli.

Persze a wifizés jobban eszi az aksit, bár mondjuk nekem így is elmegy 2-3 napig, pedig otthon rajta van az ephone (budapesti vezetékes számmal, engem is hívnak rajta), ill. a fring (azon belül skype, msn, icq és neophone). Amúgy meg a wifi keresgélést 10 percre állítottam, ha hatókörön kívül vagyok, akkor sem próbálkozik állandóan a wifikereséssel.

bár a folyamatos wifi kapcsolat valóban nem szerencsés az aksinak, még mindig sokkal jobb a folyamatos 3,5g (aka hs(d)pa)-nél, az a wifi-nek is többszörösét szívja le, ezt volt szerencsém a saját bőrömön tapasztalni.

szomb. aug. 15, 2009 22:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bluesoleil írta:
Bekapcsoltam hogy "Saját WLAN elérhetőség", és így működik. De nekem nem kell, hogy ezen hívjanak, arra ott a mobil. Csak arra kell, hogy ha akarok és van wifi, akkor azt tudjam használni. De így mindig csatlakozik, és gondolom ez az akksit se nagyon kíméli.

Persze a wifizés jobban eszi az aksit, bár mondjuk nekem így is elmegy 2-3 napig, pedig otthon rajta van az ephone (budapesti vezetékes számmal, engem is hívnak rajta), ill. a fring (azon belül skype, msn, icq és neophone). Amúgy meg a wifi keresgélést 10 percre állítottam, ha hatókörön kívül vagyok, akkor sem próbálkozik állandóan a wifikereséssel.

szomb. aug. 15, 2009 20:47
ezüst tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Ephone:

- szolgáltatásprofil: IETF
- hozzáérési pont: a netkapcsolatod
- nyilv. felh. név: sip:telefonszámod@sip.ephone.hu
- tömörítés: nem
- regisztráció: mindig (főleg ha téged is hívnak)
- biztonság: nem
- proxy: nincs
- reg. szerver: sip.ephone.hu
- tartomány: sip.ephone.hu
- felh. név értelemszerű, jelszó is
- átvitel tipusa: auto
- port: 5060

hogy fringgel miért nem megy, az rejtély, akkor lehet, hogy a netkapcsolattal van gond, mert ott aztán semmit nem kell szinte megadni.

szomb. aug. 15, 2009 20:42
ezüst tag

Hozzászólás 
MC Szasza írta:
juha írta:
Már régóta keresem, de igazából még nem találtam jót.
Szóval az E51-emre keresek valami jó témát. Valami fekete, letisztult témát nem tudnátok ajánlani?

Nekem ez a kedvenc fekete témám.

Köszi! Nem is ez, de az oldal remek, ott találtam magamnak valót, sőt többet is! Thx mégegyszer! :o

szomb. aug. 15, 2009 14:57
arany tag

Hozzászólás 
Bluesoleil írta:
Sziasztok, csatlakozom hozzátok!

Alig 1 hete lettem büszke E51 tulajdonos. :)

Még sokat kell tanulnom, mert ez az első Symbianos telefonom.
Ahogy időm engedi, próbálom olvasgatni a fórumokat, de ha nagyon buta kérdést tennék fel légyszi ne haragudjatok rám!

Most éppen a VoIP-ot próbálom beállítani (Ephone) de nem sikerült eddig. Nem tud csatlakozni. Fring-el is próbáltam, de azzal se megy. :(

Egyébként én most egy 4GB-os Kingmax SDHC Class 6-ot vettem bele, és tökéletesen kezeli. (legalábbis eddig nem volt vele gond)

ephone-ról még nem hallottam, pár szolgáltató, amik biztosan működtek nekem: voipcheap, sipdiscount.
memkariból inkább a Sandisk szokott beválni hosszútávon ehhez a telóhoz, de remélhetőleg jó lesz az is..

szomb. aug. 15, 2009 14:53
ezüst tag

Hozzászólás 
juha írta:
Szóval az E51-emre keresek valami jó témát. Valami fekete, letisztult témát nem tudnátok ajánlani?

Nekem ez a kedvenc fekete témám.

szomb. aug. 15, 2009 12:03
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bluesoleil írta:

Most éppen a VoIP-ot próbálom beállítani (Ephone) de nem sikerült eddig. Nem tud csatlakozni. Fring-el is próbáltam, de azzal se megy. :(

Ephone:

- szolgáltatásprofil: IETF
- hozzáérési pont: a netkapcsolatod
- nyilv. felh. név: sip:telefonszámod@sip.ephone.hu
- tömörítés: nem
- regisztráció: mindig (főleg ha téged is hívnak)
- biztonság: nem
- proxy: nincs
- reg. szerver: sip.ephone.hu
- tartomány: sip.ephone.hu
- felh. név értelemszerű, jelszó is
- átvitel tipusa: auto
- port: 5060

hogy fringgel miért nem megy, az rejtély, akkor lehet, hogy a netkapcsolattal van gond, mert ott aztán semmit nem kell szinte megadni.

szomb. aug. 15, 2009 7:03
ezüst tag

Hozzászólás 

Még sokat kell tanulnom, mert ez az első Symbianos telefonom.
Ahogy időm engedi, próbálom olvasgatni a fórumokat, de ha nagyon buta kérdést tennék fel légyszi ne haragudjatok rám!

Egyébként én most egy 4GB-os Kingmax SDHC Class 6-ot vettem bele, és tökéletesen kezeli. (legalábbis eddig nem volt vele gond)

szomb. aug. 15, 2009 0:59
ezüst tag

Hozzászólás 
köszi előre is
t

pén. aug. 14, 2009 19:41
ezüst tag

Hozzászólás 
zsoooc írta:
Szerintetek a Finnországban gyártott és a "Made by Nokia" E51-ek között van valami minőségbeli különbség? Elsősorban az illesztésekre, az anyagminőségre és a "nyikorgásra" gondolok.

nem hiszem hogy más beszállítókat használnának különböző gyárukra. Ez sehol sem szokás.

pén. aug. 14, 2009 19:36
Moderátor

Hozzászólás 
Gewru írta:
Dexter68 írta:
Gewru írta:
Sziasztok!
E51es telefonnál lenne memóriabővítési problémám...
Ha minden igaz, 4Gb-ig lehet bővíteni a telót. Nekem egy 4Gb-s SDHC kártyám van hozzá, de az valamiért kifagyasztja a telefont ill. hol érzékeli a kártyát, hol nem. Ilyenkor mi lehet a gond vagy mit tudok csinálni vele?
Előre is köszz!

Nekem 8 Gigás SDHC van benne, gond nélkül működik. Amiről tudok, hogy általában a 4 gigás Kingstonokkal van probléma.

Maxwell kártya van benne, ezek szerint akkor az a hibás. Köszz

Itt is w nélkül... ;)

pén. aug. 14, 2009 15:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tárgytalan, törölhető hsz.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MVD szomb. aug. 15, 2009 21:24-kor.

pén. aug. 14, 2009 7:50
vas-tag

Hozzászólás 
Dexter68 írta:
Gewru írta:
Sziasztok!
Ha minden igaz, 4Gb-ig lehet bővíteni a telót. Nekem egy 4Gb-s SDHC kártyám van hozzá, de az valamiért kifagyasztja a telefont ill. hol érzékeli a kártyát, hol nem. Ilyenkor mi lehet a gond vagy mit tudok csinálni vele?
Előre is köszz!

Nekem 8 Gigás SDHC van benne, gond nélkül működik. Amiről tudok, hogy általában a 4 gigás Kingstonokkal van probléma.

Maxwell kártya van benne, ezek szerint akkor az a hibás. Köszz

pén. aug. 14, 2009 6:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Szerintetek a Finnországban gyártott és a "Made by Nokia" E51-ek között van valami minőségbeli különbség? Elsősorban az illesztésekre, az anyagminőségre és a "nyikorgásra" gondolok.

csüt. aug. 13, 2009 19:58
arany tag

Hozzászólás 
Gewru írta:
Sziasztok!
Előre is köszz!

csüt. aug. 13, 2009 15:56
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Előre is köszz!

sigyula: nekem normál használatnál az akksi kibír kb 5napot, zenehallgatással kb. 5-6órát.

csüt. aug. 13, 2009 10:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Vettem egy használt e51-et,minden ok.benne csak az aksi gázos.
Norrmál használatnál kicsit több mint 1 nap,zene hallgatás 2-4 óra és annyi.
Ez normális?
Mennyit bír átlagban?
Mit ajánlotok utángyártott 2-4 ft-ért?
Sajnos most nincs egy gyárira
pénzem,vagy állandó töltés?

Még egy kicsit érdeklődnék
Be lehet állítani úgy a billentűzárat,hogy 1 gomb aktiválja?
Még az érdekelne,hogy meglehet-e oldani szoftveresen,hogy teljes képernyőn lássam amit fotózok?

UI:Nekem belülről poros a kijelző

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sigyula csüt. aug. 13, 2009 10:55-kor.

csüt. aug. 13, 2009 10:42
Moderátor

Hozzászólás 
noize írta:
Sziasztok!

Az után szeretnék érdeklődni, hogy otthon kilehet-e takarítani a kamera körüli részt valahogy?(tiszta por) Vagy inkább vigyem el telefonboltba? Előre is köszönöm! :)
Elvileg az teljesen pormentesen le van zárva, nem kerülhet be oda semmi.
Ha bekerült, az azt jelenti, hogy nem zár rendesen. Óvatosan fel tudod emelni a ragasztócsíkkal odarögzített plexit, és ki tudod fújni nagy nyomású levegővel onnan a trutymót.

szer. aug. 12, 2009 13:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Az után szeretnék érdeklődni, hogy otthon kilehet-e takarítani a kamera körüli részt valahogy?(tiszta por) Vagy inkább vigyem el telefonboltba? Előre is köszönöm! :)

szer. aug. 12, 2009 10:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
juha írta:
Valszeg nem a telóm, mert most legutóbb még másik telóban is próbáltam és ott sem. Akkor felhívattam a pannont, és a kártya aktív volt.
Ötlet? Valakinek volt már ilyen? Az a baj, ilyenkor kell neki kb. 4-5 óra, aztán magához tér.

Köszi előre is,

Ez pediglen valóban szolgáltatóhiba.

kedd aug. 11, 2009 9:27
Moderátor

Hozzászólás 
juha írta:
Sziasztok,
múlt héten megint előjött, amit egyszer már tapasztaltam, hátha van valami ötletetek.

Szóval az E51-em nem tud csatlakozni szolgáltatóhoz külföldön néha-néha.
Egyszer már japánban is, olyan helyen ahol tutti volt térerő, no meg működött is már ott előtte, most pedig a cseheknél csinálta ezt.
Megtalálta a szolgáltatókat, viszont nem tudott egyikhez sem csatlakozni. Valszeg nem a telóm, mert most legutóbb még másik telóban is próbáltam és ott sem. Akkor felhívattam a pannont, és a kártya aktív volt.
Ötlet? Valakinek volt már ilyen? Az a baj, ilyenkor kell neki kb. 4-5 óra, aztán magához tér.

Köszi előre is,
Szerintem sem.

hétf. aug. 10, 2009 22:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok,
múlt héten megint előjött, amit egyszer már tapasztaltam, hátha van valami ötletetek.

Szóval az E51-em nem tud csatlakozni szolgáltatóhoz külföldön néha-néha.
Egyszer már japánban is, olyan helyen ahol tutti volt térerő, no meg működött is már ott előtte, most pedig a cseheknél csinálta ezt.
Megtalálta a szolgáltatókat, viszont nem tudott egyikhez sem csatlakozni. Valszeg nem a telóm, mert most legutóbb még másik telóban is próbáltam és ott sem. Akkor felhívattam a pannont, és a kártya aktív volt.

Köszi előre is,

hétf. aug. 10, 2009 20:13
Moderátor

Hozzászólás 
Nekrofil írta:
Macika írta:
Nekrofil írta:
sziasztok!
nemrég előjött egy olyan probléma,hogy ha megnyomom a piros gombot,akkor 5689 meg az sms gombok is benyomódnak véletlenszerűen!ez mitől lehet és mi rá a megoldás?
Gondolom, ázott...

ezesetben milyen megoldások léteznek és kb mennyibe fáj a javítás?
Ázástól függ.
Ha csak a billentyűzetfólia alatti rész oxidálódott, akkor 3-4e Ft teljesen kipucolni a telót, és megvárhatod, kb. 3/4 óra.

Ha viszont a vezérlő elektronika (az IC), akkor az panelcsere. Tehát az új készülék árának 85%-a.

vas. aug. 09, 2009 22:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nekrofil írta:
sziasztok!
nemrég előjött egy olyan probléma,hogy ha megnyomom a piros gombot,akkor 5689 meg az sms gombok is benyomódnak véletlenszerűen!ez mitől lehet és mi rá a megoldás?
Gondolom, ázott...

ezesetben milyen megoldások léteznek és kb mennyibe fáj a javítás?

vas. aug. 09, 2009 21:25
Moderátor

Hozzászólás Re: szignó
hungazsi írta:
Macika írta:
hungazsi írta:
Talált már valaki valamilyen megoldást szignózásra, mert még a maszek egyenként szignózós módszerek sem működnek?
Dehogynem. Kiválóan mennek!

Egyszer kell megszerezni a cer&key-t, aztán meg szalad...

Honnan szereztél és melyik progival szignóztad, mert nálam több kombináció is kudarcot vallott?
Létezik a kínai oldal (isign, 2-3 nap) és az s60certkey, ahol szintén kb. annyi idő.
Ha meg már megvan, akkor SignSis és 2 mp alatt készen is van.

vas. aug. 09, 2009 18:31
Moderátor

Hozzászólás 
Nekrofil írta:
sziasztok!
Gondolom, ázott...

vas. aug. 09, 2009 18:27
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok!

vas. aug. 09, 2009 17:53
arany tag

Macika írta:
hungazsi írta:
Talált már valaki valamilyen megoldást szignózásra, mert még a maszek egyenként szignózós módszerek sem működnek?

Honnan szereztél és melyik progival szignóztad, mert nálam több kombináció is kudarcot vallott?

hétf. aug. 03, 2009 22:06
Moderátor

hungazsi írta:

hétf. aug. 03, 2009 20:40
arany tag

Hozzászólás szignó

hétf. aug. 03, 2009 20:25
arany tag

Hozzászólás 
Pannonos teló sikeresen frissítve v400-as szoftverre.

szomb. aug. 01, 2009 21:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dexter68 írta:
MVD írta:
Jelen pillanatban 200.xx.xx-s sw van a T-s telefonomon. Elérhető frissítésként a 300.xx.xx-t adná az NSU. Érdemes átírnom a PC-t a 400.xx.xx-s sw-ért? A telefon több, mint 1 éves.

A T pár hét alatt át szokta passzírozni magán az új szoftokat. Én várnék inkább.

atub írta:
gidano írta:
Újabb firmware-k okosítása is megoldott 2 napja!

Kód:
Nokia E51 v400.34.011

Sajnos E51-en mégsem megy...

Várok. :D

vas. júl. 26, 2009 20:20
arany tag

Hozzászólás 
MVD írta:
Jelen pillanatban 200.xx.xx-s sw van a T-s telefonomon. Elérhető frissítésként a 300.xx.xx-t adná az NSU. Érdemes átírnom a PC-t a 400.xx.xx-s sw-ért? A telefon több, mint 1 éves.

A T pár hét alatt át szokta passzírozni magán az új szoftokat. Én várnék inkább.

vas. júl. 26, 2009 13:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Persze.

De ha a telód már 2 év garanciával rendelkezik és mégis 400-ast szeretnél, egy látogatás nálam ezt gyorsan elintézhetné.

vas. júl. 26, 2009 12:11
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. júl. 26, 2009 11:14
arany tag

Hozzászólás 
szalai77 írta:
SZiasztok!
Seítséget szeretnék kérni.E 51-emmel az a baj,hogy max hangerőn is túl halk. Hangszóró lett benne cserélve,de nem oldotta meg a problémát.
Sőt a hozzá kapcsolt bluetooth füles is elé halk ezzel a telefonnal.Mi lehet a baja? Ja, szoftver 2X lett frissítve. Előre is köszi a választ. :roll:

Az jellemző típushibája, hogy a hangszórót fedő kis selyemszirszar eltömődik a portól és a szervizben hangszórócserekor erre nem mindig figyelnek. Ettől durván le tud halkulni, viszont a BT-halkulást nem magyarázza.

szomb. júl. 18, 2009 18:04
vas-tag

Hozzászólás 
SZiasztok!
Seítséget szeretnék kérni.E 51-emmel az a baj,hogy max hangerőn is túl halk.
Hangszóró lett benne cserélve,de nem oldotta meg a problémát.
Sőt a hozzá kapcsolt bluetooth füles is elé halk ezzel a telefonnal.Mi lehet a baja?

Ja, szoftver 2X lett frissítve.
Előre is köszi a választ. :roll:

szomb. júl. 18, 2009 11:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
És még egy buta, félrevezető tévedés is van benne:

Egy EURO3-ra flashelt S60 telefon ugyanis tartalmazza mindhárom magyar szolgáltató, így a Pannon szükséges beállításait WAP, net és MMS eléréshez is. A Pannonos sz.rokat (logo-k, csengések) persze nem, de az kinek kell.

A beállítások tehát igenis benne vannak, amint az ember berakja a SIM-et, a szerkezet előszedi az agyából és külön késztetés nélkül is alkalmazza őket.

pén. júl. 10, 2009 21:33
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
jbtibor írta:
A Pannon szerint a Nokia nem adja ki a frissítéseket NSU-ban:
"Az új szoftver megjelenése nem a Pannontól függ, hanem a készülék gyártójától. Pannon számára jelenleg a 220 a legújabb hivatalos verzió.
Amennyiben szeretné, hogy az új Ön álta említett szoftver feltelepítésre kerüljön, abban az esetben küldje el gyártóhoz vagy hozzánk. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a telepítést követően semmilyen pannonos tartalom és beállítás nem lesz a készülékben."

Ez , bár Pannon-os kommünikének tűnik, nem a hivatalos álláspontjuk! Mert, amint megjelenik az sw, megkapják tesztelésre, innen csak rajtuk múlik, mikor fogadják el. Ha elfogadták rövid idő alatt fent lesz az NSU-n!

-szerintem-

pén. júl. 10, 2009 21:21
arany tag

Hozzászólás 
Valaki keresett mobil TV megoldást, itt van egy:
SPB TV

Kipróbáltam, E51-en WIFI-vel egész jól megy.

pén. júl. 10, 2009 20:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy hülye kérdés: csd internet behívást hogyan kell a készülékkel csinálni? Esetleg nem is lehet? Odáig eljut, hogy tárcsáz a telefon, aztán közli, hogy a távoli gép nem válaszol, de még a jelszóellenőrzésig sem jut el.

pén. júl. 10, 2009 18:20
arany tag

Hozzászólás 
jbtibor írta:
c3po írta:
Kb tiz even keresztul legalabb havonta csinaltam mentest, de ezt kb 3 eve abbahagytam, ugysem tortent soha baj. Most igen.

Én ezt úgy oldottam meg, hogy USB-vel szinte folyamatosan számítógéphez van kapcsolva a telefon, és a szinkronizálás minden kapcsolódáskor megtörténik (lehet idõzítve is). Ezáltal a telefonkönyv és a naptár mindig el van mentve. Azt hiszem a szinkronizálás Bluetooth kapcsolaton is mûködik, tehát úgy is megoldható hogy hazamész (vagy be a munkahelyre), bekapcsolod a Bluetooth-t és már megy is a szinkronizálás.
További elõnye a folyamatos kapcsolatnak, hogy a számítógéprõl tudok SMS-t írni.

Idõnként én is csinálok teljes PC Suite-os mentést, nem árt ha többféle biztonsági másolat van.
SyncML szinkronizációm is van (mobical.net), de sok más szolgáltató létezik.
Yahoo! és Google szinkronizálás is lehetséges, Yahoo!-hoz a Yahoo! Go kell, Google-hez pedig Mail for Exchange vagy más alkalmazás szükséges, a SyncML még kísérleti fázisban van.

Koszonom az otletet. Ha es amint Macika segitsegevel eletre kel a telefonom, osszehangolom a rendszert, ahogy kell. Ennek meg egyszer igy nem szabad elofordulnia.

pén. júl. 10, 2009 11:45
arany tag

Hozzászólás 
c3po írta:
Kb tiz even keresztul legalabb havonta csinaltam mentest, de ezt kb 3 eve abbahagytam, ugysem tortent soha baj. Most igen.

Én ezt úgy oldottam meg, hogy USB-vel szinte folyamatosan számítógéphez van kapcsolva a telefon, és a szinkronizálás minden kapcsolódáskor megtörténik (lehet időzítve is). Ezáltal a telefonkönyv és a naptár mindig el van mentve. Azt hiszem a szinkronizálás Bluetooth kapcsolaton is működik, tehát úgy is megoldható hogy hazamész (vagy be a munkahelyre), bekapcsolod a Bluetooth-t és már megy is a szinkronizálás.
További előnye a folyamatos kapcsolatnak, hogy a számítógépről tudok SMS-t írni.

Időnként én is csinálok teljes PC Suite-os mentést, nem árt ha többféle biztonsági másolat van.
SyncML szinkronizációm is van (mobical.net), de sok más szolgáltató létezik.
Yahoo! és Google szinkronizálás is lehetséges, Yahoo!-hoz a Yahoo! Go kell, Google-hez pedig Mail for Exchange vagy más alkalmazás szükséges, a SyncML még kísérleti fázisban van.

pén. júl. 10, 2009 10:01
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Elhozod, megszoftverezem, mosolyogsz, távozol.

Az adatokat viszont bebuktad.

Nem érdemes eladni a telefont, mint a leírásodból is kiderül, rendesen használtad a készüléket, telepítetté lis rá mindent.

A Symbian ugyanolyan, mint a Windows, idõnként muszáj újrahúzni üres géptõl kiindulva.
Ezt Te elmulasztottad, ezért bosszulta meg a dolgot...

Szerintem semmi baj a telónak, pusztán csak összeakadt szoftveresen. Elõfordul az ilyen jobb helyeken is ;)

Koszonom szepen. PU-t kuldtem.

pén. júl. 10, 2009 4:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 51  Következő