|
Szerző |
Üzenet |
Bluesoleil
ezüst tag
Csatlakozott: vas. júl. 27, 2008 23:14 Hozzászólások: 58 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Ha a telefonkönyvben lévő szám + al kezdődik, akkor nem tudok internethívást kezdeményezni (Hibajelzés: A cím nem használt) , csak ha simán 36-tal vagy 06-tal kezdődik. Nálam a számok többsége + al kezdődik, akkor javítsam át az összeset, vagy van rá valami megoldás, hogy ne kelljen?
Másik problémám, hogy nem írja ki a nevet, ha a 21-es számomat hívják, csak a számot, és ebben az esetben mindegy az is, hogyan van a telefonkönyvbe beírva.
Várom az ötleteiteket, és előre is köszi!
|
szomb. aug. 22, 2009 4:13 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Hauptmann írta: Macika,
Már nagyon el kellene vinnem Hozzád a cuccot a hangszóró miatt, de egyszerűen még nem volt rá időm... De lehet, hogy a látogatás előtt még beszerzek egy Rose elő/hátlapot (esetleg valaki nem tud korrekt, olcsó lelőhelyet?), és akkor ha már szétkapod, megkérnélek arra, hogy azt is dobd már fel. 5600-ért tudok Neked venni nagykerben komplett Rose Steel házat billentyűzettel.
|
vas. aug. 16, 2009 19:18 |
|
|
Hauptmann
arany tag
|
gunner4 írta: Szevasztok
a tanácsotokra lenne szükségem , még pedig abban hogy milyen boltból vegyek telefont ??
Vedd meg tiszta forrásból (MM, Saturn, meg társai) már nem annyira vészes az ára függetlenül. Az a biztos, ott nincs **** (ha meg mégis, akkor alighanem le lehet rúgni a fejüket). Egyszerűen nem vágom, hogy egyesek miért rizikóznak a zugszarokkal 5-10-20 ezer Ft miatt, amikor ha esetleg beszarik a telefon (amire azért valljuk be, minden esély megvan), akkor akár 80-120 ezret is bukhatnak egy drágább model esetén.
Amúgy van valami hír már működő hackről a 400-as esetében? Bár alighanem nincs, mert akkor már lenne hírverése. Így egyelőre marad az előző fw, a hack kellene a netmonitorhoz nálam.
Macika,
Már nagyon el kellene vinnem Hozzád a cuccot a hangszóró miatt, de egyszerűen még nem volt rá időm... De lehet, hogy a látogatás előtt még beszerzek egy Rose elő/hátlapot (esetleg valaki nem tud korrekt, olcsó lelőhelyet?), és akkor ha már szétkapod, megkérnélek arra, hogy azt is dobd már fel.
|
vas. aug. 16, 2009 17:59 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
gunner4 írta: Szevasztok
a tanácsotokra lenne szükségem , még pedig abban hogy milyen boltból vegyek telefont ?? Ha lehet akár konkrét boltot is írhattok vagy webshopot. Ja és ha valaki már vett a gsmline-nál telefont akkor leírhatná hogy tényleg bontatlant küldtek-e , mert azon töröm a fejem hogy onnan rendelek ,de gyanusan alacsonyak az árak . Előre is köszi mindenkinek és sry hogy nem kapcsolódik az előbbiekhez de fontos lenne. Például.
De a 'zugGSM'-ekről sokat kéne olvasgass még, hogy tisztába legyél a 0% ÁFA, különbözeti adózás, 0 perces használt készülék és hasonló kifejezések jelentésével.
|
vas. aug. 16, 2009 14:09 |
|
|
Lator
arany tag
|
gunner4 írta: Ja és ha valaki már vett a gsmline-nál telefont akkor leírhatná hogy tényleg bontatlant küldtek-e , mert azon töröm a fejem hogy onnan rendelek ,de gyanusan alacsonyak az árak . Előre is köszi mindenkinek és sry hogy nem kapcsolódik az előbbiekhez de fontos lenne.
Én régebben vettem. Akkor az volt, hogy kiírták a viszonylag jó árakat, majd kiderült, hogy ha nem csak töltővel kérem a telefont, akkor kapásból 5ezerrel több. A készülék függetlenített Westel-es (T- Mobil) volt.
Mivel ajándék volt kénytelen voltam megvenni, de részemről soha többet GsmLine.
Ők is csak egy "zugGSM", nem is a legolcsóbb. Inkább vedd meg hivatalosan.
|
vas. aug. 16, 2009 14:08 |
|
|
gunner4
vas-tag
|
Szevasztok
a tanácsotokra lenne szükségem , még pedig abban hogy milyen boltból vegyek telefont ?? Ha lehet akár konkrét boltot is írhattok vagy webshopot.
Ja és ha valaki már vett a gsmline-nál telefont akkor leírhatná hogy tényleg bontatlant küldtek-e , mert azon töröm a fejem hogy onnan rendelek ,de gyanusan alacsonyak az árak . Előre is köszi mindenkinek és sry hogy nem kapcsolódik az előbbiekhez de fontos lenne.
|
vas. aug. 16, 2009 0:28 |
|
|
scorpeeon
arany tag
|
.gúnár. írta: Bluesoleil írta: Bekapcsoltam hogy "Saját WLAN elérhetőség", és így működik. De nekem nem kell, hogy ezen hívjanak, arra ott a mobil. Csak arra kell, hogy ha akarok és van wifi, akkor azt tudjam használni. De így mindig csatlakozik, és gondolom ez az akksit se nagyon kíméli. Persze a wifizés jobban eszi az aksit, bár mondjuk nekem így is elmegy 2-3 napig, pedig otthon rajta van az ephone (budapesti vezetékes számmal, engem is hívnak rajta), ill. a fring (azon belül skype, msn, icq és neophone). Amúgy meg a wifi keresgélést 10 percre állítottam, ha hatókörön kívül vagyok, akkor sem próbálkozik állandóan a wifikereséssel.
bár a folyamatos wifi kapcsolat valóban nem szerencsés az aksinak, még mindig sokkal jobb a folyamatos 3,5g (aka hs(d)pa)-nél, az a wifi-nek is többszörösét szívja le, ezt volt szerencsém a saját bőrömön tapasztalni.
|
szomb. aug. 15, 2009 22:59 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Bluesoleil írta: Bekapcsoltam hogy "Saját WLAN elérhetőség", és így működik. De nekem nem kell, hogy ezen hívjanak, arra ott a mobil. Csak arra kell, hogy ha akarok és van wifi, akkor azt tudjam használni. De így mindig csatlakozik, és gondolom ez az akksit se nagyon kíméli.
Persze a wifizés jobban eszi az aksit, bár mondjuk nekem így is elmegy 2-3 napig, pedig otthon rajta van az ephone (budapesti vezetékes számmal, engem is hívnak rajta), ill. a fring (azon belül skype, msn, icq és neophone). Amúgy meg a wifi keresgélést 10 percre állítottam, ha hatókörön kívül vagyok, akkor sem próbálkozik állandóan a wifikereséssel.
|
szomb. aug. 15, 2009 20:47 |
|
|
Bluesoleil
ezüst tag
Csatlakozott: vas. júl. 27, 2008 23:14 Hozzászólások: 58 Tartózkodási hely: Magyarország
|
.gúnár. írta: Ephone:
- szolgáltatásprofil: IETF - hozzáérési pont: a netkapcsolatod - nyilv. felh. név: sip:telefonszámod@sip.ephone.hu - tömörítés: nem - regisztráció: mindig (főleg ha téged is hívnak) - biztonság: nem - proxy: nincs - reg. szerver: sip.ephone.hu - tartomány: sip.ephone.hu - felh. név értelemszerű, jelszó is - átvitel tipusa: auto - port: 5060
hogy fringgel miért nem megy, az rejtély, akkor lehet, hogy a netkapcsolattal van gond, mert ott aztán semmit nem kell szinte megadni.
Bekapcsoltam hogy "Saját WLAN elérhetőség", és így működik. De nekem nem kell, hogy ezen hívjanak, arra ott a mobil. Csak arra kell, hogy ha akarok és van wifi, akkor azt tudjam használni. De így mindig csatlakozik, és gondolom ez az akksit se nagyon kíméli.
|
szomb. aug. 15, 2009 20:42 |
|
|
juha
ezüst tag
|
MC Szasza írta: juha írta: Már régóta keresem, de igazából még nem találtam jót. Szóval az E51-emre keresek valami jó témát. Valami fekete, letisztult témát nem tudnátok ajánlani? Nekem ez a kedvenc fekete témám.
Köszi! Nem is ez, de az oldal remek, ott találtam magamnak valót, sőt többet is! Thx mégegyszer!
|
szomb. aug. 15, 2009 14:57 |
|
|
scorpeeon
arany tag
|
Bluesoleil írta: Sziasztok, csatlakozom hozzátok! Alig 1 hete lettem büszke E51 tulajdonos. Még sokat kell tanulnom, mert ez az első Symbianos telefonom. Ahogy időm engedi, próbálom olvasgatni a fórumokat, de ha nagyon buta kérdést tennék fel légyszi ne haragudjatok rám! Most éppen a VoIP-ot próbálom beállítani (Ephone) de nem sikerült eddig. Nem tud csatlakozni. Fring-el is próbáltam, de azzal se megy. Egyébként én most egy 4GB-os Kingmax SDHC Class 6-ot vettem bele, és tökéletesen kezeli. (legalábbis eddig nem volt vele gond)
ephone-ról még nem hallottam, pár szolgáltató, amik biztosan működtek nekem: voipcheap, sipdiscount.
memkariból inkább a Sandisk szokott beválni hosszútávon ehhez a telóhoz, de remélhetőleg jó lesz az is..
|
szomb. aug. 15, 2009 14:53 |
|
|
MC Szasza
ezüst tag
|
juha írta: Már régóta keresem, de igazából még nem találtam jót. Szóval az E51-emre keresek valami jó témát. Valami fekete, letisztult témát nem tudnátok ajánlani?
Nekem ez a kedvenc fekete témám.
|
szomb. aug. 15, 2009 12:03 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Bluesoleil írta: Sziasztok, csatlakozom hozzátok! Alig 1 hete lettem büszke E51 tulajdonos. Most éppen a VoIP-ot próbálom beállítani (Ephone) de nem sikerült eddig. Nem tud csatlakozni. Fring-el is próbáltam, de azzal se megy.
Ephone:
- szolgáltatásprofil: IETF
- hozzáérési pont: a netkapcsolatod
- nyilv. felh. név: sip:telefonszámod@sip.ephone.hu
- tömörítés: nem
- regisztráció: mindig (főleg ha téged is hívnak)
- biztonság: nem
- proxy: nincs
- reg. szerver: sip.ephone.hu
- tartomány: sip.ephone.hu
- felh. név értelemszerű, jelszó is
- átvitel tipusa: auto
- port: 5060
hogy fringgel miért nem megy, az rejtély, akkor lehet, hogy a netkapcsolattal van gond, mert ott aztán semmit nem kell szinte megadni.
|
szomb. aug. 15, 2009 7:03 |
|
|
Bluesoleil
ezüst tag
|
Sziasztok, csatlakozom hozzátok!
Alig 1 hete lettem büszke E51 tulajdonos.
Még sokat kell tanulnom, mert ez az első Symbianos telefonom.
Ahogy időm engedi, próbálom olvasgatni a fórumokat, de ha nagyon buta kérdést tennék fel légyszi ne haragudjatok rám!
Most éppen a VoIP-ot próbálom beállítani (Ephone) de nem sikerült eddig. Nem tud csatlakozni. Fring-el is próbáltam, de azzal se megy.
Egyébként én most egy 4GB-os Kingmax SDHC Class 6-ot vettem bele, és tökéletesen kezeli. (legalábbis eddig nem volt vele gond)
|
szomb. aug. 15, 2009 0:59 |
|
|
juha
ezüst tag
|
Már régóta keresem, de igazából még nem találtam jót.
Szóval az E51-emre keresek valami jó témát. Valami fekete, letisztult témát nem tudnátok ajánlani?
köszi előre is
t
|
pén. aug. 14, 2009 19:41 |
|
|
juha
ezüst tag
|
zsoooc írta: Szerintetek a Finnországban gyártott és a "Made by Nokia" E51-ek között van valami minőségbeli különbség? Elsősorban az illesztésekre, az anyagminőségre és a "nyikorgásra" gondolok.
nem hiszem hogy más beszállítókat használnának különböző gyárukra. Ez sehol sem szokás.
|
pén. aug. 14, 2009 19:36 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Gewru írta: Dexter68 írta: Gewru írta: Sziasztok! E51es telefonnál lenne memóriabővítési problémám... Ha minden igaz, 4Gb-ig lehet bővíteni a telót. Nekem egy 4Gb-s SDHC kártyám van hozzá, de az valamiért kifagyasztja a telefont ill. hol érzékeli a kártyát, hol nem. Ilyenkor mi lehet a gond vagy mit tudok csinálni vele? Előre is köszz! Nekem 8 Gigás SDHC van benne, gond nélkül működik. Amiről tudok, hogy általában a 4 gigás Kingstonokkal van probléma. Maxwell kártya van benne, ezek szerint akkor az a hibás. Köszz
Itt is w nélkül...
|
pén. aug. 14, 2009 15:01 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Tárgytalan, törölhető hsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MVD szomb. aug. 15, 2009 21:24-kor.
|
pén. aug. 14, 2009 7:50 |
|
|
Gewru
vas-tag
|
Dexter68 írta: Gewru írta: Sziasztok! E51es telefonnál lenne memóriabővítési problémám... Ha minden igaz, 4Gb-ig lehet bővíteni a telót. Nekem egy 4Gb-s SDHC kártyám van hozzá, de az valamiért kifagyasztja a telefont ill. hol érzékeli a kártyát, hol nem. Ilyenkor mi lehet a gond vagy mit tudok csinálni vele? Előre is köszz! Nekem 8 Gigás SDHC van benne, gond nélkül működik. Amiről tudok, hogy általában a 4 gigás Kingstonokkal van probléma.
Maxwell kártya van benne, ezek szerint akkor az a hibás. Köszz
|
pén. aug. 14, 2009 6:23 |
|
|
zsoooc
ezüst tag
|
Szerintetek a Finnországban gyártott és a "Made by Nokia" E51-ek között van valami minőségbeli különbség? Elsősorban az illesztésekre, az anyagminőségre és a "nyikorgásra" gondolok.
|
csüt. aug. 13, 2009 19:58 |
|
|
Dexter68
arany tag
|
Gewru írta: Sziasztok! E51es telefonnál lenne memóriabővítési problémám... Ha minden igaz, 4Gb-ig lehet bővíteni a telót. Nekem egy 4Gb-s SDHC kártyám van hozzá, de az valamiért kifagyasztja a telefont ill. hol érzékeli a kártyát, hol nem. Ilyenkor mi lehet a gond vagy mit tudok csinálni vele? Előre is köszz!
Nekem 8 Gigás SDHC van benne, gond nélkül működik. Amiről tudok, hogy általában a 4 gigás Kingstonokkal van probléma.
|
csüt. aug. 13, 2009 15:56 |
|
|
Gewru
vas-tag
|
Sziasztok!
E51es telefonnál lenne memóriabővítési problémám...
Ha minden igaz, 4Gb-ig lehet bővíteni a telót. Nekem egy 4Gb-s SDHC kártyám van hozzá, de az valamiért kifagyasztja a telefont ill. hol érzékeli a kártyát, hol nem. Ilyenkor mi lehet a gond vagy mit tudok csinálni vele?
Előre is köszz!
sigyula: nekem normál használatnál az akksi kibír kb 5napot, zenehallgatással kb. 5-6órát.
|
csüt. aug. 13, 2009 10:49 |
|
|
sigyula
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 14, 2009 17:17 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: bp
|
Sziasztok
Vettem egy használt e51-et,minden ok.benne csak az aksi gázos.
Norrmál használatnál kicsit több mint 1 nap,zene hallgatás 2-4 óra és annyi.
Ez normális?
Mennyit bír átlagban?
Mit ajánlotok utángyártott 2-4 ft-ért?
Sajnos most nincs egy gyárira
pénzem,vagy állandó töltés?
Még egy kicsit érdeklődnék
Be lehet állítani úgy a billentűzárat,hogy 1 gomb aktiválja?
Még az érdekelne,hogy meglehet-e oldani szoftveresen,hogy teljes képernyőn lássam amit fotózok?
UI:Nekem belülről poros a kijelző
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sigyula csüt. aug. 13, 2009 10:55-kor.
|
csüt. aug. 13, 2009 10:42 |
|
|
Macika
Moderátor
|
noize írta: Sziasztok! Az után szeretnék érdeklődni, hogy otthon kilehet-e takarítani a kamera körüli részt valahogy?(tiszta por) Vagy inkább vigyem el telefonboltba? Előre is köszönöm! Elvileg az teljesen pormentesen le van zárva, nem kerülhet be oda semmi.
Ha bekerült, az azt jelenti, hogy nem zár rendesen. Óvatosan fel tudod emelni a ragasztócsíkkal odarögzített plexit, és ki tudod fújni nagy nyomású levegővel onnan a trutymót.
|
szer. aug. 12, 2009 13:28 |
|
|
noize
ezüst tag
|
Sziasztok!
Az után szeretnék érdeklődni, hogy otthon kilehet-e takarítani a kamera körüli részt valahogy?(tiszta por) Vagy inkább vigyem el telefonboltba? Előre is köszönöm!
|
szer. aug. 12, 2009 10:13 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
juha írta: Valszeg nem a telóm, mert most legutóbb még másik telóban is próbáltam és ott sem. Akkor felhívattam a pannont, és a kártya aktív volt. Ötlet? Valakinek volt már ilyen? Az a baj, ilyenkor kell neki kb. 4-5 óra, aztán magához tér.
Köszi előre is,
Ez pediglen valóban szolgáltatóhiba.
|
kedd aug. 11, 2009 9:27 |
|
|
Macika
Moderátor
|
juha írta: Sziasztok, múlt héten megint előjött, amit egyszer már tapasztaltam, hátha van valami ötletetek.
Szóval az E51-em nem tud csatlakozni szolgáltatóhoz külföldön néha-néha. Egyszer már japánban is, olyan helyen ahol tutti volt térerő, no meg működött is már ott előtte, most pedig a cseheknél csinálta ezt. Megtalálta a szolgáltatókat, viszont nem tudott egyikhez sem csatlakozni. Valszeg nem a telóm, mert most legutóbb még másik telóban is próbáltam és ott sem. Akkor felhívattam a pannont, és a kártya aktív volt. Ötlet? Valakinek volt már ilyen? Az a baj, ilyenkor kell neki kb. 4-5 óra, aztán magához tér.
Köszi előre is, Szerintem sem.
|
hétf. aug. 10, 2009 22:12 |
|
|
juha
ezüst tag
|
Sziasztok,
múlt héten megint előjött, amit egyszer már tapasztaltam, hátha van valami ötletetek.
Szóval az E51-em nem tud csatlakozni szolgáltatóhoz külföldön néha-néha.
Egyszer már japánban is, olyan helyen ahol tutti volt térerő, no meg működött is már ott előtte, most pedig a cseheknél csinálta ezt.
Megtalálta a szolgáltatókat, viszont nem tudott egyikhez sem csatlakozni. Valszeg nem a telóm, mert most legutóbb még másik telóban is próbáltam és ott sem. Akkor felhívattam a pannont, és a kártya aktív volt.
Ötlet? Valakinek volt már ilyen? Az a baj, ilyenkor kell neki kb. 4-5 óra, aztán magához tér.
Köszi előre is,
|
hétf. aug. 10, 2009 20:13 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Nekrofil írta: Macika írta: Nekrofil írta: sziasztok! nemrég előjött egy olyan probléma,hogy ha megnyomom a piros gombot,akkor 5689 meg az sms gombok is benyomódnak véletlenszerűen!ez mitől lehet és mi rá a megoldás? Gondolom, ázott... ezesetben milyen megoldások léteznek és kb mennyibe fáj a javítás? Ázástól függ.
Ha csak a billentyűzetfólia alatti rész oxidálódott, akkor 3-4e Ft teljesen kipucolni a telót, és megvárhatod, kb. 3/4 óra.
Ha viszont a vezérlő elektronika (az IC), akkor az panelcsere. Tehát az új készülék árának 85%-a.
|
vas. aug. 09, 2009 22:06 |
|
|
Nekrofil
ezüst tag
|
Macika írta: Nekrofil írta: sziasztok! nemrég előjött egy olyan probléma,hogy ha megnyomom a piros gombot,akkor 5689 meg az sms gombok is benyomódnak véletlenszerűen!ez mitől lehet és mi rá a megoldás? Gondolom, ázott...
ezesetben milyen megoldások léteznek és kb mennyibe fáj a javítás?
|
vas. aug. 09, 2009 21:25 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Re: szignó
hungazsi írta: Macika írta: hungazsi írta: Talált már valaki valamilyen megoldást szignózásra, mert még a maszek egyenként szignózós módszerek sem működnek? Dehogynem. Kiválóan mennek! Egyszer kell megszerezni a cer&key-t, aztán meg szalad... Honnan szereztél és melyik progival szignóztad, mert nálam több kombináció is kudarcot vallott? Létezik a kínai oldal (isign, 2-3 nap) és az s60certkey, ahol szintén kb. annyi idő.
Ha meg már megvan, akkor SignSis és 2 mp alatt készen is van.
|
vas. aug. 09, 2009 18:31 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Nekrofil írta: sziasztok! nemrég előjött egy olyan probléma,hogy ha megnyomom a piros gombot,akkor 5689 meg az sms gombok is benyomódnak véletlenszerűen!ez mitől lehet és mi rá a megoldás? Gondolom, ázott...
|
vas. aug. 09, 2009 18:27 |
|
|
Nekrofil
ezüst tag
|
sziasztok!
nemrég előjött egy olyan probléma,hogy ha megnyomom a piros gombot,akkor 5689 meg az sms gombok is benyomódnak véletlenszerűen!ez mitől lehet és mi rá a megoldás?
|
vas. aug. 09, 2009 17:53 |
|
|
hungazsi
arany tag
Csatlakozott: szomb. szept. 03, 2005 18:51 Hozzászólások: 143 Tartózkodási hely: Tirpákia
|
Macika írta: hungazsi írta: Talált már valaki valamilyen megoldást szignózásra, mert még a maszek egyenként szignózós módszerek sem működnek? Dehogynem. Kiválóan mennek! Egyszer kell megszerezni a cer&key-t, aztán meg szalad...
Honnan szereztél és melyik progival szignóztad, mert nálam több kombináció is kudarcot vallott?
|
hétf. aug. 03, 2009 22:06 |
|
|
Macika
Moderátor
|
hungazsi írta: Talált már valaki valamilyen megoldást szignózásra, mert még a maszek egyenként szignózós módszerek sem működnek? Dehogynem. Kiválóan mennek!
Egyszer kell megszerezni a cer&key-t, aztán meg szalad...
|
hétf. aug. 03, 2009 20:40 |
|
|
hungazsi
arany tag
Csatlakozott: szomb. szept. 03, 2005 18:51 Hozzászólások: 143 Tartózkodási hely: Tirpákia
|
szignó
Talált már valaki valamilyen megoldást szignózásra, mert még a maszek egyenként szignózós módszerek sem működnek?
|
hétf. aug. 03, 2009 20:25 |
|
|
nemete02
arany tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 17:34 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Pécs
|
Pannonos teló sikeresen frissítve v400-as szoftverre.
|
szomb. aug. 01, 2009 21:03 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Dexter68 írta: MVD írta: Jelen pillanatban 200.xx.xx-s sw van a T-s telefonomon. Elérhető frissítésként a 300.xx.xx-t adná az NSU. Érdemes átírnom a PC-t a 400.xx.xx-s sw-ért? A telefon több, mint 1 éves. A T pár hét alatt át szokta passzírozni magán az új szoftokat. Én várnék inkább. atub írta: gidano írta: Újabb firmware-k okosítása is megoldott 2 napja! Kód: Nokia E51 v400.34.011
Sajnos E51-en mégsem megy...
Várok.
|
vas. júl. 26, 2009 20:20 |
|
|
Dexter68
arany tag
|
MVD írta: Jelen pillanatban 200.xx.xx-s sw van a T-s telefonomon. Elérhető frissítésként a 300.xx.xx-t adná az NSU. Érdemes átírnom a PC-t a 400.xx.xx-s sw-ért? A telefon több, mint 1 éves.
A T pár hét alatt át szokta passzírozni magán az új szoftokat. Én várnék inkább.
|
vas. júl. 26, 2009 13:31 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Persze.
De ha a telód már 2 év garanciával rendelkezik és mégis 400-ast szeretnél, egy látogatás nálam ezt gyorsan elintézhetné.
|
vas. júl. 26, 2009 12:11 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Jelen pillanatban 200.xx.xx-s sw van a T-s telefonomon. Elérhető frissítésként a 300.xx.xx-t adná az NSU. Érdemes átírnom a PC-t a 400.xx.xx-s sw-ért? A telefon több, mint 1 éves.
|
vas. júl. 26, 2009 11:14 |
|
|
Dexter68
arany tag
|
szalai77 írta: SZiasztok! Seítséget szeretnék kérni.E 51-emmel az a baj,hogy max hangerőn is túl halk. Hangszóró lett benne cserélve,de nem oldotta meg a problémát. Sőt a hozzá kapcsolt bluetooth füles is elé halk ezzel a telefonnal.Mi lehet a baja? Ja, szoftver 2X lett frissítve. Előre is köszi a választ.
Az jellemző típushibája, hogy a hangszórót fedő kis selyemszirszar eltömődik a portól és a szervizben hangszórócserekor erre nem mindig figyelnek. Ettől durván le tud halkulni, viszont a BT-halkulást nem magyarázza.
|
szomb. júl. 18, 2009 18:04 |
|
|
szalai77
vas-tag
|
SZiasztok!
Seítséget szeretnék kérni.E 51-emmel az a baj,hogy max hangerőn is túl halk.
Hangszóró lett benne cserélve,de nem oldotta meg a problémát.
Sőt a hozzá kapcsolt bluetooth füles is elé halk ezzel a telefonnal.Mi lehet a baja?
Ja, szoftver 2X lett frissítve.
Előre is köszi a választ.
|
szomb. júl. 18, 2009 11:41 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
És még egy buta, félrevezető tévedés is van benne:
Egy EURO3-ra flashelt S60 telefon ugyanis tartalmazza mindhárom magyar szolgáltató, így a Pannon szükséges beállításait WAP, net és MMS eléréshez is. A Pannonos sz.rokat (logo-k, csengések) persze nem, de az kinek kell.
A beállítások tehát igenis benne vannak, amint az ember berakja a SIM-et, a szerkezet előszedi az agyából és külön késztetés nélkül is alkalmazza őket.
|
pén. júl. 10, 2009 21:33 |
|
|
Szenya
arany tag
|
jbtibor írta: A Pannon szerint a Nokia nem adja ki a frissítéseket NSU-ban: "Az új szoftver megjelenése nem a Pannontól függ, hanem a készülék gyártójától. Pannon számára jelenleg a 220 a legújabb hivatalos verzió. Amennyiben szeretné, hogy az új Ön álta említett szoftver feltelepítésre kerüljön, abban az esetben küldje el gyártóhoz vagy hozzánk. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a telepítést követően semmilyen pannonos tartalom és beállítás nem lesz a készülékben."
Ez , bár Pannon-os kommünikének tűnik, nem a hivatalos álláspontjuk! Mert, amint megjelenik az sw, megkapják tesztelésre, innen csak rajtuk múlik, mikor fogadják el. Ha elfogadták rövid idő alatt fent lesz az NSU-n!
-szerintem-
|
pén. júl. 10, 2009 21:21 |
|
|
jbtibor
arany tag
Csatlakozott: pén. márc. 28, 2008 18:27 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Valahol máshol.
|
Valaki keresett mobil TV megoldást, itt van egy:
SPB TV
Kipróbáltam, E51-en WIFI-vel egész jól megy.
|
pén. júl. 10, 2009 20:27 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Egy hülye kérdés: csd internet behívást hogyan kell a készülékkel csinálni? Esetleg nem is lehet? Odáig eljut, hogy tárcsáz a telefon, aztán közli, hogy a távoli gép nem válaszol, de még a jelszóellenőrzésig sem jut el.
|
pén. júl. 10, 2009 18:20 |
|
|
c3po
arany tag
|
jbtibor írta: c3po írta: Kb tiz even keresztul legalabb havonta csinaltam mentest, de ezt kb 3 eve abbahagytam, ugysem tortent soha baj. Most igen. Én ezt úgy oldottam meg, hogy USB-vel szinte folyamatosan számítógéphez van kapcsolva a telefon, és a szinkronizálás minden kapcsolódáskor megtörténik (lehet idõzítve is). Ezáltal a telefonkönyv és a naptár mindig el van mentve. Azt hiszem a szinkronizálás Bluetooth kapcsolaton is mûködik, tehát úgy is megoldható hogy hazamész (vagy be a munkahelyre), bekapcsolod a Bluetooth-t és már megy is a szinkronizálás. További elõnye a folyamatos kapcsolatnak, hogy a számítógéprõl tudok SMS-t írni. Idõnként én is csinálok teljes PC Suite-os mentést, nem árt ha többféle biztonsági másolat van. SyncML szinkronizációm is van (mobical.net), de sok más szolgáltató létezik. Yahoo! és Google szinkronizálás is lehetséges, Yahoo!-hoz a Yahoo! Go kell, Google-hez pedig Mail for Exchange vagy más alkalmazás szükséges, a SyncML még kísérleti fázisban van.
Koszonom az otletet. Ha es amint Macika segitsegevel eletre kel a telefonom, osszehangolom a rendszert, ahogy kell. Ennek meg egyszer igy nem szabad elofordulnia.
|
pén. júl. 10, 2009 11:45 |
|
|
jbtibor
arany tag
Csatlakozott: pén. márc. 28, 2008 18:27 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Valahol máshol.
|
c3po írta: Kb tiz even keresztul legalabb havonta csinaltam mentest, de ezt kb 3 eve abbahagytam, ugysem tortent soha baj. Most igen.
Én ezt úgy oldottam meg, hogy USB-vel szinte folyamatosan számítógéphez van kapcsolva a telefon, és a szinkronizálás minden kapcsolódáskor megtörténik (lehet időzítve is). Ezáltal a telefonkönyv és a naptár mindig el van mentve. Azt hiszem a szinkronizálás Bluetooth kapcsolaton is működik, tehát úgy is megoldható hogy hazamész (vagy be a munkahelyre), bekapcsolod a Bluetooth-t és már megy is a szinkronizálás.
További előnye a folyamatos kapcsolatnak, hogy a számítógépről tudok SMS-t írni.
Időnként én is csinálok teljes PC Suite-os mentést, nem árt ha többféle biztonsági másolat van.
SyncML szinkronizációm is van (mobical.net), de sok más szolgáltató létezik.
Yahoo! és Google szinkronizálás is lehetséges, Yahoo!-hoz a Yahoo! Go kell, Google-hez pedig Mail for Exchange vagy más alkalmazás szükséges, a SyncML még kísérleti fázisban van.
|
pén. júl. 10, 2009 10:01 |
|
|
c3po
arany tag
|
Macika írta: Elhozod, megszoftverezem, mosolyogsz, távozol. Az adatokat viszont bebuktad. Nem érdemes eladni a telefont, mint a leírásodból is kiderül, rendesen használtad a készüléket, telepítetté lis rá mindent. A Symbian ugyanolyan, mint a Windows, idõnként muszáj újrahúzni üres géptõl kiindulva. Ezt Te elmulasztottad, ezért bosszulta meg a dolgot... Szerintem semmi baj a telónak, pusztán csak összeakadt szoftveresen. Elõfordul az ilyen jobb helyeken is
Koszonom szepen. PU-t kuldtem.
|
pén. júl. 10, 2009 4:07 |
|
|