Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 6:26

Hozzászólás a témához  [ 613 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Következő
DJUICE, avagy megint valami mobilos okosság? 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
cocka írta:
Csípem az ironikus megjegyzéseidet.

Én úgy érzem, nem mondasz igazat... ;)

cocka írta:
Erre azért emlékszem ilyen élénken, mert kicsit felháborított, hogy a korábban kedvezőnek vélt csomagot szerződéskötésem után pár hónappal máris drágítják.
...2003-ban kb. tavasszal...

Augusztus 1. az:)

szomb. ápr. 10, 2010 18:17
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Most komolyan, ezen ne lovagoljatok már! Kb. 2 éve így van már, csak nem mindegyik tarifánál. Ez van és kész! A djuice eleve fiataloknak szánt brand volt. Nekem sem tetszik, de ez van. Az indexen van egy cikk, ott azt írják, hogy az anyacégnek is konkurenciát akarnak állítani. Hátha lesz a Pannonnál is ilyesmi csomag életkori megkötés nélkül.
Egyébként szerintem nem rossz ötlet, hogy adnak kedvezményeket ruhákra, koncertekre, stb. Eleve valami ilyesminek indult az egész, csak most markánsabban akarják megvalósítani.

Index cikk friss

Index cikk kicsit régebbi

Én amit nem értek:

- miből gondolják, hogy megmarad ez a percdíj, amikor a korábbi prepaid percdíjakat sem bírták tartani, hanem durván megemelték akár djuice akér pannonos volt.

- Telenorra váltás kapcsán miért kell leválni a djuice-nak? Akár hogy is nézem, ez nem lesz egységes.

- Mit akarnak kezdeni a 3 bolttal? Miért jó az nekik, hogy a a djuice-os boltban nem lehet pannonos (telenoros) csomagokat (és viszont) venni?

- Mi az hogy a pannonnak (telenornak) konkurenciát akarnak termeteni a djuice-szal??? Most én tényleg hülye vagyok vagy csak annak akarnak nézni a márketinges managerek???
Ha én cégvezető lennék a telenornál és a nemzetközi brand megalkotása lenne a feladatom, úgy ba$nám ki páros lábbal aki ennyire külön utakra vitte a djuice-t. Ez amolyan gyurcsányi különutas megoldásnak látszik.

Felhasználói szemmel pedig még mindig nagyon dühít, hogy 26 év felettiek nem lehetnek előfizetők ezekre a csomagokra. Tudom, már ezt egyszer leírtam, de nem kizárt, hogy még párszor le fogom írni. :evil:

Remélem igazad lesz és a Pannonnál is lesz ilyen kaliberű csomag. De valami azt súgja, hogy itt lesznek ennek csúnya következményei, legfeljebb nem úgy kommunikálják kifelé. Mint amikor a T bevezette a az egységes Relax tarifát, rá pár hétre a Voda a saját tarifáit amik jó 30%-kal alatta voltak a T percdíjainak, aztán a T-nek muszáj volt a Voda tarifájához igazodni (mindezt 3-4 hten belül), de a hasamat fogtam a röhögéstől, amikor úgy kommentálták a csökkentést, hogy az új Relax tarifák sikerességére való tekintettel csökkentették a percdíjakat. Megmondhatták volna, hogy a Voda csúnyán keresztül húzta a számításaikat hogy durván az ő áraik alá ment és ennek volt köszönhető a csökkentés.

szomb. ápr. 10, 2010 18:09
Moderátor

Hozzászólás 
integral írta:
Macika írta:
Lehetne még az okosoknak perelni a Magyar Államot a diákigazolványért is, mekkora ge.iség, hogy csak annak jár az a rengeteg kedvezmény, aki még tanul.
Aztán a BKV-t/MÁV-ot/Volán-t a diákbérletért.
Na meg micsoda fasság már, hogy a nyugdíjasok, akik tele vannak lével, azok ingyen utazhassanak 65 felett mindenhová!!!
Hát ki hallott már ilyet!!!

Hogy a p.csába van, hogy nekem, 44 évesen teljes árat kell fizetnem a vonaton, ők meg ingyen utazhatnak...
Hát nem???

Sajnos nem egyformák az emberek, van aki tud gondolkozni és van aki nem...

Ezzel most mit akartál mondani? Ez irónia volt részedről vagy tényleg?
Igen, irónia.
Nem csak Neked, másoknak is, akik úgy gondolják, hogy rossz és igazságtalan, ha a fiatalokat/időseket támogatják...

szomb. ápr. 10, 2010 17:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
TargeT írta:
Arról szoktak SMS-t küldeni, hogy a kártya érvényessége 195 nap :P múlva lejár. :lol: Vagy ilyesmi.

Ráadásul reggel 6-kor küldik! Olyankor miindig elmormolok pár csúnya jelzőt ha még aludtma volna.
Értelme meg végképp nincs a bosszantásomon kívül, hogy arról tájékoztatnak, hogy 195 nap múlva lejár.

szomb. ápr. 10, 2010 17:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Lator írta:
talby írta:
integral írta:
Ami visszaba$z, hogy csak 26 év alattiak igényelhetik :shock: :shock: . Ezért kijár egy nagy FUCK! :x

Ezért nem lehet őket perelni "hátrányos megkülönböztetés a korra való tekintetre" címen?

De igen és remélem lesz aki megteszi. Aki 26 elmúlt az köteles 41Ft/percért telefonálni?
Tudom persze nem kötelező pannonosnak lenni, de nálam kiverte a biztosítkot.
Ezért is léptem le tőlük 3 éve.

Lehetne még az okosoknak perelni a Magyar Államot a diákigazolványért is, mekkora ge.iség, hogy csak annak jár az a rengeteg kedvezmény, aki még tanul.
Na meg micsoda fasság már, hogy a nyugdíjasok, akik tele vannak lével, azok ingyen utazhassanak 65 felett mindenhová!!!

Hogy a p.csába van, hogy nekem, 44 évesen teljes árat kell fizetnem a vonaton, ők meg ingyen utazhatnak...
Hát nem???

Ezzel most mit akartál mondani? Ez irónia volt részedről vagy tényleg?

szomb. ápr. 10, 2010 17:21
Moderátor

Hozzászólás 
integral írta:
talby írta:
integral írta:
Ami visszaba$z, hogy csak 26 év alattiak igényelhetik :shock: :shock: . Ezért kijár egy nagy FUCK! :x

Ezért nem lehet őket perelni "hátrányos megkülönböztetés a korra való tekintetre" címen?

Ezt nem tudom, de nekem nagyon nem tetszik ez a fajta megkülönböztetés! Sőt felháborító!
Nem zavar.
Amikor <26 voltam (18 éve), nagyon örültem volna, ha kedvezményesen kaphattam volna valamit is kopasz seggel.
Pályakezdőként mindig JÓVAL alacsonyabb az ember fizetése, ráadásul az életet el kell kezdeni, ami amúgy is iszonyat nehéz, nincs lakás, a barátnő lassan beindítja a házasság/lakás/gyerek projectet, stb-stb.

Nagyon helyesnek tartom, hogy fizessenek többet azok, akik inkább megtehetik.

Szerintem le kéne szokni arról a jellegzetesen magyar szokásról, hogy mindig másokat figyelünk, mások zsebében turkálunk.

Ha Neked lesz gyereked, nagyon jól fog esni, ha picivel kevesebbe kerül majd eltartani, hidd el...

szomb. ápr. 10, 2010 17:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Ha Neked ilyen félelmeid vannak a mobilszolgáltatókkal szemben, akkor Neked telán a kubai szolgáltatóval kéne szerződnöd.

Csípem az ironikus megjegyzéseidet.

Idézet:
Nem hát, sosem küldtek SMS-t.

Ebben annyira azért ne legyél biztos. Tán perfektes voltál? Tudod 2003-ban kb. tavasszal küldtek egy smst, hogy a Praktikum Perfekt csomag új percdíja x időponttól bruttó 36 vagy tán 37,5 Ft-ra változik. (na a konkrét számra már nem emlékszem) Mellesleg hiába bizonygatnám, higgy amit akarsz.

Erre azért emlékszem ilyen élénken, mert kicsit felháborított, hogy a korábban kedvezőnek vélt csomagot szerződéskötésem után pár hónappal máris drágítják.

És igen, többet azóta se kaptam ilyen smst. Szóval örülj, mert részben igazad van. :D

szomb. ápr. 10, 2010 17:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
talby írta:
integral írta:

Ezt nem tudom, de nekem nagyon nem tetszik ez a fajta megkülönböztetés! Sőt felháborító!

szomb. ápr. 10, 2010 17:05
Moderátor

Hozzászólás 
TargeT írta:
Arról szoktak SMS-t küldeni, hogy a kártya érvényessége 195 nap :P múlva lejár. :lol: Vagy ilyesmi.
Na meg hogy tőccsed mán fel, mert pofás lesz... ;)

szomb. ápr. 10, 2010 16:58
a fórum lelke

Hozzászólás 

szomb. ápr. 10, 2010 16:51
Moderátor

Hozzászólás 
TargeT írta:
Nekem még sosem küldtek SMS-t díjváltozásról. Éppen csodálkozom, hogy van ilyen.
Esetleg azért, mert prepaid kártya, vagy nem tudom.

Azt meg lehetett olvasni a beszámoló cikkekben is, hogy a 26 év alatti kor csak az új előfizetőkre vonatkozik.
Így nem feltétlenül kell még az ÁSZF sem hozzá megnyugtatólag.
Mellesleg elég furcsa is lenne, ha olyan szoftvert raknának fel, ami sorra kirugdalja a kuncsaftokat egy rosszabb csomagba 26 év + 1 napkor. :lol:
Nem hát, sosem küldtek SMS-t.

Az EHT-ben le van írva, mi a tájékoztatás módja. Azt betartják, de azon túl egyetlen fillért sem költ egyik szolgáltató sem ilyenre.

Ha nem figyeltél, így jártál...

szomb. ápr. 10, 2010 16:37
Moderátor

Hozzászólás 
cocka írta:
Lehengerlő a stílusod. Csak megpróbáltam kipuhatolni, hogy vajon mi lesz az árképzési módszerük a jövőben. Igenis olvastam az ÁSZF-et és a leírtak továbbgondolása vitára adhat okot.

Amiről nem tesz említést a szöveg, az nem biztos, hogy nem is létezik. A "könnyen jött, könnyen ment" koncepcióból kiindulva simán el tudom képzelni, hogy x hónap múlva úgy módosul az ászf, hogy azokat a 26 év felettieket, akiknek kártyás 29 van, automatikusan átpakolják valami drágább csomagba.

Anno még volt bennük annyi gerincesség, hogy smst küldjenek a díjemelésről. Ma már ez sem divat. Mellesleg általában első dolgom szokott lenni a díjszabás végigolvasása, értelmezése.

A hitelességről meg csak annyit, hogy gondolom egy kezeden meg tudod számolni hány hiteles ember jár ide a fórumra csak a mobil topicba.

Valószínűleg az nevezhető hiteles embernek, akinek van magabiztos tudása, tapasztalata, szert tett némi bölcsességre és a végsőkig következetes saját magával és másokkal szemben is. Na de mindegy is, ez már nem tartozik a tárgyhoz.

Ha Neked ilyen félelmeid vannak a mobilszolgáltatókkal szemben, akkor Neked telán a kubai szolgáltatóval kéne szerződnöd.
Mert itthon olyat keresel, ami nincs.

szomb. ápr. 10, 2010 16:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem még sosem küldtek SMS-t díjváltozásról. Éppen csodálkozom, hogy van ilyen.
Esetleg azért, mert prepaid kártya, vagy nem tudom.

Azt meg lehetett olvasni a beszámoló cikkekben is, hogy a 26 év alatti kor csak az új előfizetőkre vonatkozik.
Így nem feltétlenül kell még az ÁSZF sem hozzá megnyugtatólag.
Mellesleg elég furcsa is lenne, ha olyan szoftvert raknának fel, ami sorra kirugdalja a kuncsaftokat egy rosszabb csomagba 26 év + 1 napkor. :lol:

szomb. ápr. 10, 2010 15:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehengerlő a stílusod. Csak megpróbáltam kipuhatolni, hogy vajon mi lesz az árképzési módszerük a jövőben. Igenis olvastam az ÁSZF-et és a leírtak továbbgondolása vitára adhat okot.

Amiről nem tesz említést a szöveg, az nem biztos, hogy nem is létezik. A "könnyen jött, könnyen ment" koncepcióból kiindulva simán el tudom képzelni, hogy x hónap múlva úgy módosul az ászf, hogy azokat a 26 év felettieket, akiknek kártyás 29 van, automatikusan átpakolják valami drágább csomagba.

Anno még volt bennük annyi gerincesség, hogy smst küldjenek a díjemelésről. Ma már ez sem divat. Mellesleg általában első dolgom szokott lenni a díjszabás végigolvasása, értelmezése.

A hitelességről meg csak annyit, hogy gondolom egy kezeden meg tudod számolni hány hiteles ember jár ide a fórumra csak a mobil topicba.

Valószínűleg az nevezhető hiteles embernek, akinek van magabiztos tudása, tapasztalata, szert tett némi bölcsességre és a végsőkig következetes saját magával és másokkal szemben is. Na de mindegy is, ez már nem tartozik a tárgyhoz.

szomb. ápr. 10, 2010 13:54
Moderátor

Hozzászólás 
Sok embernek nem megy a szövegértő olvasás.
Pedig már idézték (az idióta ragozás miatt). A 39. oldalon már helyesen írják, nincs benne a ragozási hiba sem...

" AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELE:
- A tarifacsomaggal 26. életévüket be nem töltött magánszemélyek köthetnek előfizetői szerződést."

Tehát ha másnap 26 vagy, de a vásárlás napján még nem, akkor teljesítetted a feltételeket.
Ha ezek után 15 évig használod (mert megy addig), akkor teljesen jogszerűen teszed.

Nem ártana okoskodás helyett az ÁSZF-et elolvasni.

Persze, tudom, az sok idő, meg sok szöveg. De ha hiteles akarsz maradni...

szomb. ápr. 10, 2010 12:15
ezüst tag

Hozzászólás 
És a többi kérdésemre nem tudjátok a választ? Pl. hogy a vodánál ezek a hülyeségek meg a 128 Ft-os korlát még mindig megvan?

Hát erre tudjátok-e a választ?

Idézet:
Eddig ez a legjobb, de ha 3 hét múlva betöltöm a 26-ot akkor is maradnak a percdíjak?

Nos erről van egy elméletem, de lehet, hogy téves. Két eset lehetséges:

1. A csomag igénybevételének feltétele, hogy 26 év alatti legyél. A percdíjak a továbbiakban korodtól függetlenül is változatlanok maradnak. Érdekes módon árgaranciát nem vállalnak. :D

2. Nem csak az igénybevétel, de a megtartás feltétele is az, hogy nem vagy még 26.

Az első esetben nincs miről beszélni, marad a kivárás és az áremelkedés figyelése. De ha rosszabbak lesznek a feltételek, mint a sima djuice kártyásnál, akkor kár volt váltanom.

A második esetet meg a bankok eljárásához tudnám hasonlítani, hogy a feltétel nem teljesülése esetén automatikusan a drágább csomagba raknak. Na de melyik lenne ez? Djuice-osként mondjuk célszerű lenne továbbra is djuice-os maradni, főleg hogy a djuice csomagok közti váltás mostantól ingyenes.

Ugyebár a djuice reload is korhoz van kötve, de mellékeltek egy reload basicet is mintegy "parkolópályát" arra az esetre, ha az ügyfél betölti a 26-ot. (kb. úgy, mint anno a djuice kártyás+ és a djuice kártyás basic esetében, jó mondjuk ott volt havi díjjal vacakolás)

2 opció maradna a djuice reload basic vagy a pannon praktikum. Tehát akkor kizárásos alapon automatikusan a reload basicbe pakolnának? :roll: Az jó nagy szívás lenne, mert a djuice-os csomagoknak eddig is pont az volt a lényege, hogy du. 4-től olcsó. Jelen csomagok mellett ugyanez nem mondható el.

A W@P-hoz köszönöm a tippet, majd kipróbálom. :)

szomb. ápr. 10, 2010 10:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
cocka: a vonalkapcsolt wap-ot a 1220-val lehet bekapcsoltatni. Nekem is szükségem volt rá, pannonnyálon nem ment, a 1220 is értetlenkedett, aztán bekapcsolták.

szomb. ápr. 10, 2010 9:08
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Hogy a p.csába van, hogy nekem, 44 évesen teljes árat kell fizetnem a vonaton, õk meg ingyen utazhatnak...
Hát nem???

Igazából a felsoroltak mind-mind jogszabálysértõek, de nálunk mindent meg lehet tenni. Pl. azt, hogy 200fõt, származás alapján vesznek fel az államigazgatásba.

szomb. ápr. 10, 2010 9:05
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Lator írta:
talby írta:
integral írta:

De igen és remélem lesz aki megteszi. Aki 26 elmúlt az köteles 41Ft/percért telefonálni?

Hát nem???

szomb. ápr. 10, 2010 2:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Na kíváncsi vagyok a véleményetekre. Bocs, hogy kicsit off az eleje, de talán hogy teljes legyen a kép leírom.

Szóval világéletemben prepaid csomagokat fizettem és kezdtem a vodánál kb. 2002-ben. Sajnos rossz választás volt, mert **** volt a lefedettség, szakadozott, 128 Ft-os egyenleg alatt nem lehetett SMS-t küldeni (ennyi pénzből még 4 sms kijött volna), akkor minden hívás előtt bemondták, hogy most kevés már a lóvé és x Ft alatt vagyok és töltsem fel + az egyenleg felhasználási idő is le fog járni 2 héten belül és utána kapcsolták a számot. Nem tudom ez változott-e, de ezért utáltam meg őket. Ha nem, akkor továbbra is utálom őket. :D Aztán átmentem a pannonhoz, ahol megszabadultam ezektől a baromságoktól (az sms értesítő szolidabb és kevésbé zavaró). A Praktikum Perfekt volt az első tarifacsomag amit használtam, még a 35 Ft-os percdíj tűrhető volt 30 másodperces egységekben asszem. Aztán küldtek egy smst hogy x időponttól 36 Ft 1 perces egységekben, aztán már 37,5 meg stb.. Egyre szörnyűbb volt ez is és akkor jött a djuice.

Először volt a 49/24-es percdíj és hogy du. 4-től már nincs csúcsidő. Hát mondom ez verhetetlen e kategóriában. Utána megnövelték az alsó értéket 29-re. Utána áfa csökkentés címén 49-ről 47-re a felsőt, aztán vmi miatt megint vissza 49-re és egy darabig maradt is, míg nem jött ez a legutóbbi áfanövelés+áremelés ami 52/31-re emelte a díjakat és egészen a mai napig ezt használtam.

Most viszont eszembe jutott, hogy még éppen nem vagyok 26, úgyhogy váltottam a 29-es kártyás csomagra. Eddig ez a legjobb, de ha 3 hét múlva betöltöm a 26-ot akkor is maradnak a percdíjak? :D

A pannonline-ban láttam, hogy a szolgáltatásoknál a váltást követően eltűnt a wap hívás (magyarul CSD-s wap), ezt néha használom, mert akár 2010 van, akár nem, még régről maradt egy ilyen telóm és azzal nyomom, a jelenlegin még wap sincs. :D Szóval megrendelhetetlen sajnos, holott ez a sima djuice kártyásban rendelhető volt.

A másik furcsaság az MMS. Nincs a szolgáltatások közt az MMS. (nem mintha kellene, csak szemet szúrt, hogy eltűnt) De van 10 MMS ami gondolom 10 db MMS kedvezményes vásárlását jelenti.

Felhívom a 1741-et, nyomom hogy MMS és közli a gép, hogy ehhez a csomaghoz az MMS szolgáltatás nem rendelhető. Akkor kérdem én, ha megrendelhetetlen az MMS szolgáltatás, akkor mi a fenét tudsz kezdeni egy MMS csomaggal? Mert ugye SMS 80-at sem rendelhetek úgy, hogy az SMS szolgáltatás inaktív. :D

Na nyomom tovább a 1741-et a waphoz, az adathívás alapút már meg se említi. pfff... pedig 13 Ft/perc igazán nem sok érte, főleg azért a minimális mennyiségű időért, amit így elnetezgetek néha. :D

Akkor a másik jópofa húzás az volt, hogy a telefonon az operátornév Pannonról djuice-ra változott. Ennek utánaolvastam, hogy sim data downloaddal megoldható, de van egy kis bibi. Túl sok szolgáltató specifikus és egyedi azonosító kell ahhoz, hogy egy ilyen smst saját magad összeállíts, akár PDU-ban. Pedig jó poén lenne átírkálni mondjuk bármi másra. :)

Közvetlenül csak azért nem lehet átírni az SPN-t a SIM-en, mert CHV4 védi. Ezt a kódot meg az életben nem fogja kiadni a szolgáltató. De a tudat, hogy smsek segítségével is felülírhatunk a simen bizonyos védett adatokat foglalkoztatni kezdett. Erről egyébként van valakinek valami használható infója? :lol: (mármint erről a sim adatletöltésről)

szomb. ápr. 10, 2010 1:43
arany tag

Hozzászólás 
talby írta:
integral írta:

pén. ápr. 09, 2010 23:50
arany tag

Hozzászólás 
djuice.hu írta:
Az igénybevétel feltétele:

* A tarifacsomaggal 26. életévüket be nem töltött magánszemélyek köthetnek előfizetői szerződést.
:lol:

pén. ápr. 09, 2010 18:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most komolyan, ezen ne lovagoljatok már! Kb. 2 éve így van már, csak nem mindegyik tarifánál. Ez van és kész! A djuice eleve fiataloknak szánt brand volt. Nekem sem tetszik, de ez van. Az indexen van egy cikk, ott azt írják, hogy az anyacégnek is konkurenciát akarnak állítani. Hátha lesz a Pannonnál is ilyesmi csomag életkori megkötés nélkül.
Egyébként szerintem nem rossz ötlet, hogy adnak kedvezményeket ruhákra, koncertekre, stb. Eleve valami ilyesminek indult az egész, csak most markánsabban akarják megvalósítani.

pén. ápr. 09, 2010 18:26
ezüst tag

Hozzászólás 
integral írta:

pén. ápr. 09, 2010 17:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
A megújult honlap nekem is tetszik, illetve tetszene, ha nem tartana 5 percbe amíg betöltődik. :x Rengeteg megabájttal leterheli a gépet. A lapozófájl az alap 220-240 MB-ról felment 520MB-ra. Nagyon durva. Az agyatlan webfejlesztőket úgy látszik nem rúgták ki, amikor a 200 emberes létszámleépítés volt (betervezve?) a pannonnál.

pén. ápr. 09, 2010 17:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na végre! Ez odaba$z!

Tarifacsomagok:

Kártyás 29:

29 Ft/perc
29 Ft/sms

Számlás 20:

2500 Ft-os havidíj, 100%-ban lebeszélhető
20 Ft/perc
20 Ft/sms
500 Ft-os szolgáltatás díjmentesen

Hálónbelül 9:

3500 Ft-os havidíj, 100%-ban lebeszélhető
9 Ft/perc hálón belül
27 Ft/perc hálón kívül
27 Ft/sms

djuice myVIP:

3600 Ft-os havidíj, 100%-ban lebeszélhető
0 Ft/perc myVIP tagok között
25 Ft/perc hálón belül
25 Ft/perc hálón kívül
25 Ft/sms

pén. ápr. 09, 2010 16:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja, nem semmi. Ha jól néztem az összes csomagra csak 26 éves kor alatt lehet előfizetni. Új tarifák egyébként. Új weboldal. Csak djuice üzletben lehet djuice előfizetést vásárolni pannonban nem. A pannon nyitóoldaláról levették a djuice linkeket. Teljesen független brandként kezeli a pannon a djuicet.

pén. ápr. 09, 2010 6:35
Moderátor

Hozzászólás 
csab2 írta:
Láttátok az új djuice reklámot? Csekélyke 3 perces. :)
Úgy látszik a Pannon teljesen független márkaként vezeti be a djuice-t. A djuice.hu is átalakul ha jól látom, habár jelenleg a tvspot jön csak be.
Ma, 19:26-kor 9 csatornán ment egyidőben a reklám.

Ez a 3 perc szerintem alsó hangon volt 1 Mrd Ft, csak a reklámidő, a filmkészítést nem beleszámítva.

Este, fő műsoridőben, 9 csatornán egyszerre, 3 perc...

Nem semmi...

Nekem tetszett a film, vérprofi munka.

Aztán, hogy a csomag hogy jön majd be, az már más kérdés...

csüt. ápr. 08, 2010 23:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Láttátok az új djuice reklámot? Csekélyke 3 perces. :)
Úgy látszik a Pannon teljesen független márkaként vezeti be a djuice-t. A djuice.hu is átalakul ha jól látom, habár jelenleg a tvspot jön csak be.

csüt. ápr. 08, 2010 21:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Ha az 1500Ft lebeszélhető lenne, akkor a csomag net nélkül is jó lenne.

Ilyen - akár net nélküli - lebeszélhető csomagra én is váltanék. A netes combo nem érdekel. Csak telefonálásra használom a telefont.
Úgy látszik, hogy a mobilszolgáltatók a mobilinternetből akarnak meggazdagodni, mert nincsenek végződtetési díjak, bár nyílvan van ezzel járó kiadás, de az elenyésző. De ha így van, akkor lejjebb vihetnék a percdíjakat.

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a külföldi (nyugati) szolgáltatók milyen ARPU mellett tudják biztosítani a magyarhonból nyálcsorgatva irigyelt tarifákat. Mert ha ők se beszélnek több percet egy hónapban, mint a magyarok, akkor náluk mégis érvényesül valahogy a sok kicsi sokra megy elve, és nem röstellik ezt alkalmazni a szolgáltatók.

szer. nov. 25, 2009 8:07
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
a vesztel 500MB-ot ad 2000Ft-ért. Tehát te aránytalanul drágán veszed a pgsm-től a netet. És ebben a didzsúzban is aránytalanul drága - sztem.

Ha az 1500Ft lebeszélhető lenne, akkor a csomag net nélkül is jó lenne.
Ezen az alapon rohadtdrága 2000-ért az 500 MB, amikor a Pannonnál 6ezerért 5 GB-ot kapsz! Érted? A 3x-osáért a 10-szeresét!!! ;)

Nem lehet így számolni!

Nekem az az ezres pont jó, többet nem is költenék ilyenre, havonta kb. 30 MB-ot szoktam forgalmazni, nagy ritkaság, hogy felémegyek az 50-nek.
Szóval jó ez így.

Az 1500 Ft viszont valóban sok le nem beszélhető havidíjnak.
Ezért írtam, hogy nálam egy ezres a net, mert ha leveszünk egy ezrest az előfizetési díjból, akkor már csak 500 Ft marad és mondjuk a V. Jokeréhez képest már nem annyira rossz, sőt!

kedd nov. 24, 2009 7:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
integral írta:
Új tarifacsomag:

Djuice Join

1500 Ft/hó

29Ft/perc - bármely belföldi hálózatba

29Ft/SMS

29FT/MMS hálózaton belül

59Ft/MMS más hálózatba

Havi elõfizetési díj tartalmaz:
- 100 MB mobilinternetezésre használható adatforgalmat,
- djuice mobile mail szolgáltatást, 100 MB adatforgalommal

:?

Elsõ ránézésre gondoltam, hogy 100% lebeszélhetõ a havidíj, de nem. Az még rájön a havidíjra. Pedig de jó lett volna! Így viszont nem érdekel jelenleg.
Azért meg kell jegyezzem, hogy nálam (flottás csomag) a 100 MB GPRS 990 Ft-ba kerül.

Szóval elsõ olvasatban soknak tûnik a teljes havidíj, de belegondolva mégsem annyira veszélyes.
Persze a lebeszélhetõség hiánya az durva...

a vesztel 500MB-ot ad 2000Ft-ért. Tehát te aránytalanul drágán veszed a pgsm-tõl a netet. És ebben a didzsúzban is aránytalanul drága - sztem.

Ha az 1500Ft lebeszélhetõ lenne, akkor a csomag net nélkül is jó lenne.

kedd nov. 24, 2009 0:52
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
integral írta:
Új tarifacsomag:

Djuice Join

1500 Ft/hó

29Ft/SMS

29FT/MMS hálózaton belül

59Ft/MMS más hálózatba

Havi előfizetési díj tartalmaz:

Első ránézésre gondoltam, hogy 100% lebeszélhető a havidíj, de nem. Az még rájön a havidíjra. Pedig de jó lett volna! Így viszont nem érdekel jelenleg.
Azért meg kell jegyezzem, hogy nálam (flottás csomag) a 100 MB GPRS 990 Ft-ba kerül.

Szóval első olvasatban soknak tűnik a teljes havidíj, de belegondolva mégsem annyira veszélyes.
Persze a lebeszélhetőség hiánya az durva...

kedd nov. 24, 2009 0:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Új tarifacsomag:

Djuice Join

1500 Ft/hó

29Ft/SMS

29FT/MMS hálózaton belül

59Ft/MMS más hálózatba

Havi előfizetési díj tartalmaz:

Első ránézésre gondoltam, hogy 100% lebeszélhető a havidíj, de nem. Az még rájön a havidíjra. Pedig de jó lett volna! Így viszont nem érdekel jelenleg.

hétf. nov. 23, 2009 18:40
arany tag

Hozzászólás 
integral írta:
Na ezeket az új elnevezéseket ki fogja tudni megjegyezni? :shock:
Én nem!

szer. ápr. 15, 2009 11:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Djuice Folks: 3 djuice-os társadat 3 forintért hívhatod 3 hónapig havidíj nélkül, utána 300 forint havidíjért.

kedd ápr. 07, 2009 14:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Szerintem is baromság a nevekkel dobálózni állandóan. Ráadásul a nevek egyre "magyartalanabbak" és hosszabbak, nehezebben megjegyezhetőek. Lehet, hogy egységesítik a szolgáltatásneveket a Telenornál?
A smarttal csak az a baj, hogy életkorhoz van kötve. Egyébként szerintem a start is nagyon jó a havidíjasok között: teljesen lebeszélhető díj + 14 ft az sms. Az mms is csak 14/54.

Na ezeket az új elnevezéseket ki fogja tudni megjegyezni? :shock:

hétf. ápr. 06, 2009 18:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
csab2 írta:
Most olvasom, hogy április 7-től megváltoznak a djuice tarifák elnevezései:

djuice kártyás20 - djuice reload basic
djuice Smart - djuice reload
djuice Start - djuice complete basic
djuice számlás10 - djuice complete SMS
djuice Free Generation - djuice complete
djuice Nonstop - djuice nonstop SMS
Djuice Xtra - djuice card

nemtom mi értelme van kombinálgatni a neveket. a smart viszont szvsz qrvajó csomag, abszolút a legjobb kártyás csomagnak tűnik a mezőnyben, nyomába nem ér semmi, a tmobile összes horror-árú csomagját gyakorlatilag szanaszétveri, és ahogy nézem, vodának sincs említésreméltó csomagja ellene.

Szerintem is baromság a nevekkel dobálózni állandóan. Ráadásul a nevek egyre "magyartalanabbak" és hosszabbak, nehezebben megjegyezhetőek. Lehet, hogy egységesítik a szolgáltatásneveket a Telenornál?
A smarttal csak az a baj, hogy életkorhoz van kötve. Egyébként szerintem a start is nagyon jó a havidíjasok között: teljesen lebeszélhető díj + 14 ft az sms. Az mms is csak 14/54.

pén. ápr. 03, 2009 8:27
arany tag

Hozzászólás 
csab2 írta:

nemtom mi értelme van kombinálgatni a neveket. a smart viszont szvsz qrvajó csomag, abszolút a legjobb kártyás csomagnak tűnik a mezőnyben, nyomába nem ér semmi, a tmobile összes horror-árú csomagját gyakorlatilag szanaszétveri, és ahogy nézem, vodának sincs említésreméltó csomagja ellene.

csüt. ápr. 02, 2009 22:38
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. ápr. 02, 2009 17:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
A djuice-os 5800 reklámján/reklámjában lehet a következőt olvasni: "Hamarosan még több lehetőség vár rád!" Ez csak egy a tucat reklámszlogen közül, vagy várható valami újabb akció? Tud erről valaki valamit?

vas. márc. 29, 2009 17:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
integral írta:
Arról nem is beszélve, hogy akkor inkább a praktikum a 35Ft/perc a jobb választás.
37-et akartál mondani, igaz 8) ?

Azt is emelték? De jó! :twisted:

szer. szept. 19, 2007 7:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
integral írta:
Arról nem is beszélve, hogy akkor inkább a praktikum a 35Ft/perc a jobb választás.
37-et akartál mondani, igaz 8) ?

kedd szept. 18, 2007 20:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Köszi szépen!

Azt meg tudja valaki mondani, hogy mikortól lett 49Ft/perc a korábbi 47 helyett?

A http://www.pannon.hu/letoltes/kozl/kozl_070817.pdf szerint:

"A Pannon GSM Távközlési Zrt. (továbbiakban Szolgáltató) ezúton tájékoztatja Tisztelt Elôfizetôit, hogy Általános Szerzôdési Feltételei 2007. szeptember 17-étôl az ÁSZF Törzsszöveg (Üzletszabályzat) 4.2 pontban foglaltakra tekintettel az alábbiak szerint módosulnak."

Szóval tegnaptól. :(

kedd szept. 18, 2007 17:18
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Köszi szépen!

Azt meg tudja valaki mondani, hogy mikortól lett 49Ft/perc a korábbi 47 helyett?

Megnéztem a pdf-eket. Az augusztus 29-iben még 47Ft van, a szeptember 17-iben már 49Ft.

kedd szept. 18, 2007 9:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az a 24Ft/perces tarifa du. 4-től és hétvégén ennyire nem érte meg a Pannonnak, hogy meg kellett szüntetni a csomagot?

A djuice kártyás 20 csomag a 39Ft/percével mindig mindenhova teljesen más karakterű mint az eredeti djuice. Arról nem is beszélve, hogy akkor inkább a praktikum a 35Ft/perc a jobb választás.

kedd szept. 18, 2007 9:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi szépen!

kedd szept. 18, 2007 8:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Üdv!

Megszünt a normál djuice csomag? :shock:
Nem találom a honlapon. Valamelyik topikban olvastam, mintha árat emelnének szeptember közepén, és meg akartam nézni a díjszabást.

Közben megleltem neked:
Djuice Kártyás: http://www.djuice.hu/tarifak/kartyas/kartyas_lezart/ (annyit módosítanék az előzőekben írtakon, hogy nem tavaly, hanem 2007. március 3. óta nem kapható, ill. 2006-ban volt egy pár hónap, amikor szintén forgalmon kívül volt...)
Pannonos díjszabások tömkelege: http://www.pannon.hu/pannon/szerzodesi_feltetelek/

hétf. szept. 17, 2007 11:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Már tavaly ota nem értékesitik.
De a pdf-es dijszabásban és a djuice.hu-n is megtalálhatod a percdijait, csak a honlapon eldugták 1 pöttyet (apró betús linket keres a djuice kártyás20 oldalán).

hétf. szept. 17, 2007 7:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdv!

Megszünt a normál djuice csomag? :shock:
Nem találom a honlapon. Valamelyik topikban olvastam, mintha árat emelnének szeptember közepén, és meg akartam nézni a díjszabást.

hétf. szept. 17, 2007 7:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 613 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Következő