Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 15, 2024 23:32

Hozzászólás a témához  [ 200 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő
Samsung i9000 Galaxy S - Android 2.1 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Samsung i9000 Galaxy S - Android 2.1
progizos írta:
rittinger zoltán írta:
Feljebb írtam,a készülék kikapcsolt állapotában lenyomod a hangerő le és a home gombot,tartod az ujjaddal és harmadikként lenyomod a power gombot,ha megjelenik egy android figura amint éppen lapátol akkor download módban vagy.

bocsi ezekért a hülye kérdésekér de nagyon nem akarom elrontani a telót és azért akarom megérteni teljesen. szóval a home és a power gombot a számítógép billentyűén kell lennyomni jóltutom ugye??? és ha így van akkor a power gomb az hol van az ameikkel bekapcsolom a számítógépet ????? :hm: :?:

Ezen most elmosolyodtam. :D Eszembe jutott egy régi helpdeskes aranyköpés,amikor a juzer betelefonált hogy valami szöveg van a monitoron és alatta hogy press any key de nem találja a billentyűzeten az any-t. :lol:
A galaxyson kell ezt a műveletet kieszközölni,valahogy így
http://www.tutorial.hu/uploads/2011/05/ ... ad-mod.png
Mondjuk itt a képen rosszul van írva,az nem ok gomb az alján hanem a home.
progizos írta:
Valaki megtudná mondani hogy a Galaxy rom verzióját honnan tudom meg?????

A készülékeden(nem,nem a pc-n hanem a galaxy s-en) a tárcsázóba írd be ezt: *#1234# A pda fogja jelezni a romverziót,a phone a romban lévő modem verziószáma,a csc meg a lokalizációs beállításoké.A samfirmware-ról letöltött romok kicsomagolási jelszava ugyanott van ahol magát a romot is levadásztad ,kicsit nézz körül az oldalon és password címszó alatt megtalálod.

És igen,ahogy Macika is írta,előbb olvasni olvasni,utána cselekedni.

szomb. szept. 03, 2011 19:43
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

progizos írta:
a előző kérdésem megoldódott de most nem tudom melyik a romverzió a PDA vagy a PHONE vagy a CSC???????

Én mindig azt szoktam mondani (persze tévedhetek), hogy addig, míg ilyen (legyünk őszinték, alap-) dolgokkal nem vagy tisztában, addig ne frissíts ROM-ot, mert túl nagy az esélye, hogy elrontod a készüléket és sokezer Ft-ért teszik helyre utána.

Helyette olvasgass odafigyelve, hidd el, sokezer Ft-ot és idegességet tudsz megspórolni vele!

A Build jelzi mindig a ROM-verziót (a készüléken). A PC-n meg a PDA.

szomb. szept. 03, 2011 19:06
ezüst tag

a előző kérdésem megoldódott de most nem tudom melyik a romverzió a PDA vagy a PHONE vagy a CSC???????

szomb. szept. 03, 2011 15:23
ezüst tag

Valaki megtudná mondani hogy a Galaxy rom verzióját honnan tudom meg?????

szomb. szept. 03, 2011 15:18
ezüst tag

jah és még egy kérdés h ha lefrissítem akkor az összes beállítás és az alkalmazásaim is elvesznek ??????? + letöltöttem már a frissítést a samfirmware oldalról de kicsomagolásnál valami jelszót kér esetleg nem tudod mit kell oda beírni ????

szomb. szept. 03, 2011 14:54
ezüst tag

rittinger zoltán írta:
Feljebb írtam,a készülék kikapcsolt állapotában lenyomod a hangerő le és a home gombot,tartod az ujjaddal és harmadikként lenyomod a power gombot,ha megjelenik egy android figura amint éppen lapátol akkor download módban vagy.

bocsi ezekért a hülye kérdésekér de nagyon nem akarom elrontani a telót és azért akarom megérteni teljesen. szóval a home és a power gombot a számítógép billentyűén kell lennyomni jóltutom ugye??? és ha így van akkor a power gomb az hol van az ameikkel bekapcsolom a számítógépet ????? :hm: :?:

szomb. szept. 03, 2011 14:40
gyémánt tag

szomb. szept. 03, 2011 14:26
ezüst tag

rittinger zoltán írta:
Az idézés még nagyon nem megy neked,szerintem inkább hagyd!

Az odin használata kb így néz ki.
http://i191.photobucket.com/albums/z140 ... t/odin.jpg
Egy teljes rom 3+1 fájlból áll,ezt azért írom mert léteznek egy fájlos romok is.Az odint elindítod,ha windows 7-esed van akkor rendszergazda joggal,betallózod a fájlokat a megfelelő helyre,a készüléket download módba helyezed,rádugod a kábelre és amint az odin felismerte,rányomsz a start gombra.Bár az egész gyerekjáték és a második alkalom után már akár csukott szemmel könnyűnek tűnik a romcsere,ha van hozzáértő ismerősöd,akkor az nem árt ha ott van és segít az első alkalommal.

És hol tudom beállítani h download módban legyen??? és ha a rom 1 fájlos akkor az nem jó???

szomb. szept. 03, 2011 14:20
gyémánt tag

Az idézés még nagyon nem megy neked,szerintem inkább hagyd!

Az odin használata kb így néz ki.
http://i191.photobucket.com/albums/z140 ... t/odin.jpg
Egy teljes rom 3+1 fájlból áll,ezt azért írom mert léteznek egy fájlos romok is.Az odint elindítod,ha windows 7-esed van akkor rendszergazda joggal,betallózod a fájlokat a megfelelő helyre,a készüléket download módba helyezed,rádugod a kábelre és amint az odin felismerte,rányomsz a start gombra.Bár az egész gyerekjáték és a második alkalom után már akár csukott szemmel könnyűnek tűnik a romcsere,ha van hozzáértő ismerősöd,akkor az nem árt ha ott van és segít az első alkalommal.

szomb. szept. 03, 2011 13:51
ezüst tag

Igen, lehetséges,le lehet menteni az egész romot is tokkal vonóval,ezt nandroid backupnak hívják de azt is lehet csinálni hogy valamelyik backup-oló programmal(pl a titanium) csinálsz egy mentést az alkalmazások és adatokról majd miután felraktál egy akármilyen gyári romot,a mentést visszarakod.Ez sem sokkal bonyolultabb.A nandroid akkor jó ha ugyanarra a romra akarod visszatenni az mentett állapotot.
Az odint természetesen a pc-re kell felrakni,nem írtam de gondoltam egyértelmű.[/quote]

igen egyértelművolt de bisztonság kedvéért megkérdeztem és esetleg az Odin proginak a használatát le tudnád írni???

szomb. szept. 03, 2011 13:29
gyémánt tag

progizos írta:

az pl lehetséges hogy ha ráteszem az új androidot akkor a régit vissza tudjam tenni ???

Igen, lehetséges,le lehet menteni az egész romot is tokkal vonóval,ezt nandroid backupnak hívják de azt is lehet csinálni hogy valamelyik backup-oló programmal(pl a titanium) csinálsz egy mentést az alkalmazások és adatokról majd miután felraktál egy akármilyen gyári romot,a mentést visszarakod.Ez sem sokkal bonyolultabb.A nandroid akkor jó ha ugyanarra a romra akarod visszatenni az mentett állapotot.
Az odint természetesen a pc-re kell felrakni,nem írtam de gondoltam egyértelmű.

szomb. szept. 03, 2011 13:06
ezüst tag

Ki lehet kapcsolni.
https://market.android.com/details?id=o ... rch_result
Rendszerfrissítéshez szükséges dolgok.:
1.Az odin nevű szoftverfeltöltő program.
2.Egy darab rom amit a samfirmware.com oldalról tudsz letölteni regisztrálás után.
3.usb kábel.

A többit megtalálod emitt.
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=2206.0[/quote]

köszi szikerült a képernyőzárat feloldani :D , de még frissíteni nem :cry:

szomb. szept. 03, 2011 12:42
ezüst tag

rittinger zoltán írta:
progizos írta:
sziasztok! nekem egy olyan kérdésem lenne hogy galaxy S I9000 nél a képernyőzárolást hogyan lehet kikapcsolni. Ki lehet-e egyáltalán kapcsolni? :hm: és még valaki részletesen elmagyaráznánekem szájbarágósan hogy kell frissíteni galaxy S I9000-nél az androidot ???? a válaszokat előre is köszönöm

Ki lehet kapcsolni.
2.Egy darab rom amit a samfirmware.com oldalról tudsz letölteni regisztrálás után.
3.usb kábel.

http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=2206.0

az pl lehetséges hogy ha ráteszem az új androidot akkor a régit vissza tudjam tenni ???

szomb. szept. 03, 2011 12:30
ezüst tag

rittinger zoltán írta:
progizos írta:
sziasztok! nekem egy olyan kérdésem lenne hogy galaxy S I9000 nél a képernyőzárolást hogyan lehet kikapcsolni. Ki lehet-e egyáltalán kapcsolni? :hm: és még valaki részletesen elmagyaráznánekem szájbarágósan hogy kell frissíteni galaxy S I9000-nél az androidot ???? a válaszokat előre is köszönöm

Ki lehet kapcsolni.
3.usb kábel.

és gondolom az odin nevű programot a számítógépre kell tenni ugye?? :?

szomb. szept. 03, 2011 12:27
gyémánt tag

progizos írta:

Ki lehet kapcsolni.
3.usb kábel.

szomb. szept. 03, 2011 12:11
ezüst tag

szomb. szept. 03, 2011 11:54
Moderátor

daysleeper írta:
Udv urak!

Fulhallgato gombjaval kapcsolatos kerdesem lenne, megpedig h at lehet e allitani a gomb funkciojat.. Alapertelmezetten nekem a zeneket inditja el, s neha van h veletlenul nyomom/nyomodik meg.. Eleg kellemetlen :)
Minden otlet/javaslat/egyeb megoldas more than welcome.

elore is koszi.

Nem hiszem, hogy lehetne.
De végülis program kérdése az egész, ha feltúrod a Marketet, nem zárható ki, hogy találsz valamit rá.

vas. máj. 29, 2011 15:28
ezüst tag

Udv urak!

Fulhallgato gombjaval kapcsolatos kerdesem lenne, megpedig h at lehet e allitani a gomb funkciojat.. Alapertelmezetten nekem a zeneket inditja el, s neha van h veletlenul nyomom/nyomodik meg.. Eleg kellemetlen :)
Minden otlet/javaslat/egyeb megoldas more than welcome.

elore is koszi.

vas. máj. 29, 2011 12:19
ezüst tag

OFF

Tudtatok hogy a Galaxy S visszafele olvasva Szixalag?) :)))

ON

vas. ápr. 17, 2011 17:06
ezüst tag

rittinger zoltán írta:
daysleeper írta:

Koszi, de ezek a szavak (Root, Root explorer, permission) szamomra teljesen ertelmezhetetlenek :)
S mivel a te idod se ertektelen, nem kerem hogy magyarazd el nekem :)

Nekem most épp van egy kis időm,így megpróbálom elmagyarázni.
Root:Linuxon root-nak hívják a legmagasabb jogosultságokkal rendelkező felhasználót,ezt windows alatt rendszergazda néven már gondolom ismered.Képzelj el egy pc-t két felhasználói fiókkal,egy rendszergazda teljes hozzáféréssel és egy vendégfiók korlátozott hozzáféréssel.Ha megveszel egy androidos készüléket akkor te alapból egy vendégfiók vagy,rendszerfájlokhoz nem férhetsz hozzá,de ha root-olod akkor rendszergazda leszel,vagyis olyan dolgokat láthatsz,módosíthatsz és törölhetsz a készüléken amit eddig nem tehettél meg.Ennek elérésére vannak különböző módszerek,programok.A művelet nem fájdalmas de utána biztos kezekben csak előnyökkel jár.
Root explorer:Ez egy fájlkezelő program androidra,csak root-olt pda-n működik,ott viszont ez alap program,szinte kötelezően meg kell hogy legyen. :D
permission:Szó szerint engedély-t jelent-bár hogy ez most hogy került a képbe azt nem tudom hiszen csak képekről van szó.Mivel írtad hogy a marketből töltöttél már le bőven alkalmazásokat,biztos észrevetted hogy a telepítés során bejön egy ablak amiben leírja hogy az adott alkalmazás milyen engedélyeket kér a felhasználótól azaz tőled.
Én még nem tapasztaltam olyan problémát hogy egy akármilyen fájlt,legyen az kép ne találja meg vagy ne ismerje fel a galaxys,de ha esetleg túl lennél a root-oláson akkor abban az esetben én ajánlanám a rescan media root nevű programot ami nem csinál mást csak amikor szükséges,pl új fájlok felhelyezése után végigpásztázza a pda memóriáját ami esetleg nem látszódott volna az azután fog.
Most ha jobban megnézem lehet hogy ez megy root nélkül is
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
Próba szerencse.

Koszonom, igyexem tanulni:)

hétf. feb. 28, 2011 21:08
gyémánt tag

daysleeper írta:

Koszi, de ezek a szavak (Root, Root explorer, permission) szamomra teljesen ertelmezhetetlenek :)

Nekem most épp van egy kis időm,így megpróbálom elmagyarázni.
Root:Linuxon root-nak hívják a legmagasabb jogosultságokkal rendelkező felhasználót,ezt windows alatt rendszergazda néven már gondolom ismered.Képzelj el egy pc-t két felhasználói fiókkal,egy rendszergazda teljes hozzáféréssel és egy vendégfiók korlátozott hozzáféréssel.Ha megveszel egy androidos készüléket akkor te alapból egy vendégfiók vagy,rendszerfájlokhoz nem férhetsz hozzá,de ha root-olod akkor rendszergazda leszel,vagyis olyan dolgokat láthatsz,módosíthatsz és törölhetsz a készüléken amit eddig nem tehettél meg.Ennek elérésére vannak különböző módszerek,programok.A művelet nem fájdalmas de utána biztos kezekben csak előnyökkel jár.
Root explorer:Ez egy fájlkezelő program androidra,csak root-olt pda-n működik,ott viszont ez alap program,szinte kötelezően meg kell hogy legyen. :D
permission:Szó szerint engedély-t jelent-bár hogy ez most hogy került a képbe azt nem tudom hiszen csak képekről van szó.Mivel írtad hogy a marketből töltöttél már le bőven alkalmazásokat,biztos észrevetted hogy a telepítés során bejön egy ablak amiben leírja hogy az adott alkalmazás milyen engedélyeket kér a felhasználótól azaz tőled.
Én még nem tapasztaltam olyan problémát hogy egy akármilyen fájlt,legyen az kép ne találja meg vagy ne ismerje fel a galaxys,de ha esetleg túl lennél a root-oláson akkor abban az esetben én ajánlanám a rescan media root nevű programot ami nem csinál mást csak amikor szükséges,pl új fájlok felhelyezése után végigpásztázza a pda memóriáját ami esetleg nem látszódott volna az azután fog.
Most ha jobban megnézem lehet hogy ez megy root nélkül is
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
Próba szerencse.

hétf. feb. 28, 2011 20:39
ezüst tag

Macika írta:
daysleeper írta:
Oda is tettem mar, meg kb mindenhova, de semmi.
Ha viszont a telefonnal toltom le, akkor tudom hasznalni. (persze tuom, toltsem le azzal mindig..)
Ami az erdekes, h adott ez az x.jpg nevu file, amit a kabellel teszek ra a telefonra es nem enged vele csinalni semmit.
Letoltom ezt az x.jpg nevu filet-t, mondjuk x1.jpg neven, beleteszem ugyanabba a mappaban, amiben x van es lon erdekes vilag, az x1-etengedi hasznalni, az x-et pedig nem.

Most csak hecc kedveert eljatszottam ezt tobb file-lal is es rendre ez volt. Ugyis, ha a kabellel tettem a telefonra a kepet es ugyis ha a memoriakartyaolvasoval a kartyara..

A telefon nem votl butykolve, minden ugyanugy gyari rajta, ahogy hozzamkerult. Persze a Marketbol telepakoltam mindenfele dologgal, lehet esetleg h azok kozul a progiramok kozul zavarta ossze vmi a gondolkodasat?

A megoldás a permission lesz valószínűleg.
Rootolt teló és Root Explorer kell hozzá, hogy meglásd, mik a permission-jei a látott fájloknak és mik az Általad bemásolt, nem látottaknak.
Ha a telóval másolod, akkor valószínűleg magától állítódik a permission.

Próbáld ki!

Nálam ez volt a gondja az egyedi csengőhangoknak. Azóta tökéletes...

hétf. feb. 28, 2011 18:08
Moderátor

daysleeper írta:
Ha viszont a telefonnal toltom le, akkor tudom hasznalni. (persze tuom, toltsem le azzal mindig..)
Ami az erdekes, h adott ez az x.jpg nevu file, amit a kabellel teszek ra a telefonra es nem enged vele csinalni semmit.
Letoltom ezt az x.jpg nevu filet-t, mondjuk x1.jpg neven, beleteszem ugyanabba a mappaban, amiben x van es lon erdekes vilag, az x1-etengedi hasznalni, az x-et pedig nem.

Most csak hecc kedveert eljatszottam ezt tobb file-lal is es rendre ez volt. Ugyis, ha a kabellel tettem a telefonra a kepet es ugyis ha a memoriakartyaolvasoval a kartyara..

A telefon nem votl butykolve, minden ugyanugy gyari rajta, ahogy hozzamkerult. Persze a Marketbol telepakoltam mindenfele dologgal, lehet esetleg h azok kozul a progiramok kozul zavarta ossze vmi a gondolkodasat?

A megoldás a permission lesz valószínűleg.
Rootolt teló és Root Explorer kell hozzá, hogy meglásd, mik a permission-jei a látott fájloknak és mik az Általad bemásolt, nem látottaknak.
Ha a telóval másolod, akkor valószínűleg magától állítódik a permission.

Próbáld ki!

Nálam ez volt a gondja az egyedi csengőhangoknak. Azóta tökéletes...

hétf. feb. 28, 2011 1:29
ezüst tag

Macika írta:
daysleeper írta:
Udv

az miert lehet h feltettem egy teljesen atlagos jpg kiterjesztesu, mindossze 31 kb-os kepet a telefonra es vmiert nem engedi hatterkepnek hasznalni + akarhova is masolom, a Galeriaban nem latszik.

Otletek?

Én úgy csinálnám, hogy oda másolnám, ahol a többi olyan hátérkép van, amit lát.
Nálam akárhová teszem, akkor is látja...

hétf. feb. 28, 2011 1:08
Moderátor

asdf_ írta:
A BT szabvany a ****, vagy valakik (mar megint) nem tudtak programozni?

Esetleg ebben a sorrendben... ;)

vas. feb. 27, 2011 12:30
gyémánt tag

A BT szabvany a ****, vagy valakik (mar megint) nem tudtak programozni?

vas. feb. 27, 2011 10:39
Moderátor

csab2 írta:
Azért mégiscsak a BT a leggyorsabb/legegyszerűbb módja annak, hogy néha egy-egy fájlt áttegyünk egyik telefonról a másikra.

Természetesen igazad van!

De azt meg Te hidd el, hogy annyi BT-küldés miatt szoftveresen összezuhant telót hoztak hozzám éleszteni egy időben, mint minden más problémával együttvéve.

szomb. feb. 26, 2011 21:53
gyémánt tag

Macika írta:
zoli62 írta:
Lehet, hogy Vasi777 egyik telefonról másikra akarja átküldeni a fotókat. USB átvitelnél nekem se tetszik, hogy miért nem kérdezi meg, hogy mit akar a felhasználó. Egyébként aki frissített 2.2-re, milyen célból, mik a tapasztalatai?

Bennem bennemmaradt a Nokiás korszakból, hogy 1 MB-nál nagyobb fájlt Bluetooth-n TILOS!
Na meg van is memóriakártya-olvasóm. Így nem okoz gondot, hogy gyorsan és biztonságosan másoljak fájlokat, akár nagy mennyiségben/méretben is.
Akárki akármit is mond, a BT NEM az USB/kártyaolvasó kiváltására lett kitalálva.
Igazán a hangátvitel esetén van elemében, nem véletlen, az iOS és a WP7 korlátozása sem...

Azért mégiscsak a BT a leggyorsabb/legegyszerűbb módja annak, hogy néha egy-egy fájlt áttegyünk egyik telefonról a másikra.

szomb. feb. 26, 2011 19:36
a fórum lelke

Macika írta:
Bennem bennemmaradt a Nokiás korszakból, hogy 1 MB-nál nagyobb fájlt Bluetooth-n TILOS!

Látod, kellett volna egy SE-os koraszakot is csinálnod, és akkor ilyenek nem maradnak Benned :) ...

szomb. feb. 26, 2011 12:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

zoli62 írta:
Lehet, hogy Vasi777 egyik telefonról másikra akarja átküldeni a fotókat. USB átvitelnél nekem se tetszik, hogy miért nem kérdezi meg, hogy mit akar a felhasználó. Egyébként aki frissített 2.2-re, milyen célból, mik a tapasztalatai?

Na meg van is memóriakártya-olvasóm. Így nem okoz gondot, hogy gyorsan és biztonságosan másoljak fájlokat, akár nagy mennyiségben/méretben is.
Akárki akármit is mond, a BT NEM az USB/kártyaolvasó kiváltására lett kitalálva.
Igazán a hangátvitel esetén van elemében, nem véletlen, az iOS és a WP7 korlátozása sem...

szomb. feb. 26, 2011 1:32
gyémánt tag

szomb. feb. 26, 2011 1:21
gyémánt tag

OFF
En galaxy3-on szivok hasonlokepp bluetooth-szal, kis kuzdes mindig van, mire havonta kb. egy alkalommal par nyomorult fenykepet at tudok tolni a telefonrol a gepemre. De a legjobb, amit tegnap fedeztem fel, hogyaszondja BT-n keresztul nincs kies mode (amit persze backupon kivul remelem nem hasznal senki semmire, bar az is lehet, hogy en nem jartam alaposan utana, es backup celra van valami alternativa ;) ). Na mindegy, ez azert eleg szanalmas szerintem :/
A kabellel nem lenne semmi bajom, ha megkerdezne, hogy toltse-e az akkumulatort, vagy sem amikor osszedugom. Igy viszont... (hmm, lehet, hogy kiprobalom, hogy mukodik-e ugy, hogy csak a data labai elnek az usb csatlakozonak :D)
ON

pén. feb. 25, 2011 22:23
Moderátor

Vasi777 írta:
Sziasztok!

Találkoztam egy problémával,de lehet az én telóm lett elállítva. Bekapcsolom a bluetooth és láthatóvá teszem. Készülék keresésnél megtalálja a készülékeket,viszont mikor kiválasztom a küldeni kívánt zenét és rányomok a bluetoothra nem talál semmit. Nem tudom átküldeni a zenét. Képeket tudok küldeni.Tudtok segíteni?

Köszi!!!!

Muszáj BT-n küldeni? USB-n többszörös az átviteli sebesség és sokkla biztonságosabb az átvitel.

A leírásod egyébként - legalábbis számomra - nem egyértelmű, nem lehet tudni, melyik mondatrész vonatkozik az egyik és melyik a másik (saját) készülékedre.

pén. feb. 25, 2011 21:00
vas-tag

Sziasztok!

Találkoztam egy problémával,de lehet az én telóm lett elállítva. Bekapcsolom a bluetooth és láthatóvá teszem. Készülék keresésnél megtalálja a készülékeket,viszont mikor kiválasztom a küldeni kívánt zenét és rányomok a bluetoothra nem talál semmit. Nem tudom átküldeni a zenét. Képeket tudok küldeni.Tudtok segíteni?

Köszi!!!!

pén. feb. 25, 2011 20:35
Moderátor

daysleeper írta:
Udv

az miert lehet h feltettem egy teljesen atlagos jpg kiterjesztesu, mindossze 31 kb-os kepet a telefonra es vmiert nem engedi hatterkepnek hasznalni + akarhova is masolom, a Galeriaban nem latszik.

Otletek?

Én úgy csinálnám, hogy oda másolnám, ahol a többi olyan hátérkép van, amit lát.
Nálam akárhová teszem, akkor is látja...

csüt. feb. 24, 2011 18:10
ezüst tag

Udv

Otletek?

csüt. feb. 24, 2011 15:31
gyémánt tag

smallraven írta:
Ok, csak gondoltam a gépemen lévő net gyorsabb, de végülis lényegtelen:) kösziii!

Ha már úgy is otthon vagy érdemes beruházni egy wi-fi routerre és az ilyen letöltéseket ilyen módon intézni.

vas. jan. 23, 2011 15:23
vas-tag

Ok, csak gondoltam a gépemen lévő net gyorsabb, de végülis lényegtelen:) kösziii!

vas. jan. 23, 2011 15:12
gyémánt tag

smallraven írta:
Hello!
Feltelepítettem a Kies programot, de az Apps-nál nem lehet olyan opciót választani, h I9000:S Ez hogyan oldható meg? Köszi előre is, ha vki válaszol!

A kiesben lévő samsung apps-ban csak badára találsz alkalmazásokat.

vas. jan. 23, 2011 12:54
Moderátor

smallraven írta:
Hello!
Feltelepítettem a Kies programot, de az Apps-nál nem lehet olyan opciót választani, h I9000:S Ez hogyan oldható meg? Köszi előre is, ha vki válaszol!

Elmondod, minek, amikor magán a telefonon van a Samsung Apps telepítve? :)

vas. jan. 23, 2011 12:49
vas-tag

Hello!

szomb. jan. 22, 2011 23:55
Moderátor

WD írta:
Az ébresztés témához csak annyit, hogy nekem be van állítva több ébresztés is, de két napja egyiknél sem teszi a dolgát.
Ma újraindítottam teljesen kíváncsian várom, hogy mi lesz az eredmény. És ezt amúgy nem először csinálja.

Augusztus közepe óta van GalaxyS-em, azóta arra kelek minden egyes reggel (néha még ha délután alszom kicsit, akkor nap közben is).

Nálam is előfordult, hogy nem ébresztett, mérges is voltam, aztán észrevettem, hogy én vagyok a hülye, be volt állítva napokra, mikor ébresszen. És pont az aznap ki volt hagyva.
Egyébként SOHA, egyetlen esetben sem hagyott ki ébresztést.

pén. jan. 21, 2011 16:32
arany tag

Az ébresztés témához csak annyit, hogy nekem be van állítva több ébresztés is, de két napja egyiknél sem teszi a dolgát.
Ma újraindítottam teljesen kíváncsian várom, hogy mi lesz az eredmény. És ezt amúgy nem először csinálja.

pén. jan. 21, 2011 10:49
Moderátor

rittinger zoltán írta:
Az android rendszer nem ébreszt kikapcsolt állapotban,ez nem a galaxy s hibája.A 3.0-hoz nem kell új telefont vegyél mert azt tablet pc-re fejlesztik.Majd lesz más verziószámban telefonra,vagyis hogy telefonfunkcióval ellátott pda-ra mert jelen esetben is arról van szó.A készenléti idő tényleg durva amit írnak,bár inkább a 625 órát kellett volna nézned,már minden bokorban van 3G lefedettség.A többi gyártó is többet ír mivel mindig az elméleti maximum adatot adják meg.

Az elméleti maximum meg ugye...

A valóságban 48 óránál többet még akkor sem ment nálam, ha sem a WLAN, sem a 3G adat nem volt bekapcsolva.
De ez ilyen, el kell fogadni, hogy ekkora kijelzőméretnél ez van. A Desire HD is katasztrofális készenléti időt produkál. Ott még 3tized collal nagyobb a kijelző.

csüt. jan. 20, 2011 23:31
gyémánt tag

Az android rendszer nem ébreszt kikapcsolt állapotban,ez nem a galaxy s hibája.A 3.0-hoz nem kell új telefont vegyél mert azt tablet pc-re fejlesztik.Majd lesz más verziószámban telefonra,vagyis hogy telefonfunkcióval ellátott pda-ra mert jelen esetben is arról van szó.A készenléti idő tényleg durva amit írnak,bár inkább a 625 órát kellett volna nézned,már minden bokorban van 3G lefedettség.A többi gyártó is többet ír mivel mindig az elméleti maximum adatot adják meg.

csüt. jan. 20, 2011 23:07
Moderátor

jbtibor írta:
Tudom van flight mode de az is többet fogyaszt mint a kikapcsolt állapot

Nem óhajtok beleesni abba a hibába, mint Te és személyeskedni, mindössze egyetlen kérdés:
Ezt a téves infót miből vontad le?

Ja és NEM, NINCS a Marketben alkalmazás erre.

És NEM, EGYETLEN PDA-s telefon sem tud ébreszteni teljesen kikapcsolt állapotban. A Windows Mobile-k sem, amik léteznek úgy 6-7 éve...
Nem tudom, miért nem lehet elfogadni ezt.

csüt. jan. 20, 2011 22:56
arany tag

Macika írta:
jbtibor írta:
Én vagyok béna és nem találom vagy valóban nem működik az ébresztő ha ki van kapcsolva a telefon?
Ha gyárilag nem működik melyik alkalmazást ajánljátok melyik tudja ezt?

A kikapcsolt állapot az, ha nincs bekapcsolva a telefon. Ekkor simán ébreszt.
Te a PDA részt is kikapcsolod. Miért?
És csodálod, ha nem ébreszt???

Most nem tudom hogy viccelsz vagy csak rutinból kötekedsz.
Volt neked is másik telefonod, nem hiszem nem vetted észre hogy képesek kikapcsolt állapotban is ébreszteni. A butábbak csak ébresztenek, az okosabbak (pl. Nokia E51) ébresztenek és rákérdeznek hogy be akarom-e kapcsolni a telefont (még a gagyi S40-es Nokia 6300 is tudja ezt).
Szerintem a SGS hardvere is tudja ezt a funkciót, csak éppen az Android nem támogatja. Majd lesz 3.0-ban és vehetsz új telefont mert a 3.0-t nem adják a régihez.

Semmi közöd hozzá miért kapcsolom ki, felőlem azt is hiheted hülye vagyok. Tudom van flight mode de az is többet fogyaszt mint a kikapcsolt állapot, és ha legalább tudná azt hogy ébresztéskor megkérdi vissza akarom-e kapcsolni az online módot akkor talán nem is panaszkodnék, de hát ilyen "bonyolult" funkciókra nem képes egy "prémium" telefon. Tudom, van több mint 100 ezer alkalmazás a Marketben és biztos ezt is tudja valamelyik, de nem azért veszek pérmium telefont prémium áron hogy utána napokig próbálgassak alkalmazásokat csak azért hogy az alapdolgok működjenek.
Egyébként pedig azért kapcsolom ki mert jobban zabálja az áramot mint egy villanyrezsó, a rendelkezésreállási idő megadásánál jóval nagyobbat hazudtak mint a Nokia szokott, ennél azért többre számítottam. 750 órát hazudnak, azt tudtam hogy ez nem igaz de gondoltam legalább tizede (3-4 nap) igaz lesz, de nem jött be.

Azt pedig ne próbáld megmagyarázni hogy nincs szükségem erre, már korábban írtam hogy kevés dolgot utálok jobban az ilyen elvakult marketingnél: megmagyarázzák miért nem kell nekem MMS, 3G, GPS, copy-paste, Bluetooth, ébresztés kikapcsolt állapotban, de amint megcsinálják akkor elvárják hogy azonnal vegyek egy új telefont mert milyen jó lesz nekem ha van copy-paste.

csüt. jan. 20, 2011 22:27
Moderátor

jbtibor írta:
Én vagyok béna és nem találom vagy valóban nem működik az ébresztő ha ki van kapcsolva a telefon?

A kikapcsolt állapot az, ha nincs bekapcsolva a telefon. Ekkor simán ébreszt.
Te a PDA részt is kikapcsolod. Miért?
És csodálod, ha nem ébreszt???

szer. jan. 19, 2011 22:42
gyémánt tag

Így van,valóban nem megy kikapcsolt állapotban.Ne kapcsold ki éjszakára csak tedd repülő módba,így működik az ébresztés,akár a gyári is.

szer. jan. 19, 2011 21:52
arany tag

szer. jan. 19, 2011 20:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 200 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő