|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
samsung galaxy s wifi 5.0 (yp-g70cw)
Szerző |
Üzenet |
Lasy
ezüst tag
Csatlakozott: kedd feb. 14, 2006 10:14 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: +36704075344
|
Re: samsung galaxy s wifi 5.0 (yp-g70cw)
Akkor marad a kábeles megoldás. De simán ha a memkarira másolod a progikat fogja engedni a telepítést, természetesen, ha ki van pipálva a harmadik fél által engedélyezés.
|
pén. dec. 02, 2011 6:33 |
|
|
theo64
vas-tag
|
Igen fent vannak.
|
hétf. nov. 21, 2011 12:38 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
theo64 írta: Pár hete vásároltam egy YP-G70CW típusú készüléket. Magával a készülékkel meg vagyok elégedve - szép a hangja, képe, kényelmes kezelni stb. - de programot nem tudok telepíteni rá, és az android rendszert sem tudom frissíteni. A PC és a készülék között létrejön a Bluetooth kapcsolat, mégis a Kies program azt írja ki, hogy ez az eszköz nem támogatja a Bluetooth kapcsolatot. A PC Studio program megtalálja Bluetooth-on keresztül a mobil eszközt, de a kapcsolódás mindig sikertelen. Hasonló a helyzet USB-n keresztül is. a készülék és a PC között tudok fájlokat mozgatni, de már az Android frissítését nem tudom végrehajtani, mert amikor elindítom a Kies programot, felismeri a készüléket, kapcsolódik is, de amint a folytatásra kattintok, rögtön bontja az USB kapcsolatot és újraindul a frissítési folyamat. A Samsung Apps-nál ugyanígy, be tudok lépni, de már letölteni, onnan telepíteni nem tudok, mert azt írja a Kies program, hogy ez a készülék nem támogatott. Kérem, segítsetek. Legfrissebb KIES, legfrissebb driverek fent vannak?
|
hétf. nov. 21, 2011 2:41 |
|
|
theo64
vas-tag
|
samsung galaxy s wifi 5.0 (yp-g70cw)
Pár hete vásároltam egy YP-G70CW típusú készüléket. Magával a készülékkel meg vagyok elégedve - szép a hangja, képe, kényelmes kezelni stb. - de programot nem tudok telepíteni rá, és az android rendszert sem tudom frissíteni. A PC és a készülék között létrejön a Bluetooth kapcsolat, mégis a Kies program azt írja ki, hogy ez az eszköz nem támogatja a Bluetooth kapcsolatot. A PC Studio program megtalálja Bluetooth-on keresztül a mobil eszközt, de a kapcsolódás mindig sikertelen. Hasonló a helyzet USB-n keresztül is. a készülék és a PC között tudok fájlokat mozgatni, de már az Android frissítését nem tudom végrehajtani, mert amikor elindítom a Kies programot, felismeri a készüléket, kapcsolódik is, de amint a folytatásra kattintok, rögtön bontja az USB kapcsolatot és újraindul a frissítési folyamat. A Samsung Apps-nál ugyanígy, be tudok lépni, de már letölteni, onnan telepíteni nem tudok, mert azt írja a Kies program, hogy ez a készülék nem támogatott. Kérem, segítsetek.
|
vas. nov. 20, 2011 20:33 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|