Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 10:47

Hozzászólás a témához  [ 60 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Samsung E600 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kábellel -ha jól tudom- lehet rá másolni gamesokat is.
Ha működik, szólj, viszem a telóm :D
Nekem sajna nincs adatkábelem...csak a töltőkábel :)

szomb. szept. 10, 2005 10:37
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincsenek.

szomb. szept. 10, 2005 10:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Játékok vannak rajta a gyárin kívül? Ha igen honnan?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Árpy szomb. szept. 10, 2005 10:35-kor.

szomb. szept. 10, 2005 10:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
A sajátját, meg a mobileditet biztos, ezeken kívül pedig mindent, ami azt állította magárol, hogy kezeli a samsungokat. Programneveket ne várj tőlem, letakarítottam őket nagy dühösen. Dühöm oka az infra kapcsolat **** volt, de kábellel már ami látható, az hibátlanul le is szedhető. Viszont a videóknak nyoma sincs abban a három könyvtárban, amelyek e programok által hozzáférhetőek.

szomb. szept. 10, 2005 10:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Milyen programokat próbáltál?

szomb. szept. 10, 2005 9:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kösz-kösz, ezt kipróbáljuk.

szomb. szept. 10, 2005 9:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
MMS-ben átküldeni egy olyan telóra, amiről le lehet tölteni.

szomb. szept. 10, 2005 9:21
Moderátor

Hozzászólás 
Nem lehet leszedni sajnos.

csüt. szept. 08, 2005 23:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

nemigen jártam még erre, mert a mobil nekem csak arra szolgál, hogy mindig elérhessenek, DE a lányom nem így van ezzel. Segítenétek benne, hogyan lehet erről az átkozott telefonról levarázsolni a videócskákat? Minden mást sikerült, de a videókat meg sem találom semmilyen program segítségével.

Kössz előre is.

csüt. szept. 08, 2005 16:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
NYOLC EZER - 8000 - forint!!! :shock:
Ebből 3 a munkadíj.
Gigatel tel száma? Őket is felhivom, ott mennyi.

szer. aug. 24, 2005 14:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hivtam őket. Szervizbe kell vinni(vagy gigatel=drágább), de árat nem tudott mondani. Lehet, hogy még ma megérdeklődöm.

szer. aug. 24, 2005 13:50
Moderátor

Hozzászólás 
Árat sajnos nem tudok mondani. :(

szer. aug. 24, 2005 13:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mennyi? 1-2ezer?

szer. aug. 24, 2005 10:18
Moderátor

Hozzászólás 
A Samsung kicseréli.

kedd aug. 23, 2005 22:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Előlap cserélhető?
Megkarcolódott :cry:

kedd aug. 23, 2005 18:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
sutalaci írta:
Az egyik ismerõsöm kapott egy e600-ast (t-mobilost). Van hozzá egy infrás laptop és szeretne internetezni. Ha valakinek van ötlete esetleg tapasztalata, hogy miként lehetne összehozni (milyen program és beállítások kellenek) akkor köszönettel fogadnánk a segítséget.

T-nél nem is árulnak ilyet.
Az infra miatt sok helyen nehézkes a használata (pl.: vonat), mert közvetlen rá kell lásson egymásra a teló és a laptop.

A laptop infrája felismeri a mobilban lévö modemet és ennyi. (Ha nem akkor szükség lesz egy driver-re.)
Megnyitod az Explorert és kész.

pén. feb. 25, 2005 11:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Az egyik ismerõsöm kapott egy e600-ast (t-mobilost). Van hozzá egy infrás laptop és szeretne internetezni. Ha valakinek van ötlete esetleg tapasztalata, hogy miként lehetne összehozni (milyen program és beállítások kellenek) akkor köszönettel fogadnánk a segítséget.

pén. feb. 25, 2005 10:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kipróbáltam végre az EasyGPRS-t infrán.
A képek (gif,jpg,bmp) fel/le töltése (fotóalbum) simán ment.
Hangokat (mid,mmf) fel tudtam tölteni.
Telefonkönyvet és az sms-eket is tudja kezelni.
MMS-t nem.
Jáva alkalmazásra (pl.: játék) NINCS LEHETŐSÉG :(

Kell egyáltalán adatkábel???

Úgy tudom awal sem megy a java feltöltés.

kedd dec. 14, 2004 23:13
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Nekem van egy 6150 eladó, sőt, 65be odaadom ;)

Ha a 65 Ft-ot jelöl, akkor megvettem! :wink:

pén. okt. 01, 2004 11:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
mower: Ha Samsungot szeretnél, akkor esetleg az X600-ast ajánlom. Dominóban 49.900.-, a Webshopban pedig azt hiszem 39.920-ért megveheted.
Nem összecsukható; igényes kivitelezés; viszonylag nagy memória (9Mb);korrekt képeket csinál a fényképezője; 200 SMS, miegymás.

pén. okt. 01, 2004 9:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem van egy 6150 eladó, sőt, 65be odaadom ;)

csüt. szept. 30, 2004 22:54
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
nem mondtam, hogy a 6230 vacak, hanem, hogy eleg sok "rosszat" olvastam itt rola, es ez kicsit elbizonytalanitott. ha mar ennyi penzt adok egy telefonert szeretnem ha ugy mukodne ahogyan kell :) leginkabb nokiat szeretnek, megvarom mig lesz egy bugmentes telefonjuk...azt hiszem akkor veszek egy 6150-est :)

csüt. szept. 30, 2004 22:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Néhány év múlva biztos jobb telókat tudsz majd venni... :lol:
De tréfa nélkül: a K700 nem tetszik. Jó. Kinyithatóst nem akarsz. Ok. A 6230 egy vacak. Rendben. De akkor milyet szeretnél és mennyiért?
Jó telók a Siemensek:CX65, S65.

csüt. szept. 30, 2004 22:13
ezüst tag

Hozzászólás 
k700 nem tetszik (mondjuk ezek a kinyithatos telefonok se igazan), 6230-rol pedig annyi "rosszat" olvastam itt a forumon...vegulis nem holnap akarok telefont venni, addig meg lehet sokkal jobb keszulekek lesznek mint a mai kinalat :)

csüt. szept. 30, 2004 19:02
platina tag

Hozzászólás 
mower írta:
tenyleg, erdemes ilyet venni, megeri az arat, vagy ennyi penzbol jobbat is kaphat az ember?

Fogalmazzunk diszkréten úgy, hogy ennyiért lehet venni 6230-ast, K700i-t is. :wink:

csüt. szept. 30, 2004 18:56
arany tag

Hozzászólás 
Csak, hogy adjak egy kis vitaalapot!

A naptár tényleg csicsás és szép de nem igazán sorolható a jók közé!

Csak 100 bejegyzés fér el benne és az is négyféle csoportosításba, olyanról, hogy ismétlődő jegyzet nem is hallott. Az már csak hab a tortán, hogy jelzéskor ha nem veszed észre akkor nem marad semmi a kijelzőn ami utalhatna a figyelmetlenségedre.

200 üzenet nem rossz!
Kár, hogy ömlesztve tárolja őket. Két mappa van bejövő és kimenő!

A hangja tényleg gyönyörű csak az ébresztőnek és az sms illetve mms-nek is csak a gyári hangokból lehet választani!

csüt. szept. 30, 2004 18:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Xero írta:
AndrySoft írta:
Bocs, nem te szapultad, sőt meg csak nem is ebben a fórumban, de azért érdekes, hogy ami az egyik telón vacak az a másikon meg jó. Én láttam mindkét teló kijelzőjét, kb.egyformák. Az más kérdés, hogy a Samsung rendszere színesebb, mint a Nokiájé. A Nokia hibája legfeljebb az, hogy nem használja ki a kijelző adta lehetőségeket. :!:

A nokia kijelző fakó színtelen lassú! Samsung pögős világos szép! Ilyen 1xű És igen ez a kijelző hibája meg a softé is! :D

Üdv

A nokia kijelző fakó színtelen lassú! Az, hogy lassú, meg szintelen, kifejezetten marhaság. Egy idült Samsun-fan írhat csak ilyet... :D

A Samsungok síkidióta szoftveréről tanulmányt lehetne írni. Mert, hogy nem dinamikus a memóriája, az egy dolog. De, hogy nem lehet a sok flinc-flancos beállításnál (még a fedélhangerőt is lehet) beállítani az ébresztő hangerejét (olyanról, hogy fokozatosan erősödő, a Samsung mérnökei még nem is hallottak), az egyszerüen felháborító. Ha valaki erre akar ébredni, nemárt, ha egy doboz szívgyógyszert is maga mellé tesz. Ugyanis reggel teljes hangerővel fog üvölteni a csendbe a kis kevenckéje. Na, erre mondom, hogy idiót szoftver... :lol:

csüt. szept. 30, 2004 17:59
ezüst tag

Hozzászólás 
ennyire jo a telefon, hogy semmit nem irtok, vagy ilyen keves embernek van a forumon? :) tenyleg, erdemes ilyet venni, megeri az arat, vagy ennyi penzbol jobbat is kaphat az ember?

szer. szept. 29, 2004 20:05
ezüst tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Bocs, nem te szapultad, sőt meg csak nem is ebben a fórumban, de azért érdekes, hogy ami az egyik telón vacak az a másikon meg jó. Én láttam mindkét teló kijelzőjét, kb.egyformák. Az más kérdés, hogy a Samsung rendszere színesebb, mint a Nokiájé. A Nokia hibája legfeljebb az, hogy nem használja ki a kijelző adta lehetőségeket. :!:

A nokia kijelző fakó színtelen lassú! Samsung pögős világos szép! Ilyen 1xű És igen ez a kijelző hibája meg a softé is! :D

Üdv

szer. szept. 22, 2004 8:56
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni, hogy ha vettem egy független e600ast de nincs benne magyar menü, akkor tudok valahol rárakatni, hogy ne vesszen el a garancia? valamelyik samsung szerviz?

szer. szept. 22, 2004 7:51
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd szept. 21, 2004 21:17
platina tag

Hozzászólás Re: Egy kis elemzés :lol:
AndrySoft írta:
Akkor ez mennivel jobb, mint az agyonszapúlt 6230-é? Az is 128x128 65k-s TFT... :?:

Engem idézel ebben a hsz-odben, pedig szerintem soha nem szapultam sem magát a 6230-at, sem a kijelzőjét. :)

kedd szept. 21, 2004 17:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez elég nagy hülyeség volt, mivel nemcsak a felbontása, de a mérete is kb. azonos. Ergo: nem lehet egyiken sem élesebb kép...

kedd szept. 21, 2004 17:37
gyémánt tag

hat azert egy samsung kijelzo ugyanazokkal az adatokkal mint egy nokia eg es fold... teljesen mas... elmondhatatlan mennyivel szebb es elesebb a samsung...

AndrySoft írta:
.:8855:. írta:
carpen írta:
128x128-as méretű belső kijelző

Nekem is tetszik a bemutató! :D

Azt hittem elírtad a kijelző adatait, de utánanéztem, nem. :)
Vagy inkább :? ?

(Persze alapvetően nem meglepő, hiszen az S300-nak is ilyen volt.)

Akkor ez mennivel jobb, mint az agyonszapúlt 6230-é? Az is 128x128 65k-s TFT... :?:

kedd szept. 21, 2004 10:51
gyémánt tag

carpen írta:

kedd szept. 21, 2004 10:42
vas-tag

Hozzászólás Bocsesz...
Akoska: Igazad van bocsi mindenkitől... :oops:
(Megjegyzem ezek a dolgok annyira nem tűnnek fel :P )

hétf. szept. 20, 2004 18:38
platina tag

carpen írta:

hétf. szept. 20, 2004 12:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gratulálok a kiadós teszthez, pontosításként tennék csak annyit hozzá, hogy az E600 "csak" 65k színű TFT kijelzővel rendelkezik, igaz, abból rögtön 2 is van neki ;)

http://wireless.samsung.de/article.asp? ... show=specs

A 262k szín egyelőre a D410-es típus kiváltsága.

Ja, és 64 szólamúak a csengőhangok!!

vas. szept. 19, 2004 22:36
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás Egy kis elemzés :lol:
Samsung E600

Kezdjük az elején – kívülről befele elemezve mondom el a véleményemet, tapasztalataimat a telefonról.
A telefon nagyon aranyos, kicsi, nem túl nehéz, és mégis kinyitható. Gyönyörű ezüst színű és még a kiálló antennája sem bontja meg a finom harmóniát. Kívül 2 gombot találhatunk, amit erősen meg kell ahhoz nyomni, hogy a telefon működésbe lépjen. Az egyik (ami egyébként a hangerőszabályozó, illetve a menüben való fel-le léptetést szolgálja) csukott állapotban feléleszti a külső kijelzőt, amin az idő/dátum látható, a másik hosszanti megnyomásával máris készíthetünk fényképet – akár magunkról is, hiszen a külső kijelző mintegy tükörként funkcionál. Ezenkívül felül találjuk a headset bemenetet, oldalt az infrát, alul pedig a töltő helye van, a samsungokhoz hűen természetesen gumidugasszal védve.

A telefont kinyitva felragyog a gyönyörű 262ezer színű 128x128-as méretű belső kijelző. Háttérbeállításként nem csak álló képeket (jpg) választhatunk, hanem mozgó képeket is (gif). (Tudtommal ez az E310-hez képest előrelépést jelent, sokan ezért cserélik le a készüléküket E600-ra. ;) )
A gombjai szinte ki sem emelkednek a telefonból, mondhatnia telefon nagyon ergonomikus, bár a joystick funkciók kissé nehezen kivitelezhetők –főleg mivel navigációs gyűrűvel helyettesítették-, de mivel pici telefonról van szó pici billentyűkkel, finoman kell bánni a gombokkal, de bele lehet jönni.

A telefon bekapcsolásakor megjelenik a samsung-design; a potyogó fémgolyók, amihez 2 féle dallamot is lehet társítani, de természetesen hang nélkül is be és ki lehet kapcsolni.
A telefon megvilágítása igen erős, sötétben akár elemlámpaként is használható! :D Persze néhány másodperc után kicsit takarékosabb üzemmódba vált, de ha úgy akarjuk, akár 10 perces módra is beállíthatjuk a háttérvilágítást(!). (Persze nem biztos, hogy ezt az akkumulátor nagyon szereti, de hát valamit valamiért.)

A menüje viszonylag áttekinthető; 2 féle menüstílus közül választhatunk, a sáv- ill. oldalstílust, melyek közül az előbbi esetében egyszerre 3 menüpont jelenik meg a kijelzőn. Nekem ez célszerűbb, mint az oldalstílus, ugyanis így gyorsabban ki lehet választani a kívánt menüpontot.

A telefonkönyvbe 1000 bejegyzés írható, a névhez fényképes hívóazonosító rendelhető, ill. csoportba is be lehet sorolni a nevet, továbbá email-cím is elmenthető. 20 hívás kerülhet a fogadott és a nem fogadott hívások közé.

Az üzenetírásba bele kell jönni, mert automatán bejön a T9 üzemmód, amit hiába dicsérnek sokan, én még életemben nem használtam, mert egyszerűbb, ha bepötyögöm a szavakat. Az üzenethez lehet csatolni EMS-t, nagyon aranyos kis figurák vágják az arcokat, és van egy saját EMS animációk menüpont, amibe még nem jöttem rá, hogy lehet képeket betenni.
(Van egy un. EASY GPRS program, aminek segítségével lehet különböző dolgokat – képeket, dallamokat – a számítógépről a telefonra áttölteni, illetve fordítva. Nagyon jó, mert bármilyen képet át lehet alakítani 128x97pixelessé, így bármilyen képet(!) átküldhetünk a pc-ről a telefonunkra. A program tartalmaz saját képeket és dallamokat is. A melódiák között vannak nagyon jók, de ha ez kevés, több helyről tölthetünk még le dallamokat a telefonra. Wapos címek pl. wap.aero.hu vagy wap.irokezchat.hu de számtalan hely létezik még, csak szemfülesnek kell lenni és kérdezgetni. :) )

A multimédiás üzenetek külön menüpontot kaptak, melyben több oldalnyi dolgot küldhetünk – kérdés, hogy a fogadó meg tudja-e nyitni a hosszú MMS-t. De persze egy a telefon fényképezőjével készített kép, egy dallam vagy egy hangfelvétel és persze némi hozzáírt szöveg mindenképpen akadálymentesen átmegy egy MMS-képes telefonra. :)

S ha már a fotózásról esett szó, lássuk mire is képes a telefon. A kamera a telefon fedelén található, s mint ahogy már említettem a külső kijelző tükörként szolgál, de ha pillanatképet akarunk készíteni, akkor is csak csukott állapotban megnyomjuk a jobb oldali gombot, a telefont a fényképezni kívánt téma felé fordítjuk és klikk, már kész is a fotó. :)
Ha viszont alaposan meg akarjuk szerkeszteni a képet, akkor lehetőségünk van többféle beállításra – adhatunk keretet a képnek, beállíthatjuk a méretét, adhatunk expoziciós fényt a képnek, és zoomolni is van lehetőség (4x). Mondanom sem kell, a legszebb képek 640x480 felbontásban születnek, és a kép mérete elérheti akár a 70-80KB-ot is, ami számítógépre átküldve majdnem normál fényképezőgép minőséget tud hozni.

Memóriával is bőven el van látva a kis készülék, a kártyára 50 SMS fér, a telefonba +200, MMS-eknek 1400KB-nyi hely áll rendelkezésünkre, de pl. a fotóalbumba 5120KB-nyi(!) kép elfér, ami ha 60KB-os átlagmérettel számolunk, akkor kb. 85 képet jelent. ;) (Itt lehet videót is rögzíteni, de sajnos még nem lehet átküldeni, ezért csak egyéni szórakozásra használható.)
Van egy un. Hangos emlékeztető, ami a hangfelvételt jelenti, ennek 100KB hely jut, vagyis kb. 5x30 másodperc hang rögzíthető.
A telefonra 600KB hang+kép tölthető, emellett természetesen java játékok is letölthetők max. 512KB méretben.

Játékokról még nem esett szó, pedig van választék, és mivel javás játékokról van szó, igen élvezhetőek, nekem legalábbis nagyon tetszenek. Amivel a legkevesebbet játszottam az a sakk (Mobile Chess), úgyhogy ehhez nem is igazán tudnék mit hozzáfűzni. A másik hárommal viszont felváltva játszom: az egyik a golf (Ultimate Golf Challenge), a másik tetrishez hasonló buborékpukkasztó (Bubble Smile), és a harmadik a Fun2Link, ami biztos ismerős csak nem ezen a néven, hanem Super Pipeline vagy hasonló, amikor csöveket kell lerakni, hogy a folyadék eljusson A-ból a B-be. :)

A Samsung E600 ugye egy telefon :D Nem mindegy, hogy hogyan csörög, hogy hogyan jelzi a hívást. 42 szólamú polifonikus csengőhangok közül választhatunk, amik mmf formátumban szólalnak meg, tisztára mint egy zenegép! ;) Szóval jól hangzik. :D És ne feledkezzünk meg a letöltésekről, amikkel szépen bővíthetjük a listát! Persze van, aki jobban kedveli a rezgő módot, akár a munkahelyi körülmények miatt is. Természetesen arra is van lehetőség, ill. „Rezgés majd dallam” módot is választhatunk.
Az üzenetnek is lehet 10 hangjelzést választani, ki lehet kapcsolni, lehet csak fényjelet használni, csak rezgést, vagy egy sípolást. (Ez az MMS-re is ugyanígy érvényes.)

A naptár szép áttekinthető, minden hónap más színben jelenik meg, ami kicsit szokatlan, hogy a hét vasárnappal kezdődik, de idővel ezt is meg lehet szokni. A számológép kezelése egyszerű – egy gombbal választhatjuk ki a kívánt műveletet. A teendők lehetnek írásosak, és lehetnek „hangos emlékeztetők” is.

Összegezve egy nagyon jó kis telefon a Samsung E600, szép éles kijelzővel, nagyszerű kamerával, csodálatos polifonikus hangokkal. Ami hiányzik belőle talán a kihangosítás, amit a telefonhoz csomagolt headsettel próbáltak kompenzálni, és azt hiszem meg is oldották a problémát. A másik hiányosság a Bluetooth, ami egy ilyen kategóriás telefonnál nem ártott volna, de ez egy olyan dolog, amit azért nem mindenki igényel, ezért elenyésző.
Nekem 2 hónapja van meg a telefon, de mondhatom, még most is csak ismerkedek vele, annyi minden rejtett lehetőség van benne. :) Tehát: mindenkinek csak ajánlani tudom.

Remélem segítettem ezzel a kis teszttel, s most már könnyebben tudtok dönteni. ;)

szomb. szept. 18, 2004 10:21
Moderátor

Hozzászólás 
...

Láttam ezeknél jobb képeket is szerencsére :)

szer. szept. 15, 2004 22:11
platina tag

Hozzászólás 
Teszt csehül.

Kép1

Kép2

Kép3

Kép4

kedd szept. 14, 2004 18:09
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Megvagyok még, csak nem voltam itthon vagy 3 hétig, de nemsokára írok, bár jó lenne, ha kérdeznétek is. :)

hétf. szept. 06, 2004 23:32
vas-tag

Hozzászólás 
? :)

carpentől szeretnék nagyon nagyon egy tesztet :) vagy tapasztalatokat :)

hétf. szept. 06, 2004 18:54
Moderátor

Hozzászólás 
:D :D

hétf. szept. 06, 2004 18:05
platina tag

Hozzászólás 
kataa írta:
Én is ilyet szeretnék venni, és egy ismerősöm hoz ide elutazott és nem tudta még odaadni, de addig szívesen olvasnék róla tapasztalatokat vagy egy tesztet :)

Tessék? :lol:

hétf. szept. 06, 2004 17:52
vas-tag

Hozzászólás 
Én is ilyet szeretnék venni, és egy ismerősöm hoz ide elutazott és nem tudta még odaadni, de addig szívesen olvasnék róla tapasztalatokat vagy egy tesztet :)

vas. szept. 05, 2004 10:40
Moderátor

Hozzászólás Re: egy e600 tulajdonos :)
carpen írta:
Sziasztok! :)

2 nappal ezelőtt vettem egy Samsung E600-ast, elég jó kis készülék, bár kicsit szokatlan még a Sagem MyX6 után, de asszem hozzá tudok szokni ;) Ha kérdésetek van vele kapcsolatban, nyugodtan tegyétek fel! :wink: Ízelítőül küldhetek mintaképet, ha valakit érdekel :D

Nekem jöhetnek a mintaképek! És szerintem sokan szívesen olvasnának egy tesztet róla! :)

vas. aug. 01, 2004 11:57
vas-tag

Hozzászólás egy e600 tulajdonos :)
Sziasztok! :)

2 nappal ezelőtt vettem egy Samsung E600-ast, elég jó kis készülék, bár kicsit szokatlan még a Sagem MyX6 után, de asszem hozzá tudok szokni ;) Ha kérdésetek van vele kapcsolatban, nyugodtan tegyétek fel! :wink: Ízelítőül küldhetek mintaképet, ha valakit érdekel :D

vas. aug. 01, 2004 11:50
Moderátor

Hozzászólás 
Már elég széles körben kapható. EW: 74990, MM 89900 Ft.

pén. júl. 30, 2004 16:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
asszem csak nekem lassan leirom tapasztalataim:-)

szomb. jún. 12, 2004 9:38
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 60 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő