Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 15:57

Hozzászólás a témához  [ 84 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Vodafone-net-tel WAP-ozni? Lehet? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
SX1en voda gprs internettel hogy wapozom? letudna vki pontrol pontra a beallitasokat irni?

hétf. aug. 02, 2004 11:43
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Xboy írta:
Meggylé írta:
Xboy írta:
6310 -en, konkrétan mit kell beállítani, hogy menjen a wap?

Konkrétan a wapot kell beállítani.

Jaj bocs elírtam, arra lennék kiváncsi, hogy a net előfizetéssel, hogyan lehet (milyen beállításokkal) wapozni?

Senki nem használja 6310 -el?

kedd júl. 27, 2004 7:47
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
Gyorsan bekonfigoltam a ME45 is most csak, hogy müködik e azon is.
Szépen megy a siemensen is. Bejön a My Siemens, erni.try.hu, wap.freemail.hu, ezeket probáltam, DE!!! a LIVE nem jön be, aki azt akarja használni rendeljen Wap szolgáltatást!! :-D

Beállítás
gprs adatok:
APN: internet.vodafone.net
Login: wodawap
Jelszó: wodawap
ip: pl: 160.092.122.122

nekem tegnap este óta hirtelen elkezdet nem működni me45ön ez a gateway :( mi lehet? próbűlom a többit.

üdv!

kedd júl. 27, 2004 6:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Köszi!!

hétf. júl. 26, 2004 19:12
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meggylé írta:
FONTOS!!

Ha valaki vodanettel wapozik, és az internet.vodafone.net az elérési pont, akkor a képek tömörítve jönnek le. Ha viszont standardnet.vodafone.net az elérési pont, akkor nincs tömörítés! Vitamaxosoknak a vitamax.standardnet.vodafone.net címet kell beírni.

helyett!
"vitamax.snet.vodafone.net "

http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/gprs_10.html

hétf. júl. 26, 2004 19:06
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
FONTOS!!

Ha valaki vodanettel wapozik, és az internet.vodafone.net az elérési pont, akkor a képek tömörítve jönnek le. Ha viszont standardnet.vodafone.net az elérési pont, akkor nincs tömörítés! Vitamaxosoknak a vitamax.standardnet.vodafone.net címet kell beírni.

hétf. júl. 26, 2004 15:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Gondolom ha lenne egy csak magyar oldal a Live-ból, más lenne a helyzet. A wap.vodafone.hu simán bejön. Csak sajna ott már semmi sincs.
A live.vodafone.com meg gondolom mindenhol ugyanaz, így csak azonosítás után derül ki, hogy milyen nyelvet is dobjon ki.

hétf. júl. 26, 2004 15:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Mert a live oldal csak wapot enged, és csak telefonszám azonosítás után enged be.

Tudok róla, csak azért írtam így, mert aki akarja használni annak fel kell készülnie, hogy a VodaMail és hasonló szolgáltaltásokat NEM tudja majd igénybe venni, ha nem WAP-ot használ!!

hétf. júl. 26, 2004 15:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mert a live oldal csak wapot enged, és csak telefonszám azonosítás után enged be.

hétf. júl. 26, 2004 12:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem már nicns WAP előfizum csak GPRS NET és azzal nézem a WAP-ot is SonyEricsson K700i-vel. Az egyetlen dolog, hogy a Live! nem jön be, helyette a "live.vodafone.com" felirat látszik csak a kijelzőn.. De minden műs simán bejön.. :wink:

hétf. júl. 26, 2004 9:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Frenklin írta:
Szóval megjelentek a szép kis ikonok, Chat, MMS, Újdonságok, stb... de bennük csak egy szöveg volt ami leírja hogy mi is az. Nokia 3200-ám eleve live menüs. Nem értem.

Ezek az ikonok az Ericsson T65-ön is megjelentek :wink: . Szólj a üfsz.-nak, hogy nem megy a live!. S ha már beszélsz velük, szólhatnál, hogy itt az ideje, hogy gondoljanak a Sagem MYV55-re is...

Felhívtam az ügyf szolgot, és aktiválták a live-ot:) Szal ez nem készülék függő... azt monsták hogy a számhordozásom miatt történhetett mindez, de mostmár jó.

szomb. júl. 24, 2004 22:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Frenklin írta:
Szóval megjelentek a szép kis ikonok, Chat, MMS, Újdonságok, stb... de bennük csak egy szöveg volt ami leírja hogy mi is az. Nokia 3200-ám eleve live menüs. Nem értem.

Ezek az ikonok az Ericsson T65-ön is megjelentek :wink: . Szólj a üfsz.-nak, hogy nem megy a live!. S ha már beszélsz velük, szólhatnál, hogy itt az ideje, hogy gondoljanak a Sagem MYV55-re is...

szomb. júl. 24, 2004 15:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az én ismerősöm a 1754-en aktiválta a netet, sikerült is, de mondták neki, hogy nem itt kell a netet aktiválni, hanem a 1788-on.

szomb. júl. 24, 2004 13:57
ezüst tag

Hozzászólás 
amikor az 1754-en akartam aktivalni, ezt kaptam vissza:
"1754 Tisztelt Ugyfelunk! On nem kerheti SMS-ben a GPRSWAP szolgaltatas aktivalasat. Kerjuk hivja a 1788-at. Vodafone"

utana szoltam a sracnak hogy netezni akarok, mondta elintezi, kaptam is az smst , hogy aktivaltak.
Mivel Internet_WAP szolgaltatast irtak, gondolom az ugyfelszolgalaton lett aktivalva, es ezert kaptam egybe a 2-t

szomb. júl. 24, 2004 13:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Syraly írta:
Huhh, dejo, hogy megtudom ezt!!!
En meg sporolok a MBokkal mindenfele modszerrel.... mostmar akkor lazan nyomhatom.

"2004.07.12
1754: Tisztelt Ugyfelunk A(z) Internet_WAP szolgaltatast aktivaltuk. "

ezt mar ertem miert igy kuldtek.

Ha a 1754-en aktiváltatod, akkor csak 200MB!!!!!!!!!!!!!!!!

Mondd le, és a kiemelt üfsz-on aktiváltasd!!!!!!!!!!!!!!!

szomb. júl. 24, 2004 13:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Huhh, dejo, hogy megtudom ezt!!!
En meg sporolok a MBokkal mindenfele modszerrel.... mostmar akkor lazan nyomhatom.

"2004.07.12
1754: Tisztelt Ugyfelunk A(z) Internet_WAP szolgaltatast aktivaltuk. "

ezt mar ertem miert igy kuldtek.

szomb. júl. 24, 2004 13:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Érdekes, hogy olyan csomagod van, amiről nem tudsz mindent. :?:

A net, és a wap egyben van, nincs külön. A kiemelt ügyfélszolgálaton kell megrendelni. Tehát nem a 1754-en. Havi 3125Ft-ért kapsz korlátlan netet, és wapot. De vannak akik szerint csak 1GB-ot.

szomb. júl. 24, 2004 13:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Syraly írta:
Nem vontam ossze, a kapott SMSbol ideztem.
Nem SMSben rendeltem meg, mert amikor meg csak a wapot akartam smsben megrendelni akkor ezt kuldtek:

1754 Tisztelt Ugyfelunk! On nem kerheti SMS-ben a GPRSWAP szolgaltatas aktivalasat. Kerjuk hivja a 1788-at. Vodafone

Neked nem sima mezei csomagod van, az fix.

Jah, ugytudom valami kormanyzati csomag, legalabbis azt mondja a srac aki szerezte, ez van a szamlan. En meg magam nem lattam, mert az 1. szamla ota meg nem talalkoztunk.
Olvastam valahol, hogy kormanzati csomagnal a gprs net valahogy maskepp van, tud errol valaki valamit?

szomb. júl. 24, 2004 13:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Frenklin írta:
Felmentem a telcsimmel a csodálatos live oldalra, és csak annyit találtam ott hogy pl MMS/KÉPEK menübe hogy hívjam a 1270-es a ővebb infóért. Mi fene most akkor aza Live? Valami lebutított Vodafone oldal?
Valószínűleg azért írta ki ezt, mert nem ismerte fel, hogy live!-os készüléked van.

szomb. júl. 24, 2004 12:05
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
NightLord írta:
T68m írta:
egy üveg finlandia, rendben?

Na jól van, jegeljük a témát, amíg meg nem kapom a mostani számlát :)

Gyáva nyúl!

mea culpa, igazad volt.

szomb. júl. 24, 2004 10:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Frenklin írta:
Felmentem a telcsimmel a csodálatos live oldalra, és csak annyit találtam ott hogy pl MMS/KÉPEK menübe hogy hívjam a 1270-es a ővebb infóért. Mi fene most akkor aza Live? Valami lebutított Vodafone oldal?
Valószínűleg azért írta ki ezt, mert nem ismerte fel, hogy live!-os készüléked van.

szomb. júl. 24, 2004 10:24
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Xboy írta:

Jaj bocs elírtam, arra lennék kiváncsi, hogy a net előfizetéssel, hogyan lehet (milyen beállításokkal) wapozni?

szomb. júl. 24, 2004 9:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
más topicban ezt már bőven kitárgyaltuk, lehet, hogy még gatewayt is mondott vki.

egyetlen egy hibája lesz, ha nem a voda gatewayét használod (ami csak a vodawap-al megy), hogy nem lehet elérni a csodálatos live! oldalakat.

El mondaná valaki, hogy mi az a Vodafone Live! ? Felmentem a telcsimmel a csodálatos live oldalra, és csak annyit találtam ott hogy pl MMS/KÉPEK menübe hogy hívjam a 1270-es a ővebb infóért. Mi fene most akkor aza Live? Valami lebutított Vodafone oldal?

pén. júl. 23, 2004 23:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Xboy írta:

konkrétan, gonosz vagy! ;-)

egyébként, XBoy, a szolgáltatod honlapján illetve ügyfélszolgálatán konkrét válaszokat kapsz.

(De ha gondolod, akkor írd le melyiknél vagy, milyen átviteli módon akarsz wapozni (sms, csd, grps), melyik díjcsomagot akarod, add meg a telefonszámod az ügyfélbiztonsági kódod és mi mindent el fogunk intézni helyetted!!!!! )

pén. júl. 23, 2004 13:01
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Xboy írta:

pén. júl. 23, 2004 12:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Freemil írta:
Valóban elõre fizeted a gprsnet alapdíjat és az havi elõfizetést.
Igen valóban többet kell fizetni az elsõ számlánál . ÉS?????

3-4 napig ne legyen netem minden hónapban, csak azért, hogy az elsõ számlánál ne fizessek elõre egy általam megrendelt és nekem fontos szolgáltatásért?!

Érdekes felfogás.

egyébként meg lehet, hogy pont annak a 3-4 napnak örülne a barátnõd (vagy barátod :))))))).

pén. júl. 23, 2004 12:31
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
azért ne értsétek ennyire félre a helyzetet.

Azon a kártyán, amin folyamatosan használom a net-et, azon meg van rendelve, nincs havonta lemondva.

Azon, amin meg egyszer, egyszer kell, na azon ügyelek rá, hogy számlazárás vége elött lemondjam. Nehogy egy-két napért fizethessek elõre egy havi pénzt, aztán meg nézegethessem, hogy jóváírják-e a következõ hónapban vagy sem.

Ezt szerintem inkább logikus, mint érdekes felfogás.

pén. júl. 23, 2004 12:30
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Valóban előre fizeted a gprsnet alapdíjat és az havi előfizetést.
Igen valóban többet kell fizetni az első számlánál . ÉS?????

3-4 napig ne legyen netem minden hónapban, csak azért, hogy az első számlánál ne fizessek előre egy általam megrendelt és nekem fontos szolgáltatásért?!

Érdekes felfogás.

pén. júl. 23, 2004 12:06
arany tag

Hozzászólás 

pén. júl. 23, 2004 10:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
NightLord írta:
T68m írta:

Gyáva nyúl!

pén. júl. 23, 2004 10:30
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
NightLord írta:
mutass már egy olyan számlát, ami a tézisedet bizonyítja!
Énis az alaphavidíjról beszélek egyébként, a forgalomfüggõ kiegészítõ felárat természetesen egy az egyben rávágják az emberre, ha az adott számlázási idõszakban túllépi vmelyik forgalomhatárt! De az alaphavidíjat nem kell elõre fizetni, nézd már meg a legutolsó számládon, hogy a GPRS NET mögé milyen dátumok vannak vésve!

Ellenben ha le is vonják elõre, tulajdonképp akkor sem nyersz semmit azzal ha mindig kikapcsolgatod, mert ha le is vonják elõre, akkor is jóváírják utólag azokat a napokat amikor nem volt aktív, nemde?

pén. júl. 23, 2004 9:54
arany tag

Hozzászólás 
NightLord írta:
Énis az alaphavidíjról beszélek egyébként, a forgalomfüggő kiegészítő felárat természetesen egy az egyben rávágják az emberre, ha az adott számlázási időszakban túllépi vmelyik forgalomhatárt! De az alaphavidíjat nem kell előre fizetni, nézd már meg a legutolsó számládon, hogy a GPRS NET mögé milyen dátumok vannak vésve!

Ha a Gprs net aktív a számlazárás napján,akkor levonják előre :!:

Mindig is így volt.....

pén. júl. 23, 2004 7:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
NightLord írta:
Énis az alaphavidíjról beszélek egyébként, a forgalomfüggõ kiegészítõ felárat természetesen egy az egyben rávágják az emberre, ha az adott számlázási idõszakban túllépi vmelyik forgalomhatárt! De az alaphavidíjat nem kell elõre fizetni, nézd már meg a legutolsó számládon, hogy a GPRS NET mögé milyen dátumok vannak vésve!

pén. júl. 23, 2004 0:16
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
ja hogy te hiába nézed, mert a számlázási idõszak vége elõtt lemondod.
Mindegy, nem nyersz vele semmit hidd el...

pén. júl. 23, 2004 0:14
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
NightLord írta:
Elõre csak az elõfizetési díjat perkálod, a GPRS-t a postpaides ügyfelek csak használat után fizetik.

na, ez nem így van, hanem a fentebb elmondottak szerint.

(a törthónapot pedig napra bontva arányosan számolják, de csak az alaphavidíjat, azaz a 3125-öt! A forgalomtól függõ kiegészítõ árat akkor is teljes egészében rávágják, ha csak egy napra rendelte meg a gprs net-et)

pén. júl. 23, 2004 0:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
NightLord írta:
Elõre csak az elõfizetési díjat perkálod, a GPRS-t a postpaides ügyfelek csak használat után fizetik.

na, ez nem így van, hanem a fentebb elmondottak szerint.

(a törthónapot pedig napra bontva arányosan számolják, de csak az alaphavidíjat, azaz a 3125-öt! A forgalomtól függõ kiegészítõ árat akkor is teljes egészében rávágják, ha csak egy napra rendelte meg a gprs net-et)

csüt. júl. 22, 2004 23:35
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Syraly írta:
vizsla1 írta:

Az adatforgalmat mindig számlazárástól mérik. De a havidíjat a megredndelés napjától kezdik majd kiszámlázni. Érdemes lesz majd 24-én lemondani, majd 28-án/29-én újra megrendelni. Így elkerülhetõ egy két havi GPRS Net-kiszámlázás. Én még a wap-pal is így csinálom :-).

Ezt nem ertem, miert kapnek 2 havi GPRS net kiszamlazast? Mit nyerke ezzel, ha igy csinalom?

mert a voda (ellentétben a két másikkal) elõre szedi a havidíjat. Tehát ha hó (értsd: számlázási ciklus) elején kapcsolod be a szolgáltatást, akkor azt ugye a számlazáráskor kiszámlázzák neked + a jövõ havi díjat is.

Okos (vagy ügyes?) ember úgy netezik, hogy hó elején bekapcsolja, számlazárást elött pedig kikapcsolja a net-et. Így, azontúl, hogy pár napig tud a barátnõjével is foglalkozni, sosem fog elõre fizetni.... :)))))

Elõre csak az elõfizetési díjat perkálod, a GPRS-t a postpaides ügyfelek csak használat után fizetik. Mégpedig úgy, hogy a 3125 Ft-ból arányosan annyit kell fizetned, ahány napig a számlázási periódusodban aktív volt.

csüt. júl. 22, 2004 23:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Syraly írta:
vizsla1 írta:

Az adatforgalmat mindig számlazárástól mérik. De a havidíjat a megredndelés napjától kezdik majd kiszámlázni. Érdemes lesz majd 24-én lemondani, majd 28-án/29-én újra megrendelni. Így elkerülhetõ egy két havi GPRS Net-kiszámlázás. Én még a wap-pal is így csinálom :-).

Ezt nem ertem, miert kapnek 2 havi GPRS net kiszamlazast? Mit nyerke ezzel, ha igy csinalom?

mert a voda (ellentétben a két másikkal) elõre szedi a havidíjat. Tehát ha hó (értsd: számlázási ciklus) elején kapcsolod be a szolgáltatást, akkor azt ugye a számlazáráskor kiszámlázzák neked + a jövõ havi díjat is.

Okos (vagy ügyes?) ember úgy netezik, hogy hó elején bekapcsolja, számlazárást elött pedig kikapcsolja a net-et. Így, azontúl, hogy pár napig tud a barátnõjével is foglalkozni, sosem fog elõre fizetni.... :)))))

csüt. júl. 22, 2004 23:12
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

Az adatforgalmat mindig számlazárástól mérik. De a havidíjat a megredndelés napjától kezdik majd kiszámlázni. Érdemes lesz majd 24-én lemondani, majd 28-án/29-én újra megrendelni. Így elkerülhető egy két havi GPRS Net-kiszámlázás. Én még a wap-pal is így csinálom :-).

csüt. júl. 22, 2004 23:05
ezüst tag

Hozzászólás 
NightLord írta:

miután a k700 böngészőjét GW nélkül is lehet használni, ezért javaslom
hogy inkább egyszerüen konfiguráld a megfelelő wap profilt (amely a netes APN-t tartalmazza) http-módba, így a gatewayt el lehet hagyni..........

Köszi! valóban szépen megy úgyanúgy minden, plusz még jó pár html oldal is, még a fórum is megjelent a K700 saját böngészőjében :-) igaz elégé használhatatlan mert nem méretezi a képernyőméretre, de azért cool! Így legalább a képek is lejönnek wapról. A webviewer azért jobban használható weboldalak böngészésére, sokkal gyorsabb és használhatóbb.

szer. júl. 21, 2004 12:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Syraly írta:
1751 / 3 : GPRS internet forgalma: 50,00 MB amelyet 2004.06.26-tol mertunk....

2004.07.12
1754: Tisztelt Ugyfelunk A(z) Internet_WAP szolgaltatast aktivaltuk.

Ha 07.12 -en aktivaltam, akkor hogy merte mar 06.26-tol? 25.-en van a szamlazasi idoszakom vege, akkor ezert mennyit akarnak majd felszamolni? ha jol gondolom 19/31*3125 .

Az adatforgalmat mindig számlazárástól mérik. De a havidíjat a megredndelés napjától kezdik majd kiszámlázni. Érdemes lesz majd 24-én lemondani, majd 28-án/29-én újra megrendelni. Így elkerülhető egy két havi GPRS Net-kiszámlázás. Én még a wap-pal is így csinálom :-).

kedd júl. 20, 2004 22:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
Frenklin írta:

Az a baj, hogy félek megrendelni a GPRS-netet csak azért hogy próbálgassam hátha mûködik vele a wap is. :(

Szóval simán megy vele csak a GW kell átírni az itt olvasottak valamelyikére( nálam 160.92.122.122 megy), meg az elérés módját megadni, ami ugye a vodanet, de a jelszó maradt a wap-é. annyi hogy a LIVE nem jön be, de minden más wap oldal simán.

.

miután a k700 böngészõjét GW nélkül is lehet használni, ezért javaslom
hogy inkább egyszerüen konfiguráld a megfelelõ wap profilt (amely a netes APN-t tartalmazza) http-módba, így a gatewayt el lehet hagyni, ami pl. azért jó, mert a ez a nyilvános gateway blokkol minden nem wml tartalmat, meg 1-2 kbyte nál nagyobb képet, letöltést stb, ráadásul nem tudod kihasználni a k700 böngészõjét fullosan, lévén hogy az xhtml képes, tehát gyakorlatilag nem túl bonyolult html oldalakat is meg tud nyitni, a PDA -ra optimalizált weboldalak pl. egész jól bejönnek.
pl ez:
http://news.bbc.co.uk/text_only.stm
vagy ez:
http://www.hirtv.hu/modules.php?op=modl ... dex&mid=39

kedd júl. 20, 2004 21:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nokia 3200-val lehet HTML oldalakat is megnézni:) ...asszem...

Még csak a http://mobile.msn.com -ot néztem, ezt is tévedésből. Nektek bejön ez az oldal? Kiírja a telcsim hogy weboldal feldolgozása folyamatban... Aztán bead egy kék hátterű weboldalt szép színekkel, vízszintes és függőleges görgetési lehetőséggel.

Mármint a telcsi alap wap böngészőjével jön be a cucc....

kedd júl. 20, 2004 21:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
No igen. A Webviewer wap alól is szépen hozza a netes oldalakat, a teló kijelzőjére formázva, de sajna csak symbianos telóval tudok hozzá trükköt, java-s telóval meg kell venni a progit hogy fullos legyen.

Csak wap alól költséges kicsit a böngészgetés.
Pofám leszakadt mikor wapról felléptem a vodamail-emre, live-on keresztül és kb 150-250kb (nem emlékszem pontosan de nagyon sok volt) forgalmazott a teló, pedig még levelet se olvastam, mert nem volt mit. :-) majd wap.freemail.hu nyitottam meg és 2 levél olvasása után szintén k***a sok volt a forgalom, na mondom ha ez így megy 4000 lesz a wapom havonta. :-(
Na ekkor váltottam netre, ez korrektül sokkal kevesebbet forgalmaz, ráadásul kevesebb pénzért, 10x annyi adat=ugyanannyi lové. PL: egy freemail-es lekérés kb 10-12kb ha nem jött semmi.
A csodálatos live oldal megnyitása már önmagában vagy 120kb volt wapon keresztül, míg a webviewer az index.hu-t kb 60kb-al nyitja meg neteléréssel. VICC!

kedd júl. 20, 2004 19:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
No igen. A Webviewer wap alól is szépen hozza a netes oldalakat, a teló kijelzőjére formázva, de sajna csak symbianos telóval tudok hozzá trükköt, java-s telóval meg kell venni a progit hogy fullos legyen.

kedd júl. 20, 2004 19:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Mivel szó volt róla a korábiakban ezért leírom.
Segédprogrammal minden további nélkül lehet a K700-al html oldalakat böngészni, én a webviewert próbáltam, szépen megy vele a hotviewer és emailviewer is. Mivel a K700-ben van pop3 így szépen belehetett állítani rá a közvetlen email küldés-fogadást is, ezt egy freemailes címre lőttem be, de szerintem bármire beállítható, ha tudod a pop3 servert, smtp-t privátot adtam meg, mert a voda nem támogatja a külsö email smtp-t.
ME45-tel nem próbáltam. Ha létezik az adott telora mondjuk java böngésző, akkor szerintem simán lehet vele rendes html oldalakat is böngészni, úgyhogy mindenki annak nézzen utána milyen programot tud a telója használni, hogy abban a java formátumban létezik e böngésző.

Pl itt lehet keresgélni

http://midlet.org/category.jsp?parentLevel=224

kedd júl. 20, 2004 18:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Gyorsan bekonfigoltam a ME45 is most csak, hogy müködik e azon is.
Szépen megy a siemensen is. Bejön a My Siemens, erni.try.hu, wap.freemail.hu, ezeket probáltam, DE!!! a LIVE nem jön be, aki azt akarja használni rendeljen Wap szolgáltatást!! :-D

Beállítás
gprs adatok:
APN: internet.vodafone.net
Login: wodawap
Jelszó: wodawap
ip: pl: 160.092.122.122

kedd júl. 20, 2004 18:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Frenklin írta:

Az a baj, hogy félek megrendelni a GPRS-netet csak azért hogy próbálgassam hátha működik vele a wap is. :(

Mostanában vettem második előfizetést a vodánál, ami eddig volt kártyám egy ME45ben arról neteztem vodanettel, majd megvettem a K700 mégegy előfizuval, az aszonynak, megrendeltem neki a Wapot, mondom elég az neki, de pár napos utánolvasás és használat után kiderült, hogy 1 hét alatt rányomatna egy GPRS net havi díjjat, úgyhogy miután a régi kártyámmal kipróbáltam, hogy megy e sima nettel a wap, meg kiderült nem tud emailezni wapon, utána wap lemond, majd net rendel arra a kártyára is.

Szóval simán megy vele csak a GW kell átírni az itt olvasottak valamelyikére( nálam 160.92.122.122 megy), meg az elérés módját megadni, ami ugye a vodanet, de a jelszó maradt a wap-é. annyi hogy a LIVE nem jön be, de minden más wap oldal simán.

Így ész nélkül küldözgeti az email-eket 5-6 képet hozzá csatolva. :D
Freemail-es címet konfigoltam be a telonak, nem a vodásat.
A másik, hogy én állandóan átléptem az 500Mb, most így az övéből is tudok használni ha szükséges így az 500 alatt maradok és csak plusz 3000, nem pedig 6000. Nekem így bejön.

kedd júl. 20, 2004 18:11
ezüst tag

Hozzászólás Re: Vodafone-net-tel WAP-ozni? Lehet?
Frenklin írta:
Nokia 3200-ám van, fel tettem egy IRC klienst (wlirc), MSN klienst, meg már HTML oldalakat is meg tud nyitni, ... de kérdés hogy melyik szolgáltató csomagjával tudom mindezt olcsón kihasználni?

Honnan szedted a progikat?

kedd júl. 20, 2004 17:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ööööö bocsi! Napi elszámolás: előfizuknál.
Vitamax: megrendeléskor levonódik a havidíj, és annyi. Akkor is, ha csak 1 napot használtad.

kedd júl. 20, 2004 16:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 84 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő