|
A Pannon nem publikus tarifáinak részletei???
Szerző |
Üzenet |
Denver
arany tag
|
gigybaby írta: Sziasztok nekem nagyon fontos és sürgős lenne megtudnom hogy a narancsos pannonos DPI előfizetésnek pontosan milyen tarifái vannak, mert nekem már mindenfélét mondtak. Előre is köszönöm.
szia!
ha nagyon gyorsan és sürgősen visszaolvastál volna 1 oldalt, akkor megtaláltad volna ezt:
Havidíj: 2640 ft,lebeszélhető 2400,240 Ft egymás közötti ingyen opció.
24/19,2 T-Mob, Voda
19,2/14,4 Pannon, vezetékes
SMS:20 ingyen van utána 18 Ft
Mp-es számlázás.
Bruttó díjak.
|
szer. aug. 06, 2008 22:27 |
|
|
gigybaby
vas-tag
Csatlakozott: szer. aug. 06, 2008 21:56 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Mátraszele
|
Sziasztok nekem nagyon fontos és sürgős lenne megtudnom hogy a narancsos pannonos DPI előfizetésnek pontosan milyen tarifái vannak, mert nekem már mindenfélét mondtak. Előre is köszönöm.
|
szer. aug. 06, 2008 22:01 |
|
|
kocka86
ezüst tag
|
mégse sikerült bejuttni a pannon közbeszeres flottába
valaki tud segíteni?
|
hétf. júl. 28, 2008 8:40 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
T68m írta: Mondjuk, Gúnárt sem érinti, mert ő a jobbról-balra írást preferálja...
Így van, hisz ez a jövő.
|
pén. júl. 18, 2008 18:58 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
inkább arról beszélj(ünk), hogy idén lesz-e party? (vadászat, borkostolás)
|
pén. júl. 18, 2008 16:29 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
T68m írta: Még szerencse, hogy szentbeszéd közben nem látszanak a helyesÍRÁSI hibák! Mondjuk, Gúnárt sem érinti, mert ő a jobbról-balra írást preferálja...
Te minden egyes alkalommal szentbeszédet említesz, és én mindig kijavítalak, hogy az más leányvállalat.
Máskülönben igazad van.
|
pén. júl. 18, 2008 16:17 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
kerelyfe írta: Ilyet itt nem találsz.
Még szerencse, hogy szentbeszéd közben nem látszanak a helyesÍRÁSI hibák!
Mondjuk, Gúnárt sem érinti, mert ő a jobbról-balra írást preferálja...
|
pén. júl. 18, 2008 15:50 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Ilyet itt nem találsz.
|
pén. júl. 18, 2008 15:31 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
ok, köszi.
|
pén. júl. 18, 2008 14:48 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
.gúnár. írta: DPI-ben a flottán belüli SMS beleszámít az első 20 ingyenesbe? Tapasztalatom alapján igen.
|
pén. júl. 18, 2008 14:11 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Igen, ez lett volna a másik kérdésem, hogy mikor van vége a csúcsidőnek. Köszi!
|
pén. júl. 18, 2008 14:07 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Westel meg a voda egy kutya, pannon és vezetékes szintén. Így már érthető ? 8-19h, a magasabb ár a csúcsidő.
|
pén. júl. 18, 2008 14:04 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
A perjel után van a csúcsidőn kívül... A tmob-voda és a pannon-vezetékes percdíjak azonosak, tán ezt érthetted félre.
Más, már akartam kérdezni: DPI-ben a flottán belüli SMS beleszámít az első 20 ingyenesbe? (Bónuszban nem számított, ezért kérdezem).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .gúnár. pén. júl. 18, 2008 14:05-kor.
|
pén. júl. 18, 2008 14:04 |
|
|
q
vas-tag
|
Havidíj: 2640 ft,lebeszélhető 2400,240 Ft egymás közötti ingyen opció.
24/19,2 T-Mob, Voda
19,2/14,4 Pannon, vezetékes
SMS:20 ingyen van utána 18 Ft
Mp-es számlázás.
Bruttó díjak.
Olvastam én is de ebböl hogy jövök rá a csúcsidön és csúcsidön kivüli árra ???
|
pén. júl. 18, 2008 13:26 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Akkor benned lehet a hiba, ha ebben a topicban nem találsz semmit.
|
pén. júl. 18, 2008 13:16 |
|
|
q
vas-tag
|
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mi a DPI-nek a tarifálya pontosan (csúcsidö-csúcsidön kivül).Mert nem talállok róla semmit ???
|
pén. júl. 18, 2008 12:55 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
kerelyfe írta: Xavin írta: Ez nagyon szuper csomag, mit kell tenni érte? Bevállalnám szívesen......... Dolgozzál a közszférában.
Vagy legyen ismerősöd ott.
|
csüt. júl. 17, 2008 22:43 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Xavin írta: Ez nagyon szuper csomag, mit kell tenni érte? Bevállalnám szívesen.........
Dolgozzál a közszférában.
|
csüt. júl. 17, 2008 9:58 |
|
|
Xavin
vas-tag
|
Kano írta: Na akkor egy másik csomag részletei, hogy oldjam a hangulatot : Előfizetési díj: 1000 Ft /hó (lebeszélhető) Csoporton belüli ingyen duma: 100 Ft/hó Hálón belül: 7,50 Ft/perc; Vezetékes: 3,80 Ft/perc; Más mobil hálózatba: 9,80 Ft/perc. 50db ingyen SMS és természetesen mp alapú számlázás. A fenti díjak nettó értékek. Mondjuk még lesz egy versenyeztetés a szolgáltatók, között úgyhogy talán ezek még csökkenni is fognak (de őszintén szólva ebben nem bízom).
Ez nagyon szuper csomag, mit kell tenni érte? Bevállalnám szívesen.........
|
csüt. júl. 17, 2008 9:09 |
|
|
Lator
arany tag
|
Kano írta: Pü. ment mindenkinek! Bocsi a késlekedésért de elég régen néztem a fórumot.
Ez a csomag egyszerű földi halandónak is hozzáférhető, vagy valamilyen testülethez, dolgozói csoporthoz, stb. kell tartozni?
Ha még egy PÜ belefér én is kiváncsi lennék rá.
Üdv: L
|
hétf. júl. 14, 2008 15:16 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
Pü. ment mindenkinek! Bocsi a késlekedésért de elég régen néztem a fórumot.
|
szomb. júl. 12, 2008 13:19 |
|
|
club
platina tag
Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35 Hozzászólások: 584 Tartózkodási hely: Starigrad
|
Konkrétan az egyik megemlített hivatalban ezért nincs mobil flotta. A dolgozók a saját (magán) mobiljukat kell használják, amire ott fizetnek elő ahol tudnak, de nem jelezhetik, hogy felügyelethez tartoznak. A hivatal aztán minden hónapban magánmobil használati hozzájárulást fizet a dolgozóknak, amiért cserébe ki kell tölteni egy x oldalas - a mobilhálózatok minőségét firtató - nyomtatványt minden hónapban/negyedévben.
Így is lehet...
integral írta: T68m írta: Egyébként van olyan eset, hogy a mobiltársaságoknak megérje: a legális vesztegetés. Tehát a felügyeleti szerveknek, nhhnak, gvhnak, bíróságnak tuti olyan percdíjat adnak, amire ők is (díjban) ráfizetnek. De a nekik megítélt eljárások bőven visszahozzák ezt a kis veszteséget. Tehát azt akarod mondani, hogy azért mert kap egy kedvező tarifát, akkor a mobiltársaságot érintő ügyekben a törvényt (részrehajlóan) másképp értelmezik? Ne viccolj! :
|
szomb. júl. 12, 2008 8:35 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
T68m írta: Egyébként van olyan eset, hogy a mobiltársaságoknak megérje: a legális vesztegetés. Tehát a felügyeleti szerveknek, nhhnak, gvhnak, bíróságnak tuti olyan percdíjat adnak, amire ők is (díjban) ráfizetnek. De a nekik megítélt eljárások bőven visszahozzák ezt a kis veszteséget.
Tehát azt akarod mondani, hogy azért mert kap egy kedvező tarifát, akkor a mobiltársaságot érintő ügyekben a törvényt (részrehajlóan) másképp értelmezik? Ne viccolj! :
|
szomb. júl. 12, 2008 8:24 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Vizsla írta: T68m írta: senkinek nem szokták elengedni. Kivéve bartell megállapodás, vagy sok bejövõ esetén - logikus esetben.
Elsőre kartell-nek olvastam, és már fordultam is a GVH-hoz!
BARTER!!!!
Azért életszerűtlen, mivel nem lehet megbecsülni a kimenő hívást, így azt se, hogy mekkorát bukik az ajánlaton.
Ad abszurdum az is elképzelhető (neked mondjam? ), hogy a cég leszerződik egy másik céggel is, és a végződtetési díjnál alacsonyabb kimenőhívás díjjal egész nap a másik céget hívja, akitől visszakapja a végződtetési díjat.
Sok bejövő esetén elfogadható ok lenne végződtetési díjnál olcsóbban adni a háló kívülit, de olyat még senkitől sem hallottam, hogy a jó percdíjak mellett kötelezettséget vállalni havi X hálón kívüli bejövő hívásra!
Egyébként van olyan eset, hogy a mobiltársaságoknak megérje: a legális vesztegetés. Tehát a felügyeleti szerveknek, nhhnak, gvhnak, bíróságnak tuti olyan percdíjat adnak, amire ők is (díjban) ráfizetnek. De a nekik megítélt eljárások bőven visszahozzák ezt a kis veszteséget.
|
pén. júl. 11, 2008 23:18 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Macika írta: A T-nél viszont divat minden flottát elnevezni... Mátrixnak, aztán mindienki örül, hogy mindenki Mátrixban van, csak épp másak a percdíjak, arról meg elfelejtkeznek .
|
pén. júl. 11, 2008 16:57 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
T68m írta: senkinek nem szokták elengedni. Kivéve barte r megállapodás, vagy sok bejövő esetén - logikus esetben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vizsla szomb. júl. 12, 2008 5:36-kor.
|
pén. júl. 11, 2008 16:55 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Beállnék a sorba én is.
|
csüt. júl. 10, 2008 15:11 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Kano írta: Van róla bizony! Pü.
nekem is, köszi!
|
csüt. júl. 10, 2008 14:09 |
|
|
Kano
platina tag
|
Vikingboy írta: Kano írta: Na akkor egy másik csomag részletei, hogy oldjam a hangulatot : Előfizetési díj: 1000 Ft /hó (lebeszélhető) Csoporton belüli ingyen duma: 100 Ft/hó Hálón belül: 7,50 Ft/perc; Vezetékes: 3,80 Ft/perc; Más mobil hálózatba: 9,80 Ft/perc. 50db ingyen SMS és természetesen mp alapú számlázás. A fenti díjak nettó értékek. Mondjuk még lesz egy versenyeztetés a szolgáltatók, között úgyhogy talán ezek még csökkenni is fognak (de őszintén szólva ebben nem bízom). Ez sem rossz, eltudnám én is viselni Ha van róla vmi konkrétabb infó jöhet privibe!
Van róla bizony! Pü.
|
csüt. júl. 10, 2008 13:53 |
|
|
Vikingboy
arany tag
|
Kano írta: Na akkor egy másik csomag részletei, hogy oldjam a hangulatot : Előfizetési díj: 1000 Ft /hó (lebeszélhető) Csoporton belüli ingyen duma: 100 Ft/hó Hálón belül: 7,50 Ft/perc; Vezetékes: 3,80 Ft/perc; Más mobil hálózatba: 9,80 Ft/perc. 50db ingyen SMS és természetesen mp alapú számlázás. A fenti díjak nettó értékek. Mondjuk még lesz egy versenyeztetés a szolgáltatók, között úgyhogy talán ezek még csökkenni is fognak (de őszintén szólva ebben nem bízom).
Ez sem rossz, eltudnám én is viselni
Ha van róla vmi konkrétabb infó jöhet privibe!
|
csüt. júl. 10, 2008 13:51 |
|
|
Kano
platina tag
|
Macika írta: Így is iszonyat jók már...
De mint látjuk azért vannak jobbak is.
Bár ott sokkal több a havidíj is, és aki nem telefonál olyan sokat (én)
annak ez is számít.
|
csüt. júl. 10, 2008 12:32 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Kano írta: Na akkor egy másik csomag részletei, hogy oldjam a hangulatot : Előfizetési díj: 1000 Ft /hó (lebeszélhető) Csoporton belüli ingyen duma: 100 Ft/hó Hálón belül: 7,50 Ft/perc; Vezetékes: 3,80 Ft/perc; Más mobil hálózatba: 9,80 Ft/perc. 50db ingyen SMS és természetesen mp alapú számlázás. A fenti díjak nettó értékek. Mondjuk még lesz egy versenyeztetés a szolgáltatók, között úgyhogy talán ezek még csökkenni is fognak (de őszintén szólva ebben nem bízom). Így is iszonyat jók már...
|
csüt. júl. 10, 2008 11:44 |
|
|
Kano
platina tag
|
Na akkor egy másik csomag részletei, hogy oldjam a hangulatot :
Előfizetési díj: 1000 Ft /hó (lebeszélhető)
Csoporton belüli ingyen duma: 100 Ft/hó
Hálón belül: 7,50 Ft/perc;
Vezetékes: 3,80 Ft/perc;
Más mobil hálózatba: 9,80 Ft/perc.
50db ingyen SMS és természetesen mp alapú számlázás.
A fenti díjak nettó értékek.
Mondjuk még lesz egy versenyeztetés a szolgáltatók, között úgyhogy
talán ezek még csökkenni is fognak (de őszintén szólva ebben nem bízom).
|
csüt. júl. 10, 2008 11:30 |
|
|
Vikingboy
arany tag
|
Kicsit már unalmas ez az értelmetlen vita!
|
szer. júl. 09, 2008 19:31 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
.gúnár. írta: Macika írta: Nincs külön neve ZoZo csomagjának. A cég neve a neve, hiszen ezeket az ajánlatokat az előfizetések számától, az esetlegesen nyújtott bartellügylet függvényében alakítják ki.
Nem igaz. Ha visszaolvasol, én is beírtam egy flottás díjcsomagot, ami nem publikus szintén, ennek ellenére volt neve. Elkértem a szerződést a tulajtól és megnéztem. Ennyi. Pusztán azért érdekelne a neve, mert megmondanám ennek az ismerősömnek, hogy kérdezzen rá a kapcsolattartójánál, mert szoktak néha alkudozni (pl. ha behoz még 10 új tagot, akkor jobb díjcsomagot kap stb.) Nekem egyik díjcsomag sem kell, ha nem lehet közvetlenül a nevemen. Viszont ez a magyarázkodás lassan kezd számomra hiteltelen lenni, már meg ne sértődjetek. Nézd, én kezdettől fogva tudom, kinek a csomagjáról van szó, ZoZo-t én kérdeztem meg először, telefonon beszéltük meg.
És mivel a Pannonál a fő munkahelyem flottájának is csak annyi neve van, hogy ..... Alapítvány Flottacsomagja, ezért nem csodálkozom azon, hogy ez esetben sincs külön neve.
A T-nél viszont divat minden flottát elnevezni...
|
kedd júl. 08, 2008 19:39 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Macika írta: Nincs külön neve ZoZo csomagjának. A cég neve a neve, hiszen ezeket az ajánlatokat az előfizetések számától, az esetlegesen nyújtott bartellügylet függvényében alakítják ki.
Nem igaz. Ha visszaolvasol, én is beírtam egy flottás díjcsomagot, ami nem publikus szintén, ennek ellenére volt neve. Elkértem a szerződést a tulajtól és megnéztem. Ennyi. Pusztán azért érdekelne a neve, mert megmondanám ennek az ismerősömnek, hogy kérdezzen rá a kapcsolattartójánál, mert szoktak néha alkudozni (pl. ha behoz még 10 új tagot, akkor jobb díjcsomagot kap stb.) Nekem egyik díjcsomag sem kell, ha nem lehet közvetlenül a nevemen. Viszont ez a magyarázkodás lassan kezd számomra hiteltelen lenni, már meg ne sértődjetek.
|
kedd júl. 08, 2008 18:46 |
|
|
Macika
Moderátor
|
T68m írta: Macika írta: Ha Te pl. egy klímagyártó cég vagy és Te szállítod a Pannon adótornyaihoz a klímákat, akkor joggal számíthatsz arra, hogy 4-5 Ft-os percdíjakat kapsz minden időben minden irányban.
De kispista nem lehet tagja ennek a flottának, ez azt hiszem, logikus. ismereteim szerint, a 4-5Ft-os (vagy épp ingyenes) hálón belüli díjra számíthatsz, de a végződtetési díjat (amit nekik tovább kell fizetni) senkinek nem szokták elengedni. Nem az összeg a lényeg. Meg szerewttem volna világítani, hogy ha valaki egy olyan cégnél dolgozik, amely ezt-azt tesz egy mobilszolgáltatónak, akkor cserében olyan percdíjakat kap, amit soha, senki más nem kaphat meg.
Hogy egy kitalált példával szolgáljak, ha az MVM 27% kedvezménnyel adja az áramot a Pannonnak, akkor a Pannon cserébe szh-ért adja a percdíjakat az MVM-nek.
Ezek után ide jöhet valaki, és nyugodtan leírhatja, hogy az ő nem publikus csomagjában 8 Ft mindenkor minden irányban a hívás, másodperc alapon. És teljesen igazat mond vele, ennek ellenére senki nem tud élni ezzel a csomaggal, mert ahhoz vagy MVM dolgozónak vagy családtagnak kell lenni...
|
kedd júl. 08, 2008 17:16 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Macika írta: Ha Te pl. egy klímagyártó cég vagy és Te szállítod a Pannon adótornyaihoz a klímákat, akkor joggal számíthatsz arra, hogy 4-5 Ft-os percdíjakat kapsz minden idõben minden irányban.
De kispista nem lehet tagja ennek a flottának, ez azt hiszem, logikus.
ismereteim szerint, a 4-5Ft-os (vagy épp ingyenes) hálón belüli díjra számíthatsz, de a végződtetési díjat (amit nekik tovább kell fizetni) senkinek nem szokták elengedni.
|
kedd júl. 08, 2008 17:10 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Nincs külön neve ZoZo csomagjának.
A cég neve a neve, hiszen ezeket az ajánlatokat az előfizetések számától, az esetlegesen nyújtott bartellügylet függvényében alakítják ki.
Ezért is értelmetlen más, normális előfizetésekhez hasonlítgatni.
Ha Te pl. egy klímagyártó cég vagy és Te szállítod a Pannon adótornyaihoz a klímákat, akkor joggal számíthatsz arra, hogy 4-5 Ft-os percdíjakat kapsz minden időben minden irányban.
De kispista nem lehet tagja ennek a flottának, ez azt hiszem, logikus.
|
kedd júl. 08, 2008 13:18 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
annyit azért tegyünk meg, hogy ne csak a díjakat közöljük, hanem a csomag nevét is.
Pl. nekem bónuszom van, ennek díjai ennyi is ennyi.
|
kedd júl. 08, 2008 12:30 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Látva ezt a párbeszédet, szerintem elbeszéltek egymás mellett.
Zozo egyáltalán nem azért írta amit írt hogy kérjen bárkit is vagy javasolja hogy csatlakozzon hozzá, a topik címe és talán a korábbi hsz-ek sem arról szólnak hogy ide olyan tarifainfókat várna bárki, amihez aztán tud kívülálló is csatlakozni.
Zozo megírta a tényt hogy van. Publikusban amit leszűrtem a párbeszédből, egyáltalán nem várta vagy propagálta hogy bárki is csatlakozzon hozzá. Bizonyára megvan az oka rá. (Tippem szerint valami nagyon zárt (pl. rendészeti jellegű?), de bizonyára nem kicsi szervezet tarifája lehet, amibe nem lehet kívülállókat beszervezni. De ebben akár tévedhetek is nagyot. Én nem kértem tőle privátba sem infót, tehát ez teljesen szabad találgatás.)
Ezért meg nem értem miért kell flamelni őt? Természetesen szabad nem elhinni is. Csak gondolom ezért nem kell őt az ellenkezőjéről meggyőzni.
|
kedd júl. 08, 2008 11:37 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Így van, én pedig bemondás alapján nem hiszem el, másokkal ellentétben, hiába is küldenél el akármilyen cégnevet. Nem amiatt, mert te mondod, hanem mert velem is előfordult már többször, hogy ajánlottak egy flottás tarifát szóban, aztán elkértem a szerződést és kiderült, hogy nem is annyi az annyi, bruttó helyett nettó stb., de ez majd neked is kiderül legkésőbb az első számlán, ne legyen igazam. Azt meg nem is engedném, hogy más cég nevén legyen a bejáratott számom, mert ha elfelejt számlát fizetni, akkor én többet vesztek, ha lekapcsolják a számomat, mint amennyit nyerek a bolton. Tudom, hogy most neheztelsz rám, én már csak ilyen vagyok. Persze engem erősít az is, hogy a lényeges infót, amit kértem, és ami jöhetne ide is - azaz a tarifacsomag nevét - nem írtad meg még mindig. Ez aztán tényleg nem titkos infó, ha láttad az ajánlatot, azon is rajta szokott lenni, de a pol tuti mutatja és a szerződésen is feltüntetik.
|
kedd júl. 08, 2008 4:19 |
|
|
Zozo
arany tag
|
.gúnár. írta: Zozo írta: Az hogy nem szokott lenni + necces az nem jelenti azt, hogy nincs!
Az ajánlat nem titkos! Andras írta: "De az igazsághoz az tartozik,hogy nem nagyon volt mit megköszönni, mert ami infót kaptam az csak annyi, hogy melyik szervezeté, cégé ez a csomag és egy felszólítást, hogy titkos az infó... " Most a cégnév titkos? Miért? Esetleg hátha valaki leellenőrzi a cégadatbázisban? Vagy bemondás alapján higgyük el? Ugyan már... Pl. megírhatnád a díjcsomag nevét, amit pl. a Pannonline mutat. Az már lehet kiindulópont, nem? Addig viszont változatlanul hadd kétkedjek, ha megengeded.
Jogod van kételkedni, nekem jogom van elhallgatni a cég nevét a közösbe, hogy miért, mert csak. Van aki megkapta az infót privibe, hogy miért nem írtam be a cég nevét, ennyi. Ha vetted volna a fáradságot, és megkérded privibe, a vagdalkozás helyett, akkor a választ te is megkaptad volna... Így hiába pufogsz a közösbe...
Mint már mondtam: „ha akarod elhiszed, ha nem nem, nekem mindegy”
|
hétf. júl. 07, 2008 21:18 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Zozo írta: Az hogy nem szokott lenni + necces az nem jelenti azt, hogy nincs!
Az ajánlat nem titkos!
Andras írta:
"De az igazsághoz az tartozik,hogy nem nagyon volt mit megköszönni, mert ami infót kaptam az csak annyi, hogy melyik szervezeté, cégé ez a csomag és egy felszólítást, hogy titkos az infó... "
Most a cégnév titkos? Miért? Esetleg hátha valaki leellenőrzi a cégadatbázisban? Vagy bemondás alapján higgyük el? Ugyan már... Pl. megírhatnád a díjcsomag nevét, amit pl. a Pannonline mutat. Az már lehet kiindulópont, nem? Addig viszont változatlanul hadd kétkedjek, ha megengeded.
|
hétf. júl. 07, 2008 20:44 |
|
|
Zozo
arany tag
|
.gúnár. írta: Ezzel igen jól megvilágítottad a kétkedésem okát: - 10 ft alatt nem szokott lenni más mobilhálózatba percdíj. - ilyen olcsó percdíjaknál az alapdíj is olcsóbb szokott lenni (2000 alatt) - 100 sms ingyen, ez is necces - egy ajánlatra nem igazán írják rá, hogy titkos
Az hogy nem szokott lenni + necces az nem jelenti azt, hogy nincs!
Az ajánlat nem titkos! Nem publikus ajánlatról van szó, a cég neve sem publikus, minek után senki eddig nem írta be. Hogy miért, azt már elmondtam a Macikának is.... Miért bebizonyítanám be neked, hogy létező csomag? Attól még nem biztos, hogy lesz olyan csomagod. Én senkinek nem mondtam, hogy bárki számára elérhető, csak annyit, hogy kié. Nem érzem azt, hogy neked be kéne szkennelnem a számlát(különben is kb. 1 hónap múlva kapom meg az elsőt.), hogy meggyőzzelek, csak tájékoztatásnak szántam, hogy tudjatok róla, hogy ilyen is van, ha akarod elhiszed, ha nem nem, nekem mindegy.
|
hétf. júl. 07, 2008 19:29 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
mati88 írta: .gúnár. írta: Macika írta: Ne haragudj, de ennek a hozzászólásnak SEMMI értelme nem volt.
Amit ZoZo leírt, az VALÓBAN egy LÉTEZŐ Pannonos csomag.
Míg Te 'gyerekes' dacból találtad ki az egészet. Humoros az nem volt... Nem is humornak szántam, sőt. Akkor légy szíves támaszd alá valamivel ezt a létező csomagot, mert ennek hiányában én is beírhatok jobbnál jobb ajánlatokat. Köszi. Nézd én is tudok nem publikus igen jó tarifákat, (hb:9Ft, hk:18Ft, 50db ingyenes sms, 1500Ft előfizetési díj, 100% lebeszélhető, mp számlázás, stb.). Csak halandó nem igen fér hozzá!
Ezzel igen jól megvilágítottad a kétkedésem okát:
- 10 ft alatt nem szokott lenni más mobilhálózatba percdíj.
- ilyen olcsó percdíjaknál az alapdíj is olcsóbb szokott lenni (2000 alatt)
- 100 sms ingyen, ez is necces
- egy ajánlatra nem igazán írják rá, hogy titkos
|
hétf. júl. 07, 2008 18:12 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
na ja, én is tudok jó tarifát, csak ahhoz fel kell vetetnem magam a T-hez.
|
hétf. júl. 07, 2008 17:51 |
|
|
mati88
arany tag
|
.gúnár. írta: Macika írta: Ne haragudj, de ennek a hozzászólásnak SEMMI értelme nem volt.
Míg Te 'gyerekes' dacból találtad ki az egészet. Humoros az nem volt... Nem is humornak szántam, sőt. Akkor légy szíves támaszd alá valamivel ezt a létező csomagot, mert ennek hiányában én is beírhatok jobbnál jobb ajánlatokat. Köszi.
Nézd én is tudok nem publikus igen jó tarifákat, (hb:9Ft, hk:18Ft, 50db ingyenes sms, 1500Ft előfizetési díj, 100% lebeszélhető, mp számlázás, stb.). Csak halandó nem igen fér hozzá!
|
hétf. júl. 07, 2008 17:03 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Macika írta: Ne haragudj, de ennek a hozzászólásnak SEMMI értelme nem volt.
Míg Te 'gyerekes' dacból találtad ki az egészet. Humoros az nem volt...
Nem is humornak szántam, sőt. Akkor légy szíves támaszd alá valamivel ezt a létező csomagot, mert ennek hiányában én is beírhatok jobbnál jobb ajánlatokat. Köszi.
|
hétf. júl. 07, 2008 15:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Ne haragudj, de ennek a hozzászólásnak SEMMI értelme nem volt.
Míg Te 'gyerekes' dacból találtad ki az egészet. Humoros az nem volt...
|
hétf. júl. 07, 2008 8:10 |
|
|