Szerző |
Üzenet |
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Nem biztos, hogy le van butítva. Csak a Samsung telók NEM IRDA kompatibilisek, ezért PC-re, vagy másik telóra semmit nem tudnak küldeni-fogadni!
|
szer. okt. 20, 2004 23:09 |
|
|
kraftosz
ezüst tag
|
azt nemtudja valaki,h esetleg az eredeti samsungos softba is levan e butitva ennyire az infra?!
|
szer. okt. 20, 2004 12:07 |
|
|
Mkay
ezüst tag
|
szasztok!
Na, megvettem és kipróbáltam az infrát. A letöltés viszonylag jól ment, de a feltöltéssel elõször azért meg kellett küzdenem. Aztán ment már ez is. Viszont néhány kép letöltése nem sikerült ("Failed to ..."-el elszáll). Ez mitõl lehet?
Más. Java játékaim vannak dögivel, de mivel infrán nem lehet felrakni õket, marad a WAP. Ismertek jó wap oldalt, ahol erre a Samsungra is vannak játékok? A wap.aero.hu -n minden játék mellett a "NEM KOMPATIBILIS" szerepel. Légyszi dobjatok már meg pár linkkel! Köszi!
|
kedd okt. 19, 2004 19:43 |
|
|
kraftosz
ezüst tag
|
infran siman letudod szedni a gepre a fenykepeket, akkor lehet fel es letolteni egyb kepeket (pl hatter) meg tudsz eflrakni csengohangot is easystudio segitsegevel,amit a samung oldalarol le lehet szedni, az infra az ugy van butitva,h pl nemtudsz masik telora kepet atkuldeni, csak azt nem tudom,h az eredeti samsungos menube is levan e butitva ennyire az infra?! engem emg mindig az erdekelne,h jatekot hogy tudok ravarazsolni azon kivul,h lewapolom
|
szomb. okt. 16, 2004 13:42 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Az E810 4 mega, ezt több helyen olvastam.
Ez az infrás dolog engem is meglepett a gsmport-on, pedig végülis a Samsung eddigi gyakorlatából egyenesen következik ez.
Most már csak az a kérdés, hogy a szolgáltatók által nem buherált E800-zal mi a helyzet?
|
pén. okt. 15, 2004 19:55 |
|
|
Mkay
ezüst tag
|
szasztok!
annyi tesztet olvastam már róluk, meg annyi féle van, hogy már teljesen belezavarodtam. Az e810-ban tényleg csak 4 mega van? Az E820-ban meg ugye 22? Igazából ez a T-mobilos érdekelne (vagyis a tesómat), gondoltam veszek neki az szgépre infraportot, de pont most olvastam a gsmport-on, hogy az e820 is le van bútítva, képek+csengõhangok le-feltöltésére nem használható az infrája. Tényleg így van? Mert akkor benevezek egy adatkábelre. Köszi a válaszokat elõre is!
|
pén. okt. 15, 2004 19:48 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Hát azért én nem vennék mérget a Samsungok értékállóságára.
Eladható készülékek, az biztos, még használtan is, de szerintem a mostani ár még nem reális.
|
szomb. okt. 09, 2004 15:22 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Azért nem semmi a Samsung cég
A következő nyelveken van program a samsung E800/820-hoz:
Asia Pacific, Europe, United Arab Emirates, China, Hong Kong, Indonesia, India, Kazakhstan, Middle East, Malaysia, Philippines, Singapore, Thailand, Taiwan, Vietnam, Austria, Belgium, Germany, Spain, France, Italy, Lithuania, Latvia, Netherlands, Poland, Portugal, Russian Federation, Sweden, Turkey, Ukraine, United Kingdom, South Africa
A magyar még véletlenül sem szerepel köztük .
Azt azért el nem tudom képzelni, hogy pl. Kazakhstan-ban olyan sok E800-at adtak el, hogy megérte lefordítani a nyelvükre, magyarra meg nem...
|
szomb. okt. 09, 2004 13:43 |
|
|
Nerve
ezüst tag
|
SamsungX600 írta: Greg0 írta: Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy lehet elérni a "Test menüt"? Az exponáló hangot szeretném kikapcsolni, mert állítólag csak ezen menü segítségével lehetséges! Esetleg van valami más javaslatotok?
Elõre is köszi a segítséget! Az általam megadott kód (E700/X100/X600-hoz) mûködik (legalábbis egy E820-on kipróbáltam), de pont abban a menüpontban egészen más almenük vannak és ráadásul a kipróbált telefonon nem is engedett mélyebb szintre belépni (a többi menüpont mûködött), nameg a gyártási idõnél mindenhol 0 szerepelt (pedig nem egy protodarab volt)! Szoftverbuherálással persze ez is megoldható, de ehhez alapból kell gyári kábel és szoftverek és kezelési tudás a szoftverekhez és........
Próbáld ki úgy, hogy a nyelvet átállítod angolra. Úgy már lehet buherálni az audio beállításokat is.
|
pén. okt. 08, 2004 14:58 |
|
|
kraftosz
ezüst tag
|
na jatekokat mar szereztem,csak felrakni nemtudom a telora,egyedul cska lewapolni lehet e820ra ami tmobilos menus ? vagy valakinek egyeb otlet?
|
csüt. szept. 30, 2004 13:41 |
|
|
kraftosz
ezüst tag
|
valaki megtudna nekem sugni,h miylen javas jatekokat tud futtatni,meg h esetleg honnan lehet szerezni hozza?
|
csüt. szept. 30, 2004 12:10 |
|
|
Rusi
platina tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:49 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Bárhol felbukkanhatok
|
Rapidus írta: Semmi gond azzal, ha valakinek egy adott márka nem tetszik, ez szíve joga. A gond akkor kezdődik, úton útfélen szórja az igét, megkísérelve meggyőzni (lásd fentebb) a többieket az egyedül üdvözítőről. El kell fogadni, hogy nincs tökéletes telefon. Az egyik itt, a másik ott hiányos/hibás. Ez lehet külső, vagy belső tulajdonság is. Ha valaki nem csak írkálgat a fórumba, hanem olvas is, akkor mindez az aktuális topicban szépen le van írva. Szándékosan nem idézek hozzászólásokat a K700, vagy a 6230 topicból -pedig vastagon lenne mit- mert tényleg nem lenne jó ha flame-be menne át a topic. (Nekem nincs E800-as telefonom, hozzászólásomat a flame elkerülése érdekében írtam).
Jól írtad, azért mert nekem nem tetszik a 7610, azért nem mondom rá, hogy plázateló, egyszerűen számomra ronda és kész, az Alcatel és Sagem telókkal együtt (néhány Sagem kivétel), de ha valaki megbolodul a 7610-ért, akkor vegye meg és használja azt!
Na most már ennyi elég is lesz ebből, mert nem erre való ez a topic!
|
szer. szept. 29, 2004 22:14 |
|
|
tomee-ka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 196 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Mindenkinek kösz a hsz-t, mégsem volt oly
sürgős..
Ami még nem tiszta, hogy amit a pannon forgalmaz,
a 800as az tud-e mozgóképrögzítést vagy sem..és ha
nem akkor softfüggő-e a dolog avagy sem (értem ez
alatt h meg lehet-e csinálni, ha nem az).
A plázás dologba tényleg ne menjünk bele..
Még mindig vacilálok k700 és e között, asszem a k700 vezet
, mert pannonnál olcsóbb részletre (hűségben veszem), meg azért talán okosabb is.De a Samu meg jobban tartja az árát éshát
ismerve magam ez is 1 fontos szempont..
Üdv all terminal clan members
|
szer. szept. 29, 2004 12:27 |
|
|
Rapidus
arany tag
|
Semmi gond azzal, ha valakinek egy adott márka nem tetszik, ez szíve joga. A gond akkor kezdődik, úton útfélen szórja az igét, megkísérelve meggyőzni (lásd fentebb) a többieket az egyedül üdvözítőről.
El kell fogadni, hogy nincs tökéletes telefon. Az egyik itt, a másik ott hiányos/hibás. Ez lehet külső, vagy belső tulajdonság is. Ha valaki nem csak írkálgat a fórumba, hanem olvas is, akkor mindez az aktuális topicban szépen le van írva.
Szándékosan nem idézek hozzászólásokat a K700, vagy a 6230 topicból -pedig vastagon lenne mit- mert tényleg nem lenne jó ha flame-be menne át a topic.
(Nekem nincs E800-as telefonom, hozzászólásomat a flame elkerülése érdekében írtam).
|
szer. szept. 29, 2004 7:04 |
|
|
Rusi
platina tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:49 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Bárhol felbukkanhatok
|
Ja, és még annyit, hogy az ébresztés hangereje a csengés hangerejétől függ, vagyis ha te max hangerőn használod, mert minek is a rezgés a telefonba (persze nem lakáson belül van szó), akkor ne csodálkozz, hogy így ébreszt!!
Érdekes, én normális hangerőn használom (lakáson kívül meg csak rezgés) és reggel is rendben ébredek!
|
kedd szept. 28, 2004 22:08 |
|
|
Rusi
platina tag
|
AndrySoft írta: Ha a plázagyerekek közé tartozol, a Samsung...
Azért nem kéne ezzel a "plázagyerek" szöveggel jönni!!!!
Képzeld, én nem vagyok az és mégis X600-am van és ezután is Samsungom lesz! SŐT! Mégcsak nem is nyakba hordom valami rikító színű akasztóval, hanem egy zárt övtáskában és még "vagizni" sem szoktam vele!
Na akkor most engem minek nevezel?????
Mielőtt erre terelődne a szó, a K700i is egy jó telefon és komoly tudású, de azért ez a pláza szöveg nagyon nem kéne !
Nézted te már plázákban, hogy miket hordanak nyakban a "májer" fiúk és lányok??? Mert megnyugtatlak, hogy minden márka előfordul (talán Alcatel és Sagem nem), és például elég sok 7610-et látni így, akkor az is plázatelefon igaz???
Lehetőleg ne kezdjünk bele egy 5 oldalas vitába, mert nem ezért nyitottam a topicot!!
|
kedd szept. 28, 2004 22:06 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
|
kedd szept. 28, 2004 20:57 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Há mán megvetteee...!! Ötig kellett vóna ám okosnak lenni!
|
kedd szept. 28, 2004 18:59 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Ha a plázagyerekek közé tartozol, a Samsung, ha van is némi felfogó képességed, a K700...
|
kedd szept. 28, 2004 18:53 |
|
|
tomee-ka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 196 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Hali all!
Sürgős segítséget kérnék: kb ma 5ig van időm eldönteni,
mit vegyek, Samsung e800at vagy Se k700at?
Nem is leszek gépnél, csak most 1 órácskát, uh ha valaki tudna nekem
mondani valami tapasztalatot pro és kontra, az jó lenne..
Addig olvasgatom az idevágó topicokat.
Előre is kösz!
Üdv
|
kedd szept. 28, 2004 10:22 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
Yaya:-) ez az egy amiben egyet ertunk... ezek eleg ostobara sikerednek... volt E700asam az ebresztett, ket infraktus volt reggel meg egy be.fo.s.a.s:-)
AndrySoft írta: Ez is a "csicsás, de hülye" Samsung telók sorát gyarapítja, ahol az SMS-MMS-fedlap hangerőig mindent be lehet állítani, kivéve az ébresztő hangerőt? Reggelente szívinfarktussal ébred az ember, a max hangerő miatt?
|
kedd szept. 28, 2004 7:09 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Ez is a "csicsás, de hülye" Samsung telók sorát gyarapítja, ahol az SMS-MMS-fedlap hangerőig mindent be lehet állítani, kivéve az ébresztő hangerőt? Reggelente szívinfarktussal ébred az ember, a max hangerő miatt?
|
hétf. szept. 27, 2004 18:13 |
|
|
pazi
vas-tag
|
Berczee írta: Pazi! Xp alatt használod? Az internet külön kapcsolat létesítésével történt ugye?
Igen XP alatt, a progit (csomagot) meg a netről szedtem le. Ven közte egy internet connection "vagy milyen" nevezetű simán elindítom a teló infárával kapcsolódik és már él is a kpacsolat. És még a sebessége is elég jó.
|
hétf. szept. 27, 2004 17:58 |
|
|
Rapidus
arany tag
|
Ha kérdést úgy tesszük fel, hogy melyik telefonban van több beépített funkció, akkor ez alapszintű matek, és tényleg a 6230-ban van több.
De ez nem keverendő össze a (ki)használhatóság, ár, minőség, design, képernyőméret fogalmakkal.
Nekem ez utóbbiak fontosabbak, ezért én NEM a N6230-at választanám.
|
szomb. szept. 25, 2004 7:06 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Mindig előkerülnek ilyen viták, mert mindenki mást szeret(ne).
Van akinek csak telefonálni,van akinek inkább sms,van akinek legyen cseppálló, és van a másik véglet, aki egy komplett számítógépet látna legszívesebben a 3G,WIFI,EDGE,2MP,1GB,stb telefonjában.
És persze olyan is van, aki csak szinte fogadja a hívásokat.
|
pén. szept. 24, 2004 22:40 |
|
|
Rusi
platina tag
|
K.Zolee írta: ah... nem tom hogy vagytok vele... de en a 6230asom nem adnam erte oda az tuti... egyikert se... egyszeruen butak... lehet ezzel vitatkozni... jo fenykepezes teren ok... de bluetooth, mp3, bovitheto memoria, radio, email kliens... es a tobbi... ez a tudas 2 eve meg eleg lett volna... na de ma? miben tud tobbet az E7** szerianal? mer nem sok mindent talalok... ez ugyanaz az elv mint a nokia ugyanarrol meg egy bort es meg egyet... E700-E800-E830 6600-7610-6670
Részben igazad van, mert nagyon sok újdonságot nem hoztak, de legalább nem is hasonlítanak az elődre, míg a Nokia ezt is képes eljátszani 10-szer, ráadásul itt már az előd is igen szép volt (a Nokia formaterveit ne boncolgassuk...)!
A másik pedig, hogy bár a 6230 jócskán nagyobb tudású és még egészen kellemes kinézetű is, de vannak még itt olyan emberek, akik nem vágynak Bluetooth-ra, rádióra, MP3-as dolgokra, email kliensre, stb.! Akik csak azt szeretnék, hogy egy nagyon szép, jól használható és számukra KIHASZNÁLHATÓ tudású telefonjuk legyen!
Ráadásul a Samsung elismert minőségben gyártja a telefonjait, és ez az igényesség kivül-belül jellemző, például a 6230 menüje az E700-hoz képest igen siralmas (KINÉZETRŐL van szó!), de a 6230 tud többet.
Mellesleg szerintem elegendő 24 MB memória, még ha nem is bővíthető (tudom, a K700i-ban 41 MB van...), minek a telefonon 100 MB-okat tárolni???
|
pén. szept. 24, 2004 21:57 |
|
|
.:5588:.
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 636 Tartózkodási hely: 900/1800 Mhz
|
Fordulj kezelőorvosodhoz, gyógyszerészedhez!
|
pén. szept. 24, 2004 19:11 |
|
|
Greg0
vas-tag
|
Igen....hát azt hiszem 1 kis hibát követtem el. Szóval nekem D410 van ezt - elfelejtettem mondani - és hát erre nem igazán működik ez a kód. További javaslatok?
|
pén. szept. 24, 2004 18:12 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
cikkben jol mondjak a paraszt vakitas szot erre a telefonra... semmi mas csak divat... nem hiaba veszit folyamatosan az arabol... sajnalom kicsit tobb tudassal verhetetlen lenne...
|
pén. szept. 24, 2004 15:52 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
ah... nem tom hogy vagytok vele... de en a 6230asom nem adnam erte oda az tuti... egyikert se... egyszeruen butak... lehet ezzel vitatkozni... jo fenykepezes teren ok... de bluetooth, mp3, bovitheto memoria, radio, email kliens... es a tobbi... ez a tudas 2 eve meg eleg lett volna... na de ma? miben tud tobbet az E7** szerianal? mer nem sok mindent talalok... ez ugyanaz az elv mint a nokia ugyanarrol meg egy bort es meg egyet...
E700-E800-E830
6600-7610-6670
|
pén. szept. 24, 2004 15:51 |
|
|
Rusi
platina tag
|
vally írta: Na majd azt nézzétek meg mikor a gyönyörűséges E830ból lesz egy fekete helyett magenta ET830, meg egy vörös fehér készülékházú EV830
Ilyenről még álmodban se gondolj, ez több mint gyomorforgató, gusztustalan és egyáltalán... !
|
pén. szept. 24, 2004 13:08 |
|
|
Rusi
platina tag
|
Amint ez a teszt is igazolja, az E810 egy teljesen más (hardver)platformra épülő telefon (lásd még E700/E710 esete!), ezért őt nem szabad a többi E8XX telefonokkal összehasonlítani, mert a méret, tömeg és kijelző kivételével egy egészen más telefon (a LIVE!-ba most ne menjünk bele)!
Ettől még nem rossz, csak más, mint a többi a sorozatból!
|
pén. szept. 24, 2004 13:07 |
|
|
Rusi
platina tag
|
Greg0 írta: Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy lehet elérni a "Test menüt"? Az exponáló hangot szeretném kikapcsolni, mert állítólag csak ezen menü segítségével lehetséges! Esetleg van valami más javaslatotok?
Előre is köszi a segítséget!
Az általam megadott kód (E700/X100/X600-hoz) működik (legalábbis egy E820-on kipróbáltam), de pont abban a menüpontban egészen más almenük vannak és ráadásul a kipróbált telefonon nem is engedett mélyebb szintre belépni (a többi menüpont működött), nameg a gyártási időnél mindenhol 0 szerepelt (pedig nem egy protodarab volt)!
Szoftverbuherálással persze ez is megoldható, de ehhez alapból kell gyári kábel és szoftverek és kezelési tudás a szoftverekhez és........
|
pén. szept. 24, 2004 13:02 |
|
|
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 636 Tartózkodási hely: 900/1800 Mhz
|
A Samsung X600-nál így ment, talán itt is beválik:
SamsungX600 írta: Beírod alapképernyőn a *#8999*8378# kódot, mire előjön egy TITKOS menü, ahol a Audioteszt-->Dallamerősítés menüpontot választod! Itt át kell írni a számot 0-ra, majd Mentés (a szám visszaugrik valami más értékre, de nem kell törődni vele), ezután kilépsz a menüből és NAGYON ÖRÜLSZ ! A legjobb, hogy ez semmi mást nem módosít a telefonon (tesztelve), és kikapcsolás után is megmarad! Ne felejtsétek el feljegyzeni az eredetileg beleírt számot, hogy bármikor vissza lehessen állítani! A billentyűk HANGEREJE MINIMUMON legyen (magát a hangot nem muszáj kikapcsolni)!!
|
csüt. szept. 23, 2004 17:24 |
|
|
Greg0
vas-tag
|
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy lehet elérni a "Test menüt"? Az exponáló hangot szeretném kikapcsolni, mert állítólag csak ezen menü segítségével lehetséges!
Esetleg van valami más javaslatotok?
Előre is köszi a segítséget!
|
csüt. szept. 23, 2004 16:28 |
|
|
Rusi
platina tag
|
kraftosz írta: Es nemtudod,h esetleg honnan lehetne beszerezni a softot? nekem aztmondtak egyik gsm botba,h oktogonon valami orion szervizbe probaljam meg?!
Hát az Oktogonnál lévő Samsung márkaszervíz (az az Orion üzlet, csak a Samsung mobilok hivatalos szervíze is) szerintem tud segíteni (anyagi ellenszolgáltatás ellenében), de megnyugtatásul közlöm, hogy az E820 eredeti szoftvere teljesen megegyezik az E800 szoftverével (mivel a 2 telefon ugyanaz, csak más formával), így pl. házi frissítésnél (igen, ehhez is megvannak a programjaim és persze az X600 adatkábele jó is hozzá!) ezt is fel lehet tenni, csak furán nézne ki a szoftververzió kiírásánál, hogy E800 !
|
kedd szept. 21, 2004 15:54 |
|
|
kakuk100
platina tag
Csatlakozott: vas. szept. 05, 2004 13:39 Hozzászólások: 587 Tartózkodási hely: Budapest / Mauritius
|
Már van hozzá gyári szoftver. A Pannonosba is az van. Ha van valakinek Pannonos E800 as teloja irja meg meilyen a menüje.
|
kedd szept. 21, 2004 15:40 |
|
|
kraftosz
ezüst tag
|
SamsungX600 írta: kraftosz írta: Sziasztok! A kerdesem azlenne,hogy e820nak latta e mar valaki az origi samsungos softjat,es ha igen erdemes e feltetni a t-mobileos helyett,ha egyaltalan lehetseges?! Igen, én láttam az eredeti szoftvert, igaz angolul, de azért az is valami! Mindenképpen szebbek az ikonok és persze nem visz minden második almenüpont a t-zones WAP oldaljaira, valamint nincs benne T-Mobile színtéma (az 1-es téma van kicserélve T-Mobilra), és persze minden animáció (SMS, MMS küldés, ki- és bekapcsolás, stb.) gyári Samsungos (pl. bekapcsolásnál egy nagyon szép 3D-s animációt játszik le), sehol semmi nyoma szolgáltatói beavatkozásnak, és ennek így is kell lennie ! Feltenni lehetséges és érdemes, de tudomásom szerint NINCS magyar nyelvű, mert azt csak T-Mobile verzióban létezik !
Es nemtudod,h esetleg honnan lehetne beszerezni a softot? nekem aztmondtak egyik gsm botba,h oktogonon valami orion szervizbe probaljam meg?!
|
hétf. szept. 20, 2004 20:59 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Na majd azt nézzétek meg mikor a gyönyörűséges E830ból lesz egy fekete helyett magenta ET830, meg egy vörös fehér készülékházú EV830
|
hétf. szept. 20, 2004 19:30 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
.:8855:. írta: Már nem nyit defaultból a T9 predektívvel az üzenetírás.
ez igaz az E800-ra is?
|
hétf. szept. 20, 2004 18:45 |
|
|
kakuk100
platina tag
Csatlakozott: vas. szept. 05, 2004 13:39 Hozzászólások: 587 Tartózkodási hely: Budapest / Mauritius
|
Szerintem jobb a 800 as. Többet tud mint a 810. Mennyivel tud többet a 830 és 850? Tudja valaki.
|
hétf. szept. 20, 2004 18:31 |
|
|
platina tag
|
Samu E810 teszt a mobilarénán.
Pár érdekesség:
Újabb fotó.
Az alapképernyõ háttere megváltoztatható, a menü mögött viszont csak nagy fehérség lehet a háttér.
A kis Samsung egyszerre kezeli a SIM és a készülék kontaktjait, fényképcsatolás is lehetséges.
Már nem nyit defaultból a T9 predektívvel az üzenetírás.
A képek a készülék erre a célra fenntartott 4 megabájtos memóriájába kerülnek. ( )
JAVA játékok számára pedig 512KB-os tárhely került kiosztásra.
A WAP-ról letöltött adatok számára újabb elkülönített, 716KB-os memória áll rendelkezésünkre.
A naptár meglehetõsen puritán, a napi nézetben például egyszerre csak egy eseményt jelenít meg, a júzernek lapozgatni kell, ha érdekli a többi is. Heti nézet egyáltalán nincsen, a teendõk nem kategorizálhatók, és nem ismétlõdõek.
Ebben csak 40 szólamú a polifónia, nem képes egyszerre csörögni és rezegni.
Az infra pedig nem volt hajlandó összeállni más készülékkel.
|
hétf. szept. 20, 2004 17:51 |
|
|
Rusi
platina tag
|
.:8855:. írta: SamsungX600 írta: (én is mostanság veszek egy Canon Powershot A75-ös gépet)
Jó döntés, pedig nem Arany Ászok!
Köszönöm, tényleg nem véletlenül választottam, hanem gondos mérlegelés után!
|
szomb. szept. 18, 2004 18:02 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
Valaki tudja már, hogy az E830 és 850 mikor fog megjelenni itthon?
Lehet, hogy még az idén?
|
szomb. szept. 18, 2004 15:57 |
|
|
platina tag
|
SamsungX600 írta: (én is mostanság veszek egy Canon Powershot A75-ös gépet)
Jó döntés, pedig nem Arany Ászok!
|
szomb. szept. 18, 2004 12:46 |
|
|
platina tag
|
SamsungX600 írta: .:8855:. írta: Ilyen fotókat csinál az E800:... Nos, a képek szerintem nagyon jók, az X600-hoz képest javult a kamera, a képek szélei is élesek és maga a kép élessége is jobb lett, a színeket is szépen kezeli, a mobilfény pedig nem is rossz, feltűnű a kevés képzaj az éjszakai képen!
Egyetértek.
Érdekes egyébként, hogy mostanság az E800 dobogtatja meg leginkább a szívem a sorozatból elérhető modellek közül.
Az E850 trükkös kamerájával csak egy gond van: elég érdekesen néz ki, mikor a "pöcök" látható.
(A Panasonic X300 a digitkamerák módjára kipattanó kijelzőjével ellenben kifejezetten látványos, mikor fényképezel vele.)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára .:5588:. szomb. szept. 18, 2004 16:30-kor.
|
szomb. szept. 18, 2004 11:41 |
|
|
Rusi
platina tag
|
Odo írta: Szép mindkettő, bár az E850 navi gombjai a Moto C385-öt jutatták eszembe.
Hát ha a Motorola így nézne ki, akkor az már nagy siker volna (szerintem a C385 az egyik legrondább)!
|
pén. szept. 17, 2004 19:57 |
|
|
Rusi
platina tag
|
kraftosz írta: Sziasztok! A kerdesem azlenne,hogy e820nak latta e mar valaki az origi samsungos softjat,es ha igen erdemes e feltetni a t-mobileos helyett,ha egyaltalan lehetseges?!
Igen, én láttam az eredeti szoftvert, igaz angolul, de azért az is valami!
Mindenképpen szebbek az ikonok és persze nem visz minden második almenüpont a t-zones WAP oldaljaira, valamint nincs benne T-Mobile színtéma (az 1-es téma van kicserélve T-Mobilra), és persze minden animáció (SMS, MMS küldés, ki- és bekapcsolás, stb.) gyári Samsungos (pl. bekapcsolásnál egy nagyon szép 3D-s animációt játszik le), sehol semmi nyoma szolgáltatói beavatkozásnak, és ennek így is kell lennie !
Feltenni lehetséges és érdemes, de tudomásom szerint NINCS magyar nyelvű, mert azt csak T-Mobile verzióban létezik !
|
pén. szept. 17, 2004 19:53 |
|
|
Rusi
platina tag
|
.:8855:. írta: Ilyen fotókat csinál az E800:...
Nos, a képek szerintem nagyon jók, az X600-hoz képest javult a kamera, a képek szélei is élesek és maga a kép élessége is jobb lett, a színeket is szépen kezeli, a mobilfény pedig nem is rossz, feltűnű a kevés képzaj az éjszakai képen!
|
pén. szept. 17, 2004 19:44 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Akkor ezek szerint, a Samsung a te igényeidnek gyárt telefont.
|
pén. szept. 17, 2004 19:36 |
|
|