Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 3:29

Hozzászólás a témához  [ 115 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
Koktél csomagok - T-Mobile 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
hyts írta:
az iménti hozzaszolas (föleg a vége) igazan jol bemutatja h miért is nem lennék a vodafone \'csapat\' tagja! :)

Bennem meg az ilyen hozzászólástól erősödik meg a Vodafone mellett való kiállás, és hogy egyre nagyobb az igazság Blake mondatában.

Továbbá az mitől van, hogy ez a kedves "T-Mobile Ügyfélszolgálat" fórumtársunk különleges szűrőn keresztül látja vagy olvassa a topicokat, mert arra tudott reagálni, hogy a 1777-en még megemlítik a Westel nevét, de azt nem magyarázza meg, miért került le a feltöltős-akció a honlapról meg a 1777-ről, s hogy miért nem reklámozták?

Tényleg becsüli az ügyfeleit. Marhára... Inkább csak megvakítja őket!

szomb. júl. 31, 2004 14:57
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
az iménti hozzaszolas (föleg a vége) igazan jol bemutatja h miért is nem lennék a vodafone \'csapat\' tagja! :)

szomb. júl. 31, 2004 13:37
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás Re: Koktél csomagok - T-Mobile
Mobilio írta:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sajtokozlemenyek/sajtokozlemeny_20040730.shtml

nem is olyan rosszak ezek az új cuccok.

én használom a mailt és a wapot is. a t-email, az sms értesítők és a wap együtt kb 1550 forintba kerülnek. ha előfizetek a koktél minire akkor 1500-ért kapom, plusz gyakorlatilag ingyen küldhetek 15 smst, 10 mmst, ingyenes a hangposta és használhatok egy infosms és infommst. előbbit amúgy is használom szintén.

ennek örülök :)

Azért mégis égő, hogy a Vodánál havi 375 forintért kapok 2Mbyte GPRS wap forgalmat és mindenféle előfizetés nélkül 25 forint hálón belül és email címre az MMS. De ha elküldöm hálón kívül azt a 20 MMS-t az 50 forintjával és előfizetek a GPRS wap-ra akkor is 1375 forintból megúsztam a bulit és nem 2500-ból… Ha hozzáadjuk még a Voda most induló a T-mobil INFOSMS/MMS-éhez hasonló szolgáltatását is, szerintem akkor sem éri el a 2500 HUF-ot. Ja és a Vodafone mail teljesen igyen ad email tárhelyet, teljesen ingyen SMS értesítővel. Arról nem is beszélve, hogy bizonyos csomagokban 0 Ft a hangposta hivásának a díja, ugyancsak plusz díjak nélkül! Ami a legfontosabb, hogy ezek közül a szolgáltatások közül azt rendelem meg amelyikre szükség van, nem erőltetik rám mindet! Bazzeg ez a Tré-Mobil tényleg nagyon tré! Csak azt nem tudom, hogy ezekkel a húzásokkal ki az akinek ez megéri… gondolom annak aki a jó matektanár ellenére nem tud továbbra sem számolni! :-)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Blake szomb. júl. 31, 2004 15:19-kor.

szomb. júl. 31, 2004 11:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez a csomag pontosan mit is tartalmaz? (Wapról vagyok, nem tudok a legelső h.sz-hoz v.lapozni.)

szomb. júl. 31, 2004 11:29
arany tag

Hozzászólás 
köszi az infot. azért kerülhet többe, mért ugy latom azoknak talaltak ki akik \'mindent\' ki szeretnének probalni de csak modjaval. ezért is koktél :)

szomb. júl. 31, 2004 11:06
arany tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Én csak azt nem értem, hogyha megadják a 1,5 MB ingyen adatmennyiséget akkor miért nem GPRS Wap Plusz szeritn van a további számlázás. És miért Wap Startrban.

Wap Start: mindig: 13Ft/10Kb
WAP Plusz Csúcs: 13Ft/10Kb Kedv: 7Ft/10Kb

Hogy többet gombolhasson le rólad a T-Mobile. Szvsz ez elég egyértelmű...

szomb. júl. 31, 2004 8:22
platina tag

Hozzászólás 
Én csak azt nem értem, hogyha megadják a 1,5 MB ingyen adatmennyiséget akkor miért nem GPRS Wap Plusz szeritn van a további számlázás. És miért Wap Startrban.

Wap Start: mindig: 13Ft/10Kb
WAP Plusz Csúcs: 13Ft/10Kb Kedv: 7Ft/10Kb

szomb. júl. 31, 2004 4:55
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
mennyi adatforgalom ingyenes a csomag(ok)ban és milyen brutto aron? köszönöm elöre is annak aki beirja! (wapon vagyok, nem tudom megnézni)

pén. júl. 30, 2004 22:11
ezüst tag

Hozzászólás 
.::FrEUnDeR::. írta:
bilesaron írta:
Én meg egyre csak azt nézem, hogy a Dominós Koktél csomagok olcsóbbak, mint az előfizetéses! Nem értem a logikát! Eddig többletszolgáltatások ára sokkal több volt (pl gprs stb..) Dominóban, mint előfizuban, most meg fordítva lett?! Lehet, hogy az árak csak elírás?!

Dominóban nincs 1 ingyenes infoSMS és 1 ingyenes infoMMS előfizetés! :wink:

na ez elkerülte a figyelmem! azokat akár ki is hagyhatták volna belőle, mert nekem nem kell infoSMS/MMS :)
Végülis mi az istennyavaja ez az infoSMS/MMS? De hogy aranyárban van, az biztos... Télleg olyan hasznos infókat nyújt? :)

pén. júl. 30, 2004 22:08
arany tag

Hozzászólás 
bilesaron írta:
Én meg egyre csak azt nézem, hogy a Dominós Koktél csomagok olcsóbbak, mint az előfizetéses! Nem értem a logikát! Eddig többletszolgáltatások ára sokkal több volt (pl gprs stb..) Dominóban, mint előfizuban, most meg fordítva lett?! Lehet, hogy az árak csak elírás?!

Dominóban nincs 1 ingyenes infoSMS és 1 ingyenes infoMMS előfizetés! :wink:

pén. júl. 30, 2004 21:59
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. júl. 30, 2004 21:56
arany tag

Hozzászólás 
Valahogy nem vagyok nagyon oda a dologtól, olyan ez is most mint anno máskor a Westel által bevezetett újdonság, hogy jó jó, de nem ez miatt fognak tódulni az ügyfelek a T-Mobile-hoz. Nekem nagyon kevés a GPRS adatmennyiség ebben a csomagban is.
Amennyiben nem lennének megfelelő kártyáim a konkurens szolgáltatóknál a nekem szükséges szolgáltatásokra akkor természetesen valószinüleg igénybevenném ezt az új csomagot. A legnagyobb baj vele, hogy ennek a csomagnak minden egyes elemét senki sem fogja használni, csak maximum néhányat. Ez egyébként az ilyen összegyúrt csomagoknak a jellemzője.
Tehát nekem személy szerint nem felel meg ez a csomag, azért mert vannak elemei amikre nincs szükségem, illetve vannak olyanok amiknek viszont a sokszorosát használom alig nagyobb dijért.

pén. júl. 30, 2004 21:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez tényleg nagyon jó.... pont a napokban szivtam a fogam a Voda MMS árai miatt. NA jó ez se a kánaán, de jelenleg fizetek:

Havi 625-öt a GPRS Wap-ért mert a WAP Plusz-t használom
A 15 SMS ára 570 Ft, ha 38 forintjával számolom bár SMS 80-as csomagom van, így nekem ez nem túl jó, ráadásul ahhoz amúgy is jár 1 InfoSMS, de +1 soha nem jön rosszul, meg a plusz 1 InfoMMS se rossz, mert egy hónapig használtam a híreket MMSben, nagyon jó volt és hasznos, de annyit nekem nem ért volna meg.

A többi szolgáltatás jelenlegi árát is nézve nagyon megéri ennyiért, így valamivel könnyebben érhetőek el sok ember számára a multimédiás szolgáltatások, bár MMS árakban azért még lenne mit fejlődni. Bár nem számítok soha akkor zuhanásra, mint a Vodánál, de nem ártana felébredni kedves Pannon és T-Mobile, hogy az MMS még mindig méregdrága!!!!

pén. júl. 30, 2004 20:48
Moderátor

Hozzászólás 
Tenyleg nem rossz, de csak akkor ha ezt a sokmindenfelet amugy is hasznalnad. Mert ugye foloslegesen kapok ajandekba egy InfoMMS szolgaltatast, ha nem kell :)
De akinek pont ezek kellenek, annak valoban jo lehet.

pén. júl. 30, 2004 20:18
arany tag

Hozzászólás Koktél csomagok - T-Mobile
http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sa ... 0730.shtml

nem is olyan rosszak ezek az új cuccok.

én használom a mailt és a wapot is. a t-email, az sms értesítők és a wap együtt kb 1550 forintba kerülnek. ha előfizetek a koktél minire akkor 1500-ért kapom, plusz gyakorlatilag ingyen küldhetek 15 smst, 10 mmst, ingyenes a hangposta és használhatok egy infosms és infommst. előbbit amúgy is használom szintén.

ennek örülök :)

pén. júl. 30, 2004 19:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 115 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3