Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 04, 2025 3:42

Hozzászólás a témához  [ 349 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Elindult a vodafone Messenger wapon 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Arra nem tudtok valami megoldást, hogy ne jelentkeztessen ki automatán a redszer 12 órányi eseménytelenség után? (nem olyan megoldásra várok, hogy küldjek sms-t x időnként...)

Pl nem küldök 2 napig sms-t, meg nem is kapok, aztán a 3. napon jön egy, akkor azt úgy lássam mint olvasható üzi. Ne kelljen belépegetni, KUZ szot küldeni stb.. Nem akarok soha kijelentkeződni. Mi a megoldás?

Így nem sokat ér az egész! Mindig vizslatni kell hogy kinek milyen a statusza, vajon megkapja-e, vajon ismeri-e KUZ -os módszert stb..

hétf. jan. 10, 2005 23:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/exkluziv/vodafone_messenger5.html

hétf. jan. 10, 2005 22:57
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
CineDOG írta:
Mi??? Hogy két PC közötti üzenetért is kell fizetni 5Ft-ot?

már miért ne kéne?!

különben is (amíg el nem árulja), honnan tudod, hogy akinek üzengetsz, milyen klienssel lépett be?

Van egy kis ikon a neve mellett. Onnan lehet tudni hogy honnan lépett be.

hétf. jan. 10, 2005 22:53
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
CineDOG írta:
De vajon hány karakternél vág le?

130 környékén. +/- 10. 8) Még nem számoltam meg, de majd este letesztelem.

Ha nem volna név, akkor 143 karaktert lehetne elküldeni ékezetmentesen. Tehát 3 betűs név esetén 140 karakter megy el 1 SMS-ben. Ha ettől többet írsz, akkor 6 karakter levesz az 1/1-es SMS-ből és azt csak a 2/2-es SMS-ben kapod meg. Hogy, mikor megy át a 3/3-ba azt nem ellenőriztem le.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dudley kedd jan. 11, 2005 18:30-kor.

hétf. jan. 10, 2005 21:53
platina tag

Hozzászólás 
Hátőőőő...most megfogtál,lehet hogy két pc között nemkell fizetni,de így ki használja?akkor inkább msn...Én arra gondoltam h csak egyvalaki ír pc-röl,a másik telefonon elérhető.Így sem kell fizetni???

hétf. jan. 10, 2005 21:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mi??? Hogy két PC közötti üzenetért is kell fizetni 5Ft-ot?

hétf. jan. 10, 2005 19:54
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Szeintem ami (1/2) és (2/2) az egy SMS-nek fog számítani. 160 karaktert csak akkor küldd el 3 részletben, ha unicode-os volt az eredeti SMS. Szerintem...

Szerintem viszont ha valamit kettőként küld tovább,azért kettőt is fog számolni...de majd kiderül.Neked legyen igazad.
Még azért az érdekes lesz,hogy pc kliensnél is levesz 5ft-okat.Én ott ráadásul "véletlenül" mindig több üzenetet írok,a'la msn.Szóval nekem azt hanyagolnom kell majd,lehet.

hétf. jan. 10, 2005 19:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
R 1 írta:
Sziasztok!

Az lehet, hogy egy 160 karakteres sms-t 3 részletben küld el a Messenger?

Nekem úgy tűnik.

És ugye ez azt is jelenti, hogy februártól egy 160-as, normál sms 3X5 Ft lesz?

Szeintem ami (1/2) és (2/2) az egy SMS-nek fog számítani. 160 karaktert csak akkor küldd el 3 részletben, ha unicode-os volt az eredeti SMS. Szerintem...

hétf. jan. 10, 2005 13:05
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Az lehet, hogy egy 160 karakteres sms-t 3 részletben küld el a Messenger?

Nekem úgy tűnik.

És ugye ez azt is jelenti, hogy februártól egy 160-as, normál sms 3X5 Ft lesz?

hétf. jan. 10, 2005 8:02
ezüst tag

Hozzászólás 
PC - PC között küldhetsz "MMS"-t :))) Leglábbis asszem van file küldés meg minden izé, bár még nem tanulmányoztam ki a pc klienst.

Jah 20 perc nekem is megvolt.. Viszont ugyanakkor telről pc kliense meg fél mp. Fordítva megint csak 20 perc..

Jacko írta:
ja nekem is működik! :)

mms-t nem lehet küldeni ;)

:D

túlterhelés: ma este már 20perceket késett nekem.....

vas. jan. 09, 2005 23:37
arany tag

Hozzászólás 
ja nekem is mûködik! :)

mms-t nem lehet küldeni ;)

:D

túlterhelés: ma este már 20perceket késett nekem.....

vas. jan. 09, 2005 23:19
ezüst tag

Hozzászólás 
..én továbbra is a túlterheltséget teszem felelőssé.
Elküldöd az sms-eket jó sorrendben, de ugyebár darabolva lesz, és több üziként kapja meg a központ, vagy ő küldi már több üziként tovább. És mivel túlterhelt a redszer, lehet sorban állnak az sms-ek elküldésre várva, és akár ott már rossz sorrendben mehetnek tovább.. Persze csak találgatok, de én csak ezt tudom elképzelni.

vas. jan. 09, 2005 16:59
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
gyasza írta:
Sztem időszaktól függ, hogy milyen sorrendbe kapod meg őket. Ha nagyon terhelt a rendszer, akkor ****, egyébként jó a sorrend.

De könyörgöm! A telefon időrendi sorrendben küldte el a központba a megírt SMS-t, nem össze-vissza. Akkor ahogy a rendszer megkapta az SMS-eket, olyan sorrendbe küldje is ki. Túlterheltség alatt én azt értem, hogy pár 10 másodpercnek kell eltelnie, amíg kiküldi az smsket. Nem azt, hogy felkavarja a sorrendet!

...akkor már csak azt írd le, hogy mivel indoklod az sms-ek nem sorrendbeli megkapását???!!! Pl először a 2/2 jön meg, aztán rá fél percre meg az 1/2 is..

vas. jan. 09, 2005 16:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
gyasza írta:
Sztem időszaktól függ, hogy milyen sorrendbe kapod meg őket. Ha nagyon terhelt a rendszer, akkor ****, egyébként jó a sorrend.

De könyörgöm! A telefon időrendi sorrendben küldte el a központba a megírt SMS-t, nem össze-vissza. Akkor ahogy a rendszer megkapta az SMS-eket, olyan sorrendbe küldje is ki. Túlterheltség alatt én azt értem, hogy pár 10 másodpercnek kell eltelnie, amíg kiküldi az smsket. Nem azt, hogy felkavarja a sorrendet!

vas. jan. 09, 2005 14:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
gyasza írta:
Nah új érdekesség.. Ha valaki 12 óra múlva nem lesz elérhető, és akkor írok neki egy sms-t, akkor kap egy sms-t, hogy xy küldött neki, de azt nem írja hogy mit. Jelentkezzen be így és úgy, azt sanyi.. Bejelnetkeztem azon a telón, az egész család megkapta hogy az a tel elérhető.... de végül az sms-t amit küldtem neki, azt nem kapta meg..

Ez nem új érdekesség. Ez eddig is így volt. Amúgy ilyenkor a KUZ szót kell elküldeni.

Ők akkor is kapnak egy SMS-t, ha Te SMS-ezni szoktál, aztán egyszer csak belépsz a PC-klienssel. Aztán ha kilépsz a PC-kliensből, s neked küld valaki smst, akkor annyit kapsz, hogy jött xy-tól egy üzenet, ha bejelentkezel, akkor megtudod, mit küdltek. Ha ezután bejelentkezel (ez kétféleképpen történhet: elküldöd a BE szót, vagy nekiállsz írni valakinek egy üzenetet), ők megint kapnak egy smst, hogy bejeletnkeztél.

Az kikapcsolható, hogy ne kapj arról smst, hogy ki mikor jelentkezett be, és az is kikapcsolható, hogy ne kapj arról smst, ha te nem vagy bejelentkezve, akkor értesítsenek arról, hogy jött egy üzeneted. Az van elszúrva, hogy amikor bejelentkezel, nem küldik ki automatikusan az üzeneteidet.

vas. jan. 09, 2005 13:56
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Arra kapott már valaki értelmes választ, miért nem képes a feldarabolt hosszú SMS időrendben történő elküldésére, illetve miért nem képes a rendszer hosszú SMS küldésre?

Ezzel kapcsolatban azt figyeltem meg, hogyha hosszú sms-t írsz, akkor azt 160 karakternél már 1/2 , 2/2 sms-ben küldi, ugyebár mert az elején nick(hu) stb beleszámít. Ha viszont a telefon szerint pl 320 karaktert írsz, akkor azt már 3 részben kéne elküldenie, de azt is 1/2 2/2-ben küldi, aztán kis idő múlva érkezik a 3. része az sms-nek ami már teljesen különálló.

vas. jan. 09, 2005 13:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Nah új érdekesség.. Ha valaki 12 óra múlva nem lesz elérhető, és akkor írok neki egy sms-t, akkor kap egy sms-t, hogy xy küldött neki, de azt nem írja hogy mit. Jelentkezzen be így és úgy, azt sanyi.. Bejelnetkeztem azon a telón, az egész család megkapta hogy az a tel elérhető.... de végül az sms-t amit küldtem neki, azt nem kapta meg..

vas. jan. 09, 2005 13:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Arra kapott már valaki értelmes választ, miért nem képes a feldarabolt hosszú SMS időrendben történő elküldésére, illetve miért nem képes a rendszer hosszú SMS küldésre?

vas. jan. 09, 2005 13:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Csak az az sms a fizetős, amit te mint üzenetként másnak elküldesz.

vas. jan. 09, 2005 12:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Használat Magyarországon 2005.01.31-ig 2005.02.01-től

Regisztráció, Kapcsolatok kezelése és a beállítások módosítása ingyenes ingyenes

Szerintetek ez magában foglalja azt, hogy február 1-től pl 12 óra elteltével ha nem leszek elérhető, és küldök egy BE-t az 1730-ra, akkor az ingyen marad?? Vagy 5 FT/bejelentkezés?

vas. jan. 09, 2005 12:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Nah, nekem ma reggelre már műxik. Úgy látszik a friss simkártya vásárlása után, meg számhordozás után legalább 2-3 napnak el kell telnie hogy menjen. Lényeg hogy ma reggelre már műxik. Sztem neked is fog 1-2 napon belül.

Jacko írta:
hello!

Nekem is gyanez a hiba lépett fel: én megkapom az sms-t de küldeni nem tudok... ugyanaz 1óra beszélgetés,üzik elolvasása,15nap stb...

ugyanazon napon lettem vodafone-os, mert átvittem a számom...

(amire kitalálnak valamit már 5ft lesz.... na mind1, nem értenek hozzá...)

vas. jan. 09, 2005 11:57
arany tag

Hozzászólás 
hello!

Nekem is gyanez a hiba lépett fel: én megkapom az sms-t de küldeni nem tudok... ugyanaz 1óra beszélgetés,üzik elolvasása,15nap stb...

ugyanazon napon lettem vodafone-os, mert átvittem a számom...

(amire kitalálnak valamit már 5ft lesz.... na mind1, nem értenek hozzá...)

vas. jan. 09, 2005 1:23
ezüst tag

Hozzászólás 
..jah egyébként még előtte azt is látták, mert megnézték az sms-eimet, hogy a küldött sms-ek elmennek a központjukba, onnan továbbításra kerülnek... de a cél telefon mégsem kapja meg az üzit.. Hát ez van..

szomb. jan. 08, 2005 18:50
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
gyasza írta:
Hi!

Egy problem lépett fel. Barátnőm megkapja amit küldök, én nem amit ő.. Felhívtam 1270et, nem értik h miért nem megy, 15 napig kivizsgálják meg minden.

Viszont én még előtte törölni akarom a regisztrációt bnőm telefonján. Itt a fórumban azt találtam, hogy XMESS küldése 1270 -re, erre kiírta, hogy a MIM ki van kapcsolva. Elküldtem 1730-ra, is, ismeretlen parancs.. Voda kódok között nem találom hogy kell törölni.. Hogy kell??
Köszi!

Gyusza

Egy haverom öccse tegnap vett vitamax simet. Aktiválták a messengert, egymást felvették a listájukra. Ő tud neki küldeni, megkapja, az öccse amit küld neki, nem kapja meg.

XMESS egy kitalált kód. Nem létezik.

Már jó 1 órát cseverésztem 1270-ékkel, de semmi előrelépés. Állítólag 2 nap kell amíg az új simen a szolgáltatások aktívak lehetnek.. az én esetemben ez a 2 nap már letelt, bár a regelés, még előtte történt.. Lehet azért nem megy.. 1270-ék is az Xmess-t mondják... de az eredmény negatív. Srác azt látja hogy nem is vagyok aktív az msn-ben, de attól függően továbbra is tudok a telre sms-t küldeni, csak válasz nem megy... Se a törlés nem megy, se nem műxik normálisan.. szuper..:(

szomb. jan. 08, 2005 18:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
gyasza írta:
Hi!

Egy problem lépett fel. Barátnőm megkapja amit küldök, én nem amit ő.. Felhívtam 1270et, nem értik h miért nem megy, 15 napig kivizsgálják meg minden.

Viszont én még előtte törölni akarom a regisztrációt bnőm telefonján. Itt a fórumban azt találtam, hogy XMESS küldése 1270 -re, erre kiírta, hogy a MIM ki van kapcsolva. Elküldtem 1730-ra, is, ismeretlen parancs.. Voda kódok között nem találom hogy kell törölni.. Hogy kell??
Köszi!

Gyusza

Egy haverom öccse tegnap vett vitamax simet. Aktiválták a messengert, egymást felvették a listájukra. Ő tud neki küldeni, megkapja, az öccse amit küld neki, nem kapja meg.

XMESS egy kitalált kód. Nem létezik.

szomb. jan. 08, 2005 18:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Köszi!

Gyusza

szomb. jan. 08, 2005 18:04
ezüst tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Mondjuk ebbe a topikba elég sokminden lelett már írva, linkek beidézve, csak OLVASNI kellene.

Nemtom ezt nekem irtad-e, de VÉGIG olvastam a topicot.. Lehet volt ilyen irva, amit legutobb kérdeztem, de sajna nem emlékezhetek mindenre, ezért merem megkérdezni. Szerencsére azért van aki segít:)

csüt. jan. 06, 2005 22:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mondjuk ebbe a topikba elég sokminden lelett már írva, linkek beidézve, csak OLVASNI kellene.

csüt. jan. 06, 2005 19:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi!

Szóval a "krix.krax"-ot :) Átnevezem az általad írt módon, és az üziket úgy írom, hogy U általam_átnevezett_nick és üzi Akkor értem köszi :)

Egyenlőre uccsó kérdés: Mi van ha az 5 telített számból egyiket ki akarom törölni, és mást akarok betenni. Úgy lehet, hogy a bizonyos kóddal törlöm azt a bizonyos teszámot, tegyük fel 1733 felszabadul. Ha egy új nevet akarok felvenni, az automatikusan elfoglalja az 1733-at? Vagy valamit még **** kell vele, hogy oda kerüljön.
Mondom ez akkor, ha már foglalt nálam 1731-1735 és közülük kitörlök egyet.

KöszI!

Gyusza

csüt. jan. 06, 2005 19:44
arany tag

Hozzászólás 
Sajnos a céges hálón le vannak tiltva az exe file-ok letöltései. Lenne olyan kedves valaki és elküldené a pc-s messengert a ccc@vipmail.hu címre?
Előre is nagyon köszi!

csüt. jan. 06, 2005 17:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi!

Még valami: Ha megvan az 5 célszemély, akik megkapták a 1731-35 ös számokat, és még szeretnék pár emberkével sms-ezni, és elküldöm nekik a HAD telszámot és ők is nekem, akkor ők hova kerülnek? Az 5 szám közül valahova, vagy nekik csak az 1730 ra tudok írni U nick módon? És ilyenkor a kirx krax nickjüket kell beírni, vagy a rendeset, amit adtak maguknak?

csüt. jan. 06, 2005 14:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi!

Még valami: Ha megvan az 5 célszemély, akik megkapták a 1731-35 ös számokat, és még szeretnék pár emberkével sms-ezni, és elküldöm nekik a HAD telszámot és ők is nekem, akkor ők hova kerülnek? Az 5 szám közül valahova, vagy nekik csak az 1730 ra tudok írni U nick módon? És ilyenkor a kirx krax nickjüket kell beírni, vagy a rendeset, amit adtak maguknak?

csüt. jan. 06, 2005 14:10
platina tag

Hozzászólás 
gyasza írta:
...de mikor kell hasznalni a kikuldott krix-krax-os jelszot es felh. nevet, ha csak sms-ben akarom ezt az egeszet hasznalni?...

Szerintem sms-ben nincs rá szükség, csak ha a PC-s klienssel is be akarsz lépni.

szer. jan. 05, 2005 11:37
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

En is sikeresen csatlakoztam a messengeresek taborahoz. Sikerult a regeles, haverok felvetele, mennek az sms-eke ide oda tokeletesen, de mikor kell hasznalni a kikuldott krix-krax-os jelszot es felh. nevet, ha csak sms-ben akarom ezt az egeszet hasznalni?

Gyusza

szer. jan. 05, 2005 11:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

130 környékén. +/- 10. 8) Még nem számoltam meg, de majd este letesztelem.

kedd jan. 04, 2005 12:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Valóban. "nick(.hu) üzenete:" ennyi lejön a 160-ból.

kedd jan. 04, 2005 9:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
jaja. dugulás van. de majd ha 5ft lesz tuti nem dugul majd... bár... az 5ft is jo ár de mégse ingyé.
de pl ha irok 160karaktert mint egy rendes smst akkor már 2smsben küldi el a cimzettnek és igy már 10ft.
:?

kedd jan. 04, 2005 8:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
zoli62 írta:
Ki mire használja? Most még tesztidőszak van... 24-én eléggé bedugult. Amúgy elég jó a szoftver. Volt egy érdekesség. Ismerősömet elsőnek vettem fel a feltelepített PC kliensen. Aztán mindig meglapta az SMS-eimet, ő meg hagyományos SMS-ben válaszolt, és nem is volt beregisztrálva. Azaz ezem keresztül mintegy én regisztráltam. január 31-ig ingyen küldhető SMS, utána darabonként 5 Ft-ért. Részletek a Vodafone oldalon.

az ismerősöd hagyományos SMS-ben válaszolt? az nem annyira ingyenes...

Azt nem is mondtam, hogy neki ingyenes lenne. :)

kedd jan. 04, 2005 2:22
arany tag

Hozzászólás 
jaja. dugulás van. de majd ha 5ft lesz tuti nem dugul majd... bár... az 5ft is jo ár de mégse ingyé.
de pl ha irok 160karaktert mint egy rendes smst akkor már 2smsben küldi el a cimzettnek és igy már 10ft.
:?

hétf. jan. 03, 2005 23:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bibby írta:
Ma este és tegnap este is némi akadást tapasztalok...igen lassan közvetíti az sms-eket.

A két részes sms-ek meg felcserélődnek.

hétf. jan. 03, 2005 21:20
platina tag

Hozzászólás 
Ma este és tegnap este is némi akadást tapasztalok...igen lassan közvetíti az sms-eket.

hétf. jan. 03, 2005 21:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ki mire használja? Most még tesztidőszak van... 24-én eléggé bedugult. Amúgy elég jó a szoftver. Volt egy érdekesség. Ismerősömet elsőnek vettem fel a feltelepített PC kliensen. Aztán mindig meglapta az SMS-eimet, ő meg hagyományos SMS-ben válaszolt, és nem is volt beregisztrálva. Azaz ezem keresztül mintegy én regisztráltam. január 31-ig ingyen küldhető SMS, utána darabonként 5 Ft-ért. Részletek a Vodafone oldalon.

hétf. jan. 03, 2005 0:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sikerült megoldani, hogy fel legyen cserélve 2 ember. Nagyon egyszerű: mindkét illetőt törlöd, így: "tor nick1" a másiknál szintúgy: "tor nick2". Majd akit az első helyre akartál tenni: "had telszám_körzetszámmal_kezdve nick2", akit pedig a 2.-ra, "had telszám_körzetszámmal_kezdve nick1". Ellenőrzésként megtudhatod a "le" elküldésével, feltéve, ha a 2 illető közül legalább az egyik elérhető, mert csak akkor jelenik meg a listán. A szép az egészben, hogy erről a két fél nem szerez tudomást :-).

pén. dec. 31, 2004 12:03
arany tag

Hozzászólás 
hm, na ez...
alapból a sony ericsson k500i-ben is ugye van messenger, az üzenetek menüpont alatt "barátok", ahova messengeres ismerősöket rajhat az ember. na ezt pl a "lebutított" vodás f500i-ben nem találhatják meg. talán pont ezért?!

szer. dec. 29, 2004 21:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
djsms írta:
Tud valaki olyan programot, ami leszedi az emaileket és beállítható módon elküldi a tárgyat meg a szöveget egy, a gépre csatlakoztatott mobil (pl S45) segítségével sms-ben?
Ha már a voda nem képes értelmes mail értesítőt küldeni megoldanám magamnak ;)

nokiára meg tudod csinálni egyszerűbben (VB activex controllal), talán tudok is segíteni benne (persze már csak jövőre)

rendicsek, januárban visszatérünk rá!

szer. dec. 29, 2004 17:23
arany tag

Hozzászólás 
Ügyfélszolgálat szerint a sorrend nem változtatható!

szer. dec. 29, 2004 10:10
arany tag

Hozzászólás 
rajott mar valaki hogy a sorrendet hogy lehet valtoztatni???

kedd dec. 28, 2004 20:55
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:

szerintem az 5 ember bőven elég... (1 barátnő, 4 haver :) )

4 barátnő egy haver?

szerintem.... 8)

kedd dec. 28, 2004 20:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
szerintem az 5 ember bőven elég... (1 barátnő, 4 haver :) )

Plusz az ismeretlenek, akik felvettek a listájukba és kapod mindig az SMS-t, hogy XY ismeretlen emberke mikor lépett be. 8)

kedd dec. 28, 2004 12:16
platina tag

Hozzászólás 
no meg eleg sok telefon van ami tamogat JAVAt de sajna nem tamogatja a teljesen altalanos TCP/IP kezelést csak a HTTPt. ezzel nagyon sok alkalmazas kilove, koztuk gondolom a messengeres alkalmazas is :(. a t610es/z600as tuti ilyen, az hogy az ujabb telok hogy allnak ilyen teren azt nem tudom..

kedd dec. 28, 2004 11:52
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 349 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő