Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 22:10

Hozzászólás a témához  [ 558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Következő
Nokia 6300 - az első ultra-vékony Nokia 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
mikike írta:
és akkor hogyan tesztek rá zenéket, vagy csináltok lejátszási listát?
Szerintem a 6300 NEM Walkmanmobil...

hétf. aug. 18, 2008 8:44
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
és akkor hogyan tesztek rá zenéket, vagy csináltok lejátszási listát?

vas. aug. 17, 2008 20:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
mikike írta:
a zenelejátszó, tényleg ilyan... gagyi?

Igen.

pén. aug. 15, 2008 17:31
arany tag

Hozzászólás 
öööö
nem tudom
egy d750-ről van szó, azt hiszem a sim-re mentem ott is az sms-eket, mint mindent, de hát én is tévedhetek...

másik kérdés
a zenelejátszó, tényleg ilyan... gagyi?
vagy csak én nem tudtam ezt sem beállítani
hiába másoltam könyvtárakba a zenéket, fogja, aztán név szerint kilistázza őket és játsza le sorba, akár csengőhang könyvtárban van, akár máshol

ti hogy csináljátok?

pén. aug. 15, 2008 15:23
arany tag

Hozzászólás sms
A SIM-en tárolt SMSek hogyan hozhatók elő? Beleraktam a másik telóból a kártyát, vannak rajta SMS-ek, de a 6300-n nem látom.
Miért?

csüt. aug. 14, 2008 19:17
Moderátor

Hozzászólás Re: sziasztok
abruzzi írta:
sziasztok, létezik valamilyen decibel mérő progi 6300ra?
a 5100ban amilyen volt, valami hasonló!

köszi!
Jól mondod.
5100-ban (és pl. a 6250-ben is) volt.

A 6300-ban/-hoz pedig nincs.

Egyébként is csak játéknak volt jó, semmi másra.

hétf. máj. 26, 2008 21:58
ezüst tag

Hozzászólás sziasztok
sziasztok, létezik valamilyen decibel mérő progi 6300ra?
a 5100ban amilyen volt, valami hasonló!

köszi!

hétf. máj. 26, 2008 15:44
Moderátor

Hozzászólás 
War10ck írta:
hency írta:
Hali! nem tudja valaki hogy a hangrögzítőbe ki lehet e kapcsolni a csipogó hangot hívás felvétel alatt? :lol:

home made modon nem... az sw-e lehet beleturkálni aki ért hozzá és a modositott sw-t meg visszatenni... alligha van bárki is az országban aki képes lenne megcsinálni.
512 bites kódolásnál SW-t turkálni???

Hiszen még a DCT-4-et sem tudta megtörni senki, pedig annak az első képviselője a 8310 volt úgy 7 éve.

Ami megy (plusz menük, beállítások müdosítása, egyebek) az a DCT3-as telefonok teljes hada.

Szóval maradjunk annyiban, hogy LEHETETLEN. BB5-nél még kiolvasni sem lehetséges a flash-tartalmat használhatóan, nemhogy módosítani és visszatölteni. Sem itthon, sem külföldön.

TALÁN egyetlen ember, Dejan Kaljevic a kivétel. De az nem jelent semmit, hiszen ő majdnem olyan, mintha maga a Nokia lenne...

csüt. máj. 22, 2008 12:03
vas-tag

Hozzászólás 
hency írta:
Hali! nem tudja valaki hogy a hangrögzítőbe ki lehet e kapcsolni a csipogó hangot hívás felvétel alatt? :lol:

home made modon nem... az sw-e lehet beleturkálni aki ért hozzá és a modositott sw-t meg visszatenni... alligha van bárki is az országban aki képes lenne megcsinálni.

csüt. máj. 22, 2008 11:45
Moderátor

Hozzászólás 
hency írta:
Szerintem nincs rá mód...

szer. máj. 21, 2008 23:20
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd máj. 20, 2008 15:15
vas-tag

Hozzászólás Memókari kérdés
Sziasztok
Azt szeretném megtudni hogy a Nokia 6300 Max mekkora memóriakarit tud kezelni????? (mekkora a max amit vehetek bele)
Köszi
Üdv: Tibi

vas. máj. 04, 2008 20:53
Moderátor

Hozzászólás Re: Akksi
chunlee írta:
Megsugnam, hogy a BL-5C (nokia 6230i) akksija 1020 mAh es siman belemegy a helyere. A tetejebol es az aljabol kell lefaragni.
Köszönjük a súgást, mi erre rá nem jöttünk volna. ;)

A te értelmezésedben a 'kicsit itt meg ott megfaragás' az a SIMÁN BELEMEGY kategória???

vas. ápr. 27, 2008 21:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
A "Pannon 3G" csak egy string, ami a teló softjában van.

Semmit nem jelent azon kívül, hogy Pannon.

vas. ápr. 27, 2008 9:08
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás Akksi
Megsugnam, hogy a BL-5C (nokia 6230i) akksija 1020 mAh es siman belemegy a helyere. A tetejebol es az aljabol kell lefaragni.

Amit en nem ertek, hogy nekem kiirja, hogy pannon 3g, pedig azt olvasom ez nem is 3gs telefon. Ez csak a lehetoseg, vagy ezt valahogy ki is lehet kapcsolni? Keveslem az egy nap toltottseget a fennti akksival. Bar folyamatosan hasznalom.

vas. ápr. 27, 2008 8:17
Moderátor

Hozzászólás 
Rosep írta:
Macika írta:
Rosep írta:
Megjelent a 6.01-es szoftver a telefonhoz!
Meg bizony, 2008. február 12-én.
Kb. 2 hete néztem, akkor még az 5.50-et adta csak ki a PC-ra.
OK, csak azt írtad, hogy megjelent.
Azt kellett volna, hogy hozzáférhető NSU-val is.
A gyári szervizek >2 hónapja ezt rakják már fel. Meg mi is...

vas. ápr. 13, 2008 18:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Rosep írta:
Kb. 2 hete néztem, akkor még az 5.50-et adta csak ki a PC-ra.

vas. ápr. 13, 2008 17:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Rosep írta:

vas. ápr. 13, 2008 13:25
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. ápr. 13, 2008 8:48
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálam jelentkezik ez a recsegős probléma. Megoldást nem tudok rá, bár nem is nagyon kerestem mert alig használom ezt a telefon (másodkészülék).

pén. ápr. 11, 2008 8:53
vas-tag

Hozzászólás 
Én segítséget szeretnék kérni az új 6300 telefonommal kapcsolatban (elnézést, ha már volt róla szó, de nem tudom az összes hozzászólást végignézni.) Tehát a problémám a következő: ha mobil számot hívok elsőre vagy másodikra recsegő kicsengést hallok. a kicsengés egyik hívásnál normál a következőnél recsegő, minden rndszer nélkül, ugyanakkor hívás közben már nem változik. Kivéve, ha kihangosítóra teszem, és utána visszaveszem, a rendes hang hallatszik.

Találkoztatok már ilyen problémával? Vab megoldás?

csüt. ápr. 10, 2008 19:46
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Lipi írta:
Próbálta már valaki, hogy egy 4 GB os kártyával hogyan boldogul a telefon? Tudom, hogy a Nokia szerint max. 2 GB-ig kezeli a kártyákat de a PDA-m (Mio P550) esetében is ez a helyzet de simán, gond nélkül kezeli a 4 GB-os kártyát is. Ebből kiindulva gondoltam, hogy talán nem kérdezek olyan nagy butaságot. :)
Gyanítom, hogy ezek a határok úgy lettek megállapítva, hogy az épp AKKOR (mármint a készülék megtervezésekor, ami legalább fél-egy évvel korábban van, mint ahogy forgalomba kerül legelőször) kapható legnagyobbal letesztelték és leírták, hogy addig kezeli a kártyákat. Nagyobbal esetleg nem tudták kipróbálni, mert még nem volt végleges gyártmány belőle.
A később megjelent nagyobb kártyák lehetnek full kompatibilisek a korábbi kisebbekkel, működhetnek 100 %-osan, de ezt előre senki nem tudja megjósolni.

Köszönöm Macika!
Ki fogom próbálni és ha működik akkor beruházok egyre.

hétf. márc. 31, 2008 0:32
vas-tag

Hozzászólás Nokia 6300 3gp
Nincs valakinek magyarázata arra hogy miért késik a kép a 3gp filmeknél?
Már frissítettem a szoftverét is a telónak:(A kódolással lehet baj?Rossz a kodoló program?Barátnőm 3110-es telefonja akadások nélkül vitte a videót(átraktam a memokarit az övébe hogy esetleg nem a 3gp fájlal van- e gond igaz az övén a felbontás nem volt olyan szép)
Gondoltam esetleg a lejátszás képminőségén lehetne változtatni, de erre sajnos nincs lehetőség.
Próbáltam más 3gps filmeket ue. volt a gond mindegyiknél:(
Szóval help nekem emberek?

vas. márc. 30, 2008 18:14
Moderátor

Hozzászólás 
Lipi írta:
Próbálta már valaki, hogy egy 4 GB os kártyával hogyan boldogul a telefon? Tudom, hogy a Nokia szerint max. 2 GB-ig kezeli a kártyákat de a PDA-m (Mio P550) esetében is ez a helyzet de simán, gond nélkül kezeli a 4 GB-os kártyát is. Ebből kiindulva gondoltam, hogy talán nem kérdezek olyan nagy butaságot. :)
Gyanítom, hogy ezek a határok úgy lettek megállapítva, hogy az épp AKKOR (mármint a készülék megtervezésekor, ami legalább fél-egy évvel korábban van, mint ahogy forgalomba kerül legelőször) kapható legnagyobbal letesztelték és leírták, hogy addig kezeli a kártyákat. Nagyobbal esetleg nem tudták kipróbálni, mert még nem volt végleges gyártmány belőle.
A később megjelent nagyobb kártyák lehetnek full kompatibilisek a korábbi kisebbekkel, működhetnek 100 %-osan, de ezt előre senki nem tudja megjósolni.

szomb. márc. 29, 2008 15:13
arany tag

Hozzászólás 

szomb. márc. 29, 2008 11:10
ezüst tag

Macika írta:
chabexka írta:
A minap bent voltam egy Nokia márkaboltan, kérdeztem h nincs-e nagyobb kapacitású akksi a 6300-asomhoz a jelenlegi 860mAh-helyett. Azt mondta hogy nincs, de át lehet alakítani egy nagyobb Nokia akksit kis faragással ha jól emléxem 1000- 1100mAh akksit modott, a tipusára nem emlékszem... VENNI ilyet nem lehet, ha már faragással működik (állítólag) a dolog? +1 nap sokat számítana használatban...
Bocs ha már volt...
A legnagyobb kapacitású Nokia akksi (ami belemegy a BL-4C helyére) 970 mAh. A hátlap a vastagságkülönbség miatt nem megy rá, gondolom amiatt kell faragni.
BIZTOS, hogy 110 mAh különbség megéri a garancia teljes beáldozását?

Ebben a méretben nagyobb kapacitású akkumulátor NEM LÉTEZIK!
Akárki akármit is mond és ír rá az akksira!

Ez közel sem egy napot jelent, jó esetben is csak 6-8 órát.

Hmm... Akkor nincs más hátra, mint várni... Amúgy a hátlap rámegy a nagyobb akksira, csak a tartóperem alá nem fér be ott szokták faragni (uppsz, megcsúszott a bicska, 8000 Ft)... szóval igazad lehet.

hétf. márc. 24, 2008 22:10
Moderátor

chabexka írta:
A minap bent voltam egy Nokia márkaboltan, kérdeztem h nincs-e nagyobb kapacitású akksi a 6300-asomhoz a jelenlegi 860mAh-helyett. Azt mondta hogy nincs, de át lehet alakítani egy nagyobb Nokia akksit kis faragással ha jól emléxem 1000- 1100mAh akksit modott, a tipusára nem emlékszem... VENNI ilyet nem lehet, ha már faragással működik (állítólag) a dolog? +1 nap sokat számítana használatban...
Bocs ha már volt...
A legnagyobb kapacitású Nokia akksi (ami belemegy a BL-4C helyére) 970 mAh. A hátlap a vastagságkülönbség miatt nem megy rá, gondolom amiatt kell faragni.
BIZTOS, hogy 110 mAh különbség megéri a garancia teljes beáldozását?

Ebben a méretben nagyobb kapacitású akkumulátor NEM LÉTEZIK!
Akárki akármit is mond és ír rá az akksira!

Ez közel sem egy napot jelent, jó esetben is csak 6-8 órát.

hétf. márc. 24, 2008 21:49
ezüst tag

Hozzászólás Akksi
Bocs ha már volt...

hétf. márc. 24, 2008 21:24
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
simico írta:
Nálam 1 óra maxot mutat a felvevő függetlenül a rögzítés helyétől (telefon vagy memóriakártya). AMR-be rögzít.
Igen, az újabb S40-eseknél ennyi a max.
De ha kártyára veszed, akkor akárhány ilyen 60 perces felvétel lehet, amíg be nem telik a kártya.
AMR-be rögzít, agyontömörítve, de még élvezhető minőségben (természetesen beszédre optimalizált az AMR, tehát zenét senki ne akarjon felvenni vele).

Ez jól hangzik. Szeretem a K750-t is nagyon, de valami miatt nagyon rossza a felvétel minosége (mint ahogy a K610i-nél is). Továbbá az a gondom, hogy nagyon élesen adja vissza a hangokat, így vagy nagyon le kell halkítanom a telót vagy távolabb tartani a fülemtol. A 6300 kiegyensúlyozottabbnak tunik.

hétf. márc. 17, 2008 17:57
vas-tag

Hozzászólás 
:roll:
Hello!
Nekem van egy 6300-om 4 napja vettem és az a problémája hogy nem tudja beállítani a témákat kapcsolgattam a témákat és amikor a Nokia.nth állítottam be nem tudtam utána a többit mert azt írta ki hogy a téma sérült majd azt javasolták többen is hogy csináljak rajta frissítést de nem oldotta meg a problémát közbe még angol is lett de arra már rájöttem hogy lehetne megoldani.
Ha valakinek volt hasonló problémája vagy tudja hogy kéne megoldani az segíthetne.
A segítséget előre is köszönöm !
:( :( :cry:

vas. márc. 16, 2008 21:41
Moderátor

Hozzászólás 
simico írta:
Nálam 1 óra maxot mutat a felvevő függetlenül a rögzítés helyétől (telefon vagy memóriakártya). AMR-be rögzít.
Igen, az újabb S40-eseknél ennyi a max.
De ha kártyára veszed, akkor akárhány ilyen 60 perces felvétel lehet, amíg be nem telik a kártya.
AMR-be rögzít, agyontömörítve, de még élvezhető minőségben (természetesen beszédre optimalizált az AMR, tehát zenét senki ne akarjon felvenni vele).

vas. márc. 16, 2008 2:37
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. márc. 15, 2008 20:15
platina tag

Hozzászólás 
phonefreak írta:
1. Beszélgetés közben mennyi időt enged felvenni (1perc, 3 perc, a memória erejéig)? Milyen a felvétel minősége?

2. A kihangosítója mennyire OK? Szépen, tisztán hallani mindent, vagy olyan gyatra mint pl. a K610i és K750i modelleknél?

Nem tudja senki?

szomb. márc. 15, 2008 7:31
ezüst tag

Hozzászólás Re: névjegyzék
Köszi, erre nem is gondoltam... Vonakodva, de az Outlook-kal megcsináltam. Bejött amitől féltem :-(
A PC suite-tal hogyan lehet editálni a telefonkönyvet? Kertész leszek fát nevelek- gyomlálom a **** bejegyzéseket...
Van a PC suite-nál jobb progi a Nokiák kezelésére? ( A SE- nál a fentebb említett prg teljesen jó volt...)

szomb. márc. 08, 2008 13:01
gyémánt tag

chabexka írta:
Sziasztok,

Hosszú idő után most ismét Nokiám van :-) Még megvan a SE550i-m is, az sem volt rossz - csak most szeretném a telefonkönyvemet áttenni a 6300-masra. Tudom lame kérdés, lehet hogy inkább pü-t nyomjatok, de mi ennek a legegyszerűbb módja? 1-1ben megoldható h ne kézzel kelljen végigmolyolnom? Köszi!

A legegyszerűbb az egész telefonkönyvet bt-n átküldeni lenne, de a ratyi nokiják még mindig nem tudnak egynél több kontaktot küldeni/fogadni.
Ha nem akarod outlook-kal szinkronizálni, akkor szinkronizált a "windows address book"-kal, az nem piszkál bele az adatokba. A P990i-mről így toltam át a telefonkönyvet a 6300-ra.

szomb. márc. 08, 2008 9:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
phonefreak írta:
2. A kihangosítója mennyire OK? Szépen, tisztán hallani mindent, vagy olyan gyatra mint pl. a K610i és K750i modelleknél?

Szvsz ratyi, bár én a sima (nem kihangosított) hangminőséggel sem vagyok megelégedve.

szomb. márc. 08, 2008 9:07
ezüst tag

Dannyboy írta:
chabexka írta:
Sziasztok,

Hosszú idő után most ismét Nokiám van :-) Még megvan a SE550i-m is, az sem volt rossz - csak most szeretném a telefonkönyvemet áttenni a 6300-masra. Tudom lame kérdés, lehet hogy inkább pü-t nyomjatok, de mi ennek a legegyszerűbb módja? 1-1ben megoldható h ne kézzel kelljen végigmolyolnom? Köszi!

Legegyszerűbb, ha először az 550-et szinkronizálod az outlookkal (megfelelő pc suite programmal) és utána ráteszed a 6300-át és azt is pc suite-on keresztül szinkronizálod. Így nagy eséllyel 1 névjegyed sem fog eltűnni és nem vesz többet igénybe 15 percnél a művelet.

Hja, köszi, ettől féltem... Az Outlook teledobálja minden xarral a telefonkönyvemet, aztán meg kézzel gyomlálhatok... dehát ez van... Régen lehetett pl Excel-ből importálni, ez mostmár nem megy? Akkor csak azt tolja be amit én akarok.

szomb. márc. 08, 2008 8:42
gyémánt tag

chabexka írta:
Sziasztok,

Legegyszerűbb, ha először az 550-et szinkronizálod az outlookkal (megfelelő pc suite programmal) és utána ráteszed a 6300-át és azt is pc suite-on keresztül szinkronizálod. Így nagy eséllyel 1 névjegyed sem fog eltűnni és nem vesz többet igénybe 15 percnél a művelet.

szomb. márc. 08, 2008 8:24
ezüst tag

Hozzászólás névjegyzék
Sziasztok,

pén. márc. 07, 2008 20:56
platina tag

Hozzászólás 
1. Beszélgetés közben mennyi időt enged felvenni (1perc, 3 perc, a memória erejéig)? Milyen a felvétel minősége?

pén. márc. 07, 2008 11:33
ezüst tag

Hozzászólás 
phonefreak írta:
Figyelj arra, hogy

1. tényleg 6300 legyen
2. ne legyen tele kopásokkal
3. a kijelző ne legyen kilőve
4. kocsival nem mentek-e át rajta legalább 3-szor
5. nem használták fogmosásra
6. nem használták teniszütőnek

Ezek után megveheteted 20-ért.

féretéve a viccet,a 20 ezer gyanúsan alacsony ár érte még használtan is....én nem venném meg,már elvből sem mondjuk mivel hogy használt..Ezeknél a telefonoknál nagyon sok a hibalehetőség,egy kipróbálásnál nem derükl ki semmi szinte a készülékről :cry:

vas. feb. 10, 2008 21:19
Moderátor

Hozzászólás 
sziszi60 írta:
Sziasztok
valaki most kínál nekem 6300-as telefont 20e pénzért, érdemes megvenni, mire figyeljek ha itt lesz nálam kipróbálásra?
Számomra erőteljesen furcsa 20e Ft-ért egy TISZTA 6300 beszerezhetősége.

Figyelj arra, hogy meg legyen MINDEN tartozéka, doboza, eredeti töltője (ha papírok is vannak a beszerzéséről, akkor az még plusz haba a tortán).

Az ár maga vagy lopott és/vagy tiltott telóra utal.
Vagy anyagilag nagyon megszorult emberre.
Esetleg leharcolt készülékre.

vas. feb. 10, 2008 15:07
platina tag

Hozzászólás 
Figyelj arra, hogy

1. tényleg 6300 legyen
2. ne legyen tele kopásokkal
3. a kijelző ne legyen kilőve
4. kocsival nem mentek-e át rajta legalább 3-szor
5. nem használták fogmosásra
6. nem használták teniszütőnek

Ezek után megveheteted 20-ért.

vas. feb. 10, 2008 8:51
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok
valaki most kínál nekem 6300-as telefont 20e pénzért, érdemes megvenni, mire figyeljek ha itt lesz nálam kipróbálásra?

vas. feb. 10, 2008 6:57
ezüst tag

Hozzászólás Re: mikro SD
siofok00 írta:
tonigep írta:
Sziasztok!
Mi van akkor ha nem eredeti nokia mikro SD kártyát teszek a 6300 mobilba. lesz így valami baja a telefonnak?

Igen, ki fog gyulladni a telefon...

:) :D :) :D :)

Nekem kingston van benn,már háromszor kigyulladt a telefon,leégett mindkét fülem,és a hajam is..NE PRÓBÁLKOZZ MÁS minroSD KÁRTYÁVAL :lol: :lol: :lol:

csüt. feb. 07, 2008 23:55
ezüst tag

Hozzászólás Re: frissités
Macika írta:
Ne haragudj, lassan 15 éve létezik Magyarországon Nokia telefon. Ebből talán szűk 1 éve van lehetőség otthon frissíteni a szoftvert.

Korábban be kellett vinni a szakszervizbe és fél óra alatt megvoltak vele. A garancia érvényes, tehát ingyen is van.

Aki meg nem hajlandó kifizetni az itthon garanciális telefon árát, az tudja be a magánszervizeknél kifizetett 2-3e Ft-okat (szoftfrissítésenként) az árkülönbség/olcsóbbság okának.

Ennyi!
A hibát kijavították újra műkszik a szoftverfrissítés!
:lol:
Ennyi.........

csüt. feb. 07, 2008 23:50
arany tag

Hozzászólás Re: mikro SD
tonigep írta:
Sziasztok!
Mi van akkor ha nem eredeti nokia mikro SD kártyát teszek a 6300 mobilba. lesz így valami baja a telefonnak?

Igen, ki fog gyulladni a telefon...

:) :D :) :D :)

csüt. feb. 07, 2008 13:50
ezüst tag

Hozzászólás mikro SD
Sziasztok!

csüt. feb. 07, 2008 11:39
Moderátor

hency írta:
Macika írta:
hency írta:
Hali! Nekem is ugyanez a gondom,nemtudni valamit hogy mikkortól lehet újra frissíteni? :?:
Nem írták, hogy terveznék visszatenni az NSU-zható modellek közé. Szerintem HW-s módosítás IS kellene hozzá...

Szerintem a mostantól gyártott telók lesznek frissíthetők. Ezt IMEI-ből fogja tudni az NSU...

Hát ha ez így lesz akkor nem valami frankó!Aki idáig ilyen telefonnal rendelkezik, az mostantól nemfog tudni kijavítani egy esetleges szoftverhibát a készüléken egy frissítéssel vagy újratelepítéssel?
Hát ez elég gáz.. :shock: :shock: :shock:
Ne haragudj, lassan 15 éve létezik Magyarországon Nokia telefon. Ebből talán szűk 1 éve van lehetőség otthon frissíteni a szoftvert.

Korábban be kellett vinni a szakszervizbe és fél óra alatt megvoltak vele. A garancia érvényes, tehát ingyen is van.

Aki meg nem hajlandó kifizetni az itthon garanciális telefon árát, az tudja be a magánszervizeknél kifizetett 2-3e Ft-okat (szoftfrissítésenként) az árkülönbség/olcsóbbság okának.

Ennyi!

hétf. feb. 04, 2008 20:18
ezüst tag

Macika írta:
hency írta:
Hali! Nekem is ugyanez a gondom,nemtudni valamit hogy mikkortól lehet újra frissíteni? :?:
Nem írták, hogy terveznék visszatenni az NSU-zható modellek közé. Szerintem HW-s módosítás IS kellene hozzá...

Szerintem a mostantól gyártott telók lesznek frissíthetők. Ezt IMEI-ből fogja tudni az NSU...

Hát ha ez így lesz akkor nem valami frankó!Aki idáig ilyen telefonnal rendelkezik, az mostantól nemfog tudni kijavítani egy esetleges szoftverhibát a készüléken egy frissítéssel vagy újratelepítéssel?
Hát ez elég gáz.. :shock: :shock: :shock:

hétf. feb. 04, 2008 19:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Következő