Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 18:00

Hozzászólás a témához  [ 8397 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 168  Következő
Siemens S55 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
tigris írta:
Kispósi írta:
Dabsol: Próbáld meg ezt: http://64.246.26.121/~gsmsoft/Siemens/fullflash/BLK/S55BLK.zip
Freia-val kell felrakni, remélem jó.

Izé, ez nem az, fel ne tedd... :!: :!: :!:

Hoppá. Akkor 1000 bocs! Kösz a korrigálást! Remélem még idöben volt. (amúgy akkor az micsoda?)

csüt. aug. 26, 2004 15:19
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
qw3r: Ezeknek nem kellene összeakadniuk.

igazad van! rosszul fogalmaztam. a ket patch kepei kozul par egyhelyen akar lenni.
elobb fent volt a clock-os + a transparent kepei. majd mikof felrakod a kepeket a info patch-hez akkor nehany szam a digitalis orabol hibasan jelenik meg.

szol a vklay is hogy nem az az adat van ott amit az info kep patch mond.

szoval pontositva ez az en problemam. :) igy tud valaki segiteni?

elore koszonom.

csüt. aug. 26, 2004 14:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
Dabsol: Próbáld meg ezt: http://64.246.26.121/~gsmsoft/Siemens/fullflash/BLK/S55BLK.zip

Izé, ez nem az, fel ne tedd... :!: :!: :!:

csüt. aug. 26, 2004 14:10
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 

qw3r: Ezeknek nem kellene összeakadniuk. Olvasd el ami a pecsben le van írva. Az infók azok a sorok melyek pontosvesszővel kezdődnek. Lehet hogy neked kell funkciót aktiválnod. Vagy olyasmi is lehet benne hogy ha neked nincs fent x pecs akkor egy sort ki kell szedned. Ez mind le van írva ha nincs akkor mennie kell simán is.

csüt. aug. 26, 2004 13:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:
Szép rizsa, folytatást kérünk :)

Szóval ez a c55-ös blk file nem jött be. Ma bekapcsolatam a telefont , netmonitorban néztem hogy fogy százalékosan. 5 mp-ként csökkent 1%kal, pár perc múlva le is merült. Még mindig kérnék s55 aksi filet.

Tul.képp mit is csináltál avval a szerencsétlen telefonnal :?:
Ha van FUBUd, akkor csak az eeprom részt ird vissza, ha nincs ígyjártál. A baj az, hogy ha félig lemerült akksira egy olyan FUBUt töltöttél vissza, amit teljesen teli akksival csináltak...ugye... :lol:

csüt. aug. 26, 2004 13:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Kicsiket bagyon huje vagyok a peccsekhez es nem akarok belejuk nyulni ezert kernelek benneteket segitsetek ha tudtok!

Egyszerre szeretnem hasznalni a kovetkezo ket patchet:
egyik
"Net, Current, Temperature, Akku, Profiles, Vibra on the main screen v3"
"Extra small transparent pictures"
masik
"BIG Digital Clock when KeyLocked version 2 (without pictures of digits)"
"Pictures for BIG Digital Clock version A (tansparent)"
(ilyen neven hivjak oket a www.valeravi.tk oldalon)
de osszeakadnak. valaki meg tudna oldani hogy atpakolja mashova a kepeket, hogy
ne fedjek at egymast.

Elore is koszi!

csüt. aug. 26, 2004 13:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szép rizsa, folytatást kérünk :)

Szóval ez a c55-ös blk file nem jött be. Ma bekapcsolatam a telefont , netmonitorban néztem hogy fogy százalékosan. 5 mp-ként csökkent 1%kal, pár perc múlva le is merült. Még mindig kérnék s55 aksi filet.

csüt. aug. 26, 2004 12:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez igen! Köszönet érte, és jöhet a folytatás! :)

csüt. aug. 26, 2004 9:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Na akkor most úgy döntöttem rizsázok nektek... :)

Tehát az S55:
Elöszőr is a telefonban van memória, úgyanúgy mint a számítógépben. Ez jelen esetben pontosan 12 mbyte. Ezt hívjuk flash memóriának, és ezt buzeráljuk a sok okos programmal, ebben van eltárolva minden a telefon szoftverétől kezdve, a telefonkönyvig, a különböző beállításokig minden. Ez természetesen úgy van megoldva, hogy ez a 12 mbyte-nyi hely fel van osztva sok részre. A flashben minden bájtnak van egy címe, vagyis, hogy a memórián belül hol helyezkedik el. Vagyis a 12 mbyte 0x000000-0xBFFFFF tartományt vesz fel. Ez a flash fájlokra igaz, bonyolítja a helyzetet, hogy a telefonban ez a tartomány a 0x400000-0xFFFFFF helyen van, de ez nem annyira érdekes a programok ezt tudják. Ezt a 12 megás fájlt hívják FUBU-nak vagyis full backup fájlnak, pont azért, mert ebben minden benne van, ami egy adott telefonra igaz, ezért NEM SZABAD ész nélkül egy másik telefonra feltölteni egy más telefonból származó FUBUt, mert akkor a másik telefon beállításait is áthozzuk és az nekünk nagyon nem jó.:)
Milyen részekből áll a flash fájl?
000000-3FFFFF ; code
400000-40FFFF ; bootcore
410000-47FFFF ; code
480000-4BFFFF ; t9
4C0000-6BFFFF ; code
6C0000-7EFFFF ; flexmem FFS,EE_FS
7F0000-AFFFFF ; code
B00000-B6FFFF ; lang
B70000-BDFFFF ; code
BE0000-BFFFFF ; eeprom

Na ezeket nézzük részletesen:
code: ez a telefon szoftvere, vagyis maga a program. Amikor szoftvert cserélünk, akkor tulajdonképp ezeket a részeket cseréljük ki egy újra. A bootcore is még ide tartozik, de bővebben erről majd késöbb. Tehát ez a rész minden telefonban ugyanaz, vagyis ha van egy FUBUd és kivágod belőle ezeket a részeket majd rátöltöd egy másik telefonra, akkor tul.képp szoftvert frissitettél, cseréltél. Így tudsz természetesen visszafelé is frissiteni verziót.
t9, lang: értelemszerüen a t9 a t9, a lang meg a nyelvi rész. Amit tudni kell róla, hogy a t9 verziófüggetlen, vagyis ha van egy 16os FUBUd magyar t9el, és a telefonod 20as angol t9el, akkor ezt a részt pakold bele a telefonodba és kész, innentől kezdve lesz magyar t9ed. A nyelvről annyit kell tudni, hogy azt nem tudod pakolgatni, mert verziónként változik. Viszont ha van egy 20as magyar FUBUd, de a telefonod 20as angol, akkor ennek cseréjével máris magyarod lesz.
flexmem: ez a fájlrendszer és a telefonkönyv. Ennyi.
bootcore: tul.képp ez is program és ez az a része a programnak ami akkor indul el, amikor bekapcsolod a telefont, vagyis a telefon hardvere ezt inditja bekapcsoláskor. Ezért nagyon fontos, mert ha elb_szod, akkor lesz az, hogy a telefon meg se nyikkan, sőt még flashelni se fogod tudni...ezért rinyálnak a programok :) Amúgy a programok ezt a részt b_szogatják, hogy elérjék a telefon memóriáját, vagyis, hogy a telefon szerviz módban induljon. (bootcore bug, patched boot, stb...) Általában a szoft verziókban más a bootcore, tehát ha szoftot frissitesz ezt is kell frissiteni, különben lesz az, hogy a telefon felvillan és búg egyet. Ez a tipikus elindul a bootcore, de mivel rossz a szoftver, nem tudja inditani a telefont.
eeprom: na ez a legfontosabb rész. Itt van az IMEI számtól kezdve a függetlenítéshez szükséges információk , a hálozat és az akkumlátor információi. Ha ezt felülvágod egy másik telefon FUBUjával, akkor annak beláthatatlan következményei lesznek, és nem szívesen vennék ilyen telefont.:)
---
Tehát flashelni csak ésszel, és mielött bármit csinálnál, elötte készíts mentést, főleg a bootcore és az eeprom részről, a többi nem érdekes, mert pótolható. Elb_szni egy flashelést úgy lehet, hogy egy részt pl. rossz helyre flashelsz vissza, tehát felülvágsz valami mást vele.
Jó szórakozást...

csüt. aug. 26, 2004 9:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na rányomtam egy c35ös aksi paramétereit, most végre tölti. De jó lenne egy s55-ösé.

http://web5.mn-server6.de/Anleitungen/r ... attery.zip

Itt van egy, de nem tudja letölteni.

szer. aug. 25, 2004 21:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Már egy .blk file kellene s55-ről. Valaki lementi nekem a http://www.mobilmania.cz/hosting/siemen ... rytool.zip programmal?
e-mailem: dabsol@netposta.net
Ezzel az 1.3 as verzióval nekem jó lesz? :)

szer. aug. 25, 2004 20:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most az a gond hogy elállítódtak az értékek amik az aksihoz tartoztak. Szóval hiába van feltöltve az aksi a teló nem úgy látja. Vagy valami ilyesmi. Annyira én sem vágom, majd a nagyok megmondják pontosan ;)
Elvileg vissza lehet állítani de nem biztos hogy elsöre menni fog. Ezek az adatok (asszem) egy .blk file feltöltésével állíthatóak vissza.

Itt nézz szét: http://www.gsm-multifund.com - siemens - repair - Repair alle Siemens - Benötige Akkuwerte bei akkuproblemen

szer. aug. 25, 2004 19:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
... és akkor most? Süssem ki? :) Én nem hiszem hogy köze van a flesseléshez. Volt szervizben is, ott is cserélgették a szoftvereket, ha jól emlékszem mikor visszakaptam ott is eléggé fogyott az aksiból.

szer. aug. 25, 2004 18:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na ez volt a gond! Nem szabad csak fullra feltöltve flashelni. Pecselni lehet bármilyen akkuszinten de upgaradelni meg FUBU-t felrakni nem.

szer. aug. 25, 2004 17:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem töltöttem fel, félig volt. Még meg is jegyeztem hogy nem sokat merített. Aztán patcheltem egycsokorba 4et, utána lehúztam és telit jelzett.

szer. aug. 25, 2004 17:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
amikor 16-ról upgrade-eltél 20-ra fel volt töltve az aksi?

szer. aug. 25, 2004 16:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tuti valami van az akksival, mintha a telefon fullt jelezne, pedig már rég lemerült. Lehet ilyenkor valamit csinálni? Megnéztem másik gépen is hogy tudok-e patchelni, de ott is félbeszakadt és egyre hamarabb szakadt meg ahogy próbálgattam.

szer. aug. 25, 2004 16:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt nálam is mindig kérdezi. Én eddig mindig leokéztam és nekem nem volt semmi gondom vele. Ha a fubu jó akkor nem lehet gond. Ez csak egy biztonsági figyelmeztetés szerintem.

szer. aug. 25, 2004 15:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem merem elindítani a fubut, az elején kérdez valami bootcore felülírást. Arra nyomhatok igent?

szer. aug. 25, 2004 15:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na most ráraktam a töltőt, felvillant, megjelent a töltésikon, kikapcsolt. Bekapcsoltam töltővel és most megy sim kártya nélkül.

szer. aug. 25, 2004 15:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
A netmonitort nem tudom megnézni ha be sem tudom kapcsolni. C55-ből lett átrakva a sim, utolsó helyen elmentve az imeiből generált szám, de működött s55-ben is, igaz fél netmonitor volt. Pl ilyen hogy (s)exit állítás nem volt benne, csak a térerő adatait, meg gprs adatokat tudtam nézni.
Tegnap este ráraktam töltőre, pár perc után villant fel aztán kialudt megint. Reggel nem tudtam bekapcsolni.
A patcheket 16os szofverből upgradelt 20asra raktam.
Kivettem aksit többször is, sim kártya nélkül is próbáltam, nem működik.
Nekem is nf7es alaplap van, a patchek akadozva, de felmentek.
Az az érdekes hogy patchelésre reagál, el tudom indítani, de rövidebb hosszabb idő elteltével leáll a feltöltés.
Kell a patcheléshez aksi? Lehet hogy tönkrement az aksi?

szer. aug. 25, 2004 15:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet rosszul emlékszem... de nekem is volt vmi probléma még a "pecselések" kezdetén. Talán vmi kikapcsolás volt de mondom már nem vagyok biztos benne. De az tuti hogy ez a pipa volt a megoldás rá. Lehet nem mindenkinél jelentkezik ez a dolog.

Remélem vki tudja mire is jó az általam említett dolog.

szer. aug. 25, 2004 11:50
arany tag

Hozzászólás 
Kispósi: Nálam ilyen gond még nem jelentkezett, pedig nekem nincs kipipálva a (S)Exit.

szer. aug. 25, 2004 8:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dabsol: Nézd meg a netmonitorban (ha nincs akkor aktiváld) hogy a configuration-ben az (S)Exit ki van e pipálva. Ha nincs akkor pipáld ki. Asszem ez szokott hasonló problémát jelenteni.

kedd aug. 24, 2004 22:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:
Elkezdtem én is patchelni. Felraktam egy karakterkészletet meg kezdő, és vég animációt. Telefonálás közben kikapcsolt. Most meg pár mp után bekapcsolást követően kikapcsol. Ennyire súlyosan is érintheti a telefont egy patch?
Szokatlan jelenség. Nem volt hiba a kommunikációban? Megfelelő SW verzióra megfelelő patch-et töltöttél fel?

Dabsol írta:
Másik. Ez a flexmem növelés ugye kiszedi a T9-t is. Van olyan ami meghagyja a magyar T9 et legalább?
Olyan nincs. Viszont le van írva a topicban, hogy mit kell csinálni és visszatölteni, hogy legyen magyar T9 a flexmem bővítés után is.

Dabsol írta:
Harmadik. Mi volt annak a patchnek a neve ami elraktározta a hivások idejét nevét a gyökérbe?
http://www.bronz.hu/s55/patch/call_logger.vkp

kedd aug. 24, 2004 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most már be sem kapcsolódik. Kimerült volna az aksi? Mindig telit mutatott? A szervízkábel közben tölti is?

kedd aug. 24, 2004 21:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Whave írta:
midi/mmf csengohangok

http://www.bronz.hu/s55

kedd aug. 24, 2004 21:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elkezdtem én is patchelni. Felraktam egy karakterkészletet meg kezdő, és vég animációt. Telefonálás közben kikapcsolt. Most meg pár mp után bekapcsolást követően kikapcsol. Ennyire súlyosan is érintheti a telefont egy patch?
Másik. Ez a flexmem növelés ugye kiszedi a T9-t is. Van olyan ami meghagyja a magyar T9 et legalább?
Harmadik. Mi volt annak a patchnek a neve ami elraktározta a hivások idejét nevét a gyökérbe?

kedd aug. 24, 2004 21:22
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok, vettem ma egy ilyen telot, de sajna hianyzik belole a gyari prince of persia, amit elegge szerettem... valaki esetleg tud adni egy cimet, ahol fennvan? mas java jatekok (jobbak, foleg a szinese) is erdekelnek, meg midi/mmf csengohangok... atneztem par oldalt a topicban, de nem nagyon talaltam (ezeken az oldalakon legalabbis) ilyesmit, ezert is kerdezek :)

elore is koszi

kedd aug. 24, 2004 20:57
vas-tag

Hozzászólás 
Szeretnem megkerdezni a tanult patch-iro kollegakat, hogy megoldhato-e az alabbi modositas:
Eddig: * nyomasara lenemitja a telefont, vagy a hivasa elejen egyet csippan, es utana csak vibral.
Ezentul viszont nem csak egyet csippanna, hanem tobbet. Mondjuk masodpercenkent, amig hivjak a telefont.
En szemely szerint nagyon hianyolom, hogy nem lehet kulonbozo csengohangot beallitani a profilokhoz.
Elore is koszi!

kedd aug. 24, 2004 14:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csináltam FUBU-t 38400-on, 267 hibával ment végig másfél óra alatt,

hétf. aug. 23, 2004 21:17
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem inkább tedd fel a 20-as magyar szoftot.

hétf. aug. 23, 2004 20:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
A FUBU és a winswup 20as firmware az nem ugyanaz ugye? Ha felrakom 20as firmwaret még nem válik 20as 'fubu'-vá? :) Akkor 16os firmware-re rárakhatok 20-as FUBU-t? És úgy megmerjem kockáztatni ha 38400as sebességnél is hibázik memóriaolvasásnál? A full flash 0xC00000 -ig tart?

hétf. aug. 23, 2004 16:47
platina tag

Hozzászólás 
"Sajnos nem olyan egyszerű, mint úgy általában. Hosszú lenne elmagyarázni, úgyhogy inkább megcsináltam az Enola Gay-t, főleg mivel régebben nagy rajongója voltam az OMD-nek.
Levágtam keveset a végéből, és kitöröltem pár üres sávot belőle, így már lejátssza (kipróbáltam).
Ide feltettem: http://w3.netelek.hu/tangerine/enolagay.mid[/"

Király lett,nagyon jól szól a telefonon.Köszönöm szépen!! :D
u.i:Lehet hogy majd még szükség lesz a szaktudásodra,hiszen annyi jó mid van ott.... :wink:

hétf. aug. 23, 2004 12:33
arany tag

Hozzászólás 
HOOLIGANS írta:
Most kaptam egy ilyen telot németből (ingyen adták pontokért kamerával, adatkábellel)
És a bajom csak annyi, hogy magyar nyeln nincs és sajna függő is!

Magyar nyelv: egy egyszerű firmware frissítés kell hozzá. Siemens oldalról (vagy bronz.hu/s55, gondolom, fenn van ott is) letöltöd a 20-as vagy az új firmware-t, feltöltöd fullra a telefont, adatkábelre feltolod, exe elindít, negyed óra múlva tud magyarul a telefon.

Függetlenítéshez freia és szervízkábel (nem adatkábel) kell, vagy egy haver, aki megcsinálja.

hétf. aug. 23, 2004 11:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello mindenki!

Most kaptam egy ilyen telot németből (ingyen adták pontokért kamerával, adatkábellel)
És a bajom csak annyi, hogy magyar nyeln nincs és sajna függő is!
Biztos volt már róla szó, de nézzétel el nekem,. hogy nem olvasom át a 144 oldalt! :D

Van erre a 2 dologra megoldás?

Előre is köszi a segítséget!

hétf. aug. 23, 2004 11:41
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Mennyit ér most egy tokban használt (így teljesen karcmentes, fóliázott képernyős), 10 hónapos, Pannon-függő S55? Kolléganőmnek van egy eladó.

hétf. aug. 23, 2004 11:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ismét fel tudott idegesíteni ez a.... :evil:
Le akarom cserélni a digitális óra számait, de nem akarja bevenni az 1-et. Szépen megrajzoltam az összes számjegyet spc2-vel kicseréltem. És vagy ilyen összevisszaságot mutat az 1-es helyett vagy ha beveszi akkor meg a 0 helyére is az egyet rakja pedig ahoz hozzá sem nyúlok. Már szinte minden variációt kipróbáltam és már reménytelennek látom a dolgot. Van vkinek vami ötlete? Esetleg találkozott már vki ezzel a problémával?

hétf. aug. 23, 2004 11:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na egy kicsit javítgattam a karaktermódosító pecsen. Nem komoly csak pár apróság.
Itt a link: http://www.tar.hu/kisposi/Character%20Modification%201.12.vkp

Kép Kép

Ja és még vmi. Nektek is be szokott ragadni a diktafon gomb? Nekem mostanság elég sokszor és nagyon idegesítö :evil:

vas. aug. 22, 2004 23:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Tom-y írta:
"Azért nem játssza le, mert kb. 45-50 kB-os midit tud lejátszani. Nagyobbat nem. Két dolgot tehetsz: 1. levágsz a szám végéből annyit, hogy elég rövid legyen a maradék. 2. kitörölsz a számból 1-2 kevésbé fontos szólamot (sávot)
Ehhez egy midi-szerkesztő progi kell (pl. cakewalk)"

Kösz!Próbálgattam ezt a progit,de nem jöttem rá,hogyan kell lecsippenteni a szám hosszából.Biztos nem ördöngős dolog,csak én nem találtam a "cut" funkciót. :shock: Valaki?

Sajnos nem olyan egyszerű, mint úgy általában. Hosszú lenne elmagyarázni, úgyhogy inkább megcsináltam az Enola Gay-t, főleg mivel régebben nagy rajongója voltam az OMD-nek.
Levágtam keveset a végéből, és kitöröltem pár üres sávot belőle, így már lejátssza (kipróbáltam).
Ide feltettem: http://w3.netelek.hu/tangerine/enolagay.mid

vas. aug. 22, 2004 22:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
tangerine írta:
Állítólag a pannonéknál elvágtak valami madzagot. Legalábbis nekem az otp azt mondta (pénteken), mikor kérdeztem miért nem megy a wap.otpbank.hu
És hogy csomó dolog nem megy, próbáljam hétfőn.
Köszönöm! Bár én 16-án próbáltam sikertelenül először... Lehet, hogy akkor már rossz volt? Mindenesetre várok holnapig.

Köszi mégegyszer!

vas. aug. 22, 2004 18:49
ezüst tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Rettenetes yóestét mindenkinek :) Örvendezzetek, megjött bronzi... Mindjárt egy kérdés: Nem tudtam E-Mailt küldeni a telefonomról. -Could not determine server- hibaüzenetet követően azt mondta, hogy az üzenetet nem sikerült elküldeni. :(

Minden beállításom a régi, tehát ugyanilyen paraméterekkel rendszeresen ment a dolog. A két állapot között "pöcsölések" történtek. Tudtok olyanról, hogy egy, vagy több patch belekotorhat a mail rendszerbe? (gprs kapcsolat megvan, internetezni tudok simán) Sőt! A más szolgáltatónál lévő leveleimet is le tudom kérdezni. "Csak" küldeni nem tudok...

Azért kérdezem, hogy "pöcsölés" lehet-e az ok, mert ha nem akkor kénytelen leszek megrongálni a pannont...

Infókat előre is köszi.

Állítólag a pannonéknál elvágtak valami madzagot. Legalábbis nekem az otp azt mondta (pénteken), mikor kérdeztem miért nem megy a wap.otpbank.hu
És hogy csomó dolog nem megy, próbáljam hétfőn.

vas. aug. 22, 2004 18:44
platina tag

Hozzászólás 
"Azért nem játssza le, mert kb. 45-50 kB-os midit tud lejátszani. Nagyobbat nem. Két dolgot tehetsz: 1. levágsz a szám végéből annyit, hogy elég rövid legyen a maradék. 2. kitörölsz a számból 1-2 kevésbé fontos szólamot (sávot)
Ehhez egy midi-szerkesztő progi kell (pl. cakewalk)"

Kösz!Próbálgattam ezt a progit,de nem jöttem rá,hogyan kell lecsippenteni a szám hosszából.Biztos nem ördöngős dolog,csak én nem találtam a "cut" funkciót. :shock: Valaki?

vas. aug. 22, 2004 17:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rettenetes yóestét mindenkinek :) Örvendezzetek, megjött bronzi... Mindjárt egy kérdés: Nem tudtam E-Mailt küldeni a telefonomról. -Could not determine server- hibaüzenetet követően azt mondta, hogy az üzenetet nem sikerült elküldeni. :(

Minden beállításom a régi, tehát ugyanilyen paraméterekkel rendszeresen ment a dolog. A két állapot között "pöcsölések" történtek. Tudtok olyanról, hogy egy, vagy több patch belekotorhat a mail rendszerbe? (gprs kapcsolat megvan, internetezni tudok simán) Sőt! A más szolgáltatónál lévő leveleimet is le tudom kérdezni. "Csak" küldeni nem tudok...

Azért kérdezem, hogy "pöcsölés" lehet-e az ok, mert ha nem akkor kénytelen leszek megrongálni a pannont...

Infókat előre is köszi.

vas. aug. 22, 2004 17:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Tom-y írta:
Sziasztok!Találtam egy igen jó mides oldalt,rengeteg jó zenével.De!Sajnos nem mindegyiket tudja az s55 lejátszani.Ha lenne valaki olyan kedves,átalakítaná ezeket a mideket?THX!
Az oldal:http://www.geocities.com/Area51/Zone/1075/midi2.htmlOMD:Enola gay című száma lenne nekem fontos!

Azért nem játssza le, mert kb. 45-50 kB-os midit tud lejátszani. Nagyobbat nem. Két dolgot tehetsz: 1. levágsz a szám végéből annyit, hogy elég rövid legyen a maradék. 2. kitörölsz a számból 1-2 kevésbé fontos szólamot (sávot)
Ehhez egy midi-szerkesztő progi kell (pl. cakewalk)

vas. aug. 22, 2004 15:39
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Találtam egy igen jó mides oldalt,rengeteg jó zenével.De!Sajnos nem mindegyiket tudja az s55 lejátszani.Ha lenne valaki olyan kedves,átalakítaná ezeket a mideket?THX!
Az oldal:http://www.geocities.com/Area51/Zone/1075/midi2.htmlOMD:Enola gay című száma lenne nekem fontos!

vas. aug. 22, 2004 14:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Syraly írta:
Rajottem mar mi hianyzik, meg a telefonbol: SMS szamlalo : a call_log mintajara, vagy csak siman szamlalna oket.

Jó ötlet :)

Dabsol írta:
Lehet ezzel a telefonnal hosszabb mmf -t lejátszani? Esetleg patch-eléssel?

Na ezt én is mexivtam...nemtom mitől függ, hogy mekkora lehet az mmf.

kondenzator írta:
Nem túl nagy az eltérés. De lehet, hogy az nForce2 ennyire érzékeny lenne?

Ja, az nForce2-nek elég sok hibája volt/van. Elég egy rossz driver ami kihat a soros portra is, aztán csak szivás van vele. Nekem VIA-s van, gond nélkül megy 115200-on.

Amúgy hol tartasz patch-elés ügyben? Van valami jó doksid, vagy, hogy melyik rutin. mit, hol csinál? :D

Reméljük a 65-ös szériában is C166 van... :)

vas. aug. 22, 2004 12:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem MÉG nincsen ilyen. De ami késik nem múlik... :) CSak szólni kell az illetékeseknek :)

szomb. aug. 21, 2004 18:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Rajottem mar mi hianyzik, meg a telefonbol: SMS szamlalo : a call_log mintajara, vagy csak siman szamlalna oket.
Az http://www.vi-soft.com.ua/siemens/patches/s55.htm oldalon sem talaltam, de azert bizok benne, hogy letezik ilyen patch

szomb. aug. 21, 2004 18:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet ezzel a telefonnal hosszabb mmf -t lejátszani? Esetleg patch-eléssel?

szomb. aug. 21, 2004 12:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 8397 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 168  Következő