Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 2:23

Hozzászólás a témához  [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28
T-Mobile dicsérő! 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Odo írta:
Ez a szó így leírva, ebben a környetben egyértelműen gúnyolódás: 'LÉÉÉGYSZÍÍÍII!' (mögötte ott van, úgysem tudsz)

Miért?
Te tudtál???

Igen tudtam. Az már más kérdés, hogy Te az MMS-t hülyeségnek tartod. De említhetném a 2 óráig tartó csúcsidőt a K.A.P. programban stb.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo hétf. feb. 28, 2005 14:19-kor.

hétf. feb. 28, 2005 14:01
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Ez a szó így leírva, ebben a környetben egyértelműen gúnyolódás: 'LÉÉÉGYSZÍÍÍII!' (mögötte ott van, úgysem tudsz)

Miért?
Te tudtál???

hétf. feb. 28, 2005 14:00
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:
Ha mész a Planetáriumba nem 1500at fizetsz, hanem csak 1200at. Nem jó érzés??? "Ingyen" 300Ft. A valós árat nem tudom, de nem is az a lényeg.

És már el is érkeztünk oda, hogy ha egy zöldségesnél egy fej káposztát úgy kapsz meg, hogy át van húzva a 200 Ft-os ár rajta és 180-ért a tiéd lehet, akkor érzésed szerint olcsóbban jutottál hozzá, mint a szomszéd zölségesnél a pontosan ugyanolyan fej káposztához, amire eleve CSAK a 180 Ft volt kiírva. :lol:

De hogy maradjunk a példádnál, egyből pontosítanám is.
A kiskereki Planetáriumban 1500 Ft a belépő, de rá van írva a jegyre, hogy minden belépőjegyből 300 Ft az előadás szünetében a büfében levásárolható.
A népligeti Planetáriumban meg 1200 Ft a belépő és minden jegyen rajta van, hogy szeretettel várnak a büfébe utána ki-ki alapon.

hétf. feb. 28, 2005 13:58
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:

mellesleg nekem van westel900-as fém tolltartóm :)

Az még nekem is megvan! :D

hétf. feb. 28, 2005 13:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Árpy írta:
Ne feledkezzünk meg az arany és platinakártya kedvezményeiröl sem!

Kártyakedvezmények?
Adok Neked 1,50 -nel drágábban mindent, de ebből 1 Ft-ot visszaadok Neked virtuálisan, amit levásárolhatsz NÁLAM.
Ez az a nagy ötlet.

Csak ha náladhagynám azt az 1,50-et mindenért, akkor észre sem vennéd.

Ha mész a Planetáriumba nem 1500at fizetsz, hanem csak 1200at. Nem jó érzés??? "Ingyen" 300Ft. A valós árat nem tudom, de nem is az a lényeg.

hétf. feb. 28, 2005 13:49
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Odo írta:
Na már vártam egy kis gúnyolódást.

Nagyon jó a 28-as MMS akció. Igaz ma lejár, de bízom benne hogy lesz folytatása.

Te ********* vagy.
Avagy szerinted hangzott el BÁRMI a jelenből? Te nem ugyanazt a topicot olvasod, mint én? Nézd már végig még egyszer, légyszi!
Mindenki azzal jött, hogy a WESTEL így, a Westel úgy, nem? Meg hogy mi az, ami jó volt.
Remélem tudod, mit jelent a gúnyolódás szó!?
Ja, mégse. Ha tudnád, akkor nem használtad volna rám itt és most...

Kedves Macika! Tartózkodnál a sértegetésektől ha megkérhetlek?
Egyébként volt olyan előtted ami nem retro volt.

hétf. feb. 28, 2005 13:19
platina tag

Hozzászólás 
Szerinted most akkor haragudnom kéne valakire is mert más a véleménye? Felőlem aztán lehordhatja a T-Mobile-t, engem nem nagyon izgat (csak akkor egy hajszálnyit ha nem valós dolgokat állít)...
Az MMS-hez végszóként, én sem a gömböckutya hátsójának fotóját tartom érdekesnek, pláne nem azt átküldeni valakinek MMS-ben... Viszont a barátnőm eléggé vizuális típus így nagyon tud örülni valami kedvességnek (pl.: munka közben egy kedves MMSnek) és valljuk be, azért néha jó feldobni egy kicsit a mobil kommunikációt ilyen formán. Nekem is nagyon tetszik az 1000 karakter, mindösszesen ~7Kb körül van így nagyon gyorsan át is megy...

Ne kapjátok el ezt a xar influenzát...

hétf. feb. 28, 2005 13:01
Moderátor

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
Szerintem dicsérő topiaknak nincs értelme. Úgyis csak vita lesz,
Nem tudok mondani semmi dicsérni valót, max az olcsó Siemenseket.

Majd akkor dicsérem ha kártyásan adja a jobb készüléket! És nem dupla annyiért árulja a teloit, vodafonrol igazán példát vehetnének.

Én szerintem nem tud felmutatni semmit! Csak azt hogy rengeteg embert átvertek a relax díjcsomaggal!

End :wink:

Igen, az olcsó Siemensek pl. jöhettek volna a dícsérőbe. Kár, hogy az nem jutott senkinek sem az eszébe.

hétf. feb. 28, 2005 12:56
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:

Kártyakedvezmények?
Adok Neked 1,50 -nel drágábban mindent, de ebből 1 Ft-ot visszaadok Neked virtuálisan, amit levásárolhatsz NÁLAM.
Ez az a nagy ötlet.

Csak ha náladhagynám azt az 1,50-et mindenért, akkor észre sem vennéd.

hétf. feb. 28, 2005 12:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem dicsérő topiaknak nincs értelme. Úgyis csak vita lesz,
Nem tudok mondani semmi dicsérni valót, max az olcsó Siemenseket.

Majd akkor dicsérem ha kártyásan adja a jobb készüléket! És nem dupla annyiért árulja a teloit, vodafonrol igazán példát vehetnének.

Én szerintem nem tud felmutatni semmit! Csak azt hogy rengeteg embert átvertek a relax díjcsomaggal!

End :wink:

hétf. feb. 28, 2005 12:53
Moderátor

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
Jelenből? Nos, azért a 38Ft-os MMS sem a világ :roll: pláne, hogy valahol 100 vagy 300Kb körülig van a határ (ez telefonfüggő)... Tudom, hogy morzsa a pórnépnek de nekem az ingyenes percek is tetszettek feltöltéskor (1 nap alatt levették a 1777 menüjéből :twisted: ) kezdtem azt hinni, hogy közelítünk Ausztriához és Németországhoz... de úgy látom, hogy ez még évek kérdése...

Igen, az MMS az jó. Több okból is. Mert hátha majd használni fogják az emberek a gumicsontot, és ahhoz, hogy trendi légy, kell az új, MMS-képes készülék.
Előre bocsájtom, hogy ennek semmi köze egyik magyarországi szolgáltatóhoz sem! Ez az általános véleményem az MMS szolgáltatásról.

Ja, ezt még le kell írjam.
Hogy is kezdjem, szóval ismerősről van szó, de a szó leglazább értelmében. Emberünk köztudottan nem atomfizikus, de vastag a zsebe. Jómúltkor a Westend parkolójában ült a terepjárójában, és 2,5 órán keresztül próbálkozott MMS-t küldeni. Engem felhívott itthon, hogy segítsek neki, mondjam meg a 6630-as MMS beállításait. Próbálkozott a D500-ról a 6630-ra és vissza küldeni, de nem jött össze neki. Mivel nem tudtam neki segíteni (sem a 6630, sem a D500 menüjét nem ismerem olyan szinten, hogy diktálni tudjam neki fejből, hol, mikor, milyen gombot kell megnyomni és mit kell beírni), így felhívott másvalakit, aki végülis lediktálta neki. Ám továbbra sem ment. Elküldött kb. 3-4 tucatnyi MMS-t (ja, mert azt tudta, hogy elment, szépen animálta a Nokia a GPRS(EDGE?)-küldést). Aztán amikor a végén rákérdeztem, hogy mi a bánatért akar a két készüléke között MMS-ben képet megosztani, miért nem küldi át infrán vagy BT-n, akkor azt mondta 2,5 óra próbálkozás után, hogy na igen, de abban nincs semmi érdekes.

Igen. Végre megértettem miért jó az MMS.
Mert érdekes.

Amit viszont elismerek NAGYON, az az SMS helyett történő használata. Mivel a szolgáltatók hajthatatlanok atekintetben, hogy az ékezethasználat miatt láncolt üzeneteket 1-nek számlázzák akkor is, ha 2-3 részből állnak. Ilyen esetben a full ékezetes magyar szöveget tartalmazó MM üzenet legalább 1000 karakter lehet. Jelen esetben ez egy komoly és jó dolog...

hétf. feb. 28, 2005 12:51
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:

Nagyon jó a 28-as MMS akció. Igaz ma lejár, de bízom benne hogy lesz folytatása.

Te ********* vagy.
Avagy szerinted hangzott el BÁRMI a jelenből? Te nem ugyanazt a topicot olvasod, mint én? Nézd már végig még egyszer, légyszi!
Mindenki azzal jött, hogy a WESTEL így, a Westel úgy, nem? Meg hogy mi az, ami jó volt.
Remélem tudod, mit jelent a gúnyolódás szó!?
Ja, mégse. Ha tudnád, akkor nem használtad volna rám itt és most...

hétf. feb. 28, 2005 12:38
a fórum lelke

Hozzászólás 

hétf. feb. 28, 2005 9:03
platina tag

Hozzászólás 
Jelenből? Nos, azért a 38Ft-os MMS sem a világ :roll: pláne, hogy valahol 100 vagy 300Kb körülig van a határ (ez telefonfüggő)... Tudom, hogy morzsa a pórnépnek de nekem az ingyenes percek is tetszettek feltöltéskor (1 nap alatt levették a 1777 menüjéből :twisted: ) kezdtem azt hinni, hogy közelítünk Ausztriához és Németországhoz... de úgy látom, hogy ez még évek kérdése...

hétf. feb. 28, 2005 8:38
Moderátor

Hozzászólás 

hétf. feb. 28, 2005 4:10
Moderátor

Hozzászólás 
Na jó, a nosztalgia-dícséretek elhangzottak, valaki mondjon egyetlen JELEN IDEJŰ dícséretet. LÉÉÉGYSZÍÍÍII!

hétf. feb. 28, 2005 0:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Igaz, én is sokat használtam. Volt több előfizetésem amivel regisztrálni tudtam, így 45 SMS-t is küldhettem akár egy nap teljesen ingyen.

Én 60-t :D
Abban az időben úgy írtam smst,mintha mailt írnék,hisz neten ment,a hossza meg úgyse számít,hisz van még bőven..csak aztán néha kiszaladtam a keretből és akkor telefont elő :(
Szép idők voltak :)

vas. feb. 27, 2005 21:26
Moderátor

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
A 777sms.hu-t viszont sosem fogom elfelejteni, az óriási húzás volt, nagyon szerettem, amíg lehetett weben használni. :D

Igaz, én is sokat használtam. Volt több előfizetésem amivel regisztrálni tudtam, így 45 SMS-t is küldhettem akár egy nap teljesen ingyen.

vas. feb. 27, 2005 19:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
A 777sms.hu-t viszont sosem fogom elfelejteni, az óriási húzás volt, nagyon szerettem, amíg lehetett weben használni. :D

vas. feb. 27, 2005 18:33
Hozzászólás 
toky11 írta:
"ingyen sms" kb 2-3ft ért tudsz irni egy sms-t.

"ingyen sms"=majdnem ingyen sms :twisted:

vas. feb. 27, 2005 18:28
arany tag

Hozzászólás 
De azert meg mondok egy ervet amit a T jol csinalt.
"ingyen sms" kb 2-3ft ért tudsz irni egy sms-t.

Igen a regi mail is jo huzas volt,nekem meg meg is van.

vas. feb. 27, 2005 18:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát igen, Nekem is van ingyen SMS e-mail értesítő, és nagyon jó! Bár tegnap 1-2 órára leállt..

vas. feb. 27, 2005 17:50
platina tag

Hozzászólás 
Ha lehet egy kis retro: én az ingyen e-mailt és ahhoz járó sms értesítést szerettem... de ez még a "westeles" időben volt. Manapság csillagászati ára van egy olyan SIM melyen aktiválva van...
Mellesleg szerintem is kellemes dolog az ingyenes egyenleglekérdezés a domino-nál + valahogy mindig egyszerűbbnek és felhasználó orientáltabbnak találtam az T-Mobile telefonos ügyfélszolgálatát (1230 vagy akár 1777)...

vas. feb. 27, 2005 15:58
arany tag

Hozzászólás 
Pl itt Kanizsan nagyon jo csajok vannak a fo uti uzletben.
Ja es ingyen szoktak cukrot,kavet adni.
Nem lesz kiarusitas a westeles torolkozoknel ill nevtablabol stb. Eltennek par dolgot a jovo szamara.

sikerult meg anno egy 0660-as zaszlot csakliznom. ebbol is jo lenne.

vas. feb. 27, 2005 15:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azért van, amit dícsérni is lehet a szemetesen kívül, ez pedig az ingyenes domino egyenleg lekérdezés. Több nagyon nem jut eszembe... :roll:

vas. feb. 27, 2005 14:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Vörösmarty téren van egy szemetes elöttük. Azt szoktam használni. A dicséret azért jár, mert nem rakatták el felújításkor. :lol:

vas. feb. 27, 2005 12:45
gyémánt tag

Hozzászólás Re: T-Mobile dícsérő!
reklamhang írta:
Legyen már ez is! :P

Éljen, hip-hip hurrá! :P

vas. feb. 27, 2005 12:39
Moderátor

Hozzászólás Re: T-Mobile dícsérő!
reklamhang írta:
A következő is inkább a gyalázóba férne be!

Akkó meg minek????

szomb. feb. 26, 2005 21:09
gyémánt tag

Hozzászólás T-Mobile dicsérő!
Legyen már ez is! :P
Bár itt lehet, hogy jóval kevesebb lesz a hsz..

A következő is inkább a gyalázóba férne be!

Egy kis érdekesség!

A T-Mobile a viszonteladóinak mindig megküldi egy körlevélben, ha van valami változás a Pannon, vagy a Vodafone körül.

Pl.: Új készülék árlista, tarifacsomag, bármi..
Ebből azért látszik, hogy a T figyeli a két céget, de azért nem csökkentené a perc, vagy a készülékárait, vagy behozna v.mi újat, jobbat!

Mondjuk az is egyből, már aznap lejött, amikor a Pannon bevezette a 900, és 1.800-as feltöltőkártyákat.

Az utolsó tetszett, amikor a Vodafone berakta VitaMAX-ba a Samsung D500-ast, és akkor a mailben ezt írák, valamint:

A Pannon GSM házatáján továbbra sem történt változás az akciós készülék árlistában.

Trabi ha olvasod, a Vodafone is figyeli a két céget?
Mármint ilyen info maileket küldözgetnek?

szomb. feb. 26, 2005 20:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28