Szerző |
Üzenet |
-guru-
Moderátor
|
cápasrácéslávalány írta: Macika,
nem vodás, pannonos. Mindenesetre nem a "nagyközönség" számára volt meghirdetve a lehetőség.
OFF Amúgy én vagyok cápasrác is, csak bezizzentem mert a régi nicknevemhez (zsnov) elvesztettem a jelszót, a régi postafiókom meg már nem is működik. Szóval találtam ezt az idióta nicknevet, de ha valami rendes moderátor elküldené a régi jelszavamat a reégi nicknevemhez a mostani emilemre, akkor azt megköszönném. Írtam már az Sl45, meg 6600 topicba is. ON
guru,
SIRF III-tól félek. A kollégámnak olyan van, és pl. Geocachingelni nem lehet vele, mert ugrál a jel körbe 10m-es körben. Nekem is erre, meg ugye az autós navihoz kellene. Találtam egy LEADTEK SIRF2 BT-t. bruttó 20ért, teszek egy próbát, hogy kompatibilis é az n70-el.
Macika,
ui.: Ha veszek egy BT-os GPS cuccot, akkor nem fog az N70 a Pannon felé adatforgalmat generálni, ugye?
A SIRF III sokkal pontosabb. Lehet, hogy a kollegád készülékének van valami baja. Nem, nem fog forgalmat generálni.
|
pén. ápr. 14, 2006 13:42 |
|
|
cápasrácéslávalány
ezüst tag
|
Macika,
nem vodás, pannonos. Mindenesetre nem a "nagyközönség" számára volt meghirdetve a lehetőség.
OFF
Amúgy én vagyok cápasrác is, csak bezizzentem mert a régi nicknevemhez (zsnov) elvesztettem a jelszót, a régi postafiókom meg már nem is működik. Szóval találtam ezt az idióta nicknevet, de ha valami rendes moderátor elküldené a régi jelszavamat a reégi nicknevemhez a mostani emilemre, akkor azt megköszönném. Írtam már az Sl45, meg 6600 topicba is.
ON
guru,
SIRF III-tól félek. A kollégámnak olyan van, és pl. Geocachingelni nem lehet vele, mert ugrál a jel körbe 10m-es körben.
Nekem is erre, meg ugye az autós navihoz kellene. Találtam egy LEADTEK SIRF2 BT-t. bruttó 20ért, teszek egy próbát, hogy kompatibilis é az n70-el.
Macika,
ui.: Ha veszek egy BT-os GPS cuccot, akkor nem fog az N70 a Pannon felé adatforgalmat generálni, ugye?
|
pén. ápr. 14, 2006 13:39 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
cápasrácéslávalány írta: Babarnew!
Király csávó vagy! Most már csak azt kéne kisakkoznom, hogy melyik a legtutibb BT-os GPS kütyü az n70-hez. Ha majd jutok valamire, megírom.
Gyorsbolt, ott van sok fajta. Mindenképp SIRF III képes legyen.
|
pén. ápr. 14, 2006 13:16 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
cápasrácéslávalány írta: Sziasztok!
Cápasrác tegnap nyert egy ilyen kütyüt,... Lehet tudni, hogy hogyan nyerte? Voda függő a teló?
|
pén. ápr. 14, 2006 13:14 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
ok, várom a tapasztalatokat..
üdv B
|
pén. ápr. 14, 2006 12:21 |
|
|
cápasrácéslávalány
ezüst tag
|
Babarnew!
Király csávó vagy! Most már csak azt kéne kisakkoznom, hogy melyik a legtutibb BT-os GPS kütyü az n70-hez. Ha majd jutok valamire, megírom.
|
pén. ápr. 14, 2006 12:16 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
cápasrácéslávalány írta: Babarnew!
Köszönöm a segítséget, meg is találtam a fájlt. Budapest működik vele, de jelszót kér a .rar, amit sehogy sem tudok kideríteni:
idézet a 6600sector.ról, én is innen vagyok ilyen "okos" :
Magyarország térképét le tudod szedni a: http://www.symbiancentral.hu/ oldalról Horvátország térképe pedig megtalálható a: http://symbiancentral.cjb.hu oldalon. Hangfileok letölthetők: http://static.thepiratebay.org/download ... PB.torrent http://static.thepiratebay.org/download ... PB.torrent Ezek a Tomtom extra hangfile-jai.
Tomtom 5.20 teljes memória kártya mentése a hangfile-okkal együtt: http://static.thepiratebay.org/download ... PB.torrent
üdv B
|
pén. ápr. 14, 2006 12:00 |
|
|
cápasrácéslávalány
ezüst tag
|
Nah csak megtaláltam azt a rohadt jelszót. Szóval maga a link a jelszó. Tehát kicsomagoláskor a következőt kell begépelni:
http://pandora.idnes.cz/conference/p800/
Namost. Ha vezsek egy BT-os GPS cuccot, akkor nem fog az N70 a Pannon felé adatforgalmat generálni, ugye?
Köszönöm!
|
pén. ápr. 14, 2006 11:58 |
|
|
cápasrácéslávalány
ezüst tag
|
Babarnew!
Köszönöm a segítséget, meg is találtam a fájlt. Budapest működik vele, de jelszót kér a .rar, amit sehogy sem tudok kideríteni:
new map is here
Street network coverage PL: 26%, CZ: 99%, SK 16%, H 40%
tested on my p910i & working
download:
http://rapidshare.de/files/13849364/video.rar.html
it is named video.rar, but it is realy the map
password for archive is next string: http://pandora.idnes.cz/conference/p800/
|
pén. ápr. 14, 2006 11:52 |
|
|
Vincenthana
vas-tag
Csatlakozott: csüt. márc. 30, 2006 17:54 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Re: Szinkronizálás N70és Microsoft 2003 server között
hohand írta: Vincenthana írta: sziasztok! tud nekem segíteni valaki abban, hogy MSyncMl-elhogy tudom, szinkronizálni GPRS-en keresztül a N70-esemet és cégünk 2003-as szerverét? V Exchange szerveretek van?? Mert akkor értelemszerüen ki kell tölteni a telóban a mezöket,ami a szinkronizáláshoz kell!
szia! Igen exchange! Be is tudtam egy ideig állítani, ( Ip cím, felhasználónév, jelszó, stb.) csak arra nem jöttem rá, hogy a server milyen porton kommunikál...
|
pén. ápr. 14, 2006 11:01 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
cápasrácéslávalány írta: A Tomtom-ot nézegettem, de ha jól tudom, arra nincsen Mo. térkép. Szóval a kérdésem, hogy lehet-e Mo.-i térképet felrakni a telóra. Valami olyasmire gondolok, mint a Pannon Navigátor megoldás. Autókázáshoz kellene.
lávalány
hello,
van tomtom magyar, úgy emléxem pl-cz-sk-hu van egy csomagban....úgy 48 MB....
nézd meg a nokiaprogramok topikját
üdv B
|
pén. ápr. 14, 2006 10:49 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
Re: N70
cerpix írta: Sziasztok én egy N70es nokiát akarok venni azt akarom meg kérdezni hogy gyors netezéshez,fényképezésre meg videózásra akarom használni milyen képeket és videot csinál,érdemes e készüléket meg venni és menyibe kerül újonan
Na akkor:
1. Szükséged lenne egy nyelvtankönyvre.
2. Bökj ide
|
pén. ápr. 14, 2006 9:04 |
|
|
cápasrácéslávalány
ezüst tag
|
Sziasztok!
Cápasrác tegnap nyert egy ilyen kütyüt, így rászakadt ez az óriási symbian szabadság. Jelenleg szüttyögök vele, és megpróbálom elintézni a navigációt.
A Tomtom-ot nézegettem, de ha jól tudom, arra nincsen Mo. térkép. Szóval a kérdésem, hogy lehet-e Mo.-i térképet felrakni a telóra. Valami olyasmire gondolok, mint a Pannon Navigátor megoldás. Autókázáshoz kellene.
Elnézést kérek, ha volt már a topicban ilyen téma, használtam a keresőt de nem jártam sikerrel.
Köszönöm!
lávalány
|
pén. ápr. 14, 2006 8:31 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
cerpix írta: Sziasztok én egy N70es nokiát akarok venni azt akarom meg kérdezni hogy gyors netezéshez,fényképezésre meg videózásra akarom használni milyen képeket és videot csinál,érdemes e készüléket meg venni és menyibe kerül újonan
1. 3G adatátvitelnél jelenleg nincs gyorsabb mobil megoldás
2. Fényképezésre, videozásra inkább kamerát használj, de a mezőnyhöz képest nem rossz
3. Hogy megéri-e? Nem, mert eladni csak kevesebbért tudod majd, mint amennyiért megvetted
4. Szolgáltatónál, GSM-boltban, hivatalos viszonteladónál más és más az ára, nézz utána, erre való a net.
|
szer. ápr. 12, 2006 19:43 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
cerpix írta: meg kérdezni hogy gyors netezéshez,fényképezésre meg videózásra akarom használni milyen képeket és videot csinál,érdemes e készüléket meg venni és menyibe kerül újonan
megkérdezni, megvenni, mennyibe, újonnan
bocs
|
szer. ápr. 12, 2006 19:17 |
|
|
Piwi
arany tag
Csatlakozott: csüt. aug. 18, 2005 17:23 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Baranya
|
Üdv. Én is nézegettem a telót és lehet beruháznék egyre ha valaki megszabadulna a telójától akkor szivesen várnám az PÜ-jét
|
szer. ápr. 12, 2006 18:40 |
|
|
cerpix
ezüst tag
|
N70
Sziasztok én egy N70es nokiát akarok venni azt akarom meg kérdezni hogy gyors netezéshez,fényképezésre meg videózásra akarom használni milyen képeket és videot csinál,érdemes e készüléket meg venni és menyibe kerül újonan
|
szer. ápr. 12, 2006 18:15 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
gabriel401 írta: N70-en nem lassul be (vagy újabb verziót használok, mint Te a 6630-on), de a Best Fileman sem rossz, most próbálgatom.
Ujabb verzió kizárva
|
szer. ápr. 12, 2006 14:23 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
N70-en nem lassul be (vagy újabb verziót használok, mint Te a 6630-on), de a Best Fileman sem rossz, most próbálgatom.
|
szer. ápr. 12, 2006 12:06 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
gabriel401 írta: Nargoth írta: Amúgy a fexplorerben csak a több file kijelölése -föleg sok file-t tartalmazó könyvtárban- az idegesitöen rosszul megoldott dolog. Miért is? Használható a "Mark all/Unmark all" opció, vagy a "Mark/Unmark" gyorsbillentyű.
Ha jól emlékszem, 0-val jelölöd ki egyenként a fileokat.Minden kijelölés után ujraolvassa a directoryt, az elejére ugrik, majd onnan a kijelölt filera. Ez még 6630-on is szembetünően lassú, föleg a SmartFilemanhoz képest, ahol semmi ilyen macera nincs. Olyan könyvtárnál nézd meg, ahol legalább annyi file van, hogy 2x betölti a képernyöt.
Ugyanez SmartFileman-ba a szokás ceruza+le/fel/jobbra/balra-val műkődik, azonnal.
De amint irtam, ezt leszámítva tökéletes a fexplorer, bár mintha file törlésénél is lenne ilyen macera. (N70-em nincs, de ha azon teljesen másképpen műkődne a fexplorer, akkor elnézést kérek...)
|
szer. ápr. 12, 2006 11:40 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Nargoth írta: Amúgy a fexplorerben csak a több file kijelölése -föleg sok file-t tartalmazó könyvtárban- az idegesitöen rosszul megoldott dolog. Miért is? Használható a "Mark all/Unmark all" opció, vagy a "Mark/Unmark" gyorsbillentyű.
|
szer. ápr. 12, 2006 11:11 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
gabriel401 írta: Akoska írta: ProfiMail (ami a kiváló ProfiExplorert is telepíti!)
2 légy egycsapásra... Tudtam, hogy rám fogsz licitálni azzal a hülye profimaillal! :c)
Miközben a Best (Smart) Fileman a legjobb!
Amúgy a fexplorerben csak a több file kijelölése -föleg sok file-t tartalmazó könyvtárban- az idegesitöen rosszul megoldott dolog.
|
szer. ápr. 12, 2006 7:16 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Akoska írta: ProfiMail (ami a kiváló ProfiExplorert is telepíti!)
2 légy egycsapásra... Tudtam, hogy rám fogsz licitálni azzal a hülye profimaillal! :c)
|
szer. ápr. 12, 2006 0:44 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
ProfiMail (ami a kiváló ProfiExplorert is telepíti!)
2 légy egycsapásra...
|
kedd ápr. 11, 2006 21:09 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Alexfux írta: ...Apropó javasoljatok legyetek szívesek egy jó kis fájlkezelőt a telóra!
FExplorer 1.15
|
kedd ápr. 11, 2006 19:53 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
-guru- írta: Alexfux írta: Sziasztok!
Nagyon jó telefonunk van szerintem Sajna egy kisebb gerincsérv miatt be kellett vonulnom egy időre a kórházba. Vettem a telóba egy 1G-s memóriakártyát, feltöltöttem rá 13 CD-t mp3-ban + a rádió, meg a wap és elütöttem az időt valahogy, ja és majdnem végigjátszottam a Snake-t. Mondjuk a sok zenehallgatás mellett naponta kellett töltenem az akksit, de hát arra van a töltő.
Persze kisebb problémák azért vannak a telóval.
Pl., ha nem zárom be a zenelejátszót, csak leállítom és beszélek a telóval, és jön egy sms, akkor elindul a lejátszás. Azután mostanában, ha kapok egy sms-t, akkor három jelzést is kapok írásban. Az elsőt leokézva jutok a valódi sms figyelmeztetéshez, amit megnyitva olvashatnám az sms-t, de még egy figyelmeztetés jön. Ha meg ki akarom venni a memória kártyát, akkor megváltozik egy-két szín, pl a "gördítősáv" nyilainak a színe.Érdekes. Tapasztaltatok ilyet? Hova van a témád elmentve?
A Témák közül az un. 1. témát használom és őszintén szólva gőzöm sincs a helyéről.
Apropó javasoljatok legyetek szívesek egy jó kis fájlkezelőt a telóra!
Köszi!
AF
|
kedd ápr. 11, 2006 19:40 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
Alexfux írta: Sziasztok!
Nagyon jó telefonunk van szerintem Sajna egy kisebb gerincsérv miatt be kellett vonulnom egy időre a kórházba. Vettem a telóba egy 1G-s memóriakártyát, feltöltöttem rá 13 CD-t mp3-ban + a rádió, meg a wap és elütöttem az időt valahogy, ja és majdnem végigjátszottam a Snake-t. Mondjuk a sok zenehallgatás mellett naponta kellett töltenem az akksit, de hát arra van a töltő.
Pl., ha nem zárom be a zenelejátszót, csak leállítom és beszélek a telóval, és jön egy sms, akkor elindul a lejátszás. Azután mostanában, ha kapok egy sms-t, akkor három jelzést is kapok írásban. Az elsőt leokézva jutok a valódi sms figyelmeztetéshez, amit megnyitva olvashatnám az sms-t, de még egy figyelmeztetés jön. Ha meg ki akarom venni a memória kártyát, akkor megváltozik egy-két szín, pl a "gördítősáv" nyilainak a színe.Érdekes. Tapasztaltatok ilyet?
Hova van a témád elmentve?
|
kedd ápr. 11, 2006 16:16 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Sziasztok!
Pl., ha nem zárom be a zenelejátszót, csak leállítom és beszélek a telóval, és jön egy sms, akkor elindul a lejátszás. Azután mostanában, ha kapok egy sms-t, akkor három jelzést is kapok írásban. Az elsőt leokézva jutok a valódi sms figyelmeztetéshez, amit megnyitva olvashatnám az sms-t, de még egy figyelmeztetés jön. Ha meg ki akarom venni a memória kártyát, akkor megváltozik egy-két szín, pl a "gördítősáv" nyilainak a színe.Érdekes. Tapasztaltatok ilyet?
|
kedd ápr. 11, 2006 13:45 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Zoltanfi írta: De okosak vagytok.. Amúgy ez egy nap mint nap felmerülő sokakat foglalkoztató kérdés.
nem kioktató szándékkal írtam, de az elemi helyesírási ismeretek roppant mód megkönnyítik a hsz-ek értelmezését;
|
szomb. ápr. 08, 2006 15:09 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
gringo77 írta: ja még annyit hogy kell a trémobilos képernyő pihit eltünteni meg a bejenkező hangot kikapcsolni segítsetek mert nem tudom a könyve nem írja sajna vagy átmentem feletette nézem én is
Csak hogy "nagyon okos" legyek...
Képernyőkímélő: Témák > Szerkesztés > Energiatakarékos üzemmód
Bejelentkező hang: Némára állítod a telót
|
szomb. ápr. 08, 2006 9:50 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Zoltanfi írta: A megoldás egy Nem t-mobilos szoftver felhelyezése a telefonra.. Igen.
Meg a magyar nyelv beszélt szintű ismerete és alkalmazása...
|
szomb. ápr. 08, 2006 9:43 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
De okosak vagytok..
Amúgy ez egy nap mint nap felmerülő sokakat foglalkoztató kérdés.
A megoldás egy Nem t-mobilos szoftver felhelyezése a telefonra..
|
szomb. ápr. 08, 2006 1:13 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
OPi írta: gringo77 írta: ja még annyit hogy kell a trémobilos képernyő pihit eltünteni meg a bejenkező hangot kikapcsolni segítsetek mert nem tudom a könyve nem írja sajna vagy átmentem feletette nézem én is Az összes problémádra megoldást találsz ebben a topicban: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=16808
Szerintem a problémáira egy magyar nyelvkönyvben lelhet megoldást...
|
pén. ápr. 07, 2006 22:06 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
gringo77 írta: ja még annyit hogy kell a trémobilos képernyő pihit eltünteni meg a bejenkező hangot kikapcsolni segítsetek mert nem tudom a könyve nem írja sajna vagy átmentem feletette nézem én is
Az összes problémádra megoldást találsz ebben a topicban: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=16808
|
pén. ápr. 07, 2006 19:12 |
|
|
gringo77
ezüst tag
|
ja még annyit hogy kell a trémobilos képernyő pihit eltünteni meg a bejenkező hangot kikapcsolni segítsetek mert nem tudom a könyve nem írja sajna vagy átmentem feletette nézem én is
köszike
|
pén. ápr. 07, 2006 17:35 |
|
|
gringo77
ezüst tag
|
na szisztok sikerült összehozni egy kép progit a telón és teszelni őket nagyo megy mind de egy kisit nehéz áttérni az S40-ről s60-ra na de mindegy.
a TOMTOM progi olyan jó hoghy el kell mondani annyufééle beállítás van és marika hangja se kutya nagyon vagány köszönet érte aki leyzedte. és feltette a promramok oldalra.
a másik egy kis bibi van csak vele meg egy kis másik.
1. nem tudok semmilyen fájt átküldeni a mai naptól, eddig 6600-ra ment de most egy mésik kolégának semmit sőt senkinek semmit ez mitől lehet.
2. a HS-3-as felbigyesz nekem mindig kiesik a fülemből vagy túl kicsi vagy túl keskeny a bejárat a külső és középső fül mélysége.
nagyon jól kezeli a progikat meg minden eddig még a .jar kiterjesztést is kezelte kivéve a térképeket nem de nem is kell mivel van tomtom csak egy kis ÍGPS-t kell venni hozzá. az nem olyan drága azt hiszem
na nagyvonalakban ennyi a problémákra meg a tudtok válaszolni akkor köszike
dszisztok
|
pén. ápr. 07, 2006 17:32 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
gabriel401 írta: Babarnew írta: küldök PÜ-t Megjött, köszi!
Hi!
Nekem se válaszolt...
|
pén. ápr. 07, 2006 13:14 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Két kérdés még. Folyamatos zenehallgatásnál mennyit bír az akkumulátor? Mennyire érzékenya vételre a rádió rész beépített antennája?
|
pén. ápr. 07, 2006 12:27 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Babarnew írta: küldök PÜ-t Megjött, köszi!
|
csüt. ápr. 06, 2006 16:10 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
gabriel401 írta: @Babarnew: Neked hogy sikerült összejönni vele? A mélemre nem válaszol... :c(
küldök PÜ-t
|
csüt. ápr. 06, 2006 15:42 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
@Babarnew: Neked hogy sikerült összejönni vele? A mélemre nem válaszol... :c(
|
csüt. ápr. 06, 2006 13:26 |
|
|
Smith
arany tag
|
nekem is tetszik, csak az a bajom hogy én minden utángyártott előlapban csalódtam... anyagminőség, megmunkálás, felület, illesztési hibák, nyikorgás, sorjás műanyag szélek, minden utángyártott előlapnál kritikán aluli volt. Kiváncsi lennék egy ilyenre.
|
hétf. ápr. 03, 2006 21:58 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Babarnew írta: ...megtaláltad a srác homepage-ét ? Ja, de csak emilt láttam, mint elérhetőséget, mindenesetre írtam neki.
|
hétf. ápr. 03, 2006 21:19 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
gabriel401 írta: Babarnew írta: ...ahogy látom anyagában színezett, nem kopik, nem karcolódik.... egyedül a kijelző plexin nincs csak egy gagyi fólia, azt sajna egyből le kell venni.. Köszi! Ha megveszem, ígérem, jelenlétedben nem veszem elő! :c)
sok sikert, sztem nem fogsz csalódni...
a kék is baromi jól néz ki...
megtaláltad a srác homepage-ét ?
üdv B
|
hétf. ápr. 03, 2006 20:31 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Babarnew írta: ...ahogy látom anyagában színezett, nem kopik, nem karcolódik.... egyedül a kijelző plexin nincs csak egy gagyi fólia, azt sajna egyből le kell venni.. Köszi! Ha megveszem, ígérem, jelenlétedben nem veszem elő! :c)
|
hétf. ápr. 03, 2006 20:17 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
gabriel401 írta: Babarnew írta: van a srácnak több színben és nagyon jó minőségűek... Péntektől mostanáig nem változott a véleményed? Hogy látod, festett, vagy anyagában színezett?
ahogy látom anyagában színezett, nem kopik, nem karcolódik....
egyedül a kijelző plexin nincs csak egy gagyi fólia, azt sajna egyből le kell venni..
|
hétf. ápr. 03, 2006 20:09 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Babarnew írta: van a srácnak több színben és nagyon jó minőségűek... Péntektől mostanáig nem változott a véleményed? Hogy látod, festett, vagy anyagában színezett?
|
hétf. ápr. 03, 2006 18:58 |
|
|
Palko
ezüst tag
|
"polírozhatnékom" Pontosan erre gondoltam!
|
vas. ápr. 02, 2006 22:23 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
horn3t írta: amit Babarnew említ azzal én is szemeztem.a feketével.
volt meggypiros, meg sötétkék ezüsttel hát azok sem semmik ....
a feketének a kijelző körüli része is fekete így végre elmúlt az állandó "polírozhatnékom"
azért nem szeretném ha ennyi reklám után holnaptól csak fekete n70 jönne velem szembe !
|
vas. ápr. 02, 2006 21:21 |
|
|
horn3t
ezüst tag
|
amit Babarnew említ azzal én is szemeztem.a feketével.
|
vas. ápr. 02, 2006 21:16 |
|
|