Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 9:25

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Macika,

nem vodás, pannonos. Mindenesetre nem a "nagyközönség" számára volt meghirdetve a lehetőség.

OFF
Amúgy én vagyok cápasrác is, csak bezizzentem mert a régi nicknevemhez (zsnov) elvesztettem a jelszót, a régi postafiókom meg már nem is működik. Szóval találtam ezt az idióta nicknevet, de ha valami rendes moderátor elküldené a régi jelszavamat a reégi nicknevemhez a mostani emilemre, akkor azt megköszönném. Írtam már az Sl45, meg 6600 topicba is.
ON

guru,

SIRF III-tól félek. A kollégámnak olyan van, és pl. Geocachingelni nem lehet vele, mert ugrál a jel körbe 10m-es körben.
Nekem is erre, meg ugye az autós navihoz kellene. Találtam egy LEADTEK SIRF2 BT-t. bruttó 20ért, teszek egy próbát, hogy kompatibilis é az n70-el.

Macika,

ui.: Ha veszek egy BT-os GPS cuccot, akkor nem fog az N70 a Pannon felé adatforgalmat generálni, ugye?

A SIRF III sokkal pontosabb. Lehet, hogy a kollegád készülékének van valami baja. Nem, nem fog forgalmat generálni.

pén. ápr. 14, 2006 13:42
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika,

nem vodás, pannonos. Mindenesetre nem a "nagyközönség" számára volt meghirdetve a lehetőség.

OFF
Amúgy én vagyok cápasrác is, csak bezizzentem mert a régi nicknevemhez (zsnov) elvesztettem a jelszót, a régi postafiókom meg már nem is működik. Szóval találtam ezt az idióta nicknevet, de ha valami rendes moderátor elküldené a régi jelszavamat a reégi nicknevemhez a mostani emilemre, akkor azt megköszönném. Írtam már az Sl45, meg 6600 topicba is.
ON

guru,

SIRF III-tól félek. A kollégámnak olyan van, és pl. Geocachingelni nem lehet vele, mert ugrál a jel körbe 10m-es körben.
Nekem is erre, meg ugye az autós navihoz kellene. Találtam egy LEADTEK SIRF2 BT-t. bruttó 20ért, teszek egy próbát, hogy kompatibilis é az n70-el.

Macika,

ui.: Ha veszek egy BT-os GPS cuccot, akkor nem fog az N70 a Pannon felé adatforgalmat generálni, ugye?

pén. ápr. 14, 2006 13:39
Moderátor

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Babarnew!

Király csávó vagy! Most már csak azt kéne kisakkoznom, hogy melyik a legtutibb BT-os GPS kütyü az n70-hez. Ha majd jutok valamire, megírom.

Gyorsbolt, ott van sok fajta. Mindenképp SIRF III képes legyen.

pén. ápr. 14, 2006 13:16
Moderátor

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Sziasztok!

Cápasrác tegnap nyert egy ilyen kütyüt,...
Lehet tudni, hogy hogyan nyerte? Voda függő a teló? ;)

pén. ápr. 14, 2006 13:14
arany tag

Hozzászólás 
ok, várom a tapasztalatokat..
8)
üdv B

pén. ápr. 14, 2006 12:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Babarnew!

Király csávó vagy! Most már csak azt kéne kisakkoznom, hogy melyik a legtutibb BT-os GPS kütyü az n70-hez. Ha majd jutok valamire, megírom.

pén. ápr. 14, 2006 12:16
arany tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Babarnew!

Köszönöm a segítséget, meg is találtam a fájlt. Budapest működik vele, de jelszót kér a .rar, amit sehogy sem tudok kideríteni:

idézet a 6600sector.ról, én is innen vagyok ilyen "okos" :D :
Magyarország térképét le tudod szedni a:
http://www.symbiancentral.hu/ oldalról
Horvátország térképe pedig megtalálható a:
http://symbiancentral.cjb.hu oldalon.
Hangfileok letölthetők:
http://static.thepiratebay.org/download ... PB.torrent
Ezek a Tomtom extra hangfile-jai.

Tomtom 5.20 teljes memória kártya mentése a hangfile-okkal együtt:

üdv B

pén. ápr. 14, 2006 12:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Nah csak megtaláltam azt a rohadt jelszót. Szóval maga a link a jelszó. Tehát kicsomagoláskor a következőt kell begépelni:

http://pandora.idnes.cz/conference/p800/

Namost. Ha vezsek egy BT-os GPS cuccot, akkor nem fog az N70 a Pannon felé adatforgalmat generálni, ugye?

Köszönöm!

pén. ápr. 14, 2006 11:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Babarnew!

Köszönöm a segítséget, meg is találtam a fájlt. Budapest működik vele, de jelszót kér a .rar, amit sehogy sem tudok kideríteni:

new map is here :)
Street network coverage PL: 26%, CZ: 99%, SK 16%, H 40%
tested on my p910i & working
download:
http://rapidshare.de/files/13849364/video.rar.html

it is named video.rar, but it is realy the map
password for archive is next string: http://pandora.idnes.cz/conference/p800/

pén. ápr. 14, 2006 11:52
vas-tag

Hozzászólás Re: Szinkronizálás N70és Microsoft 2003 server között
hohand írta:
Vincenthana írta:
sziasztok!
tud nekem segíteni valaki abban, hogy MSyncMl-elhogy tudom, szinkronizálni GPRS-en keresztül a N70-esemet és cégünk 2003-as szerverét?
V

Exchange szerveretek van??
Mert akkor értelemszerüen ki kell tölteni a telóban a mezöket,ami a szinkronizáláshoz kell!

szia! Igen exchange! Be is tudtam egy ideig állítani, ( Ip cím, felhasználónév, jelszó, stb.) csak arra nem jöttem rá, hogy a server milyen porton kommunikál...

pén. ápr. 14, 2006 11:01
arany tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
A Tomtom-ot nézegettem, de ha jól tudom, arra nincsen Mo. térkép. Szóval a kérdésem, hogy lehet-e Mo.-i térképet felrakni a telóra. Valami olyasmire gondolok, mint a Pannon Navigátor megoldás. Autókázáshoz kellene.

lávalány

hello,
van tomtom magyar, úgy emléxem pl-cz-sk-hu van egy csomagban....úgy 48 MB....
nézd meg a nokiaprogramok topikját

üdv B

pén. ápr. 14, 2006 10:49
Moderátor

Hozzászólás Re: N70
cerpix írta:
Sziasztok én egy N70es nokiát akarok venni azt akarom meg kérdezni hogy gyors netezéshez,fényképezésre meg videózásra akarom használni milyen képeket és videot csinál,érdemes e készüléket meg venni és menyibe kerül újonan :wink:

Na akkor:
1. Szükséged lenne egy nyelvtankönyvre.
2. Bökj ide

pén. ápr. 14, 2006 9:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Cápasrác tegnap nyert egy ilyen kütyüt, így rászakadt ez az óriási symbian szabadság. Jelenleg szüttyögök vele, és megpróbálom elintézni a navigációt.

A Tomtom-ot nézegettem, de ha jól tudom, arra nincsen Mo. térkép. Szóval a kérdésem, hogy lehet-e Mo.-i térképet felrakni a telóra. Valami olyasmire gondolok, mint a Pannon Navigátor megoldás. Autókázáshoz kellene.

Elnézést kérek, ha volt már a topicban ilyen téma, használtam a keresőt de nem jártam sikerrel.

Köszönöm!

lávalány

pén. ápr. 14, 2006 8:31
gyémánt tag

cerpix írta:
Sziasztok én egy N70es nokiát akarok venni azt akarom meg kérdezni hogy gyors netezéshez,fényképezésre meg videózásra akarom használni milyen képeket és videot csinál,érdemes e készüléket meg venni és menyibe kerül újonan :wink:

1. 3G adatátvitelnél jelenleg nincs gyorsabb mobil megoldás
2. Fényképezésre, videozásra inkább kamerát használj, de a mezőnyhöz képest nem rossz
3. Hogy megéri-e? Nem, mert eladni csak kevesebbért tudod majd, mint amennyiért megvetted
4. Szolgáltatónál, GSM-boltban, hivatalos viszonteladónál más és más az ára, nézz utána, erre való a net.

szer. ápr. 12, 2006 19:43
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

cerpix írta:
meg kérdezni hogy gyors netezéshez,fényképezésre meg videózásra akarom használni milyen képeket és videot csinál,érdemes e készüléket meg venni és menyibe kerül újonan :wink:

megkérdezni, megvenni, mennyibe, újonnan

bocs :lol:

szer. ápr. 12, 2006 19:17
arany tag

Hozzászólás 
Üdv. Én is nézegettem a telót és lehet beruháznék egyre :) ha valaki megszabadulna a telójától akkor szivesen várnám az PÜ-jét :)

szer. ápr. 12, 2006 18:40
ezüst tag

Hozzászólás N70

szer. ápr. 12, 2006 18:15
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
N70-en nem lassul be (vagy újabb verziót használok, mint Te a 6630-on), de a Best Fileman sem rossz, most próbálgatom.

Ujabb verzió kizárva :)

szer. ápr. 12, 2006 14:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
N70-en nem lassul be (vagy újabb verziót használok, mint Te a 6630-on), de a Best Fileman sem rossz, most próbálgatom.

szer. ápr. 12, 2006 12:06
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Nargoth írta:
Amúgy a fexplorerben csak a több file kijelölése -föleg sok file-t tartalmazó könyvtárban- az idegesitöen rosszul megoldott dolog.
Miért is? Használható a "Mark all/Unmark all" opció, vagy a "Mark/Unmark" gyorsbillentyű.

:)

Ha jól emlékszem, 0-val jelölöd ki egyenként a fileokat.Minden kijelölés után ujraolvassa a directoryt, az elejére ugrik, majd onnan a kijelölt filera. Ez még 6630-on is szembetünően lassú, föleg a SmartFilemanhoz képest, ahol semmi ilyen macera nincs. Olyan könyvtárnál nézd meg, ahol legalább annyi file van, hogy 2x betölti a képernyöt.
Ugyanez SmartFileman-ba a szokás ceruza+le/fel/jobbra/balra-val műkődik, azonnal.
De amint irtam, ezt leszámítva tökéletes a fexplorer, bár mintha file törlésénél is lenne ilyen macera. (N70-em nincs, de ha azon teljesen másképpen műkődne a fexplorer, akkor elnézést kérek...)

szer. ápr. 12, 2006 11:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nargoth írta:
Amúgy a fexplorerben csak a több file kijelölése -föleg sok file-t tartalmazó könyvtárban- az idegesitöen rosszul megoldott dolog.
Miért is? Használható a "Mark all/Unmark all" opció, vagy a "Mark/Unmark" gyorsbillentyű.

szer. ápr. 12, 2006 11:11
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Akoska írta:
ProfiMail (ami a kiváló ProfiExplorert is telepíti!)

2 légy egycsapásra...
Tudtam, hogy rám fogsz licitálni azzal a hülye profimaillal! :c)

Miközben a Best (Smart) Fileman a legjobb! :twisted:

szer. ápr. 12, 2006 7:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:

2 légy egycsapásra...
Tudtam, hogy rám fogsz licitálni azzal a hülye profimaillal! :c)

szer. ápr. 12, 2006 0:44
gyémánt tag

Hozzászólás 

2 légy egycsapásra...

kedd ápr. 11, 2006 21:09
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
...Apropó javasoljatok legyetek szívesek egy jó kis fájlkezelőt a telóra!

FExplorer 1.15

kedd ápr. 11, 2006 19:53
platina tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
Alexfux írta:
Sziasztok!

Nagyon jó telefonunk van szerintem Sajna egy kisebb gerincsérv miatt be kellett vonulnom egy időre a kórházba. Vettem a telóba egy 1G-s memóriakártyát, feltöltöttem rá 13 CD-t mp3-ban + a rádió, meg a wap és elütöttem az időt valahogy, ja és majdnem végigjátszottam a Snake-t. Mondjuk a sok zenehallgatás mellett naponta kellett töltenem az akksit, de hát arra van a töltő.

Persze kisebb problémák azért vannak a telóval.

Pl., ha nem zárom be a zenelejátszót, csak leállítom és beszélek a telóval, és jön egy sms, akkor elindul a lejátszás. Azután mostanában, ha kapok egy sms-t, akkor három jelzést is kapok írásban. Az elsőt leokézva jutok a valódi sms figyelmeztetéshez, amit megnyitva olvashatnám az sms-t, de még egy figyelmeztetés jön. Ha meg ki akarom venni a memória kártyát, akkor megváltozik egy-két szín, pl a "gördítősáv" nyilainak a színe.Érdekes. Tapasztaltatok ilyet?

Hova van a témád elmentve?

A Témák közül az un. 1. témát használom és őszintén szólva gőzöm sincs a helyéről.

Apropó javasoljatok legyetek szívesek egy jó kis fájlkezelőt a telóra!

Köszi!

AF

kedd ápr. 11, 2006 19:40
Moderátor

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Sziasztok!

Nagyon jó telefonunk van szerintem Sajna egy kisebb gerincsérv miatt be kellett vonulnom egy időre a kórházba. Vettem a telóba egy 1G-s memóriakártyát, feltöltöttem rá 13 CD-t mp3-ban + a rádió, meg a wap és elütöttem az időt valahogy, ja és majdnem végigjátszottam a Snake-t. Mondjuk a sok zenehallgatás mellett naponta kellett töltenem az akksit, de hát arra van a töltő.

Pl., ha nem zárom be a zenelejátszót, csak leállítom és beszélek a telóval, és jön egy sms, akkor elindul a lejátszás. Azután mostanában, ha kapok egy sms-t, akkor három jelzést is kapok írásban. Az elsőt leokézva jutok a valódi sms figyelmeztetéshez, amit megnyitva olvashatnám az sms-t, de még egy figyelmeztetés jön. Ha meg ki akarom venni a memória kártyát, akkor megváltozik egy-két szín, pl a "gördítősáv" nyilainak a színe.Érdekes. Tapasztaltatok ilyet?

Hova van a témád elmentve?

kedd ápr. 11, 2006 16:16
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

kedd ápr. 11, 2006 13:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
De okosak vagytok..
Amúgy ez egy nap mint nap felmerülő sokakat foglalkoztató kérdés.

nem kioktató szándékkal írtam, de az elemi helyesírási ismeretek roppant mód megkönnyítik a hsz-ek értelmezését;

szomb. ápr. 08, 2006 15:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
gringo77 írta:
ja még annyit hogy kell a trémobilos képernyő pihit eltünteni meg a bejenkező hangot kikapcsolni segítsetek mert nem tudom a könyve nem írja sajna vagy átmentem feletette nézem én is

Csak hogy "nagyon okos" legyek...
Képernyőkímélő: Témák > Szerkesztés > Energiatakarékos üzemmód
Bejelentkező hang: Némára állítod a telót

szomb. ápr. 08, 2006 9:50
Moderátor

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
A megoldás egy Nem t-mobilos szoftver felhelyezése a telefonra..
Igen.

Meg a magyar nyelv beszélt szintű ismerete és alkalmazása...

szomb. ápr. 08, 2006 9:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
De okosak vagytok..
Amúgy ez egy nap mint nap felmerülő sokakat foglalkoztató kérdés.
A megoldás egy Nem t-mobilos szoftver felhelyezése a telefonra..

szomb. ápr. 08, 2006 1:13
Moderátor

Hozzászólás 
OPi írta:
gringo77 írta:
ja még annyit hogy kell a trémobilos képernyő pihit eltünteni meg a bejenkező hangot kikapcsolni segítsetek mert nem tudom a könyve nem írja sajna vagy átmentem feletette nézem én is

Az összes problémádra megoldást találsz ebben a topicban: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=16808

Szerintem a problémáira egy magyar nyelvkönyvben lelhet megoldást...

pén. ápr. 07, 2006 22:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
gringo77 írta:

Az összes problémádra megoldást találsz ebben a topicban: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=16808

pén. ápr. 07, 2006 19:12
ezüst tag

Hozzászólás 

köszike

:) :)

pén. ápr. 07, 2006 17:35
ezüst tag

Hozzászólás 
na szisztok sikerült összehozni egy kép progit a telón és teszelni őket nagyo megy mind de egy kisit nehéz áttérni az S40-ről s60-ra na de mindegy.

a TOMTOM progi olyan jó hoghy el kell mondani annyufééle beállítás van és marika hangja se kutya nagyon vagány köszönet érte aki leyzedte. és feltette a promramok oldalra.

a másik egy kis bibi van csak vele meg egy kis másik.

1. nem tudok semmilyen fájt átküldeni a mai naptól, eddig 6600-ra ment de most egy mésik kolégának semmit sőt senkinek semmit ez mitől lehet.

2. a HS-3-as felbigyesz nekem mindig kiesik a fülemből vagy túl kicsi vagy túl keskeny a bejárat a külső és középső fül mélysége.

nagyon jól kezeli a progikat meg minden eddig még a .jar kiterjesztést is kezelte kivéve a térképeket nem de nem is kell mivel van tomtom csak egy kis ÍGPS-t kell venni hozzá. az nem olyan drága azt hiszem

na nagyvonalakban ennyi a problémákra meg a tudtok válaszolni akkor köszike

dszisztok

pén. ápr. 07, 2006 17:32
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Babarnew írta:
küldök PÜ-t
Megjött, köszi!

Hi!

Nekem se válaszolt...

pén. ápr. 07, 2006 13:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Két kérdés még. Folyamatos zenehallgatásnál mennyit bír az akkumulátor? Mennyire érzékenya vételre a rádió rész beépített antennája?

pén. ápr. 07, 2006 12:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Babarnew írta:
küldök PÜ-t
Megjött, köszi!

csüt. ápr. 06, 2006 16:10
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
@Babarnew: Neked hogy sikerült összejönni vele? A mélemre nem válaszol... :c(

küldök PÜ-t

csüt. ápr. 06, 2006 15:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
@Babarnew: Neked hogy sikerült összejönni vele? A mélemre nem válaszol... :c(

csüt. ápr. 06, 2006 13:26
arany tag

Hozzászólás 
nekem is tetszik, csak az a bajom hogy én minden utángyártott előlapban csalódtam... anyagminőség, megmunkálás, felület, illesztési hibák, nyikorgás, sorjás műanyag szélek, minden utángyártott előlapnál kritikán aluli volt. Kiváncsi lennék egy ilyenre.

hétf. ápr. 03, 2006 21:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Babarnew írta:
...megtaláltad a srác homepage-ét ?
Ja, de csak emilt láttam, mint elérhetőséget, mindenesetre írtam neki.

hétf. ápr. 03, 2006 21:19
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Babarnew írta:
...ahogy látom anyagában színezett, nem kopik, nem karcolódik....
egyedül a kijelző plexin nincs csak egy gagyi fólia, azt sajna egyből le kell venni.. :?
Köszi! Ha megveszem, ígérem, jelenlétedben nem veszem elő! :c)

sok sikert, sztem nem fogsz csalódni...
a kék is baromi jól néz ki...
megtaláltad a srác homepage-ét ?
üdv B

hétf. ápr. 03, 2006 20:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Babarnew írta:
...ahogy látom anyagában színezett, nem kopik, nem karcolódik....
egyedül a kijelző plexin nincs csak egy gagyi fólia, azt sajna egyből le kell venni.. :?
Köszi! Ha megveszem, ígérem, jelenlétedben nem veszem elő! :c)

hétf. ápr. 03, 2006 20:17
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Babarnew írta:
van a srácnak több színben és nagyon jó minőségűek...
Péntektől mostanáig nem változott a véleményed? Hogy látod, festett, vagy anyagában színezett?

ahogy látom anyagában színezett, nem kopik, nem karcolódik....

hétf. ápr. 03, 2006 20:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Babarnew írta:
van a srácnak több színben és nagyon jó minőségűek...
Péntektől mostanáig nem változott a véleményed? Hogy látod, festett, vagy anyagában színezett?

hétf. ápr. 03, 2006 18:58
ezüst tag

Hozzászólás 
"polírozhatnékom" Pontosan erre gondoltam!

vas. ápr. 02, 2006 22:23
arany tag

Hozzászólás 
horn3t írta:
amit Babarnew említ azzal én is szemeztem.a feketével.

volt meggypiros, meg sötétkék ezüsttel hát azok sem semmik ....
a feketének a kijelző körüli része is fekete így végre elmúlt az állandó "polírozhatnékom" :lol: :lol: :lol:
azért nem szeretném ha ennyi reklám után holnaptól csak fekete n70 jönne velem szembe ! :P

vas. ápr. 02, 2006 21:21
ezüst tag

Hozzászólás 
amit Babarnew említ azzal én is szemeztem.a feketével.

vas. ápr. 02, 2006 21:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 73  Következő