Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 9:33

Hozzászólás a témához  [ 2563 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 52  Következő
Nokia 6230i 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
A képernyőkímélő pontos idejének méretét NEM! tudod növelni...

A dátumkijelzésre azt tudom "mondani" meg kell próbálni a dátum beállításnál, milyen lehetőségek vannak...lehet, hogy ott tudsz valamit állítani...

kedd aug. 30, 2005 10:07
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Tisztelt TopikTársak,

Valaki már kérdezte - úgy a 15 oldal körül - de nem kepott Ő sem egyértelmű választ. Ha nem nyúlsz a mobilhoz kiteszi képernyőkímélőnek a pontos időt. Lehet-e növelni a betüméretet, mert így elég kicsi?

Másik. Beállítom a DÁTUM_MUTAT menüt, akkor kiteszi a hét napját is: " k. 2005.aug.30 " . Ez így elég murisan néz ki. El lehet tüntetni a h,k,..betüket, vagy esetleg lehet a dátum végére tenni?

Kösz:
GeReKe

kedd aug. 30, 2005 9:19
Site Admin

Hozzászólás 
Hmm, a leírás szerint:
Idézet:
Segítségével a telefonon tárolt zenét, FM rádiót hallgathat 3,5-es jack dugós fülhallgatóval.
Ez nagyon coolnak tűnik! Kérdés, hogy ha távirányítós fülest nyomok rá, vajon tudja-e kezelni a telefon médialejátszóját... Valakinek van már vele tapasztalata?

kedd aug. 30, 2005 8:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez megfelel arra amire a gyári is, de van mégegy lehetőséged ha komolyan zenét akarsz hallgatni, akkor létezik egy adapter amibe a saját fülesed dughatod be, és ezzel nyomathadod a hangzást ezerrel. :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.mobiltelefonok.hu/uj/termekn ... 9999&lang=

Szerintem nagyon felesleg kidobálni több 10 ezer forintot ilyen úgymond divatcuccokra, mint pl ez a kijelzős fülhalgató, mert semmivel sem jobb mint az elődje ugyanazt a hangát biztosítja mint a régi, ugyanazt a szép magasat. Csak mutatja a zeneszámok nevét, és kiijelzi ki hív. Ill leszívja az akut rendesen. (+ háttérvilágítás, + kijelzőüzemeltetés, + kijelzőscrollozás) Sztem nem ér meg ennyit. Lesz ez még olcsóbb is. De mindenkinek saját dolga hova költi a pénzét. :lol:

hétf. aug. 29, 2005 23:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez vajon nem jó? :roll: A Speedshoposok biztos elmondanák, megfelel-e az adott célra.

http://www.mobiltelefonok.hu/uj/termekn ... 9999&lang=

hétf. aug. 29, 2005 20:04
Site Admin

Hozzászólás 
Jeff, nekem a dobozában "csak" egy HDS-3 típusú füles volt, azon semmi kezelőszerv.. :(

hétf. aug. 29, 2005 19:26
arany tag

Hozzászólás 
Hát nemtom, 13E Ft-ot kiadni egy vezetékes Head-Settért...szerintem már nem is luxus, hanem valami más :D

A rádiótcsatornákat, illetve a zeneszámokat a gyárilag hozzáadottal is tudod egyébként léptetni.

hétf. aug. 29, 2005 18:10
Site Admin

Hozzászólás 
Na, ez engem is érdekelne. Rám 15-ért akarták a Westend-beli Nokia boltban "sózni" ezt. Azt sajnálom, hogy nincs egy köztes megoldás, amivel lehet vezérelni a dallejátszást (léptetés, lejátszás, megállítás), de nincs kijelzője (szerintem az csak fölöslegesen drágítja a cuccot).

hétf. aug. 29, 2005 16:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok!

a HS-6 os kijelzős headsetet használta már valaki? megéri az árát ( 13000ft a speedshoppban) nem eszi nagyon az akkut, nincsenek bugjai?

Kép

hétf. aug. 29, 2005 16:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Mi van a dobozában?

Hát, elég karcsú a doboza: 32-es mmc, sztereó haedset (az újabb, kicsi egyenes végű csatlakozóval), két kicsi fekete szivacs, aksi, töltő, telefon.
Viszont állítom, hogy ehez a telóhoz a legolcsóbbak a tartozékok. Utángyártott adatkábel 2000 Ft (teljesen jól szuperál, nem úgy mint a Samsung esetén), 512-es kártya 8000..

vas. aug. 28, 2005 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Biztos volt már, de a kereső nem találta:

Mi van a dobozában?

vas. aug. 28, 2005 19:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Daemon Wear írta:
Amikor belépsz az alkalmazásokba, akkor látod a bal alsó sarokban az opció feliratot, oda belemész aztán látsz egy olyat hogy alkalmazás beállítások, aztán látod azt hogy alkalmazáshangok. Nos azt kapcsold ki. Ezt meg kell tenned a játékoknál és a gyüjteménynél is. Én már nincs is hangja a telónak! Jó játékot!

Wow! Millió köszönet. Megmentetted az életem, hétfőn termelési értekezleten meghaltam volna, az ziher!!!

vas. aug. 28, 2005 0:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Amikor belépsz az alkalmazásokba, akkor látod a bal alsó sarokban az opció feliratot, oda belemész aztán látsz egy olyat hogy alkalmazás beállítások, aztán látod azt hogy alkalmazáshangok. Nos azt kapcsold ki. Ezt meg kell tenned a játékoknál és a gyüjteménynél is. Én már nincs is hangja a telónak! Jó játékot!

szomb. aug. 27, 2005 23:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziastok!

Telefon némára van álítva. A java játékoknak ennek ellenére van hangjuk. Nagyon égő, hogy értekezleten most nem lehet játszani. Lehet ezzel valamit tenni? 3.3 soft.
3gp video esetén job-bal gombnak kellene tekernie előre-hátra? Nálam nem csinálja.
thnx!

szomb. aug. 27, 2005 22:54
arany tag

Hozzászólás 
Daemon Wear írta:
Mert ha teljesen új a telefon akkor játszatsz vele mire leszeded annyira szorul. :P

En a mai napig nem tudom leszedni a hatlapomat, pedig megvan mar par honapja a keszulek...igaz, nem is cserelgetem a kartyakat...na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom... :)

szomb. aug. 27, 2005 21:20
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Előfordulhat még az is, hogy eldobja a hálózatot és amikor megtalálja akkor felvillan. Én is a 3.30 as softot használom. Nekem is csinált ilyen villogásos poénokat, az hálózat, ill aksi miatt volt. Erre nem gondolt senki, adhat ez is villogásra okot.

Most akkor hogy tudnád ráeröltetni a hátlapot? Mert ha teljesen új a telefon akkor játszatsz vele mire leszeded annyira szorul. :P

szomb. aug. 27, 2005 19:10
ezüst tag

Hozzászólás 
köszi a válaszokat!

1.
Az automata billzárt rühellem, ugyhogy nem amiatt, de ha az akksi egységek miatt, akkor ok. Csak akkor meg az van hogy nagyon zabálja, mert mikor direkt figyeltem (kb. 3/4 órát), ugy hogy semmit nem csináltam vele, csak hevert az ágyon, akkor kb 2x csinálta(tehát kb. 15-20 percenként ment le 1 egység :? ). na mind1. legalább akkor tom hogy nem a soft miatt csinálja.

2.
Valahol olvastam( lehet hogy pont itt, már nemtom), hogy a BL-6c akksi egy kicsit vastagabb, és kidudorodik állitolag a hátlap. Ez igaz? van valakinek ilyen?

szomb. aug. 27, 2005 17:14
Site Admin

Hozzászólás 
barthi írta:
nemethjoc írta:
Másnak is csinál olyat a telefon...
Csak erre a kerdesedre tudom a valaszt: akkor vilagit "magatol", amikor egy egyseg lemegy az akksi toltottseg jelzobol...

Whoa, nem is tudtam, hogy ez ezért van. Köszi az infót!

pén. aug. 26, 2005 22:12
arany tag

Hozzászólás 
nemethjoc írta:
...

1. De csinál, méghozzá, ha be van kapcsolva az automata billentyűzár és az éppen aktiválódik.

2. Velem is megtörtént már, hogy újraindult egyszer a készülék, de ilyen SMS eltűnés még nem fordult elő, pedig jópárszor kaptam már SMS-t netezés közben.

pén. aug. 26, 2005 21:56
arany tag

Hozzászólás 
nemethjoc írta:
Hi!

1.
Másnak is csinál olyat a telefon, hogy magátol elkezd világitani, pedig nem nyulok hozzá, és nem érkezik semmi.Csak ugy magátol világít, de el is alszik annyi idő után mintha egy gombot nyomtam volna.
Kicsit idegesitő. 3.30as soft van rajta. egy soft frissités ezt megoldja?

Csak erre a kerdesedre tudom a valaszt: akkor vilagit "magatol", amikor egy egyseg lemegy az akksi toltottseg jelzobol...

pén. aug. 26, 2005 21:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

1.
Másnak is csinál olyat a telefon, hogy magátol elkezd világitani, pedig nem nyulok hozzá, és nem érkezik semmi.Csak ugy magátol világít, de el is alszik annyi idő után mintha egy gombot nyomtam volna.
Kicsit idegesitő. 3.30as soft van rajta. egy soft frissités ezt megoldja?

Haver mondta, hogy van olyan telefon (asszem samsungot mondott, de nem biztos), hogy ez egy afféle fetaure, mert annak a telefonnak a leirásában az volt, hogy ha az energiatakarékos mód be van kapcsolva, akkor óránkét egyszer-kétszer felvillanhat a kijelző. Ennél is ez lenne? (nem hiszem, bár nem olvastam el a könyvét, mert németül van, és ahhoz hülye vagyok).

2.
Vodával netezek, és kapcsolat közben kaptam egy smst, és megakartam nézni, de nem vártam meg, hogy végig sipoljon(alapbeállitás), hanem rögtön nyomtam az Ok-t, és abban a pillanatban kifehéredett a kijelző, és ujraindult a telefon(nem kért pin-t se). Végeredmény eltűnt az sms(asse tom ki küldte). Na ez mitől lehet? Olvastam vlahol, hogy a vodával netezőknek néha ujra indulgat a telefon netkapscolat közben. Lehet hogy ezért, és csak pont rosszkor az sms közben? Vagy csak a soft miatt?

Szoval ha valaki tapasztalt ilyeneket, vagy tudja mitől van ez, akkor plííz ossza meg

pén. aug. 26, 2005 21:40
arany tag

Hozzászólás 
koviubi írta:
Közérdekû közlemény:
A Ramirisben 11,900 pénzért jelenleg kapható 1Gb-os mmc kártya kitûnõen muzsikál a telóban. (Tegnap vettem) Szakadás mentesen játsza le az mp3 hegyeket.

Más: Az Oxygen szerzõi által szándékosan terjesztett, hibás mûködést elõidézõ key használata esetén szállhat el a teló. Javaslom a keringõ key-k alkalmazásától óvakodni!

Hali! Na helyben vagyunk. Mert nálam 1 GB Amzor-nál néha ugrik az MP3. Akkor ez memo kártya bug, vagy szoftver(3.23) bug?
Csak mert az mp3-mmal kapcsolatban volt javítás 3.30-ban.

Másnak is ugrik? Kb albumonként átlagban 2-3x jelentkezik. Kivéve pl. az Omegánál, így lehet, hogy valamelyik mp3 kódolást nem szeresse csak?

pén. aug. 26, 2005 20:25
arany tag

Hozzászólás 
Erre kiváncsi lennék, hogy tudják-e olvasni a felsorolt tipusú telok:
2 GB MMC kártya

http://www.speedshop.hu/termeknew.php?t ... 9999&lang=

csüt. aug. 25, 2005 13:06
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Amúgy mi a márkája a kártyának??

csüt. aug. 25, 2005 6:14
Site Admin

Hozzászólás 
koviubi írta:
(Régebben többször is próbáltam az ott kapható 512kb-osokat ..)

Hát nem is csodálom, arra maximum pár másodpercnyi MP3 fér fel :lol:

szer. aug. 24, 2005 21:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs, én "csókos" vagyok, nem gondoltam, hogy ennyire szigorúak a bejutás feltételei.

Azért akinek van lehetősége, annak mégis hír. (Régebben többször is próbáltam az ott kapható 512kb-osokat, de azokat nem látta rendesen a telefon, ezért örülök ennyire most)

szer. aug. 24, 2005 16:12
arany tag

Hozzászólás 
koviubi írta:
Közérdekű közlemény:
A Ramirisben 11,900 pénzért jelenleg kapható 1Gb-os mmc kártya kitűnően muzsikál a telóban. (Tegnap vettem) Szakadás mentesen játsza le az mp3 hegyeket.

EZEKET A FELTÉTELEKET NEM SOKAN TUDJÁK TELJESÍTENI:

A regisztráció feltételei a következők:
- A regisztrációhoz Cégbírósági Bejegyzés, Társasági Szerződés vagy Vállalkozói Engedély eredeti példányának bemutatása szükséges, melyben a számítástechnikával és kereskedelemmel kapcsolatos tevékenységi körök szerepelnek
A cégpapírok bemutatása mellett az alább felsorolt feltételek egyikének kell megfelelni:
- A társaság vagy vállalkozás főtevékenysége számítástechnikával kapcsolatos
- A regisztráció alkalmával történő vásárlás kereskedelmi mennyiségű, melyből egyértelműen kitűnik hogy a vásárlás célja a továbbértékesítés
- A cég vagy vállalkozó számítástechnikai tevékenységét, hardver eladást tartalmazó számláival igazolja
- Működési engedély bemutatása
- Weboldal (melyben a számítástechnikai tevékenység megtalálható)

A további vásárlásoknak nincs mennyiségi korlátja, azonban vásárlásainak negyedévente összesen min. 500. 000 Ft értéket kell elérnie.

szer. aug. 24, 2005 14:25
Site Admin

Hozzászólás 
koviubi írta:
Közérdekű közlemény:
A Ramirisben 11,900 pénzért jelenleg kapható 1Gb-os mmc kártya kitűnően muzsikál a telóban. (Tegnap vettem) Szakadás mentesen játsza le az mp3 hegyeket.

Cool, hétfőn vettem 8,5-ért 512-est.. :)

szer. aug. 24, 2005 14:09
arany tag

Hozzászólás 
En a 6.5.10-es Pc Suite-ot hasznalom, mentesre kivalo, a szinkronizalas is megy (ugy ahogy, a nevek sorrendje mar regen nem erdekel:)), azonban van arra tippetek, hogy a naptarbejegyzeseket es a teendoket miert nem teszi at az Outlookba???
(Atneztem a beallitasokat, termeszetesen be van jelolve, hogy csinalja meg es az Outlook mappak is stimmelnek!)

szer. aug. 24, 2005 13:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Közérdekű közlemény:

Más: Az Oxygen szerzői által szándékosan terjesztett, hibás működést előidéző key használata esetén szállhat el a teló. Javaslom a keringő key-k alkalmazásától óvakodni!

szer. aug. 24, 2005 12:41
ezüst tag

Hozzászólás 
A szervező használatára gondoltam, nem a mentésére.

Hogy tudok PC-ről eseményeket/jegyzeteket/teendőket felvenni?

kedd aug. 23, 2005 21:54
Moderátor

Hozzászólás 
KisGereke írta:
Macika írta:
KisGereke írta:
Gabriel401 Köszömöm a segítséget!!!

Ti milyen programot használtok még?

Az Oxygen-t vagy a MobiMB-t részesítitek előnyben?

Kösz:
GeReke
Én az oxygen-t (kizárólag a töröttet!). :)

Mert biztosítja számomra a folyamatos bevételt a megölt telefonok felélesztéséből/újraflasheléséből. :))
Félretéve a tréfát. Az Oxygen-t lehet-e használni és mire jó? Olvastam hogy tönkreteheti a telefont. Ez igaz?

A MobiMB úgy nézem, hogy csak file transferre használható (java, Galéria, Memória kártya), telefonkönyv és a naptár kezelésére mit használtok?
Hát írtam volna, ha nem lenne igaz? Ezért szereti a TÖRÖTT oxygen-t, akiknek van valamilyen flashelésre alkalmas box a bitokában. Kár, hogy a jogtiszta Oxygen kiválóan működik. Szerencsére elég ritka...

Telefonkönyv és naptármentésre a legkiválóbb a Nokia PC-Suite 6.6

kedd aug. 23, 2005 21:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
KisGereke írta:

Kösz:
GeReke

Mert biztosítja számomra a folyamatos bevételt a megölt telefonok felélesztéséből/újraflasheléséből. :))

Félretéve a tréfát. Az Oxygen-t lehet-e használni és mire jó? Olvastam hogy tönkreteheti a telefont. Ez igaz?

A MobiMB úgy nézem, hogy csak file transferre használható (java, Galéria, Memória kártya), telefonkönyv és a naptár kezelésére mit használtok?

kedd aug. 23, 2005 21:35
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Kaptam ma egy BL-6C akkumulátort.
Igazából még nem vettem le a hátlapot amióta a vásárláskor beletette a boltos a simkártyámat, így nem is tudtam, hogy eredetileg BL-5C-vel árulják.
Szóval nézegettem a kettőt és nem is tűnt fel a különbség, míg kézbe nem vettem mind a kettőt. Ugye a BL-6C 1070mAh, míg a BL-5C "csak" 850mAh kapacitású.
A méret ennek megfelelően alakul, a BL-6C kb 1 mm-rel vastagabb, így csak nagyon erőltetve lehet az eredeti hátlappal használni. Mondom, lehet, de nagyon puposodik....
Ha tehát valaki ilyen akkumulátorban gondolkodik, akkorszámítson erre a problémára.
Amúgy szerintem a BL-5C nálam ~3napot teljesít, így tökéletesen megfelel. Gondolom a BL-6C tudna 4-et is, de igazából nincs nagy szükségem rá.

kedd aug. 23, 2005 20:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
KisGereke írta:

Kösz:
GeReke

kedd aug. 23, 2005 16:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
KisGereke írta:

Csak képek, oplogo, hangok, java felrakásához 1xűbb a MobiMB.

kedd aug. 23, 2005 16:30
ezüst tag

Hozzászólás 

Kösz:
GeReke

kedd aug. 23, 2005 15:14
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Van-e valakinek törése Mobius-hoz???

Ez engem is érdekelne. :roll:

kedd aug. 23, 2005 10:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
KisGereke írta:
Honnét tudok MobiMB-t letölteni?

Már elcsesztem az egész estémet és még mindig nem találok, kérem segítsen valaki

Ha valakinek van, akkor elküldhetné ( esetleg crack-el együtt).

Thanks

gereke@freemail.hu

Elég lett volna ide az aláírásom alá kattintani (www).

kedd aug. 23, 2005 10:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Honnét tudok MobiMB-t letölteni?

Már elcsesztem az egész estémet és még mindig nem találok, kérem segítsen valaki

Ha valakinek van, akkor elküldhetné ( esetleg crack-el együtt).

Thanks

gereke@freemail.hu

hétf. aug. 22, 2005 21:33
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
Sajnos, nem lehet változtatni rajta...

Köszönöm!

hétf. aug. 22, 2005 19:26
platina tag

Hozzászólás 
user01 írta:
Üdv!
Ha tudja valaki, hogy lehet a naptár figyelmeztetőhangját módosítani, az legyen szíves ossza meg velem is!
Köszi!

Sajnos, nem lehet változtatni rajta...

vas. aug. 21, 2005 9:22
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!
Ha tudja valaki, hogy lehet a naptár figyelmeztetőhangját módosítani, az legyen szíves ossza meg velem is!
Köszi!

szomb. aug. 20, 2005 18:34
ezüst tag

Hozzászólás 
HappyBoy írta:
KisGereke írta:
Kösz HappyBoy.

De mivel és hogy és hova?

Jelenleg PC_Suite-m van.

Kösz.
Hát azzal nem lehet. Én bluetooth-on keresztül, ha küldök a telefonra txt fájlt, akkor az mint notes jelenik meg.
Vagy Oxygen -el is lehet.
PC Suite-bel NEM. Ahogy nem lehet csoportokat, se hangokat, se logokat, se....... szerkeszteni vele.
Milyen Oxygen? Melyik viszi ezt a telot, amihez van tores? (loader) Mintha a 2.7.5.1-rol hallottam volna, de nem vagyok benne biztos. Ujabbhoz meg nem talaltam torest! ("key szelhamosok" kimeljenek! :)

pén. aug. 19, 2005 21:04
ezüst tag

Hozzászólás 
HappyBoy,

Mivel kezdő Nokiás vagyok ( idáig más típust nyúztam ), kérlek adjál tanácsot, milyen software-t érdemes beszerezni ezen típushoz.

Kösz.

pén. aug. 19, 2005 5:54
arany tag

Hozzászólás 
KisGereke írta:
Kösz HappyBoy.

Jelenleg PC_Suite-m van.

Kösz.
Hát azzal nem lehet. Én bluetooth-on keresztül, ha küldök a telefonra txt fájlt, akkor az mint notes jelenik meg.
Vagy Oxygen -el is lehet.
PC Suite-bel NEM. Ahogy nem lehet csoportokat, se hangokat, se logokat, se....... szerkeszteni vele.

csüt. aug. 18, 2005 21:44
Site Admin

Hozzászólás 
c3po írta:
Ha valakit erdekel meg a "nagyobb" hivokep megjelenitesenek lehetosege, akkor arrol itt olvashat bovebben angolul:
http://www.expansys.com.hk/forumthread. ... thread=236

Ahogy én kivettem a sorok közül, ezzel csak szélesebb képet lehet megjenelíteni, függőleges irányban nem lehet megnyújtani. És ez a gond, túl picik az arcok :(

csüt. aug. 18, 2005 20:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Kösz HappyBoy.

Jelenleg PC_Suite-m van.

Kösz.

csüt. aug. 18, 2005 19:07
arany tag

Hozzászólás 
KisGereke írta:
Szakértõk,

Árulja el nekem veleki, hogy TXT/szöveg file-t hogyan tudok felrakni úgy hogy azt a telefonról olvasni is tudjam.

Kösz.:
GeReKe

Mint Notes-t tudod feltenni. Egyébként meg van szoftver, ami txt-bõl jad/jar fájl készít, és mint alkalmazást telepíted fel.

szer. aug. 17, 2005 13:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Szakértők,

Árulja el nekem veleki, hogy TXT/szöveg file-t hogyan tudok felrakni úgy hogy azt a telefonról olvasni is tudjam.

Kösz.:
GeReKe

szer. aug. 17, 2005 10:58
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2563 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 52  Következő