Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 06, 2025 6:33

Hozzászólás a témához  [ 1713 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 35  Következő
Samsung D500: már nem csak szép! 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Remélem a pannon nemcsak a roaming játékban oszt ilyen telefont, hanem előfizetéssel is kapható lesz. Bár a honlapján fekete színű van, így ezüstről nem is nagyon álmodok:( Feketéért meg nemigazán szeretnék 100e körüli összeget adni. Gondolják nőknek jó az e800 is:)

kedd jan. 25, 2005 17:32
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Szinte esélytelennek látom a 70 Ft-os listaárat, még előfizetéssel is. Esetleg nyár elején, a különösen nagy számlabefizetéssel bíróknak, extra kedvezménnyel.

kedd jan. 25, 2005 17:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
perill írta:
Nem megbízhatatlan ismerősöm szerint, bár az infó más helyről nincs megerősítve, kb. 2 hét múlva landol a Vodafone-nál 80-90 ezer forint körüli áron. Kecsegtető hír, miszerint nagy esély van arra, hogy bekerüljön a hosszabbításkor kedvezményesen választható telefonok közé.

Hm....
Én is ezt halottam.
Meg azt is hogy 70 lesz előfizetéssel....

kedd jan. 25, 2005 16:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem megbízhatatlan ismerősöm szerint, bár az infó más helyről nincs megerősítve, kb. 2 hét múlva landol a Vodafone-nál 80-90 ezer forint körüli áron. Kecsegtető hír, miszerint nagy esély van arra, hogy bekerüljön a hosszabbításkor kedvezményesen választható telefonok közé.

kedd jan. 25, 2005 16:35
platina tag

Hozzászólás 
El tudom képzelni X600! Szerintem erőszakot kell alkalmazniuk, hogy visszaszerezzék. :D

kedd jan. 25, 2005 14:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Tényleg jó a rezgés benne, az átlagnál erősebb, de azért nem esik szét közben :lol: !
A szépen sütő Nap örömére csináltam néhány fotót full felbontásban és minőségben! Hát az S700i szintjét igenis meg tudja közelíteni, ma ez a 2 telefon tud tényleg szépen fényképezni ilyen felbontás mellett!
Sőőt! A VGA képek sokkal rosszabbak, mint az 1 és 1,3 megapixeles felbontásúak, ez amúgy érdekes...
Borzalmas érzés, hogy csütörtökön már adhatom vissza :cry: !

kedd jan. 25, 2005 13:43
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
K.Zolee írta:
persze erezheto, samsungnak nagyon jo eros a vibraja.

Köszi!

kedd jan. 25, 2005 9:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
persze erezheto, samsungnak nagyon jo eros a vibraja.

kedd jan. 25, 2005 9:09
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedves tulajok!
A rezgés érezhető zsebben / bőrtokban?

Köszi!

kedd jan. 25, 2005 8:51
platina tag

Hozzászólás 
Hú, ez a telefon szó szerint kegyetlen, ráadásul egyre jobban tetszik a fekete színe is (bár az ezüstöt még nem láttam élőben) :D :D !
Úgy szól rajta az MP3...., ááááááá kegyetlenül és én nem is kaptam hozzá SoundMate-et, meg a sztereó headsetjét, szóval a saját hangszóróján hallgatom!
A menürendszer is teljesen új, még az E8xx sorozattól is különbözik, rengeteg helyen keresztben átjárhatóak az almenük, meg a főmenük is, rettentően könnyű, de meg kell szokni még nekem is.
Kijelző és a hangok (mindenféle értelemben) tökéletesek, a rezgés remek és sok-sok jópofa apróság is van benne!
Na de majd a tesztből kiderül minden!
Egyetlen bánatom, hogy csütörtökön vissza kell adnom, tehát igen rövid ideig lesz nálam.
Bár 2,5 hónap múlva lesz 1 éves az X600-am, akkor azonnal cserélem erre :D :D :D :D !

kedd jan. 25, 2005 7:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Már ideje lenne hogy megjelenjen magyar nyelven hivatalos garival! 3 hónapja várom már a pillanatot amikor már az enyém lesz kipróbálni már sikerűlt de az még nem volt hivatalos.

hétf. jan. 24, 2005 21:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Nagyember írta:

Ki tudnád deríteni, hogy mikortól lehet kapni hivatalosan a TELEFONT?
És hogy kb. mennyi lesz először?

Már kérdeztem Én is pontosat nem tud mondani az időpontól árról meg semmit! Nekem ezt múlt7en mondta, hogy 110-és magyar meg 1 én Samsung gari. Azt hogy Ő ezen nyer-e azt nem tudom. Elvileg jóban vannak, de ki tudja... :?

hétf. jan. 24, 2005 21:03
platina tag

Hozzászólás 
SamsungX600 írta:
Már itt pihen a gép mellett, töltőn, és épp MP3-at töltök rá infrán (nincs Bluetooth-om) :D :D ! Egyenlőre KIB*SZOTT KIRÁLY!!!

Ja, a kamera hangja KIKAPCSOLHATÓ GYÁRILAG!!!!!

Tapasztalatnak majd ott lesz a cikk a Portálon...

Köcce mer ez nekem fontos :lol: Pl:orán való fotozás :lol:

hétf. jan. 24, 2005 20:48
platina tag

Hozzászólás 
Már itt pihen a gép mellett, töltőn, és épp MP3-at töltök rá infrán (nincs Bluetooth-om) :D :D ! Egyenlőre KIB*SZOTT KIRÁLY!!!

Ja, a kamera hangja KIKAPCSOLHATÓ GYÁRILAG!!!!!

Tapasztalatnak majd ott lesz a cikk a Portálon...

hétf. jan. 24, 2005 18:39
ezüst tag

Hozzászólás 
HOOLIGANS!

Ki tudnád deríteni, hogy mikortól lehet kapni hivatalosan a TELEFONT?
És hogy kb. mennyi lesz először?

hétf. jan. 24, 2005 18:11
Moderátor

Hozzászólás 
HOOLIGANS írta:

Honnan tudsz ennyiért?[/quote]

A barátnőm fönőkének van ismerőse a Samsungnál.[/quote]

jaa, így könnyű...

hétf. jan. 24, 2005 17:52
ezüst tag

Hozzászólás 
[/quote]

A barátnőm fönőkének van ismerőse a Samsungnál.

hétf. jan. 24, 2005 17:48
ezüst tag

Hozzászólás 
[/quote]

A barátnőm fönőkének van ismerőse a Samsungnál.

hétf. jan. 24, 2005 17:45
platina tag

Hozzászólás 
Nagyember írta:
Tisztelt MÁZLISTA D500 tulajdonosok!

Írjatok még a telóról! Mindent, amit fontosnak találtok!

Már nekem is megvan a pénzem rá, de még várom az első hivatalos magyar szofttal megjelenő modellt, aztán rohanok le Pécsre venni egyet az MM-ben van az EW-ben!!!

Én is csatlakoznék hozzátok
NEkem egy kérdésem lenne hogy a kamerának a hangját le lehet kapcsolni v némában is van hangja?Ja és meddig birja ?Kocce

hétf. jan. 24, 2005 17:34
ezüst tag

Hozzászólás 
HOOLIGANS írta:
Én is gondolkodok, hogy vegyek-e... 110-ért tudok zsír újat magyar nyelvvel és Hivatalos samsung garival, de még várom a tapsztalatokat! :wink: :D

Honnan tudsz ennyiért?

hétf. jan. 24, 2005 17:26
ezüst tag

Hozzászólás 
HOOLIGANS írta:
Én is gondolkodok, hogy vegyek-e... 110-ért tudok zsír újat magyar nyelvvel és Hivatalos samsung garival, de még várom a tapsztalatokat! :wink: :D

Honnan tudsz ennyiért?

hétf. jan. 24, 2005 17:23
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. jan. 24, 2005 16:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Tisztelt MÁZLISTA D500 tulajdonosok!

Írjatok még a telóról! Mindent, amit fontosnak találtok!

Már nekem is megvan a pénzem rá, de még várom az első hivatalos magyar szofttal megjelenő modellt, aztán rohanok le Pécsre venni egyet az MM-ben van az EW-ben!!!

hétf. jan. 24, 2005 14:00
Moderátor

Hozzászólás 
SamsungX600 írta:
Odo írta:
SamsungX600 írta:
A Telecom tesztjeinek színvonala javulni fog, mint ahogyan a telefontáblázat is! Ennek okait később megtudjátok :wink: !

Te veszed át?

Még nem mondok semmit (bár nincs titoktartás)...

hmm :D

szomb. jan. 22, 2005 16:17
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
SamsungX600 írta:
A Telecom tesztjeinek színvonala javulni fog, mint ahogyan a telefontáblázat is! Ennek okait később megtudjátok :wink: !

Te veszed át?

Még nem mondok semmit (bár nincs titoktartás)...

szomb. jan. 22, 2005 16:16
Moderátor

Hozzászólás 
SamsungX600 írta:

Te veszed át?

szomb. jan. 22, 2005 16:11
platina tag

Hozzászólás 
Köszi enabe!

Persze nem úgy gondoltam, hogy mással ne oszd meg, és én is ama orosz oldalon nézegettem a dolgot, mert ott vetették fel először!

szomb. jan. 22, 2005 16:02
vas-tag

Hozzászólás 
SamsungX600:
1: Kis időmbe telt, amíg rájöttem, mi a PÜ :D
2: Sajnos nem tudtam PÜ-be küldeni, valamiért @@@-ik a rendszer
... és mást is érdekelhet!

Szóval JAVA feltöltés D500-ra (BT-vel)

Először is nézd meg ezt:
http://www.mobile-review.com/forum2/sho ... tcount=235

Egész jól, részletesen összeszedte a srác a dolgokat.

Fontos, hogy lépésről - lépspre kell követni, mert ha valami nem stimmel, kihagyod, esetleg duplán csinálod meg, akkor jobb esetben nem történik semmi, rosszabb esetben rebootol a telefon.

A leírtak az első átvitelhez szükséges lépéseket írja le. Nyilván a 2. feltöltéshez már nem kell mindent végig csinálni, de pl FONTOS, hogy ha megszakad a kapcsolat a telefonnal (mert pl rebootolt), akkor Disconnectálni kell az <Unauthentiated User>-t (olvasd el, majd megtudod, miről beszélek!), különben feltöltéskor kifagy a telefon. (reboot)
De lehet folyamatosan egymás után is feltölteni, ehhez csak a
Uploader beállít > #*5737425* > SerialDownload kell. Itt pl tiltott lépés újra kiválasztani a PPP UP = Bluetooth, mert akkor is rebootol.

Szóval van egy pár íratlan szabály, de megtanulható.

Készülj fel, hogy elsőre nem fog működni :wink: de ne aggódj, még tegnap is vagy egy órámba telt, amíg feltöltöttem rá még egy pár játékot. Pedig nem ez volt az első :) Hanem a második.

Szóval bele kell tanulnia az embernek, de aztán már könnyen megy.

pén. jan. 21, 2005 16:05
Moderátor

Hozzászólás 
SamsungX600 írta:
Odo írta:
Elolvastam a Telecom D500 tesztjét. Nagyon gyenge az írás :( (Az újság amúgy szintén tele van hibával, piaci társához hasonlóan)

Majd nézegesd a gsmport.hu oldalt is, mert várható egy D500 cikk... :D :D

oké :D

pén. jan. 21, 2005 15:42
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Elolvastam a Telecom D500 tesztjét. Nagyon gyenge az írás :( (Az újság amúgy szintén tele van hibával, piaci társához hasonlóan)

Majd nézegesd a gsmport.hu oldalt is, mert várható egy D500 cikk... :D :D

pén. jan. 21, 2005 15:24
platina tag

Hozzászólás 
enabe írta:
nord:
a név 20, de ahogy láttam a keresztnévnek is van külön mezője (ha jól emléxem, most nincs előttem a telefon, majd megnézem!)

Telefonom amúgy Fekete színű, tökélesen illik hozzám :) (meg az autómhoz is ;) ) Sajnos a töltője nem fekete :D azt vszinű az ezüsthöz tervezték, mert világos szürke - Habár számomra nem a design az elsődleges, a T610 szappantartó formájával is hamar kibékültem

A Képeket nem felejtettem el, de lehet hogy "valaki" meg fog előzni :wink:
A külső hangszóróját viszont sikerült kipróbálni: Érdekes. Valóban hangosabban szól, de ne vájunk tőle hajszárítós-mélynyomós fíílinget :) De a kihangosításnál biztosan hasznos lehet.

Amúgy az én telefonom tutira Svájcból jött: Az összes wap beállítás *bluewin.ch volt. Először úgy állították be, hogy az Orange menü a telefon része, de amikor megemlítettem, hogy tudom mi az, és nem a telefon részre, akkor elárulták, hogy februárra (közepére) várható a hivatalos magyar szoftver, amit garanciálisan fel is töltenek majd.

Nem tudom. Valóban jobb a nem Orange-s menü? Igaz a menüikonok kicsit komorak (a naracs-szürke színkompozíció nem a kedvencem), de amúgy egyre jobban kezd megtecceni az a csík: Egyből látom, hány SMS jött, mennyi nem fogadott hívás volt... magát a menüt meg csak ritkán látni. Az almenük szineit meg lehet változtatni.

Egy dolog nem teccik az Orange-ban: A telefon ki- és bekapcsolása: A naplementés illetve napfelkeltés (forított naplemente :) ) anim még jó lenne, de az a böszme Orange felirat... Na az nem hiányzik :)

//\\//

A neveknél KÜLÖN lehet 20 karaktert beírni vezeték- és keresztnévnek, ez tuti infó (volt már a kezemben a telefon egy rövid pillanatra)!
Hát nem tudom még, hogy pontosan mikor kapom meg, de a jövő héten, aztán nekem nem kell sok idő, hogy felrakjak fotókat :lol: ! Nem rossz a fekete sem, de az ezüst kicsit fiatalosabb (21 éves vagyok), "dinamikusabb" szín. Hidd el nekem, hogy sokkal jobb az eredeti szoftver, egyrészt normális ikonok vannak, nincs teletömve WAP-os menüpontokkal, nincs benne az a csík (nélküle is mindig látod az SMS-t, hívásokat, mert a képernyőkímélőnél is kiírja), Samsungos ki- és bekapcsoló animáció, stb. A töltő nem poénból ilyen szürke, ugyanaz, mint amit az E700/X100/X600 szériához adnak (pedig ezek sem teljesen ezüst színűek). A külső hangszóró alatt azt értettem, hogy jobban szól-e rajta pl. egy MP3 vagy magas hangerőnél sem torzít (vagy kevésbé), mint a normál?? Headsetet kipróbáltad MP3-ban? Ne felejtsd a PÜ-t!
Komolyan megkattanok, míg ideér...

pén. jan. 21, 2005 15:16
vas-tag

Hozzászólás 
gabesszzg: KÖSSZ! Teljes a siker:)
Egy régebbi Samsung model leírását próbáltam használni (Tmob honlapjáról) 2 dolog nem stimmelt: a Port, és a kezdőlap, a többi okés (csak más helyen.)

Szóval mégegyszer kössz a tippet!

pén. jan. 21, 2005 14:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Enabe, Odo: köszi!

pén. jan. 21, 2005 14:17
platina tag

Hozzászólás 
a mobiltelefonok gprotal .hu rajta van a d500asnak a beállításai

pén. jan. 21, 2005 14:13
vas-tag

Hozzászólás 
Viszont WAP beállításügyileg tudna valami Samsungos Tmob-os ember segíteni?
...belőni a telefont, mert a WAP-ot még nem értem el :(

pén. jan. 21, 2005 14:00
Moderátor

Hozzászólás 
Külön 20 karakter van a vezetéknévnek és a keresztnévnek is.
Jézus szolgáltató menüvel biztos nem vettem volna meg

pén. jan. 21, 2005 12:57
vas-tag

Hozzászólás 
nord:
a név 20, de ahogy láttam a keresztnévnek is van külön mezője (ha jól emléxem, most nincs előttem a telefon, majd megnézem!)

Telefonom amúgy Fekete színű, tökélesen illik hozzám :) (meg az autómhoz is ;) ) Sajnos a töltője nem fekete :D azt vszinű az ezüsthöz tervezték, mert világos szürke - Habár számomra nem a design az elsődleges, a T610 szappantartó formájával is hamar kibékültem

A Képeket nem felejtettem el, de lehet hogy "valaki" meg fog előzni :wink:
A külső hangszóróját viszont sikerült kipróbálni: Érdekes. Valóban hangosabban szól, de ne vájunk tőle hajszárítós-mélynyomós fíílinget :) De a kihangosításnál biztosan hasznos lehet.

Amúgy az én telefonom tutira Svájcból jött: Az összes wap beállítás *bluewin.ch volt. Először úgy állították be, hogy az Orange menü a telefon része, de amikor megemlítettem, hogy tudom mi az, és nem a telefon részre, akkor elárulták, hogy februárra (közepére) várható a hivatalos magyar szoftver, amit garanciálisan fel is töltenek majd.

Nem tudom. Valóban jobb a nem Orange-s menü? Igaz a menüikonok kicsit komorak (a naracs-szürke színkompozíció nem a kedvencem), de amúgy egyre jobban kezd megtecceni az a csík: Egyből látom, hány SMS jött, mennyi nem fogadott hívás volt... magát a menüt meg csak ritkán látni. Az almenük szineit meg lehet változtatni.

Egy dolog nem teccik az Orange-ban: A telefon ki- és bekapcsolása: A naplementés illetve napfelkeltés (forított naplemente :) ) anim még jó lenne, de az a böszme Orange felirat... Na az nem hiányzik :)

//\\//

pén. jan. 21, 2005 12:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
enabe írta:
Névhez "csak" 20 karaktert lehet felvenni, de a magyar ékezetes is csak 1 nek számít (Ű)
A jegyzet és az e-mail is 50 - 50 kar. lehet.

Kösz!
A névnél a 20 karakter összesen számít, vagy pedig külön 20 a vezeték- és külön 20 keresztnévnek?

Üdv.

pén. jan. 21, 2005 8:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Nagyember írta:
...Csak félek, hogy még nem igazán hivatalos telefonok ezek, hanem csak magyarítottak és ez még visszahúz!...

Ne haragudj, de remélem nem rám gondoltál mikor ezt a mondatot megfoalmaztad... Én ugyanis teljesen legális és eredeti forrásból szerzem be a telefonokat....

a nagyker az nem minden esetben egyenlő a kamionról leesett nemazidénbarnult elemek 1200 zsigulijának csomagtartójával...

Wolf!

Nem gondoltam senkire, nehogy félreértsd!
Arra gondoltam, hogy nem tudom, hogy ezeket a telefonokat a Samsung már direkt Magyarországra gyártatta, vagy külföldről behozták LEGÁLISAN és rárakták a magyar nyelvet!
Mivel én a HIVATALOS magyar telefonra várok!
Ezért vacilálok még a TELEFON vásárlásán!!! Bár már NAGYON nem bírok magammal! :D

pén. jan. 21, 2005 7:52
Moderátor

Hozzászólás 

pén. jan. 21, 2005 2:28
arany tag

Hozzászólás 
Nagyember írta:
...Csak félek, hogy még nem igazán hivatalos telefonok ezek, hanem csak magyarítottak és ez még visszahúz!...

Ne haragudj, de remélem nem rám gondoltál mikor ezt a mondatot megfoalmaztad... Én ugyanis teljesen legális és eredeti forrásból szerzem be a telefonokat....

a nagyker az nem minden esetben egyenlő a kamionról leesett nemazidénbarnult elemek 1200 zsigulijának csomagtartójával...

pén. jan. 21, 2005 0:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Én is szívesen lennék Rusi helyében, hogy ki lehessen próbálni a D500-at!
Egyre komolyabban gondolkodok egy ilyen TELEFON megvásárlásában!
Csak félek, hogy még nem igazán hivatalos telefonok ezek, hanem csak magyarítottak és ez még visszahúz!

csüt. jan. 20, 2005 23:02
platina tag

Hozzászólás 
enabe!

Én is gratulálok az új telódhoz :) , de azt nem tudom letagadni, hogy teljesen sárga vagyok az irígységtől :!: :D :D

Az szinte biztos, hogy nekem is ilyen lesz a következő telefonom, de meg kell várnom, hogy "emberbaráti" legyen az ára :? és az sajna még odébb van :!: :cry:

Persze én csakis ezüst színűben gondolkodom, a fekete nagyon elegáns, de az inkább "pasis". :wink: :wink:

A képeket én is nagyon várom!!!! :shock: :shock:

Rusi! Nagyon rossz lesz majd Neked, amikor a tesztelés után vissza kell adni a telót! :cry: :cry:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsuzsi csüt. jan. 20, 2005 23:30-kor.

csüt. jan. 20, 2005 22:51
arany tag

Hozzászólás 
Tudod az az igazság, hogy Én ugyan el tudom számolni, meg minden, tehát elméletileg Én tudnám neked úgy adni, hogy ÁFA nélkül legyen. Csak egyet ne felejts el: Ha neked Áfa nélkül adom akkor jön más is, és ha annak nem úgy adom akkor én vagyok a csúnya... Annyi pénzem meg nincs most, hogy megfinanszírozzak X×20 000 Ft-ot, azon a címszavon, hogy majd visszakapom Állambácsitól :(

csüt. jan. 20, 2005 18:06
platina tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Nagykerben 88 550+Áfa a sznobphone :)

És mi van akkor ha nem akarok feltétlenul afat kifeizetni ???Mer nemtok vele semmit se csinálni és vki tud szerezni olcson?

csüt. jan. 20, 2005 18:01
arany tag

Hozzászólás 
Nagykerben 88 550+Áfa a sznobphone :)

csüt. jan. 20, 2005 17:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Szerintetek mikor lesz hivatalosan Nálunk?
Én több helyen megkérdezetm, és az egyik helyen azt mondták, hogy Náluk már a hivatalos van!
Bár én furcsálom!

csüt. jan. 20, 2005 17:25
platina tag

Hozzászólás 
enabe:

MINDEN irigységem a tiéd, bár én meg jövő héten megkapom tesztelésre, dehát ugye azt majd vissza is kell adni :cry: !
Elég csúnya dolog, hogy a menü Orange-os, ugyanis az eredeti még sokkal szebb és használhatóbb is, én például igen gyorsan bepörgök az ilyen szolgáltatói "trutyikra" (LIve! menü, feliratok, WAP linkek az egész menüben, stb.)!
Egyben örülök, hogy téged, mint (volt) Nokia kedvelőt elcsábított a telefon! Való igaz, hogy WAP nélkül is megoldható a játék feltöltés, de kifejezetten Bluetooth kell hozzá. Azért leírnád egy PÜ-ben, hogy konkrétan milyen lépésekkel tudtad rávenni a telót erre a funkcióra (már olvastam róla bőven, de tőled is jó lenne)?
Képeket FELTÉTLENÜL publikálj, bár amennyit én fogok fotózni a teszt alatt (a képeket elérhetővé teszem majd a tárhelyemen!)...
Tényleg, ezüst vagy fekete a telefon, merthogy én az ezüstért vagyok totál oda (a fekete egy kicsit komor, bár rohadt elegáns). Ha ezüst, akkor csinálj egy képet róla, légyszíííííí :D !
MP3 szépen szól rajta (telefonon, külső hangszórón, headseten)???

A rohadt életbe, már csak néhány nap........ :wink: :wink:

csüt. jan. 20, 2005 17:13
vas-tag

Hozzászólás 
Szóval csak lassan, szépen sorjában... :)

1: külső hangszóróig nem jutottam még el
2: Képek: amint lesz publikálható, publikálom
3: nextgsm . hu

Amúgy volt már itt szó róla, hogy a telefon alapból nem enged (csak Wapról, pénzé' ) játékokat tölteni magába?

Mielőtt bárki is megijedne: Én kipróbáltam a trükközést - BlueToothal és működik, szóval dontwörievribádi lehet kábel nélkül is játékot tölteni a telefonra ingyé'.

csüt. jan. 20, 2005 16:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Enabe!

Hol vetted a telefont???

Nagyember

csüt. jan. 20, 2005 15:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1713 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 35  Következő