Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 04, 2025 5:11

Hozzászólás a témához  [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 51  Következő
Nokia E51 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
szóval ez a #-es indítás mit is csinál pontosan? mintha csökkentett mód lenne, vagyis csak az alapdolgok bootolnak be?
PCO próbálta otthon is a #-es indítáast (ez felel meg E51-en a ceruzának), de nem ment.
Én először rátettem a Phoenix boxomra, és sikerült a telóból TEST MODE-ot kicsikarni, ami azt jelentette, hogy nem sérült a USER AREA.
Én annak tulajdonítom, hogy nálam már elindult ceruzával (#-tel) a teló, hogy előtte a gyári Nokia szoftver/box csinált vele valamit.

szomb. aug. 30, 2008 14:01
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Örülök a 2% győzelmének :)

A bajt itt egy automatikusan induló, de hibás program okozta, amit meg lehetett gátolni az elindulásban, így a telefon hozzáférhetővé vált.

Ha tényleg sérült volna az user area, akkor csak reflash (=adatvesztés) árán gyógyult volna a teló.

Mindenesetre ha ilyen baj van, érdemes egy indítást a kettőskereszt gombot nyomva tartva is megpróbálni, szerencsé esetben ez az a 2%

Ha "A telefon indítása sikertelen..." vagy 3-4x felvillanó majd kialvó NOKIA felirat fogad, akkor ez a trükk már semmit nem fog érni.

szóval ez a #-es indítás mit is csinál pontosan? mintha csökkentett mód lenne, vagyis csak az alapdolgok bootolnak be?

szomb. aug. 30, 2008 13:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Örülök a 2% győzelmének :)

A bajt itt egy automatikusan induló, de hibás program okozta, amit meg lehetett gátolni az elindulásban, így a telefon hozzáférhetővé vált.

Ha tényleg sérült volna az user area, akkor csak reflash (=adatvesztés) árán gyógyult volna a teló.

Mindenesetre ha ilyen baj van, érdemes egy indítást a kettőskereszt gombot nyomva tartva is megpróbálni, szerencsé esetben ez az a 2%

Ha "A telefon indítása sikertelen..." vagy 3-4x felvillanó majd kialvó NOKIA felirat fogad, akkor ez a trükk már semmit nem fog érni.

szomb. aug. 30, 2008 0:45
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
pco írta:
juhéé, yess, és háromszoros hurrá! :)
na és hálás köszönet Macikának a péntek éjszakai mentőakcióért, aminek során a telefon újraéledt adatvesztés nélkül.
szép és tanulságos történet lett ez így: az első hozzászólásban puffogtam a plázás-márkaszervizes tehetetlenség miatt, aztán végül jó kezkebe került a telefon, és ezt meg is hálálta.
hajj, ha minden 2%-os helyzetből sikerülne így kimászni... :)

pco

nah, ezt jó hallani :) hogy sikerült végül megoldani? hasonló helyzetben csak hogy tudjam, hogy mivel próbálkozzak, backup-olgatni én sem sűrűn szoktam.. a problémám leginkább az, amikor a "phone model-specific" részét csinálja, múltkor (miután a naptár-kontaktok-beállítások-üzenetek-minden egyéb megvolt 5 percen belül) több, mint egy órán át csinálta és egy %-ot nem ugrott fel, ekkor untam bele az egészbe..

szomb. aug. 30, 2008 0:12
vas-tag

Hozzászólás 
juhéé, yess, és háromszoros hurrá! :)
na és hálás köszönet Macikának a péntek éjszakai mentőakcióért, aminek során a telefon újraéledt adatvesztés nélkül.
szép és tanulságos történet lett ez így: az első hozzászólásban puffogtam a plázás-márkaszervizes tehetetlenség miatt, aztán végül jó kezkebe került a telefon, és ezt meg is hálálta.
hajj, ha minden 2%-os helyzetből sikerülne így kimászni... :)

pco

pén. aug. 29, 2008 23:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Borítékolom a 100% adatvesztést. Bár inkább ne legyen igazam.

Az ilyesmi pont egy flasheléstől jön rendbe, ami viszont gyaluval jár...

pén. aug. 29, 2008 10:22
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás Re: dráma
Macika írta:
Szia.

Az a baj, hogy ilyenkor a User Area szokott megsérülni, PONT AZ, amiben az adatok vannak. De mondd csak, nincs PC-d, hogy lementsd az adatokat róla mondjuk hetente egyszer?

Hozdd el hozzám, megpróbálok tenni vele valamit, de 98%, hogy buktad az adatokat.

Hello,

Ez nem túl biztató, de azért kíváncsi vagyok arra a 2%-ra, hátha lehet kezdeni vele valamit (mail ment -- előre is köszönöm a segítséget).
Egy július 19-i mentésem van, az végülis jobb mint a semmi, de ezután bizonyára fobg készülni heti, ha nem napi rendszerességgel...

pco.

pén. aug. 29, 2008 9:28
Moderátor

Hozzászólás Re: dráma
pco írta:
sziasztok!

tegnap komoly baleset érte a telefont, modemfagyás gyanúja miatt kikapcsoltam, és azóta nem indul el.
a nokia logo még bejön, de a pin kód bekéréséig már nem jut el.

eddig egy hard resetes bekapcsolás (vmi "zöld gomb" + "*" + "3" és power), és szervizes beavatkozás merült fel lehetséges megoldásként, de mivel mindkettő esetben garantált a telefonmemóriában tárolt adatok elvesztése, valami kíméletesebb gyógymód után kutatok -- egyelőre kevés sikerrel :(
volt még valami s60-as modelleknél emlegetett "safe mode" boot, amit ceruza gomb nyomása melletti bekapcsolással lehet kierőszakolni, de úgy néz ki, az e51-nél ez nem lehetséges.

van valami ötletetek? tudtok esetleg egy olyan szervízt, ahol talán többet mondhatnak annál, hogy "hát ha elindulna, le tudnánk menteni az adatokat, de így nem..."?
hihetetlennek tűnik, hogy nincs valami komolyabb hely, ahol megfelelő eszközökkel és hozzáértéssel hozzá tudnának nyúlni...

előre is köszi,
pco
Szia.

Az a baj, hogy ilyenkor a User Area szokott megsérülni, PONT AZ, amiben az adatok vannak. De mondd csak, nincs PC-d, hogy lementsd az adatokat róla mondjuk hetente egyszer?

Hozdd el hozzám, megpróbálok tenni vele valamit, de 98%, hogy buktad az adatokat.

csüt. aug. 28, 2008 20:43
vas-tag

Hozzászólás dráma
sziasztok!

tegnap komoly baleset érte a telefont, modemfagyás gyanúja miatt kikapcsoltam, és azóta nem indul el.
a nokia logo még bejön, de a pin kód bekéréséig már nem jut el.

eddig egy hard resetes bekapcsolás (vmi "zöld gomb" + "*" + "3" és power), és szervizes beavatkozás merült fel lehetséges megoldásként, de mivel mindkettő esetben garantált a telefonmemóriában tárolt adatok elvesztése, valami kíméletesebb gyógymód után kutatok -- egyelőre kevés sikerrel :(
volt még valami s60-as modelleknél emlegetett "safe mode" boot, amit ceruza gomb nyomása melletti bekapcsolással lehet kierőszakolni, de úgy néz ki, az e51-nél ez nem lehetséges.

van valami ötletetek? tudtok esetleg egy olyan szervízt, ahol talán többet mondhatnak annál, hogy "hát ha elindulna, le tudnánk menteni az adatokat, de így nem..."?
hihetetlennek tűnik, hogy nincs valami komolyabb hely, ahol megfelelő eszközökkel és hozzáértéssel hozzá tudnának nyúlni...

előre is köszi,
pco

csüt. aug. 28, 2008 20:10
ezüst tag

Hozzászólás 
nekem nem írta a nokia update hogy lenne!nokia szervizben frissítették az én T-s szoftveremet és kaptam egy nem T s szoftvert

tudja valaki a változásokat az új nokia pc suite ban?

kedd aug. 26, 2008 10:23
arany tag

Hozzászólás 
Urak, bocsánat ha felületes vagyok, de jól hallom, hogy 0559479-re a T-nek már van 200....-es fw-je? Mert az NSU még mindig csak a 100.34.20-ast hozza :(

hétf. aug. 25, 2008 11:14
ezüst tag

Hozzászólás 
ááá,köszi

ezzel próbálkoztam csak 9.1 es symbianra,nem 9.2 vel...

hülye vagyok

szomb. aug. 23, 2008 16:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekrofil írta:
szervizben frisítették a telómat 200.34.36ra és most nem tudom feltenni az app trk-t
ezeket próbáltam:
s60_3_0_app_trk_2_7.sisx
s60_3_0_app_trk_2_8_6.sisx
s60_3_1_app_trk_2_7.sisx
s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx

azt írja hogy:
nem telepíthető
beépített összetevő
a 100.24.xx el simán felment!fen maradhatott valamelyik file-a vagy az új szoftver alapbóól tartalmaza?ha tartalmazza merre találom?ha nem,hogy tudom formázni a telefont hogy biztosan eltakarítsa?

Gondolom a Hack miatt akarod telepíteni. Az új szoftverrel már nem működik ,helyette van ez: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=200

szomb. aug. 23, 2008 15:39
ezüst tag

Hozzászólás 
szervizben frisítették a telómat 200.34.36ra és most nem tudom feltenni az app trk-t
ezeket próbáltam:
s60_3_0_app_trk_2_7.sisx
s60_3_0_app_trk_2_8_6.sisx
s60_3_1_app_trk_2_7.sisx
s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx

azt írja hogy:
nem telepíthető
beépített összetevő
a 100.24.xx el simán felment!fen maradhatott valamelyik file-a vagy az új szoftver alapbóól tartalmaza?ha tartalmazza merre találom?ha nem,hogy tudom formázni a telefont hogy biztosan eltakarítsa?

szomb. aug. 23, 2008 15:33
vas-tag

Hozzászólás 
TOZ írta:
Hozzatennem, hogy a Joikuspot Premiumot en Ubuntu alatt nem is tudtam beloni... (Ott viszont egy gnome-ppp es 3 init string sor utan USB-n atomstabilan hasit a HSDPA az E51-essel)

Én is Ubuntun használom pont úgy, ahogy mondod! Tényleg tökéletes ott az E51. Na pont valami ilyet szeretnék Vista alatt. Feldobtam a kérdést a Nokia Supportnak, de szerintem sajnos a kérdést, problémát sem értették, de majd visszahívnak azt ígérték.
(ahogy írtad ezek a programok ad-hoc módban mennek, mert a symbian jelenleg nem tud infrastructure wifit létrehozni, ezért Ubi alatt át kell állítani a hálókártyát ad-hoc módra, akkor menni fog. legalábbis nálam ez volt)

pén. aug. 22, 2008 7:08
arany tag

Hozzászólás 
streng írta:
TOZ írta:
Probaljatok ki a Joikuspot-ot vagy a Walkinghotspot-t. Ezek ad-hoc modeban adjak a symbianos telefom wifijén tovább a hsdpa kapcsolatot.

Hmm, ez a Walkinghotspot tényleg jó. Kipróbáltam stabil, nem bontott egyszer sem. Remek! Ugyan csak egy kapcsolatot tud, és csak az eredetileg regisztrált PCvel, viszont minden port, protokol támogatott, nem úgy mint a Joikuspot Light-nál. És sokkal sokkal stabilabb is.
Ugyan mind a kettőnek van két nagy hibája:
- rettentően melegszik tőlük a készülék, megsütik az akkut a WiFi és HSDPA együttes működésével. (még a végén vennem kell egy USB ventilátort)
- mindkét program erősen figyeli, loggolja, elemzi a forgalmat, használatot, nézett oldalakat :(

Szóval még mindig az USB lenne a jó megoldás, ha megfelelően működne a Vista alól is. Van itt bárki aki Vistán használja?

Hozzatennem, hogy a Joikuspot Premiumot en Ubuntu alatt nem is tudtam beloni... (Ott viszont egy gnome-ppp es 3 init string sor utan USB-n atomstabilan hasit a HSDPA az E51-essel)

pén. aug. 22, 2008 6:54
vas-tag

Hozzászólás 
TOZ írta:
Probaljatok ki a Joikuspot-ot vagy a Walkinghotspot-t. Ezek ad-hoc modeban adjak a symbianos telefom wifijén tovább a hsdpa kapcsolatot.

Hmm, ez a Walkinghotspot tényleg jó. Kipróbáltam stabil, nem bontott egyszer sem. Remek! Ugyan csak egy kapcsolatot tud, és csak az eredetileg regisztrált PCvel, viszont minden port, protokol támogatott, nem úgy mint a Joikuspot Light-nál. És sokkal sokkal stabilabb is.
Ugyan mind a kettőnek van két nagy hibája:
- rettentően melegszik tőlük a készülék, megsütik az akkut a WiFi és HSDPA együttes működésével. (még a végén vennem kell egy USB ventilátort)
- mindkét program erősen figyeli, loggolja, elemzi a forgalmat, használatot, nézett oldalakat :(

Szóval még mindig az USB lenne a jó megoldás, ha megfelelően működne a Vista alól is. Van itt bárki aki Vistán használja?

pén. aug. 22, 2008 6:19
arany tag

Hozzászólás 
TOZ írta:
streng írta:
Macika írta:
XP-t kell használni...

Tudtam, hogy ez lesz az első reakció! :-)
Na de most komolyan!

tényleg nagyon jó program, múltkor a Balatonon volt alkalmam tesztelni, a 2-3 megabites netet nagyon szépen ki tudta lőni a laptopnak.

csüt. aug. 21, 2008 21:58
arany tag

Hozzászólás 
streng írta:
Macika írta:
XP-t kell használni...

Na de most komolyan!

csüt. aug. 21, 2008 20:56
Moderátor

Hozzászólás 
streng írta:
Értem én, értem én, de Vista kell a munkám miatt. (Egyébként meg Linux-on vagyok. Win2.0! Nem semmi, én 3.1el kezdtem, de sikerült feltennem MS Windows 1.01et egy notira anno, csoda, de működött.)
Na vissza a témához szóval valakinek megy Vista alatt rendesen a Nokia modem telefonból? (XPn nem volt módom kipróbálni, de megteszem, szerintem ott sem lesz ok, mert a modem kezelésen, tulajdonságokon nem sokat változtattak, ahogy láttam) Van valami speckó beállítás, vagy csak nálam van ilyen gond a sebesség növekedésével?
Azért írtam az XP-t, mert nekem működik (már amikor nem itthon vagyok a 18 Mb-es ADSL-en) az E51 XP-vel a notin, BT-n keresztül.
Legutóbb épp a Keszthely-Budapest vonalon használtam, vonaton.

csüt. aug. 21, 2008 19:34
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nézd, másodikra is ezt tudom írni. Soha annyi borsot nem tört még az orrom alá oprendszer, mint a Vista. Pedig nem mai csirke vagyok már, még a Microsoft Windows 2.0-val kezdtem anno 1987-ben.

Értem én, értem én, de Vista kell a munkám miatt. (Egyébként meg Linux-on vagyok. Win2.0! Nem semmi, én 3.1el kezdtem, de sikerült feltennem MS Windows 1.01et egy notira anno, csoda, de működött.)
Na vissza a témához szóval valakinek megy Vista alatt rendesen a Nokia modem telefonból? (XPn nem volt módom kipróbálni, de megteszem, szerintem ott sem lesz ok, mert a modem kezelésen, tulajdonságokon nem sokat változtattak, ahogy láttam) Van valami speckó beállítás, vagy csak nálam van ilyen gond a sebesség növekedésével?

csüt. aug. 21, 2008 19:27
Moderátor

Hozzászólás 
streng írta:
Macika írta:
XP-t kell használni...

Na de most komolyan!
Nézd, másodikra is ezt tudom írni. Soha annyi borsot nem tört még az orrom alá oprendszer, mint a Vista. Pedig nem mai csirke vagyok már, még a Microsoft Windows 2.0-val kezdtem anno 1987-ben.

csüt. aug. 21, 2008 19:11
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
XP-t kell használni...

Na de most komolyan!

csüt. aug. 21, 2008 18:41
Moderátor

Hozzászólás 
XP-t kell használni...

csüt. aug. 21, 2008 18:39
vas-tag

Hozzászólás Megszakad az Internet Vista alatt
Üdv Mindenkinek!

Használja modemként itt közületek valaki az E51-et vagy más mobilt Vista alatt? (akár BT, USB) Jól, stabilan működik?

Nekem és egyik ismerősömnek is az a gondja, hogy folyton megszakad az Internet kapcsolat. A PC kapcsolódik még a telefonhoz, az is a 3,5G hálózathoz, de nincs adatforgalom egy idő után. (eltűnik a földgömb ikon a két monitorról a tálcán) Majd a kapcsolat is eldobja magát.
Azt figyeltem meg, hogy akkor következik ez be, amikor az adatsebesség meghaladja az 1Mbit/s-et. Néha különben is, de ha speedtest.net-en mérek akkor tuti, vagy ha olyan helyről töltök le valamit, ami gyorsabban képes adni.
Már mindenféle beállítást kipróbáltam a Vista modem beállításainál, de semmi. legfrissebb szoftverek, firmware a telefonon.

Csak Vitsa alatt van gondom, Linuxon beton stabilan működik a kapcsolat, max. sebességen is.

Előre is kösz!

csüt. aug. 21, 2008 18:26
Moderátor

Hozzászólás 
Nekrofil írta:
hello!
olyan kérdésem lenne hogy,hogyan tudom megnövelni a telefon hangerejét?elég halk ha telefonálok,vagy ha fülessel zenét hallgatok! elvileg a hangerő maxra van húzva...

illetve a wifi adóvevő teljesítményét hogyan tudom szabályozni?
Az első kérdésre: sehogy.
A másodikra gyógyír lehet a telefon leírásának áttanulmányozása a WiFi teljesítményének beállítása címszónál...

csüt. aug. 21, 2008 11:32
ezüst tag

Hozzászólás 
hello!
olyan kérdésem lenne hogy,hogyan tudom megnövelni a telefon hangerejét?elég halk ha telefonálok,vagy ha fülessel zenét hallgatok! elvileg a hangerő maxra van húzva...

illetve a wifi adóvevő teljesítményét hogyan tudom szabályozni?

csüt. aug. 21, 2008 10:08
Moderátor

Hozzászólás Re: Bekapcsolo gomb "beszakadt"
TOZ írta:
Azert azt ketlem, hogy a bekapcsolo gomb gumijat barmilyen program el tudja szakitani...
Ez egy előírás náluk.
Ennyit arról, hogy mennyire fontos, hogy mindig a legfrissebb szoft legyen a készüléken. Hiába próbálja elbagatellizálni a Nokia, korábban konkrét hibajelenség megnevezése esetén tették fel csak az új firmware-t a telefonra.
Aztán érdekes módon, ha BÁRMILYEN problémával bekerül hozzájuk javításra a készülék (HW-ssel IS(!)), mégis a legelső a FW frissítése.

csüt. aug. 21, 2008 9:38
arany tag

pampika írta:
TOZ írta:
(Ja es nekem ez uj volt: hardver hiba eseten is kotelezoen legujabb firmware-t fel kell rakniuk a szervizpontban a telefonra)

Ha beadod szervizbe és a készülékkel van bajod (vagyis nem headset, töltő, etc), akkor azzal kezdik, hogy friss soft. Így ki lehet szűrni, hogy nem valami utólagos progi kavar be a működésbe. Mivel az nem elvárható, hogy a szervizes kezdjen el sakkozni a progikkal, így a legegyszerűbb módja, hogy rátol boxszal egy 0 km-es softot.
Az meg, hogy ez épp a legfrisebb, azon múlik, hogy melyik soft elérhető épp az adott szervizben.

Azert azt ketlem, hogy a bekapcsolo gomb gumijat barmilyen program el tudja szakitani...

csüt. aug. 21, 2008 8:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Zaji írta:
A következő jelenséggel nem tudok mit kezdeni. Létrehoztam egy email fiókot, de nem engedte az általam kívánt néven, mondván már létezik ez a fiók.(PannonMail most :arrow: pannonmail) Az üzenet beállításoknál nem jelenik meg a fiók, viszont az aktív készenlétben igen. Az üzeneteimet a memória kártyán tárolom és szerintem valahol itt lehet a probléma forrása, ui. a korábbi telefonomban is ezt a kártyát használtam. A kérdésem az lenne, hogyan tudnám törölni ezt a "fantom" email fiókot?

Senkinek nincs ötlete?

csüt. aug. 21, 2008 3:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
ZZ írta:
Kicsit más: Feltűnt, hogy ha telefonálok, a beszélgetőpartnerek arra panaszkodnak, hogy a hívás elején jónéhány mp-ig alig hallanak vmit. Erre van vmi tippetek? Nem tudom, van-e összefüggés, de a telefont legtöbbször csak GSM módban használom, a korábban leírtak alapján az akksi kímélése okán.
Én, ha kerelyfét hívom, nála is ez tapasztalható, neki is E51-e van. Westeles.

Úgy tűnik, hogy kicsit lassú a telefon hívásfelépítési folyamata. Azaz, a zöld gomb megnyomása után várni kell egy kicsit. Hívásfogadáskor beleszóltam, hogy halló/tessék, mongyad, stb.. és visszakérdeztek, hogy: miért nem szólsz bele, ha felvetted.

szer. aug. 20, 2008 20:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
ZZ írta:
Kicsit más: Feltűnt, hogy ha telefonálok, a beszélgetőpartnerek arra panaszkodnak, hogy a hívás elején jónéhány mp-ig alig hallanak vmit. Erre van vmi tippetek? Nem tudom, van-e összefüggés, de a telefont legtöbbször csak GSM módban használom, a korábban leírtak alapján az akksi kímélése okán.
Én, ha kerelyfét hívom, nála is ez tapasztalható, neki is E51-e van. Westeles.

szer. aug. 20, 2008 12:46
gyémánt tag

TOZ írta:
(Ja es nekem ez uj volt: hardver hiba eseten is kotelezoen legujabb firmware-t fel kell rakniuk a szervizpontban a telefonra)

Ha beadod szervizbe és a készülékkel van bajod (vagyis nem headset, töltő, etc), akkor azzal kezdik, hogy friss soft. Így ki lehet szűrni, hogy nem valami utólagos progi kavar be a működésbe. Mivel az nem elvárható, hogy a szervizes kezdjen el sakkozni a progikkal, így a legegyszerűbb módja, hogy rátol boxszal egy 0 km-es softot.
Az meg, hogy ez épp a legfrisebb, azon múlik, hogy melyik soft elérhető épp az adott szervizben.

szer. aug. 20, 2008 12:32
arany tag

TOZ írta:
Erdekes problemaja lett a keszulekemnek. 4 honap alatt elfaradt a bekapcsolo gomb gumi resze, es gyakorlatilag beszakadt a hazba. Garanciaban termeszetesen megcsinaltak. Mas tapasztalt ilyen dolgot?

Én havonta átlagosan 1-szer kapcsolom ki, egyhamar nem lesz ilyen gondom :-)

szer. aug. 20, 2008 12:23
arany tag

Hozzászólás Bekapcsolo gomb "beszakadt"
Erdekes problemaja lett a keszulekemnek. 4 honap alatt elfaradt a bekapcsolo gomb gumi resze, es gyakorlatilag beszakadt a hazba. Garanciaban termeszetesen megcsinaltak. Mas tapasztalt ilyen dolgot?

szer. aug. 20, 2008 11:18
arany tag

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
csiky944 írta:
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telót és eléggé zöldfűlű vagyok még Symbianban.Sokáig voltam winmobile-os abban jó voltam,de most az ára miatt vettem egy ilyet.Az oprendszer továbbra sem tetszik,remélem majd idővel megszeretem....Jah egyszer már le fagyott :D
Lenne néhány kérdésem :)
Kellene egy jó videólejátszó progi(olyan mint a winmobileokon a TCMP),annak ajánlották a Core Playert,de abból még csak fizetőst találtam.Video konvertálónak eddig a Pocket DivX Encodert használtam,tökéletesen megfelelt,nem tudom az E51-esnek megfelelne az általa konvertált video.Egy multimédiára kihegyezett zenelejátszó sem jönne rosszul :)
Ti miket ajánlotok ezeknek a progiknak és ha tudtok,akkor tudnátok linket adni a letöltésükhöz?
Előre is köszi mindenkinek:)

hát, videólejátszóból márpedig a CorePlayer a legjobb messze, és ezért vay fizetned kell, vagy lewarezolod, ennyi a választási lehetőséged. CorePlayer-el egyébként a legtöbb esetben konvertre sincs szükség, a cd méretű divx filmeket is lejátsza egy az egyben hibátlanul.
zenelejátszónak az LCG Jukebox van ott alternatívaként, de sztem az eredeti teljesen jó, én azt használom inkább.

köszi a segítséget,már be is szereztem őket

kedd aug. 19, 2008 21:32
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
csiky944 írta:
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telót és eléggé zöldfűlű vagyok még Symbianban.Sokáig voltam winmobile-os abban jó voltam,de most az ára miatt vettem egy ilyet.Az oprendszer továbbra sem tetszik,remélem majd idővel megszeretem....Jah egyszer már le fagyott :D
Kellene egy jó videólejátszó progi(olyan mint a winmobileokon a TCMP),annak ajánlották a Core Playert,de abból még csak fizetőst találtam.Video konvertálónak eddig a Pocket DivX Encodert használtam,tökéletesen megfelelt,nem tudom az E51-esnek megfelelne az általa konvertált video.Egy multimédiára kihegyezett zenelejátszó sem jönne rosszul :)
Ti miket ajánlotok ezeknek a progiknak és ha tudtok,akkor tudnátok linket adni a letöltésükhöz?

hát, videólejátszóból márpedig a CorePlayer a legjobb messze, és ezért vay fizetned kell, vagy lewarezolod, ennyi a választási lehetőséged. CorePlayer-el egyébként a legtöbb esetben konvertre sincs szükség, a cd méretű divx filmeket is lejátsza egy az egyben hibátlanul.
zenelejátszónak az LCG Jukebox van ott alternatívaként, de sztem az eredeti teljesen jó, én azt használom inkább.

kedd aug. 19, 2008 11:23
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

hétf. aug. 18, 2008 21:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika és Zoli62, köszi a segítséget mindkettőtöknek. Végülis Zoli62-nél a pont, mert létrehoztam egy hp-ot az általa leírtak szerint, és azzal a Fring is meg az internettelefon is szépen felment. GSM-ben is meg 3G-ben is!
Eddig valóban csak a Pannon által előtelepített hp-okkal próbálkoztam.

Érdekesség, hogy GSM-ben a térerő alatt ott volt az "E" betű, ami ha jól tudom az EDGE kapcsolatot jelz. Ezek szerint megy azzal is. (Mondjuk a hangminőségről inkább ne beszéljünk, bár szintén egy mobil interneten lógó Skype-os felh. hívtam.)

Még1x köszi!

hétf. aug. 18, 2008 20:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
zoli62 írta:
Tudom, de a SIP profilon belül meg kell adni egy hozzáférési pontot, és a Pannon WAP GPRS ehhez nem jó, ez a Fring oldalán is le van írva, hogy WAP-pal nem múködik. Amikor megvettem az E51-et, az enyémben sem volt beállítva a Pannon Internet hozzáférési pont. Gondolom nála is hiányzik ez. Ezért írtam le. Fring alapértelmezetten WLAN hálózatot keres, ha az nincs elérhető közelségben, akkor pedig GPRS net kapcsolatot.
Jaaaaaa, értem, bocsi...
Igazad van!

:)
OFF Amikor ezt jeleztem az ÜFSZ-en, megintcsak vonogatták a vállukat. Azt mondták, azért nincs fent ez az oldalukon sem leírva, mert ez csak az intrnetezéshez kell, nem a wapozáshoz. Szerintem ez nem indok arra, hogy manuális beállítások ne legyenek leírva a Pannon weboldalán. Ha jól megnézi valaki, akkor már a WAP beállítások sincsenek fent.

hétf. aug. 18, 2008 20:28
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Tudom, de a SIP profilon belül meg kell adni egy hozzáférési pontot, és a Pannon WAP GPRS ehhez nem jó, ez a Fring oldalán is le van írva, hogy WAP-pal nem múködik. Amikor megvettem az E51-et, az enyémben sem volt beállítva a Pannon Internet hozzáférési pont. Gondolom nála is hiányzik ez. Ezért írtam le. Fring alapértelmezetten WLAN hálózatot keres, ha az nincs elérhető közelségben, akkor pedig GPRS net kapcsolatot.
Jaaaaaa, értem, bocsi...
Igazad van!

hétf. aug. 18, 2008 20:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
zoli62 írta:
Hozz létre egy Pannon Net GPRS nevű hozzáférési pontot. Töltsd ki így:
Adatátvitel módja: csomagkapcsolt
Hozzáférési pont neve:net
Felhasználónév: nincs
Jelszókérés: nem
Jelszó: nincs
Azonosítás: Normál
Kezdőlap: Nincs
Ezt az új hozzáférési pontot add meg a Fringen belül. Így biztosan működnie kell. A Fringnek ugyanis nem jó a WAP-alapú internet.
Bocs, talán elkerülte a figyelmedet, hogy ő a SIP profilról beszél.

hétf. aug. 18, 2008 20:15
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Ezt az új hozzáférési pontot add meg a Fringen belül. Így biztosan működnie kell. A Fringnek ugyanis nem jó a WAP-alapú internet.
Bocs, talán elkerülte a figyelmedet, hogy ő a SIP profilról beszél.

hétf. aug. 18, 2008 19:35
Moderátor

Hozzászólás 
ZZ írta:
A kérdésem az volt, hogy a SIP profilban a (fentiek szerinti) hozzáférési ponton kívül vagy magában a hozzáférési pontban át kell-e még valamit állítani, hogyha mobil internettel akarok csatlakozni.
Na várj.

3G-re van kapcsolva a mobilod, ugye? Mert EDGE-vel NEM MEGY!

hétf. aug. 18, 2008 19:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
ZZ írta:
zoli62 írta:
ZZ írta:
Sziasztok!

VOIP + fring működik frankón WLAN-nal, de adatkapcsolattal nem akar csatlakozni. Többféle kártyával próbáltam (pannonos a teló), egyikkel se megy. A hozzáférési ponton kívül kell még vmit átállítani?

Köszi!

Hogy érted, hogy adatkapcsolattal? A Fringet szeretndé így használni? A hozzáférési pontnál Pannon Internet kell használni, aminél az APN-hez a "net" -et kell beírni.

Bocs, talán túl tömör voltam. Ez két külön dolog, de ugyanaz a probléma: A beépített VOIP kliens-t (Internettelefon) illetve a Fring-et próbálnám meg használni mobil internet eléréssel. A hozzáférési pontok alatt meg a telefon menüje szerinti hozzáférési pontokat értettem: ...beállítások\csatlakozás\hozzáférési pontok. Itt szépen meg is van a lista. Namost amikor az internettelefonnal vagy Fringgel csatlakoznék a kiszolgálóhoz ott ugye ezek közül lehet választani (illetve előre meg lehet adni egy alapértelmezettet).
A WLAN-os, mint írtam OK-s, de mobil internettel (GPRS, EDGE, 3G, HSDPA) nem kapcsolódik. Ezek beállítása (amit te írsz) egyébként rendben van, mert a böngészés, levelezés stb. simán működik.

A kérdésem az volt, hogy a SIP profilban a (fentiek szerinti) hozzáférési ponton kívül vagy magában a hozzáférési pontban át kell-e még valamit állítani, hogyha mobil internettel akarok csatlakozni.

hétf. aug. 18, 2008 18:35
ezüst tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
ZZ írta:
Sziasztok!

VOIP + fring működik frankón WLAN-nal, de adatkapcsolattal nem akar csatlakozni. Többféle kártyával próbáltam (pannonos a teló), egyikkel se megy. A hozzáférési ponton kívül kell még vmit átállítani?

Köszi!

Hogy érted, hogy adatkapcsolattal? A Fringet szeretndé így használni? A hozzáférési pontnál Pannon Internet kell használni, aminél az APN-hez a "net" -et kell beírni.

Bocs, talán túl tömör voltam. Ez két külön dolog, de ugyanaz a probléma: A beépített VOIP kliens-t (Internettelefon) illetve a Fring-et próbálnám meg használni mobil internet eléréssel. A hozzáférési pontok alatt meg a telefon menüje szerinti hozzáférési pontokat értettem: ...beállítások\csatlakozás\hozzáférési pontok. Itt szépen meg is van a lista. Namost amikor az internettelefonnal vagy Fringgel csatlakoznék a kiszolgálóhoz ott ugye ezek közül lehet választani (illetve előre meg lehet adni egy alapértelmezettet).
A WLAN-os, mint írtam OK-s, de mobil internettel (GPRS, EDGE, 3G, HSDPA) nem kapcsolódik. Ezek beállítása (amit te írsz) egyébként rendben van, mert a böngészés, levelezés stb. simán működik.

hétf. aug. 18, 2008 15:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
ZZ írta:
Sziasztok!

Köszi!

hétf. aug. 18, 2008 13:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Köszi!

hétf. aug. 18, 2008 10:10
vas-tag

Hozzászólás Re: HDSPA vs. GSM?
Macika írta:
hix123 írta:
Sziasztok! Valószínűleg jól értettem, de muszáj rákérdeznem igaz-e, mert nem akarom elhinni, hogy egy ilyen árú üzleti mobilnál el kell döntenie a tulajnak hogy iszik v. vezet! Lefordítva, ha 3G/HSDPA netezni akar az ember, útközben valahol, akkor telefonon elérhetetlenné válik üzleti partnerei számára erre az időre? Ha ez tényleg így van, nagyot csalódok nokiában...
Tudsz mondani egy olyan gyártót, aki áthágva a GSM-szabványt, biztosítja az egyidejű elérést? ;)

GSM szabványt ne keverjük az UMTS release-kel...:) HSDPA alapból tudja (tudnia kéne...) a párhuzamos adatátvitelt ÉS beszédátvitelt. Persze ha túl van terhelve a hálózat akkor megszakadhat az átvitel mert a beszédátvitel a magasabb prioritású...

szomb. aug. 16, 2008 14:54
ezüst tag

Hozzászólás 
A következő jelenséggel nem tudok mit kezdeni. Létrehoztam egy email fiókot, de nem engedte az általam kívánt néven, mondván már létezik ez a fiók.(PannonMail most :arrow: pannonmail) Az üzenet beállításoknál nem jelenik meg a fiók, viszont az aktív készenlétben igen. Az üzeneteimet a memória kártyán tárolom és szerintem valahol itt lehet a probléma forrása, ui. a korábbi telefonomban is ezt a kártyát használtam. A kérdésem az lenne, hogyan tudnám törölni ezt a "fantom" email fiókot?

szomb. aug. 16, 2008 6:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 51  Következő