Szerző |
Üzenet |
Dr.Brain
ezüst tag
|
cn_ írta: Én elég szomorúan tapasztaltam, h javát nem lehet gyári progival feltenni rá! És a Motorolától is azt a választ kaptam, h WAP...
Ez egy picit dühítő, hamár adnak hozzá adatkábelt, meg van progi, amivel lehet mindenfélét (zenét, képet) feltenni rá.
Van még egy dolog amire kíváncsi lennék. Mivel 3-4 napja van meg a teló, még nem találtam olyan lehetőséget, hogy hogyan tudom kitörölni a telefonkönyvből a bejegyzéseket egyszerre. Még programból se lehet, csak ha szinkronizálok egy üres telefonkönyvet! Én ezt is elég magy butaságnak tartom, h kihagyott funkcio.
SEEM buherával pillanatok alatt aktiválhatod a Java Alkalmazásletöltőt. Igazából a kézikönyv írja, hogy ennek használatával kell adatkábelen keresztül Java alkalmazásokat tölteni a készülékre, de az én Vodafone-os ezüst V3-amon nem volt aktív. Hát aktiváltam, és használom.
Érdemes utánaolvasgatni, mire lenne jó az Internet, ha nem pl. erre?
|
kedd aug. 30, 2005 19:09 |
|
|
invidia
ezüst tag
|
jaja...látván a képeket megértelek...
de sztem V3 sem olyan rossz, neten kerestem párat, telefonon nem nézhetnek ki rosszul...ugye?
|
kedd aug. 30, 2005 17:26 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
invidia írta: blueye írta: invidia írta: hát annyi teccik csak h ezek mindig kéznél vannak! de igazából tudom h egy idő után az ember csak telefonálni/smsezni használja a telóját bármit is tudjon!
Pont erről van szó. (mindig kéznél vannak). Eddig alig fényképeztem a mobilommal, most pedig egy hétvégén ellövök 200 képet, amiből kb. 160 használható is lesz emléknek (továbbra is az esti képek macerásak). mert mivel is fényképezel?
Jelen esetben a d750-ről beszéltem.
|
kedd aug. 30, 2005 13:20 |
|
|
invidia
ezüst tag
|
blueye írta: invidia írta: hát annyi teccik csak h ezek mindig kéznél vannak! de igazából tudom h egy idő után az ember csak telefonálni/smsezni használja a telóját bármit is tudjon!
Pont erről van szó. (mindig kéznél vannak). Eddig alig fényképeztem a mobilommal, most pedig egy hétvégén ellövök 200 képet, amiből kb. 160 használható is lesz emléknek (továbbra is az esti képek macerásak).
mert mivel is fényképezel?
|
kedd aug. 30, 2005 11:35 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
invidia írta: hát annyi teccik csak h ezek mindig kéznél vannak! de igazából tudom h egy idő után az ember csak telefonálni/smsezni használja a telóját bármit is tudjon!
Pont erről van szó. (mindig kéznél vannak). Eddig alig fényképeztem a mobilommal, most pedig egy hétvégén ellövök 200 képet, amiből kb. 160 használható is lesz emléknek (továbbra is az esti képek macerásak).
|
kedd aug. 30, 2005 11:19 |
|
|
cn_
ezüst tag
|
Én elég szomorúan tapasztaltam, h javát nem lehet gyári progival feltenni rá! És a Motorolától is azt a választ kaptam, h WAP...
Ez egy picit dühítő, hamár adnak hozzá adatkábelt, meg van progi, amivel lehet mindenfélét (zenét, képet) feltenni rá.
Van még egy dolog amire kíváncsi lennék. Mivel 3-4 napja van meg a teló, még nem találtam olyan lehetőséget, hogy hogyan tudom kitörölni a telefonkönyvből a bejegyzéseket egyszerre. Még programból se lehet, csak ha szinkronizálok egy üres telefonkönyvet! Én ezt is elég magy butaságnak tartom, h kihagyott funkcio.
|
kedd aug. 30, 2005 11:05 |
|
|
invidia
ezüst tag
|
illetve még annyit hogy érdemes ilyen netes flex verzió frissitést csinálni (video és nagyobb memó) vagy ezzel eleve bukom a garit + lehet elcseszem a telót? vagy semmi kockázat?
thx...hail...
|
kedd aug. 30, 2005 10:52 |
|
|
invidia
ezüst tag
|
hát ezaz! nem tudom eldönteni az esztétika vagy a tudás fontosabb számomra! mert bár tudom h a d750/k750/w800 as sonyericsson tudása valójában erős vevőcsalogató "parasztvakitás" (h kicsit énis használjam ezt a diatos szót) ugyértem az mp3 nem szól olyan jól mindt egy MD lejátszóbol, az ezeréves 2,3 megapixeles fényképezőgépem miatt folyton bosszankodok akkor mit várok egy fele akkora optikával sem rendelkező 2 MP s géptől!? hát annyi teccik csak h ezek mindig kéznél vannak!
de igazából tudom h egy idő után az ember csak telefonálni/smsezni használja a telóját bármit is tudjon!
szal lehet (remélem) a dizájn fog nyerni nálam és megyek témobilba!
bár azt sem lehet mondani h a V3 buta lenne, mert egyetlen felróható hibája az a memória, de ha ugyis van hozzá adatkábel olyan gyakran mentem le a dolgokat amilyen gyakran akarom...
nah szal köszi a segitségeket...irjatok még róla sok szépet
hail...
|
kedd aug. 30, 2005 10:49 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
invidia írta: ... - tényleg annyira lassu a szoft vagy ez csak viszonylagos? - ha már nem lehet hivást elutasitani legalább ébresztésnél a szundihoz nem kell kinyitni igaz?reggel nem forog annyira az agyam... - black edition igaz anyagában szinezett? nah nemtudom, igazából gondolom már mindenki éppen eladja, én meg joformán mindent tudok róla amit tesztekben leirtak csak nem akarok zsákbamacskát venni...engem az apróságok érdekelnek/idegesitenek inkább... köszi...
A menü szerintem nem lassú, már csak azért sem, mert kb. 10 menüpontot egy billentyű lenyomásával érhetek el, köszönhető ez a testreszabhatóságának!
A párom Nokiájához képest sem találom lassúbbnak, viszont sokkal szebb és masszívabb, fogdosáskor semmi ropogás, a kijelző belülről nem porosodik...
Lehet, hogy én elfogult vagyok, de ha nincs szükséged nagytudású telóra akkor a V3 nagyon jó választás!
Én komolyan úgy gondolom, ahogy azt már a fórumban írtam is, hogy pillanatnyilag nincs olyan teló, amire lecserélném!
Üdv.
|
kedd aug. 30, 2005 9:36 |
|
|
cn_
ezüst tag
|
invidia írta: - tényleg annyira lassu a szoft vagy ez csak viszonylagos?
Hát én már láttam gyorsabb telót is, de kibírható! invidia írta: - ha már nem lehet hivást elutasitani legalább ébresztésnél a szundihoz nem kell kinyitni igaz?reggel nem forog annyira az agyam... Nem kell kinyitni a szundihoz invidia írta: - black edition igaz anyagában szinezett?
Én azt olvastam, h igen. Az enyém még nem kopott meg invidia írta: nah nemtudom, igazából gondolom már mindenki éppen eladja, én meg...
Nemhinném, h mindenki adja elfele... Én pl nem
Lényegében, szolgáltatások terén nem egy csúcstelefon, dehát sztem nem is ezért veszik az emberek...
|
kedd aug. 30, 2005 7:54 |
|
|
invidia
ezüst tag
|
értem! hát most h témobil igy levitte az árát nagyon gondolkodom rajta, mivel már mikor bejelentették alig vártam h ilyet vehessek, de mikor megláttam miket tud kicsit (ill. miket nem) el ment a kedvem tőle! de azóta (is) egy nokia 7110 használok ami ugye semmit extrát nem tud, mégis megvagyok vele, csak szegény elég öreg már. azthiszem egy V3 méltó utódja lenne, csak félek ha vannak idegesitő tulajdonságai kiábrándulnék belőle! szal lenne pár kérdésem hátha segitenek dönteni a válaszok:
- tényleg annyira lassu a szoft vagy ez csak viszonylagos?
- ha már nem lehet hivást elutasitani legalább ébresztésnél a szundihoz nem kell kinyitni igaz?reggel nem forog annyira az agyam...
- black edition igaz anyagában szinezett?
nah nemtudom, igazából gondolom már mindenki éppen eladja, én meg joformán mindent tudok róla amit tesztekben leirtak csak nem akarok zsákbamacskát venni...engem az apróságok érdekelnek/idegesitenek inkább...
köszi...
|
kedd aug. 30, 2005 2:00 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
invidia írta: arra lennék kiváncsi h be lehet e állitani azt h ne csak lenémitsa a bejövő hivást hanem elutasitja, mint ahogy asamsungoknál ezt be lehet (csukott állapotra gondolok persze) thx
Sajnos csak lenémítani lehet! ......majd megunja! Jajj, de gonosz vagyok!!!
|
hétf. aug. 29, 2005 22:20 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
cn_ írta: Hali mindenki!
A telóval kapcsolatban lenne egy kérdésem! Nem tudja valaki hogy hogyan tudok rá java alkalmazásokat tölteni? Mert ami a gyári csomagban volt hozzá progi, azzal nem lehet. Vagy lehet h csak én vagyok béna és nem találtam?!?! Segítsetek! Előre is köszi.
Itt nézz szét:
http://www.getjar.com/software/Motorola/Razr_V3
|
hétf. aug. 29, 2005 22:18 |
|
|
invidia
ezüst tag
|
arra lennék kiváncsi h be lehet e állitani azt h ne csak lenémitsa a bejövő hivást hanem elutasitja, mint ahogy asamsungoknál ezt be lehet (csukott állapotra gondolok persze) thx
|
hétf. aug. 29, 2005 16:18 |
|
|
cn_
ezüst tag
|
Hali mindenki!
A telóval kapcsolatban lenne egy kérdésem! Nem tudja valaki hogy hogyan tudok rá java alkalmazásokat tölteni? Mert ami a gyári csomagban volt hozzá progi, azzal nem lehet. Vagy lehet h csak én vagyok béna és nem találtam?!?!
Segítsetek!
Előre is köszi.
|
hétf. aug. 29, 2005 15:42 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
Zsuzsi írta: Krisi047 írta: hát megnéztem a médiában... ténleg baromi lassú nekem, pedig én mpxhez vagyok szokva deviszont baromi jól néz ki ha nem lenne ijen lassú még be is vállalnám a telót de így nembiztos... de majd kiderül by krisi Szerintem be fogod vállalni, mert olyan szépséges, hogy a lassúságát elfeledteti!
Egyértelmű. Csodálatos
|
szer. aug. 24, 2005 18:56 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
Krisi047 írta: hát megnéztem a médiában... ténleg baromi lassú nekem, pedig én mpxhez vagyok szokva deviszont baromi jól néz ki ha nem lenne ijen lassú még be is vállalnám a telót de így nembiztos... de majd kiderül by krisi
Szerintem be fogod vállalni, mert olyan szépséges, hogy a lassúságát elfeledteti!
|
szer. aug. 24, 2005 8:48 |
|
|
vizesember
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Bp+20 KM
|
DiVaD87 írta: Zsuzsi: köszönöm Ma meg volt az első rossz élményem a telóval kapcsolatban. Hazajöttem délután, mikor szakadt az eső...zsebben volt végig(nem lett vizes a teló!)...erre megakarom nézni az időt a külső kijelzőn...nyomom a gombokat..SEMMI reakció...kinyitom...semmi nem ment csak a kikapcsolás gomb...kikapcsolom...bekapcsolom pin kódot be se lehet írni (ezt kb. 3x próbáltam) kiveszem az akkut...be egy másik kártya...dettó...majd vissza az eredeti és jó lett. magára vette a telcsi ezt a nagy viharos időszakot vagy mi? remélem nem lesz több ilyen, mert most is az infarktus határán voltam
Semmi gond, csak szoftverfrissítés!!!
Nekem is ezt csinálta nyár közepén, akkor segített az akksi fel-le akció.
Most viszont egy nap múlva sem reagált a gombokra, sőt többször is önállóan lenyomott gombokat.
A Lövőház utcában kaptam új szoftot, azóta semmi gondom!
|
kedd aug. 23, 2005 22:47 |
|
|
Krisi047
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 06, 2005 9:29 Hozzászólások: 154 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hát megnéztem a médiában... ténleg baromi lassú nekem, pedig én mpxhez vagyok szokva deviszont baromi jól néz ki ha nem lenne ijen lassú még be is vállalnám a telót de így nembiztos...
de majd kiderül
by krisi
|
kedd aug. 23, 2005 22:29 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
Zsuzsi: köszönöm
Ma meg volt az első rossz élményem a telóval kapcsolatban.
Hazajöttem délután, mikor szakadt az eső...zsebben volt végig(nem lett vizes a teló!)...erre megakarom nézni az időt a külső kijelzőn...nyomom a gombokat..SEMMI reakció...kinyitom...semmi nem ment csak a kikapcsolás gomb...kikapcsolom...bekapcsolom pin kódot be se lehet írni (ezt kb. 3x próbáltam) kiveszem az akkut...be egy másik kártya...dettó...majd vissza az eredeti és jó lett.
magára vette a telcsi ezt a nagy viharos időszakot vagy mi?
remélem nem lesz több ilyen, mert most is az infarktus határán voltam
|
kedd aug. 23, 2005 20:08 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
DiVaD87 írta: DiVaD87 írta: DiVaD87 írta: Valaki letudná írni,hogyan kell rá pakolni JAVA-s cuccokat? Mert kaptam pár gammát, de nem vágom mivel kell rárakni a dolgokat. p2k commander levagy másolás közben témákat már tudok rárakni, de játékokat nem Valaki nem tudna segíteni? Néztem külföldi oldalakat is, hát...elvileg inmfót találtam, de nem nagyon értettem meg
Szerintem alaposan böngészd át ezt az oldalt, sokmindent lehet itt találni.... http://v525.uw.hu/
Meg itt is: http://www.getjar.com
|
hétf. aug. 22, 2005 22:07 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
DiVaD87 írta: DiVaD87 írta: Valaki letudná írni,hogyan kell rá pakolni JAVA-s cuccokat? Mert kaptam pár gammát, de nem vágom mivel kell rárakni a dolgokat. p2k commander levagy másolás közben
témákat már tudok rárakni, de játékokat nem
Valaki nem tudna segíteni? Néztem külföldi oldalakat is, hát...elvileg inmfót találtam, de nem nagyon értettem meg
|
vas. aug. 21, 2005 13:57 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
DiVaD87 írta: Valaki letudná írni,hogyan kell rá pakolni JAVA-s cuccokat? Mert kaptam pár gammát, de nem vágom mivel kell rárakni a dolgokat.
p2k commander levagy másolás közben
|
pén. aug. 19, 2005 16:41 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
Valaki letudná írni,hogyan kell rá pakolni JAVA-s cuccokat? Mert kaptam pár gammát, de nem vágom mivel kell rárakni a dolgokat.
|
pén. aug. 19, 2005 15:44 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
DiVaD87 írta: vékonyabb tud lenni, de szebb sose
Teljesen egyetértek!
|
pén. aug. 19, 2005 15:42 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
|
pén. aug. 19, 2005 11:26 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
vékonyabb tud lenni, de szebb sose
|
pén. aug. 19, 2005 11:19 |
|
|
menyus
ezüst tag
|
|
pén. aug. 19, 2005 11:06 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
DiVaD87 írta: ess írta: Nem tudom mindenkinek ennyi bajlódás a telcsit összehozni a PC-vel bluetooth-on keresztűl.Nekem nem nagyon megy a progiával.ötletek????? adatkábel nem egyszerűbb? Bár ha nem akar összejönni, akkor már nem is fogok venni...amúgy nem lehet,hogy pár BT dongle eszközzel nem kompatibilis?
BT gondunk esetleges +oldása:
SP2, ha választhat, a digitális aláírással ellátott illesztőprogramot tölti be -> általában az MS félét...
A Rendszer->Hardver->Eszközkezelőben próbáld megváltoztatni az eszköz vezérlőprogramját ("profi" módon, listából kijelölve).
|
csüt. aug. 18, 2005 22:12 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
ess írta: Nem tudom mindenkinek ennyi bajlódás a telcsit összehozni a PC-vel bluetooth-on keresztűl.Nekem nem nagyon megy a progiával.ötletek?????
adatkábel nem egyszerűbb? Bár ha nem akar összejönni, akkor már nem is fogok venni...amúgy nem lehet,hogy pár BT dongle eszközzel nem kompatibilis?
|
csüt. aug. 18, 2005 21:20 |
|
|
ess
vas-tag
|
Nem tudom mindenkinek ennyi bajlódás a telcsit összehozni a PC-vel bluetooth-on keresztűl.Nekem nem nagyon megy a progiával.ötletek?????
|
csüt. aug. 18, 2005 20:53 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
Re: v3 black
Zsuzsi írta: Nézd meg ezt az oldalt: www.motoheaven.co.uk Rengeteg háttérkép, zene, filmek motorolára (V3 is). Egy egyszerű regisztráció után ingyen töltögetheted le a dolgokat! Remélem, hogy úgy meg fogod szeretni a telót mint én!
Köszönöm, csekkolom is gyorsan. Eddig nagyon bejön. Tudja ami nekem kell. Bár elöször kicsitt félve vettem,mert az első színes telóm symbian-os volt, de mostmár annyira nem izgat fel. Szal' eddig V3 powaaa
Viszont van 1 problémám...
Sikerült Neked adatkábellel okoskodni?
Nah miközben írom ezt a hozzászólást már nekem is sikerült
Amúgy jó,mert közben tölti is
|
csüt. aug. 18, 2005 11:20 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
Re: v3 black
DiVaD87 írta: Én ma vettem vodánál egy black V3mat. Amennyire még az eltelt 1-2órában teszteltem nagyon tetszik. Bár a 2kezes dolog igaz, de az is igaz,hogy nekem ez az első kinyithatós telóm... Szerencsére nem Live-os,olyat elvből nem vennék Nekem eddig bejött. Bár ha tudnátok témákat +ba rá, annak örülnék. Voda tipp: Mammutba ma még volt black. westendben elöttem vitték el elvileg...
Nézd meg ezt az oldalt: www.motoheaven.co.uk Rengeteg háttérkép, zene, filmek motorolára (V3 is). Egy egyszerű regisztráció után ingyen töltögetheted le a dolgokat!
Remélem, hogy úgy meg fogod szeretni a telót mint én!
|
csüt. aug. 18, 2005 9:08 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
v3 black
Én ma vettem vodánál egy black V3mat. Amennyire még az eltelt 1-2órában teszteltem nagyon tetszik. Bár a 2kezes dolog igaz, de az is igaz,hogy nekem ez az első kinyithatós telóm...
Szerencsére nem Live-os,olyat elvből nem vennék
Nekem eddig bejött. Bár ha tudnátok témákat +ba rá, annak örülnék.
Voda tipp:
Mammutba ma még volt black. westendben elöttem vitték el elvileg...
|
szer. aug. 17, 2005 22:20 |
|
|
Krisi047
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 06, 2005 9:29 Hozzászólások: 154 Tartózkodási hely: Debrecen
|
elég hihetetlen de nektek elhiszem
nekem is nagyon megtetszett ez a tella, az mpxet meguntam hogy mindig sz*rozni kell vele... egy egyszerű telóra vágyom amievl jól lehet beszélni és smst írni másra nem igen kell...
ha összetom szedni az árát benevezek rá... de lenne pár kérdésem
a nyitószerkezet mindenkinél tartós vagy vigyázni kell rá?
a készülékház mennyire kopik?
a vodánál kapható fekete változat liveos menüje van vagy normál?
|
szer. aug. 17, 2005 14:35 |
|
|
vizesember
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Bp+20 KM
|
Krisi047 írta: 5-6 napig bírja ez a tel aksilag?? elég hihetetlenül hangzik...
Pedig így van!
Én naponta többször beszélek rajta, néha még bluetoth fülessel is, és nem szoktam hetente egy-két alkalomnál többször tölteni.
Pedig néha még a fiam is nyüstöli...
|
kedd aug. 16, 2005 8:28 |
|
|
Krisi047
arany tag
|
5-6 napig bírja ez a tel aksilag?? elég hihetetlenül hangzik...
|
kedd aug. 16, 2005 1:51 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
Re: v3
ess írta: én most akarok egy ilyen telcsit de nem tudom tud-e olyat a telefon,hogy az ébresztő és az sms hanghoz bámilyen letöltött mp3 hang is csatolható?Úgy összességében milyen a telcsi?
Hello!
Az ébresztőhöz bámilyen letöltött mp3 hang csatolható, sőt az ébresztés hangerejét is (nagyon halktól-nagyon hangosig) be lehet állítani.
Az SMS- nél már nem ilyen egyértelmű a dolog, mert "általánosban" be lehet bármit állítani, de akihez külön egyedi dallamot társítassz, az attól érkező SMS érkezésekor a hozzá társított dallamon jelez!
Ez az egyetlen dolog, ami eleinte kissé zavart, de megszokható!
Összességében nagyon szeretnivaló telcsi, amit tud, azt jó minőégben, megbízhatóan tudja, a menűje minden ellenkező híreszteléssel szemben könnyen átlátható, megszokható!
Nekem teljesen elég a tudása, pillanatnyilag nem is tudok olyan telcsit, amire lecserélném, a nagytudásúakat úgysem tudnám kihasználni!!!
|
hétf. aug. 15, 2005 14:57 |
|
|
ess
vas-tag
|
v3
én most akarok egy ilyen telcsit de nem tudom tud-e olyat a telefon,hogy az ébresztő és az sms hanghoz bámilyen letöltött mp3 hang is csatolható?Úgy összességében milyen a telcsi?
|
vas. aug. 14, 2005 21:54 |
|
|
siofok00
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 355 Tartózkodási hely: Siófok
|
Dr.Brain írta: Ezzel én is így vagyok. Eddig sehol nem találtam, de ha lenne valakinek, azt megköszönnénk, akkor most már legalább ketten.. Amőgy melyik a legfrissebb magyar nyelvű szoft?
Nekem a motox-féle verzió van rajta: r374_g_oe.41.c0r (Ez az utolsó magyar)
A flexet nem mertem piszkálni, mert állítólag utána gond lehet a telefonnal.
|
vas. júl. 24, 2005 21:18 |
|
|
Dr.Brain
ezüst tag
|
Ezzel én is így vagyok. Eddig sehol nem találtam, de ha lenne valakinek, azt megköszönnénk, akkor most már legalább ketten..
Amőgy melyik a legfrissebb magyar nyelvű szoft?
|
vas. júl. 24, 2005 14:17 |
|
|
siofok00
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 355 Tartózkodási hely: Siófok
|
Egy jó kis V3-as oldal: flash+Flex, stb...
www.motox.us
Keresek a legújabb c3-as firmware-hez magyar nyelvi fájlt. Nem lehet vhol letölteni?
|
vas. júl. 24, 2005 11:43 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
Ilyen formában igazad van! Mondjuk én elég sima és nem túl hosszú SMS-t szoktam küldeni, esetleg megfejelem vmi képpel/animációval + hanggal, de még mindg elment egyben!
Persze ahány "ház", annyi szokás!
Én nagyon szeretem ezt a telót!!!
|
szer. júl. 20, 2005 22:27 |
|
|
Dr.Brain
ezüst tag
|
Mmm.. Valóban egyet vesz le. De 450-ből. Először én is azt hittem, hogy nem 70 karakteres az sms. Próbáld ki a következőt. Mivel szól a drága, ha egy oldalnál hosszabb az üzenet, könnyen a körmére lehet nézni. Sablonhoz vegyél fel mondjuk egy 20 karakteres szöveget, vagy akármit. Egy új üzenetbe szúrd be 8-szor, és még egy ékezetes karaktert üss le. Így ugyebár 161 karaktered van, két sms, ha nem unicode-ban küldi. Ahogy rányomsz a küldésre, kiválasztod a címzettet, máris szól, hogy az üzenet 3 oldalas, akarod-e küldeni.
A V3 hangjával már megbarákoztam, az már ok, de ez az sms dolog most eltántorított egy kicsit...
|
szer. júl. 20, 2005 22:06 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
sathia írta: Sziasztok, kinél meddig bírja az aksi?
Fényképezős - nem fényképezős, sokat telefonálós - keveset telefonálós, éjszakára kikapcsolom - én meg nem vélemények érdekelnek, de a "sokat buzerálom" kategória is izgi...
Néhány fénykép, de nem minden nap, napi 1-2 SMS, nem túl sok (napi 10-15 perc) telefonálás, némi buherálás, reggeli ébresztés, éjszakára kikacsolás... ... 5-6 napig bírja az akksi!
|
szer. júl. 20, 2005 22:03 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
Dr.Brain írta: Tudok valahogy nem Unicode SMS-eket küldeni V3-mal?
Igen! A beviteli módnál elsődleges beállításnak a TAP-ot használom, a karaktertípusnál az elsődlegest! Az ékezetes betűkre is csak egy karaktert vesz le!
Az általad zavarónak minősített hangoknak a kikapcsolásával nem foglalkoztam, mert engem nem zavarnak, úgyhogy passz...
|
szer. júl. 20, 2005 21:50 |
|
|
Dr.Brain
ezüst tag
|
Tudok valahogy nem Unicode SMS-eket küldeni V3-mal?
|
szer. júl. 20, 2005 19:12 |
|
|
6230
platina tag
|
Persze hogy nem igazi de ott az alkotó email címe kérdezd őt
|
kedd júl. 19, 2005 13:44 |
|
|
Sam Fisher
gyémánt tag
|
OFF!!!
Szerintetek ez valódi kép?
|
kedd júl. 19, 2005 13:39 |
|
|
sathia
ezüst tag
|
Sziasztok,
kinél meddig bírja az aksi?
Fényképezős - nem fényképezős, sokat telefonálós - keveset telefonálós, éjszakára kikapcsolom - én meg nem vélemények érdekelnek, de a "sokat buzerálom" kategória is izgi...
sathia
|
kedd júl. 19, 2005 12:26 |
|
|