Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 16:41

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
nálatok nem volt olyan a szerződésben, hogy "kapcsolattartó neve:"? mert nálunk volt. a szerződő az itt is az apám, a kapcsolattartó meg én vagyok. így ha betelefonálok, hogy valami baj van, akkor az ügyfélszolga rögtön látja az adatbázisban, hogy én is "jogosult vagyok" a beszélgetésre.
(a Pannonnál meg mondjuk tesznek az előfizető nevére, ha tudod az ügyfélkódot/jelszót, akkor elintézhetsz bármit :) )

kedd jan. 03, 2006 13:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálunk a chello szokott ilyennel szenvedni. Ha nincs ügyfélszámod, be sem engednek a hibabejelentőbe, mivel azt be kell pötyögni, hogy egyáltalán a mesét meghallgasd. Aztán megint kötekszenek és ilyenkor én is a faterom szoktam lenni :) A netünk céges néven van, ebbe is bele szoktak kötni...nincs jobb dolguk? Inkább segítenének, ami viszont nem nagyon szokott sikerülni, csak sajnálkoznak, hogy várjak, meg modem restart és majd jó lesz. Hát persze :twisted:

kedd jan. 03, 2006 13:22
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
Trré com part III:
Melyik szolgáltatónál vagy?

kedd jan. 03, 2006 13:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
én újabban simán bemutatkozom apám nevén, mert amikor más városban vagyok, eléggé nehéz a telefonhoz hívni. tudnod kell az ügyfélszámot, meg személyes adatokat (születési hely, stb), és simán el fogják hinni, hogy az apád vagy 8) ebből ne csinálj gondot, dörmögni se kell.
Ez igy van, nem kell bizonygatnod, hogy te vagy az apád :)
Én egyszer (múlt7en) jól beégtem. Először a saját nevemben mutatkoztam be, aztán, amikor kérték a szerződőt (szintén apámat), mondtam, hogy én vagyok. Csaj persze nem hitte el, és sehogy nem tudtam rádumálni, hogy segítsen. Neki nem mind1, kivel beszél? Családon belül marad. Azóta én is "álnéven" mutatkozok be :twisted:

kedd jan. 03, 2006 13:17
Moderátor

Hozzászólás 
A mikrohullámú net nagyon rossz, nem ajánlom.

kedd jan. 03, 2006 13:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
jól működő mikronetre lehet-e előfizetni fehérváron belül is, mert mondják hogy az jó. És más szolgáltatónál.
Fehérváron tudok segíteni. Keress meg.

kedd jan. 03, 2006 13:08
platina tag

Hozzászólás 
-guru- írta:

Il Fiore?
Keresgélek vmi honlap után, de nem találtam semmi mást, mint címet, telefont. Tudsz elérhetőséget, vagy csak telszámot?

Nincs honalpjuk, Mátyás Király Krt fordulójában van. A Novotellel szemben mondjuk, 22/503-703 . Különben az előző oldalon megírtam. :D

Trré com part III:
McLaca hozzászólása után rájöttem, hogy igaza lehet == csak Trékommal tudom elintézni ezt a modem dolgot. Felhívom őket, 13 perc után vette fel a kezelő.
Elmondom neki, hogy sajnálom de nem műxik az ADSL, és volt múlt héten már 1-2 telefonunk, de sajnos a problémát nem oldotta meg. Azt is elmondtam neki, hogy hallottam a Huawei modemek általános rosszállapotáról és állandó meghibásodásairól is, valamint jelenleg is VAN szolgáltatás lámpa, tehát DSL lED oké, csak a MODEM kapcsol ki és én mint informatikus is azt mondom hogy több mint 90% hogy a modemmel van baj, ami nem is meglepő mert általában tűzforró. Ezt így szép illedelmesen elmondtam, kérdezte, hogy a gép hányas hibakódot dob vissza. Ezt ismerem, mikor a TCP/IP-vel vannak gondok, akkor jönnek be ilyen ERROR 197 és stb, de mondtam neki hogy mivel a modem lekapcsol, illetve csakis a power led kapcsol ki, a PC nem is látja hogy lenne modem, kiírja hogy a port nem található , hiba 678. Erre kér egy ügyfélszámot, bediktálom. Kérdi hogy a dobozt ADSL futár hozta-e ki. Mondtam hogy nem voltam itthon mikor ez történt, mert édesapám nevén van, ő tudná, sajnos ezt nem tudom. Kérdi hogy akkor nem én vagyok-e az előfizető? Mondom nem, édesapám. Mert neki kellene az infó hogy ADSL futár hozta-e ki. Megpróbáltam megkérdezni az itthonlevő nőiállmányt :) persze ők sem tudták. Így mondta hogy et CSAKIS édesapámmal tudná elintézni és telefonáljon ő. Mondtam neki, hogy ő efoglalt és lehet nem is érdekli olyan nagyon, így lehet nem is lesz előfizu, mert megeshet hogy ő nem fog telefonálni. Ő sajnálja és sajnálja hogy az ügyfélszámot is elkérte hiába de ez CSAK vele fog menni időpont egyeztetés után, esetleg ad egy hibabejelentőt. Mondtam hogy az már volt múlt héten is, de vasárnap este felhívott egy hölgy és közölte hogy mivel nem Tcom hiba, így a hibabejelentést törlik. Erre a kezelőben lévő hölgy mondja nekem, hogy akkor ez most sem működne... Telefonáljon édesapám.
Hát én nem értem: most felhívom apám, megmondja hogy kihozta ki. És visszatelefonálnék az 1212/53-ra és dörmögő hangon azt mondanám hogy XY vagyok az előfizető akkor JÓ LENNE!?!?!? Csak azért nem teszem, mert időpontot egyeztetni ténbyleg nem tudok helyette, főleg hogy full elfoglalt...
DE, szerintem ILYEN ADSL nem is kell nekünk, mert ha egyszer megint beüt valami akkor hajjaj. Sőt, már voltak rá utalások, elképzelések hogy lemondjuk a vonalast de eztán szülők szerint lehet lemondjuk, úgyis mobilozunk, ADSL úgysem megy, MINEK legyen !?!?
Megérdeklődöm hogy a közrli falvakban jól működő mikronetre lehet-e előfizetni fehérváron belül is, mert mondják hogy az jó. És más szolgáltatónál.
EZ persze nem végleges, de kivan a t*köm már. Szüleim meg annyira sem türelmesek mint én, igaz ez a mi hibánk, de szerintem sz*rik ránk a Tré! :evil:

Miért is olyan fontos hogy KI hozta ki? :roll: Rossz és kész, nem??

kedd jan. 03, 2006 13:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Meg a nevét (ifj. Lakatos Lajos) :wink:

Ezért már érdemes volt ma felkelni :D

kedd jan. 03, 2006 13:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
@ írta:
Én LL juniorról annyit tudok hogy cipész és énekes együtt. De a cipész poulációból én ki nem szúrnám sose :)
Meg a nevét (ifj. Lakatos Lajos) :wink:

kedd jan. 03, 2006 12:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
ez az update nem foltozza be a rést?

http://www.microsoft.com/technet/securi ... 5-053.mspx
Úgy tudom, hogy nem. Mindösszesen letiltja a dózer beépített "kép és faxmegjelenítőjét". Egyenértékű ezzel: regsvr32 -u %windir%\system32\shimgvw.dll Ez gyakorlatilag megakadályozza a rosszindulatú behatolást, -tekintettel arra, hogy ez egy rendszerszintű hiba,- de egyúttal megszűnik a képek megjelenítési lehetősége, ha csak és kizárólag a dózer képmegjelenítése volt telepítve. (Tehát nincs "egyéb" megjelítő SW a gépen) Úgy tudom, hogy hivatalosan még nincs javítófolt. A patch-nek egyébként a \Windows\system32\gdi32.dll nevű, 280 064 byte hosszú, 2005.10.06 dátumú file-t kell majd felülírnia.

kedd jan. 03, 2006 12:56
Hozzászólás 
skynet írta:
az LL juniorék ...

Nagyon gyanús vagy Te nekem édes fiam! Így felismered kocsiban a stárokat??? Én LL juniorról annyit tudok hogy cipész és énekes együtt. De a cipész poulációból én ki nem szúrnám sose :)

kedd jan. 03, 2006 12:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Emlékeztek még? A Windows XP és Szerver 2003 képmegjelenítésért felelős komponensében veszélyes biztonsági rést fedeztek fel. Ezt a hibát kihasználva bizonyos speciális képek megnyitásakor kártevők települhetnek a számítógépre.

"...Amíg a Microsoft nem jelenteti meg a GDI32.DLL-hez kapcsolódó WMF hibát befoltozó javítócsomagját addig ha böngészünk az interneten, levelezünk, vagy valamelyik instant chat programot használjuk, úgy érezhetjük, mintha orosz rulettet játszanánk. Egyetlen védelmi vonalat az antivírus szoftverünk jelentheti, mely remélhetőleg felismeri majd az adott variánst. Ezidáig a kártevők 73 variánsát azonosították, amely a WMF hibát használja ki. Az ESET NOD32 egyike azon antivirus szoftvereknek, melyek képesek az összes eddigi variánst felismerni és eltávolítani..."

kedd jan. 03, 2006 11:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
@T68m: ez eléggé durva :shock:

@skynet: a celeron m nem tudja csökkenteni az órajelet és kevesebb az L2 cache, ebben tér el a pentium m-től. Olyasmi nem lehet, hogy beszedtél vmi progit, ami a háttérben folyton használja a procit? Vagy beragadt vmi progi kilépés közben. A nagyobb vinyó miatt sztem nem kéne jobban használnia a procit.

kedd jan. 03, 2006 9:12
Moderátor

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
Odo írta:
Székesfehérváron még így is a legolcsóbb! :) A Pizza Hut szerintem a leggyengébb, meg legdrágább.

Detto. Fehérváron be is zárt a PH. Délinél PizzaHut: lassú kiszolgálás, dülöngélő székek, tompa kések és száraz tészta. Odo: Il Fiore pizza?? Nyammmmi!! :D Szegeden ha esztek mindenképp a Pizzatoronyból rendeljetek, 550 a sonka gomba (28as) és ajándék rágó és 2 decis üccsi. Szegeden meg átlagonsan jó pizza: Hóbiártban :: 395ft a NAGY SONKÁSGOMBÁS!!!!

Il Fiore?
Keresgélek vmi honlap után, de nem találtam semmi mást, mint címet, telefont. Tudsz elérhetőséget, vagy csak telszámot?

kedd jan. 03, 2006 8:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Remélem soha nem leszek benne :roll:

kedd jan. 03, 2006 8:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tegnap 2x kialudt a gázkazánunk!!! :evil:

kedd jan. 03, 2006 6:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
A passziv, És az aktiv matrix kijelzo kozott mi a kulonbseg? Jobb v.melyik?

kedd jan. 03, 2006 5:21
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Ehh, mindig is utáltam a politikát. De hogy jön az MSI-hez Keller László???
Vagy csak simán meghackelték volna?

kedd jan. 03, 2006 4:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Pentium M?
Energiagazdálkodási lehetőségeknél Hordozható/Laptop-nak kell kipipálva lennie. A chipset drivernek is fent kell lennie, bár a dolog a BIOS és proci együttműködésén múlik, szóval a chipset driver elvileg nem szól bele. Procikihasználtság biztosan kevés amikor nem megy le a frekvencia?

Üdv!

kedd jan. 03, 2006 2:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
na, ez a durva:

http://www.msi.com.tw/

link maora:

http://www.msi-hungary.com/

kedd jan. 03, 2006 0:47
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem gondoltam hogy ilyen olcsó ez a Panda Titanium vírusvédő+tűzfal egyben...
http://szoftvernet.hu/index.php?main_pa ... ucts_id=26

kedd jan. 03, 2006 0:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
Abban segítsetek, hogy hol és mennyiért és főleg MILYEN ADSL modemet érdemes venni?
Szerintem sima ADSL modemet csak úgy nem fogsz kapni, ráadásul ezeknek a modemeknek is van admin felülete, amit be kell állítani a szolgáltatáshoz. ADSL modem/router kombót hamarabb találsz, de azoknál meg baromira figyelni kell a kompatibilitásra, és ismételten a beállításokra (olyan hálózatspecifikus adatokat kell megadni, amikről az átlagjúzer sosem hallott még).

Üdv!

hétf. jan. 02, 2006 23:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az oldal mostantól megtekinthető Internet Explorer böngészővel is néhány apróbb kompatibilitásból adódó problémától eltekintve.

http://mobilfaq.extra.hu/index.html

hétf. jan. 02, 2006 21:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
@ írta:
***már ki lett javítva***

Amúgy az Il Fiore tényleg frankó pizzéria.
Egyébként én a PH-ban szeretem a vastagtésztás olaszkolbászos pizzát. elvitelre! 1-et fizet, kettőt vihet. nagyon süti. Haverral így összesen 1500-ból úgy bekajálunk, hogy felállni se tudunk :)

Na az egy korrekt akció... én ha Pesten járok, és talizok az ottani haverral, az Europarkban szoktunk ilyen 1-et fizet kettőt kap serpenyőst enni... van hogy el sem fogy, viszem haza az asszonynak...

hétf. jan. 02, 2006 21:38
Moderátor

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
Abban segítsetek, hogy hol és mennyiért és főleg MILYEN ADSL modemet érdemes venni? Én már nem tépem a szám ezzel a mocskos bandával, veszek egy modemet szép nyugisan és kééész. :D
PÜ-ben is jöhet, mást nem tom mennyire érdekel kössssziii 8)
Vigyázni kell, mert nem feltétlen fog működni a net bármilyen modemmel. A Té meg csak ezekre vállal garanciát: modemek

hétf. jan. 02, 2006 21:28
Hozzászólás 
***már ki lett javítva***

Amúgy az Il Fiore tényleg frankó pizzéria.
Egyébként én a PH-ban szeretem a vastagtésztás olaszkolbászos pizzát. elvitelre! 1-et fizet, kettőt vihet. nagyon süti. Haverral így összesen 1500-ból úgy bekajálunk, hogy felállni se tudunk :)

hétf. jan. 02, 2006 21:21
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Nem a Mátyás király krt. Ady Endre sarka? A Király sor másfelé van. Majd megnézem, még ott sosem ettem pizzát. :)

Jaa lehet, a Mátyás K. krt-at és Királysort MINDIG összekeverem. Szal az a *király*.utca amelyik a Pláza melett megy :D :D

Jaa modemmel segítsetek azéééért köszi.

hétf. jan. 02, 2006 21:17
Moderátor

Hozzászólás 
Nem a Mátyás király krt. Ady Endre sarka? A Király sor másfelé van. Majd megnézem, még ott sosem ettem pizzát. :)

hétf. jan. 02, 2006 21:13
platina tag

Hozzászólás 
Abban segítsetek, hogy hol és mennyiért és főleg MILYEN ADSL modemet érdemes venni? Én már nem tépem a szám ezzel a mocskos bandával, veszek egy modemet szép nyugisan és kééész. :D
PÜ-ben is jöhet, mást nem tom mennyire érdekel kössssziii 8)

hétf. jan. 02, 2006 21:11
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
gyurxi551 írta:
Odo: Il Fiore pizza?? Nyammmmi!! :D
Il fiore? Ez hol van?

A Királysoron, a Plazma hátsó kijáratától 5 perc a strand felé, az utca sarkán, jobb oldalt. Régen Delta pizzéria volt. Mjadnem a Novotellel szemben. A Marxim is nagyon süti, csak onnan nem lehet rendelni. És beülni sem sokszor és ha be is ülsz a szmogtól az orrodig sem látsz, de a pizza az isteni. DE csüt 1-2 felé szinte senki nincs ott csak én enni. :D

hétf. jan. 02, 2006 20:54
Moderátor

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
Odo: Il Fiore pizza?? Nyammmmi!! :D
Il fiore? Ez hol van?

hétf. jan. 02, 2006 19:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Besasszéznék az ügyifogyira a modemmel, és közölném, hogy ez biz' sz.r, lesznek szívesek kicserélni azonnal, és jóváírni a nem működés idejére arányosan az előfizetési díjat.
Viszont az, hogy így visszadobták a bejelentésedet, tuti nálam még futna egy kört. (Engem már úgyis ismernek :twisted: )

Üdv!

hétf. jan. 02, 2006 19:31
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Székesfehérváron még így is a legolcsóbb! :) A Pizza Hut szerintem a leggyengébb, meg legdrágább.

Detto. Fehérváron be is zárt a PH. Délinél PizzaHut: lassú kiszolgálás, dülöngélő székek, tompa kések és száraz tészta. Odo: Il Fiore pizza?? Nyammmmi!! :D Szegeden ha esztek mindenképp a Pizzatoronyból rendeljetek, 550 a sonka gomba (28as) és ajándék rágó és 2 decis üccsi. Szegeden meg átlagonsan jó pizza: Hóbiártban :: 395ft a NAGY SONKÁSGOMBÁS!!!!

hétf. jan. 02, 2006 19:26
platina tag

Hozzászólás 
Hát, ez a modem:
nem meleg, első bekacsolásnál is:
felvillan a power led, Ethernet OK, lesz DSL LED is majd kikapcsol a power led... :evil: :evil: :evil: :evil: És persze a gép így nem látja, KÖZBEN ÉG a DSL!!! :evil:
Most komolyan kérhetem az új modem szállítását? Mert -ugye írtam? - felhívtak hogy nincs okom panaszra mivel nem ők a probléma okozói. Hát ÉÉÉN hoztam ez a szutykot ide????? :evil:
(még jó hogy van 56K modemem) Inkább kifizettem volna azt a "durva" ezer forintot...

hétf. jan. 02, 2006 19:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor biztos az is rá volt írva (az aljára!), hogy "Ne fordítsa fel!" - mint egyes teszkós termékek alján :D

Üdv!

hétf. jan. 02, 2006 19:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ha megfordítottad volna, ott lett volna az alján a felirat, hogy nyomokban erőspaprikát (mogyorót, diót és egyéb olajos magvakat) tartalmazhat :D

Üdv!

igen, és ha megfordítottam volna, akkor leesik a pizza a földre, és nem az lesz a legnagyobb problémám, hogy van-e rajta erőspaprika... :)

hétf. jan. 02, 2006 18:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ha megfordítottad volna, ott lett volna az alján a felirat, hogy nyomokban erőspaprikát (mogyorót, diót és egyéb olajos magvakat) tartalmazhat :D
Unoktaesóm kisfia gyurmát kapott Karácsonyra. Play-Doh márkájú (vagy micsoda :roll: ). Arra rá volt írva, hogy nyomokban búzát tartalmaz. Amúgy marcipán illata van :D.

hétf. jan. 02, 2006 18:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
helyenként talátam a sima sonkás-kukoricás pizzán erőspaprika darabokat...

Üdv!

hétf. jan. 02, 2006 17:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dolgoztam a PH-ban mint vezető.... a motoros futárok is érdekes egyének... nameg már akkoriban is volt létszámhiány, kis fejetlenség ha sokan jöttek...

hétf. jan. 02, 2006 17:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Odo írta:

A PizzaHut serpenyős super suprém pizzáját nem szidni ám!!!

ilyen serpenyős csodát még nem ettem, de az mondjuk botrányos volt, hogy a múltkor kiszolgáltak a PH-ék. csomót késett a pizza (pedig 2 perc kocsival innen az étterem, ahonnan hozzák), alig volt rajta feltét, hideg volt, és helyenként talátam a sima sonkás-kukoricás pizzán erőspaprika darabokat... mindezt legalább másfélszer annyi pénzért.
a DP mondjuk általában megbízható minőség (ettem már sokkal jobbat, de legalább tartják magukat egy szinthez), csak nem szállítanak oda, ahol én lakom :(

hétf. jan. 02, 2006 17:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ezek a "nagy nevű" pizzériák, akik mindenhol ismertek, egyikük sem jó. Mind ugyanaz a villanykályhás, sablon vastagtésztás "műremek".
Ha valaki esetleg erre jár, van két tippem, hol ehet jó (bükkfatüzelésű kemencés) pizzát, és van sok arra, ahol rosszat :D

Üdv!

hétf. jan. 02, 2006 17:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:

A PizzaHut serpenyős super suprém pizzáját nem szidni ám!!!

hétf. jan. 02, 2006 17:15
Moderátor

Hozzászólás 

hétf. jan. 02, 2006 17:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Árpy írta:
Megnéztem a kedvenc hangos oldalad...le is állt a szivem 3 másodpercre. Ez bejön nekik? Nem hiszem el! :evil:
A Don Pepe pizza honlapja a nyerő ilyen téren szerintem... :twisted:
De azt legalább ki lehet kapcsolni. Amúgy szörnyen gagyi :), és még a pizzájuk sem jó (meg drága is).

Közös adatbázist indít a három mobilszolgáltató

Magyarul adóslistát.

Üdv!

hétf. jan. 02, 2006 16:56
Moderátor

Hozzászólás 
mz írta:

Lásd most a Reggelibe benyomták "az oroszlánt"...
Én azt a pillanatot várom, hogy mikor fogja egy VV vagy egy pornósztár a híradót vezetni. Tényleg az van, hogy bárkiből lehet sztárt csinálni, csak lóvé kell hozzá.
Attól, hogy valakit benyomnak a nulla nézettségű Reggelibe, még nem lesz sztár.

hétf. jan. 02, 2006 16:41
Moderátor

Hozzászólás 
@ írta:
...
Szóval, amit mondani akartam: mire is jó ez hogy a TV-ben playback johny-kat tesznek be???
Azért, hogy ne kapcsoljon el mindenki azonnal, amint elkezd hamisan énekelni....

hétf. jan. 02, 2006 16:34
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:
Megnéztem a kedvenc hangos oldalad...le is állt a szivem 3 másodpercre. Ez bejön nekik? Nem hiszem el! :evil:
A Don Pepe pizza honlapja a nyerő ilyen téren szerintem... :twisted:

hétf. jan. 02, 2006 16:31
gyémánt tag

Hozzászólás 

A T-nél. A többi még nem mondta, mennyi. Én nem is kíséreltem meg szilveszter környékén üzit küldeni..akinek küldtem volna, úgyse volt olyan állapotban, hogy olvasgasson, meg inkább a bulival voltam elfoglalva. Sokkal egyszerűbb volt másnap küldeni pár üzit/intézni pár telefont, amikor már tuti nem kell sokszor próbálkozni eme egyszerű feladattal.

hétf. jan. 02, 2006 16:27
bugvadász

Hozzászólás 
32 millió SMS az ünnepek alatt!

hétf. jan. 02, 2006 16:21
Moderátor

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Ez a Dopeman ritka nagy paraszt. Nem tud kulturember módjára viselkedni. Egyenesen botrányos a Vivatv műsora. Biztos kapnak egy-két szívhez szóló kritikát. Eddig sem volt szimpatikus, de amit most művel az már egyenesen gusztustalan. Alkoholista állat.
S hogy hangoztatták, hogy sztárok szilvesztere, így mulatnak a sztárok... Elsején éjjel volt szerencsém látni a műsort, brutális volt. Állatnak nem nevezném egyiket sem, mivel sértő rájuk nézve (mármint az állatokra). Na meg az a két szerencsétlen nő akik félmeztelen lötyögtek a Viva megbízásából egész éjjel... az egyiknek akkora segge volt, de azért felhúzott egy szűk farmert, a hájat felnyomva a derekára szinte...

hétf. jan. 02, 2006 16:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 785  Következő