Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 14, 2025 1:23

Hozzászólás a témához  [ 2026 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 41  Következő
NOKIA 6310i 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Van nekem is egy-két működőképes technikai műemlékem : például egy Nokia 2110i, a korához képest megkímélve és ahhoz külső antennavezeték. Ez a telefon román területen van használatban, Vodafone kártyával, légvonalban 11 km-re az utolsó adótoronytól, Carant padlásantennával. Néha ugyan erősen vételhatáros, elmegy a vonal, de többnyire még használható.

kedd márc. 11, 2008 0:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ha a kábel eredeti, akkor feltétlen abba. Azt a kábelfajtát nem tudták rendesen klónozni, az utángyártott nem kapcsolódik rendesen, szakadozik, minden baja van.

Ha a kábel eredeti, akkor 1000-ért azt kell megvenni.
Emlékszem, 2002-ben 10.500 Ft-ért vettem a DLR-3P kábelemet. Pedig akkor még kcisit jobb volt a Forint is.
A kábel meg a mai napig megvan.

hétf. márc. 10, 2008 23:44
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Van a Vaterán egy-két dobozos, bontattlan kábel, így USB-s IR helyett inkább abba ruházok be. Szerencsére nem drága, postaköltséggel együtt 1300 Ft-ért remélhetőleg megegyezünk az eladóval.
A kalandjaimról, a 6310-es belső memoriájának a kimentéséről majd később beszámolok, ha valami olyat tapasztalok, ami esetleg az olvasóknak is hasznos lehet.

hétf. márc. 10, 2008 21:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha a kábel eredeti, akkor feltétlen abba. Azt a kábelfajtát nem tudták rendesen klónozni, az utángyártott nem kapcsolódik rendesen, szakadozik, minden baja van.

Ha a kábel eredeti, akkor 1000-ért azt kell megvenni.

hétf. márc. 10, 2008 20:59
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönöm a tanácsokat.
Még jó, hogy figyelnem kell ezekre is. Kérdés, hogy az említett lassabb infrák kaphatók-e, vagy már csak a nagyobb sebességűeket árulják? Ezen utóbbiak teljesen alkalmatlanok a 6310-eshez, vagy le lehet butítani őket programból ?
A Vaterán még árulnak DLR-3P kábelt.
Mit javallotok, melyikbe ruházzak be? A kábel 1000 Ft-ért kapható.

hétf. márc. 10, 2008 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Erre a célra COM portos infrát vegyél.

Az USBsek jól működnek SE telókkal, de 6310i-vel (ahogy az infrás Alcatelekkel) nem.

hétf. márc. 10, 2008 20:47
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
andras10 írta:
Senki nem állította, hogy hülye vagy. Megjegyzem, hogy a www.nokia.hu oldalán van valami hiba, mert hiába kerestem ugyanezt, ott egy nem létező oldalra irányít. Egyébiránt köszönöm a kedves segítséged, ha BT-vel nem megy, akkor majd veszek kb. 2000 Ft-ért egy infravörös USB eszközt, ezen nem múlhat.
Ez az egy lehetőség marad.

Kompatibilis BT-t hardvert aranyért vagy sehogy kapsz.
DLR-3P kábelt (pedig ez lenne a legolcsóbb) pedig leginkább csak kölcsön tudsz kérni, venni már aligha. Mellesleg ez lenne a leggyorsabb adatátvitel szempontjából.
Az infra viszont működik, bár döglassú.
Előre szólok, hogy vigyázz, a sebesség max. 115 k/s legyen, a 6310i nem tud mit kezdeni a HighSpeed (4 Mbit/s) infrákkal.

hétf. márc. 10, 2008 18:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Senki nem állította, hogy hülye vagy. Megjegyzem, hogy a www.nokia.hu oldalán van valami hiba, mert hiába kerestem ugyanezt, ott egy nem létező oldalra irányít. Egyébiránt köszönöm a kedves segítséged, ha BT-vel nem megy, akkor majd veszek kb. 2000 Ft-ért egy infravörös USB eszközt, ezen nem múlhat.

hétf. márc. 10, 2008 18:09
Moderátor

Hozzászólás 
andras10 írta:
Elnézést, de úgy látom itt valami tévedés van : a Nokia oldalán csak a 6.85-ös, azaz csak a legújabb PC Suite program van. Egyébként pedig az utolsó betűig igaz, amit írtál : egy pillanatra összekapcsolódik az USB-s BT eszközzel, majd bont is. Szeretném valahogyan kiszedni a belső memoriája tartalmát ( Üzenetek Saját mappák )
Azt szeretem, amikor megpróbálnak meggyőzni arról, hogy hülye vagyok.

Nem lenne egyszerűbb előbb önrevíziót tartani???

http://europe.nokia.com/A4143074

Itt kiválasztod a magyar nyelvet aztán már töltöd is.
Utána meg jöhet egy bocs is akár. :)

De - mint már mondtam - NEM FOG MENNI, mivel VILÁGOSAN le van írva ide az is, mely HW-s eszközökkel megy:

PC Suite 4.88:

* Infrared (IrDA)
* Bluetooth (Requires a Bluetooth-enabled PC with an interoperable Bluetooth Software Suite and a Nokia Connectivity Card DTL-4)
* Serial cable DLR-3P connection

hétf. márc. 10, 2008 17:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
andras10 írta:
Elnézést, de úgy látom itt valami tévedés van : a Nokia oldalán csak a 6.85-ös, azaz csak a legújabb PC Suite program van. Egyébként pedig az utolsó betűig igaz, amit írtál : egy pillanatra összekapcsolódik az USB-s BT eszközzel, majd bont is. Szeretném valahogyan kiszedni a belső memoriája tartalmát ( Üzenetek Saját mappák )

http://nds1.nokia.com/phones/files/soft ... te_488.exe

Megfelel?

hétf. márc. 10, 2008 17:51
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. márc. 10, 2008 17:45
Moderátor

Hozzászólás 
andras10 írta:
Kedves Fórumostársak !

Kellene egy kis segítség : ki akarom menteni a 6310i belső memoriájánaka tartalmát. A Nokia PC Suite 6.85 programmal nem lehet Bluetooth kapcsolatot létrehozni vele, sőt a Windows XP alap Bluetooth programja sem tudja működésképes módban összepárosítani.
Az ügyfélszolgálat azt mondta, hopgy próbálkozzam a Nokia PC Suite 4.88 sorozatszámú programmal. Sajnos nincs már meg a gyári lemez, amit a vásárláskor adtak. El tudná valamelyikőtök juttani hozzám ezt a programot?
Nincs adatkábelem hozzá, nem is kívánok venni, csak egy USB-s Bluetooth eszközöm van, amivel az újabb Nokia telefonom működik, de ez nem.
Van-e ötlete valakinek ?
Nem fog BT-vel működni sajnos.
Akkoriban kizárólag a Nokiához kifejlesztett BT-vel ment a PC_Suite. Később nyitottak a kommersz gyártók felé is.
A 6310i csak összekapcsolódik pár pillanatra BT-n keresztül, majd bontja is a kapcsolatot. Stabil, tartós kapcsolatra csak a hangprofillal képes, fejhallgató módban.

Egyébként gondoltad volna, hogy a 4.88-as PC-Suite a Nokia oldalán csak arra vár, hogy letöltsd onnan? ;)

hétf. márc. 10, 2008 17:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Kedves Fórumostársak !

Kellene egy kis segítség : ki akarom menteni a 6310i belső memoriájánaka tartalmát. A Nokia PC Suite 6.85 programmal nem lehet Bluetooth kapcsolatot létrehozni vele, sőt a Windows XP alap Bluetooth programja sem tudja működésképes módban összepárosítani.
Az ügyfélszolgálat azt mondta, hopgy próbálkozzam a Nokia PC Suite 4.88 sorozatszámú programmal. Sajnos nincs már meg a gyári lemez, amit a vásárláskor adtak. El tudná valamelyikőtök juttani hozzám ezt a programot?
Nincs adatkábelem hozzá, nem is kívánok venni, csak egy USB-s Bluetooth eszközöm van, amivel az újabb Nokia telefonom működik, de ez nem.
Van-e ötlete valakinek ?

hétf. márc. 10, 2008 16:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Huh, én is régen használtam már...
Az biztos, hogy kell neki, hogy milyen függő, imei és egy box serial. Utóbbi a necces, mert az első kettő ugye adott :)
De ha benézel a dct4 függetlenítő topicba, vagy írsz olyannak, akinek van boxa, biztos segít (a box is tud kódot számolni).

vas. márc. 09, 2008 10:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Simán viszi a calculator. Én anno még a skynet-féle verzióval segítettem pár függőségi gondon :)

Köszi!
Erről mit kell tudni? Abszolút nem vagyok jártas ebben a témában, egy ismerősömnek kéne.

Találtam két honlapot, ahol be kell állítani az országot, szolgáltatót, IMEI-t és ad egy kódot. Ez kamu vagy működik vele?
egyik: program letöltés
másik: online számítás

Melyik a jó, ha jó? :D

vas. márc. 09, 2008 7:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Simán viszi a calculator. Én anno még a skynet-féle verzióval segítettem pár függőségi gondon :)

szomb. márc. 08, 2008 14:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
6310-es Nokiát hogyan lehet hálózatfüggetleníteni nem hivatalos módon :lol: ?

szomb. márc. 08, 2008 14:18
vas-tag

Hozzászólás 
Ha megjöttek (ami a héten esedékes) akkor irány a magyarítás. Utána ha adtok mail címet dobok róluk fotót és majd úgy egyezkedünk. :wink:

kedd nov. 20, 2007 6:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tshu-hash írta:
Sziasztok!

Vettem néhány Nokia 6310i típusú telefont. Mivel magyarul nem tudnak, és néhánytól meg is válnék, szeretném rátenni/rátetetni a magyar nyelvet. Megoldható-e ez egyszerűen, "házilag", vagy jobb, ha felkeresek egy telefonmágust?
Előre is köszi a segítséget!

Egy darab engem is érdekel, ha jó árat mondasz és olyan állapotban vannak.

hétf. nov. 19, 2007 23:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mágus, ha nem akarsz sok 10e ft-ot rákölteni.

Mennyiért adod, amúgy? ;) PÜben

hétf. nov. 19, 2007 20:49
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Vettem néhány Nokia 6310i típusú telefont. Mivel magyarul nem tudnak, és néhánytól meg is válnék, szeretném rátenni/rátetetni a magyar nyelvet. Megoldható-e ez egyszerűen, "házilag", vagy jobb, ha felkeresek egy telefonmágust?
Előre is köszi a segítséget!

hétf. nov. 19, 2007 19:29
arany tag

Hozzászólás Re: 6230i kártya+csengőhang
Czumy írta:
1. Talán azért, mert a 6310i-be nem lehet memóriakártyát rakni... :twisted:

Pedig nekem is van benne... Csak baromira feszül tőle az akksi :D

vas. nov. 18, 2007 18:24
gyémánt tag

Hozzászólás Re: 6230i kártya+csengőhang
csucsu1982 írta:
Sziasztok.Segítség kellene.
1.A galériában nem mindig elérhető a memóriakártya.Mitől lehet ez?
2.Ha beállítok egy csengőhangot mindig a nokia dallamon szól.Hangbeállításnál is próbálkoztam és az üzemmódoknál is.

Köszi előre is a segítséget!

1. Talán azért, mert a 6310i-be nem lehet memóriakártyát rakni... :twisted:

szomb. nov. 17, 2007 11:08
vas-tag

Hozzászólás 6230i kártya+csengőhang
Sziasztok.Segítség kellene.
1.A galériában nem mindig elérhető a memóriakártya.Mitől lehet ez?
2.Ha beállítok egy csengőhangot mindig a nokia dallamon szól.Hangbeállításnál is próbálkoztam és az üzemmódoknál is.

Köszi előre is a segítséget!

szomb. nov. 17, 2007 10:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak tippelgettünk, de nincs mit! Ha másik simet teszel bele, akkor is pár dolog alaphelyzetbe kerül, valószínűleg ez segített rajta.

szomb. nov. 10, 2007 9:30
vas-tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
7-esnél tudtommal nincs újabb. Meg tudtommal a HR-EFR sem okoz ilyet. Legjobb, ha *3370#-tel berakod EFR-be. Még sim karira van 1 tippem, ha van lehetőséged, nézd meg egy másikkal. Meg esetleg a szolgáltatónak lehet megereszteni egy telefont, hogy minden szolgáltatás rendben van-e.

Megpróbáltam egy másik sim kártyával, az enyémet meg beraktam egy másik telóba, így nem volt semmi hibaüzi, sőt, miután visszacseréltem a sim-eket akkor sem jött elő a hiba.
Egy szó mint száz megjavult!

Köszönöm a segítséget!

Lajos

pén. nov. 09, 2007 21:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
7-esnél tudtommal nincs újabb. Meg tudtommal a HR-EFR sem okoz ilyet. Legjobb, ha *3370#-tel berakod EFR-be. Még sim karira van 1 tippem, ha van lehetőséged, nézd meg egy másikkal. Meg esetleg a szolgáltatónak lehet megereszteni egy telefont, hogy minden szolgáltatás rendben van-e.

pén. nov. 09, 2007 20:22
vas-tag

Hozzászólás Re: Eredmény ismeretlen
Megpróbáltam már minden átirányítás, meg saját szám küldésének törlését, illetve minden létező beállítást próbáltam variálni, amit a készülék menüjéből el lehet érni, de nem használt.

hanky:
azt írtam, hogy tárcsázáskor, de bővebben:
beütöm a számot, vagy a telefonkönyvből kiválasztom, megnyomom a zöld telefon gombot, kiírja, hogy 'A hívott: ....' aztán jön a hibaüzenet ("Eredmény ismeretlen") egy pillanatra (alig lehet látni), sípol egyet, majd ha be van kapcsolva valamelyik átirányítás , akkor kiírja: "Figyelem, az átirányítás aktív", eztán pedig kiírja, hogy "1 hívás" vagy a név, ha benne van a tel. könyvben.

Most próbálgattam a kódokkal történő átirányítások törlését, de ez sem segített, viszont most jöttem rá, hogy nem olyan régen próbálgattam a half full rate és az enhanced full rate állítgatását, lehet, hogy ezzel kavartam meg szegényt?

7.00-ás verziójú szoftver van rajta. Ettől van újabb?

Lajos

pén. nov. 09, 2007 20:14
gyémánt tag

szlr írta:
Sziasztok!

Mit jelenthet tárcsázáskor az a felvillanó üzenet, hogy "Eredmény ismeretlen" + egy stop tábla?

Egyébként jól működik, csak mindig sípol egyet tárcsázáskor és jön ez az üzenet.

Üdv:

Lajos

Én azért gondolom, hogy valami lehet az átirányításokkal, mert pont olyankor írhatja ki, amikor kiírná, hogy van aktív átirányítás. Persze elküldhet valamilyen ussd kódot is, amire ez a válasz, akkor pedig Macikának lesz igaza. Mondjuk előszedhet valamit a sim kártyáról is, de elég valószínűtlen. Hacsak nincs ráégetve valami szolgáltatás (na nem a simre, hanem az előfizura). Keresztfaterom sim karija volt ilyen (A1), le volt tiltva, hogy az ő számát elküldje. Ha *31#-tel tárcsáztam, kur.vára mintha ilyet pofázott volna vissza, de ez régen volt, még 7110-essel. :wink: És utána simán felhívta az adott számot, hívószám nélkül. Ezek után megnézném még azt is, mire van állítva menüben a hívószámküldés, és átállítanám hálózati alapértelmezésre, ha nem ott lenne.

pén. nov. 09, 2007 10:35
platina tag

Hozzászólás 
Lehet hogy az is segítene a problémán, ha mondjuk az illető leírná, hogy mikor írja a telefon a hibaüzenetet.

pén. nov. 09, 2007 10:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hja, de lehet szerintem hálózati hülyeség is. Annyit megérne, hogy próbáld törölni az összes átirányítást.

pén. nov. 09, 2007 10:11
Moderátor

szlr írta:
Sziasztok!

Mit jelenthet tárcsázáskor az a felvillanó üzenet, hogy "Eredmény ismeretlen" + egy stop tábla?

Egyébként jól működik, csak mindig sípol egyet tárcsázáskor és jön ez az üzenet.

Üdv:

Lajos
Nem tudom, de talán egy szoftfrissítés megoldaná.

pén. nov. 09, 2007 3:18
vas-tag

Hozzászólás Eredmény ismeretlen
Sziasztok!

Üdv:

Lajos

csüt. nov. 08, 2007 23:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor tudom melyik az. Nekem is volt 6210-esem. :)
Csak így típusszám alapján nem ugrott be.

vas. okt. 21, 2007 11:57
Moderátor

Hozzászólás 
Czumy írta:
Macika írta:
Czumy írta:
Vékonyabb akku, mint a Li-Polymer BPS-2; ez "csak" Li-Ion és 1.050 mAh-es, nem 1.100 mAh, mint a gyári BPS-2.
Teljesítményre 'vékonyabb', fizikailag azonban nem.

A BPS-2 az 7,6 mm a legvastagabb pontján mérve, a BLS-2N pedig 8,8 mm ugyanott.

Oké, akkor félre fordítottam a 'slim'-et. :) Az angol nyelvű találatoknál pár helyen slim battery-t írtak.
Attól még lehet slim. Csak nem 'slimebb', mint a BPS-2 ;)

vas. okt. 21, 2007 0:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Czumy írta:
Vékonyabb akku, mint a Li-Polymer BPS-2; ez "csak" Li-Ion és 1.050 mAh-es, nem 1.100 mAh, mint a gyári BPS-2.

Oké, akkor félre fordítottam a 'slim'-et. :) Az angol nyelvű találatoknál pár helyen slim battery-t írtak.

szomb. okt. 20, 2007 23:32
Moderátor

Hozzászólás 
thomas77 írta:
A gyorsbolt oldalán az akkumulátorok között van egy BLS-2N típusú akksi. Azt írja, hogy újdonság. Újdonság a gyosboltban, vagy ez egy újabb akksi, mint amit gyárilag adtak hozzá (BPS-2)?
Annyira nagyon nem újdonság, mert a 6210 azzal jött ki anno szériában.

Mint azt majd 2,5 éve meg is írtam:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... s2n#474855

szomb. okt. 20, 2007 22:59
Moderátor

Hozzászólás 
Czumy írta:

szomb. okt. 20, 2007 22:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Elég kimerítő volt a válasz?

A-ha! Thx! :D

szomb. okt. 20, 2007 22:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
A gyorsbolt oldalán az akkumulátorok között van egy BLS-2N típusú akksi. Azt írja, hogy újdonság. Újdonság a gyosboltban, vagy ez egy újabb akksi, mint amit gyárilag adtak hozzá (BPS-2)?

Ez csak a Gyorsboltban újdonság, tengerentúli importból van (okosba' gondolom én), valszeg _nagyon_ elfekvő készletből (a 4.700 Ft pöttyet sok érte már):
LINK 1
LINK 2
ezeket csak Latin-Amerikában forgalmazták.

:) Elég kimerítő volt a válasz?

szomb. okt. 20, 2007 22:06
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. okt. 20, 2007 21:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Az ébresztést tényleg nem lehet beállítani minden napra, vagy csak én nem találom a módját?

hétf. okt. 15, 2007 9:05
arany tag

Hozzászólás 
barthi írta:
En is egy ideig gondolkoztam az N95-on (kedvezo aron jutottam volna hozza), de mivel a GPS-et nem hasznalnam ki, igy lemondtam rola (akarmilyen szep kepeket is keszit).
Viszont a 6310i utan a mostani 6230i-m is megvan mar 2.5 eve es lekopogom: hibatlan.

Az enyém is hiábtlan, 2005. novemberi. Hugom le is nyúlta és hozzámvágta a 1600-ását :D

A 6230i is jól bírja a strapát, beleértve a néha lepottyanás lehetőséget. Életem első bőrtokját vettem meg az N95 miatt. :?

Egyébként, ha jó áron tudsz hozzájutni... gondold meg. Nagyon finom :)

pén. okt. 12, 2007 10:55
arany tag

Hozzászólás 
En is egy ideig gondolkoztam az N95-on (kedvezo aron jutottam volna hozza), de mivel a GPS-et nem hasznalnam ki, igy lemondtam rola (akarmilyen szep kepeket is keszit).
Viszont a 6310i utan a mostani 6230i-m is megvan mar 2.5 eve es lekopogom: hibatlan.

pén. okt. 12, 2007 9:15
arany tag

Hozzászólás 
Rendar írta:
Mephysto írta:
... nehéz kifogni a mai modellek közül egy hasonlót... lehet egyáltalán?

Szerintem a 6310i olyan mint a régi Mercedesek. Ilyen, sőt ehhez hasonló sem lesz már soha többé... :-(

Óóóó, mintha a tapasztalt autókereskedő barátomat hallottam volna, aki mellesleg kóros Mercedes fun :)

Talán annyit tudnék hozzáfűzni, hogy előtte 6210-esem volt, utána 6230i, most N95...

A 6210 - tegyük szívünkre a kezünket - korának egy gyöngyszeme volt, méltó folytatása volt a 6310i - no comment - aztán az ő helyét - szerintem nem csak nálam - a 6230i vette át... na és ezután jött a nagy hígulás... talán az N95 egy jó választás, bár... én ugyan irodában dolgozom, de még így is úgy érzem túl törékeny, no meg ez a Symbian (jól írtan? :) ) is megszokás részét képezi... Na de ez már OFF :)

csüt. okt. 11, 2007 18:33
vas-tag

Hozzászólás 
Mephysto írta:
... nehéz kifogni a mai modellek közül egy hasonlót... lehet egyáltalán?

Szerintem a 6310i olyan mint a régi Mercedesek. Ilyen, sőt ehhez hasonló sem lesz már soha többé... :-(

szer. okt. 10, 2007 13:20
arany tag

Hozzászólás 
Hejj, én még 2003-ban vettem egy ilyet Pannonéknál... Ma már édesapámnál van, túlélt már egy 3410-est, most ver meg éppen egy 2600-át, amiben bő egy év utána aksit és elő-hátlapot kellett cserélni... de a 6310i... az még mindig hibátlan, egyszer látott szervízt, mikor sw-t frissítettek rajta. Mikor kijött volt vele olyan probléma, hogy pl. lassan lapozott az sms-ek között... emlékeztek? :D Sajnos azóta a Nokia felhigította a termékkínálatát... nehéz kifogni a mai modellek közül egy hasonlót... lehet egyáltalán?

csüt. okt. 04, 2007 15:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
.gúnár. írta:
A tipusát nem tudom fejből. :(
BPS-2

kössz!

kedd okt. 02, 2007 12:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
Úgy gondoltam nosztalgiázok egy kicsit és felújítom...

Két oldallal ezelőtt írtam, hogy én hogy csináltam! :wink:
Ha gondolod...

kedd okt. 02, 2007 9:58
Moderátor

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
A tipusát nem tudom fejből. :(
BPS-2

hétf. okt. 01, 2007 19:41
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2026 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 41  Következő