Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 10:15

Hozzászólás a témához  [ 254 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Sony Ericsson V630i - Walkman Vodafone módra? 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok!

Itt találtam pár képet amit v630i-vel csináltak: http://www2.flickr.com/photos/flyawaykate/... én rosszabbra számítottam a leírások alapján (mármint azok után, h lehúzták a kamerát a k750-hez képest), bár igaz, h annyira nem szép mint a k750 képe, meghát hiányzik az autofocus... egyébként ahogy látom az 1600x1200-as képeket vmiért durván tömöríti, viszont 1280x960-ban jobban tűnik a helyzet...

kedd aug. 15, 2006 18:22
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
T610 írta:

Igazából ha látnék pár képet ami a V630i-vel készült, könnyebb dolgom lenne.

Raknék fel szívesen, csakhát az enyém szervizbe van és lehet, hogy feleslegesen. :( Már panaszt is tettem emiatt náluk.

szomb. aug. 12, 2006 10:23
arany tag

Hozzászólás 
petne írta:
T610 írta:
Sziasztok!

Vacilálok a K750i és a V630i között.

Mennyivel készít ez a telefon rosszabb képeket, mint a K750i?

Ha valakinek vannak tesztképei kérem tegye fel!

Üdv.

Rosszabb, mint a k750-é, de ez várható volt ennyiért. Ha neked nagyon fontos a fényképezés, akkor a k750-et válaszd, az nagyon szép képeket csinál.

Igazából ha látnék pár képet ami a V630i-vel készült, könnyebb dolgom lenne.

szomb. aug. 12, 2006 10:21
arany tag

Hozzászólás 
T610 írta:
Sziasztok!

Üdv.

Rosszabb, mint a k750-é, de ez várható volt ennyiért. Ha neked nagyon fontos a fényképezés, akkor a k750-et válaszd, az nagyon szép képeket csinál.

szomb. aug. 12, 2006 10:13
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Üdv.

szomb. aug. 12, 2006 10:05
platina tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
vagy pedig csak az előnézet van meghamisitva

Ott az igazság. ezek csak egyszerű előnézeti képek, és rárakták az oldaluk nevét, hogy lásd milyen lesz szolgáltatónévvel. Azért ezt nem nevezném meghamisításnak. :P

pén. aug. 11, 2006 19:00
arany tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
www.zedge.no oldalon olyan sonyericcson témák vannak ahol a ZEDGE felirat látszik OPLOGO helyett

ez csak úgy lehet ha OPLOGOnak teszik be a ZEDGE feliratot vagy "blank" OPLOGOT tesznek be és a háttérképre írják rá hogy ZEDGE

nekem egyik se sikerült akkor nekik hogy ment?

Igen. De miért hihetlen ez? :?: Miért nem hiszed el nincs oplogó?

pén. aug. 11, 2006 14:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
www.zedge.no oldalon olyan sonyericcson témák vannak ahol a ZEDGE felirat látszik OPLOGO helyett

ez csak úgy lehet ha OPLOGOnak teszik be a ZEDGE feliratot vagy "blank" OPLOGOT tesznek be és a háttérképre írják rá hogy ZEDGE

nekem egyik se sikerült akkor nekik hogy ment?

pén. aug. 11, 2006 14:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
S5600 írta:
köszi regisztrálva vagyok ott és már csomó témát és háttérképet feltöltöttem a telefonra de OPLOGO nem sikerült sehogy

Még nem jöttem rá hogyan lehetne, de szvsz sehogy...

pén. aug. 11, 2006 13:01
arany tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
köszi regisztrálva vagyok ott és már csomó témát és háttérképet feltöltöttem a telefonra de OPLOGO nem sikerült sehogy

Mert, nem lehet ez nem nokia. :wink:

pén. aug. 11, 2006 12:09
arany tag

Hozzászólás 

pén. aug. 11, 2006 11:30
vas-tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
Bocs, nem volt még Sony Ericsson telefonom, ezért kérdezek ilyen butákat.
Hogy lehet erre a telóra operátorlogót tenni?

Szia!

Pl. a http://www.zedge.net/ oldalról tudsz háttérképeket és témákat is letölteni; csak regisztrálni kell...
Ha már megvan a kiválasztott file, infrán, bluetooth-on, v. adatkábellel is rá lehet tölteni a telefonra, automatikusan a neki megfelelő mappába teszi a készülék, ahonnan beállíthatod háttárképnek (de amikor megérkezik a file, akkor is rákérdez, h "most használja?").
Remélem tudtam segíteni, nem értem pontosan, mi a probléma... :oops:

pén. aug. 11, 2006 11:06
arany tag

Hozzászólás 
Bocs, nem volt még Sony Ericsson telefonom, ezért kérdezek ilyen butákat.
Hogy lehet erre a telóra operátorlogót tenni?

pén. aug. 11, 2006 9:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
petne írta:
A másik hogy ezek szerint csak én vettem ilyen telefont? Ugyanis több helyen rákérdeztem, hogy mit tegyek és nem igaz, hogy ez másnak nem tünt volna fel. :(

Sokan nem vettek még ilyet, vidéken azért, mert nincs mág 3G, de szvsz pesten sem adtak el sokat belőle.
Erről már többször volt szó, a vodánál az emberek az olcsó telefont keresik, nem a drágát, így ebből a telóból sem lesz néptelefon...

szer. aug. 09, 2006 23:06
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Kár volt, ugyanúgy fogod visszakapni, ugyanis nem a telefontól függ, hogy fel ismeri-e a Live!, hanem attól, hogy a Live!-on már fent van-e a teló. Na a V630 tudtommal még nincs, ezért nem is ismerheti fel... :wink:

Az ügyfélszolgálat mondta, hogy ezt tegyem... Utána is kérdezett a műszakis kollégától és két lehetőséget mondott: az egyik, hogy töröljem a cache-t, a másik meg hogy vigyem be szoftvert frissíteni. De akkor nagyon hülyék tényleg, ha ez igaz...

A másik hogy ezek szerint csak én vettem ilyen telefont? Ugyanis több helyen rákérdeztem, hogy mit tegyek és nem igaz, hogy ez másnak nem tünt volna fel. :(

szer. aug. 09, 2006 22:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
petne írta:
Sajnos a mai nap folyamán be kellett adnom szervízre a telefont, mivel a Voda wapja nem ismeri fel valamiért a telefont. :( Remélem hamar megcsinálják...

Kár volt, ugyanúgy fogod visszakapni, ugyanis nem a telefontól függ, hogy fel ismeri-e a Live!, hanem attól, hogy a Live!-on már fent van-e a teló. Na a V630 tudtommal még nincs, ezért nem is ismerheti fel... :wink:

szer. aug. 09, 2006 22:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
De miért jobb a csatija? A Nokia csatijait eddig még senki nem cseszegtette, ellenben az SE csatijai (pláne a régebbi verziók) katasztrofálisak. Egy idő után eloxidálnak és nem érintkeznek rendesen, állandóan csiszolgatni kell őket. Ha ez neked jó? :wink:

Gondolom hosszú tesztnek vetetted alá a SE újfajta csatiját, és a Nokiáét is, és ezt összevetve hoztad a fenti véleményt.
Hogy a régiek rosszak voltak, ezt nem igazán vitatja senki, de a régiek a Nokiánál is rosszak voltak :!: Emlékezzünk csak az 5110 csatira, az 1 éves telók már ált. nem kommunikáltak semivel, csak csatitisztítás után...

A Nokiánál egyébként az új csati ált. nem oxidálódik (egyelőre a SE új csatija sem :wink: ), azonban a rögzítőfül könnyen letörik, és benne marad a telóban, utána használhatatlan az eszköz is, és a telóval is játszani kell 10 percet, mire kijön roncsolás nélkül. Persze tudom, ha normálisan használod, akkor nem törik le, de ezt mondd el a vásárlóimnak, akik hétről hétre megtalálnak ilyen hülyeségekkel...

szer. aug. 09, 2006 22:36
platina tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
...
3)
Nokia után úgy érzem hogy nem fogom tudni megszokni a sonyericsson menüjét, tehát ezért is érik a telefoncsere (2 nap használat után)

Hat, szerintem azert ezt igy kijelenteni 2 nap utan.... En egy kicsit gyorsnak talalom.

Steve

szer. aug. 09, 2006 14:24
arany tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
1. Nekem is volt 6270, de az nálam tudta a sztereo BT-t. (igaz, hogy egy USB-s BT kulccsal próbáltam)
2. Ha a használhatatlan naptár nem zavar, a Te dolgod. De miért jobb a csatija? A Nokia csatijait eddig még senki nem cseszegtette, ellenben az SE csatijai (pláne a régebbi verziók) katasztrofálisak. Egy idő után eloxidálnak és nem érintkeznek rendesen, állandóan csiszolgatni kell őket. Ha ez neked jó? :wink:

1)
Természetesen Nokia 6270 telefonnal is működik a SZTEREÓ bluetooth headset. Csak éppen monóban adja át a hangot és pocsék minőségben. Tehát zenét nem érdemes hallgatni. v630i viszont sztereóban adja át és jó minőségben a zenét is. Sőt most tudtam meg, hogy a nokia 6233 is tudja ezt. Úgyhogy érik nálam a következő telefoncsere.
2)
Sokkal könnyebb az usb kábelt és a headsetet bedugni és kihúzni v630i esetében mint nokia 6270 esetében. És nem izeg mozog mint 6270 esetében.
3)
Nokia után úgy érzem hogy nem fogom tudni megszokni a sonyericsson menüjét, tehát ezért is érik a telefoncsere (2 nap használat után)

szer. aug. 09, 2006 11:56
arany tag

Hozzászólás 
Sajnos a mai nap folyamán be kellett adnom szervízre a telefont, mivel a Voda wapja nem ismeri fel valamiért a telefont. :( Remélem hamar megcsinálják...

szer. aug. 09, 2006 11:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
AndrySoft írta:
A Nokia csatijait eddig még senki nem cseszegtette, ellenben az SE csatijai (pláne a régebbi verziók) katasztrofálisak. Egy idő után eloxidálnak és nem érintkeznek rendesen, állandóan csiszolgatni kell őket. Ha ez neked jó? :wink:

ez egy óriási hiba, hogy nem hosszú felületen, hanem egy-egy pontot érintkeznek. Később már nem érintkeznek.

No de akkor miért jobb ??? Biztos barkácsoló kedvü a vásárló ???

szer. aug. 09, 2006 10:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
A Nokia csatijait eddig még senki nem cseszegtette, ellenben az SE csatijai (pláne a régebbi verziók) katasztrofálisak. Egy idõ után eloxidálnak és nem érintkeznek rendesen, állandóan csiszolgatni kell õket. Ha ez neked jó? :wink:

ez egy óriási hiba, hogy nem hosszú felületen, hanem egy-egy pontot érintkeznek. Később már nem érintkeznek.

szer. aug. 09, 2006 10:50
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
Na tegnap megvettem. Előző telefonom Nokia 6270 volt. Hát... a 6270 kijelzőjéhez képest a v630i kijelzője katasztrofálisan fapados. Na mindegy meg kell szoknom. Muszáj volt cserélnem mert a 6270 nem ismeri a sztereó bluetooth headsetet a v630i viszont igen. Ez volt az ok amiért cseréltem. Sajnos a K800i túl drága nekem ezért maradt a v630i.

Viszont hogy jót is mondjak. A külseje nagyon király. 6270 fémből van de nekem mégis jobban tetszik a v630i. Kisebb, vékonyabb, jobb a fogása tapintása, semmi nem lötyög, tökéletes az illesztés, a hátlap is kiráy, gombok tökéletesek. Csatlakozók is jobbak (usb, gyári headset, töltő) mint a 6270 esetében.

Kihangosító pöpec módon szól max hangerőn is, tiszta, torzítás mentes hangzás. A hozzá adott füles is nagyon szépen és erőteljesen szól.

Viszont a Bluetooth nekem nagyon nem tetszik. Ha száz képet küldök át pc-ről akkor minden egyes kép fogadása előtt rákérdez, hogy akarom-e. Ezt nem lehet valahol kikapcsolni?

Képnézegető is elég gyenge. Előbb el kell forgatni a képet 90 fokban és csak úgy lehet zoomolni.

Két dolgot nem értek:

1. Nekem is volt 6270, de az nálam tudta a sztereo BT-t. (igaz, hogy egy USB-s BT kulccsal próbáltam)
2. Ha a használhatatlan naptár nem zavar, a Te dolgod. De miért jobb a csatija? A Nokia csatijait eddig még senki nem cseszegtette, ellenben az SE csatijai (pláne a régebbi verziók) katasztrofálisak. Egy idő után eloxidálnak és nem érintkeznek rendesen, állandóan csiszolgatni kell őket. Ha ez neked jó? :wink:

kedd aug. 08, 2006 23:37
bugvadász

Hozzászólás 
Szia.

Talán a MyPhoneExpoler-rel menni fog.

A Topikcímét át kéne változtatni K610/K618/V630-ra :)

(A K618 a V630 Vodafonementes változata!!)

kedd aug. 08, 2006 12:11
arany tag

Hozzászólás 
Na tegnap megvettem. Előző telefonom Nokia 6270 volt. Hát... a 6270 kijelzőjéhez képest a v630i kijelzője katasztrofálisan fapados. Na mindegy meg kell szoknom. Muszáj volt cserélnem mert a 6270 nem ismeri a sztereó bluetooth headsetet a v630i viszont igen. Ez volt az ok amiért cseréltem. Sajnos a K800i túl drága nekem ezért maradt a v630i.

Viszont hogy jót is mondjak. A külseje nagyon király. 6270 fémből van de nekem mégis jobban tetszik a v630i. Kisebb, vékonyabb, jobb a fogása tapintása, semmi nem lötyög, tökéletes az illesztés, a hátlap is kiráy, gombok tökéletesek. Csatlakozók is jobbak (usb, gyári headset, töltő) mint a 6270 esetében.

Kihangosító pöpec módon szól max hangerőn is, tiszta, torzítás mentes hangzás. A hozzá adott füles is nagyon szépen és erőteljesen szól.

Viszont a Bluetooth nekem nagyon nem tetszik. Ha száz képet küldök át pc-ről akkor minden egyes kép fogadása előtt rákérdez, hogy akarom-e. Ezt nem lehet valahol kikapcsolni?

Képnézegető is elég gyenge. Előbb el kell forgatni a képet 90 fokban és csak úgy lehet zoomolni.

kedd aug. 08, 2006 8:03
ezüst tag

Hozzászólás 
sanyi1979 írta:
Lehetne a témacímet Sony Ericsson K610i/V630i módosítani?
K610i teszt a mobilarénán:
http://mobilarena.hu/c.php?mod=20&id=1226&p=1

Szerintem is jó ötlet lenne.

hétf. aug. 07, 2006 22:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Német nyelvü, de hasnyálható. (Ha jól emlékszem a kezdölapon az angol-zászlóra kattintva angol nyelven olvasható a fórum)
Van egy kisvideo a menüröl, +vannak képek is.
http://www.usp-forum.de/community/board ... hp?t=16985

hétf. aug. 07, 2006 22:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez a headset van a dobozban:

http://_temp.pappfer.hu/v630_hs.jpg

Azért nem írtam kódot, mert nem tudom mi a hivatalos neve, de ugyanaz, mint a K750-é...

hétf. aug. 07, 2006 14:28
arany tag

Hozzászólás 
jójó de krio33 kollega írta hogy a dobozban a hpb-60 headset van az pedig mono. valószínűleg rossz kódot írt ide.

hétf. aug. 07, 2006 13:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem tudom mi a headset kódja, de ugyanaz van hozzá, ami a 750-hez is volt, az meg nem mono... 8)

hétf. aug. 07, 2006 13:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Végülis tökmidegy, mivel a hpm-70 meg 4 rugó, annyiért meg mindeképpen megéri megvenni ígyis-úgyis.

Guni

hétf. aug. 07, 2006 13:02
arany tag

Hozzászólás 
Kezdtem megijedni,mert hamarosan befeccölnék egy ilyenbe.....

guni. írta:
Dehogyis! Trabi már írta, hogy K750 fülesét adják hozzá!

Guni

hétf. aug. 07, 2006 11:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dehogyis! Trabi már írta, hogy K750 fülesét adják hozzá!

Guni

hétf. aug. 07, 2006 11:12
arany tag

Hozzászólás 
krio33 írta:
Nah akkor kezdjük elölről a dobozban van egy használati útmutató, egy gyors beüzemelési kiskönyv, egy pc program, egy adatkábel, egy headset (HPB-60), és egy 256 mb-os memory stick micro (M2).

HPB-60 headset van hozzá? Biztos? Az monó!!! Walkman telefonhoz monó fejhallgatót adnak? Ez érdekes nagyon!

hétf. aug. 07, 2006 9:19
arany tag

Hozzászólás 
Én szerda óta vagyok eme telefon tulajdonosa. Nagyon meg vagyok eddig elégedve vele. Viszont azt sajnálom, hogy nincs benne fm rádió és kihagyták a k608-ban megtetszett zseblámpa funkciót is.

Miután megvettem meg is rendeltem a Vodafone Multimédia Maxi csomagját, viszont hiába vagyok 3G területen, mégse a 3G-s Vodafone Live oldal jön be, hanem a sima, tehát nem tudom igénybe venni se a zeneletöltést, se a mobiltv-t. Még a wapoldalon nincs ehhez se játék, se háttérkép se. Más is tapasztalta ezt? Vagy mi lehet a gond?

szomb. aug. 05, 2006 11:44
vas-tag

Hozzászólás 
V630i : A Vodafone bőrbe bújtatott zenetelefon

A gyártó azt írja ,,Szorakozás utazás közben'' ez pontosan így van amikór kivettem ezt a telefont a dobozbol nem erre számítottam más forumozók véleménye alapján. Én egy kicsit monoton ronda !live menüs készülékre számítottam ehelyett kaptam egy szórakoztató 3G-s készüléket szép nagy kijelzővel és szép új !live menüvel.
Kép

GYÁRTÓ:
Vékony és stílusos
A V630i egy nagyteljesítményű mobiltelefon, amely sikeresen elegyíti a vékony, karcsú stílust az átlátható és egyszerűen használható menürendszerrel. A navigációs gomb segítségével pedig gyorsan és könnyedén kezelhető a telefon menüje. A könnyő olvashatóság érdekében a billentyűzetet halvány fény világítja meg.
Nagyméretű kijelző. Jobb kép.
A nagy képernyő nyújtotta előnyöket akkor élvezheti igazán, amikor a weben böngészik vagy a multimédiás üzenetet szerkeszt.

Én:
Az tény hogy a telefon hátlapját a gyárto nem találta el mivel el kicsit elüt a telefon stilusátol és kár hogy a kamer takarót kihagyták ám szép a három narncssárga színü karika mely alatt található a hangszóró a hátlapon még találhatunk egy 2 MP kamerát is melly egész jó képeket csinál (Aki fotózásra venné ezt a készüléket az felejtse el). De ha a telefont megfordítjuk akkor olyan mintha a pokolból a mennybe jutnék amikór megpillantom a narancssárgán világító 5 irányú navigációs gombot
és a többi gomb szép elrendezését (bár a felvevő és hívásmegszakító gombok elég kicsik) de szépek a kijelző megintcsak egy szép 262 144 színű TFT 176x220 pixeles nagyon szépek a színárnyalatok.
Kép
Kép
Kép
Kép

Nah akkor kezdjük elölről a dobozban van egy használati útmutató, egy gyors beüzemelési kiskönyv, egy pc program, egy adatkábel, egy headset (HPB-60), és egy 256 mb-os memory stick micro (M2).

Zenehalgatás

A hangszoró brutálisan tud szólni és tisztán csakúgy mint a füles ami kicsit halk de tökéletesen tisza a zenelejátsz prgi egész jó készíthetünklistákat futatthatjuk háttérben és rákereshetünk zenéinkre elöadó és cím szerint is

Testreszabhatóság

A telefonba mp3-mat berakhatunk csengőhangnak, riasztási hangnak. bármelyik walmanos téma és elöző telefonok témái is jók atelefonra.
igy a !live szoftver nem annyir a kötött mint más !live telefonoknál.

Multimédi
A videóhívásokhoz használt kamera VGA felbontású, míg a hátlapon egy fixfókuszos 2 megapixeles modul kapott helyet, mellyel maximálisan 1632 x 1224 képpontos fotók készíthetők. A kijelző felbontása változatlanul 176 x 220 képpont. És ha a sajtófotóknak hinni lehet, akkor ezúttal a live! menü sem lesz annyira egyhangú. A készüléket fejlett zenelejátszóval vértezték fel, mely az MP3 mellett AAC, AAC+ és eAAC+ formátumokat is kezel. Azt, hogy ezek közül csengőhangként mit enged használni egyelőre nincsenek pontos adatok, mivel a Vodafone eddig valamennyi általa forgalmazott japán-svéd modellből kiiktatta az MP3 csengőhang lehetőségét.

Specifikácio
* GSM 900 / 1800 / 1900 + UMTS 2100 (3G)
* 102 x 45.7 x 16.9mm, 91 gramm
* 176 x 220 képpontos 262.144 színű TFT kijelző (1,9” – 28 x 35 mm)
* 2 megapixeles kamera videó felvételi opcióval
* VGA kamera a videóhíváshoz
* 10 MB belső memória + 256 MB M2™ kártya az alapcsomagban
* Infravörös, USB 2.0 és Bluetooth átvitel
* Java MIDP 2.0 + 3D
* Modem funkció
* SMS, EMS, MMS, E-mail kliens és Push e-mail (M-IMAP)
* WAP 2.0 és NetFront teljes HTML böngésző
* Lejátszó: MP3, MP4, AAC és eAAC+ zenék, H.263 és MPEG-4 videók lejátszása
* PictureDJ és MusicDJ alkalmazások
* Vodafone RadioDJ és Mobile TV live! szolgáltatások
* Fájl kezelő, PC szinkronizálás és kihangosító
* USB kábel, Sztereó headset és 256 MB M2™ kártya az alapcsomagban

képek még... hamarossan

szomb. aug. 05, 2006 8:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehetne a témacímet Sony Ericsson K610i/V630i módosítani?
K610i teszt a mobilarénán:
http://mobilarena.hu/c.php?mod=20&id=1226&p=1

pén. aug. 04, 2006 7:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem 4 rugó nem pénz azért a fülesért. Én biztos inkább a K750-et venném...

Guni

csüt. aug. 03, 2006 18:32
arany tag

Hozzászólás 
Tudom ajánlani a HBH-DS970 sztereó bluetooth headsetet.
És akkor nem kell a sok zsinórral vacakolni.
Csak kár hogy pont fele annyiba kerül mint maga a telefon.

csüt. aug. 03, 2006 17:03
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Volkov írta:
Trabi TM, milyen fülest adnak hozzá? Az ****óst (a w800-ét), vagy a sima SE fülest, mint pl a k750-hez?

Érdekes nekem jobban bejön a w800-é (HPM-70), a másik mindig "kihullott" a fülemből.

nekem is a w800-é jön be jobban, csak a butuska fórummotor kicsilagozta hogy: agyba-szolós :)

kár hogy nem azt adják egy walkman modellhez :(
hm-hm... töröm a fejem a k750 + HPM-70 és e között

csüt. aug. 03, 2006 16:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Hááát, így fotóról eszméletlen ronda a hátlapja.

Hát a hátulja tényleg érdekes, nekem sem jött be annyira, bár azt sem mondanám, hogy ronda, inkább határeset...
Előről viszont nagyon tetszik :) , és ált. az elejét nézem egy telónak... 8)

csüt. aug. 03, 2006 10:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Olyan headset van hozzá, mint a K750-hez, de nem próbáltam ki, hogyan szól, és nem is fogom a headsetet kibontani, így passz...
Hangszínszabályzó természetesen van benne, kb ugyanaz, mint a 750-ben...

csüt. aug. 03, 2006 10:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hááát, így fotóról eszméletlen ronda a hátlapja.

csüt. aug. 03, 2006 9:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Volkov írta:
Trabi TM, milyen fülest adnak hozzá? Az ****óst (a w800-ét), vagy a sima SE fülest, mint pl a k750-hez?

Érdekes nekem jobban bejön a w800-é (HPM-70), a másik mindig "kihullott" a fülemből.

csüt. aug. 03, 2006 8:11
arany tag

Hozzászólás 
Remek akkor mégis kapható lesz! :)
Van benne hangszínszabályzó mp3 lejátszásakor?
Milyen minőségben szól a zene a headsettel?

csüt. aug. 03, 2006 8:03
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM, milyen fülest adnak hozzá? Az **** (a w800-ét), vagy a sima SE fülest, mint pl a k750-hez?

csüt. aug. 03, 2006 5:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na megérkezett hozzám a V630... :)

Az alap csomagban adatkábel, CD, stereo headset, és egy 256-os M2-es kártya van :) , amihez az adaptert kifelejtették a csomagból :? .
A teló alap memóriája kb 20 MB körül van, ami kicsit kevés, de a 256-os karival azért nem rossz. :)
Normál MP3-at játszik le, akár csengőhangként is, nem DRM-et.
A menü sajnos vodás ikonokból áll :cry: , de ez a későbbiekben elvileg cserélhető lesz, igaz, hogy ez a gari elveszítését is jelenti...
A médiaplayer sokkal hangosabb a K750-énél.
A teló szervizmenüjében be lehet állítani, hogy töltse-e a telót az USB kábel, vagy ne. :)

Néhány kép:
http://trabitm.uw.hu/kep/v630/Pict0001.jpg
http://trabitm.uw.hu/kep/v630/Pict0002.jpg
http://trabitm.uw.hu/kep/v630/Pict0003.jpg
http://trabitm.uw.hu/kep/v630/Pict0004.jpg
http://trabitm.uw.hu/kep/v630/Pict0005.jpg
http://trabitm.uw.hu/kep/v630/Pict0006.jpg
http://trabitm.uw.hu/kep/v630/Pict0007.jpg
http://trabitm.uw.hu/kep/v630/Pict0008.jpg
http://trabitm.uw.hu/kep/v630/Pict0009.jpg

szer. aug. 02, 2006 20:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Wikipedia írta:
OMA DRM 1.0 - Started in November 2002 and approved in June 2004: Basic DRM standard without strong protection. Specifies three main methods: Forward Lock, Combined Delivery (combined rights object / media object), and Separate Delivery (separated rights object + encrypted media object). Forward lock prevents the user from forwarding content such as ringtones and wallpapers on their phone. The content can be distributed using e.g. HTTP or MMS.

Vagyis a DRM (Digital Rights Management) arra van, hogy ne tudj jogvédett tartalmat továbbküldeni a telefonodról. Ilyenek szoktak lenni pl. gyári csengések, vagy pénzért letöltött tartalmak.

szer. aug. 02, 2006 9:43
ezüst tag

Hozzászólás Re: Sony Ericsson V630i - Walkman Vodafone módra?
Steve_Hun írta:
V630i – Features at a glance:
...
Music player (with MP3, AAC, AAC+, eAAC+ support)
OMA DRM phase 1
...

Akkor ebben sem lehet mp3-at beállítani csengőhangnak? Csak DRM ként?

szer. aug. 02, 2006 9:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azért még ne kapkodd el, mert nagyon új a teló, még nem kezelik a programok, amikkel módosítani lehetne...

szer. aug. 02, 2006 8:28
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 254 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő