Szerző |
Üzenet |
moco22
arany tag
|
Ugye azt tudjátok, ha frissítitek a telót az új sw-re (és ugye előtte kipucoljátok) már nem lehet (legalábbis egyelőre) hackelni a telót?
|
szomb. szept. 20, 2008 6:14 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.
|
Én is jobban szeretem a "tiszta környezetet", azért is szoktam pl. az N95 8GB-nél még a beépített memóriát is formázni.
De azért az elvárható lenne, hogy ha egyszer kifejlesztenek egy ilyen feature-t, akkor legalábbis ne haljon meg a teló, ha valaki mégis úgy frissíti, hogy nem formáz előtte.
Max. instabil lesz formázás után, vagy fagyogat, de nem hal meg...
Egyébként az N82 elég érdekes ebből a szempontból.
Amikor kijött a 20-as fw, jó szokás szerint le akartam formázni frissítés előtt.
*#7370# beüt, security kód, majd néma csend.
Eltelt pár perc, még mindig semmi, fehéren világít a kijelző.
Vártam még vagy 10 percet, még mindig ugyanaz. Próbálom ki- ill. bekapcsolni, semmi.
Akku kivesz, vissza, bekapcs, semmi. Nem indul. Megint kivesz, visszarak, na akkor végre bekapcsolt, leformázva.
Szerintem ez sem természetes. CSAK az N82-nél tapasztaltam ilyet eddig.
|
pén. szept. 19, 2008 21:51 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal. FW frissítés csak steril környezetben.
|
pén. szept. 19, 2008 19:20 |
|
|
listi
ezüst tag
|
A Nokia szerint is ajénlotta formázás frissítés előtt, mert minden nem kívánatos fájl maradvány kipucolódik a készülékből és biztosan sikeres a frissítés.
|
pén. szept. 19, 2008 18:55 |
|
|
siofok00
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 355 Tartózkodási hely: Siófok
|
Customer Data Preservation-ban én nem bízok meg, mert a hibás programokat és fájlokat meghagyja, így naná, hogy elszáll a frissítés.
A Windost is tisztán jó telepíteni. Néhány havonta nem akkora gond újrarakni a programokat.
|
pén. szept. 19, 2008 17:03 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Megjött a hivatalos 30-as végre.
|
pén. szept. 19, 2008 11:17 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.
|
Ha minden frissítés előtt formázni kell, akkor mi értelme lenne a Customer Data Preservation-nak?
Valami nem kerek, mert nagyon sokan panaszkodnak, hogy elszállt a frissítésük.
Nekem is kis híján meghalt a telóm, pedig - a formázást kivéve - én is mindent úgy csináltam, ahogy Te is leírtad. Soha nem is volt még gondom az NSU-val. Kivéve ezt az upgrade-et...
De CSAK akkor volt gondom, amikor először flasheltem a 30-asra. Ha már egyszer sikeresen lement az upgrade, az újrahúzás már nem száll el.
Az online megosztás nekem sajna nem működött, akárhogy is próbáltam.
Akár a készenléti képernyőn, akér az alkalmazásokban kattintottam rá, nem indult el. Csak villant egyet a kijelző és ennyi. Egy reboot után odáig eljutott, hogy megkérdezte engedélyezem-e a hálózati kapcsolatokat, majd amikor leokéztam, megint elszállt. Ezután újrainstalloztam a share online-t, akkor sem indult el.
Az N95 N95 8GB-nél első kattra indult, rögtön be tudtam állítani a flickr account-omat. Itt meg semmi.
Csak a teljes format és a fw újrahúzása segített.
Most már ok minden, de összességében háromszor kellett formáznom és újrahúznom a telót, mire az összes feature megfelelően működött. Természetesen minden alkalommal memokártya format is volt.
Szóval valami tényleg nem kerek ezzel a 30-as fw-el, legalábbis az NSU-s telepítés körül...
|
pén. szept. 19, 2008 8:40 |
|
|
siofok00
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 355 Tartózkodási hely: Siófok
|
Működik az online megosztás is: a főképernyőn elindítód az online megosztást és engedélyezed neki az internetkapcsolatot és néhány perc múlva még az ovi is benne lesz az online megosztás menüben és lehet aktívalni. A wap kapcsolat viszont nem lesz jó neki, csak a rendes internet.
|
pén. szept. 19, 2008 8:08 |
|
|
siofok00
arany tag
|
Van néhány szabály amit érdemes frissítésnél betartani: ne legyen memóriakártya a telefonban, ne a telefon internetelérésével, hanem külső internet kapcsolattal kell frissíteni és frissítes előtt mindenképpen már memóriakártya nélkül legyen egy formázás (*#7370#). Amióta így járok el, nálam még nem volt gond az NSU-val.
|
pén. szept. 19, 2008 8:02 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
lizakd írta: Jaja!! Nekem is első próbálkozásra nem sikerült! De akksi ki aztán utána újra és úgy már sikerült!!!!
Sajnos nem mindig ilyen szerencsésen végződik a dolog:
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=113182
Az újratelepítéssel nincs gond, de a 20-as fw frissítésénél elég sokan panaszkodtak az elakadt flash-re. Néha visszahozható a teló, viszont van jónéhány elhalálozott darab is.
Szóval csak óvatosan a frissítéssel...
Mivel az újratelepítéssel nincs gond, könnyen lehet, hogy még a 20-as fw-ben van valami, ami miatt sokaknak elszáll a frissítés.
Egyébként sokat javult a teló, bár az új "Online Megosztás" feature nekem nem indul el. Egy pillanatra mintha, aztán leáll.
Az N95 N95 8GB-nél gond nélkül konfigoltam a flickr account-omat, itt meg semmi...
Tapasztalat ez ügyben?
Ezt leszámítva tényleg jó az új fw.
Jobb fotominőség, gyorsabb működés és mint ha a zenelejátszó is szebben szólna. Több a mély és hangosabb is.
|
csüt. szept. 18, 2008 22:06 |
|
|
snapscan
platina tag
|
Végülis megmarad rajta a hack frissítés után, vagy várhatunk az új hello-ra?
|
csüt. szept. 18, 2008 16:23 |
|
|
lizakd
ezüst tag
Csatlakozott: szer. szept. 20, 2006 19:58 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Győr
|
A kijelzőforgatás az valami brutálisan jó lett szerintem!!!!
|
csüt. szept. 18, 2008 13:19 |
|
|
lizakd
ezüst tag
Csatlakozott: szer. szept. 20, 2006 19:58 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Győr
|
Jaja!! Nekem is első próbálkozásra nem sikerült! De akksi ki aztán utána újra és úgy már sikerült!!!!
|
csüt. szept. 18, 2008 13:13 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Normál esetben a fw letöltésétől számítva pár perc a frissítés.
Ha kiírta, hogy megszakadt, az nem jó jel....
Nekem is hasonló volt, még az első installkor pár napja.
A Nokia fórumon is panaszkodtak páran, hogy elszállt a frissítés
A töltés nem zavarja
|
csüt. szept. 18, 2008 13:10 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
Az baj, hogy frissítés közben a töltődik???
|
csüt. szept. 18, 2008 12:47 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
Mennyi ideig kellene normális esetben ennek az egész frissitésnek tartania???
|
csüt. szept. 18, 2008 12:44 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
Elég lassan megy nekem!! Most full fekete a kép meg a pc suit azt írta, hogy kapcsolat megszakadt!!!! Remélem nem lesz semmi cink!!!
|
csüt. szept. 18, 2008 12:36 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
lizakd írta: IGEN!!!!!!!!!!! Elérhető!!!!!!! Valaki próbálta???? Tapasztalatok????
Én most húztam újra. Eddig jónak tűnik, de mivel formáztam is a telót ezért még csak most állítom vissza a jól megszokott kis cuccaimat
|
csüt. szept. 18, 2008 12:29 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
IGEN!!!!!!!!!!! Elérhető!!!!!!! Valaki próbálta???? Tapasztalatok????
|
csüt. szept. 18, 2008 11:50 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
|
csüt. szept. 18, 2008 10:29 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Akoska írta: Imici1972 írta: Egy kis Changelog a Nokia fórumról: Changes/improvements made from MCU SW version 20.0.062 to version 30.0.019: - Full NGI (N-gage Application) Na most akkor mégis van full (kék) NGAGE? Az Euro1-el frissített telókon azt mondjátok, hogy nincs. Akkor van vagy nincs?
Jó a kérdés
Nekem narancs a logo és a tartalom is ugyanaz, mint a 20-ban
|
szer. szept. 17, 2008 15:48 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Imici1972 írta: Egy kis Changelog a Nokia fórumról: Changes/improvements made from MCU SW version 20.0.062 to version 30.0.019: - Full NGI (N-gage Application)
Na most akkor mégis van full (kék) NGAGE? Az Euro1-el frissített telókon azt mondjátok, hogy nincs. Akkor van vagy nincs?
|
szer. szept. 17, 2008 15:30 |
|
|
cooler21
platina tag
|
bár ha jól értesültem a hello car...os okosság nem megy szal a szignózás kicsit bonyolultabb egyelőre megint...
|
szer. szept. 17, 2008 10:27 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Egy kis Changelog a Nokia fórumról:
Changes/improvements made from MCU SW version 20.0.062 to version 30.0.019:
- Alarm : Updates to Calender for Alarm related Issues
- Audio : Enhancement to Radio Apps
- Barcode reader: Decoded data view, Unsaved barcode with no links, optios list is in wrong order
- Bluetooth Enhancements
- Browser Enhancements
- Core Telephony: Security, USIM, PCP, TTY related fixes, E.g.
- From PCP: Aino: WCDMA - OTC - USIM - Freeze GSM Access and Security disabled
- CommonTsy copy-error: From PCP: Aino: WCDMA - OTC - USIM - Freeze GSM Access and Security disabled
- From PCP: Cert Non-pass: TC 31.9.2.1 (51.010-1) PCS1900
- TTY doesn't work (QC defect ID 188)
- Video Editors fix & Enhancements
- Email fixes and enhancements
- Music Player enhancement & Fixes, for e.g.
- Orange XML - GSM/WCDMA - OTC - Refreshing Music Library - Looks like app has locked up
- Phone hangs while playing the video "Batman Begins"
- Java Core Run-time and Java Extension Fixes and Enhancements, e.g.
- SFR - GSM/WCDMA - OTC - Misc : Applications stored on the mass memory are very slow
- When playing OMA1 protected files in a J2ME app using JSR135 throws an exception in S60 3.1 devices
- Lifeblog Enhancement wrt DB file
- Maps2.0 related Fixes and Enhancement need to maturize the same
- N-Gage related Error Fixes and Enhancements
- Camera Related Enhancements and fixes
- Security Fixes
- ASR enhancement
- Share Online Related Fixes needed for Maturization of application.
- SIP enhancements and Fixes
- SMS Related Fixes and Enhancements
- Telephony adaptation Related Fixes and Enhancements
- UPnP Enhancements
- Video Center Enhancements
- VoIP Related Error Fixes and Enhancements
- Flash Lite3 Related Enhancements and Fixes
- WLAN related Fixes and Enhancements
- Sharaku Restore Factory Settings Misses Data for N-Gage in UDA
- New features/functionalities:
- Full NGI (N-gage Application)
- Settings Wizard Update
- Maps 2.0
- Online Share 3.0
- Mosh & Ovi Bookmark
- Startup Setting Update
- One Way Refresh over PIM
- Default Calender Year to be 2008
- ASR Improvements
- Mobile Search 4.0 with Google Plugin
- VMBX call divert Indicator Removal for Orange variant
- Download Client Version Update to 3150
- N-gage Trial Games on UDA: Snakes Subsonic and Block Breaker.
- Snakes Only in MEA Region
- Block Breaker Game in Indonesia & Philipines Region
http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&thread.id=38330&view=by_date_ascending&page=10
És egy kis ráadás a symbian-freak-től:
http://symbian-freak.com/quides/firmware/logs/new_n82_firmware_v30_change_log.htm
Rengeteg a javítás és az új feature. Mindenképpen érdemes frissíteni!
|
szer. szept. 17, 2008 9:02 |
|
|
abaki
ezüst tag
|
Macika!
Köszönöm a gyors választ. Így már világos, hogy mire használható az ingyenes Nokia Maps....
Több helyen olvastam a Garmin navigációról, de találtam egy másikat, aminek a neve: McGuider (Sygic) ez árban is nagyon jó, a webáruházakban 14.000 Ft körül kapható. Erről esetleg tapasztalat?
|
szer. szept. 17, 2008 8:41 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
abaki írta: Sziasztok!
Most gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán. Engem nagyon érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van a navigációt illetően, mennyire használható Magyarországon. Sajna nem nagyon világos számomra, hogy a gyári Noki Maps mikor ingyenes. AZ én olvasatomból az tűnik ki, hogy a hangos navigációért kell fizetni, az útvonaltervezés működik ingyenesen is. Ez igaz? Még egy fontos kérdés, ha navigálás közben érkezi egy hívás, azt tudja fogadni a teló, illetve működik a navigálás beszélgetés közben tovább?
Üdv: A A navigáció gyors, sokkal pontosabb, mint a korábbi GPS-es Nokiáknál.
Az, hogy mennyire használható itthon, azt csak az határozza meg, hogy melyik szoftvert vásárolod meg.
A GPS-jel a világon mindenütt ugyanolyan gyakorlatilag.
A gyári Nokia Maps ingyenes, addig, míg útvonalat tervezni kell. De sem a hangnavigáció, sem az útvonalkövetés (ahogy haladsz a járművel) nem tartozik bele az ingyenességbe.
Tehát otthon megtervezi Neked az útvonalat, meg is mutatja, aztán Te memorizálod, majd aszerint haladsz.
Magyarul nem használható TÉNYLEGES navigációnak, egy felokosított, digitális papírtérkép szintjén van.
Természetesen, bármelyik navigációs programot vásárolod meg, mindegyiknél alapfeltétel, hogy bejövő hívás esetén teljesen átlagos telefonként IS működjön. Természetesen a navigáció ilyenkor a háttérben fut tovább, még a hangutasításokat is hallod pl. ha fülessel vagy.
|
szer. szept. 17, 2008 8:29 |
|
|
abaki
ezüst tag
|
Sziasztok!
Most gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán.
Engem nagyon érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van a navigációt illetően, mennyire használható Magyarországon. Sajna nem nagyon világos számomra, hogy a gyári Noki Maps mikor ingyenes. AZ én olvasatomból az tűnik ki, hogy a hangos navigációért kell fizetni, az útvonaltervezés működik ingyenesen is. Ez igaz?
Még egy fontos kérdés, ha navigálás közben érkezi egy hívás, azt tudja fogadni a teló, illetve működik a navigálás beszélgetés közben tovább?
Üdv: A
|
szer. szept. 17, 2008 8:13 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
Valóban most elérhető!
|
kedd szept. 16, 2008 16:30 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Ismét elérhető a 30-as fw, de sajnos még mindig csak 0558752 PC-re
|
kedd szept. 16, 2008 14:50 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Most olvasom a Nokia fórumon:
"I heard of 2 people on Symbian Guru that bricked theres.
Mine was touch and go, phone recovery three times, white screen of death and it wouldn't turn on.
Updated fine after removing battery and sim for a few minutes."
Hasonlót ír le, mint amit én is tapasztaltam. Lefagy a frissítés, akku és SIM ki, majd pár perc múlva vissza és ok.
Lehet, hogy tényleg ezért vonták vissza?
http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&thread.id=38330&view=by_date_ascending&page=7
|
hétf. szept. 15, 2008 21:31 |
|
|
roliTERMINAL
ezüst tag
|
Imici1972 írta: roliTERMINAL írta: Ezt eddig nem is tudtam, hgy a kék ikon azt jelenti, hogy nem full a támogatás. Bár azt néztem hogy nekem a gyári ami fentvolt az narancs volt és amit utána tettem h ingyenes legyen azmár kék de azt hittem hogy csak a trial miatt volt más szinü.. Pont fordítva. Az új, N95/N95 8GB 30-as fw-ekben kék az ikon. Ez a full NGage támogatás. Ebben sajna már nincs azonnal játszható demo, mint a narancs ikon esetében, viszont online rengeteg trialt lehet letölteni - no meg vásárolni jó pénzért fullos verziókat... - ha valaki erre vetemedik Az N82 esetében viszont a 30-as fw-ben maradt narancssárga az ikon és ugyanaz a tartalom, mint régen, tehát az azonnal játszható Asphalt, FIFA stb demók. Ezért mondtam, hogy az N82 egyelőre nem kapta meg a full NGage supportot.
Jaa értem , nekem pedig kék az ikonom.
|
hétf. szept. 15, 2008 21:02 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
VIDEO
|
hétf. szept. 15, 2008 20:46 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
roliTERMINAL írta: Ezt eddig nem is tudtam, hgy a kék ikon azt jelenti, hogy nem full a támogatás. Bár azt néztem hogy nekem a gyári ami fentvolt az narancs volt és amit utána tettem h ingyenes legyen azmár kék de azt hittem hogy csak a trial miatt volt más szinü..
Pont fordítva.
Az új, N95/N95 8GB 30-as fw-ekben kék az ikon. Ez a full NGage támogatás. Ebben sajna már nincs azonnal játszható demo, mint a narancs ikon esetében, viszont online rengeteg trialt lehet letölteni - no meg vásárolni jó pénzért fullos verziókat... - ha valaki erre vetemedik
Az N82 esetében viszont a 30-as fw-ben maradt narancssárga az ikon és ugyanaz a tartalom, mint régen, tehát az azonnal játszható Asphalt, FIFA stb demók.
Ezért mondtam, hogy az N82 egyelőre nem kapta meg a full NGage supportot.
|
hétf. szept. 15, 2008 20:29 |
|
|
roliTERMINAL
ezüst tag
|
Imici1972 írta: Akkor szokták pár napon belül visszavonni, ha valamilyen probléma merül fel. Pl. túl sok visszajelzés érkezik sikertelen frissítésről. Többek között engem is levert a víz, mert nekem is elszállt a frissítéskor. Elkezdte a telepítést, letöltötte az új fw-t, a teló kijelzője elsötétedett, majd pár perc után az NSU kiírta, hogy vegyem ki az akkut a telóból, tegyem vissza és hosszan nyomjam a power-t. Meg is tettem, mire kiírta, hogy nem érzékeli az USB eszközt, húzzam ki a kábelt majd dugjam vissza. Mindezt fw frissítés közben.... Ezalatt fogytam négy kilót, megszültem és lepergett a szemem előtt az egész életem A végén kihúztam mindent, kivettem az akkut majd vissza, power gomb éééés..... láss csodát bekapcsolt és felállt a régi 20-as fw-el. Ezután megint rádugtam és - egyszer élünk alapon - megint elkezdtem a frissítést. Ekkor már gond nélkül ment fel az új fw. Könnyen lehet, hogy másoknak is hasonló problémájuk akadt... Az NGage-el kapcsolatban nekem is feltünt, hogy nem kapta meg a full NGage támogatást (narancs helyett kék NGage ikon), amint azt a legutóbbi N95/N95 8GB fw esetében megtették. Más problémám nekem sincs az új fw-el.
Úristen, én ezek után már nem lennék itt bár tény hogy én is ujraprobáltam volna xD
Ezt eddig nem is tudtam, hgy a kék ikon azt jelenti, hogy nem full a támogatás. Bár azt néztem hogy nekem a gyári ami fentvolt az narancs volt és amit utána tettem h ingyenes legyen azmár kék de azt hittem hogy csak a trial miatt volt más szinü..
|
hétf. szept. 15, 2008 20:08 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Akkor szokták pár napon belül visszavonni, ha valamilyen probléma merül fel. Pl. túl sok visszajelzés érkezik sikertelen frissítésről.
Többek között engem is levert a víz, mert nekem is elszállt a frissítéskor.
Elkezdte a telepítést, letöltötte az új fw-t, a teló kijelzője elsötétedett, majd pár perc után az NSU kiírta, hogy vegyem ki az akkut a telóból, tegyem vissza és hosszan nyomjam a power-t.
Meg is tettem, mire kiírta, hogy nem érzékeli az USB eszközt, húzzam ki a kábelt majd dugjam vissza. Mindezt fw frissítés közben....
Ezalatt fogytam négy kilót, megszültem és lepergett a szemem előtt az egész életem
A végén kihúztam mindent, kivettem az akkut majd vissza, power gomb éééés..... láss csodát bekapcsolt és felállt a régi 20-as fw-el.
Ezután megint rádugtam és - egyszer élünk alapon - megint elkezdtem a frissítést. Ekkor már gond nélkül ment fel az új fw.
Könnyen lehet, hogy másoknak is hasonló problémájuk akadt...
Az NGage-el kapcsolatban nekem is feltünt, hogy nem kapta meg a full NGage támogatást (narancs helyett kék NGage ikon), amint azt a legutóbbi N95/N95 8GB fw esetében megtették.
Más problémám nekem sincs az új fw-el.
|
hétf. szept. 15, 2008 19:47 |
|
|
siofok00
arany tag
|
Lehet, hogy visszavonták és majd kiadnak egy n-gage-es verziót, amit én nagyon bánok, mert semmire nem használnám az n-gage-et.
Szerencsére én még a hétvégén frissítettem és eddig nálam semmi hiba nem jelentkezett az új szofttal
|
hétf. szept. 15, 2008 18:48 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
??
Most miért tünt el a 30as szoft?????? Ezzel a product code-al 0558752 Euro1 volt idáig!! ( http://www.symbian-freak.com/news/008/0 ... rmware.htm ) Most meg azt írja a kereső, hogy csak a v20as van!
|
hétf. szept. 15, 2008 18:13 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
lizakd írta: Hát gondolok itt olyanra, hogy például van music edition vagy internet edition szoft egyes telefonoknál ahol azért minimális eltérések vannak!
Ezeknál az eseteknél mindig volt ehhez tartozó hardware is, mint pl.
- Nokia N70, N73 Music Edition
- Nokia N80 Internet Edition stb.
(Még ha a hw eltérés minimális is volt, sokszor csak a ház színe vagy egy-egy gomb funkciója volt más)
Az más kérdés, hogy később pl. az N80-nál csak az IE szoft ment tovább, egyben legálisan elérhetővé vált a mezei N80-ra is.
De ettől még minden pontosan úgy van ahogy azt Macika leírta.
|
hétf. szept. 15, 2008 10:33 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
Hát gondolok itt olyanra, hogy például van music edition vagy internet edition szoft egyes telefonoknál ahol azért minimális eltérések vannak!
|
vas. szept. 14, 2008 14:57 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Vajon melyik lehet az a telefon, amelyiknél azonos verziószám mellett a telefon működése eltér az egyes nyelvi variánsok között?
lizakd, mondanál rá példát?
Ne a vodás K700-at említsd, mert ott az MCU file is más volt. A brandoltakat tehát hagyjuk.
|
vas. szept. 14, 2008 10:56 |
|
|
Macika
Moderátor
|
lizakd írta: De az nem képzelhetö el, hogy a magyar szoft kicsit más lesz? Mert más telóknál is van, hogy más-más product code-hoz más a szoftver!! Szeretnéd, hogy így legyen?
Sajnos a Nokiánál az alap MCU az MINDEN esetben azonos (az SE is ilyen), kizárólag a nyelvi csomagban és a content packban van eltérés.
|
vas. szept. 14, 2008 10:25 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
De az nem képzelhetö el, hogy a magyar szoft kicsit más lesz? Mert más telóknál is van, hogy más-más product code-hoz más a szoftver!!
|
szomb. szept. 13, 2008 19:35 |
|
|
siofok00
arany tag
|
Eddig se igazán volt garis a telefonom.
|
szomb. szept. 13, 2008 13:52 |
|
|
Macika
Moderátor
|
siofok00 írta: Kipróbáltam a dolgot az EURO 1 kóddal. Gyönyörűen felment a 30-as firmware NSU-val.
A legszembetűnőbb változás, hogy a zenelejátszó hangereje nagyobb lett, gyorsabb bootolás és gyorsabban dolgozik a böngésző is. A kamerával majd ma készítek új tesztképeket.
A frissítés előtt és után javalott egy *#7370# Nos igen, a bibi, hogy a garijegyedet akkor mostmár kenheted is a hajadra.
|
szomb. szept. 13, 2008 11:38 |
|
|
siofok00
arany tag
|
Kipróbáltam a dolgot az EURO 1 kóddal. Gyönyörűen felment a 30-as firmware NSU-val.
A legszembetűnőbb változás, hogy a zenelejátszó hangereje nagyobb lett, gyorsabb bootolás és gyorsabban dolgozik a böngésző is.
A kamerával majd ma készítek új tesztképeket.
A frissítés előtt és után javalott egy *#7370#
|
szomb. szept. 13, 2008 7:01 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Akoska írta: ... csak egyelőre nem hozzánk és nem is az NSU-ra.
De ha a hír felröppent, akkor gondolom napok kérdése és itt lesz. Már várom. Van mit javítani...
Pedig készen van már az EURO3 verzió is. Nem értem miért nem publikálták...
|
pén. szept. 12, 2008 21:42 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
... csak egyelőre nem hozzánk és nem is az NSU-ra.
De ha a hír felröppent, akkor gondolom napok kérdése és itt lesz. Már várom. Van mit javítani...
|
pén. szept. 12, 2008 17:02 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
|
pén. szept. 12, 2008 14:44 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Re: N82
Imici1972 írta: De Loheringnek még a 11.0117-es van a telóján és 20.0.062-re szeretett volna frissíteni. Ha visszaolvasol, láthatod: Az már igaz!
Az kerülte el a figyelmemet, hogy Pannonosból nincs 20-as FW.
T-mobilból van, ezért gondoltam, hogy a Pannon is befogadta, mivel a T szokott finnyásabb lenni.
Ezért hittem, hogy a Pannon a 30-asra gondolt, és hogy az nincs még, de a 20-as természetesen régen hozzáférhető.
Egyébként a hivatalos Nokia FW-letöltő oldalon nincs még fent 30-as FW N82-höz.
|
pén. szept. 12, 2008 13:00 |
|
|
lizakd
ezüst tag
|
|
pén. szept. 12, 2008 12:21 |
|
|