Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 7:44

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
Vagyis ha mondjuk én eddig másodpercalapúban voltam, majd felemelnek 10-30 másodpercesre és erről tájékoztatnak is, nem hiszem, hogy elrohannék a gép elé és néznék magamnak másik csomagot. Vagy ha megtenném, akkor se lelnék jobbat. Ugyanis ki van az találva rendesen :).

Te vagy a tökéletes fogyasztó a szolgáltató szeméből (adott esetben kellően birka, de ezt nem a te személyednek címzem, hanem csak nagy általánosságban). Ugyanis elhiszed azt, amit el akarnak hitetni a fogyasztókkal, hogy nincs jobb érd be ezzel. Pedig kis utánajárással, aki akar az talál magának megfelően tarifacsomagot, azaz a maga telefonálási szokásainak kielégítőt.

csüt. máj. 31, 2007 9:06
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Trabi. Azért kíváncsi lennék arra, hogy az az idős ember aki nem tud sms-t olvasni, az tud tarifacsomagot váltani? Megmondom. Nem tud. Mindenképp meg kell kérnie valakit, hogy tegye meg neki. És akkor az sms elolvasására is megkérne valakit :)
Amúgy gondolom igen nagy csapat dolgozik a vodánál a tarifacsomagok kitalálásánál. Vagyis ha mondjuk én eddig másodpercalapúban voltam, majd felemelnek 10-30 másodpercesre és erről tájékoztatnak is, nem hiszem, hogy elrohannék a gép elé és néznék magamnak másik csomagot. Vagy ha megtenném, akkor se lelnék jobbat. Ugyanis ki van az találva rendesen :). Az értesítő itt egy gesztus lett volna.

csüt. máj. 31, 2007 7:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Nálam 60 mp == 1 perc, de néha úgy érzem, mintha a falnak beszélnék...Nem tudom, milyen statisztikákat nézel, meg honnan, de biztos :?

Ha rövid, percen belüli hívásaid vannak, akkor fél percért egyet fizetsz, nem?

csüt. máj. 31, 2007 1:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
Nem kellett volna. Egyszerűen csak küldenek mindenkinek egy sms-t a változásokról, aztán mindenki kitalálja hogyhogyan tovább. De hát ilyesmit hülyék lennének csinálni... :roll: :twisted: Bár ez nem feltétlenül csak a vodát minősíti, mert minden cég (nem csak a mobilszolgáltatók) ezt csinálja. Nem tudom civilizáltabb országokban hogyan szokás az ilyesmit...

Guni

Ez a megoldás kb annyit ért volna, mintha ki sem küldik. Nagyon sok idős ember vett anno ilyet, mert mp alap, és állítólag keveset beszélnek egyszerre, viszont az SMS-t már nem igazán tudják elolvasni, hidd el, ez a legtisztább, áttesznek egy jobb csomagba, amiről mellesleg kapsz SMS-t is, és ha nem tetszik, akkor INGYEN, még aznap válthatsz más csomagra is, így azok sem szívják meg, akik nem olvasnak forumot, és nem használják az SMS-t sem... :wink:

csüt. máj. 31, 2007 0:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálam 60 mp == 1 perc, de néha úgy érzem, mintha a falnak beszélnék...Nem tudom, milyen statisztikákat nézel, meg honnan, de biztos :?

szer. máj. 30, 2007 23:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Azért írtam én is, amit. 60/60 a perc alapú számlázást jelenti legjobb tudomásom szerint.

Oké, én 60 mp/60 mp-et értettem ezalatt, de akkor maradjunk annál, hogy mp alapú elszámolás. Lényeg, hogy statisztikailag a két perc időtartam alatti beszélgetéseknél 30-50 % a szolgáltatónál marad.

szer. máj. 30, 2007 22:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akár levelet is küldenek, de ez itt Magyarországon nem szokás...

szer. máj. 30, 2007 22:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Az megint érdekes lett volna, ha a voda elkezdi körbetelefonálni az összes vitamax tarifában levő ügyfelét, hogy milyen tarifába szeretne kerülni.

Nem kellett volna. Egyszerűen csak küldenek mindenkinek egy sms-t a változásokról, aztán mindenki kitalálja hogyhogyan tovább. De hát ilyesmit hülyék lennének csinálni... :roll: :twisted: Bár ez nem feltétlenül csak a vodát minősíti, mert minden cég (nem csak a mobilszolgáltatók) ezt csinálja. Nem tudom civilizáltabb országokban hogyan szokás az ilyesmit...

Guni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára guni. szer. máj. 30, 2007 22:20-kor.

szer. máj. 30, 2007 21:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azért írtam én is, amit. 60/60 a perc alapú számlázást jelenti legjobb tudomásom szerint.

szer. máj. 30, 2007 20:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem a zömmel fél perc és perc körüli, vagy perc és másfél perc körüli hívásoknál egyáltalán nem mindegy, ha a szolgáltatónál marad kb. fél perc körüli összeg.

szer. máj. 30, 2007 18:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ha szeretsz fölöslegesen többet fizetni ;)

szer. máj. 30, 2007 17:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Jó volt az a 8 mp, mert azt jelentette, hogy a panni másodperc alapon számláz. Csak aztán rájöttek, hogy kicsit engednek a tarifából, de emelik a számlázási egységet, a nép simán kajálja és dől a lé. És van, aki azóta sem tudja, hogy nem másodperc alapon beszél. Na ez a gusztustalan.

Az megint érdekes lett volna, ha a voda elkezdi körbetelefonálni az összes vitamax tarifában levő ügyfelét, hogy milyen tarifába szeretne kerülni. Főleg, hogy nagyrészük úgyszint nincs tudatában annak, hogy milyen tarifák vannak/egyáltalán hogy van másik is. így hozott egy döntést, amivel még az ilyen emberek is jól járnak. Akinek meg nem tetszik, az úgyis váltani fog másra.

Én viszont a 60/60-at szerettem, és szeretem most is. :)

szer. máj. 30, 2007 17:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jó volt az a 8 mp, mert azt jelentette, hogy a panni másodperc alapon számláz. Csak aztán rájöttek, hogy kicsit engednek a tarifából, de emelik a számlázási egységet, a nép simán kajálja és dől a lé. És van, aki azóta sem tudja, hogy nem másodperc alapon beszél. Na ez a gusztustalan.

Az megint érdekes lett volna, ha a voda elkezdi körbetelefonálni az összes vitamax tarifában levő ügyfelét, hogy milyen tarifába szeretne kerülni. Főleg, hogy nagyrészük úgyszint nincs tudatában annak, hogy milyen tarifák vannak/egyáltalán hogy van másik is. így hozott egy döntést, amivel még az ilyen emberek is jól járnak. Akinek meg nem tetszik, az úgyis váltani fog másra.

szer. máj. 30, 2007 17:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hogyne látnám, hogy a többi kedvezőbb, az volt a gond, hogy a klasszikus Vitamax percdíjához nem nyúltak hozzá. 8 mp eléggé félresikerült dolog volt, nem is sokáig maradt. Egyébként meg szerintem az a korrekt, ha az előfizetőt is megkérdezik erről, mivel szeretné folytatni, nem önhatalmúlag besorolni valamelyik tarifába, az NHH is így foglalna állást.

szer. máj. 30, 2007 15:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobi írta:
Kicsit elszúrták a honlapot. Ha az ÁSZF oldalon nézed a közleményeket, akkor az ápr. 30-i az utolsó, de ha a Sajtóközleményeknél mész a közleményekre, akkor ott lesz!

Ja igen, aki nem a küzlemények között keresi a közleményeket, lehet nem találja meg... :)

zoli62 írta:
Egyébként emlékeim szerint ÁSZF szinten valahogy úgy van megfogalmazva, hogy egy lezárt előfizetés mindaddig használható, amíg a szolgáltató az előfizetőknek kedvezőbbet nem tud nyujtani.

Látom még mindig nem érted, itt pont az a helyzet, hogy ennél a csomagnál CSAK kedvezőbb csomag van a vodánál, nem véletlenül váltott át... :wink:

zoli62 írta:
8 mp-esre nem emlékszem.

Ezt valahogy sejtettem. Pedig még csak ~4-5 éve volt, nem is túl régi a dolog... :wink:

grafikus írta:
Mit karattyoltok itt??

Miért itt kell OFF-olni? :roll:
Esetleg ez a topic nem fekszik: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=17966 :?:

szer. máj. 30, 2007 13:22
platina tag

Hozzászólás 
Mit karattyoltok itt??

szer. máj. 30, 2007 12:31
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Igen, párszázan már láttuk, ugyanis a közlemény napján betettem a dícsérőbe: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=786645#786645

Hogy miért is oda, és nem ide való, azt ott elolvashatod.

Én nem olvastam a dícsérőben mielőtt írtam. Ezért is tettem oda a hozzászólásom végére a zárójeles részt.

zoli62 írta:
Idézet:
Tényleg érdekes, mert ott van

Akárhogy is nézem, az április 30-i a legfelső.

Kicsit elszúrták a honlapot. Ha az ÁSZF oldalon nézed a közleményeket, akkor az ápr. 30-i az utolsó, de ha a Sajtóközleményeknél mész a közleményekre, akkor ott lesz!

szer. máj. 30, 2007 11:43
platina tag

Hozzászólás 
Miért? Talán a voda dícsérőbe írtam volna. Szerintem meg elég arcpirító, hogy a voda ott tart hol tart, szívesen dörgölöm az orra alá, annek ellenére hogy én is vodás vagyok. :lol: :lol: :lol:

szer. máj. 30, 2007 10:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Szerintem ez ide is vonatkozk. El mehet a voda a p*****ba.

Júniustól változatlan áron akár háromszor többet internetezhetnek a T-Mobile-osok!

http://www.mobilport.hu/?r=9744

Nagyon muszáj volt, ugye? :?

szer. máj. 30, 2007 10:16
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem ez ide is vonatkozk. El mehet a voda a p*****ba.

Júniustól változatlan áron akár háromszor többet internetezhetnek a T-Mobile-osok!

http://www.mobilport.hu/?r=9744

szer. máj. 30, 2007 10:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
8 mp-esre nem emlékszem. Egyébként, ha valami gyakorlat, akkor legyen egységes. Elvégre nem kötelező elfogadni, ha hátrányosan érint. Egyébként emlékeim szerint ÁSZF szinten valahogy úgy van megfogalmazva, hogy egy lezárt előfizetés mindaddig használható, amíg a szolgáltató az előfizetőknek kedvezőbbet nem tud nyujtani.
Egyébként meg szerintem az a korrekt, ha az előfizetőt is megkérdezik erről, mivel szeretné folytatni, nem önhatalmúlag besorolni valamelyik tarifába.

szer. máj. 30, 2007 1:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
Tényleg érdekes, mert ott van

Akárhogy is nézem, az április 30-i a legfelső.

szer. máj. 30, 2007 1:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Szerintem az a lehúzás, ha nem marad meg. Pl: így maradhatott meg mp alapú postpaid előfizetés azoknál, akik nem váltottak... :)

De itt nem arról volt szó, hanem egy perc alapú, és iszonyat magas percdíjú csomagról beszélünk.

A vodánál sem szűnt meg minden csomag, ez is csak azért, mert ez a korrekt eljárás, és nem a panni 8 mp-es 10 évvel ezelőtti 120 Ft-os csomagjai, amit áttettek perc alapúra, és meghagyták hadd használja a marha... :wink:

szer. máj. 30, 2007 1:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem az a lehúzás, ha nem marad meg. Pl: így maradhatott meg mp alapú postpaid előfizetés azoknál, akik nem váltottak... :)

szer. máj. 30, 2007 1:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobi írta:
Június 22-től megszűnik a jó öreg VitaMAX tarifa.
http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _05_23.pdf
Persze amióta percalapú...

(nem tudom látta-e már valaki a közleményt én csak most vettem észre)

Igen, párszázan már láttuk, ugyanis a közlemény napján betettem a dícsérőbe: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=786645#786645

Hogy miért is oda, és nem ide való, azt ott elolvashatod. :wink:

zoli62 írta:
másrészt általában a lezárt tarifacsomagok, előfizetések meg szoktak maradni a meglevő ügyfeleknek. Vagy prepaidnél, illetve a Vodafone-nál nem gyakorlat?

Így igaz, lehúzlak GSM-eknél ez nagy divat, mint a másik 2 szolgáltató, itt nem... :wink:

zoli62 írta:
Ez érdekes. Egyrészt én a közlemények legördülő ablakban nem találtam meg ennek a tájékóztatónak a linkjét

Tényleg érdekes, mert ott van... :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Trabi TM szer. máj. 30, 2007 1:27-kor.

szer. máj. 30, 2007 1:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobi írta:

Ez érdekes. Egyrészt én a közlemények legördülő ablakban nem találtam meg ennek a tájékóztatónak a linkjét (Akkor vajon hol lehet? :) ), másrészt általában a lezárt tarifacsomagok, előfizetések meg szoktak maradni a meglevő ügyfeleknek. Vagy prepaidnél, illetve a Vodafone-nál nem gyakorlat?

szer. máj. 30, 2007 1:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Írjatok olyan wap.hirek.hu elérrésű oldalakat, amiken lehet Vodafone Wap-on hireket olvasni, nem csak előfizetéssel,Vitamaxon.Pl. wap.index.hu (elérhetetlen) ,wap.origo.hu (elérhetetlen).

szer. máj. 30, 2007 0:52
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 

kedd máj. 29, 2007 19:48
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
cooler21 írta:
kösz trabi. én nem találtam. a kereső sem adta ki.

kérdéseim azért lehetnek? a 1270 miért mondta, hog ybárhol felmondhatom?
az email üszi miért mondta, hogy nincs nekik ilyen?
:roll: :roll: :roll: :idea:

A keresővel nem is próbálkoztam, sajnos még annyit sem ér, mint a phpBB keresője, pedig ez sem egy google... :)

Azért mondta, hogy bárhol felmondhatod, mert tényleg bárhol felmondhatod, valószínüleg kedves kollégám nem akart dolgozni, vagy nem volt formanyomtatványa (bár ilyenkor azt szokás mondani, hogy nincs nyomtatvány, nem azt, hogy nem tudja megcsinálni :? ), esetleg kezdő volt, és még nem látott ilyet. Javaslom, hogy abba a boltba menj, ahol kötve lett a szerződés, néha rosszabb hangulatomban én is rá szoktam kérdezni, hogy miért csak most talál ide a boltunkba, miért nem akkor, amikor kötni kellett a szerződést, de ettől persze felbontom...

Gondolom a leveled végigolvasása után elveszítette a fonalat, és már nem tudott/akart koncentrálni a tényleges problémára, egyébként lényegében igazat mondott, bármilyen meghatalmazást beviszel, amin szerepelnek az adatok, el fogják fogadni, persze a legtisztább a saját nyomtatványunk, abba nem tudnak belekötni hibátlan kitöltés esetén...

NNA jött értelmes normális válasz, melyből kiderül, hogy nem kell személyesen lemondani, lehet faxon is. ennyit erről.
(már hatósági referens válaszolt:)

kedd máj. 29, 2007 15:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
A részvételi feltételek azt is tartalmazza, hogy nem kaphatsz több jóváírást, mint amit költöttél. Előfordulhat, hogy volt olyan hónapod, amikor nem költöttél el még 600 Ft-ot se, és közben akkor volt 111 perc bejövőd. A maradék 29 perc meg akkor jött össze, mikor 600 Ft-nál többet költöttél.

Noha a részvételi feltételekben az is benne van, hogy nem lehet reklamálni, de talán kicsikarható némi információ, hivatkozva az Eht. azon pontjára, melyben szerepel, hogy jogodban áll betekinteni a díjszámítás alapjául szolgáló hívásadatokba - s ez ugyebár törvény adata jogod, amit nem überelhet egy Részvételi feltételek nevezetű doksi..

vas. máj. 27, 2007 10:11
ezüst tag

Hozzászólás 
78 napja váltottam DUO-ra.
Azóta beszéltem róla 2225 Ft-ot , érkezett rá hívás idegen hálózatból kb 140 perc.
A DUO akció visszavonásig érvényes , állítólag.
Persze semmi jóváírás. Nem mintha az a 600 Ft, sokat számítana, de akkor miért nem veszik le a honlapjukról ???

Más.
A tarifáid legyenek fix-ek szlogent nyomják mostanában.
Aha : mp-percre változtatás szó nélkül, vitacity percdíjváltoztatás, stb.

A T-nél most is van ezeréves tök elavult percdíj. De legalább állandó.

szomb. máj. 26, 2007 17:59
arany tag

Hozzászólás 
OFF

McLaca írta:
Minden, amit leírtál, ide is érvényes, mégis megcsinálták.

Megnéztem! NO comment! (mi még messze vagyunk "Európától". És ezt az látja csak igazán, aki már élt máshol is) :-( Sajnos.

ON

pén. máj. 25, 2007 10:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
hhh3 írta:
Szerintetek higgyek nekik, és várjak, vagy forduljak valami hatósághoz?

Menj be egy MÁRKAboltba, ott állítólag (nem 100%, de az üfsz szerint) van direkt ilyen nyomtatvány, amit kitöltenek, és eljuttatják a kellő helyre, és nem az üfsz-hoz jut...

Viszonteladóhoz hiába mész, ott nincs ilyen. :(

pén. máj. 25, 2007 8:15
arany tag

Hozzászólás 
Tavaly júliusban szüntettem meg egy előfizetést, és a túlfizetést elméletileg utalták volna. többszöri 1270 után kb egy hónapja azt mondták, hogy februárban :!: már átutalták a pénzt (kb 3k HUF), de a banknál ennek semmi nyoma, 1270 megígérte, hogy utánanéz és visszahív, ez volt kb egy hete. Szerintetek higgyek nekik, és várjak, vagy forduljak valami hatósághoz?
A többi szolgáltatónak is vannak hibái, de ők legalább nem söprik a szőnyeg alá. Miért kell minden apróságból állóháborút csinálni, ez nem egy ügyfélmegtartó politika, újra elkezdtem azon gondolkodni, hogy a vodafone nevet kitöröljem a szótáramból. Ezek szerint a múltkori 9 hónapos ügyintézés csak egy vissza nem térő ritka csoda volt, amikor a vodafone összes dolgozója sztahanovista módon csak az én problémámat oldogatta.

pén. máj. 25, 2007 7:16
platina tag

Hozzászólás 
jaja, köszi mégegyszer. közben már megtaláltam hová tettem!!

:lol: :lol:

amúgy is csak a a hozzáállásuk idegesít :D :D

csüt. máj. 24, 2007 23:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
cooler21 írta:
amit elsőre betettem azt még nem olvasták!! :D :D

Akkor passz...

Mindegy, már le tudod tölteni. :wink:

csüt. máj. 24, 2007 22:52
platina tag

Hozzászólás 
az eredeti levél ez volt:

T Vodafone!

Kérem küldjenek részemre egy céges meghatalmazás mintát, mellyel magánszemélyt hatalmazhat meg a cégem ügyintézésre.

köszönöm.

Sz. Péter,

amit elsőre betettem azt még nem olvasták!! :D :D

csüt. máj. 24, 2007 22:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
cooler21 írta:

A keresővel nem is próbálkoztam, sajnos még annyit sem ér, mint a phpBB keresője, pedig ez sem egy google... :)

Azért mondta, hogy bárhol felmondhatod, mert tényleg bárhol felmondhatod, valószínüleg kedves kollégám nem akart dolgozni, vagy nem volt formanyomtatványa (bár ilyenkor azt szokás mondani, hogy nincs nyomtatvány, nem azt, hogy nem tudja megcsinálni :? ), esetleg kezdő volt, és még nem látott ilyet. Javaslom, hogy abba a boltba menj, ahol kötve lett a szerződés, néha rosszabb hangulatomban én is rá szoktam kérdezni, hogy miért csak most talál ide a boltunkba, miért nem akkor, amikor kötni kellett a szerződést, de ettől persze felbontom...

Gondolom a leveled végigolvasása után elveszítette a fonalat, és már nem tudott/akart koncentrálni a tényleges problémára, egyébként lényegében igazat mondott, bármilyen meghatalmazást beviszel, amin szerepelnek az adatok, el fogják fogadni, persze a legtisztább a saját nyomtatványunk, abba nem tudnak belekötni hibátlan kitöltés esetén...

csüt. máj. 24, 2007 22:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
OFF
Mobi írta:
Az egész balhé azonban nem ebből robbant ki, hanem abból hogy odafönt eldöntötték és elkezdték az építkezést anélkül hogy az itteni lakosságnak szóltak volna egy szót is! Az az idő pedig már elmúlt, hogy ezt csak így meg lehessen tenni (ebbe most azonban inkább nem mennék bele)!
Elmúlt? :) Gyere, és nézd meg a Bükköt! Minden, amit leírtál, ide is érvényes, mégis megcsinálták.
ON

Üdv!

csüt. máj. 24, 2007 21:50
platina tag

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
cooler21 írta:
na a sztorim.
kicsit gondolom sok lesz a csillag benne:)))
előzmény, hogy kértem egy meghatalmazás mintát, mert amit vittem nem fogadták el, amit adtak elvesztettem..
:

Gratulálok.Hihetetlenül kultúrált levél volt.Biztos sokat gondolkodtál rajta.
Előbb kicsit nézz körül,aztán járjon az ujjad.
Amúgy a hölgy nevét is kicsillagozhattad volna.

a magamét sem csillagoztam ki...

csüt. máj. 24, 2007 21:48
platina tag

Hozzászólás 

csüt. máj. 24, 2007 21:48
arany tag

Hozzászólás 
cooler21 írta:
na a sztorim.
előzmény, hogy kértem egy meghatalmazás mintát, mert amit vittem nem fogadták el, amit adtak elvesztettem..
:

Gratulálok.Hihetetlenül kultúrált levél volt.Biztos sokat gondolkodtál rajta.
Előbb kicsit nézz körül,aztán járjon az ujjad.
Amúgy a hölgy nevét is kicsillagozhattad volna.

csüt. máj. 24, 2007 21:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
cooler21 írta:
közölte fent van a honlapon is a minta.
ott nem találtam sem korábban sem most, ezért írtam önöknek

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy tényleg fent van a honlapon a minta ITT, és szintén mellékesen, csak ezt az egy fajta meghatalmazást vagyunk kötelesek elfogadni, tehát ha MINDEN adat szerepelt a meghatalmazáson, ami itt fent van, akkor elfogadták volna, miután nem, így nem értem a problémád lényegét...

Egyébként tényleg extra bonyolult megtalálni: Vállalati rész -> Tarifák -> Előfizetésekhez szükséges dokumentumok -> letöltés... :wink:

Tehát gyalázás, dühöngés, és káromkodás helyett esetleg néha kérdezni, és keresni kellene, mert hidd el, ebben az esetben a FVF-nél is max azt fogják mondani, hogy menj vissza mégegyszer olyan meghatalmazással, amit elfogadnak, az ügyfélszolgálatos meg max egy jót derült a leveleden, kizárólag magadat idegesítetted fel.

Szerinted megérte? :wink:

csüt. máj. 24, 2007 21:36
platina tag

Hozzászólás 
na a sztorim.
:

Tisztelt Vodafone!

telefonon azt a tájékoztatást kaptam a 1270-en, hogy a szerződés megszüntetését bármely voda viszonteladónál bejelenthetem, ott kiállítanak egy nyomtatványt, melynek a központba érkezését követő 8. napon szüntetik meg a szerződést.

a tesco kirendeltségben közölték, hogy csak márkaboltban lehetséges.

a duna pláza márkaboltba meghatalmazással érkeztem(máj 23-án 20,45kor) , melyet nem fogadott el az ügyintéző, mivel nem szerepelt rajta cégjegyzékszám.

kezembe adott egy MEGHATALMAZÁS nyomtatványt, hogy ezzel menjek vissza, ráadásul nem lehet levélben felmondani. ezt sajnos elvesztettem. tudom, én voltam a ****, de ez van.
közölte fent van a honlapon is a minta.
ott nem találtam sem korábban sem most, ezért írtam önöknek, amire a lenti választ kaptam.

Hát kérem szépen a büdös ****** miért kell velem szórakozni? van jobb dolgom is, mint hogy a **** előfizetés megszüntetéssel ***** el a napomat.

miért kell az ügyféllel szórakozni?
legalább a **** képzéseiken elmondhatnák a hülye kollégáiknak, hogy mi a rendszer, ha van egyáltalán.
az meg kurvára nem vigasztal, hogy cégük elfogadja a két tanús nyomtatványt(egyébként a két tanú nélkül is teljes bizonyító erejű magánokirat a céges meghatalmazás!!!!!), mert a **** ügyfélszolgálatos nem.

szóval találják ki, hogy a ****** tudnéám lemondani ezt a k***a céges előfizetést, küldjék el írásban, hogy odatolhassam valakinek az arca elé!

egyébként a következő -talán kultúráltabb, de önöket semmiképp sem dicsérő - levelem kénytelen leszek megoszatni a fogyasztóvédelemmel és a hírközlési felügyelettel!

üdv

Szűcs Péter

ugyfelszolgalat@vodafone.hu írta:

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat!

Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik â01Emeghatalmazásâ01D nyomtatvánnyal, ugyanis cégünk elfogadja a céges ügyfelei által kiállított hivatalos meghatalmazást, mely a Vodafone-nál történő ügyintézésre szól, és amelyen szerepel a meghatalmazó, meghatalmazott, valamint két tanú aláírása.

Szíves megértését köszönjük! Bízunk abban, hogy segítségére lehettünk!

Tisztelettel:

Dankó Magdaléna
Vodafone Magyarország zrt.
levelezési csoport

Véleménye fontos számunkra, kérjük, juttassa el hozzánk egy rövid kérdőív kitöltésével, amelyet az alábbi linken érhet el. A kérdőív eléréséhez kattintson ide. https://surveys.vodafone.com/ultimatesu ... veyid=1078 :lol:

csüt. máj. 24, 2007 21:19
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ahogy a lokátornak, ennek a toronynak is csak a kekeckedés gátolja a megépülését/ottlétét.
Soha nincs az ilyen ügyekben egyetlen egzakt magyarázat sem, csak amolyan magyarfajta módra belekötünk, mert milyen jó minden ellen tiltakozni...

OFF:

Szóval én Pécs mellett lakom (sajnos, ezért nem mehettem népszavazni a Tubes kapcsán), így van némi rálátásom a lokátor ügyre. Nem arról van itt szó, hogy "magyarfajta módra belekötünk" mindenbe. A lokátort eredetileg a Zengőre tervezték, a Mecsek legmagasabb csúcsára, amit ezáltal elzártak volna a turistaforgalom elől! Az pedig mellékes hogy természetvédelmi terület. A Zengő lábánál lévő települések a lokátor megépülte esetén bevételektől estek volna el, nem beszélve arról, hogy az ingatlanjaik értéke erősen csökkent volna. A Mecsek tetejére aszfaltozott utat is kellett volna építeni amire már megbízást kaptak az önkormányzathoz közeli építési vállalkozók(!). Közvetlenül a Zengő mellett van a Hármas-hegy (pár méterrel alacsonyabb így a Zengőre kiegészítő radart kellett volna építeni, de ez nem lett volna nagyobb egy mobiltelefon toronynál és nem járt volna a terület lezárásával), amire visz fel út is, de mégsem kellett! (Megjegyzem a Tubesre szintén nem visz fel aszfaltozott út!!!)
Az egész balhé azonban nem ebből robbant ki, hanem abból hogy odafönt eldöntötték és elkezdték az építkezést anélkül hogy az itteni lakosságnak szóltak volna egy szót is! Az az idő pedig már elmúlt, hogy ezt csak így meg lehessen tenni (ebbe most azonban inkább nem mennék bele)!

Én éltem már Angliában (szeptemberben megyek is vissza) és ha ott valaki ilyenfajta aroganciával viseltetne a lakosság iránt azt azonnal megbuktatnák. Nálunk ez még nem így megy! Tehát hidd el nekem, nem csak kötözködésről volt itt szó!
ON

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mobi szomb. máj. 26, 2007 14:58-kor.

csüt. máj. 24, 2007 18:20
arany tag

Hozzászólás 
Ja meg a mási az online infó azzal is kezdhetnének már valamit. Bár az csak szerintem álom marad, hogy egy olyan szintüt csináljanak mint a PannOnline.

csüt. máj. 24, 2007 14:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
zoli62 írta:
Továbbá most szembesültem azzal is, hogy elég gyér a Vodafone wapon kínált tartalomszolgáltatása. Nincs például számlainformáció legalábbis Vitamaxon. Azzal sem értek egyet, hogy híreket, műsorinformációkat fizetős tartalmanként lehet igénybevenni.

Szia!

Nyugodj meg számlás előfizusoknak sincs számla infó, és igazad van tényleg elég gyér az egész wap-juk ami érdemleges lenne azt is csak külön pénzért lehet igénybe venni. Szóval a Pannon WAP-al össze sem lehet hasonlítani.

Gondoltam is, hogya számlásoknak sincs ilyen, sőt online információ is csak az üzleti előfizetéseknél van. :) Valóban a Pannon wap kínálatához hasonlítottam, nem beszélve a T-Mobiléról.

csüt. máj. 24, 2007 13:49
arany tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Továbbá most szembesültem azzal is, hogy elég gyér a Vodafone wapon kínált tartalomszolgáltatása. Nincs például számlainformáció legalábbis Vitamaxon. Azzal sem értek egyet, hogy híreket, műsorinformációkat fizetős tartalmanként lehet igénybevenni.

Szia!

Nyugodj meg számlás előfizusoknak sincs számla infó, és igazad van tényleg elég gyér az egész wap-juk ami érdemleges lenne azt is csak külön pénzért lehet igénybe venni. Szóval a Pannon WAP-al össze sem lehet hasonlítani.

csüt. máj. 24, 2007 13:33
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. máj. 24, 2007 12:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
kapasz írta:
Függetlenül attól, hogy ki az a Molnár Gyula és hogy mi a jó a vodafonos ügyfeleknek, azzal egyetértek, hogy illegálisan ne épüljön semmi se. Ilyen alapon a Zengőn is építhettek volna lokátort, merthogy technikailag milyen jó. Nemcsak technikailag kell a dolgoknak jónak lenni.
OFF
Ahogy a lokátornak, ennek a toronynak is csak a kekeckedés gátolja a megépülését/ottlétét.
Soha nincs az ilyen ügyekben egyetlen egzakt magyarázat sem, csak amolyan magyarfajta módra belekötünk, mert milyen jó minden ellen tiltakozni...
Zavarja a polgármestert a torony esztétikailag? Esetleg egészégkárosító hatásra gyanakszik? Fenéket. Egyszerűen csak azért, mert engedély nélküli, azért zavarja. Ez rendben is van, de vannak dolgok, amik nem szabályosan is jók. Néha kell egy kis rugalmasság.
/OFF

Üdv!

csüt. máj. 24, 2007 7:55
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 152  Következő