Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 16:23

Hozzászólás a témához  [ 4890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 98  Következő
A Nokia bejelentette 6230 mobiltelefonját 
Szerző Üzenet
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
WinCE írta:
club írta:
http://nokia6230.mgj.hu/ -n sem találtál?

:shock: Nem, mert ezt az oldalt nem is ismertem... :oops:
De minnyá szétkukkantok rajta! :wink:
Thx!

még jó hogy pár hsz-el feljebb linkeltem be, hogy megnézhesse mindenki :evil: :oops: :x

csüt. nov. 11, 2004 12:05
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Egy kis történet:
- 2 hónapja térerő el, vissza csak újraindítással. T-mobil kristályt cserélt
a javítási lap szerint.
- Azóta a kékfog ill. IRDA kapcsolatnál szorványosan megszünik a kapcsolat. A térerő ugyanúgy ha elmegy akkor csak újraindítással van újra. Op. logo ugyan van de a beállításoknál nem aktív, tehát nem tudom se ki se be kapcsolni. Tegnap volt javítóba azt mondták, hogy a hibát a 1,5 éves SIM kártyám okozza cseréljem le. Most délután megyek cserélni de szerintem ugyanúgy rossz lesz a teló ami egyébként fél éves.
Mi a véleményetek?

csüt. nov. 11, 2004 11:59
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
atub írta:
zsolesz79 írta:
van mar valakinek crack, serial az oxygen 2.5-hoz?

loader van. Íme: http://forum.gsmhosting.com/vbb/showpos ... stcount=47

ezzel sokra megy, szegény :(

csüt. nov. 11, 2004 11:13
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztik.

Majdnem a teljes topik-ot végig olvastam, de ilyen gonddal nem találkoztam.
A kollégám vett tegnap 6230-ast a Vodától, Szoft. 4.28.
Egy fickó függetlenítette is, neki.
A hiba jelenség. Ha a névjegyzékben be akar menni a hívócsoportokba, akkor a telefon visszaáll a főképernyőre. Ha a névhez akar hívócsoportot rendelni, akkor is...

Van valami ötlet mi lehet a gond ?

Előre is köszi.

csüt. nov. 11, 2004 11:11
arany tag

Hozzászólás 
Ewergo írta:
Ha házilag készitesz egyet, még 200 forintodba sem kerül.

A kapcsolási rajzokhoz sajnos abszolut nem értek, így ez a háti készítés kilőve...de ha van esetleg erre vállalkozó egyén, akkor várom jelentkezését...

csüt. nov. 11, 2004 7:47
arany tag

Hozzászólás 
zsolesz79 írta:

loader van. Íme: http://forum.gsmhosting.com/vbb/showpos ... stcount=47

csüt. nov. 11, 2004 0:51
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. nov. 10, 2004 23:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://xtel.com.ua/j_e.php?series=40&type=tetris&page=1

Tetrisek.

szer. nov. 10, 2004 21:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
És a http://xtel.com.ua oldalon sincs?

szer. nov. 10, 2004 21:27
arany tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
club írta:

Thx!
Nincs! :(

szer. nov. 10, 2004 21:23
arany tag

Hozzászólás 
club írta:

Thx!

szer. nov. 10, 2004 21:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Korlátozás egyik szolgáltató N6230-asában sincs. A pannonos olyan mint a gyári.
Nekem vodás van, de a szoftrissítésnél az eredeti szoftot kértem rá.

szer. nov. 10, 2004 19:00
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok

pannon-nal vasarolt 6230-asban van vmi trukk? korlatozasok, modositott menu, vagy akarmi? vodas, westeles 6230-asokat kitargyaltatok, de pannonosrol nem sok szo esett. vagy senki nem vesz toluk? koszi

udv, mower

szer. nov. 10, 2004 18:50
platina tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
Srácok! Van valakinek használható, jobb fajta Tetris-sze 6230-ra?
A párom nyaggat érte, de amit találtam az nem műxik. Azt írja: ismeretlen fájlformátum. :(
Esetleg egy Amőba valakinél elfekvőben? :wink:

szer. nov. 10, 2004 18:23
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
KFT?
:lol:
Naná, majd Bt... :wink:

Srácok! Van valakinek használható, jobb fajta Tetris-sze 6230-ra?
A párom nyaggat érte, de amit találtam az nem műxik. Azt írja: ismeretlen fájlformátum. :(
Esetleg egy Amőba valakinél elfekvőben? :wink:

szer. nov. 10, 2004 18:17
Hozzászólás 
Kössz sky. Nos még nem tudom kipróbálni, mert a SIM a másik telóba van (amivel netezek :D)
A beállítások nálam annyiban különböztek, hogy az IP-hez ki volt írva a sok 0. Meg a biztonság most épp biztonságosra volt állítva, igaz ez előtte meg másképp volt... Majd írok mi lett.

(ha ezek a gyári voda beállítások akkor mennek, mert nekem is mentek azzal, csak a reset után nem tette fel)

szer. nov. 10, 2004 17:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
KFT?

szer. nov. 10, 2004 17:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
ON
skynet írta:
baj=nők==csúnyák||nők==szépek&&nők==buták

Ez meg mit jelent:)?

OFF :) vagymi...

szer. nov. 10, 2004 16:11
Hozzászólás 
srácok, valaki szánjon már meg egy voda 6230 MMS konfiggal. Bárhogy állítom visszadobja, hogy nem tudta elküldeni. De már úgy, hogy a képernyőn ez jelenik meg szövegként. Előre is köszönöm

szer. nov. 10, 2004 15:46
arany tag

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
Kompletten átalakított HDS-3 Jack-re:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 01596&rd=1

Egy gond van vele k***a drága: 4700Ft-ra jön ki. Én nemtom hogy ez miért nem érné meg a speedshopnak venni vagy 100 ilyet Kínából és adni mondjuk 2000-2500-ért...

Ha házilag készitesz egyet, még 200 forintodba sem kerül.

szer. nov. 10, 2004 15:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem írj a Speedshopnak. De tényleg!

szer. nov. 10, 2004 14:20
arany tag

Hozzászólás 
Kompletten átalakított HDS-3 Jack-re:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 01596&rd=1

Egy gond van vele k***a drága: 4700Ft-ra jön ki. Én nemtom hogy ez miért nem érné meg a speedshopnak venni vagy 100 ilyet Kínából és adni mondjuk 2000-2500-ért...

szer. nov. 10, 2004 13:15
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ha valakinek megvannak a memóriakártyán gyárilag tárolt videók, meg minden más akkor az légyszi küldje el nekem.
KÖSZI!
Üdv,
Jani

szer. nov. 10, 2004 12:51
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
szóval konklúzióként levonom, hogy én se tudom, hogyan kell playlistet csinálni :)

A leggyorsabban,könnyebben: kártyaolvasóval rádobod a számokat, vagy megszámozod vagy nem és megnyomod a névszerinti elrendezést. A zenelejátszó ugyfogja lejátszani a számokat ahogy azt a karira rátetted. Máskülönben idörendi sorrendben játsza le.

szer. nov. 10, 2004 11:54
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
Akkor minden rendben, mondhatnam, ha nem pont arrol lenne szo, hogy semmi sincs rendben. Amugy ebresztett reggel 6 kor is, lehet hogy csak az ismetlesnel lesz majd gond holnap. KisGergo mostanaban nem nez ide ugy tunik.

szer. nov. 10, 2004 10:53
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
az aqua budai üzletében vettem 512-es noname MMC-t és működik faján a telefonnal.

akkor gratula az igazán alkalmi vételhez (9000 e, jól emlékszem?) Részemről speedshop AMZOR 14e volt, AMZOR 5 betű, betűnként egy ezres ráfizetés a névért noname karesz helyett..... :wink:

Még arra gondolhatok ébresztőórailag, hogy 512K-s MMC valóban hibás működést okozhat??? (szervizes ezt közölte sw update ürügyén kitépve belőle kareszt)

SKY, ha Tenálad is hajnalikelést okoz 6230, akkor megfontolandó a gondolat... De szerintem igazából ENNEK semmi köze nem lehet hozzá...

skynet írta:
Telefanni írta:
Illetve KissGergő valamikor azt írta itt, hogy MobiMB-vel megy a dolog, de arra a kérdésre, hogy hogyan , arra nem jöttem rá. S a Mobi MB melyik verziójával.

nekem úgy működik, hogy mobimb-vel rámegyek a playlistre, van ott már egy lista.m3u (vagy valami hasonló), és oda behúzom a számokat (explorer ablakból pl). aztán save gomb, telefon újraindít, és megy az új lista.

ja, ez eddig az összes verzióval működött, ami volt nekem (már amelyik hajlandó volt látni a telefont): 2.1 demo, 2.2 megbütykölt

Megnézem, kösz, de részemről nemigazán emlékszem, hogy gyárilag ott csücsült volna ez a lista.m3u.

szer. nov. 10, 2004 3:53
platina tag

Hozzászólás 
Hát (direkt nem kezdem hassal) Tisztelt Uraim, két szomorú bejelentésem van így hajnal hasadtával (csak hogy a has is belekerüljön, ha már háttal kezdtem):

1. Nokia6230-am digitális fényképezője átesett a részemről szokásos beavatási szertartáson. Na emiatt még senki nem fog itt szomorkodni, de nálam úgy látszik ez már hagyománnyá fajul: amikor az igazi digitális kamerámat megvettem (Canon A60), akkor is elkövettem az ügyességet, hogy az első képeket, amelyeket pedig másnak is ígértem odaadni a szilveszteri züllésről, baromi ügyesen letöröltem, visszavon6atalanul.

Most hasonlóképp tettem ügyesen azokkal a képekkel, amelyeket még megboldogult 4.28-as koromban tettem, s amelyekkel össze akartam hasonlítani a most készülteket, legalábbis ezzel fenyegettem eleddig az itt megforduló derék honpógárokat. Objektív (és az objektív által rögzített) képösszehasonlításveszély elmúlt, marad az örömtelisavanyú szubjektív tapasztalat: szerintem igencsak jobbak lettek a mostaniak ugyanarról a témáról. Ha netán a pc-s pokol valamely bugyrából netán mégis előkerülne a régi, nem kíméllek titeket, és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek, ahogy azt macskafogóban a magát megveretni akaró kikötői egérkölök mondaná...

Na de ha ezen a nagy sokkon túltettétek magatokat és még képesek vagytok továbbolvasni zanzámat, most kapaszkodjatok:

2. nem véletlen írtam megboldogultat 4.28-at.

Szoktam én hajnalhasadtával (hasam csak jobban szeretem hátamnál) ide firkászni, de most nem véletlen teszem: éjjel 2-kor felvert ugyanis a kis drágalátos telefonom.....

Tegnap be volt állítva hogy éjjel 2-kor ébresszen, ma meg is tette: kissé arabos stílus ez az egy napos késés. Ramadan van Nokiáéknál????

Szóval ennek igazán nem örülök. Ma reggel 6-kor kellett volna ébreszteni, legalábbis arra volt beállítva...... káncsi vok +teszi-e majd ezek után.

Namost a függvény többváltozós, mint említettemvolt, nem laborkörülmények között került sor e valóságraébresztő (hajnali 2-kor, sic!) konklúzió realizálására, ugyanis a gond az, hogy nem csak sw váltás történt, hanem megpróbáltam ugye rámenni telóra mindenféle Mobimb OPM és egyéb szösszenetekkel.

Az biztos, hogy valami jól mekkkk...rta (... = úúúú ) az ébresztőóráját, de hogy mi, az kérdés.

Tennivaló: 4.44 újra feltétele (persze majd szervizes megjegyzéseinek elviselése, hogy lám, azért tetettem fel, hogy most aztán cipelhessem vissza), s utána nem hozzányúlkálás mindenféle progikkal és tapasztalatok gyűjtése. REMÉLEM NEM ÉJJEL 2-kor!!!

1 bizti: nem az óra idejét állította át MOBIMB... bárcsak ez lett volna....

Bocs a bő léért, de most elég sok sokk 6 ása alatt állok....

Várom együttérző vigasztalan szavaitokat.... :wink:

szer. nov. 10, 2004 2:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
asszem túl sok a macera a net-letiltással, úgyhogy mégiscsak rámászik a gépre is egy tűzfalprogram... melyik a leggyorsabb? volt már rajta outpost, az eléggé lefogta a gép indulását (kb fél perccel tovább tartott). valami gyosabb? pl a tiny personal firewall? vagy a zonealarm még gyorsabb?

Nekem Symantec Internet Security 2002 van:) (Norton)
És egyszer, s mindenkorra leblokkoltam a mobit benne. Szerintem gyors, 128 mega rammal meg se kottyan ez neki.

kedd nov. 09, 2004 19:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálam 2x fordult elő visszademósodás, amikor a MobiMB telepítése után tettem fel a LogoManagert.

kedd nov. 09, 2004 18:23
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én ma vettem egy 6230-ast és olyan problémám van vele, egészen pontosan a memóriakártyával, hogyha berakom a pc-s mem.kártya olvasóba akkor nem ismeri fel a gép. Próbáltam már, hogy leformatálom a telefonon és utánna viszza az olvasóba de így se ismeri fel. Vajon mi lehet a gond? A 6600-s kártyáját eddig olvasta. Buherált valamit a Nokia a kártyával vagy mi?
Elõre is köszi!
Üdv,
Jani

kedd nov. 09, 2004 15:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az advanced-ben be lehet állítani, hogy szinkronizálja-e az órát a PC-hez. A visszademósodás attól lehet, hogy az előző telepítésből maradt piszok a registry-ben, vagy túl hamar visszadugtad a madzagot. Megoldás: újratelepítés előtt a registryben kitörölni a Mike Bradley-bejegyzés maradékát, és a hálózatot addig letiltani, amíg a progi az újratelepítés után TELJESEN be nem indult.

hétf. nov. 08, 2004 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
1. Húzd ki a madzagot a falból
2. Arra az időre tiltsd le a hálókártyát

hétf. nov. 08, 2004 20:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Esetleg hasznalj Zonealarm-ot a gepen :)

hétf. nov. 08, 2004 19:41
platina tag

Hozzászólás 
közben mindenféle pcsuite-okat megtaláltam az általam előbb belinkelt oldalon

ami szomorú: amióta elkezdtem MobiMb-vel, OPM-el, új sw-vel bizgerálni a telót, azóta az ébresztőóra egyremásra hülyéskedik, később ébresz, előbb ébreszt stb.

:evil: :cry: :?:

hétf. nov. 08, 2004 10:02
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok, jó reggelt, nyitásnak:

http://nokia6230.mgj.hu/

tulképpen a PcSuite 6.0 előtti (5.2 ?) verzióját keresve leltem rá erre.

Kéne PcSuite 6.0 előtti verziója, mert nem tudok lejátszólistát készíteni. (vagy Telefanni 1.0 utáni verziója, aki képes Pcsuite 6.0 verzióban megoldani a gondot :o )

Illetve KissGergő valamikor azt írta itt, hogy MobiMB-vel megy a dolog, de arra a kérdésre, hogy hogyan , arra nem jöttem rá. S a Mobi MB melyik verziójával.

Ha adok egy lejátszólista nevet, akkor beteszi MObimb, a PC-n látja is, de már fájlt nem tudtam alámásolni és a telefonon sehol semmi nyoma lejátszólistának.

Holnapra fent lesz a 4.28 és 4.4 -el készült fotó ugyanarról a témáról, egy oviban készült műalkotásról. (Most fogok lebukni a többi Nokiával ugyanabba az oviba rohangáló apuka előtt. :wink: )

Még telefonon nézve is érzékelek javulást, pedig egyrészt most nem sütött oda a nap, másrészt remegett a kezem, mert nem aludtam a tetü lejátszólista miatt, aminek semmi értelme nem volt.

Végre sikerült megküzdenem DBencoderrel, van pár mp3-mam amit nem tudom miért nem hajlandó konvertálni, a többit viszont klasszul megcsinálta. Azért 64kbps-nél már a magas hangoknál néha úgy szól, mint amikor a legendás BRG magnó műkedvelő oldaláról bemutatkozva falta a zenét (szalaggal együtt)

Viszont szerintem a hangszínbeállító is javult, s egy ötlet: ha minden sávot a legerősebbre állít a telefonon az ember, akkor hallhatóan javul a hangerő :)

hétf. nov. 08, 2004 9:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ez kihagyhatatlan :P :P :P

BT BIPLANES
Kép

Multiplayeres játéééééééééééééééééék:)

Tök jóóóóóóóó!

letöltés itt!

http://rian.uw.hu/biplanes.zip

szomb. nov. 06, 2004 3:24
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Úgy látszik, mindegyik országban megvan a hajlam arra, hogy a saját árucikkeit leértékelje a külföldi portékával szemben.
Náliunk pont fordítva működik!!!
Az érem másik oldala a gazdaságpolitika!
A hazai termékek ára az egekben, a külföldi portékák ára meg alatta. Nehogymá a magyar előállító járjon jól...! :evil:
Bocs az OFF-ért, de kikívámkozott belőlem! Amúgy nem akartam iderondítani! :oops: Bocsika! :lol:

pén. nov. 05, 2004 18:21
Moderátor

Hozzászólás 
Amulet írta:
Tudnak nekem valaki segíteni? Azt hallottam, hogy az új szoftban 4.44-ben jobb a fényképezőgép, láttam is képeket amiket ilyen softtal készitettek. Milyen javulás van még benne? Tudnátok nekem olyan linket adni ahol le van irva? És a softver frissités mennyibe kerül, még garanciás a telefon (6230).

Amit kérdeztél, az mind le van írva itt, ebben a topicban. Csak venned kéne a fáradságot, hogy visszaolvass egy kicsit.

pén. nov. 05, 2004 16:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Amulet írta:
Tudnak nekem valaki segíteni? Azt hallottam, hogy az új szoftban 4.44-ben jobb a fényképezőgép, láttam is képeket amiket ilyen softtal készitettek. Milyen javulás van még benne? Tudnátok nekem olyan linket adni ahol le van irva? És a softver frissités mennyibe kerül, még garanciás a telefon (6230).

A képek minősége nálam nem változott, legalábbis én nem érzékeltem.

Ami jobb lett:
- bluetooth, infra megbízhatóbb működése
- galériában turkálásnál nem indulgat újra
- jobban kezeli a playlisteket (nem fagy bele rendszeresen)
- nálam talán a hang minősége is javult valamivel

Ami rosszabb:
- szerintem lassabb lett, mint volt
- a fényképek kezelése (tömörítése) lassabb. Talán lassabb, de jobb algoritmussal tömörít :?:

Linket nem tudok, a frissítés ingyenes :!: (gari alatt :?: )

pén. nov. 05, 2004 15:59
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. nov. 05, 2004 15:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Frenklin, szabopali: Köszönöm szépen a gyors segítséget. Ha jól láttam azon az orosz oldalon több multiplayeres game is volt, remélem menni fognak.

pén. nov. 05, 2004 11:01
ezüst tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Invader írta:
Nem akarom végtelenre nyújtani, de ott van pl. a Harley Davidson. Nem a leggyorsabb, vagy legerősebb (nem is azt igérik), de fílinges, és olyan a hangja, a kényelme(tlenség)e, a kivitele, a tartóssága, a minősége amilyenért megfizettél. Nem vernek át vele a pénzedért.

Azt hiszem a jövőben motorozom majd SMS helyett :D

hááát... tartós ugyan a Harley, de azért az se igaz, hogy ahhoz sose kell nyúlni... bütykölgetni kell egy idő után, kvázi "frissíteni a szoftverét" :)

Nem találtam olyat a hsz-omban, ahol azt írtam volna, hogy nem kell "hozzányúlni" egy Harley-hez.
A lényeg nem is ez, hanem az, hogy azt kapod-e, amiért fizettél, vagy sem. Ez olyan, mintha a Harleyt mondjuk krómozás nélkül kapnád meg (teljes árért), de megigérnék, hogy néhány hónap múlva, ha visszaviszed, majd lekrómozzák, és a jellegzetes bugyborékoló hangot is majd akkortájt, vagy esetleg később (garin túl, felárért) "installálják" .

pén. nov. 05, 2004 10:13
platina tag

Hozzászólás 
Igaz hogy csak a gyári Beach Rallyval volt most módom kipróbálni, de nekem nem szaggat. 4.44, semmi rosszat nem tapasztaltam Kamerával még nem jártam ovi felé, de kíváncsi leszek.

Amúgy én már 64 kbps Aac-t is megfelelőnek tartom. A rádiónál hallottam értékelhető különbséget equilizer-nél (utcai zajban!), az AAC-t még nem próbáltam, majd ma.

Kék védőfóliával én is csodálkoztam annak idején, hogy miért ilyen színszűrős….
na nem vagyok büszke a hülyeségemre...

pén. nov. 05, 2004 9:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Frenklin írta:
PVAuthor províl:

http://rian.uw.hu/300kbps.pvs

Üdv!

Köszi a profilt, kipróbálom. Az "okosításban" nem tudsz segíteni? :wink:

pén. nov. 05, 2004 9:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedves Pippo, és Invader!

Kép

Fatal Force letöltés itt!

6230-ra: http://rian.uw.hu/ff6230.jar
6600-ra: http://rian.uw.hu/ff6230.jar
(hogy ki tudjátok próbálni párban is)

PVAuthor províl:

http://rian.uw.hu/300kbps.pvs

Üdv!

pén. nov. 05, 2004 2:18
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

Code alapján:
APAC S Malaysia Country Variant, Tin Grey
A nyelvi csomag pedig S.
Tehát: Simplified Chinese, Malaysian, English

Köszi!

csüt. nov. 04, 2004 23:00
Moderátor

Hozzászólás 
Ewergo írta:
Ok. látom figyeltél. "062004" a code: 0516111
Csak semmi Ámulás. Mindenkinek meg van a lehetösége rá hogy vegyen hibamentes készüléket.
De az aksiját azt valoban (szükre) szabták. Nálam csak ez a problema.

Code alapján:
APAC S Malaysia Country Variant, Tin Grey
A nyelvi csomag pedig S.
Tehát: Simplified Chinese, Malaysian, English

Ezek szerint tévedtem, nem Chinese a készülék, hanem APAC (Asia-Pacific).

csüt. nov. 04, 2004 22:56
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Honnan lehet ilyen pontosan megtudni?A telóban csak az év-hó van benne :D

Szóval akkor felejtsem el, hogy megadod a Code-ját?
Kár.
Pedig abból ki lehetne deríteni, hogy melyik piacra készült, sőt még azt is hogy milyen színű előlappal jött ki a gyárkapun...

Ok. látom figyeltél. "062004" a code: 0516111
Csak semmi Ámulás. Mindenkinek meg van a lehetösége rá hogy vegyen hibamentes készüléket.
De az aksiját azt valoban (szükre) szabták. csak ez a problema.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ewergo csüt. nov. 04, 2004 22:56-kor.

csüt. nov. 04, 2004 22:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Pippo írta:
Valaki tudna nekem adni egy linket a Fatal Force nevű játékhoz? (Tudom, hogy volt már egy, de az behalt.) Ha megvan vkinek a game, akkor pls. help!

Illetve, ha van BT-s 2 playeres játékotok, akkor légyszi tegyétek fel vhova! (Haverommal sikerült a Beach Rally 2-vel egymás ellen játszani.)

Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.

Pippo

itt megtalalod tobbek kozott http://www.nokia-6230.spb.ru/games.php

csüt. nov. 04, 2004 21:01
Moderátor

Hozzászólás 
Ewergo írta:
Macika, (csodamasinám), 04'06.20.-án készült.
És én vettem 04' 07.28.-án. Tehát épp hogy ideért. A kézikönyv csak Malay, English, és szerintem erös kinaiul irodott. A web pedig: nokia-asia.com
Asia, távol-kelet, precizitás...! Igy már érthetö!
Megkockáztatom hogy a v4.44-el is ugyan igy müködne és akármelyik softtal. Ha ez igaz, akkor az van amire gondolni sem merek hogy itthon, a gyártási pontosságban, összeszerelésben van a bibi.
Mindenesetre (utcalány) szerencsém van hogy pont tölük vettem a telót!
Remélem elég kulturált voltam! 8)

Honnan lehet ilyen pontosan megtudni?A telóban csak az év-hó van benne :D

Szóval akkor felejtsem el, hogy megadod a Code-ját?
Kár.
Pedig abból ki lehetne deríteni, hogy melyik piacra készült, sőt még azt is hogy milyen színű előlappal jött ki a gyárkapun...

Egyébként a Kínában gyártott Nokia telókról (merthogy a Te esetedben is 99% arról lesz szó) annyit, hogy amikor 2 éve HongKongban voltam, akkor természetesen szinte az első utam ott is egy Nokia szaküzletbe vezetett.
Nézgettem a modelleket és nagyon olcsónak találtam az árakat (az itthoni MobilASK-s árak 70%-a körül).
Kérdeztem is, hogy ezeket én, mint külföldi simán megvehetem ennyiért, ki is vihetem az országból és haza is vihetem, fog működni?
A válasz meglepő volt:
Igen, természetesen, de azt tudnom kell, hogy ezek "csak" itt készültek, a kínai gyárban. Ha igazán megbízhatót akarok venni, akkor válasszak inkább azok közül, ott a másik polcon. Azok mind Made in Finland készülékek. Az áruk meg? Hááát, úgy az itthoniaknak a 1,5-szerese. :D

Úgy látszik, mindegyik országban megvan a hajlam arra, hogy a saját árucikkeit leértékelje a külföldi portékával szemben.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika pén. nov. 05, 2004 4:13-kor.

csüt. nov. 04, 2004 20:29
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 98  Következő