Szerző |
Üzenet |
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Na, ez jó hír, ezentúl tudom ajánlani mindenkinek...
Csak a Nokia védelmére: a program idei áprilisi, tehát nem
most tért észhez a Nokia, csak Te találtad meg későn.
|
kedd szept. 03, 2002 13:03 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
Igen én IL-400A-val infrázok.
Azt sajnos nem tudom, hogy processzorfügetlen-e vagy sem,
de valószínúleg igen. Először elég nehéz volt belőni a
kapcsolatot, de most már pöpec!
|
kedd szept. 03, 2002 12:54 |
|
|
Q-ka
|
Rászántam magam, és letöltöttem a Nokia oldaláról a legújabb PC Suite szoftvert (4.81). Ezzel már tökéletesen működik a 6310i az XP-vel! Szóval a gyári CD-n lévő 4.8 alkalmatlan erre, csak Win2000-ig használható! Még jó, hogy már egy éves az XP, de Nokiáék a 6310i-hez még a régit adják...
|
kedd szept. 03, 2002 12:19 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Na de akkor Te infrával használod, nem?
Mert az infra az processzorfüggetlen, nem?
|
kedd szept. 03, 2002 10:08 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
"Ezek szerint menne XP-n? "
Nekem megy XP alatt, sőt AMD procim van, igaz én 6510-zel nyomulok jelenleg...
|
kedd szept. 03, 2002 2:13 |
|
|
.Macika.
|
Sajnos az XP kizáró ok bármiféle telefonbuherálásra, mégha
az jogtiszta módon is történne. Csakúgy, mint az AMD
processzorok használata. Ennek igazán nem tudom az okát, én
is innen a fórumról okosodtam így ki, Tőletek.
Én a PCSuite 4.81-et használom, de ME alatt. Ez is
tökéletesen megy, de az oplogót és egyéni csengőhangokat, a
java programokat ez sem menti le. Nagyon visszasírom a
Backup&Restore programot, az legalább a drága pénzen
beszerzett egyedi csengőhangokat lementette. De DCT-4-gyel
már nem megy.
Ja, elolvasta a 4.81-es readme-jét, ott ezeket írja:
{i}3. SYSTEM REQUIREMENTS
=================================================================
To install and run Nokia PC Suite 4.81, you need the following:
* an Intel compatible PC running Windows 98/Me, Windows
2000 or Windows XP
* at least 50 MB of free disk space
* Nokia 6310i phone
* The DLR-3P connection cable, which is available as an
accessory, an infrared port in computer (the infrared
connection is available for Windows 98/ME/2000/XP) or
the Bluetooth Software Suite with the Connectivity Card
DTL-4
* To use Nokia PC Sync, you need a compatible PC Personal
Information Manager application
We provide support only for operating systems that have been
preinstalled by an original equipment manufacturer (OEM).{/i}
Ezek szerint menne XP-n?
|
kedd szept. 03, 2002 0:26 |
|
|
Q-ka
|
Sziasztok! Megfogadtam Macika tanácsát, a hivatalos CD-n lévő programokkal szerettem volna "buherálni" a telefonomat (6310i). De nem akarja az igazságot, mert úgy néz ki, hogy a PC Suite 4.8 nem működik az Xp-vel együtt. Más is tapasztalta már ezt? A Nokia oldalán már van egy 4.81-es márkajelzésű PC Suite, de eddig még nem szántam rá magamat a kb. 26 mega letöltésére...
|
hétf. szept. 02, 2002 22:02 |
|
|
Rapido
|
Rohely.
Ma voltam frissiteni 4.08 ra, es nem hiszem el, hogy a nokia azota keptelen volt megoldani a mobiltarcas problemat.
ugyanugy nem enged be...
|
hétf. szept. 02, 2002 18:23 |
|
|
zsolti4
|
Nem csak az emberek... a Nokiák is nála mind nagyon babán
mennek.
|
hétf. szept. 02, 2002 18:03 |
|
|
Eagle1
|
hmm ez szomoru! 4.07-es sw-vel nekem is voltak aprobb erdekessegek, de most lekopogom egyelore nem fedeztem fel hibat!
viszont asszem mar egyertelmu hogy csak Macikatol felnek a Flashelgeto emberek! az egyszeru foldi halandokat (100 kilo alattiak siman atverik...
|
hétf. szept. 02, 2002 17:53 |
|
|
kisgergo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 245 Tartózkodási hely: nyh.
|
no, igencsak nagyot néztem ám ma délután (sajnos)!
felraktam töltőre a 6310i-t és kb. másfél óra múlva ránéztem, és azt vettem észre, hogy az órája megállt!!! beléptem az időbeállitás menübe, ott a helyes időpont szerepelt! kiléptem, frissült az idő. Ujabb fél óra mulva, megint uez... Mikor levettem a töltőről, utána is igy volt! Ujrainditottam, azóta mintha jó lenne. No ez vajon mitől lehet???
Ja, és a java cuccok nekem sem voltak benne, mikor megvettem, 220k üres hely volt a menu 6-3-nál!
|
hétf. szept. 02, 2002 17:24 |
|
|
zsolti4
|
Macika!
Te írtad hogy mekkora szép nagy darab ember vagy....
Ki mer egy 2ajtóssal kekeckedni?
Ha bajom lesz a Nokiámmal, neked adom hogy vidd a szervizbe, mert neked nem merik elrontani. )
|
hétf. szept. 02, 2002 17:22 |
|
|
Eagle1
|
ugy laccik neked egy ilyen fejed van!
|
hétf. szept. 02, 2002 17:04 |
|
|
.Macika.
|
Akkor nem értem. Megint csak az én fejem felett nem esik az
eső :c)))
|
hétf. szept. 02, 2002 16:45 |
|
|
Eagle1
|
a francnak se hianyoznak, nem is arrol van szo... )
|
hétf. szept. 02, 2002 15:45 |
|
|
kana
vas-tag
|
.Macika.!
Én is a Mammut2-ben flasheltem és teljesen 0-ra lett
gyalulva. Nincs benne egy gyári JAVA alkalmazás sem. Bár
ezek nem is nagyon hiányoznak...
kana
|
hétf. szept. 02, 2002 15:38 |
|
|
Eagle1
|
ha igy lenne ahogy mondod abban az esetben DIREKT manualisan toroltek ki az en ket Javas progimat, mert Eskuszom hogy nincsen rajta! es a haveromnak sincsen! /nem ugyanott flasheltettunk, Ő videken, en pesten/
|
hétf. szept. 02, 2002 15:36 |
|
|
.Macika.
|
Aligha hiszem, hogy tévednék. Nincs még két hete sem, hogy
flasheltettem a Mammutban a 6310i-met. Előtte itthon mindent
lementettem, ott pedig nem kértem semmiféle mentést. Az
autóba beülve végignéztem, mi van a telcsiben. Ez a kettő
volt benne.
|
hétf. szept. 02, 2002 15:21 |
|
|
Eagle1
|
Macika: nalam sincsen 1 progi SE!!! szal szeirntem te tevedsz!
meg is tudom mutatni... Tokeletesen ures! 212k memoria szabad!
|
hétf. szept. 02, 2002 13:35 |
|
|
.Macika.
|
{i}A javas cuccokbol meg az sincsen fent ami gyarilag rajta
volt...{/i}
Ez valószínüleg tévedés lesz, a szoftvernek {b}része{/b} a
WorldClock éa a Converter program.
|
hétf. szept. 02, 2002 13:07 |
|
|
Eagle1
|
en akkor is kertem volna mentest ha le tudtam volna menteni a csengohangomat (amit nem tudtam, es egyik jo baratom irta, ezert egyedi...), hiszen jo programozohoz meltoan az allaspontom: 1 mentes nem mentes! engem nem erdekel ha +5 perc, csak JO legyen!
Ami meg a 100%-ot illeti, a haverom is most vitte el, es neki is mindent legyalultak, pedig o is kihangsulyozta hogy mentest KÉR! A javas cuccokbol meg az sincsen fent ami gyarilag rajta volt...
Az adatmentesedrol meg annyit mondanek csak, hogy szerintem egy csomo NEM 20-30 eves ember is hasznal telefont, aki ugy van vele, hogy kihasznalja a tudasat, de nincsen gepe, nem ert ehhez, es nem is kivan ezzel foglalkozni, hanem inkabb beviszi a Szakemberekhez hogy Ok csinaljak meg... hat szerintem ezek bukjak a legtobbet! es sok esetben nem azon a 5000 ft-os kabelen mulik, hanem azon a sok szorakozason amit el kell jaccani vele, ha az ember nem ert hozza!
Belekepzelem magamat egy jol meno uzletember szerepebe (de szep kep van elottem , hisz NEKIK gyartja ezt a nokia, nem a 16 eves kozepiskolasoknak, na szal AKKOR biztos nekem se lenne kedvem pocsolni a telefonommal...
legyeg a lenyeg tele van olyan jogi "resekkel" a westel, hogy semmikeppen se tuggyal rajukverni semmifele balhet, ok egy vallranditassal elintezik, ha elszall 250 telefonszamod...
|
hétf. szept. 02, 2002 12:58 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
En is itt a forumban olvastam egyebkent, hogy joval tobb ido, ha kerek mentest-visszatoltest,
(lehet meg Te irtad .Macika.), ezert mentettem le en magamnak mindent kb. 3 perc alatt, aztan
"FORMAT C: /U"-ztam le a telot.
Termeszetesen mindezt olyan meggondolasbol, hogy ne kelljen sokat tokolnom ott. Meg hat ha en
csinalom az ugy is jobb!:))))
Ezert mondtam a ****, hogy nem kell mentes/toltes, mire o mondta ezt a szoveget, amit mar
leirtam.
Hat en nem tudom. Igy tartott ~15 percig.
Beszelnek ezek ossze-vissza.
|
hétf. szept. 02, 2002 12:21 |
|
|
.Macika.
|
{i}...ugyanannyi idot fog igenybe venni, mivel mindig
elmenti es visszatolti.{/i}
Fene tudja, legutoljára a 6210-esemet hordtam rendszeresen
míg meg nem oldódott a házi szoftup), ott azt mondták (Erkel
u.), hogy adatmentéssel kb. 2x annyi időbe telik.
Az viszont eléggé biztos, hogy nem Content Copierrel
csinálják a mentést, merthogy az oplogót és az egyéni
csengőhangokat is visszarakja, ezeket pedig egyik közkézen
forgó Nokia program sem tudja.
|
hétf. szept. 02, 2002 11:32 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
Winston_Wolf:
...hat igen, legszarabb dolog, ha legjobb tudasod szerint probalsz segiteni valakin, aztan meg nem a Te hibadbol
nem jon ossze, megis rajtad verik el a port.
Nem gonoszsagbol mondom, tenyleg, de akinek fontos adatai vannak tarolva valahol, az vessen magara, ha legalabb
nem tarolta valami biztos helyen is meg es elbukja azokat.
Arrol meg nem is szolva, hogyha fontos szamokat tart egy helyen, akkor azert mar csak lopastol, elvesztestol tartva
is el kene mashova is menteni azokat.
Hozzateszem: egyszer en is megszivtam a SIMemmel, felig sajat, felig nem sajat hibabol.
Azota 3 helyen vannak meg meg a dolgaim!!!
Mindenkinek meg kell fizetni a tanulopenzt! Az ember valahogy van olyan hulye, hogy sohasem tanul a mas karabol...
Eagle1:
Kicsit javitanek. Neked 100% adatvesztes. Nem hiszem, hogy mindenkiet elkefelik aki softupra viszi a telot.
Ebbol azert meg nem lehet altalanositani, hogy a Westel az osszes BACKUP/RESTORE-t elszarja.
"allitolag ua programot hasznaljuk"
En ugy tudom, hogy nem ContentCopiert hasznalnak mentesre, toltesre. Nekem a **** mondta azt, aki cserelte a szoftvert,
hogy teljesen automatikus az adatmentes, visszatoltes, tehat nem o nyomkodja, hogy ments-tolts, igy mindegy, hogy
kerem az adatmentest, illetve hogy nem kerem, ugyanannyi idot fog igenybe venni, mivel mindig elmenti es visszatolti.
Sajnos leellenorizni nem tudtam, mivel adatokat lementettem, majd letoroltem mindent a telorol mielott
frissiteni vittem volna. De azt elmondhatom, hogy ugyanolyan ures volt, mikor visszahoztam, mint amikor
elvittem!:) Szoval az enyemet nem csesztek el!:)
idezet Toled: "Velemenyem szerint ez ugy kene hogy mukodjon hogy Lementenek mindent visszatoltenek mindent,
DE mivel LEHETSEGES hiba, ezert hozza mondanam en is hogy felelosseget nem vallalunk... "
idezet Tolem: "Teny, hogy nem eppen (szerintem) a legjobb minoseget nyujto szolgaltatohoz melto ez, hogy bukod
az adatokat. De ez van. az meg plane nem, hogy megcsak nem is figyelmeztetnek arra, hogy esetleg elveszhetnek a cuccaid. "
Lenyeg, hogy ebben teljesen egyetertek Veled.
Kabel eseteben en arra gondoltam, hogy keresel egy ismerost, akinek eleve van infra/adat kabelje, es megcsinalja Neked.
Ezt nem bunkosagnak szanom, de azert ha mar van egy 80-100 ezres telod, akkor ne azt a par ezer frontcsit sajnald
a kabelre. Meg ha infrat veszel, meg jobban is jarsz. Kesobb, mas telokkal is hasznalhatod.
phallos
|
hétf. szept. 02, 2002 8:45 |
|
|
.Macika.
|
Így van, frissíttesd a szoftot rajta. 4.80-nál nincs már meg
ez a hiba.
|
vas. szept. 01, 2002 23:22 |
|
|
kisgergo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 245 Tartózkodási hely: nyh.
|
most hogy igy mondod, nekem is igy van (4.07)
bár eddig még sosem vettem észre! (lehet hogy még
félálomban vagyok mikor bekapcsolom) DD
|
vas. szept. 01, 2002 23:03 |
|
|
ati888
|
Hi !
6310i tellám van ,meg vagyok vele nagyon elégedve , sajna 4. 07 es és a pin beütése után a pipát félig rakja ki es már a kéz helyén is üres képernyő fogad ! Ha másnál is előfordult már ez akkor szóljatok pls.Gondolom egy új soft kell bele nem!?
Ati
|
vas. szept. 01, 2002 22:59 |
|
|
Cifi
vas-tag
|
Tényleg! Nem jobbra, hanem balra!
De mi ez???
|
vas. szept. 01, 2002 18:02 |
|
|
kisgergo
arany tag
|
igy már érthetőbb a dolog, és egyből ki is derült, hogy a
melós volt a balfék, uis a Content copier okosan legyalulta
a SIM-et! mert ugye ha kártya nélküli mentést csinált és
ott kivette a pipát, akkor visszatöltésnél már miért nem
birta uezt megtenni????
|
vas. szept. 01, 2002 16:28 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 469 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nos...
Miután Én sem hittem a főnököm lányának, ezért felhívtam a
MobilASK-ban a haverom, aki ezt a ballépést elkövette.
Ő a következőt adta elő az üggyel kapcsolatban.
Mivel adatmentést csinált a telefonról, ezért azt vissza
kellett tölteni. Alapból nem foglalkozik a sim kártyával,
így amikor leszedi a telláról az adatokat, akkor a SIM
kártya mentésének opciója mellől kiszedi a pipát. MIvel
függő volt a telefon, és egy Pannon kártya sem volt a
közelben, ezért elkérte a csajét, mivel a Content Copier
csak bekapcsolt tellánál működik. Elkérve a telefont a
Content copier visszaírt minden adatot a tellára. Csak
mivel nem mentette le a sim telefonkönyvét, így állítólag
egy üres file-t töltött vissza a SIM-re, amit -úgyszólván-
letörölt. Szóval így esett a baleset. Én sem értem, de ez
van...
|
vas. szept. 01, 2002 2:16 |
|
|
.Macika.
|
Ha nem ismernélek, akkor egyből jól Nekedmennék.
Merthogy a Nokia szabályzatában benne van, hogy a SIM-et és
az akkumulátort kötelesek visszaadni a megrendelőnek az
esetleges visszaélések elkerülése végett.
Ha pedig nincs náluk a SIM, akkor nem tudják letörölni annak
tartalmát. Ráadásul a PIN kód ismerete nélkül nem is nagyon
lehet törölgetni róla. Vagy szőke lenne az illető hölgy és a
telóra rá volna írva a PIN?? :c)))
Szóval nekem több ponton sántít a főnököd lányának elmondása...
|
szomb. aug. 31, 2002 23:08 |
|
|
.Macika.
|
Nálam meg balra. Nálad biztos jobbra?
|
szomb. aug. 31, 2002 23:04 |
|
|
zsolti4
|
)
Majd inkább tavasszal tedd meg.
|
szomb. aug. 31, 2002 19:14 |
|
|
Cifi
vas-tag
|
Elmentem 4.80-ra frissíteni (Erkel u.)!
Ami tetszik az sms kezelés mostmár normális sebességű.
Ami kissé érdekes, hogy a cellainformációnál a város neve amit kiír a pannonnal jobbra csúszik néha!?
|
szomb. aug. 31, 2002 19:00 |
|
|
Eagle1
|
pallos: ertem en az allaspontodat, de nem egeszen ertek vele egyet!
Az hogy nem vallal garanciat az adatvesztesre, az miert jelenti azt hogy 100% adatvesztes?!?! Mert naluk AZ, csak nem igy hivjak!
Velem eddig 2-bol 2x 100% adatvesztes!
Velemenyem szerint ez ugy kene hogy mukodjon hogy Lementenek mindent visszatoltenek mindent, DE mivel LEHETSEGES hiba, ezert hozza mondanam en is hogy felelosseget nem vallalunk...
De konyorgom hogy az istenbe lehet olyan balfek valaki, hogy a retkes Nokia PC Suti progin nem tudja megnyomni hogy BACKUP ALL, aztan meg RESTORE... ha a telefonban van a hiba, es a miatt nem megy a lementes akkor nekem sem menne itthon... allitolag ua programot hasznaljuk... egy P2-es laptopnal meg csak jobb gepeket ad nekik a nokia (en azzal csinaltam meg)
90%-ra teszem hogy el se inditja, hanem rafogja hogy "adatvesztes bocsi"... 3 perc melot sporolt... es nem vonhato felelossegre!
Amugy meg marhara nem hiszem hogy barki sw frissites elott le tud akasztani a szogrol egy tobb ezres kabelt...
|
szomb. aug. 31, 2002 0:46 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 469 Tartózkodási hely: Budapest
|
Az csak az egyik, hogy balfaszság, a másik, hogy a kiscsaj
hót láma a telefonokhoz, és másfél év alatt gyűjtött
összes üzletfelének, és minden barátjának a telefonszáma
így elúszott...Most persze ki van idegileg, és perszte rám
haragszik... Én meg kereshetek valószinűleg egy másik
másodállást...
|
pén. aug. 30, 2002 20:01 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
...na ez tenyleg balfaxsag!
|
pén. aug. 30, 2002 19:49 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Na azért...
A főnököm lányának a 6210-nek sw frissítése időszerűvé vált. 3.xx volt. Bevitte a Nokiába, ahol tévedésből letörölték az egész SIM(!) tartalmat. Na ez az ami durva!!! Ráadásul én ajánlottam neki a Nokia szervizet, úgyhogy most jó nagyot szívtam... Szóval már a SIM tartalom sincs biztonságban.
Bocs az OFF-ért!!!
|
pén. aug. 30, 2002 19:41 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
Eagle1:
En is marha ideges lennek, ha az adataimat elcsesznek az biztos, aztan meg joesetben egy vallranditassal elinteznek, hogy igy jartal kiscsavo...
A masik oldalrol nezve pedig:
elolvastad mar a telcsi utmutatojat? Meg a NOKIA sem vallal feleloseget az adatokert!!! Erosen hangsulyozza, hogy menteni, menteni menteni...
Nem tudom, hogy ez igy van-e de az elozobol szerintem az kovetkezik, hogy a WESTEL sem vallal feleloseget a szoftfriss alatti adatvesztesert! Javits ki legyszives ha tevednek! Vagy Neked mondtak/irtak, hogy garanciat vallalnak az adatokra...?
Mondhatnam meg azt is, hogy mindenhol azt szajkozzak, hogy mentsd el az adataidat, ne bizd a veletlenre...
De ha ez meg nem eleg Neked, akkor talan mar egy kicsit el kellett volna gondolkozni, amikor az elso ilyen eset megtortent Veled (telocsere).
Mindezekutan nem ertelek, mire fel ez a nagy felhaborodas...
Azert azt ne mond, hogyha nem lenne cuccod, de nagyon akarnad, nem talalnal olyat akinek van lehetosege lementeni?
Egyebkent az a sok bizbassz a falon, az nem veletlenul van ott, de ezt hagyjuk. Meg vajon miert Westelesek legtobben MOn?
Teny, hogy nem eppen (szerintem) a legjobb minoseget nyujto szolgaltatohoz melto ez, hogy bukod az adatokat. De ez van. az meg plane nem, hogy megcsak nem is figyelmeztetnek arra, hogy esetleg elveszhetnek a cuccaid.
Ez kb. olyan mint a telovetel. Valakik szidjak a telottipust, mert mar a harmadik ugyanolyan sz*rt kapjak, valakinek meg az osszes tipus elsore tuti.
Az elozoek biztos anyazni fognak, az utobbiak, meg nem ertik, hogy mi a rak bajuk van a tobbieknek azzal a teloval, mikor nekik sohasem volt semmi gond.
Europaban maradas. Eletben maradas. Legszivesebben irnek egy szubjektiv osszehasnolitast melynek cime "Westel vs. Vodafone a minoseg tukreben" lenne, de nem teszem, mert meg a vegen zsolti4 megorrol ram!:))
phallos
|
pén. aug. 30, 2002 19:15 |
|
|
Eagle1
|
HÁHÁHÁ, elmentem sw frissitesre a westel hq-ba!
Direkt mondtam a **** hogy MENTSE le amit le lehet es toltse is vissza... hat termeszetesen jon 15 perc mulva, hogy kesz a frissites, DE sajnos valami hiba volt es nem tudta backupolni az osszes adatomat... nem kellett sokat bongesznem a telefont, hogy rajojjek, SEMMIT sem mentett le, vagy legalabbis nem tett vissza! tok jo! miert van az hogy sima infra porttal egy lepattant laptoppal idehaza mindent hiba nelkul meg tudok csinalni, nekik meg akik a PROFESSZIONALIS SZAKEMBEREK, nem sikerul? 1x kicsereltettem a keszuleket (szinten 6310i) mert **** volt, akkor se tudtak lementeni, de most masik helyre vittem... felesleges volt...
Akinek nincsen otthon kabele vagy infras gepe, az dogoljon meg szerintuk!
egy VICC amit megengednek maguknak... egy VICC!!! es kozben persze ott figyel a falon a 143 Euroean Award, mindenfele elismeresek, dijak... kamu az egesz, nem ertem ilyenek hogy maradhatnak eletben Europaban! hogy lehet ISO egy ilyen ceg?
|
pén. aug. 30, 2002 17:44 |
|
|
kisgergo
arany tag
|
oksa
telefonáltam ma is, azt a választ kaptam, hogy holnap
(csüt) megy a srác pestre a központba, de nem a
szoftverért, és azt sem tudja még hogy mikorra lesz...
szóval egyszerre többféle tájékoztatás is megy
|
csüt. aug. 29, 2002 0:56 |
|
|
Cifi
vas-tag
|
kisgero:
Miskolc, Szinvapark II.emelet. Nokia bolt. Ott kérdeztem meg személyesen.
|
szer. aug. 28, 2002 20:53 |
|
|
BaBek
|
Hi! all
továbra is éerekelne egy DCT-4 kapcs. rajz!
vki segítsen please !!
|
szer. aug. 28, 2002 17:36 |
|
|
vlacko
vas-tag
|
Hi!
Nekem detto uaez volt 2-3x. Aztán elmúlt.
|
szer. aug. 28, 2002 12:17 |
|
|
kisgergo
arany tag
|
én még mindig csak álmodom a 4.80-ról, mig más már ujonnan egyből olyannal veszi... ((((
|
kedd aug. 27, 2002 23:10 |
|
|
.Macika.
|
A Bluetooth-ot felejtsd el a Nokiánál. :c(((
Próbáltam többel is. Most éppen egy HBH-20 van, de azt is
adom el, 25e-ért vettem, de 20e-ért odaadom, ha viszi valaki
Ericssonos. A Nokia alkalmatlan egyszerűen a kékfogra. Fél
év csúszás után kihozták a végre a HDW-1-et (saját bluetooth
füles) majd azon lendületből vissza is vonták, mivel
bebizonyosodott, hogy a telefon akksija a sima 4-5-6 nap
helyett 36 órát sem bír ki BT használata esetén, a BT füles
akksiját meg naponta többször is tölteni kell. Valamit
nagyon elcsináltak a tervezőmérnök urak. Érdekes, hogy
ugyanez a HBH-20-as (ami nálam 3-4 óra után lemerül)
T68i-vel elmegy 2-3 napot.
Hasonló a Motorola kicsit futurisztikus formájú BT fülese is.
Egyet nem próbáltam, az Indruch Kft. által forgalmazott
univerzális BT fülest, de ennyi tapasztalat birtokában úgy
érzem, hogy nem a fülesekben lesz a hiba.
|
kedd aug. 27, 2002 22:20 |
|
|
JrCsG
ezüst tag
|
A mai nap folyamán az én tulajdonomba is került egy ilyen CSODA. Kicsit még szokatlan a nagysága miatt, de majd hozzászokok. Eszméletlen szép a telefon (lightning silver). Szerintem elég gyors a soft (4.80), eddig még egyszer sem fagyott pedig már délután óta nyúzom ( GPRS, JAVA stb). Egyenlőre ennnyi, csak felsőfokon tudok róla beszélni... Ja szerintetek milyen bluetooth headset-tet érdemes vele használni és az adott "set" milyen áru?
|
kedd aug. 27, 2002 21:31 |
|
|
kisgergo
arany tag
|
ma is hivtam őket, ma olyan választ kaptam, hogy nem hogy
szoft, de még flasher kütyü sincs még hozzá nekik! megint 1-
2 hét türelmet kértek. neked honnan vannak az infoid?
és egy üzletről beszélünk?
|
hétf. aug. 26, 2002 22:10 |
|
|
Cifi
vas-tag
|
kisgergo
Én azt az infot kaptam, hogy pénteken "már" lesz a szinvaparkban.
|
hétf. aug. 26, 2002 21:38 |
|
|
Rapido
|
Nickbeat, nekem ugyanez a problema mar legalabb 5-6 szor elojott. Szerintem megyek nemsokara frissiteni is.. Ez altalaban azutan szokott jonni, miutan kitoroltem a jelentest! A masik problema ami nagyon zavar, hogy a mobiltarca kodot rendszeresen nem veszi be, sot volt mar olyan is, hogy !nem hogy nem vette be a kodot, hanem szo nelkul beengedett kod nelkul!, ehhez mit szoltok? Es szepen barki olvashatta volna a jegyzeteket! De eddig a kedvenc hibam az volt, amit kb 3napig csinalt, hogy kaptam egy smst letoroltem aztan a kovetkezo sms ben megkaptam ujra, meg a regi kuldesi idoponttal !:) vagy megkaptam ilyen 2-3 honapja torolt sms eket. Akadt mar olyan is, hogy a kimenobe mentettem smst, ami eltunk onnan es kaptam egy ures smst, csak a ? cime ? volt a kimenoben tarolt sms elso szava, se idopont, se szam. Ez milyen?
|
hétf. aug. 26, 2002 21:32 |
|
|