Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. dec. 30, 2024 23:25

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Az enyém is R2AA003SW és nem vodás,független.

vas. dec. 12, 2004 23:01
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszike a tanácsot megpróbálom!Különben az én köreimben is igencsak elpárologtak a Nokiások,azt vettem észre,hogy sokan Ericssonra tértek át.PL:Egy kedves barátom a multkorában vett egy SE S700-ast 130.000-ért.Annak az akksija sem bírja tovább mint 2 nap!DE az is tetszik nekem,csak az ára még borsos.Annyira azért nem jobb!

vas. dec. 12, 2004 22:58
Hozzászólás 
Hanol, a tied Vodás? A hozzászólásokat olvasgatva azt vettem ki, hogy az R2AA003 Vodás szoftver, valamint hogy az akkuk még mindig nem úgy bírják mint ahogy kellene. A verziószámból is gyanítható, hogy szerintem az R2AA003 alacsonyabb verzió mint az R2L001. Lehet hogy igazán az akkuszint érzékelés hibáját abban szoftverben nem javították teljes egészében?

vas. dec. 12, 2004 22:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
sisqoboy írta:
Landsmann írta:
Ha csak másfél napot bírna az akksim, lehet hogy már túladtam volna rajta. Most 5.-ik napnál járok :D és még van egy pálcika. Talán holnapig kibírja. Igaz, nem vagyok hard user. Mindegyikből ki lehet hajtani ez energiát 1-2 nap alatt. Üzleti telefont nem igen arra tervezték hogy napi 2-3 órát játszanak vele. De mindenki úgy használja ahogy akarja. :twisted:

neked milyen szoftos?
mennyire használod? mert én nem nagyon, napi 1ora rádió. 2ora wap és 1.5 nap max.

R2L001, Független Pannonos, gyári szoftver. Napi több bejövő SMS, esetleg e-mail, néha wap, fotózás, telefonálás, bluetooth. A 2 óra wap húzós, a kijelző eszi az energiát rendesen. De szerintem ugyanilyen használet mellett többet bírna másfél napnál.
Azt viszont már a T68i-nél megfigyeltem, ha úgy töltöm hogy egész éjszaka a töltőn marad, akkor egy jó nappal tovább bírta. Valamelyest itt is tapasztalok ilyet. A múltkor pont 7 napig bírta, előtte egész éjjel a töltőn volt. Most kb 3 órát töltöttem, nem is fogja 7 napig bírni. Telefonálási szokásaim nagyjából egyformák, nagy eltérés nincs.
Viszont elég helyhezkötött vagyok, nincs sok cellaváltás. Korábban már azt hiszem ebben a topicban is írtam, hogy például Pestzen a nagynénéméknél percenként többször is cellát vált. Ott ugyanilyen használat mellett kb fele annyi ideig bírja. Szóval sok múlik azon is, hol vagyunk és mennyi ideig töltjük a telefont.

A munkahelyemen elég gyér a térerő, szóval sokszor elmegy és visszajön... Gondolom ez is sokat számít az akksi strapabíróságában! Amúgy éjjelre én sem kapcsolom ki, de egyenlőre csak 1,5 nap... Igaz ez volt az első töltésem a szoft csere után (ami 2 hétig tartott), szóval egy ideje tuti nem töltöttek rá! Meglátjuk majd 1-2 töltés után, hogy javul-e a helyzet. :roll:
Majd megint csinálok egy "csak telefonálok-tesztet" és meglátjuk. Az R2E011-es szofttal így is csak 1 napot bírta! Ennél csak jobb lehet! :lol:

vas. dec. 12, 2004 22:46
Hozzászólás 
duci írta:
Ez nagyon okos!!! :wink: Bevallom őszintén már így utólag bánom,hogy nem tartottam meg 2.telónak :? Erről jut eszembe,nem tudsz v-kit akinek kellene egy N-3410,1 éves.Ma adta oda egy kedves hölgy ismerősöm,hogy értékesitsem.KB 7misi.Sok?

A környezetemben nem nagyon vannak Nokiások, valahogy elpártoltak tőle. Amúgy az ára azt hiszem reális, legalábbis a Vaterán is hasonlóképpen alakulnak az átlagárak. Tényleg, próbáldd meg a Vaterán eladni. Még lehet hogy többért is sikerül. Láttam 11-ért is, de 6000-ért is. Gondolom állapottól függően.

vas. dec. 12, 2004 22:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez nagyon okos!!! :wink: Bevallom őszintén már így utólag bánom,hogy nem tartottam meg 2.telónak :? Erről jut eszembe,nem tudsz v-kit akinek kellene egy N-3410,1 éves.Ma adta oda egy kedves hölgy ismerősöm,hogy értékesitsem.KB 7misi.Sok?

vas. dec. 12, 2004 22:39
Hozzászólás 
Nekem még meg is van a T68i, használom is, abban van a másik előfizetéses kártya. Az általában itthon szokott lenni, arról az összes hívás átirányítva a K700i-re. Ha itthonról telefonálok, akkor azt használom, ha valahol vagyok, akkor a 700-ast. A számlazárás pont fél hónappal van eltolva egymáshoz képest, így könnyű beosztani a 2X50 percet. :D

vas. dec. 12, 2004 22:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Ok értem!Nekem is volt T68i-m,nagyon szerettem azt a telcsit is az akkuja li-poly volt,kb ugyanilyen használatnál mit most a K700i,6-7-napig bírta.Akinek eladtam minden nap találkozom vele és az akku még mindig ugyanannyit bír.

vas. dec. 12, 2004 22:24
Hozzászólás 
duci írta:
Bocs hogy eltüntem,de valami **** volt a BT-mel! :cry: Ezt mind értem amit írtál és egyet is értek veled,de a li-polyt hogy kell formázni?Én amikor a telót vettem 4 órát töltöttem és tele lett.Elszurtam valamit? :?: :(

A Litiumos akkukat nem kell formázni. Esetleg annyit, hogy az első töltés lehet 8-10 óra, megszakítás nélkül. De a további töltések már mehetnek normál töltéssel, ami azt jelenti, hogy ha a telefon azt mutatja hogy fel van töltve, akkor le lehet venni a töltőről. Az még fontos lehet, hogy az első néhány töltés lehetőleg megszakítás nélkül történjen. Az természetes hogy 2-3 óra után azt mutatja hogy fel van töltve, de nyugodtan hagyd rajta tovább.
Én rendszeresen akkor szoktam tölteni a telefonjaimat, amikor már lemerült az akkujuk. De csak annyira, hogy a telefon jelez hogy lemerült. Nem várom meg amíg kikapcsol, persze van hogy úgy alakul. Általában 2 óra alatt feltöltődnek, de ha tudom, 1-2 órával tovább hagyom a töltőn, sőt ha úgy merül le, akkor egész éjjel a töltőn hagyom bekapcsolt állapotban. Így töltöttem mindig a T68i-t is. Februárban 2 éves lesz, de az akku kapacitásának csökkenését még nem vettem észre rajta. :D

vas. dec. 12, 2004 22:14
Hozzászólás 
Az enyém eddig csak egy funkciótól fagyizott, de attól többször is, míg meg nem tudtam hogyan kerülhetem el. Akkor volt fagyi, ha bluetoothal át akartam küldeni valamit a T68i-re. Ekkor rendszeresen lefagyott. Fordított irányba ment a dolog. Írtam a Sony Ericssonnak és megtudtam, hogy a másik készüléknek felfedezhető állapotban kell lennie ehhoz hogy ne fagyjon le. Így már valóban stabilan megy.

vas. dec. 12, 2004 22:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs hogy eltüntem,de valami **** volt a BT-mel! :cry: Ezt mind értem amit írtál és egyet is értek veled,de a li-polyt hogy kell formázni?Én amikor a telót vettem 4 órát töltöttem és tele lett.Elszurtam valamit? :?: :(

vas. dec. 12, 2004 22:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Csak érdekességképpen. Nálam wapozás közben 1 v. 2 alkalommal újraindult a telo ???
A minap meg barátosnõ játszott a tellel és letette, de nem lépett ki a játékból, és a képernyõ kikapcsolt. Ekkor érkezett egy hívás, mire a tel elkezdett csöngeni (még jó), meg a képernyõt is próbálta kirajzolni, de meg is állt vele és csak csöngött és csöngött... és csak akksi le-fel segített rajta. R2AA003 sw van rajta
Hát ez történt velem:)

vas. dec. 12, 2004 21:58
Hozzászólás 
BST-30, Li-ion akku van az enyémben. Annak elektromosan nincs jelentősége hogy ionos, vagy polymer az akku. A formai kialakításban van jelentősége. A polymeres sokkal formázhatóbb, különleges formai kialakítás is lehetséges, míg az ionos változatnál ez nem oldható meg ilyen könnyen. Az akku teherbírása sokban múlik azon is, hogy hányszor kell cellát váltania adott idő alatt. Nagyvárosban gyorsabban merül, gyakrabban vált cellát, mivel sűrűbben vannak. Tapasztalataim szerint a cellaváltás teljes adóteljesítménnyel történik. Mivel rövid ideig tart, nincs ideje levenni a teljesítményt. (SMS-nél már igen.) Persze az is igaz, hogy a bázisállomással ritkábban lefedett területen nagyobb az adóteljesítményük, mivel távolabb vannak egymástól. De ha csak vételen van a telefon, nagyvárosben gyorsabban merülhet.

vas. dec. 12, 2004 21:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia Landsmann! Értem amit mondasz,de a tiedbe is li-pol vagy li-ion akksi van?Vagy talán nincs különbség közöttük?Tudomásom szerint a li-polynak tovább kéne bírnia mint az ionnak.Vagy talán nem is poly??? :?:

vas. dec. 12, 2004 21:36
Hozzászólás 
Föntebb írtam, nekem 4-7, de általában 5-6 napot bír egy töltéssel. Éjszakára sincs kikapcsolva.

vas. dec. 12, 2004 21:24
ezüst tag

Hozzászólás Új SW
Sziasztok Skacok! KB-2 hete vettem a telómat ujonnan függetlenül.Nagyon tuti teló,azthiszem újra is ilyet vennék!!!Az új R2AA003 sw-s,még eddig nem fagyott.Az akksija viszont elég gáz,Bst-35 tipusú,li-polymer 3.6v,700mah,max 2 napig bírja,(közepes használet),éjjel bekapcsolva.A tiétek meddig?Amúgy meg vagyok vele elégedve. :D

vas. dec. 12, 2004 21:19
ezüst tag

Hozzászólás Új SW
Sziasztok Skacok! KB-2 hete vettem a telómat ujonnan függetlenül.Nagyon tuti teló,azthiszem újra is ilyet vennék!!!Az új R2AA003 sw-s,még eddig nem fagyott.Az akksija viszont elég gáz,Bst-35 tipusú,li-polymer 3.6v,700mah,max 2 napig bírja,(közepes használet),éjjel bekapcsolva.A tiétek meddig?Amúgy meg vagyok vele elégedve.

vas. dec. 12, 2004 21:18
arany tag

Hozzászólás 
...és azt tudtátok-e, hogy a képeket teljes képernyőn is meg lehet nézni? A diavetítő funkciót ha elindítjuk, akkor a joy egyszeri megnyomásával leáll a vetítés. :wink: Újra megnyomásra pedig folytatódik.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poirot_ kedd dec. 14, 2004 11:35-kor.

vas. dec. 12, 2004 19:59
Hozzászólás 
Arról tudtok, hogy fotó/videó módban az 1-5-ig számbillentyűkhöz funkciók vannak rendelve? :D A használati nem ír róla semmit, véletlenül jöttem rá.
1-es Képméret
2-es Éjszakai mód
3-as Effektek
4-es Időzítés
5-ös Mobilfény.

Ez utóbbi jó hogy így elérhető, mert sokkal egyszerűbb be és kikapcsolni. Amúgy sokkal több gombnyomással lehet elérni ezt a funkciót. Így legalább tényleg addig van a fény, ameddig szükség van rá, nem tovább. Úgy is sokat fogyaszt. Legalább egyből össze lehet hasonlítani hogy kell-e, vagy nem.

vas. dec. 12, 2004 19:45
Hozzászólás 
sisqoboy írta:
Landsmann írta:
Ha csak másfél napot bírna az akksim, lehet hogy már túladtam volna rajta. Most 5.-ik napnál járok :D és még van egy pálcika. Talán holnapig kibírja. Igaz, nem vagyok hard user. Mindegyikből ki lehet hajtani ez energiát 1-2 nap alatt. Üzleti telefont nem igen arra tervezték hogy napi 2-3 órát játszanak vele. De mindenki úgy használja ahogy akarja. :twisted:

neked milyen szoftos?
mennyire használod? mert én nem nagyon, napi 1ora rádió. 2ora wap és 1.5 nap max.

R2L001, Független Pannonos, gyári szoftver. Napi több bejövő SMS, esetleg e-mail, néha wap, fotózás, telefonálás, bluetooth. A 2 óra wap húzós, a kijelző eszi az energiát rendesen. De szerintem ugyanilyen használet mellett többet bírna másfél napnál.
Azt viszont már a T68i-nél megfigyeltem, ha úgy töltöm hogy egész éjszaka a töltőn marad, akkor egy jó nappal tovább bírta. Valamelyest itt is tapasztalok ilyet. A múltkor pont 7 napig bírta, előtte egész éjjel a töltőn volt. Most kb 3 órát töltöttem, nem is fogja 7 napig bírni. Telefonálási szokásaim nagyjából egyformák, nagy eltérés nincs.
Viszont elég helyhezkötött vagyok, nincs sok cellaváltás. Korábban már azt hiszem ebben a topicban is írtam, hogy például Pestzen a nagynénéméknél percenként többször is cellát vált. Ott ugyanilyen használat mellett kb fele annyi ideig bírja. Szóval sok múlik azon is, hol vagyunk és mennyi ideig töltjük a telefont.

vas. dec. 12, 2004 19:02
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:

neked milyen szoftos?

vas. dec. 12, 2004 18:49
Hozzászólás 

vas. dec. 12, 2004 18:42
arany tag

Hozzászólás 
1,5nap az semmi. :(

vas. dec. 12, 2004 18:36
ezüst tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
hanol-k700i írta:
Csüt-ön végre újra kézhez kaptam a telefont! :D :) :lol:
Éljen az R2AA003-as szoft! :lol:

köszi az infokat. szerintem viszem én is frissitésre.

jo lenne ha alapjáraton birná a 3napot.

Elérhetetlen vágyaim lennének?

Miért nem lehet normális aksit kapni hozzá?
Tojnak rá az SE bácsik?? :roll:

Sajna az akksi üzemideje tényleg nem az igazi! :cry:
Szerintem ami nagyon lehúzza, azok a java alkalmazások! Ma elég sokat játszottam rajta, és egyből megcsappant az ereje! Igaz, hogy még zöld mezőben van, de már nagyon hajlik a narancs felé...

Lehet utángyártott és nagyobb kapacitású akksikat venni hozzá, de én jobban szeretem annál a "Drágaszágom"-at, hogy lealacsonyítsam egy nem orig. akksihoz! :D :wink:

Nekem már az is jó, ha nem kell minden nap magammal hordanom a töltőt, ha elmegyek otthonról! Máskülönben meg venni kell hozzá egy szivargyújtó töltőt és az autóban orvosolható az akksi alultöltöttsége! :wink:

De azért megérte várnom 2 hetet a szoft. frissítésre! Elégedett lehetek szerintem a bugok kijavításával + hogy 1,5 napot bírja átlagosan a készülék! 8)

vas. dec. 12, 2004 18:06
arany tag

Hozzászólás 
egy müködő drivert osszatok már meg velem mégyszi sp2re bt esetén köszi. ami viszi a HID et is.
Hála érte!
THX

vas. dec. 12, 2004 17:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
thx

vas. dec. 12, 2004 13:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
K.Zolee írta:
mi az ara most egy ilyennek?

60 ezer

vas. dec. 12, 2004 13:14
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
mi az ara most egy ilyennek?

vas. dec. 12, 2004 13:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
hanol-k700i írta:

köszi az infokat. szerintem viszem én is frissitésre.

jo lenne ha alapjáraton birná a 3napot.

Elérhetetlen vágyaim lennének?

Miért nem lehet normális aksit kapni hozzá?
Tojnak rá az SE bácsik?? :roll:

vas. dec. 12, 2004 11:01
ezüst tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
hanol-k700i írta:
Most szóltak, hogy mehetek a Pannon szervizbe...

2 hét után végre elkészült a telóm szoftver frissítése! :D :lol: :) :P

Remélem az R2AA003-as szoftvert rakták rá! :roll:
Igaz oda irattam a szervízes ürgével, hogy régebbit rá ne merjenek rakni!

Remélem végre 1 napnál :!: tovább fogja bírni az akksi is...

G.

kiváncsian várom a tapasztalatod.

Tapasztalataim (R2AA003):

1. Az akksi már az első töltésnél, viszonylag sok használat mellett (kb. 40 perc beszélgetés, 15 perc infra, 30 p java, 15 p rádió...) 1,5 napot bírta!
Szóval bizakodó vagyok! (a 20 óra készenléti idő után csak jobb jöhetett!)

2. Készenléti állapotban megjelenített 'Pannon GSM' felirat betűmérete nagyobb lett (vagy félkövér)! Tényleg jobban is olvasható!

3. A naptár bejegyzések végre láthatóak havi nézetben is!

4. Az infrás PC-telefon kapcsolatnál is jobban működik már a dolog. Eddig azt csinálta nekem, hogy infrán rátöltöttem a telóra valamit, megszakítottam a kapcsolatot; de mikor újra csatlakoztatni akartam már nem ismerte fel a telefont! Szerencsére már ez is jól működik!

5. Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, de szebb és élesebb lett a kijelző.

6. Egyértelműen gyorsabb menü! A játékok is gyorsabban futnak (+pár új hang is van a tennis játékban: labda pattanása stb.), de a legszembetűnőbb gyorsulás a képek nézegetése közben van!

7. Töltésnél (kikapcs állapotban) egy idő után végre tényleg kikapcsol a kijelző.

8. A töltés-jelző kis LED (a tel. tetején) már akkor el kezd pirosan villogni, ha narancssárgára vált az akksi töltöttsége...de abszolút nem zavaró! (azelőtt ezt nem tapasztaltam)

9. A szerviz infóban a SIM zárnál megjelent egy 5. lakat is (szerencsére az is nyitva nálam :D ) "kiterjesztett SIM-zár". Nem tudom mi jelentősége...

10. Ha nem használja az ember a készüléket, most hamarabb kapcsol ki először a billentyűzet világítása, majd a kijelzőé (akksi kímélés miatt).

11. Viszont eddig egy negatívum is: úgy vettem észre, hogy a kamera kicsit lassabb lett, többet késik, mint előtte! :cry: De végülis nem olyan zavaró...

Eszembe jutott még pár új dolog:

12. A telefonkönyvben végre nem csak a kezdőbetű szerint lehet keresni (akár az első 5 betű szerint)!

13. És ami talán a legfontosabb: végre megszűnt a "2 másodperces hiba"! Nálam még akkor sem jelentkezik, ha kép van rendelve a tel.számhoz! :D

Ha még tapasztalok valamit, akkor azt is megírom!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hanol-k700i vas. dec. 12, 2004 17:57-kor.

szomb. dec. 11, 2004 22:47
ezüst tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
sisqoboy írta:
BÁR rohadna le ez az egész bluetooth ****ág. persze hogy megint gond van. nem lehet a HID-et használni. e hogy miért? az rejtély... :evil: :evil:

Mert szabvány, azé... :wink:

Használj PuppetMastert (csak találj hozzá törést, és akkor még kapsz egy virtuális sört is... :) ).

lehet hogy lárva vagyok de mijaza puppet master?
--------------------------------
lárva vagyok?

szomb. dec. 11, 2004 22:12
ezüst tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
kisperec írta:
tud valaki mondani valamit az utángyártott aksikról?
tényleg az van bent is , mint ami rá van írva? (PL.:1000 mAH LI-POL)
estleg valami tapasztalat az utángyártott "márkák"-kal kapcsolatban?

hi.
jot nem hallottam még utángyártott noname aksikról. nekem nem éri meg. most iylen uj szofttal meddig birja aksid?
nekem 1.5nap.

nekem is másfél-két nap.

szomb. dec. 11, 2004 22:04
ezüst tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
BÁR rohadna le ez az egész bluetooth ****ág. persze hogy megint gond van. nem lehet a HID-et használni. e hogy miért? az rejtély... :evil: :evil:

Mert szabvány, azé... :wink:

Használj PuppetMastert (csak találj hozzá törést, és akkor még kapsz egy virtuális sört is... :) ).

szomb. dec. 11, 2004 21:47
arany tag

Hozzászólás 
BÁR rohadna le ez az egész bluetooth ****. persze hogy megint gond van. nem lehet a HID-et használni. e hogy miért? az rejtély... :evil: :evil:

szomb. dec. 11, 2004 21:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
X-Micro Bluetooth dongle beszerezve.
20 méterest vettem,mert az 1.1 Bluetooth szabványt használ,mint a k700.
westelrab

szomb. dec. 11, 2004 21:39
arany tag

Hozzászólás 
imádom hogy a f500i -t reklámozzák és nem a 700ast. :)

szomb. dec. 11, 2004 19:53
ezüst tag

Hozzászólás 
fizikus írta:
Sziasztok!
Ma nekem is megjött a Vodához a telo. ...

Gratula! :)

Géphez BT donglet érdemes venni, 5-6 ezer HUF, és kényelmesebb bárminél.

szomb. dec. 11, 2004 19:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ma nekem is megjött a Vodához a telo. Két évre aláírva vettem 29900-ért.Az üzletben másfél hónapos szünet után kaptak belőle újra, így érthető módon pillanatok alatt elkapkodták az összeset.
A szoftver : R2AA003 :P
Végig olvasva a topicot, a sok negatív hozzászólás miatt remegő kézzel kapcsoltam be, de az első tapasztalataim bíztatóak. Amíg le nem merült az aksi gyűrtem a cuccot,és okozott is néhány kellemes meglepetést. Most unalmamban írok, mert éppen a 16 óráját kapja.
A pc-mel még nem sikerült összehoznom.Lehet majd a segítségeteket kérem ez ügyben. :wink:

üdv: fizikus

szomb. dec. 11, 2004 19:17
arany tag

Hozzászólás 
kisperec írta:

hi.
jot nem hallottam még utángyártott noname aksikról. nekem nem éri meg. most iylen uj szofttal meddig birja aksid?
nekem 1.5nap.

szomb. dec. 11, 2004 19:03
ezüst tag

Hozzászólás 

szomb. dec. 11, 2004 11:49
arany tag

Hozzászólás 
blyan írta:
tompyka írta:
Sziasztok
Ma megvettem végre a telót. Vártam rá egy "kicsit" ugyna, de legalább megvan. Ha valaki nem ismer voda dealer vagyok és van egy rossz hírem: átrakták a kifutó termékek listájára. :(
10et kértem de csak 2őt kaptam és állítólag nem lesz többet a Vodánál.
És a jó hír: R2AA003 soft van rajta. Megy az MP3 csengőhang!

tompyka,

akkor csak hitegetnek a vodások, hogy hozzatnak még belőle?
Egész héten ezután rohangáltam, és a Duna Plazaban azt mondják, hogy kapnak belőle a 51.ik héten, ami a jövő hét.

Valami csoda folytán lehet, hogy még lesz, de álltalában a kifutó termékek nem rendelhetőek.
Reménykedjünk.

szomb. dec. 11, 2004 8:46
ezüst tag

Hozzászólás 
blyan írta:
akkor csak hitegetnek a vodások, hogy hozzatnak még belőle?
Egész héten ezután rohangáltam, és a Duna Plazaban azt mondják, hogy kapnak belőle a 51.ik héten, ami a jövő hét.

En pont egy hete voltam a vodanal es asszonyt attettem oda, mivel K700i nem volt, ezert en meg tmibilos vagyok, nekem is az 51. hetet mondtak, hogy akkorra talan lesz telcsi, ezert elrakattam veluk (ok ajanlottak fel). Tegnap hivtak, hogy itt is van a telcsi, erte is mentem meg penteken. Nekem most nagyon jo.
Egyebkent en is a dunaplazaban voltam.

szomb. dec. 11, 2004 5:59
vas-tag

Hozzászólás 
tompyka írta:
Sziasztok
Ma megvettem végre a telót. Vártam rá egy "kicsit" ugyna, de legalább megvan. Ha valaki nem ismer voda dealer vagyok és van egy rossz hírem: átrakták a kifutó termékek listájára. :(
10et kértem de csak 2õt kaptam és állítólag nem lesz többet a Vodánál.
És a jó hír: R2AA003 soft van rajta. Megy az MP3 csengõhang!

tompyka,

akkor csak hitegetnek a vodások, hogy hozzatnak még belõle?
Egész héten ezután rohangáltam, és a Duna Plazaban azt mondják, hogy kapnak belõle a 51.ik héten, ami a jövõ hét.

pén. dec. 10, 2004 22:38
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok
10et kértem de csak 2őt kaptam és állítólag nem lesz többet a Vodánál.
És a jó hír: R2AA003 soft van rajta. Megy az MP3 csengőhang!

pén. dec. 10, 2004 22:01
vas-tag

Hozzászólás 
mr.derrik írta:
Sziasztok!

Most veszek k700i -t a vodánál, kérdés ténleg nem lehet mp3 at feltölteni rá csak a vodán keresztül, ha igen van e progi amivel lehet?
Ki lehet szedni a vodás menüt a telcsibõl?

segítséget elõre is köszi!!

mr.derrik,

kiváncsi vagyok sikerül-e venned a vodánál, ugyanis én más egy hete hiába járom a márkaüzleteket, de mindenhol csak etetnek, hogy majd holnap, meg jövõ héten, stb....

Amúgy a vodásnál az mp3-at be lehet állítani csengõhangnak, feltéve, ha elviszed a szoftvert frissíteni

pén. dec. 10, 2004 20:32
vas-tag

Hozzászólás 
:?: Mikor lehetlesz a T-mobile nál ujra kapni a mobilt? Esetleg tudtok más helyet ahol kedvező az ára? Ti hol vettétek?(voda,pannon kizárva)

pén. dec. 10, 2004 18:54
vas-tag

Hozzászólás 
Ahh Koszi! :) r2aa003 -as van benne, megy minden. (fuggetlen)

pén. dec. 10, 2004 16:45
ezüst tag

Hozzászólás Re: uj vagyok, de mar "csaladtag" :)
4lewis írta:
Ja es egy igazi lama kerdes: szoftververzio megtekintese: > * < < * < *
a szervizmenuben. De hol a szerviz menu?

Nem. :wink:
> * < < * < * - ez hozza elő a szervízmenüt (főképernyőn kell beütni), itt találod meg a szoftverinfot.

pén. dec. 10, 2004 16:29
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Most veszek k700i -t a vodánál, kérdés ténleg nem lehet mp3 at feltölteni rá csak a vodán keresztül, ha igen van e progi amivel lehet?
Ki lehet szedni a vodás menüt a telcsiből?

segítséget előre is köszi!!

pén. dec. 10, 2004 14:40
vas-tag

Hozzászólás uj vagyok, de mar "csaladtag" :)
A heten vettem egy ilyen telot. Nem birtam ellenalni a kulsejenek. 3310-esem volt, igy ahoz kepest nyilvan igy taltva van a szam. Mindenkinek tudom ajanlani. De ami(k) nem tetszik benne, hogy nemlehet a kepernyo hatter vilagitasat lejebb venni. A masik amin kiakadtam hogy az ismetlodo ebresztot nem lehet beallitani ugy, hogy H07:45 K06:45 Sz06:00 stb, csak egy idoponthoz lehet napokat rendelni, nem pedig napokhoz mas-mas idopontokat, amit ismetel hetenkent. Erre tudtok valami programot? (a naptarral nemakarok jatszani ezugyben.)

Ja es egy igazi lama kerdes: szoftververzio megtekintese: > * < < * < *
a szervizmenuben. De hol a szerviz menu? A bluetooth beallitasanal talaltam ilyen menut, de ott nemmegy.

pén. dec. 10, 2004 14:29
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 94  Következő