Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 23:03

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Tata én felfogtam, de ha a voda egyszer nem fogja fel, akkor irasd át és hivatkozz erre. Legfeljebb kérnek depozitot, mint új ügyféltõl. Nekem 1x sikerült. A Bónuszt meg úgyse tudod átiratni cégesre. (De ha igen, szólj nekem is!)

Nyomi! Talán egyszerűbb lenne ha végre elfogadnák, amit már egyszer kitaláltak, hogy van számlafizető és előfizető. És a kettő nem feltétlenül ugyanaz a személy.

csüt. okt. 06, 2005 11:06
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
köcsi! de ez nem átírás, tudom, nem fogod fel, ahogy a voda sem...

De jó legyen, a számlafizető átírása. Mégis miért nem lehet megcsinálni?!?!?!?

Tata én felfogtam, de ha a voda egyszer nem fogja fel, akkor irasd át és hivatkozz erre. Legfeljebb kérnek depozitot, mint új ügyféltől. Nekem 1x sikerült. A Bónuszt meg úgyse tudod átiratni cégesre. (De ha igen, szólj nekem is!)

csüt. okt. 06, 2005 10:53
Profil Privát üzenet küldése
írásjog megvonva

Hozzászólás 
T68m írta:
ugyanezt kaptam MOST! a hordozott számomra.

... és mi van akkor, ha előzmény nélkül elküldöm nekik az IGEN szót? 8)

csüt. okt. 06, 2005 10:37
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
T68m írta:
lehet, hogy más topicban kellene feltennem, de engem zavar, hogy az ászf

szerint megjelelölhetném Számlafizetõként a cégemet, viszont az ügyfélszolgálat rendre a hülyét játsza:

"Tájékoztatjuk, hogy az Ön által kért módosítás végrehajtásához tulajdonjog
átruházást szükséges elvégezni az Ön nevéröl a cég nevére. A
tulajdonosváltás kizárólag személyes ügyintézéssel teljesíthetö a Vodafone
márkaképviseleken vagy viszonteladóinknál. Az átírás díját -
telefonszámonként bruttó 2500 forintot - "

most mit csináljak?

Ezt:
"Az átíráshoz kapcsolódó elõfizetésenkénti, illetve egyszeri díjak megfizetésétõl a Szolgáltató öröklés esetén történõ
átíráskor, illetve abban az esetben, ha az Elõfizetõ olyan gazdasági társaság nevére íratja át az elõfizetést, amelyben
tulajdoni részesedése van, eltekinthet."
(Díjszabás melléklet 19. pont)

Bár érdekes módon úgy van megfogalmazva, hogy úri kedvük szerint vagy kérnek pénzt, vagy nem.

köcsi! de ez nem átírás, tudom, nem fogod fel, ahogy a voda sem...

De jó legyen, a számlafizető átírása. Mégis miért nem lehet megcsinálni?!?!?!?

csüt. okt. 06, 2005 10:31
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

szerint megjelelölhetném Számlafizetőként a cégemet, viszont az ügyfélszolgálat rendre a hülyét játsza:

most mit csináljak?

Ezt:
"Az átíráshoz kapcsolódó előfizetésenkénti, illetve egyszeri díjak megfizetésétől a Szolgáltató öröklés esetén történő
átíráskor, illetve abban az esetben, ha az Előfizető olyan gazdasági társaság nevére íratja át az előfizetést, amelyben
tulajdoni részesedése van, eltekinthet."
(Díjszabás melléklet 19. pont)

Bár érdekes módon úgy van megfogalmazva, hogy úri kedvük szerint vagy kérnek pénzt, vagy nem.

csüt. okt. 06, 2005 10:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Soma01 írta:
.

Ezt írták: Válaszolj díjmentesen IGEN-nel,ha érdekel,hogyan tudsz 0 Ft-ért beszélgetni szeretteiddel!Adataid az Optimus adatbázisból származnak.Vodafone

Küldi:06707030039

Küldés ideje:
2005. okt. 6.
08:08:48

ugyanezt kaptam MOST! a hordozott számomra.

csüt. okt. 06, 2005 8:51
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Úgy veszem észre a Vodánál nincs még vége a bónusz akciónak! Lehet felhasználható lesz még az a levél okt. 30. után is majd, meg lesz az még hosszabbítva. Ma 8-kor kaptam egy sm-et a Pannonos számomra tőlük. Ez a szám is be volt regisztrálva az optimus játékra, csak nem számhordozással kötöttem a bónuszt.

Ezt írták: Válaszolj díjmentesen IGEN-nel,ha érdekel,hogyan tudsz 0 Ft-ért beszélgetni szeretteiddel!Adataid az Optimus adatbázisból származnak.Vodafone

Küldi:06707030039

Küldés ideje:
2005. okt. 6.
08:08:48

csüt. okt. 06, 2005 8:42
arany tag

Hozzászólás 
Na, én is megkaptam a harmadik számlámat, de még nem láttam. Sejtésem szerint erről sem vontak 28%-ot. Na, akkor majd ez is jól bejelentem.
:roll: :?

szer. okt. 05, 2005 20:15
a fórum lelke

Hozzászólás 

"1.1.6.Számlafizető
Azok a természetes vagy jogi személyek,jogi személyiség nélküli gazdasági
társaságok,egyéni vállalkozók,egyéb szervezetek,akik a Szolgáltatás díjának
számla alapján történő fizetésére kötelezettek.
A Számlafizető egyetemlegesen felel az Előfizetővel az Előfizetői
Szerződésben meghatározott kötelezettségek teljes í téséért.Amennyiben az
Előfizetői Szerződésben a Számlafizető az Előfizetőtől elkülönülő szerződő
fél,az Előfizető meghatározás alatt a Számlafizetőt is érteni kell."

szerint megjelelölhetném Számlafizetőként a cégemet, viszont az ügyfélszolgálat rendre a hülyét játsza:

most mit csináljak?

szer. okt. 05, 2005 17:16
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Silver írta:
Én úgy tudom, hogy a depozitot az első három hónapban folyamatosan írják jóvá.

Én meg úgy, hogy az első három befizetett csekk után...

szer. okt. 05, 2005 17:08
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Hozzászólás 
Megyo írta:
Akkor ez csak a depozitra vonatkozik?

Én úgy tudom, hogy a depozitot az első három hónapban folyamatosan írják jóvá. De http://www.vodafone.hu/segithetunk/aszf_pdf_2005_10_01/aszf_2005_10_01.html :)

szer. okt. 05, 2005 16:03
arany tag

Hozzászólás 
Akkor ez csak a depozitra vonatkozik?

szer. okt. 05, 2005 15:35
Hozzászólás 
Megyo írta:
Azt csak akkor vonják le, hogyha az első 3 hónapban rendesen fizettél, ne feledd!

Akkor valamit elrontottam, ugyanis szombaton, az első hónap letelte után jött egy SMS, hogy jóváírtak 10k-t :)

szer. okt. 05, 2005 15:20
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Igazság szerint abban reménykedem, hogy hogy előbb-utóbb levonják a számhordozós 10 rugót, és akkor a nagy részét nem kell kifizetnem.

Azt csak akkor vonják le, hogyha az első 3 hónapban rendesen fizettél, ne feledd!

szer. okt. 05, 2005 14:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igazság szerint abban reménykedem, hogy hogy előbb-utóbb levonják a számhordozós 10 rugót, és akkor a nagy részét nem kell kifizetnem. Meg egyébként már én is írtam,hogy zavar, hogy mennyit kell majd fizetnem. De hát lassan tényleg nincs más hátra mint a malacpersely...

Guni

szer. okt. 05, 2005 12:17
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
guni. írta:
Ma jöt az augusztus.szeptemberi számla. Továbbra is 28% nélkül. Most már mi a f.szt csináljak velük!? Lassan kezdem én hülyén érezni magam, hogy nem fizetek már 4 hónapja...
Guni

Ezzel csak az a gáz, hogy majd egyszerre kell befizetned a 4 hónapot. Egyben azért az nagy összeg lesz.

szer. okt. 05, 2005 9:31
platina tag

Hozzászólás 
Ez azért má' kemény, vazz. Nekem is jön hamarosan a harmadik, nem reménykedem sok jóban én sem.

szer. okt. 05, 2005 9:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ma jöt az augusztus.szeptemberi számla. Továbbra is 28% nélkül. Most már mi a f.szt csináljak velük!? Lassan kezdem én hülyén érezni magam, hogy nem fizetek már 4 hónapja...

Guni

szer. okt. 05, 2005 1:27
platina tag

Hozzászólás 
Nekem 5 bónusz előfizetésem van, de promóciós levélről még csak szó sem volt a Voda és köztem.... :P 2 átírása az ügyfélszolgálaton keresztül történt, a másik 3-at, amit meg a nevemre kellett vennem, azt a márkaboltban intézték! Ja, és mind az 5 már létező, vodás szám volt...

Steve

kedd okt. 04, 2005 22:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Oké, meghunyázkodok! :twisted:

Jó, de sz-szel, ha lehet! :wink:

kedd okt. 04, 2005 21:17
arany tag

Hozzászólás 
Oké, meghunyázkodok! :twisted:

kedd okt. 04, 2005 19:24
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Kapott már valaki Pepsis papírt? Nekem pénteken jött meg és nem áll rajta név! Szerintetek átruházható?

Azért sajnálom azokat akiknek ba**ik küldeni a voda papírt. Nekem ez már a 3. levél. :roll:

Te meg legalább ne idegesíts minket!!! :x

kedd okt. 04, 2005 19:13
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
mleslie írta:
Sziasztok!

Július közepe óta várom azt a rohadt levelet. Szerintetek van még esély arra, hogy megkapom?
Más is járt így?

szintén júliustól várom, de már nem sokáig (2 hetet adtam még nekik :D )

Sokkal többet nem is adhatsz, mert max. október 31-ig lehet megkötni! :(

kedd okt. 04, 2005 19:11
arany tag

Hozzászólás 
Kapott már valaki Pepsis papírt? Nekem pénteken jött meg és nem áll rajta név! Szerintetek átruházható?

Azért sajnálom azokat akiknek ba**ik küldeni a voda papírt. Nekem ez már a 3. levél. :roll:

kedd okt. 04, 2005 19:07
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Viszla! Át lehet-e ruházni a Bonuszos levelet valaki másnak. Tudom rá van írva, hogy nem átruházható a dolog, de amikor felhívtak és a 3. levelet ajánlották, direkt megkérdeztem a csajszitól, hogy átruházható-e a levél, mert nekem már van Bonuszom. Azt a választ kaptam, hogy mehet a dolog, de akkor a szerződéskötéskor legyek ott és mondjam azt a telószámot amin hívtak (Tré előfizú)

Azt is lehet, hogy amikor felhivnak, és számitunk a hívásukra (mert játszottunk a passporton) az ismerősünk nevét és címét diktáljuk be. De azt is lehet, hogy először megkérjük, hogy később hívjanak, addig a haverral le lehet beszélni, hogy kell-e neki ez a csomag, és ha vele már le van zsírozva, megszereztük a nevét és a pontos címét, akkor ezt diktáljuk be.

kedd okt. 04, 2005 15:35
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
pampika írta:
Mobi írta:
Londonban van Internet, csak én drágáltam...

Ha már egyszer mobil fórum,gondókoggyunk ;)
O2-es karival megy Angliában (és elvileg itthon is) ingyenesen a wap és az msn is,szal valszeg a net is ;) O2-es karit meg több helyen is hirdetnek a neten,így fizetni sem kell érte,csak Angliai címet hozzá megadni és küldik ingyé :D

Bocsi, nem néztem utána, mert komolyaban nem foglalkoztatott a hogy Netelérésem legyen! Nekem Tesco Value SIM kártyám van azt használom odakint, mert olcsók a percdíjak és az SMS! Nekem meg főként ez kellett! Internetet utcai terminálokon használtam!

kedd okt. 04, 2005 10:21
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
skynet írta:
nah, utoljára felhívtam a 1270-et, hogy küldjék má' a bónuszos levelet, de most megmondtam nekik, hogy ha nem jön 2 héten belül, megyek a vodától (nincs normális térerő a lakásban, és erre csak sajnálkozni tudtak, a vizsla1 féle megoldás nem működött)... kiváncsi vagyok, jelent-e ez valamit, vagy továbbra is hiába várom... az ügyfélcsóka szerint ezen a héten ott kell lennie a levélnek. úgy legyen!

Szerintem csak akkor küldenek, ha jó sok összejött. Egyszerre kaptuk meg sokan a levélkéket. Szerintem nem nagy az esély, hogy megkapd a levelet, de ne legyen igazam. :roll: Voda sux.

kedd okt. 04, 2005 9:14
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Július közepe óta várom azt a rohadt levelet. Szerintetek van még esély arra, hogy megkapom?
Más is járt így?

kedd okt. 04, 2005 8:31
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Meg kéne próbálni, hogy be lehet-e Nekik ajánlani embereket. Vagyis jelezni, hogy Nekem már van ilyen, de mi lenne ha az XY nevű rokonomnak/ismerősömnek is lehetővé tennék ezt? Hívják fel, aztán kérdezzék meg, érdekli-e. S persze előtte elmondanánk XY-nak, hogy hívni fogják, tudjon róla. S csak akkor adnánk ki a számát, ha előzetesen azt mondja Nekünk, hogy érdekelni fogja. Beégés lenne, ha javosoljuk a számát, aztán a telemarketingest meg elküldi melegebb éghajlatra, mikor felhívja őt.

En probaltam sogoromat beajanlani ezzel a modszerrel! Volt par levelvaltas, es vegul azt kertek, hogy adjam meg sogor adatait, es akkor majd keresik.
Mult heten felhivott az ugyfelszolgalattol egy holgyike, es kimert hangon kozolte velem, hogy ez a csomag nem publikus, es nem lehet csak ugy bekerulni, hanem csak meghivasos alapon!
Pedig sogor egy T-s es Pannon-os kartyat hozott volna at, amit meg is irtam meg Vodanak a levelezesunkben.
Ugy tunik eleg elofizetot szedtek ossze... :(
Mas.
Ugy tunik, hogy en vagyok az egyetlen akinek rendben van az elszamolasa? Vagy csak meg nem tunt fel, hogy rossz? :)

hétf. okt. 03, 2005 17:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobi írta:
Londonban van Internet, csak én drágáltam...

Ha már egyszer mobil fórum,gondókoggyunk ;)
O2-es karival megy Angliában (és elvileg itthon is) ingyenesen a wap és az msn is,szal valszeg a net is ;) O2-es karit meg több helyen is hirdetnek a neten,így fizetni sem kell érte,csak Angliai címet hozzá megadni és küldik ingyé :D

hétf. okt. 03, 2005 15:03
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
guni. írta:
Na akkor gyorsan:

byop: havidij 2500, teljesen lebeszélhető, mp alap, 20 ingyen sms tarifák:

HálónB:30/15, HálónK:30/45, sms: 30 csúcsidő: 8-20

swyop: ugyanez, csak a havidíjon felüli beszélgetésekere és az sms-ekre 12% kedvezmény

bónusz: ugyanez, mint a swyop, csak a kedvezmény 28% és az egy ügyfélszámon lévő előfizuk között, előfizunként havi 375-ért ingyen lehet beszélni. /max 5 előfizú lehet egy ügyfélszámon/

Azokat keresték meg a bónusszal, akik különböző vodás játákokon játszottak. /tehát nem is feltétlenül vodásokat/

Guni

u.i.: Londonban még nincs internet!? :-)

Köszönöm! 8)

Londonban van Internet, csak én drágáltam, úgyhogy max. egy gyors e-mailnézés és már be is fejeztem! Szóval köszönöm!

:lol:

hétf. okt. 03, 2005 13:38
platina tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Velem egy az egyben ugyanez van. Júniús óta hazsnálom, augusztus végén és szeptember elején jött egy számla, amit visszadobtam a 28% kedvezmény hiánya miatt és a héten jött a fenti sms. Viszont engem már kezd idegesíteni a dolog,mert a vége az lesz, hogy egyszerre kell befizetnem egy haramdik világbeli ország éves bevételének megfelelõ számlát.

Guni

Igazán nem értem mi ezzel a gond, jelenleg a Voda kamatmentes kölcsönt nyújt Neked, örülj neki. :D

Attka írta:
Dettó ez a helyzet nálam is..... Annyiban más, hogy most sikerült kijavítani a hibát, így a 3. számla is **** lesz, erre kértem, hogy akkor így ki se küldjék mert rossz, inkább már egy jót, de nem lehet mert ki kell küldeniük, és nekem újra számlapanaszt kell tennem majd, úgy hogy mindketten tudjuk (Én-VODA), hogy rossz lesz a kövi számla is. Ez a kemény.

Az ilyennel azért jó vigyázni. Most a zűrzavaros időben nem hiszem, hogy meg mernék játszani, de egyszer nekem volt egy számlareklamációm, egyszer csak azt vettem észre, hogy felfüggesztették a szolgáltatást késedelmes fizetés miatt. Rákérdeztem, hogy mi a fene volt ez, mire azt válaszolták, hogy a reklamációm nem halasztó hatályú, be kellett volna fizetnem. Majd ki kellett fizetnem a visszakapcsolási díjat is mindkét előfizetésemen. :evil:

hétf. okt. 03, 2005 13:22
arany tag

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
Jó hírem van! Miután június óta bónuszozok, már két számlát is kaptam, és mindkettőt visszadobtam számlapanasszal (nincs kedvezmény az alaphavidíjon), a héten kaptam egy SMS-t!
Tájékoztattak, hogy 30 napon belül kivizsgálják a számlapanaszomat :)
Lassan 3 hónapja használom fizetés nélkül. Tudtok ennél olcsóbbat? :)

(félreértés ne essék, én bármikor szívesen befizetem a számlákat, ha normálisan számolnak)

Hali!

Dettó ez a helyzet nálam is..... Annyiban más, hogy most sikerült kijavítani a hibát, így a 3. számla is **** lesz, erre kértem, hogy akkor így ki se küldjék mert rossz, inkább már egy jót, de nem lehet mert ki kell küldeniük, és nekem újra számlapanaszt kell tennem majd, úgy hogy mindketten tudjuk (Én-VODA), hogy rossz lesz a kövi számla is. :lol: Ez a kemény. :roll:

Csumi:Attka

hétf. okt. 03, 2005 5:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na akkor gyorsan:

byop: havidij 2500, teljesen lebeszélhető, mp alap, 20 ingyen sms tarifák:

HálónB:30/15, HálónK:30/45, sms: 30 csúcsidő: 8-20

swyop: ugyanez, csak a havidíjon felüli beszélgetésekere és az sms-ekre 12% kedvezmény

bónusz: ugyanez, mint a swyop, csak a kedvezmény 28% és az egy ügyfélszámon lévő előfizuk között, előfizunként havi 375-ért ingyen lehet beszélni. /max 5 előfizú lehet egy ügyfélszámon/

Azokat keresték meg a bónusszal, akik különböző vodás játákokon játszottak. /tehát nem is feltétlenül vodásokat/

Guni

u.i.: Londonban még nincs internet!? :-)

hétf. okt. 03, 2005 3:04
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Amit most kérdezni fogok az iszonyú amatőr (én tudom), de nézzétek el nekem, mert hónapok óta Londonban voltam, úgyhogy kimaradtam a forgatagból!

Valaki elárulná mi az a byop, vagy a swyop? Annyira rájöttem hogy olyan kedvezményes díjcsomagokról van szó, melyek nem teljesen publikusak (nem szerpelnek a ASZF díjszabásában).

Írtátok hogy megkerestek titeket a vodások a Bónusz csomaggal! (tényleg ezt sem tudom pontosan, hogy mi) Én februárban leszek 6 éve hűséges előfizetőjük (tök régi SIM-em van csak 100 tel.szám fér el rá) és engem nem kerestek meg! :?:

Ha nem akarjátok fárasztani a már kiművelteket akkor e-mailben is szívesen fogadom ide: krasznaip@freemail.hu

Előre is köszi!

:lol:

hétf. okt. 03, 2005 1:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Viszla! Át lehet-e ruházni a Bonuszos levelet valaki másnak. Tudom rá van írva, hogy nem átruházható a dolog, de amikor felhívtak és a 3. levelet ajánlották, direkt megkérdeztem a csajszitól, hogy átruházható-e a levél, mert nekem már van Bonuszom. Azt a választ kaptam, hogy mehet a dolog, de akkor a szerződéskötéskor legyek ott és mondjam azt a telószámot amin hívtak (Tré előfizú)

Ha ez biztos, akkor lépjünk tovább!

Meg kéne próbálni, hogy be lehet-e Nekik ajánlani embereket. Vagyis jelezni, hogy Nekem már van ilyen, de mi lenne ha az XY nevű rokonomnak/ismerősömnek is lehetővé tennék ezt? Hívják fel, aztán kérdezzék meg, érdekli-e. S persze előtte elmondanánk XY-nak, hogy hívni fogják, tudjon róla. S csak akkor adnánk ki a számát, ha előzetesen azt mondja Nekünk, hogy érdekelni fogja. Beégés lenne, ha javosoljuk a számát, aztán a telemarketingest meg elküldi melegebb éghajlatra, mikor felhívja őt.

vas. okt. 02, 2005 19:53
arany tag

Hozzászólás 
Azért a Bonusz még mindig jobb, mint ez a Fősulis csomag :D

Amúgy nekem se akarták az új előfizetés mellé a meglevő vodás előfizúimat átváltani. Ezt az 1270-en intéztem el egy nagyon kedves Ügyfélmegtartós leánykával. :) (Ha kell valakinek e neve priviben elküldöm) Semmit nem tudnak sajnos a márkaképviseletben dolgozók. Nagy a sötétség. :lol: Nekem azt mondták ott, hogy csak új előfizetéseket tudok Bonuszra vinni és érdekes módon 3 meglevő vodás karimat átválltották. :( A márkaképviseletes srác megkérdezte, hogy honnan tudok ilyen belsős infókat a nem publikus tarifacsomagokról? :lol: :lol: :lol: Mondtam titok! :lol: :lol: :lol:

Amúgy van egy belsős infóm. Amikor az emberkének lejár az 1 vagy 2 éves hűsége és fel szeretné mondani azt, akkor Bonuszt ajánlják fel, hogy maradjon.

vas. okt. 02, 2005 18:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még akár jó is lenne, ha le lehetne beszélni a havidíjat és az ismiknek is ilyen lenne...

vas. okt. 02, 2005 17:38
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
18,75 az SMS. Ingyen van a konferencia, a hivasletiltas, s a jo par felsooktatasi intezmeny osszes hallgatoja beleszamit a flottaba, tehat egy Szolnokis flottas aron hivja a Pecsieket. Az 500 Ft-os opcio kotelezo.

vas. okt. 02, 2005 15:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Persze.
Be is lett ide is írva. Csak épp az SMS ár nem derül ki belőle meg sehol se tudják...
Tudok már róla pár hete és a héten a kolibüfében, adtak egy csomagot mindenféle "diákoknak hasznos dologgal" és közte volt ez is. Meg van rajta egy kérdőív, amit beküldve lehet nyerni vmi Sagem telót.

vas. okt. 02, 2005 14:52
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok Srácok!

Én a Szolnoki Főiskolán végeztem, és az egyik ottani ismerősöm mondott egy kis belső infót:

A Vodafone speciális díjcsomagot ad ki diákok számára, idézem:

A havidíj 1500 Ft, mely magába foglalja a zárt felhasználói csoport opciós díját.
A percdíj egységesen 23,75Ft/perc. Nincs csúcsidő és hálózati megkülönböztetés.
A flottán belül pedig 7,50Ft/perc a hívás díjja minden időben.
A számlázási egység 10 másodperc.

A Vodafone speciális csak diákoknak készült szóróanyagot juttat el az iskolákba, melyet a vásárláskor be kell mutatni az üzletben. Ez az akció október 31-ig tart.

Többet én sem tudok.

Találkozott már valaki ezzel?

vas. okt. 02, 2005 14:33
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:05-kor.

vas. okt. 02, 2005 14:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Bár, ha a -28% csak a havidíj feletti részre megy csak, akkor kenjék a hajukra, maradok a jelenleginél.

Akkor hagyd csak kikapcsolva a telód. Ugyanis már közlik az emberekkel, hogy a -28% csak a havi díjon felüli részre megy. A korábbi ügyfeleket meg majd kompenzálják valahogy.

vas. okt. 02, 2005 12:09
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:05-kor.

vas. okt. 02, 2005 12:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Létezik az, hogy a Passport SMS játékban résztvett embereket is "zaklatják" a Bónusszal?

write only mód? :lol:
vizsla1 Elküldve: 2005 Szept. 28 20:26...

vas. okt. 02, 2005 11:57
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Létezik az, hogy a Passport SMS játékban résztvett embereket is "zaklatják" a Bónusszal?

Most kapcsoltam be a telóm és +36707001270, 2 db nem fogadott hívás.

igen, igen:)
engem is így találtak meg...

vas. okt. 02, 2005 11:31
írásjog megvonva

Hozzászólás 

Most kapcsoltam be a telóm és +36707001270, 2 db nem fogadott hívás.

vas. okt. 02, 2005 11:21
arany tag

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
Jó hírem van! Miután június óta bónuszozok, már két számlát is kaptam, és mindkettőt visszadobtam számlapanasszal (nincs kedvezmény az alaphavidíjon), a héten kaptam egy SMS-t!
Tájékoztattak, hogy 30 napon belül kivizsgálják a számlapanaszomat :)
Lassan 3 hónapja használom fizetés nélkül. Tudtok ennél olcsóbbat? :)

(félreértés ne essék, én bármikor szívesen befizetem a számlákat, ha normálisan számolnak)

Huhh az nagyon király lenne, ha megadnák arra is, de van egy olyan érzésem, hogy bilibe lóg a kezünk.

Üdv.

szomb. okt. 01, 2005 20:22
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
...továbbítják a behajtási csoporthoz a dolgot

Ajjaj, megjelenik két kopasz kigyúrt vodafone-os behajtó, aki majd követeli a mínusz 4690 Ft-odat! :)

szomb. okt. 01, 2005 19:18
arany tag

Hozzászólás 
A héten jött egy számlám -4690FT-ról. :D Nem igazán értem, hogy ez a mínuszos számla mit takar. Hívtam az 1270-et és ott az mondták, hogy továbbítják a behajtási csoporthoz a dolgot, mert náluk minden oké. :(

Mit szerencsétlenkednek ezek? Írják jóvá a következő havi számlámon, azt jól van!!! 8)

Valaki kapott már mínuszos számlát?

szomb. okt. 01, 2005 18:41
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 93  Következő