Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 7:12

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás HELP
egy olyan kérdésem volna hogy ha nem fizetem be a számlám milyen következményekkel jár? mert van egy 10.000 körüli összeg, és még márciusig van elöfizetésem (szerződés-VODA) és szolgáltatót akarok váltani.
Mert olyaanom már volt h elfelejtetem 4500at befizeetni és jött sms vagy 3 hónapra rá h tartozásom van és ha nem jogos akkor szoljak. Hát én meg tudtam h jogos akkor minek szoljak. aztán meg szó nélkül kikapcsolták a kimenö hivásaim vagy 2 hétre rá.

vas. jan. 07, 2007 17:10
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
Macika írta:
Vizsla írta:
Sose kérik, csak szóltam, hogy az az ő tulajdonuk.
Én úgy tudom, hogy a Te tulajdonod a SIM. Legalábbis eddig még sosem kérték vissza, egyik szolgáltató sem...

Szerintem jogi okokból tartják fenn a tulajdonjogukat. Mint ahogy a bankkártyák is az adott bank tulajdonát képezik. Lehet, hogy más kártyáját nem lehet letiltani pl. számlatartozás miatt, míg a szolgáltató tulajdonában maradtat igen?
Ezen mindig jól felidegesítem magam.
Átesel egyes esetekben hitelbírálaton, esetleg óvadékot kell letenned, fizetsz kártya évesdíjat, fizetsz kp.felvételi díjat, fizetsz számlavezetési díjat, meg van szabv, hogya naponta/hetente mennyit vásárolhatsz, és mennyi kp.-t vehetsz fel. És még nem is a te tulajdonod. A PSZÁF ilyenkor hol van?

vas. jan. 07, 2007 16:30
Moderátor

Hozzászólás 
-guru- írta:
Macika írta:
Vizsla írta:
Én úgy tudom, hogy a Te tulajdonod a SIM. Legalábbis eddig még sosem kérték vissza, egyik szolgáltató sem...
Bocs, de a sim mindig minden szolgáltatónál a szolgáltató tulajdona, ettől teljesen független, hogy nem szokták visszakérni. Lásd Micuir hsz-e
OK, köszi, már ezt is tudom...

vas. jan. 07, 2007 1:34
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Vizsla írta:

Bocs, de a sim mindig minden szolgáltatónál a szolgáltató tulajdona, ettől teljesen független, hogy nem szokták visszakérni. Lásd Micuir hsz-e

vas. jan. 07, 2007 0:40
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Vizsla írta:

Szerintem jogi okokból tartják fenn a tulajdonjogukat. Mint ahogy a bankkártyák is az adott bank tulajdonát képezik. Lehet, hogy más kártyáját nem lehet letiltani pl. számlatartozás miatt, míg a szolgáltató tulajdonában maradtat igen?

vas. jan. 07, 2007 0:07
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:

szomb. jan. 06, 2007 23:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:

Természetesen nem, miután nem lehet újra hasznosítani a kártyát, így teljesen mindegy, hogy Te dobod ki, vagy a voda...

szomb. jan. 06, 2007 23:41
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
No!Kia? írta:
FIGYELEM!

2006. dec. 6-tól észrevétlenül szedik az 1800 Ft-os havidíjat!
http://index.hu/homar/index.php?p=3591& ... &tb=1&pb=1
...
Szerintem ez a történet egy kicsit sántít.
Ugyebár az Otthon Classic csomaghoz tartozik egy vezetékes szám is, erről a kiadott vezetékes számról szerintem csak igyeznek tájékoztatni.
A tarifacsomagváltásról eddig szintén mindig küldtek sms-t.
Na ezek miatt sántít ez a történet, szerintem.

szomb. jan. 06, 2007 22:14
a fórum lelke

Hozzászólás 

szomb. jan. 06, 2007 18:14
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
mz írta:
Na, ilyenről még nem hallottam...
A Vodafone a 2007.01.15-étől érvényes ÁSZF-ében írta:
1.1.10. Előfizetői (SIM) kártya
A Szolgáltatás igénybevételére jogosult Előfizető azonosítására szolgáló aktív eszköz, amely minimálisan tartalmazza az Előfizető azonosító számát, valamint a Szolgáltatások igénybevételére szolgáló információkat. Az Előfizetői Kártya mindenkor a Szolgáltató tulajdonát képezi, azt követően is, hogy azt a Szolgáltató az Előfizetőnek használatra átadta.

Én megkérdeztem, amikor ősszel a Házimobilt mondtam fel, kérik-e a kártyát: nem kérték.
Most dec 20-szal levélben mondtam fel az előfizetésemet (meg lehet csinálni úgy is, hogy bizonyos dátumtól, csak minimum 8 nap kell). Most sem kérték vissza a SIM-et.

szomb. jan. 06, 2007 18:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
A Vodafone a 2007.01.15-étől érvényes ÁSZF-ében írta:
1.1.10. Előfizetői (SIM) kártya
A Szolgáltatás igénybevételére jogosult Előfizető azonosítására szolgáló aktív eszköz, amely minimálisan tartalmazza az Előfizető azonosító számát, valamint a Szolgáltatások igénybevételére szolgáló információkat. Az Előfizetői Kártya mindenkor a Szolgáltató tulajdonát képezi, azt követően is, hogy azt a Szolgáltató az Előfizetőnek használatra átadta.

szomb. jan. 06, 2007 17:37
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Imádni fgják :D.

Tehát ezt nem szeretik? Akkor így lesz felmondva. :)

Vizsla írta:
Esetleg még megkérdezheted, hogy óhajtják-e, hogy a SIM-et postán visszaküldd, mert az ő tulajdonuk.

szomb. jan. 06, 2007 17:08
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Trabi TM írta:
Elvileg levélben is...

Régen volt ilyen és talán fax is, de a fene se tudja, hogy ez a szenzációs új menedzsment változtatott-e valamit ezen a téren.
Írsz egy levelet hogy fel szeretnél mondani 8 napos határidővel, tel.szám, név, cím, ügyfélbiztonsági kód. Majd fax a 0612883520-ra. Imádni fgják :D.

Én már mondtam így fel.

Esetleg még megkérdezheted, hogy óhajtják-e, hogy a SIM-et postán visszaküldd, mert az ő tulajdonuk.

szomb. jan. 06, 2007 16:50
arany tag

Hozzászólás 
Szerencsére,ahol én lakom/dolgozom működik rendesen-bár nemsoká költözöm.. Ha megyek valamerre,akkor általában mindenhol megy,de néha megszakad sajna-amolyan holt tér van jópár..

szomb. jan. 06, 2007 14:24
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Elvileg levélben is...

Régen volt ilyen és talán fax is, de a fene se tudja, hogy ez a szenzációs új menedzsment változtatott-e valamit ezen a téren.

szomb. jan. 06, 2007 1:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Előfizut csak személyesen lehet felmondani vagy lehet faxon, esetleg levélben is?
Mert úgy tűnik, lesz egy Házimobil felmondás a közeljövőben. :twisted:

Elvileg levélben is...

szomb. jan. 06, 2007 0:52
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Előfizut csak személyesen lehet felmondani vagy lehet faxon, esetleg levélben is?
Mert úgy tűnik, lesz egy Házimobil felmondás a közeljövőben. :twisted:

szomb. jan. 06, 2007 0:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
No!Kia? írta:
Én most beszéltem velük, azt mondták, hogy december elején minden Házimobilosnak küldtek levelet, és hogy én miért nem kaptam meg azt ő nem tudja (posta rulez)

Ez elég vicces lesz, mert én sem kaptam levelet róla, ezek szerint elég szelektív a posta, mert a számlám mindig ide talál... :?
Asszem ha átteszik voda otthonra, pannonos prepaid lesz a házimobil kártyámból...

pén. jan. 05, 2007 23:11
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Nem tűnik fel senkinek, hogy hivatalos közleményben sehol sem jelent meg, hogy átpakolják Otthonra?

Csak annyit adtak ki, hogy már nem értékesítik. De azt nem, hogy 30 nap múlva, a meglévőket önkényesn átrakják ebbe. Mikor a mambo, salsa, vodaflex, vodalux megszűnt, akkor a közleménybe beírták, hogy x nap múlva RnR-ba lesznek pakolva; mint a Fieastánál/Partynál is, hogy sima VitaMax-ra rakják.

De bizony! Olvasva az Index Homáros cikket is, a bescannelt levélben az október 4-i közleményre hivatkoznak, amiben csak az értékesítés megszüntetéséről van szó, nem pedig arról, hogy átpakolják a Házimobilosokat Otthon Classicba. Ez utóbbit ugyanis elfelejtették bejelenteni 30 nappal előtte, ahogy kellett volna. :!:
Akinek a nevén van a Házimobil, azonnal írjon egy szép e-mailt ez ügyben a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak és szinte 100%, hogy ismét seggberúgják ezt a szemétláda céget, amit az új vezetésnek nagyszerűen sikerült elbsznia. Ez tuti nyert ügy! Az új NHH honlapon nem találtam meg a megfelelő rovatot, de a régin itt található: http://oldweb.nhh.hu/menu5/m5_1/uszi-email.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz szomb. jan. 06, 2007 14:41-kor.

pén. jan. 05, 2007 22:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
T68m írta:
2. 10:00-14:00 két óra, nem tíz perc.

Egyreszt 4 ora :P, masreszt azt irtak, hogy 10 es 14 ora kozott valamikor 10 percre megall a moka.

tényleg, szal akkor négy óra.

valóban azt írták, hogy 10 perc, de ettől még a teljes intervallum sz*pik. Hisz a leállásig nem célszerű használni, mert ki tudja, lehet, hogy épp beleesel, utána pedig nem lehetsz biztos benne, hogy mikortól működik. Tehát a teljes négy óra bizonytalan.

pén. jan. 05, 2007 22:29
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem tűnik fel senkinek, hogy hivatalos közleményben sehol sem jelent meg, hogy átpakolják Otthonra?

Csak annyit adtak ki, hogy már nem értékesítik. De azt nem, hogy 30 nap múlva, a meglévőket önkényesn átrakják ebbe. Mikor a mambo, salsa, vodaflex, vodalux megszűnt, akkor a közleménybe beírták, hogy x nap múlva RnR-ba lesznek pakolva; mint a Fieastánál/Partynál is, hogy sima VitaMax-ra rakják.

pén. jan. 05, 2007 22:26
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
T68m írta:
felhívtak a 1270-ről elégedettségi felmérésért. Az üszi-vel nincs problémám, a vodával van. Sajnos őket csak az előbbi érdekelte.

Ja, engem az elmúlt évben már kétszer is megkérdeztek, és úgy tették fel a kérdéseket, hogy nem tudtam rá rosszat adni. Pedig tudék dolgokat mondani a vodáról, amik igencsak 5 pont alatt vannak... :twisted:

Egyébként az ügyfélszolgálatal tulajdonképen elégedett vagyok, a várakozás az tényleg elég sok, de az utóbbi időben egészen kézséges és felkészült ügyintézőkkel találkoztam.

Guni

Tényleg így van. Amikor még megkérdezték, mondanék-e valamit és azt mondtam, hogy lehessen a 1270 főmenüjéből ügyintézőt kérni, ne kelljen sokat hallgatni a süket dumát és a menüben bolyongani, megköszönte és elbucsúzott. Szerintem nem írta fel.
Más: ma hívtam a 1270-et, 17 percig mondta, hogy az ügyintéző várható kapcsolási ideje 2 perc.

pén. jan. 05, 2007 21:55
ezüst tag

Hozzászólás 
FIGYELEM!

2006. dec. 6-tól észrevétlenül szedik az 1800 Ft-os havidíjat!
http://index.hu/homar/index.php?p=3591& ... &tb=1&pb=1

Én most beszéltem velük, azt mondták, hogy december elején minden Házimobilosnak küldtek levelet, és hogy én miért nem kaptam meg azt ő nem tudja (posta rulez), de dec. 6 óta valóban folyamatosan külön értesítés nélkül (mert a levél volt az értesítés amit nem kaptam meg) történik meg az átváltás Otthon Classicra. Ha máshogy nem a számlámból kiderül. Köszi! Holnap bemegyek átmigráltatom Vitamaxra, mielőtt nekem is elkezdik a fos otthonra számlázni a havidijat...

pén. jan. 05, 2007 20:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

Egyreszt 4 ora :P, masreszt azt irtak, hogy 10 es 14 ora kozott valamikor 10 percre megall a moka.

pén. jan. 05, 2007 17:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
felhívtak a 1270-ről elégedettségi felmérésért. Az üszi-vel nincs problémám, a vodával van. Sajnos őket csak az előbbi érdekelte.

Ja, engem az elmúlt évben már kétszer is megkérdeztek, és úgy tették fel a kérdéseket, hogy nem tudtam rá rosszat adni. Pedig tudék dolgokat mondani a vodáról, amik igencsak 5 pont alatt vannak... :twisted:

Egyébként az ügyfélszolgálatal tulajdonképen elégedett vagyok, a várakozás az tényleg elég sok, de az utóbbi időben egészen kézséges és felkészült ügyintézőkkel találkoztam.

Guni

pén. jan. 05, 2007 17:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
"Tervezett munka miatt az alábbi időintervallumban 10:00 - 14:00 09/01/2007 az emelt díjas SMS-szolgáltatás nem lesz elérhető 10 percen keresztül.
Megértésüket előre is köszönjük"

anyátok!

1. mikor tanuljátok meg, hogy mi a magyar dátum írásmód?

3. mit meg nem engedték még magatoknak?

pén. jan. 05, 2007 16:34
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 

pén. jan. 05, 2007 15:36
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
a 1270-en megint félórája várok ügyintézőre. előreláthatólag 6 perc volt, mikor tárcsáztam, most, félóra utána, már 8 percnél tartanak...

Most nekem is kellett hívjam Őket, nálam nem mondta be hány perc van vissza, csak azt, hogy fontos a hívásom, és várjak. :)
23 perc alatt sikerült csak felvenniük :( , bár az 1 órához képest ez elég pozitív :) , de még így is sokallom... :?

pén. jan. 05, 2007 15:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
T68m írta:
még mindig nem értik a leZárt és a leJárt számla közötti különbséget. Ezt a WCC-ben tapasztaltam meg, két óra sorbanülés után.

Itt a fórumon mindenki tudja, hogy igazad van, csak azt nem értem, hogy most miért szivatod magad csakazért is. Úgyis be kell fizetned pár héten belül, most nem mindegy? Fizesd be nekik ha ez kell a boldogságukhoz, aztán viszlát, nem?

Guni

egyébként teljesen igazad van és másnak én is ezt mondanám! :wink: Most azonban tettem egy bejegyzést a vásárlók könyvébe, kíváncsi vagyok, hogy arra mit mondanak :?:

pén. jan. 05, 2007 2:27
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
arnyekxxx írta:
A vodánál hogy lehet és mennyibe kerül atiratni egy vitamax kártyát a saját nevemre? Ugyebár számhordozást csak a tulaj kezdeményezhet, és tudja isten kié volt a kártyám 5 évvel ezelött.

http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/g ... tiras.html

csüt. jan. 04, 2007 20:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
A vodánál hogy lehet és mennyibe kerül atiratni egy vitamax kártyát a saját nevemre? Ugyebár számhordozást csak a tulaj kezdeményezhet, és tudja isten kié volt a kártyám 5 évvel ezelött.

csüt. jan. 04, 2007 18:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
még mindig nem értik a leZárt és a leJárt számla közötti különbséget. Ezt a WCC-ben tapasztaltam meg, két óra sorbanülés után.

Itt a fórumon mindenki tudja, hogy igazad van, csak azt nem értem, hogy most miért szivatod magad csakazért is. Úgyis be kell fizetned pár héten belül, most nem mindegy? Fizesd be nekik ha ez kell a boldogságukhoz, aztán viszlát, nem?

Guni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára guni. csüt. jan. 04, 2007 20:06-kor.

csüt. jan. 04, 2007 17:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Már nálam is fogyatkoznak, de egyelőre a közeli hozzátartozók még azok, így a Bónusz jelenleg még megéri.

Nekem is, de azért nézegetem már mihez kezdenék, ha esetleg a vodafon új vezetősége úgy dönt hogy túl jó nekünk a Bónusz és mondjuk átáll egyperces számlázásra.

Guni

csüt. jan. 04, 2007 17:45
a fórum lelke

Hozzászólás 

csüt. jan. 04, 2007 17:11
Profil Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
guni. írta:
Sokat fogok érni vele. Lassan már nincs is vodás ismerősöm...

Már nálam is fogyatkoznak, de egyelőre a közeli hozzátartozók még azok, így a Bónusz jelenleg még megéri.

csüt. jan. 04, 2007 15:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sokat fogok érni vele. Lassan már nincs is vodás ismerősöm...

Guni

csüt. jan. 04, 2007 13:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Tévedsz, mert mindig arra, amerről a szél fúj.
Meg lássunk objektíven, tudod?

Ok, csak kérdeztem, hogy mi a helyzet, mindenféle rosszaló gondolat csírája nélkül.

csüt. jan. 04, 2007 13:07
platina tag

Hozzászólás 
"Nem lesz nehéz kitalálni, hogy ilyen "ügyfélbarát" hozzáállás mellett, amit az új vezetés produkál, mi fog jönni. Szerintem max. 2-3 hónap és újra mínuszban lesznek."

Én is ebben reménykedem, de szerintem nem mennek mínuszba.
Egyrészt - pl. velem szemben - érdekes módon megváltozott a hozzáállás (mondjuk én kétszer nyertem eddig pert ellenük). Azonnal (próbálnak) intézkedni, tényleg határidõre válaszolnak. Az is igaz, hogy csak az utóbbi 4 hónapban, és ügyem is csak kettõ volt velük.
Másrészt az emberekben még sokáig benne marad a "avodafonazocsóodakellmenni" fíííling. az utcáról beesõ nem tudatos vevõ pedig erre harap.
Ami még nem fogja õket visszavetni látványosan, hogy a tapsztalatok szerint az osztrák A1 akcióihoz képest kb. 8-14 hónap a csúszása a magyar Vodának. Jelenleg kint már a Samu X760 0 euro már, továbbá a kinti szogáltatók sorba jelentik be a hálózaton belüli bármikor 0 centes csomagjaikat. Ezt a sort itthon a Voda fogja nyitni, gyanúm szerint a nyáron.

csüt. jan. 04, 2007 13:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
58:43 épphogy belefértam az egy órába!

nem akarják kiadni a cibálási engedélyt. Nehézségük van a szövegértéssel és nem tudják megkülönböztetni a lezárt és a lejárt számla közötti külnbséget!

csüt. jan. 04, 2007 12:09
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
visszajött Vitai!

a 1270-en megint félórája várok ügyintézőre. előreláthatólag 6 perc volt, mikor tárcsáztam, most, félóra utána, már 8 percnél tartanak...

(beszélgetés célja: hogy adják már ki a cibálási engedélyt)

csüt. jan. 04, 2007 11:22
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ma reggel megkaptam azt az smst, amelyet 17.13-kor küldtek, tegnap. Bónuszként még két január elsejeit is! :-)

csüt. jan. 04, 2007 10:07
írásjog megvonva

Hozzászólás Re: Vitai Attila
CSR 1270 írta:
Mi visszasírjuk az Attilát.
És ti?

Na, jó, én is! :)

Nem lesz nehéz kitalálni, hogy ilyen "ügyfélbarát" hozzáállás mellett, amit az új vezetés produkál, mi fog jönni. Szerintem max. 2-3 hónap és újra mínuszban lesznek.

csüt. jan. 04, 2007 10:02
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Én is jan.1-én küldtem egy csomó aktíváló SMS-t a 1270-re, és nekem is másnap hajnalban jöttek a válaszok...

szer. jan. 03, 2007 21:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Írtam, hogy szenvedtem anyósom telójával az mms miatt. Elsején, dél körül küldözgettem el az aktiváló sms-eket. A válasz sms-ek másnap hajnali fél5 körül jöttek meg a telójára. EZ ám a gyorsaság! :)))))

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CineDOG szer. jan. 03, 2007 21:12-kor.

szer. jan. 03, 2007 21:04
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Trabi TM írta:
New-man írta:
Lehet, hogy itt is 24 v. 48 óra v. mit tudom én mennyi várakozási idő is lehet?

A dologban teljesen igazad van, dec 31 előtt vett kárttyára január 31-ig lehet a szolgáltatásokat megrendelni.
A dolog egyébként valószzínüleg inkább technikai jellegű, nálam december közepén is jött vissza ilyen válasz, hogy sikertelen reg, próbáljam később, másnap újra elküldve sikerült a dolog... :wink:

Másnap is küldtem a reg. kódot a karácsonyi ajándékért (30 MB WAP), de megint sikertelen regisztráció volt a válasz. Felhívtam újból az ügyfélszolgálatot, újból elmagyaráztam az ügyintézőnek, hogy dec. 31-én lejárt az akció, de január 31-ig lehet regisztrálni. Elfogadta és ígérte, hogy továbbítja az ügyemet az illetékesekhez.

Ma kaptam sms és hívtak is hogy sikerült a regisztráció! :)

Nagy küzdelem volt, de ami jár az jár...

szer. jan. 03, 2007 20:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyefene, én is! :)
Attila! Gyere vissza! :)

Amúgy magam és környezetem munkahelyi változásait, átszervezés, új tulaj, "ésszerűsítés", "költséghatékonyság" figyelve, senki sem örül, mindenki retteg, mindenki panaszkodik.

szer. jan. 03, 2007 18:35
ezüst tag

Hozzászólás Vitai Attila
mz írta:
Azt hiszem, most már nyugodtan kijelenthető, hogy mióta Vitai elment, azóta egyre jobban süllyed le a voda. Azelőtt is voltak vele gondok, de legalább ár/érték arányban kaptál valamit (fapados módon), ami többnyire olcsóbb volt a konkurenseknél.

Idéznék korábbi hozzászólásomból
Pént. Ápr. 07, 2006 21:26 Vitai Attila távozik a Vodafone Magyarország éléről

CSR 1270 írta:
Lehet utálni Vitai Attilát, lehet utálni a Vodafonet, de az tagadhatatlan tény, hogy a mobilpiacot ők pezsdítették fel rengeteg új szolgáltatással, akcióval és nagyon jó tarifákkal kedvezményekkel. Magyarország, a magyar mobilosok nagyon sokat köszönhetnek a Vitai féle menedzsmentnek, ők tették lehetővé a kispénzű átlagember számára is, hogy a mobil az életévé váljon.
És mi, a Voda dolgozói is sokat köszönhetünk neki, nekik, mert létrehoztak egy európai szintű céget, barátságos, vidám légkörű, jó körülményeket nyújtó munkahelyekkel, mert igenis a Vodafoneos dolgozók többsége szeret a Vodánál dolgozni és büszke arra, hogy a világ legnagyobb mobilcégnél dolgozik. És ez igenis, nagyban függ a vezérigazgatótól, a főnököktől, hogy milyen egy munkahely, szeret-e ott dolgozni az ember, vagy minden nap gyomorgörccsel megy be dolgozni.

Vitai Attila neve gyakorlatilag összenőtt a magyar Vodafonenal, mivel az első vezérigazgató Jeremy Forword alig fél évet töltött el pozíciójában, majd jött a Vitai és fellendült az üzlet.

És igen, mi vodás dolgozók most kicsit aggódunk, aggódunk a jövő miatt, hogy a stabilitás, az állandóság, a jó munkahely az új főnök(ök) által megváltozik. Mert változások biztos lesznek, és egyáltalán nem biztos, hogy azok jó irányban fognak történni, sőt semmi nem mutat erre. Komoly változások vannak, várhatóak globális szinten a cégben, gyakorlatilag mindenhol mindent átszerveznek, felröppentek bizonyos hírek üzletrészek, leányvállalatok eladásáról, megszüntetéséről.

Minden bizonytalan, és Vitai távozásával az előfizetőknek is van veszteni valójuk, nem is kicsi.

Akkor lehurrogtatok, most meg mondjam, hogy igazam volt? Igenis mondom!

Az új vezető(k) által történt átszervezések hatása tönkreteszi a céget. Egyrészt az előfizetők felé, mivel a szolgáltatási szinvonal egyáltalán nem nőtt, csak az árak, sorról sorra jöttek és jönni fognak a bekeményítések, sok jóra nem lehet számítani az új stratégia alapján...

És bár ez tudom, hogy benneteket nem érint/érdekel, de a dolgozókkal is pont ilyen szemét az új vezetés, abból az állapotból, amit fent idéztem már semmi sincs meg a cégben, a jobbak leléptek, akik maradtak ők is undorodva/gyomorgörccsel mennek be dolgozni, nyugtatón élnek, gyakorlatilag 2-3 havonta cserélődik a csapat.

Mi visszasírjuk az Attilát.
És ti?

szer. jan. 03, 2007 18:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
club írta:
de mint említettem, mindegyik publikus díjcsomagjukkal ezt csinálták...

Akkor mégsem olyan rossz a memóriám... :)

szer. jan. 03, 2007 15:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Eurofon III.

Az volt az, THX. :)
Na ehhez nyúltak úgy hozzá, hogy nehogy jó legyen Neked...
Már nem emlékszem, vagy a számlázási egységet, vagy a percdíjat emelték, de valami volt, nehogy jól érezd magad... :?

szer. jan. 03, 2007 15:49
platina tag

Hozzászólás 
Mobi írta:
mefisto írta:
Ha jól tudom, a voda házimobil 300Ft alatt nem kűld számlát. Ma kaptam egyet. Az összeg: 10 (tíz) Ft : :?

De küld! Csak ha 300 Ft alatti a számla, akkor "eltér a szokásos számlázási rendtől" és csak 3 havonta küld! (azt hiszem 3 havonta). Ha ezidő alatt csak 10 Ft jött össze, akkor ennyi a számla. :-)

Szerintem automatán fizesd be! :-)

Dehogynem küld.

Idézet nekik írott levelemből:

"Szeretném kérdezni, hogy a Házimobil elõfizetésem kapcsán nem lehetne-e betartani azt, amit a mindenütt fent lévõ tájékoztatóban ígérnek? Pl.: http://www.vodafone.hu/keszulekek_tarif ... _info.html, idézek:
"Ha az Elõfizetõ által az egyes számlázási ciklusokban, legfeljebb
három egymást követõ alkalommal a számlák összege együttesen nem éri
el a bruttó 300 forintot, a Szolgáltató a számlát legkésõbb az utolsó
számlaküldéstõl számított 3 hónap múlva küldi."

Ez már a szerzõdéskötésemkor is így volt, de mostanában kevesebbet
beszélek rajta, és kezd röhejes lenni, hogy 6 és 10 forintos csekkeket
kapok. A postán jókat derülnek. De oda elmennem többe kerül, mint ezek
az összegek. Ne mondják, hogy a kamatveszteség tönkretenné a céget.
Bár az is érdekes volna, hogy ha nem fizetném be a 6 Ft-ot, akkor
kikapcsolnák az elõfizetésemet? 6 Ft-ért? Amikor a Vodafone nem jár el
a leírtak szerint?

Örülnék valami épkézláb válasznak (udvarias semmitmondót inkább nem,
köszönöm). Vagy vegyék le/szüntessék meg ezt a háromhónapos számlázási opciót és kész."

Válasz:

"Az Általános Szerződési Feltételeink (ÁSZF) a Házimobil tarifacsomagra vonatkozó tételében valóban a következőként rendelkezik:
"A Szolgáltató a Vodafone Házimobil szolgálatatásra vonatkozó számlák előfizető részére történő megküldésénél eltérhet az Általános Szerződési Feltételekben rögzített számlaküldési eljárástól. Ha az Előfizető által az egyes számlázási ciklusokban legfeljebb három egymást követő alkalommal a számlák összeg együttesen nem éri el a 300 FT-ot, a Szolgáltató a számlát lekésőbb az utolsó számlaküldéstől számított 3 hónap múlva küldi."

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy ez egy feltételes lehetőség, erre a Vodafone nem kötelezi magát, de fenntartja a jogot, hogy ekként járjon el. Mivel számlázási rendszerünk minden hónapban állít ki számlát, ezért azt kötelességünk elküldeni.
Áthidaló javaslatként azt tanácsoljuk, hogy biankó csekken fizessen be, legyen szíves, egy tetszöleges (pl. 500-1000 forintos) összeget, és a számlái ennek terhére fognak kiegyenlítődni. Ez nem azt jelenti, hogy nem kap számlát ezután, csak a fizetendő rovatban negetív tétel lesz mindaddíg, míg az előre befizetett összeg tart.
Biankó csekket tőlünk is igényelhet, ehhez azonban szükségünk van az Ön telefonszámához tartozó ügyfélbiztonsági kódra is, de kérhet ilyet bármelyik vodafone-os értékesítési ponton. Erre pusztán az összeget, és az Ön befizetői azonosítóját szükséges felvezetni, amely minden számlán megtalálható.

A kimenő híváskorlátozással kapcsolatban feltett kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy rendszerünk nem a tartozás összegét, hanem a befizetési határidő lejártát veszi figyelembe, amikor korlátozást alkalmaz az előfizetésre, így elvben 1 forintos tartozás esetén is előfordulhat kimenő híváskorlátozás."

Magyarán küldHETnének háromhavonta számlát 300 Ft alatt, de mivel ez nekik is kevesebbe kerülne, és nekünk is kényelmesebb volna, ezért nem teszik. Punktum.

Az ÁSZF rendelkezik ugyan, de a számlázási rendszer nagy úr, azt "kötelességük" elküldeni. Aki írta az ÁSZF-et, az nem ismerte a számlázási rendszert. Ajjaj. ÁSZF-et meg nem változtatnak meg és kész.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pg szer. jan. 03, 2007 15:49-kor.

szer. jan. 03, 2007 15:47
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 152  Következő