|
Szerző |
Üzenet |
ndruboy
vas-tag
|
Sziasztok!
A telóval lehet web lapokat nézegetni?? mert eddig erről elég eltérő infókat láttam! köszik!
|
kedd dec. 07, 2004 1:37 |
|
|
sisqoboy
arany tag
Csatlakozott: vas. okt. 10, 2004 12:15 Hozzászólások: 308 Tartózkodási hely: Bp
|
kisperec írta: sisqoboy írta: kisperec írta: adj 1 emilcímet elküldöm hali.neked hol frissitettk és mikor a vodás telcsidet? van az R2V nél ujabb szoft? meddig birja az aksid? müködik a telcsi az mp3 csengőhanggal? mármint elfogadja a generált csengőhangot? hali! múlt csütörtökön az evic-ben (X.ker szent lászló tér 20.) szerdán délelőtt hívtam őket , akkor azt mondták , hogy r2v-t tesznek fel rá mert az a legújabb (kicsit kételkedtem benne hogy valóban az a legújabb , de nem nagyon érdekelt , mert állítólag a DRM-el "megcsinált" MP3-akat már az a soft is elfogadja csengőhangnak). csüt DE féltízkor mikor bementünk a cimbivel akkor meg azt mondta a csaj , hogy R2AA003 mert a főnök reggel azt mondta , hogy mostantól azt kell hogy felrakják mert az a legújabb. ez az MP3 dolog elég érdekes volt: kihozták a telt , hogy kész van.de nemhogy csengőhangnak nem engedte az MP3-at de még le sem játszotta. mindegyik file mellet az a kis kulcs ikon át volt húzva. mondom a kiscsajnak hogy van 1 kis gáz mert ez meg sem szólal. erre bevitte , kb 5 perc múlva kihozta és láss csodát a lajátszotta az MP3-at. de csengőhangnak továbbra sem engedte. közben készült a barátom telefonja is , de a kiscsaj egyszer csak kijött és azt mondja , hogy soft csere közben meghalt. de nem gond mert mindjárt adnak neki 1 újat. és lőn kapott 1 újat. de azon nem az R2AA003 volt rajt. azt mondja a kislány , ha még van 20 percünk akkor ráteszik(már fél öt volt a takarító már mosott fel körülöttünk mert csak 4-ig vannak nyitva). rá is tették ugyanazt a soft-ot mint az enyémre. és az meg engedte csengőhangnak az MP3-at. nem voltam nagyon ideges... neki új telefon , MP3csengőhang , ugyanazzal a soft-al.alig vártam hogy hazaérjünk és kipróbáljam a DRM-es MP3-akat. közben tanakodtunk , hogy mit csináltunk másképp a 2 telefonon az első bekapcsolásakor. a különbség csak annyi volt , hogy ő magyarra állította a telefon nyelvet , én pedig automatikusra.ennek szerintünk semmi köze a dologhoz , de mondtam neki csinálj egy telljes nullázást (én vezettem) és utánna jó lett. csengőhangként MP3.máig sem értem miért , de a lényeg , hogy az övé rögtön , az enyém csak 1 teljes nullázás után.pedig a soft verzió ugyanaz mindkét telefonon. aztán végül mégis automatikus-on maradt a telefonnyelv , mert véletlenul azt nyomta meg , úgyhogy a teljes null segített. bocs ha kicsit hosszú voltam PS.: az általam feltöltött MP3-ak csak DRM-es "átverés" után mennek csengőhangként. ja és mégvalami : én az első bekapcsoláskor a filekezelőből akartam beállítani az MP3-at, a barátom pedig a profilt szerkesztve állította be
akkor a te telcsid vodás? aksid milyen az új szofttal?
vali hátrány az uj szoftban?
|
hétf. dec. 06, 2004 23:06 |
|
|
westelrab
ezüst tag
|
blindes írta: westelrab írta: Sziasztok! Régebben irtátok,hogy ne adatkábelt vegyünk a k700-hoz hanem Bluetooth donglet. X-Micro tipust néztem mivel az árban elég jó.Van belőle 1.1-es és 1.2-es szabványú is. Találkoztatok már vele? Jól működik együtt a telefonnal? westelrab én is ilyet vettem (1.2), és tökéletesen működik a tellel+van hozzá egy cd, és a progi ami rajta és az tudja a k700-at kezelni mappa-szerűen, sztem elég sokoldalú.Csak ajánlani tudom.
Szia Blindes!
A T-Mobile oldalán azt irják,hogy az 1.1-es Blutoothot ismeri a k700.
Te pedig 1.2-st vettél.Nem volt ezekszerint gond vele?
Egyébként nem csak mappaszerű fel és letöltögetésre szeretném használni,hanem pl.címek és a telefonkönyv szerkesztésére is(mint pl. a Nokiánála PC Suite vagy a Siemensnél a Data Suite.Van ilyen progi hozzá és az működik bluetoothon keresztül?
Egyáltalán milyen programokat töltsek le pl mp3-ból csengőhang készitéséhez?
Köszi:
westelrab
|
hétf. dec. 06, 2004 20:54 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.Mpegable x4live-ot használok 3gp gyártásra,de az ugye nem tud wmv-ből dolgozni.Van olyan program amivel lehet?vagy előbb ebből kellene avit csinálni?
Elnézést,tabu a téma.Lehet wmv-ből is,figyelmetlen voltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bibby hétf. dec. 06, 2004 21:03-kor.
|
hétf. dec. 06, 2004 20:53 |
|
|
poirot_
arany tag
|
|
hétf. dec. 06, 2004 19:54 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
poirot_ írta: Arról nem is beszélve, hogy ez NEM hiba. Ezt az "eseményt" úgy hívják, hogy UNICODE.
Nem akartam ilyen "bonyodalmakba" belemenni.
|
hétf. dec. 06, 2004 18:58 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Idézet: Idézet: Nálatok is jelentkezik az a probléma hogy ha nemzeti karaktereket (be lehet állítani) írok az sms-be, akkor egy sms mérete 160 karakterről lecsökken kb 60-ra???? Én úgy tudtam, hogy ezt a hibát már régen kijavították. Ne kapcsold be. Ettől még használhatsz ékezetes betűket és megmarad a 160 karaktered is.
Arról nem is beszélve, hogy ez NEM hiba. Ezt az "eseményt" úgy hívják, hogy UNICODE.
|
hétf. dec. 06, 2004 18:24 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
blindes írta: Nálatok is jelentkezik az a probléma hogy ha nemzeti karaktereket (be lehet állítani) írok az sms-be, akkor egy sms mérete 160 karakterről lecsökken kb 60-ra???? Én úgy tudtam, hogy ezt a hibát már régen kijavították.
Ne kapcsold be. Ettől még használhatsz ékezetes betűket és megmarad a 160 karaktered is.
|
hétf. dec. 06, 2004 15:53 |
|
|
Vendég
|
Nálatok is jelentkezik az a probléma hogy ha nemzeti karaktereket (be lehet állítani) írok az sms-be, akkor egy sms mérete 160 karakterről lecsökken kb 60-ra???? Én úgy tudtam, hogy ezt a hibát már régen kijavították.
|
hétf. dec. 06, 2004 14:51 |
|
|
Vendég
|
westelrab írta: Sziasztok! Régebben irtátok,hogy ne adatkábelt vegyünk a k700-hoz hanem Bluetooth donglet. X-Micro tipust néztem mivel az árban elég jó.Van belőle 1.1-es és 1.2-es szabványú is. Találkoztatok már vele? Jól működik együtt a telefonnal? westelrab
én is ilyet vettem (1.2), és tökéletesen működik a tellel+van hozzá egy cd, és a progi ami rajta és az tudja a k700-at kezelni mappa-szerűen, sztem elég sokoldalú.Csak ajánlani tudom.
|
hétf. dec. 06, 2004 14:48 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
kisperec írta: sisqoboy írta: kisperec írta: adj 1 emilcímet elküldöm hali.neked hol frissitettk és mikor a vodás telcsidet? van az R2V nél ujabb szoft? meddig birja az aksid? müködik a telcsi az mp3 csengőhanggal? mármint elfogadja a generált csengőhangot? hali! múlt csütörtökön az evic-ben (X.ker szent lászló tér 20.) szerdán délelőtt hívtam őket , akkor azt mondták , hogy r2v-t tesznek fel rá mert az a legújabb (kicsit kételkedtem benne hogy valóban az a legújabb , de nem nagyon érdekelt , mert állítólag a DRM-el "megcsinált" MP3-akat már az a soft is elfogadja csengőhangnak). csüt DE féltízkor mikor bementünk a cimbivel akkor meg azt mondta a csaj , hogy R2AA003 mert a főnök reggel azt mondta , hogy mostantól azt kell hogy felrakják mert az a legújabb. ez az MP3 dolog elég érdekes volt: kihozták a telt , hogy kész van.de nemhogy csengőhangnak nem engedte az MP3-at de még le sem játszotta. mindegyik file mellet az a kis kulcs ikon át volt húzva. mondom a kiscsajnak hogy van 1 kis gáz mert ez meg sem szólal. erre bevitte , kb 5 perc múlva kihozta és láss csodát a lajátszotta az MP3-at. de csengőhangnak továbbra sem engedte. közben készült a barátom telefonja is , de a kiscsaj egyszer csak kijött és azt mondja , hogy soft csere közben meghalt. de nem gond mert mindjárt adnak neki 1 újat. és lőn kapott 1 újat. de azon nem az R2AA003 volt rajt. azt mondja a kislány , ha még van 20 percünk akkor ráteszik(már fél öt volt a takarító már mosott fel körülöttünk mert csak 4-ig vannak nyitva). rá is tették ugyanazt a soft-ot mint az enyémre. és az meg engedte csengőhangnak az MP3-at. nem voltam nagyon ideges... neki új telefon , MP3csengőhang , ugyanazzal a soft-al.alig vártam hogy hazaérjünk és kipróbáljam a DRM-es MP3-akat. közben tanakodtunk , hogy mit csináltunk másképp a 2 telefonon az első bekapcsolásakor. a különbség csak annyi volt , hogy ő magyarra állította a telefon nyelvet , én pedig automatikusra.ennek szerintünk semmi köze a dologhoz , de mondtam neki csinálj egy telljes nullázást (én vezettem) és utánna jó lett. csengőhangként MP3.máig sem értem miért , de a lényeg , hogy az övé rögtön , az enyém csak 1 teljes nullázás után.pedig a soft verzió ugyanaz mindkét telefonon. aztán végül mégis automatikus-on maradt a telefonnyelv , mert véletlenul azt nyomta meg , úgyhogy a teljes null segített. bocs ha kicsit hosszú voltam PS.: az általam feltöltött MP3-ak csak DRM-es "átverés" után mennek csengőhangként. ja és mégvalami : én az első bekapcsoláskor a filekezelőből akartam beállítani az MP3-at, a barátom pedig a profilt szerkesztve állította be
köszönöm szépen az infot. leginkább az érdekelne ezek után hogy meddig birja az aksi. ha jobb az aksi csak akkor viszem megin
|
hétf. dec. 06, 2004 0:02 |
|
|
kisperec
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. nov. 20, 2004 13:47 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: somogy megye
|
weinmaker írta: nekem R2A041 soft van, lehet hogy emiatt nem megy?
biztos azért. nekem is az volt és nem ment
|
vas. dec. 05, 2004 20:52 |
|
|
westelrab
ezüst tag
|
Sziasztok!
Régebben irtátok,hogy ne adatkábelt vegyünk a k700-hoz hanem Bluetooth donglet.
X-Micro tipust néztem mivel az árban elég jó.Van belőle 1.1-es és 1.2-es szabványú is.
Találkoztatok már vele?
Jól működik együtt a telefonnal?
westelrab
|
vas. dec. 05, 2004 20:31 |
|
|
weinmaker
ezüst tag
|
nekem R2A041 soft van, lehet hogy emiatt nem megy?
|
vas. dec. 05, 2004 20:16 |
|
|
kisperec
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. nov. 20, 2004 13:47 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: somogy megye
|
az aksiról nem tudok érdemi infóval szolgálni mert én erről netezek.
soft-csere előtt is , most is max másfél nap.
|
vas. dec. 05, 2004 17:33 |
|
|
kisperec
ezüst tag
|
sisqoboy írta: kisperec írta: adj 1 emilcímet elküldöm hali.neked hol frissitettk és mikor a vodás telcsidet? van az R2V nél ujabb szoft? meddig birja az aksid? müködik a telcsi az mp3 csengőhanggal? mármint elfogadja a generált csengőhangot?
hali! múlt csütörtökön az evic-ben (X.ker szent lászló tér 20.)
szerdán délelőtt hívtam őket , akkor azt mondták , hogy r2v-t tesznek fel rá mert az a legújabb (kicsit kételkedtem benne hogy valóban az a legújabb , de nem nagyon érdekelt , mert állítólag a DRM-el "megcsinált"
MP3-akat már az a soft is elfogadja csengőhangnak).
csüt DE féltízkor mikor bementünk a cimbivel akkor meg azt mondta a csaj , hogy R2AA003 mert a főnök reggel azt mondta , hogy mostantól azt kell hogy felrakják mert az a legújabb.
ez az MP3 dolog elég érdekes volt:
kihozták a telt , hogy kész van.de nemhogy csengőhangnak nem engedte az MP3-at de még le sem játszotta. mindegyik file mellet az a kis kulcs ikon át volt húzva. mondom a kiscsajnak hogy van 1 kis gáz mert ez meg sem szólal. erre bevitte , kb 5 perc múlva kihozta és láss csodát a lajátszotta az MP3-at. de csengőhangnak továbbra sem engedte.
közben készült a barátom telefonja is , de a kiscsaj egyszer csak kijött és azt mondja , hogy soft csere közben meghalt. de nem gond mert mindjárt adnak neki 1 újat. és lőn kapott 1 újat. de azon nem az R2AA003 volt rajt. azt mondja a kislány , ha még van 20 percünk akkor ráteszik(már fél öt volt a takarító már mosott fel körülöttünk mert csak 4-ig vannak nyitva). rá is tették ugyanazt a soft-ot mint az enyémre.
és az meg engedte csengőhangnak az MP3-at. nem voltam nagyon ideges...
neki új telefon , MP3csengőhang , ugyanazzal a soft-al.alig vártam hogy hazaérjünk és kipróbáljam a DRM-es MP3-akat. közben tanakodtunk , hogy mit csináltunk másképp a 2 telefonon az első bekapcsolásakor.
a különbség csak annyi volt , hogy ő magyarra állította a telefon nyelvet , én pedig automatikusra.ennek szerintünk semmi köze a dologhoz , de mondtam neki csinálj egy telljes nullázást (én vezettem) és utánna jó lett. csengőhangként MP3.máig sem értem miért , de a lényeg , hogy az övé rögtön , az enyém csak 1 teljes nullázás után.pedig a soft verzió ugyanaz mindkét telefonon. aztán végül mégis automatikus-on maradt a telefonnyelv , mert véletlenul azt nyomta meg , úgyhogy a teljes null segített.
bocs ha kicsit hosszú voltam
PS.: az általam feltöltött MP3-ak csak DRM-es "átverés" után mennek csengőhangként.
ja és mégvalami : én az első bekapcsoláskor a filekezelőből akartam beállítani az MP3-at, a barátom pedig a profilt szerkesztve állította be
|
vas. dec. 05, 2004 17:25 |
|
|
weinmaker
ezüst tag
|
kipróbáltam a drm progit, sajna nekem nem működik.
a progi mrgcsinálja a fájlt meg minden, csak a telcsiben nem lehet csengőhangnak kiválasztani
|
vas. dec. 05, 2004 11:09 |
|
|
weinmaker
ezüst tag
|
Köszi mindenkinek a segítséget, már töltöm
|
vas. dec. 05, 2004 9:00 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Eddig hány tés szoftver jelent meg hozzá?
|
vas. dec. 05, 2004 1:34 |
|
|
luudo
vas-tag
|
Hi.
Tudomásom szerint szoftverfrissites van. De majd meglátjuk mivel adják el az újakat. Van még asszem egy nokiatípus is, amit ugyanígy küldtek vissza. Egy vodás ismerQsöm mondta ezeket.
A SE meg amúgy igen nagyot bukna, ha kihagyná a karácsonyt.
Üdv,
Tamás
ps: Végülis mind1 mi van, a lényeg hogy jelen pillban nem lehet venni. Amúgy én is most akartam beruházni egyre.
|
szomb. dec. 04, 2004 23:56 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
Landsmann írta: Vegyél a Pannonnál, még az mp3-akat sem kell buherálni.
1. szeretek buheralni.
2. Mar anyat ma lekotottem a vodahoz BYOP-ra 2 evre, most mar nekem is oda kell mennem.
Az a **** az egeszben, hogy jol beleeltem magam, meg se fordult a fejemben, hogy elfogyhat.
|
szomb. dec. 04, 2004 23:37 |
|
|
Vendég
|
csipuka írta: luudo írta: Amugy tudomasom szerint a vodafonetol egy idore elvittek a SE700i-ket, mert szoftvert frissitenek rajtuk. Egyszeruen elfogyott. Ma lettem volna a vodanal, hogy lekotom magam naluk 2 evre, mert eldontottem, hogy kell ez a telefon, erre tajekoztatnak, hogy mar egy ideje nincs. Nem csapkodott az ideg, aaaa dehogy. Tan az 51. hetre igertek, hogy szallit az SE. Morcos vagyok, mert asszonypajtas mar az uj telefonjaval jaccik en meg szomorkodom. Pedig mar a drmpackagert is letoltottem..
Vegyél a Pannonnál, még az mp3-akat sem kell buherálni.
|
szomb. dec. 04, 2004 23:26 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
luudo írta: Amugy tudomasom szerint a vodafonetol egy idore elvittek a SE700i-ket, mert szoftvert frissitenek rajtuk.
Egyszeruen elfogyott.
Ma lettem volna a vodanal, hogy lekotom magam naluk 2 evre, mert eldontottem, hogy kell ez a telefon, erre tajekoztatnak, hogy mar egy ideje nincs. Nem csapkodott az ideg, aaaa dehogy. Tan az 51. hetre igertek, hogy szallit az SE.
Morcos vagyok, mert asszonypajtas mar az uj telefonjaval jaccik en meg szomorkodom.
Pedig mar a drmpackagert is letoltottem..
|
szomb. dec. 04, 2004 22:25 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
kisperec írta: adj 1 emilcímet elküldöm
hali.neked hol frissitettk és mikor a vodás telcsidet?
van az R2V nél ujabb szoft?
meddig birja az aksid?
müködik a telcsi az mp3 csengőhanggal? mármint elfogadja a generált csengőhangot?
|
szomb. dec. 04, 2004 22:06 |
|
|
westelrab
ezüst tag
|
Sziasztok!
Most vettem meg a K700-at az Electroworldben és R2AA003 a sw verzió.
Ha jól olvastam ez a legújabb,ugye?
Milyen sw-eket szerezzek be ha PC-vel akarom összekapcsolni és onnan képeket,mp3-kat akarok csengőhangnak rátölteni?
Nomeg címjegyzéket Outlookból átmásolni?
Köszi:
westelrab
|
szomb. dec. 04, 2004 19:55 |
|
|
pappfer
arany tag
|
Ugy latszik, tevedtem, szerencsere!
Idezek egy masik forumrol:
Blyan írta: Időközben olvastam egy másik fórumon, hogy működik a dolog. Hát tényleg remélem, hisz most készülök venni egy K700-at....
|
szomb. dec. 04, 2004 19:08 |
|
|
pappfer
arany tag
|
Ehh, nem kell riadozni az oldaltol, bar nem szep a Ti kuldtetek menu, de ott van az... Majd Karacsony korul atszervezem. Persze nem kotelezo onnan leszedni, csak talan egyszerubb, mint a mailben kuldozgetes, es meg regisztralni sem kell magad.
http://pappfer.uw.hu/files.php
A pontos link pedig:
http://pappfer.uw.hu/files/drmpackager_ ... (thx_Blyan).zip
Ami a progit illeti: bar nincs K700-am es a progit sem lattam, nem hinnem, hogy ez megoldana a problemat. Bar ne lenne igazam, de en nem sok eselyt latok ra.
|
szomb. dec. 04, 2004 18:51 |
|
|
luudo
vas-tag
|
Hi! Semmibol nem all magadat regisztralni. Keresd meg a regisztracios fulecsket.
Amugy tudomasom szerint a vodafonetol egy idore elvittek a SE700i-ket, mert szoftvert frissitenek rajtuk. Nem tudom mi lesz aztan rajta, de logikus hogy a legfrissebb soft. Akkor aztan tuti fog menni az a drm packager progi.
Üdv Mindenkinek,
Minden jót,
Tamás
|
szomb. dec. 04, 2004 18:36 |
|
|
kisperec
ezüst tag
|
adj 1 emilcímet elküldöm
|
szomb. dec. 04, 2004 16:01 |
|
|
weinmaker
ezüst tag
|
nem engedi csak regisztrált felhasználóknak
|
szomb. dec. 04, 2004 15:55 |
|
|
kisperec
ezüst tag
|
egyébként én is innen: http://developer.sonyericsson.com/
töltöttem le.
felmész az oldalra , beírod a keresőbe : drm
és ltöltöd ezt :Sony Ericsson DRM Packager Tool (v 1.21)
|
szomb. dec. 04, 2004 15:38 |
|
|
kisperec
ezüst tag
|
nekem megy , de csak miután szoftvert frissítettem.
R2V vagy annál újabb kell hozzá.
|
szomb. dec. 04, 2004 15:35 |
|
|
weinmaker
ezüst tag
|
Re: Vodafone-os K700i - mp3 csengő hang
blyan írta: Sziasztok, lehet, hogy ez már megoldódott,de ha nem akkor hátha... feltettem egy drmpackager_1_21.zip nevű fájlt a http://pappfer.uw.hu/forum/index.php -n a Ti küldtétek oldalra, ez talán megoldja a Vodafone-os mp3 csengőhang problémát, ugyanis ezzel lehet dmr védett csengőhangot csinálni. Sajnos kipróbálni nem volt módom, mert nekem még nincs meg a K700i-m, de remélem Nektek menni fog. A programot viszonylag könnyű használni, csinál az mp3-ból egy dm kiterjesztésű fájlt, amit ha feltöltesz akkor talán menni fog a csengőhangnak való beállítás. (Remélem, mert ha letöltesz a vodafone-tól egy csengőhangot, akkor az is ilyen kiterjesztésű) Annak, aki tud németül, itt egy kis leírás: http://www.telefon-treff.de/showthread/t-141569.htmlHa valakinek megy, feltétlenül írja meg. UI: A programot innen töltöttem le: http://developer.sonyericsson.com
Én elmentem erre az oldalra de nem találtam
|
szomb. dec. 04, 2004 8:52 |
|
|
kisperec
ezüst tag
|
tud valaki segíteni?
hogy lehet a pc-n a JAR kiterjesztésű fájlt rávenni , hogy elinduljon?
java runner-t letöltöttem (2 helyről is de azt mondja hogy hibás a file) ,
a javalauncher-nél meg nem tudok rájönni hogy hogy működik.
ja , milyen barátok funkcióról írtok? mi az?
|
szomb. dec. 04, 2004 8:06 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Landsmann írta: Ha leszeded, akkor néz csak ki rondán. Az enyém majdnem 3 hónapos és még eszébe sincs leesni.
Nekem 1 hónap után leesett, de nem hiányzik...
|
szomb. dec. 04, 2004 2:25 |
|
|
blyan
vas-tag
|
Vodafone-os K700i - mp3 csengõ hang
Sziasztok,
lehet, hogy ez már megoldódott,de ha nem akkor hátha...
feltettem egy drmpackager_1_21.zip nevû fájlt a http://pappfer.uw.hu/forum/index.php -n a Ti küldtétek oldalra, ez talán megoldja a Vodafone-os mp3 csengõhang problémát, ugyanis ezzel lehet dmr védett csengõhangot csinálni. Sajnos kipróbálni nem volt módom, mert nekem még nincs meg a K700i-m, de remélem Nektek menni fog. A programot viszonylag könnyû használni, csinál az mp3-ból egy dm kiterjesztésû fájlt, amit ha feltöltesz akkor talán menni fog a csengõhangnak való beállítás. (Remélem, mert ha letöltesz a vodafone-tól egy csengõhangot, akkor az is ilyen kiterjesztésû)
Annak, aki tud németül, itt egy kis leírás:
http://www.telefon-treff.de/showthread/t-141569.html
Ha valakinek megy, feltétlenül írja meg.
UI:
A programot innen töltöttem le: http://developer.sonyericsson.com
|
szomb. dec. 04, 2004 1:49 |
|
|
Vendég
|
Ha leszeded, akkor néz csak ki rondán. Az enyém majdnem 3 hónapos és még eszébe sincs leesni.
Ami pedig a Barátok funkciót illeti, kérem alássan, működik!
A pontosság kedvéért http://pappfer.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=81 ezen a linken a topicindítóban minden le van írva pappfer tollából. Tehát nem csak T630-al működik.
Köszönjük!
|
pén. dec. 03, 2004 23:29 |
|
|
kmf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 159 Tartózkodási hely: Budapest
|
Úgy néz ki hogy ilyen telefonom lesz... Én egyből leveszem róla azt a puha gumi matricát.. Nem tudom minek kellett vele elrondítani a telefont...
|
pén. dec. 03, 2004 23:18 |
|
|
iscsu
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: Debrecen
|
kisperec írta: ja , azt is írta valaki , hogy elveszett a telefonjáról a "quick share" matrica. tegnap vettem az EVIC-ben. 96 ft/db.
Én voltam.
Megyek.
Veszek 10-et.
|
pén. dec. 03, 2004 20:40 |
|
|
hanol-k700i
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. nov. 04, 2004 15:43 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Paks
|
blindes írta: kicsit OFF: ha esetleg vki veszi a telecommagazin-t, és tépi az ideg amikor ált. 3-4 hetet késnek a megjelenéssel (pl a novemberit november második felére ígérték, de csak most jelent meg ha minden igaz), akkor annak itt a megoldás: www.telecommmagazin.hu , itt ha nem is jóval előre de pontosan le van írva a megjelenés dátuma (leglábbis most), ma jelenik meg egyébként. ON
Akit idegesít, hogy 3-4 hetet késik a Telecom magazin, és végre kézhez kapja...és rájön, hogy az újság fele annyit sem ér, mint amennyit kiadott érte, akkor annak itt a megoldás www.connectmagazin.hu!
Több mint 2 évig voltam a Telecom magazin előfizetője...mindaddig, amíg egy fórumon nem olvastam a német nyelvű Connect magazinról. Eldöntöttem, hogy szerzek egyet! Az ebay-en vásároltam egyet, kézhez kapva (az elolvasása után) rájöttem, hogy a Telecom magazin fényévekre le van maradva!!! (Azóta nem is veszem az újságukat )
Amúgy sejtettem én ezt már, mielőtt olvastam volna a Connect-et... A telefon tesztekben (ami ált.ban nem is az új készülékekről szól!) 3/4 oldalt foglal el állandóan az, hogy ecsetelik, milyen a billentyű tapintása, a vonalvezetése és hogy hol van a telefonon a nyakbaakasztó helye! Természetesen a telefon tudásáról csak említéseket tesznek (kb. hogy van benne naptár ami jó, IrDa, meg hogy hány telefonszámot tud tárolni)... Nesze neked részletes teszt!
Ezeket az infókat a neten 2-3 héttel előbb megtudom , sőt még többet is!
Annyi az előnye az újságnak, hogy szép, jó kidolgozású és kézben fogható!
A jó hír az, hogy a CONNECT megjelent MAGYAR NYELVEN IS!
Az ember csak akkor tudja, hogy mi jó és mi rossz, ha van összehasonlítási alapja!
|
pén. dec. 03, 2004 20:39 |
|
|
pappfer
arany tag
|
Jah, a telo amin probaltam T630. De szvsz. ugyanaz K700-on is..
Ha ki akarod probalni kuldj egy IM-t a pappfer nickre..
|
pén. dec. 03, 2004 19:23 |
|
|
pappfer
arany tag
|
Landsmann írta: Régebben volt róla szó, de elég szűkszavúan. Azt írta valaki, hogy a Barátok funkció a magyar szolgáltatók nem támogatásának ellenére a www.yamigo.com -al működik. Próbálta már valaki azóta, és jelenleg működik. Addig is míg meg nem próbálom, mert egy kis időre van szükségem míg ki tudom próbálni.
Nem tudom, hogy arra gondolsz-e, de kb 2-3 honapja irtam ezt egy masik forumon (nem akarok reklamozni ).
En probaltam, mukodik! Neha hasznalom is.
|
pén. dec. 03, 2004 19:21 |
|
|
Vendég
|
Régebben volt róla szó, de elég szűkszavúan. Azt írta valaki, hogy a Barátok funkció a magyar szolgáltatók nem támogatásának ellenére a www.yamigo.com -al működik. Próbálta már valaki azóta, és jelenleg működik. Addig is míg meg nem próbálom, mert egy kis időre van szükségem míg ki tudom próbálni.
|
pén. dec. 03, 2004 17:40 |
|
|
Vendég
|
kicsit OFF:
ha esetleg vki veszi a telecommagazin-t, és tépi az ideg amikor ált. 3-4 hetet késnek a megjelenéssel (pl a novemberit november második felére ígérték, de csak most jelent meg ha minden igaz), akkor annak itt a megoldás: www.telecommmagazin.hu , itt ha nem is jóval előre de pontosan le van írva a megjelenés dátuma (leglábbis most), ma jelenik meg egyébként.
ON
|
pén. dec. 03, 2004 17:39 |
|
|
Vendég
|
Az lenne a kérdésem hogy akkor most meylik a LEGFRISSEBB software rá?(a telefonra).
|
pén. dec. 03, 2004 17:31 |
|
|
kisperec
ezüst tag
|
valaki egyszer azt írta , hogy el lehet tüntetni a
VODAFONE HU
vodfone
feliratot (oplogót) a kijelzőről.
sikerült ez már valaha valakinek? és ha igen , hogy?
ja , azt is írta valaki , hogy elveszett a telefonjáról a "quick share" matrica. tegnap vettem az EVIC-ben. 96 ft/db.
|
pén. dec. 03, 2004 16:19 |
|
|
kmf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 159 Tartózkodási hely: Budapest
|
kmf írta: Valami nem világos:
A BT működik, csak outlook-ot nem lehet vele szinkronizálni? (Outlook, mint levélküldő program...)
Tehát képeket, csengőhangokat, játékokat minden probléma nélkül tudok rá töltögetni, levenni, stb...
A topic olvasása után elég nagy lett a káosz a fejemben...
PLz HELP!
Még csak az ezredik hozzászólásnál tartok, és lassan haladok. Előbb kéne az infó PLZ HELP!
|
pén. dec. 03, 2004 15:14 |
|
|
kisperec
ezüst tag
|
én még nem néztem de szerintem nem lehet.
a t610-en nem lehetett.
ha a profilban bekapcsolod , akkor minden hangal járó
eseménykor rezeg.
|
csüt. dec. 02, 2004 22:28 |
|
|
Vendég
|
Kerestem, de eddig nem jöttem rá, az ébresztéskori rezgést ki lehet kapcsolni?
|
csüt. dec. 02, 2004 22:23 |
|
|
kisperec
ezüst tag
|
ma volt a gép sw frissítésen (verzio lásd lent).
a gyári MP3 egyből ment csengőhangnak meg ébresztőnek.
amit én töltök rá , azt át kell "verni" a DRM-el , de azok is mennek
|
csüt. dec. 02, 2004 22:16 |
|
|