Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 7:49

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Mobilio írta:
szóval nem másodpercről váltott percre de a percdíjhoz is hozzányúlt. az előbb is írtam hogy ezzel együtt is jól jártak de azért illendőségből nem hagyták változatlanul a díjakat. a többi esetben is így váltottak számlázási egységet.

Azért ezzel vitatkoznék, ezúttal némi konkrétummal. 1995 óta voltam Westel postpaides, addig a pillanatig, amíg az előfizetéses és publikus díjcsomagoknál meg nem szüntették a Westel 30-at (ami első 30 mp egybeszámlázást, majd másodperc alapot jelentett). Ha jól emlékszem tiszta 30 mp alapúra változtattak, és egy fillért nem csökkentették a percdíjakat. Amikor ezt az ügyfélszolgálatukon szóvá tettem, akkor a hölgy mint egy papagáj, csak azt tudta ismételni, hogy hiszen ők egy fillért nem emelik ezzel az áraikat... Akkor - ha jól rémlik 2003-2004 novembere vagy decembere lehetett - éppen Szervuszos voltam, de mint említettem, mindegyik publikus díjcsomagjukkal ezt csinálták...

szer. jan. 03, 2007 14:28
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
mefisto írta:
Ha jól tudom, a voda házimobil 300Ft alatt nem kűld számlát. Ma kaptam egyet. Az összeg: 10 (tíz) Ft : :?

De küld! Csak ha 300 Ft alatti a számla, akkor "eltér a szokásos számlázási rendtől" és csak 3 havonta küld! (azt hiszem 3 havonta). Ha ezidő alatt csak 10 Ft jött össze, akkor ennyi a számla. :-)

Szerintem automatán fizesd be! :-)

szer. jan. 03, 2007 14:28
Moderátor

Hozzászólás 
Eurofon I., Eurofon II. és Eurofon III. volt a nevük.

szer. jan. 03, 2007 14:00
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Mobilio írta:
az m csomagoknak ehhez nincs köze...

Én nem is az "M" csomagokról beszéltem, hanem a Westel300 előtti csomagok lettek percalapúak (tehát NEM a Westel 300), amikor megjelentek az "M" csomagok, csak már nem emlékszem a csomagok nevére... :wink:

hát ez elég homályos. majd nézzük meg konkrétumokkal.

szer. jan. 03, 2007 12:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
a decemberi befizetést még nem látják, ezért elutasították a számcibálásomat.
27min16sec ideig tartott míg ügyintézőhöz kapcsoltak, de közben végig 2 perccel hitegettek.

szer. jan. 03, 2007 11:23
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
az m csomagoknak ehhez nincs köze...

Én nem is az "M" csomagokról beszéltem, hanem a Westel300 előtti csomagok lettek percalapúak (tehát NEM a Westel 300), amikor megjelentek az "M" csomagok, csak már nem emlékszem a csomagok nevére... :wink:

szer. jan. 03, 2007 10:24
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Mobilio írta:
megértem ha nem így emlékszel de remélem nem bánt ha azt írom talán elfogultságból emlékszel rosszul.

Már nem emlékszem, mert régen volt (még talán az előző évezredben :) ), de a Westel 300/400 csomagok előtti díjcsomagokat (nem tom már mi volt a nevük), szvsz percalapúra tették anno, amikor megjelentek az "Westel M" csomagok.
(de lehet tényleg csak az elfogultság... :oops: )

Legalábbis apámnak valami ilyesmi miatt kellett váltson csomagot, mert megemelkedett rendesen a számlája...

az m csomagoknak ehhez nincs köze. az a normál csomagoknak volt a percalapú változata és cserébe alacsonyabbak voltak a percdíjak. persze ettől semmi nem történt. igazából tök mindegy volt de szebben mutattak. tehát az nem a számlázási egység változása miatt volt. amikor az előfizus csomagoknál megszüntették a westel 30at akkor is csökkentek a díjak. egy a lényeg hogy a szolgáltató jár jól ezekkel és nem mi. de mégis azért valamit csinálnak hogy ne legyen annyira durva. a másodperc alapúról percre váltással szerintem kb 20-30%al emelték a díjakat mert nem változtattak a percdíjon. és ez azért durva.

szer. jan. 03, 2007 9:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
mefisto írta:
Ha jól tudom, a voda házimobil 300Ft alatt nem kűld számlát. Ma kaptam egyet. Az összeg: 10 (tíz) Ft : :?

Fizess 20-at, akkor jövő hónapban nem kapsz... :D

kedd jan. 02, 2007 23:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
megértem ha nem így emlékszel de remélem nem bánt ha azt írom talán elfogultságból emlékszel rosszul.

Már nem emlékszem, mert régen volt (még talán az előző évezredben :) ), de a Westel 300/400 csomagok előtti díjcsomagokat (nem tom már mi volt a nevük), szvsz percalapúra tették anno, amikor megjelentek az "Westel M" csomagok.
(de lehet tényleg csak az elfogultság... :oops: )

Legalábbis apámnak valami ilyesmi miatt kellett váltson csomagot, mert megemelkedett rendesen a számlája...

kedd jan. 02, 2007 23:17
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd jan. 02, 2007 23:09
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Mobilio írta:
igen megszokott de a t azért legalább illendőségből olyankor a percdíjakat is levitte. annyival hogy jól járjon úgy is de azért lefele módosította. a pannont nem tudom arra nem emlékszem.

Hát, én nem így emlékszem. :wink:
Egyébként a pannonnál is maradtak a percdíjak...

egyet már megtaláltam a neten:

"2004. március 20-tól a Westel megváltozatta a Domino7 díjcsomag percdíjait. A csökkenés mértéke általában 5 Ft, de bizonyos esetekben ennél magasabb.
Hálózaton belül csak a csúcsidőn kívüli hívások díja csökkent bruttó 5 Ft-tal, így csúcsidőben 75 Ft, 20-22 óra között és hétvégén 20 Ft, éjszaka pedig 10 Ft az új díj.
Vezetékes hálózatba menő hívások csúcsidőben 85 Ft, minden más időszakban 20 Ft, míg más mobilhálózatba csúcsidőben 85 Ft, azon kívül pedig jelentős csökkentést hajtott végre a Westel, 48 Ft-ról 30 Ft-ra „zuhant” a percdíj.
A percdíjak csökkentése mellett azonban egy komoly drágító lépést is megtett a legnagyobb mobilszolgáltató: a számlázási periódust 30 másodpercről 1 percre emelte."

szóval nem másodpercről váltott percre de a percdíjhoz is hozzányúlt. az előbb is írtam hogy ezzel együtt is jól jártak de azért illendőségből nem hagyták változatlanul a díjakat. a többi esetben is így váltottak számlázási egységet.

kedd jan. 02, 2007 22:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
integral írta:
Szia Vizsla!

Mi történt veled? Nem memorizáltam az összes hozzászólásodat, de nekem úgy rémlik, hogy te nagy élharcos Vodapárti vagy/voltál.
Tévedsz, mert mindig arra, amerről a szél fúj.
Meg lássunk objektíven, tudod?

kedd jan. 02, 2007 22:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
igen megszokott de a t azért legalább illendőségből olyankor a percdíjakat is levitte. annyival hogy jól járjon úgy is de azért lefele módosította. a pannont nem tudom arra nem emlékszem.

Hát, én nem így emlékszem. :wink:
Egyébként a pannonnál is maradtak a percdíjak...

kedd jan. 02, 2007 17:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt a lusta mindenit :

http://www.vodafone.hu/keszulekek_tarif ... k_2_1.html
itt már 1perces egységek

http://www.vodafone.hu/keszulekek_tarif ... tarifa.pdf
itt még 1másodperc!

Egy nap alatt ennyire haladtak , kiDELetézték a "másod"-ot
Szép.

kedd jan. 02, 2007 17:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egy idő után mindenki belátja, hogy lejtőn vagyunk, és nem emelkedőn.

kedd jan. 02, 2007 13:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Eljött kétezerhét, amikortól be lehet jelenteni, hogy a vodafone lett a legdrágább és egyben a legsz.rabb szolgáltató is!

További színvonalcsökkenésben, parasztvakításban, ügyfélszámcsökkenésben, létszámleépítésben gazdag Újévet kívánok nekik!

Szia Vizsla!

Mi történt veled? Nem memorizáltam az összes hozzászólásodat, de nekem úgy rémlik, hogy te nagy élharcos Vodapárti vagy/voltál.

kedd jan. 02, 2007 13:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Pedig ők is ugyanezt játszották el 2003-ban, amikor átálltak másodpercről perc alapra. Hálón belül itt-ott csökkent egy kicsit a percdíj, de emlékeim szerint kifelé maradt vagy emelkedett (vezetékes irányban).

ez igaz, de azért azt is nézd, hogy egyrészt az előfizetéses konstrukciókat nem bántották visszamenőleg, csak lezárták, és bejöttek helyettük előbb a fél percesek (Horizont) aztán azokat is lezárták, és jöttek az egypercesek (P50-1000). tehát egy Momentummal a mai napig másodperc alapon telefonál az, akinek olyan van, csak (szerintem) a percdíjai még így sem versenyképesek. a kártyásoknál viszont valóban visszamenőleg minden egyperces lett. de legalább behoztak (a régiek helyet) új csomagokat is.
de ezt csak kis betűvel íom, mert itt már eléggé off. végülis elképzelhető, hogy a voda is lezárja majd a divatból kiment csomagokat, és lesz helyettük egy-két új majd.

kedd jan. 02, 2007 11:15
Profil Privát üzenet küldése ICQ
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Mobilio írta:
a pannont nem tudom arra nem emlékszem.

Pedig ők is ugyanezt játszották el 2003-ban, amikor átálltak másodpercről perc alapra. Hálón belül itt-ott csökkent egy kicsit a percdíj, de emlékeim szerint kifelé maradt vagy emelkedett (vezetékes irányban).

kedd jan. 02, 2007 9:18
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
e70man írta:
Már egy másik fórumban hozzászóltam de itt is szóvá teszem.

A vodafone 3g , úgy ahogy van, használhatatlan. Számos Pannonos és T-mobileos ismerősöm van, akinek BÁRHOL, a lakás legeldugottabb pontján is van 3gs lefedettsége, én a Vodafonnál csak ELVÉTVE találok 3gs lefedettséget lakáson belül BUDAPESTEN!

Ezzel ti is igy vagytok?

Sétálok a városban, kültéren szinte mindenhol van 3g, benn a lakásban eltünik és szinte sehol sem elérhető. Nem egy helyen próbáltam!

Erröl nektek mi a tapasztalatotok?
Győrben a westeles nokia 6233 kijelzőjén mindig 3g felirat van, bárhol vagyok.

kedd jan. 02, 2007 7:45
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Macika írta:
Érdekes, hogy az árai a másodpercalapnak megfelelően jóval magasabbak a többi saját pre-paidnál (a konkurenciáról nem is beszélve), ám MÉGSEM változtattak semmit, CSAK a számlázási egységet vitté kfel 1 percre.

Bár nem örülök a változásoknak, sőt... De mintha ezt a másodperc->perc konverziót már megcsinálta volna évekkel ezelőtt a másik 2 szolgáltató, nem értem mi benne Neked az "érdekes". :wink:

Azt hiszem ez ma már megszokott dolog sajnos... :cry:

kedd jan. 02, 2007 7:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Két tarifa maradt: Joker Plusz, és az Uno Plusz. Előbbi a havi díj, utóbbi az elektronikus töltés miatt nem lesz kelendő. Az előre beállított Uno pedig a legdrágább a piacon. Akkor mit szeretnél eladni? Menj a fruadra, és keress más melót. Nyiss GSM boltot, abban több lóvé lehet :).

Az összes kedvcsinálót dobhatod a kukába! Mert a vitamaxos tarifajánlós leírások már nem fedik a valóságot.

A joker+ tényleg nem valami kelendő, az uno+ viszont igen, nálam pl a feltöltések kb 90% már elektronikus, így ez nem zavar be, amennyire tudom a benzinkutak nagyrészén meg már nincs is kaparós töltő, csak elektronikus...
Az uno tényleg a legdrágább a piacon, de az a 3-4 Ft-nyi különbség hidd el, nagyon kevés vásárlót zavar. :wink:

Nem nyitok GSM boltot, ott nagyobb a kockázat, és (szerintem :roll: ) kevesebb a pénz is, tehát maradok egyelőre itt, a kedvcsinálók kukába dobálása szintén nem hat meg, egyrészt minden hónap elején ezt csináljuk (ha a MÉH-be vinném már gazdag lehetnék :) ), másrészt nem én fizetem, hanem a Voda, ha akarják, én minden nap kidobálom az összeset... :)

Az előfizujaink pedig - egy-két egyedi esettől eltekintve - szerintem országon belül egész helytállóak... (remélem így is marad :? )

kedd jan. 02, 2007 0:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
New-man írta:
Lehet, hogy itt is 24 v. 48 óra v. mit tudom én mennyi várakozási idő is lehet?

A dologban teljesen igazad van, dec 31 előtt vett kárttyára január 31-ig lehet a szolgáltatásokat megrendelni.
A dolog egyébként valószzínüleg inkább technikai jellegű, nálam december közepén is jött vissza ilyen válasz, hogy sikertelen reg, próbáljam később, másnap újra elküldve sikerült a dolog... :wink:

kedd jan. 02, 2007 0:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Két tarifa maradt: Joker Plusz, és az Uno Plusz. Előbbi a havi díj, utóbbi az elektronikus töltés miatt nem lesz kelendő. Az előre beállított Uno pedig a legdrágább a piacon. Akkor mit szeretnél eladni? Menj a fruadra, és keress más melót. Nyiss GSM boltot, abban több lóvé lehet :).

Az összes kedvcsinálót dobhatod a kukába! Mert a vitamaxos tarifajánlós leírások már nem fedik a valóságot.

kedd jan. 02, 2007 0:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Érdekes, hogy az árai a másodpercalapnak megfelelően jóval magasabbak a többi saját pre-paidnál (a konkurenciáról nem is beszélve), ám MÉGSEM változtattak semmit, CSAK a számlázási egységet vitté kfel 1 percre.

Bár nem örülök a változásoknak, sőt... De mintha ezt a másodperc->perc konverziót már megcsinálta volna évekkel ezelőtt a másik 2 szolgáltató, nem értem mi benne Neked az "érdekes". :wink:

Azt hiszem ez ma már megszokott dolog sajnos... :cry:

hétf. jan. 01, 2007 23:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
3G, és most beszedik a pénzt. Az emberek nagyrésze annyira bamba ehhez, hogy semmit sem vesz észre. Azt hiszik többet beszéltek, és azért ment le az egyenleg.

hétf. jan. 01, 2007 23:16
arany tag

Hozzászólás 
Ezek tényleg idióták! :shock:

A sima VitaMAX-nak akkor most mi a lényege?
Nagyon át kellene a percdíjakat változtatni, valami korrektre!

hétf. jan. 01, 2007 23:11
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
vettem a múlt héten egy VitaMAX csomagot, ma próbálom regisztrálni az ajándék 30 MB GPRS WAP-ot, kód elküldve 1270-re válasz: sikertelen reg. hívjam a 1270-et..., ismét SMS, azonos válasz; később ismét SMS, semmi válasz

felhívom őket, azt mondja a üszis srác, hogy tegnapig lehetett regizni, erre fölolvasom a hirdetményt: 2007.I.31-ig lehet, kérdi hol olvastam, elmondom neki, hol találja meg a honlapjukon, megnézi, Ok így van, beszél valami technikussal, majd arra kér küldjem újból a kódot, most már menni fog.
Újból küldöm a kódot, majd még 3-szor, semmi válasz...

Lehet, hogy itt is 24 v. 48 óra v. mit tudom én mennyi várakozási idő is lehet?

ui: Persze az ügyfélszolgálat toppon van :evil:

hétf. jan. 01, 2007 21:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Fontos sms? Ami fontos, az hívásban megy úgyis. Akik ismerik a számom, tudják hogy sms-t nem fogadok. Sok marhaságtól megkímélem így magam. Nekem megéri.

hétf. jan. 01, 2007 19:08
vas-tag

Hozzászólás 
Már egy másik fórumban hozzászóltam de itt is szóvá teszem.

A vodafone 3g , úgy ahogy van, használhatatlan. Számos Pannonos és T-mobileos ismerősöm van, akinek BÁRHOL, a lakás legeldugottabb pontján is van 3gs lefedettsége, én a Vodafonnál csak ELVÉTVE találok 3gs lefedettséget lakáson belül BUDAPESTEN!

Ezzel ti is igy vagytok?

Sétálok a városban, kültéren szinte mindenhol van 3g, benn a lakásban eltünik és szinte sehol sem elérhető. Nem egy helyen próbáltam!

Erröl nektek mi a tapasztalatotok?

hétf. jan. 01, 2007 19:06
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
CineDOG írta:
Mert utálom őket. Aki akar valamit, az hívjon!

és ezért fizetsz a vodának havi 375Ft-ot?

S ha egyszerűen nem reagálnál a bejövő sms-ekre? Elvégre lehet, hogy valaki tényleg fontos infót küld el...

hétf. jan. 01, 2007 18:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Mert utálom õket. Aki akar valamit, az hívjon!

és ezért fizetsz a vodának havi 375Ft-ot?

hétf. jan. 01, 2007 17:40
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mert utálom őket. Aki akar valamit, az hívjon!

hétf. jan. 01, 2007 17:23
írásjog megvonva

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Mivel a kártyámon le vannak tiltva a bejövő sms-ek

Miért? :shock:

hétf. jan. 01, 2007 16:34
ezüst tag

Hozzászólás 
A vodánál ilyen Vitamax számom van : xyz-0-xyz
Gondoltam áthordozom a T-hez, de annyira megbízhatatlanok, hogy inkább báj-báj voda.
(Érdekes: a T honlapján már ma ott van a Domino7 Extra, a Voda szerint a Vitamax ma még mp. alapú. Fogyasztóvédelem ehhez mit szól ...?
Mind1.
Addig használom a simet amig ki nem kapcsolják, de rátölteni többet nem fogok. buek.

hétf. jan. 01, 2007 16:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Sz/|rul kezdődik úgy látom az új év a vodának, és az előttem szólók jókívánságaihoz csak csatlakozni tudok. Már csak pár nap és sokéves hűségem megszűnik :). Már csak valmi jó tarifacsomagot kéne találnom a T-nél. Persze ha csak a publikusokat nézem már akkor sem rosszabbak a vodánál.

hétf. jan. 01, 2007 16:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Anyósnak kellet volna a telójára a lányom fényképe, amit a feleségem telójára küldtem át számítógépről.
MMS elküld. Kap helyette sms-t, hogy megnézheto egy bizonyos címen. MMS gyorsan megrendel, hátha nincs bekapcsolva. Válasz sms nem jött, az újból elküldött mms helyett újra csak sms jön. Azt hittem az a cím wapon is megy. Wap megrendel a kártyájára, nem jön válasz sms, meg nem is működik a wap. Na jó, kártyacsere. Berakom az enyémet. Wapon felnéz arra a webcímre, de az wapon nem megy. Na mondom, a live-on biztos meglehet nézni. lájvara megyek, nézem, de nem találom. Mivel a kártyámon le vannak tiltva a bejövő sms-ek, így az újra elküldött mms sem jön meg.
Anyósnak viszaad telefon, nem lesz rajta a gyerek a kijelzőjén.

hétf. jan. 01, 2007 14:36
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Azt hiszem, most már nyugodtan kijelenthető, hogy mióta Vitai elment, azóta egyre jobban süllyed le a voda. Azelőtt is voltak vele gondok, de legalább ár/érték arányban kaptál valamit (fapados módon), ami többnyire olcsóbb volt a konkurenseknél. Ennek most vége, elkezdődött a pénzbehajtás időszaka (amolyan 2002-2004 közötti Pannonos stílusban) és valóban most már ők a legszrabbak.
Ha most kellene pre-paidet/előfizut vennem/kötnöm, egész biztosan már nem náluk kötnék ki elnézve a roppant "versenyképes" tarifa választékot. Pre-paidben csak a Joker Plusz az, ami esetleg szóba jöhetne, a többi egy nagy rakás kaka, hiába nekik van a legnagyobb választékuk ezen a téren.
Van egy olyan érzésem, hogy csak idő kérdése, hogy a Bónuszt is elcsesszék (pláne ilyen 7-8% körüli inflációs kilátások mellett). Ekkor jön majd az a pillanat, amikor felmondom és elviszem a számom.

hétf. jan. 01, 2007 13:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egész jól kezdték az évet. 0:06-kor küldtem el 43 db MMS-t, 3 részletben. 11 db Vodafoneos számra nem ment ki. Fél órával ezelőtt beszéltem a 1430-cal, ott azt mondták, hogy fél órával ezelőtt kapták az infomációt, hogy a Vodafone hálózatába nehezen mentek el az MMS-ek. Most történik meg ezek kiküldése, türelmemet kérik. Úgyhogy tudnak a hibáról, ami nem a Westel bűne.

hétf. jan. 01, 2007 12:15
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Eljött kétezerhét, amikortól be lehet jelenteni, hogy a vodafone lett a legdrágább és egyben a legsz.rabb szolgáltató is!

További színvonalcsökkenésben, parasztvakításban, ügyfélszámcsökkenésben, létszámleépítésben gazdag Újévet kívánok nekik!

Maximálisan egyetértek és én is hasonlókat kívánok nekik, még így másnaposan is. :)

hétf. jan. 01, 2007 12:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
És ne feledkezzünk el a RnR-okról sem, amelyek 10 secről szintén 1 percre emelkedtek.

Valaki elárulhatná miben lesz változás a select és bundle opciók megrendelésénél, és lemondásánál, ha ezek már nem minősülnek tarifaváltásnak, mégis oda van írva, hogy "havonta egyszer van rájuk lehetőség".

Idézet:
Megváltoznak a tarifacsomag váltás feltételei:
o A Vodafone Select, a Vodafone 90, 200, 300, 500, 800, 1500 és 2500 tarifacsomaghoz választott opciók vásárlása, megváltoztatása illetve lemondása esetén: ezentúl ezek a műveletek nem minősülnek tarifacsomag váltásnak, havonta egyszer van rájuk lehetőség.

hétf. jan. 01, 2007 11:36
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:

Bizony, nagyon maga alá rottyantott a cég. Kár érte, sikerülhetett volna jól is az ittlétük.

Mától megszűnt az utolsó pre-paid csomag másodperc-számlázásúnak lenni, a sima VitaMAX.

Nem jó szó, hogy nevetségesek.

Sokkal inkább szánalmasak. :(

hétf. jan. 01, 2007 6:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:

továbbá bejelentést lehet tenni a GVH-nak a tpvt 11§ alapján:
11. § (1) Tilos a vállalkozások közötti megállapodás és összehangolt magatartás, valamint a vállalkozások társadalmi szervezetének, a köztestületnek, az egyesülésnek és más hasonló szervezetnek a döntése (a továbbiakban együtt: megállapodás), amely a gazdasági verseny megakadályozását, korlátozását vagy torzítását célozza, vagy ilyen hatást fejthet, illetve fejt ki. Nem minősül ilyennek a megállapodás, ha egymástól nem független vállalkozások között jön létre.

(2) Ez a tilalom vonatkozik különösen:
a) a vételi vagy az eladási árak, valamint az egyéb üzleti feltételek közvetlen vagy közvetett meghatározására;

azaz az egységesen perc alapú tarifacsomagok kialakítására, ami egyértelműen a vállalkozások (mobilszolgáltatók) összehangolt magatartása folytán alakult ki.

A beadvány sora - a korrumpált magyar közigazgatásban - úgyis elutasítás lesz...

hétf. jan. 01, 2007 3:24
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 

hétf. jan. 01, 2007 1:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobi írta:
A T-nél ha jól tudom 1 vagy 2 percen belül kell az ügyintézőhöz kapcsoniuk (amit meg is tesznek)

Hát én multkor 27 percig beszélgettem a T-s üszivel és ebben nagyon sok volt az a holtidő, amíg az üszis kapcsolására vártam :?

pén. dec. 29, 2006 17:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Esetleg elo lehet turni, hogy mik a voda celertekei az ASZF-ben a ugyifogyira meno hivasok kapcsan, aztan ha nem egyezik a tapasztalttal, akkor be lehet oket panaszolni az NHH-nal. A UPC kapott mar ilyenert sok nulla vegu birsagot :)

pén. dec. 29, 2006 17:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Ennyire :D . Amúgy meg hangoztatják, hogy mennyire fontos az ügyfél, közben meg hiába vagy 6 éve előfizető marhára nem érdekli őket.

pén. dec. 29, 2006 15:54
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Mobi írta:
VitaMax Online PIN kódot szerettem volna kérni! 27!!!! (azaz huszonhetes) percig várakoztam az ügyintézőre, aki még vagy 3 percig némán szöszmötölt. Közölte hogy kiküldte, azóta is várom! Már vagy fél napja!!!!!!!!!

A T-nél ha jól tudom 1 vagy 2 percen belül kell az ügyintézőhöz kapcsoniuk (amit meg is tesznek), sőt náhány nap múlva felhívtak, hogy elégedett voltam-e az ügyfélszolgálatos munkájával, a Pannonnál meg ott a visszahívás kérése lehetőség! De ez a 27 perc elborzasztott! És végig azt a dilettáns félperces zenét kellett hallgatnom! Grrrr! Morcos vagyok!

A történet folytatásaként hozzáteszem, hogy meguntam a várakozást és felhívtam újra a 1270-et! Meglepődésemre nem telt el egy perc sem és már ügyintézővel beszéltem akitől ismét kértem a kódot. Kb 1 perc múlva meg is jött mégpedig kétszer! Tehát az első alkalommal is kiküldte az ügyfélszolgálatos, de ennyire sz*r a rendszerük???

pén. dec. 29, 2006 15:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
a régi szép időkben 60 percig hallgathattad a zenét, és szétkapcsolt a rendszer, de üfsz taggal akkor sem beszéltél.

pén. dec. 29, 2006 13:42
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Mobi írta:
VitaMax Online PIN kódot szerettem volna kérni! 27!!!! (azaz huszonhetes) percig várakoztam az ügyintézőre, aki még vagy 3 percig némán szöszmötölt. Közölte hogy kiküldte, azóta is várom! Már vagy fél napja!!!!!!!!!

A T-nél ha jól tudom 1 vagy 2 percen belül kell az ügyintézőhöz kapcsoniuk (amit meg is tesznek), sőt náhány nap múlva felhívtak, hogy elégedett voltam-e az ügyfélszolgálatos munkájával, a Pannonnál meg ott a visszahívás kérése lehetőség! De ez a 27 perc elborzasztott! És végig azt a dilettáns félperces zenét kellett hallgatnom! Grrrr! Morcos vagyok!

Ez a 27 még egész jó a "rendszerfejlesztés" (= bénázás) 1 éve alatt tapasztaltakkal.

pén. dec. 29, 2006 13:40
arany tag

Hozzászólás 

pén. dec. 29, 2006 13:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 152  Következő