Szerző |
Üzenet |
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
reklamhang írta: 3hónapig figyelik a készüléket, és havi 3-4 feljelentkezésnek kell lennie a T hálózatára. És minden 3-ik hónapban a T megküldi a v.eladóknak a listát ahol nincs meg a felj. Vagyis az imei számot. És ilyenkor még pontlevonást is kap a v.eladó.
Ok, de a felhasználó ebből nem érzékel semmit, ugye?
És csak IMRÉT figyelik, vagy a hozzá vásárolt számot is?
|
szomb. máj. 28, 2005 8:35 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
3hónapig figyelik a készüléket, és havi 3-4 feljelentkezésnek kell lennie a T hálózatára. És minden 3-ik hónapban a T megküldi a v.eladóknak a listát ahol nincs meg a felj. Vagyis az imei számot. És ilyenkor még pontlevonást is kap a v.eladó.
|
pén. máj. 27, 2005 21:55 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Akkor a tipikus ijesztgetős viszonteló esete, aki fosik a fraud miatti ****.
|
pén. máj. 27, 2005 21:40 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
CineDOG írta: Milyen 3év rabságról beszélsz? Meg mi az hogy legtöbb??
Voltál már a voda honlapján?
Bocs, igazad van, régen jártam arra. Már csak 2 év. Sokáig nyomatták ezt a 3 éves marhaságot és nagyon megragadt bennem.
Ki is javítottam.
|
pén. máj. 27, 2005 21:37 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Milyen 3év rabságról beszélsz? Meg mi az hogy legtöbb??
Voltál már a voda honlapján?
|
pén. máj. 27, 2005 21:15 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
kerelyfe írta: Leszögezem, hogy kb. 4 éve nem vettem semmilyen prepaid csomagot, főleg nem a T-Mobilenál.
Ismerősöm vett egy Domino csomagot készülékkel. A viszonteladó mondta neki, hogy köteles az első 3 hónapban heti 3-4 hívást indítani az új kártyáról, az új készülékkel. Ellenkező esetben leszámlázzák neki a listaár különbözetét (mármint maga a T-Mob.).
Valós, vagy fraud miatti ijesztgetés?
Biztosíthatlak, hogy ez egy baromi nagy marhaság. Még annál is nagyobb. A legnagyobb poén: Hogy számláznak ki akármit is egy pre-paid-esnek?
A T-nél (de szerintem máshol is) havonta kell egy (akár ingyenes) hívást indítani a T-től vásárolt készülékről, azt is csak azért, hogy így tudják ellenőrizni, hogy az akciós készüléket ne vigyék ki külföldre.
Ez megint a T-nek az indokolatlan fikázása, rossz hírét keltésre.
Bocs, nem Téged akartalak bántani, hanem akitől kiindult ez az egész.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Al Bundy pén. máj. 27, 2005 21:37-kor.
|
pén. máj. 27, 2005 21:12 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Leszögezem, hogy kb. 4 éve nem vettem semmilyen prepaid csomagot, főleg nem a T-Mobilenál.
Ismerősöm vett egy Domino csomagot készülékkel. A viszonteladó mondta neki, hogy köteles az első 3 hónapban heti 3-4 hívást indítani az új kártyáról, az új készülékkel. Ellenkező esetben leszámlázzák neki a listaár különbözetét (mármint maga a T-Mob.).
Valós, vagy fraud miatti ijesztgetés?
|
pén. máj. 27, 2005 20:59 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
1/2 OFF
Ötödével csökkent a T-Online profitja
A Deutsche Telekom csoporthoz tartozó, április 29-i közgyűlésén már a teljes beolvadást is elfogadó T-Online internetes vállalat első negyedévi eredménye 18 százalékkal csökkent azoknak a marketingakcióknak a költségei miatt, melyeket Németországban a fizetős zeneletöltések, külföldön pedig a szélessávú internet népszerűsítésére indítottak.
A társaság EBITDA-eredménye 96,6 millió euróra csökkent. Az első negyedévben a T-Online-nak 295 ezer új szélessávú internet (DSL) előfizetője lett Németországban, így összes német előfizetőinek száma elérte a 3,5 milliót. Franciaországban és Spanyolországban DSL-előfizetőinek száma 50 ezerrel 410 ezerre növekedett.
A T-Online arra számít, hogy idei eredménye 300 millió euró lesz, alacsonyabb, mint a 2004-es 460 millió volt. A frankfurti tőzsdei kereskedésben szerda délelőtt mind a Telekom, mind a T-Online árfolyama 0,8-0,9 százalékkal csökkent - 14,50, illetve 7,93 euróra.
|
szer. máj. 11, 2005 12:54 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Silver írta: T68m írta: azért nem értem, mert az mms küldés, jellegébõl fakadóan más, sok felfelé irányuló adatot tartalmaz. Mégegyszer A készülékem nem tudja elkülöníteni a WAP és az MMS forgalmazásából adódó adatmennyiséget. A HSZ-embe írtam egy számot, de jeleztem, hogy a kimenõbõl 10 kB MMS-küldés volt, ami nyilván nem számít az adatokba
értem! Bár nem volt egyszerű. A beszélő mindig el van foglalva a saját gondolataival, így néha a lényeget rejti el a hallgatója elől.
Nos, hogy az MMS-ed 10kb-os volt, az nem mondd semmit arról, hogy mennyit pörgetett bele a számlálókba! Tehát nem tudjuk, hogy mennyit is kéne levonni ahhoz (ha más forgalmad nem volt), megkaphassuk a helyes értékeket.
Mi lenne, ha lenulláznád, majd elküldenél néhány SMS-t és utána írnád be az adatokat?
Persze, amennyiben CSAK sms-ezésre használod a wapot, lehet hogy nagyjából ugyanannyi a felfele, mint a lefele jövő adat. És ez esetben nem mindegy, hogy kétszer annyit fizetsz, mint amennyit az üszis elmondása alapján kellene.
hát, ilyen az élet!
|
hétf. máj. 09, 2005 16:02 |
|
|
Vendég
|
T68m írta: azért nem értem, mert az mms küldés, jellegéből fakadóan más, sok felfelé irányuló adatot tartalmaz.
Mégegyszer
A készülékem nem tudja elkülöníteni a WAP és az MMS forgalmazásából adódó adatmennyiséget. A HSZ-embe írtam egy számot, de jeleztem, hogy a kimenőből 10 kB MMS-küldés volt, ami nyilván nem számít az adatokba
|
hétf. máj. 09, 2005 15:52 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Silver írta: T68m írta: bocs, de nem értem! most sms-t akarsz küldeni vagy MMS-t???? Pedig igyekeztem érthetõen írni. Sok SMS-t küldök wapról. Emiatt nem csak a felém irányuló adatmennyiség sok, hanem a kimenõ is, mint az elõzõ HSZ-embõl látható. Csakhogy az általam beírt adatmennyiségben egy MMS küldése is benne van, ezt akartam mindössze jelezni.
azért nem értem, mert az mms küldés, jellegéből fakadóan más, sok felfelé irányuló adatot tartalmaz. Ugyanakkor az MMS által generált wap forgalmat - egységsen - nem számlázzák ki (ezért kell más apn), ez benne van az MMS díjában.
Ugyanakkor az SMS küldése, az a 160karakter nevetségesen kevés, jelentéktelen.
|
hétf. máj. 09, 2005 15:46 |
|
|
Vendég
|
T68m írta: bocs, de nem értem! most sms-t akarsz küldeni vagy MMS-t????
Pedig igyekeztem érthetően írni.
Sok SMS-t küldök wapról. Emiatt nem csak a felém irányuló adatmennyiség sok, hanem a kimenő is, mint az előző HSZ-emből látható. Csakhogy az általam beírt adatmennyiségben egy MMS küldése is benne van, ezt akartam mindössze jelezni.
|
hétf. máj. 09, 2005 15:43 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Silver írta: T68m írta: Bár a felfele menõ - különösen wap esetén - csak egy kis része az egésznek, úgyhogy elég jelentéktelen probléma. Az a bajom, hogy nem. Nokia 6600, aktív WAP-os sms küldéssel, egyetlen 10 kB-os MMS küldése után: Elküldött: 374,89 kB Fogadott: 335,34 kB
bocs, de nem értem! most sms-t akarsz küldeni vagy MMS-t????
|
hétf. máj. 09, 2005 15:37 |
|
|
Vendég
|
reklamhang írta: De ha Domino-s vagy, akkor ezt Te is leellenőrizheted!
Ez meg a másik mocsokság: havidíjas vagyok, így nem tudom lekérdezni az adatforgalmam.
|
hétf. máj. 09, 2005 15:27 |
|
|
Vendég
|
T68m írta: Bár a felfele menő - különösen wap esetén - csak egy kis része az egésznek, úgyhogy elég jelentéktelen probléma.
Az a bajom, hogy nem. Nokia 6600, aktív WAP-os sms küldéssel, egyetlen 10 kB-os MMS küldése után:
Elküldött: 374,89 kB
Fogadott: 335,34 kB
|
hétf. máj. 09, 2005 15:24 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
az elfogadott gyakorlat szerint mindkét forgalmat mérik a szolgáltatók. Bár a felfele menő - különösen wap esetén - csak egy kis része az egésznek, úgyhogy elég jelentéktelen probléma.
|
hétf. máj. 09, 2005 15:07 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Erre Én Neked sajnos választ nem tudok adni, de 100% hogy mindkettőt nézik!
Ugyanis Én mindig lenullázom a telefon adatforgalom mérőjét, amikor egy új időszak kezdődik, és általában összevetem a 1777-en mondott infóval, és nem találok eltérést!
Tehát a küldött, és fogadott adatot!
Most vagy Nekem hiszel, vagy nemtudom..
De ha Domino-s vagy, akkor ezt Te is leellenőrizheted!
|
hétf. máj. 09, 2005 15:04 |
|
|
Vendég
|
reklamhang írta: Mindkettőt nézik!
Nade:
a) miért nem szerepel sehol az ÁSZF-ben?
b) miért szerepel az ellenkezője a honlapon?
c) miért mondta az ellenkezőjét az ÜSZ?
|
hétf. máj. 09, 2005 14:56 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Dehogyisnem!
Mindkettőt nézik!
Erre jó, hogy lehet nyomon követni az adatforgalmat a 1777-en!
|
hétf. máj. 09, 2005 14:41 |
|
|
Vendég
|
Hogy én mindig belefutok valamibe...
Tegnap egy másik fórumon arról kezdtünk el beszélgetni, hogy GPRS-alapú WAP-szolgáltatás esetén vajon beleszámít-e a forgalomba a küldött adatmennyiség?
Az alábbi linken azt írják, hogy nem:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/szolgaltatasok/wap/bongeszes.shtml
Idézet: Fizetni a WAP-ozásért az adatforgalom fajtájától függően kétféleképpen kell: (...) * a letöltött adatmennyiség után a gyorsabb, csomagkapcsolt, vagyis GPRS-, illetve EDGE-hívás esetén.
Felhívtam az ÜSZ-t, ahol nyomatákos kérésemre utánanézett a hölgy és kiderült, hogy nekem van igazam: WAP esetén nem számít a forgalomba a küldött adat!
|
hétf. máj. 09, 2005 12:32 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Re: Domino feltöltés
hhh3 írta: (Igazábol ez lehetne uj téma is, mert egy kérdés.)
a 1230-on megkérdeztem, hogy mi a legkisebb töltés domino kártyára, és azt válaszolta a kedves hölgy, hogy még egyes otp-s bankautomatáknál lehet 2500 Ft-tal tölteni, a többinál már csak 3000-rel lehet. (régen volt 2000 is). Tudnátok mondani ilyen bankautomatát, lehetöleg Budapesten és mondjuk minél közelebb a belvároshoz? (sok kicsi sokra megy.) Vagy más lehetöség is van az idö meghosszabbitására olcsobban?
A Deák téren a Metró Sütő utcai kijáratánál a mozgólépcsőtől alulról nézva balra a Metró épületén kint van egy OTP automata. Na most jól körülírtam. Remélem ez elég belváros. Hogy ez tölt-e 2500-al, azt nem tudom. Egyébként ha OTP-s számlád van és van internetes bankod, akkor azon keresztül is lehet tölteni 2500-al.
|
hétf. máj. 09, 2005 5:50 |
|
|
hhh3
arany tag
|
Domino feltöltés
(Igazábol ez lehetne uj téma is, mert egy kérdés.)
a 1230-on megkérdeztem, hogy mi a legkisebb töltés domino kártyára, és azt válaszolta a kedves hölgy, hogy még egyes otp-s bankautomatáknál lehet 2500 Ft-tal tölteni, a többinál már csak 3000-rel lehet. (régen volt 2000 is).
Tudnátok mondani ilyen bankautomatát, lehetöleg Budapesten és mondjuk minél közelebb a belvároshoz? (sok kicsi sokra megy.) Vagy más lehetöség is van az idö meghosszabbitására olcsobban?
|
hétf. máj. 09, 2005 1:08 |
|
|
Vendég
|
Majd ha a Vodafone-t is feljelenti valaki, akkor azokat is kötelezni fogják. Szerintem a T-Mobile esetében is így volt.
|
pén. máj. 06, 2005 21:07 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nem beszélsz, mégis fizetsz: jogsértő a T-Mobile hangpostája
2005.05.06 13:45
A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a mai napon tartott tárgyalásán gazdasági erőfölénnyel való visszaélésnek minősítette a T-Mobile hangposta szolgáltatásának - sikertelen hívások esetén - kötelező igénybevételével kapcsolatos gyakorlatát.
A határozatot megalapozó versenyfelügyeleti eljárás során megállapításra került, hogy a T-Mobile, az előfizetői felé irányuló sikertelen hívásokat úgy végződteti hangpostában, hogy a hívó fél előzetesen semmilyen formában nem értesül a hívott fél el nem érhetőségéről, csak azáltal, hogy a hangposta automata szövege és ezzel együtt a felépült hívásokkal egyenértékű díjfizetési kötelezettsége elindul.
E jogsértő gyakorlat következtében azoknak is meg kell fizetni a hangposta szolgáltatás időarányos díját, akik egyébként nem szándékoztak a hangposta szolgáltatást igénybe venni, azaz üzenetet hagyni.
A Versenytanács megítélése szerint a fent leírt gyakorlat tisztességtelen többletbevételt eredményez a T-Mobile számára, és egyben indokolatlan többletfizetési terhet ró a bármely más hálózatból indított hívásokat kezdeményező előfizetőkre is. Ezért a jogsértő magatartás folytatását a Versenytanács megtiltotta, de a határozat végrehajtására 90 napos haladékot adott a T-Mobile-nak és bírság kiszabására sem került sor. A Versenytanács által a jogsértő állapot megszüntetésére biztosított három hónap elegendő arra, hogy a T-Mobile az általa legkedvezőbbnek ítélt módon szüntesse meg a jogsértő állapotot.
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=53859
Reméljük lesz is eredménye! Mondjuk ez a Vodánál is így van... Őket is kötelezhetnék a változtatásra...
|
pén. máj. 06, 2005 14:41 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
A Vodánál a szolgáltatások sms-ben rendelése mindig jól ment.
|
csüt. máj. 05, 2005 16:37 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Hangposta kikapcsolás 4-szerre, GPRS WAP 2-ra. Ja és volt 3 db 60 perces várakozásom.
Nem ezekért hagytam ott őket, de ez is benne volt.
|
csüt. máj. 05, 2005 15:17 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
skynet írta: Odo írta: Lehet menni a vodához, ott még az üsz-es sem tudja bekapcsolni. Vagy ha véletlen mégis, akkor a szolgáltatás nem elérhető... példát kérnék, amikor a vodkás ügyfélszolga bekapcsolt neked egy szolgáltatást, és az nem ment (ugyanis én még ilyennel nem találkoztam).
GPRS, MMS.
|
csüt. máj. 05, 2005 15:12 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
reklamhang írta: Egy próbát megér! Na most, hogy ne fizess br.: 3125 forintot a kártyacseréért, adj 9V-ot a SIM-nek, és ingyenes a csere! Én így már kétszer cseréltettem. Mert egyébként csak akkor free, ha programhibás a kártya. És még büszke is vagy rá...
Gratulálok.
Remélem, majd egyszer-kétszer neked is így fognak fizetni a munkádért...
|
csüt. máj. 05, 2005 14:58 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
T68m írta: Odo írta: Lehet menni a vodához, ott még az üsz-es sem tudja bekapcsolni. Vagy ha véletlen mégis, akkor a szolgáltatás nem elérhető... persze, ha működik, akkor nem kell aranyárat fizetni érte!
430.50 $ vagy 331.92 € per uncia. http://www.kitco.com/
Így gondoltad?
|
csüt. máj. 05, 2005 14:57 |
|
|
Vendég
|
T68m írta: persze, ha működik, akkor nem kell aranyárat fizetni érte!
No ez az. Én is szépen beszoptam, azért választottam a Westelt anno, mert milyennagyonjóésgyors a rendszer. Ehhez képest az utóbbi időben elég sokat hibáznak, ez azért a pénzért, amit kérnek, nem illendő.
|
csüt. máj. 05, 2005 14:54 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Odo írta: Lehet menni a vodához, ott még az üsz-es sem tudja bekapcsolni. Vagy ha véletlen mégis, akkor a szolgáltatás nem elérhetõ...
persze, ha működik, akkor nem kell aranyárat fizetni érte!
|
csüt. máj. 05, 2005 14:40 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Lehet menni a vodához, ott még az üsz-es sem tudja bekapcsolni. Vagy ha véletlen mégis, akkor a szolgáltatás nem elérhető...
|
csüt. máj. 05, 2005 14:20 |
|
|
Vendég
|
simico írta: Silver: de legalább a tré-erő körülvesz! Ezt igazán értékelhetnéd, te kis elégedetlen.
Jaj tényleg, rohadjak meg
|
csüt. máj. 05, 2005 14:10 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Silver: de legalább a tré-erő körülvesz! Ezt igazán értékelhetnéd, te kis elégedetlen.
|
csüt. máj. 05, 2005 14:09 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Silver írta: Odo írta: Amúgy nekem még nem volt vele bajom, pedig ezt használom. És mindig azonnal működött, amit megrendeltél?
Igen.
|
csüt. máj. 05, 2005 14:03 |
|
|
Vendég
|
Odo írta: Amúgy nekem még nem volt vele bajom, pedig ezt használom.
És mindig azonnal működött, amit megrendeltél?
|
csüt. máj. 05, 2005 13:59 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Odo írta: Máshol van automata üsz?
Amúgy nekem még nem volt vele bajom, pedig ezt használom.
Igen, pl a pannonnál vagy a vodánál. ez nem jött be Odo!
|
csüt. máj. 05, 2005 13:59 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Máshol van automata üsz?
Amúgy nekem még nem volt vele bajom, pedig ezt használom.
|
csüt. máj. 05, 2005 13:56 |
|
|
Vendég
|
Gondoltam egy nagyot és vasárnap az SMS-ügyfélszolgálaton megrendeltem a WAP Plusz szolgáltatást. Annak rendje és módja szerint visszajött az értesítés, hogy aktiválták. Megpróbáltam kapcsolódni Nokia 6600-val - hibaüzenet. Kikapcs-bekapcs - semmi. Vártam egy órát, még mindig nem működik.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, egy nagyon kedves hölgy elmagyarázta, hogy biztosan hibás a készülékem/kártyám/én magam, küldött szoftverfrissítést(?), de nem javult meg.
Pár perc múlva ismét felhívtam őket, kifogtam egy nagyon rendes srácot, aki közel 50 percen keresztül próbálkozott segíteni, felhívva az otthoni számomon, elküldte SMS-ben az összes beállítást, elővette a saját készülékét, átnéztünk együtt mindent.
A lényeg: ő maga ki-, majd visszakapcsolta a szolgáltatást és csodák csodája működött. Elárulta, hogy sajnos nagyon sok probléma van az automata ügyfélszolgálattal, lassan frissít, gyakorlatilag használhatatlan, így azt javasolja, hogy mindig egy humanoidon keresztül rendeljek meg szolgáltatást.
2005, T-Mobile.
|
csüt. máj. 05, 2005 13:42 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Köszi a tippet
A kártyáról minden veszni fog?
|
szer. máj. 04, 2005 20:47 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Egy próbát megér! Na most, hogy ne fizess br.: 3125 forintot a kártyacseréért, adj 9V-ot a SIM-nek, és ingyenes a csere! Én így már kétszer cseréltettem. Mert egyébként csak akkor free, ha programhibás a kártya.
|
szer. máj. 04, 2005 20:23 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Lehet, hogy egy kártya csere segítene? Vagy ez nem függ össze a problémámmal?
|
szer. máj. 04, 2005 17:57 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Szívesen! Szerintem hívd a 1230-at.
|
kedd máj. 03, 2005 22:16 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Akkor nem tudom, hogy nálam miért nem megy.
Köszi, hogy megnézted!
|
kedd máj. 03, 2005 20:22 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Megy!
|
kedd máj. 03, 2005 20:08 |
|
|
Punto83
platina tag
|
És már megint nem megy.... Valaki megnézné, hogy nála müködik-e? Vagy nálam van a hiba?!
|
kedd máj. 03, 2005 19:24 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Megint nem megy a wapos sms küldés
|
vas. máj. 01, 2005 18:46 |
|
|
Punto83
platina tag
|
reklamhang írta: Ja, Nálam müxik az sms küldés!
Most már nálam is,de két napig nem ment.
|
csüt. ápr. 14, 2005 18:41 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Ja, Nálam müxik az sms küldés!
|
csüt. ápr. 14, 2005 18:09 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Ma egész nap kommunikációs hiba volt a T-Mobile belső rendszerében. Ennek eredmémyeként se Domino, se előfizetést nem tudtak kötni sehol az országban!
|
csüt. ápr. 14, 2005 18:08 |
|
|