|
Szerző |
Üzenet |
Takibacsi
vas-tag
|
Re: SEUS után gáz...
anto írta: DeeFens írta: Bournie írta: wacsuti írta: DeeFens írta: Azt hiszem legalábbis, hogy SEUS után kezdődött, most R1NA005 a verzió. Jelenség annyi, hogy USBn felmásolom a zenéket, szépen szabályosan ahogy a nagykönyvben le van írva, disconnectálom az eszközt, majd lehúzom a kábelt. Ezek után a telefon hol egyáltalán nem látja a könyvtárat, hol látja, de üresnek, hol látja, de mondjuk az 10 fileból lát hármat. Ja, néha persze megvan az összes, mondjuk 10ből egyszer. Tapasztalt már ilyet valaki? Helló! Másolás közben nyomkodod a telót? Nekem is ezt csinálta(csinálja), ha mondjuk másolás közben valamit keresgéltem a menüben, viszont, ha nem nyúlok hozzá amíg fel nem másolja, akkor minden fájl, minden könyvtár megvan. K750, R1N035, 256 Memory Stick. Hmm-hmm, szóval K750, R1N035, 256-os Sony MS Pro Duo. Ugyanezt csinálja. Ha a kábellel csatlakoztatom és próbálok rá írni hol megvan, hol nincs, hol meg minden eltűnik. Nagyon felbosszantott ma este, szívóztam vele egy adagot, de semmi. Aztán meguntam, összekapcsoltam bluetooth-on keresztül és gond nélkül ír rá, minden rendben van vele, szóval max. ennyit tudok ajánlani Nektek is jelenleg... Hát ez több mint szomorú, főleg azért, mert eddig tökéletesen működött. Hétvégén azért még játszok egy kicsit, kipróbálom kedvesem w800asából a kártyát az enyémben, meg az én kártyámat az övében. BT-t azért utálnám, lassú átpakolni annyi filet, meg kényelmetlenebb is. Downgrade-et akaroooooook! Sztem nem azzal lesz a gond :S Sajnos sokmindenkinek van ilyen gondja ( többek között nekemis ) Ami eddig nemvolt :S Szal remélem hogy hamarosan jön hozzá a frissités R1N035 az oka ez biztos! És azt észrevettétek, hogy valójában mint adat, minden fájl felmásolódik, csak éppen a fájlleírókat kezelheti félre a szoftver, mivel párszor sikerült összehoznom, hogy a látszólag sikeresen feltöltött mp3 lejátszásánál összevissza részletek szólnak a korábban sikertelenül feltöltött zenékből...
R1NA005-el is hasonlo bajok vannak W800-on.
Ugye nem ez lesz K750-re is a frissites??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bárki aki vissza tudja tölteni az R1L-t az légyszi írjon!!! Hálás lennék!!!
|
hétf. nov. 07, 2005 20:52 |
|
|
opr
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. ápr. 09, 2005 23:19 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Ebes city
|
Na megvettem a telóhoz a jack-átalakítót, meg egy jobbfajta fülest Így már mindjárt más Gyönyörű hangzás, főleg egy telóhoz képest!
Kicsit eltúloztam a dolgot, de nem bántam meg
íme:
|
hétf. nov. 07, 2005 20:41 |
|
|
Killerno
vas-tag
|
Hello!
Hasonló a kérdésem mint az előző comment.Kb 1 hónapja rendeltem meg a telót vodafonnál előfizuban.Ma az Ügyfszolg azt mondta, hogy hiánycikk nem jött meg még a beszállítótól.Na most ha valaki belsős vana fórumon írja meg légyszi, hogy lesz e a teló egyáltalán érdemes rá várni, vagy csak hitegetés.Szomorú lennék nagyon:(
Köszi az infókat!
|
hétf. nov. 07, 2005 19:18 |
|
|
hanky
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 512 Tartózkodási hely: biztos helyen...
|
azt tudja valaki, hogy a pannon vissza akarja-e egyáltalán rakni, és ha igen akkor mikor a készülék árlistába a k750i-t? ugyanis ezzel akartam magam meglepni karácsonyra pannon hűségprogrammal és igen szomorú lennék ha máshonnan kéne beszerezni
|
hétf. nov. 07, 2005 15:55 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
germinator írta: Nem mellesleg: w800i füles 5900 ft Westendben, az SE-márkaboltban
A távirányítón kívül miben más, mint a K750 sztereó fülese? Mert a hangminőségével nincs bajom ennek se...
|
hétf. nov. 07, 2005 14:18 |
|
|
anto
ezüst tag
|
germinator írta: Nem mellesleg: w800i füles 5900 ft Westendben, az SE-márkaboltban
Vmi akció van vagy mi ?
ANno 9K volt nem ?
Ha akció akkor meddig annyi mert érdekelne 1.
|
vas. nov. 06, 2005 23:16 |
|
|
germinator
arany tag
|
Nem mellesleg:
w800i füles 5900 ft Westendben, az SE-márkaboltban
|
vas. nov. 06, 2005 22:59 |
|
|
anto
ezüst tag
|
Andras01 írta: Én arra a kijelzős cuccra gondoltam, és szerintem az tök nem ugyanolyan... :S
Távirányitó miatt nemugyanolyan
|
vas. nov. 06, 2005 18:13 |
|
|
Andras01
arany tag
|
Én arra a kijelzős cuccra gondoltam, és szerintem az tök nem ugyanolyan... :S
|
vas. nov. 06, 2005 14:16 |
|
|
Landor
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 240 Tartózkodási hely: Flare>CMD200>C25>7110 >SL45>6510>T68 >6230>3230>W800>W810
|
Andras01 írta: Én akkor megvárnám a W900i fülesét.... Szerintem az jobban használható lenne.
Olyan mint a W800nak
|
szomb. nov. 05, 2005 20:14 |
|
|
Andras01
arany tag
|
Én akkor megvárnám a W900i fülesét.... Szerintem az jobban használható lenne.
|
szomb. nov. 05, 2005 20:04 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
blueye írta: Bruttó listaár: 1,990 Ft
Nem 4500 Ft, mint a Nokia AD-15 Audio Adapter...
(by Darth Smoke)
u.i.:Szerintem akkor már inkább 9000 Ft-ért a HPM-70 walkman füles, amin van mikrofon meg 3,5mm jack. Bár az ára húzós, állítólag a hozzáadott füles is nagyszerű...
|
szomb. nov. 05, 2005 19:58 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
opr írta: Na szóval... új probléma, amit meg kéne oldani
Az a lényeg, h le akarom cserélni a k750-es fülesét, de nem ilyen kis seggdugasz cumóra, hanem egy normális fejhallgatóra... Viszont headsetnek is használnám továbbra isch... Ha nem akarok moddolni(ami így a aok zh mellett nem biztos h jó 5let...), akkor csak egy megoldást tudok: megszerezni a w800-as fülesének azt a részét, ami a jack-aljzatban végződik... Arra viszont nincs pénzem, na meg őszintén szólva nem is igazán teccik az 5let, h megvegyem a cuccot fülessel együtt, utána meg íveljem meg a fülest, vagy megint szenvedjek egy ilyen kis fülbedughatós izével :S Szal ha valaki tud nekem egy jó megoldást, plz help mí!!!
Íme:
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/
itt:
Audió adapter, SonyEricsson D750i, K750i, W800i, gyári, 3, 5mm-es jack átalakító
Speedshop Cikkszám: 8292
Gyártó: SONYERICSSON
Nettó listaár: 1,592 Ft
Bruttó listaár: 1,990 Ft
|
szomb. nov. 05, 2005 19:37 |
|
|
opr
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. ápr. 09, 2005 23:19 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Ebes city
|
Na szóval... új probléma, amit meg kéne oldani
Az a lényeg, h le akarom cserélni a k750-es fülesét, de nem ilyen kis seggdugasz cumóra, hanem egy normális fejhallgatóra...
Viszont headsetnek is használnám továbbra isch... Ha nem akarok moddolni(ami így a aok zh mellett nem biztos h jó 5let...), akkor csak egy megoldást tudok: megszerezni a w800-as fülesének azt a részét, ami a jack-aljzatban végződik... Arra viszont nincs pénzem, na meg őszintén szólva nem is igazán teccik az 5let, h megvegyem a cuccot fülessel együtt, utána meg íveljem meg a fülest, vagy megint szenvedjek egy ilyen kis fülbedughatós izével :S Szal ha valaki tud nekem egy jó megoldást, plz help mí!!!
|
szomb. nov. 05, 2005 17:59 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
blueye írta: Darth Smoke írta: Sziasztok!
Tegnaptól a Pannon kivette a K750-et az akciós ajánlatból. Voltunk benn egy Vodafone-boltban és nekik sincs. Szerintük most hiánycikk. Miért lehet ez? Tud erről valaki valamit? Előre is köszi!
(by Darth Smoke) Hiánycikk volt korábban is. De azért meglep, hogy a nagy szolgáltatókat ennyire nem tudják ellátni.
Hódmezővásárhelyen én se kaptam, és Szegeden is csak a 3. pannonos boltban... Kinn a város szélén a Corában.
|
szomb. nov. 05, 2005 15:38 |
|
|
mhorvat
vas-tag
|
Sziasztok!
Szeretnék mindenkit meginvitálni a ma megnyílt SonyEricsson HQ oldalunkra, melyen sok érdekes információt, és fórumot találtok. Kérünk benneteket, nézzetek el az oldalra, használjátok a fórumot bátran.
Köszönjük.
ja és az URL: http://se.hq.hu
|
szomb. nov. 05, 2005 13:43 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Darth Smoke írta: Sziasztok!
Tegnaptól a Pannon kivette a K750-et az akciós ajánlatból. Voltunk benn egy Vodafone-boltban és nekik sincs. Szerintük most hiánycikk. Miért lehet ez? Tud erről valaki valamit? Előre is köszi!
(by Darth Smoke)
Hiánycikk volt korábban is.
De azért meglep, hogy a nagy szolgáltatókat ennyire nem tudják ellátni.
|
szomb. nov. 05, 2005 11:37 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
Sziasztok!
Tegnaptól a Pannon kivette a K750-et az akciós ajánlatból. Voltunk benn egy Vodafone-boltban és nekik sincs. Szerintük most hiánycikk.
Miért lehet ez? Tud erről valaki valamit?
Előre is köszi!
(by Darth Smoke)
|
szomb. nov. 05, 2005 10:49 |
|
|
anto
ezüst tag
|
DeeFens írta: Bournie írta: wacsuti írta: DeeFens írta: Azt hiszem legalábbis, hogy SEUS után kezdődött, most R1NA005 a verzió. Jelenség annyi, hogy USBn felmásolom a zenéket, szépen szabályosan ahogy a nagykönyvben le van írva, disconnectálom az eszközt, majd lehúzom a kábelt. Ezek után a telefon hol egyáltalán nem látja a könyvtárat, hol látja, de üresnek, hol látja, de mondjuk az 10 fileból lát hármat. Ja, néha persze megvan az összes, mondjuk 10ből egyszer. Tapasztalt már ilyet valaki? Helló! Másolás közben nyomkodod a telót? Nekem is ezt csinálta(csinálja), ha mondjuk másolás közben valamit keresgéltem a menüben, viszont, ha nem nyúlok hozzá amíg fel nem másolja, akkor minden fájl, minden könyvtár megvan. K750, R1N035, 256 Memory Stick. Hmm-hmm, szóval K750, R1N035, 256-os Sony MS Pro Duo. Ugyanezt csinálja. Ha a kábellel csatlakoztatom és próbálok rá írni hol megvan, hol nincs, hol meg minden eltűnik. Nagyon felbosszantott ma este, szívóztam vele egy adagot, de semmi. Aztán meguntam, összekapcsoltam bluetooth-on keresztül és gond nélkül ír rá, minden rendben van vele, szóval max. ennyit tudok ajánlani Nektek is jelenleg... Hát ez több mint szomorú, főleg azért, mert eddig tökéletesen működött. Hétvégén azért még játszok egy kicsit, kipróbálom kedvesem w800asából a kártyát az enyémben, meg az én kártyámat az övében. BT-t azért utálnám, lassú átpakolni annyi filet, meg kényelmetlenebb is. Downgrade-et akaroooooook!
Sztem nem azzal lesz a gond :S
Sajnos sokmindenkinek van ilyen gondja ( többek között nekemis )
Ami eddig nemvolt :S Szal remélem hogy hamarosan jön hozzá a frissités
|
szomb. nov. 05, 2005 1:57 |
|
|
DeeFens
ezüst tag
|
Bournie írta: wacsuti írta: DeeFens írta: Azt hiszem legalábbis, hogy SEUS után kezdődött, most R1NA005 a verzió. Jelenség annyi, hogy USBn felmásolom a zenéket, szépen szabályosan ahogy a nagykönyvben le van írva, disconnectálom az eszközt, majd lehúzom a kábelt. Ezek után a telefon hol egyáltalán nem látja a könyvtárat, hol látja, de üresnek, hol látja, de mondjuk az 10 fileból lát hármat. Ja, néha persze megvan az összes, mondjuk 10ből egyszer. Tapasztalt már ilyet valaki? Helló! Másolás közben nyomkodod a telót? Nekem is ezt csinálta(csinálja), ha mondjuk másolás közben valamit keresgéltem a menüben, viszont, ha nem nyúlok hozzá amíg fel nem másolja, akkor minden fájl, minden könyvtár megvan. K750, R1N035, 256 Memory Stick. Hmm-hmm, szóval K750, R1N035, 256-os Sony MS Pro Duo. Ugyanezt csinálja. Ha a kábellel csatlakoztatom és próbálok rá írni hol megvan, hol nincs, hol meg minden eltűnik. Nagyon felbosszantott ma este, szívóztam vele egy adagot, de semmi. Aztán meguntam, összekapcsoltam bluetooth-on keresztül és gond nélkül ír rá, minden rendben van vele, szóval max. ennyit tudok ajánlani Nektek is jelenleg...
Hát ez több mint szomorú, főleg azért, mert eddig tökéletesen működött. Hétvégén azért még játszok egy kicsit, kipróbálom kedvesem w800asából a kártyát az enyémben, meg az én kártyámat az övében. BT-t azért utálnám, lassú átpakolni annyi filet, meg kényelmetlenebb is. Downgrade-et akaroooooook!
|
szomb. nov. 05, 2005 0:23 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
grafikus írta: Meg van a hiba!!! Ez a mocskos szemétláda ha rádugom a fülhallgatót, akkor a munkahelyi profilt átváltja Hordozh.kihang. profilra. Ott meg gyári 8-ra volt beállítva a csengő hangerő.Hát ezért üvöltött ez a szerencsétlen.
Ez nem mocskos szemétláda dolog, hanem gyári lehetőség. Ki kell használni.
|
pén. nov. 04, 2005 23:15 |
|
|
Dester
Moderátor
|
grafikus írta: Meg van a hiba!!! Ez a mocskos szemétláda ha rádugom a fülhallgatót, akkor a munkahelyi profilt átváltja Hordozh.kihang. profilra. Ott meg gyári 8-ra volt beállítva a csengő hangerő.Hát ezért üvöltött ez a szerencsétlen.
Nálam csak akkor csörög a fülesbe a hang, ha le van némítva. Így beállítottam a hordozható profilt, hogy ha rádugom a fülest, alapból némítsa a telefont.
|
pén. nov. 04, 2005 20:31 |
|
|
Bournie
arany tag
|
wacsuti írta: DeeFens írta: Azt hiszem legalábbis, hogy SEUS után kezdődött, most R1NA005 a verzió. Jelenség annyi, hogy USBn felmásolom a zenéket, szépen szabályosan ahogy a nagykönyvben le van írva, disconnectálom az eszközt, majd lehúzom a kábelt. Ezek után a telefon hol egyáltalán nem látja a könyvtárat, hol látja, de üresnek, hol látja, de mondjuk az 10 fileból lát hármat. Ja, néha persze megvan az összes, mondjuk 10ből egyszer. Tapasztalt már ilyet valaki? Helló! Másolás közben nyomkodod a telót? Nekem is ezt csinálta(csinálja), ha mondjuk másolás közben valamit keresgéltem a menüben, viszont, ha nem nyúlok hozzá amíg fel nem másolja, akkor minden fájl, minden könyvtár megvan. K750, R1N035, 256 Memory Stick.
Hmm-hmm, szóval K750, R1N035, 256-os Sony MS Pro Duo.
Ugyanezt csinálja. Ha a kábellel csatlakoztatom és próbálok rá írni hol megvan, hol nincs, hol meg minden eltűnik. Nagyon felbosszantott ma este, szívóztam vele egy adagot, de semmi. Aztán meguntam, összekapcsoltam bluetooth-on keresztül és gond nélkül ír rá, minden rendben van vele, szóval max. ennyit tudok ajánlani Nektek is jelenleg...
|
pén. nov. 04, 2005 19:51 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Meg van a hiba!!!
Ez a mocskos szemétláda ha rádugom a fülhallgatót, akkor a munkahelyi profilt átváltja Hordozh.kihang. profilra. Ott meg gyári 8-ra volt beállítva a csengő hangerő.Hát ezért üvöltött ez a szerencsétlen.
|
pén. nov. 04, 2005 19:23 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Sziasztok!
Az normális dolog, hogy ha hallgatom a rádiót fülessel és amikor hívásom érkezik a telefon valósággal üvölt, majd szétesik a csengőhangtól.Ráadásul halk profilt használok 1 hangerő csengéssel.Nem a füllembe kellene hallani a bejövő híváskor a csengést?
|
pén. nov. 04, 2005 18:27 |
|
|
anto
ezüst tag
|
Nekemis ilyen 512es karival ha nemnyulok hozzá akkoris :S
|
pén. nov. 04, 2005 14:15 |
|
|
DeeFens
ezüst tag
|
Hozzá se érek :( 2 hónapig tökéletesen ment, csak amióta upgrade volt 2 napja, azóta vacakol.
|
pén. nov. 04, 2005 13:18 |
|
|
wacsuti
vas-tag
Csatlakozott: vas. júl. 18, 2004 17:22 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Miskolc
|
DeeFens írta: Azt hiszem legalábbis, hogy SEUS után kezdődött, most R1NA005 a verzió. Jelenség annyi, hogy USBn felmásolom a zenéket, szépen szabályosan ahogy a nagykönyvben le van írva, disconnectálom az eszközt, majd lehúzom a kábelt. Ezek után a telefon hol egyáltalán nem látja a könyvtárat, hol látja, de üresnek, hol látja, de mondjuk az 10 fileból lát hármat. Ja, néha persze megvan az összes, mondjuk 10ből egyszer. Tapasztalt már ilyet valaki?
Helló! Másolás közben nyomkodod a telót? Nekem is ezt csinálta(csinálja), ha mondjuk másolás közben valamit keresgéltem a menüben, viszont, ha nem nyúlok hozzá amíg fel nem másolja, akkor minden fájl, minden könyvtár megvan. K750, R1N035, 256 Memory Stick.
|
pén. nov. 04, 2005 11:36 |
|
|
wacsuti
vas-tag
Csatlakozott: vas. júl. 18, 2004 17:22 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Miskolc
|
DeeFens írta: Azt hiszem legalábbis, hogy SEUS után kezdődött, most R1NA005 a verzió. Jelenség annyi, hogy USBn felmásolom a zenéket, szépen szabályosan ahogy a nagykönyvben le van írva, disconnectálom az eszközt, majd lehúzom a kábelt. Ezek után a telefon hol egyáltalán nem látja a könyvtárat, hol látja, de üresnek, hol látja, de mondjuk az 10 fileból lát hármat. Ja, néha persze megvan az összes, mondjuk 10ből egyszer. Tapasztalt már ilyet valaki?
Helló! Másolás közben nyomkodod a telót? Nekem is ezt csinálta(csinálja), ha mondjuk másolás közben valamit keresgéltem a menüben, viszont, ha nem nyúlok hozzá amíg fel nem másolja, akkor minden fájl, minden könyvtár megvan. K750, R1N035, 256 Memory Stick.
|
pén. nov. 04, 2005 11:36 |
|
|
DeeFens
ezüst tag
|
SEUS után gáz...
Azt hiszem legalábbis, hogy SEUS után kezdődött, most R1NA005 a verzió. Jelenség annyi, hogy USBn felmásolom a zenéket, szépen szabályosan ahogy a nagykönyvben le van írva, disconnectálom az eszközt, majd lehúzom a kábelt. Ezek után a telefon hol egyáltalán nem látja a könyvtárat, hol látja, de üresnek, hol látja, de mondjuk az 10 fileból lát hármat. Ja, néha persze megvan az összes, mondjuk 10ből egyszer. Tapasztalt már ilyet valaki?
|
pén. nov. 04, 2005 10:00 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Elképzelhető... az enyém is az.
|
pén. nov. 04, 2005 9:29 |
|
|
hpszi
ezüst tag
|
Dester írta: Akoska írta: Én úgy tudtam, minden verzióban némul a kamerahang a néma profilban, legalábbis a nálam járt verzióknál ez így volt.
De ha tényleg csak a Te fejed fölött esik az eső és bevállalod, 1 perc alatt eltüntetem Neked (Bp.), ezzel nem feltétlenül bukod a garit (nem biztos, hogy észreveszik), de egy kis esély mégis van rá.
PÜ Akkor úgy látszik, az enyém egy fura eset. Először beadom egy hivatalos szoftverfrissítésre, hátha attól ez is észheztér. Ha nem sikerül, felveszem Veled a kapcsolatot. (Tegnap voltam Pesten, pffff.......) Köszi előre is!
Az a gyanúm, hogy minden Pannonos k750i felett esik az eső.
|
csüt. nov. 03, 2005 22:17 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Akoska írta: Én úgy tudtam, minden verzióban némul a kamerahang a néma profilban, legalábbis a nálam járt verzióknál ez így volt.
De ha tényleg csak a Te fejed fölött esik az eső és bevállalod, 1 perc alatt eltüntetem Neked (Bp.), ezzel nem feltétlenül bukod a garit (nem biztos, hogy észreveszik), de egy kis esély mégis van rá.
PÜ
Akkor úgy látszik, az enyém egy fura eset. Először beadom egy hivatalos szoftverfrissítésre, hátha attól ez is észheztér. Ha nem sikerül, felveszem Veled a kapcsolatot. (Tegnap voltam Pesten, pffff.......)
Köszi előre is!
|
csüt. nov. 03, 2005 21:27 |
|
|
rage.
arany tag
|
Elég furcsa dolog történt a telommal(d750i).
Gondoltam valamelyik nap,hogy kicserélem a kártyámat egy másikra,és levettem a hátlapot ki az akksit be a másik kártya.Többet nem indult.Akksi ki ujra.Minden akksi kivétel után bekapcsolásnál felvillan a kijelző világitása de többször nem.Ugyhogy bevittem a szervizbe.Ilyet még nem láttak ugyhogy bekülték a márkaszervizhez.
Gondoltam leirom.
|
csüt. nov. 03, 2005 21:15 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Én úgy tudtam, minden verzióban némul a kamerahang a néma profilban, legalábbis a nálam járt verzióknál ez így volt.
PÜ
|
csüt. nov. 03, 2005 20:44 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Tombike írta: eskuszom nem ertelek neha titeket mit kell tul varialni a kamerahangot egyszerűen hosszan nyomod a kettős keresztet és átvált néma módba ekkor meg sem mukkan a kamera fotozaskor nekem tutira nem ennyi...
Bocs, de nem kéne teljesen hülyének nézni az embereket. Lehet, hogy csak az én telóm a ****, de hiába némítom le, vagy dugok rá headsetet (néma profillal), akkoris van hangja... MINDIG van hangja!
Lehet, hogy először szoftvert fogok frissíttetni rajta, mert van 1-2 bug a jelenlegiben... Pl. elforgatott képnézegetés közben ha a nagyítást egyszerre megnyomom a play gombbal (sajnos néha sikerül pont úgy megfogni a telefont), akkor teljesen lefagy, illetve a hívásfogadás is macerás képnézegetés közben (szintén fagyási tünetek).
|
csüt. nov. 03, 2005 19:03 |
|
|
Tombike
arany tag
|
hali megkovetem magam
most nalam van egy pannonos k750 azon tenyleg nem lehet tiltani
mondjuk en raloketem a w800-as softot nem varialok vele
|
csüt. nov. 03, 2005 8:28 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
nyuszy írta: blueye írta: Mit csináltál, hogy ezt produkálta? Jó kérdés, én is ezen gondolkodtam. Igazából egy dolog jut eszembe, nem sokkal a jelenség előtt kivettem az MS-t megmutatni valakinek, meg visszatettem. De ha jól rémlik, utána még volt joy, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Ellenben az MS ki- és berakásának sem kéne ilyet okoznia, nem? Nálam eddig nem volt vele gond...
Valóban nem kéne. Én sokszor megtettem ezt.
|
csüt. nov. 03, 2005 1:46 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
blueye írta: Mit csináltál, hogy ezt produkálta?
Jó kérdés, én is ezen gondolkodtam. Igazából egy dolog jut eszembe, nem sokkal a jelenség előtt kivettem az MS-t megmutatni valakinek, meg visszatettem. De ha jól rémlik, utána még volt joy, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Ellenben az MS ki- és berakásának sem kéne ilyet okoznia, nem? Nálam eddig nem volt vele gond...
|
csüt. nov. 03, 2005 1:36 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
nyuszy írta: Na, több, mint két hét után megvolt ma az első furcsa dolog a telefonnal. Egyszercsak nem működött a joystick. Azaz hardeveresen működött, mert a világítás bekapcsolt tőle, csak éppen nem funkcionált, mint navigációs eszköz. Kikapcs-bekapcs nem segített. Próbáltam volna resetelni, de ahhoz be kellett volna menni a menübe... Végülis a kb. harmadik akkukivétel után megjavult, azóta működik... Találkozott valaki már hasonlóval? Mi lehet az oka? Ez normális?
Nem. lyen még nem volt nekem. Mit csináltál, hogy ezt produkálta?
|
csüt. nov. 03, 2005 1:15 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Na, több, mint két hét után megvolt ma az első furcsa dolog a telefonnal.
Egyszercsak nem működött a joystick. Azaz hardeveresen működött, mert a világítás bekapcsolt tőle, csak éppen nem funkcionált, mint navigációs eszköz. Kikapcs-bekapcs nem segített. Próbáltam volna resetelni, de ahhoz be kellett volna menni a menübe...
Végülis a kb. harmadik akkukivétel után megjavult, azóta működik...
Találkozott valaki már hasonlóval? Mi lehet az oka? Ez normális?
|
szer. nov. 02, 2005 23:40 |
|
|
hpszi
ezüst tag
|
Tombike írta: eskuszom nem ertelek neha titeket mit kell tul varialni a kamerahangot egyszerűen hosszan nyomod a kettős keresztet és átvált néma módba ekkor meg sem mukkan a kamera fotozaskor nekem tutira nem ennyi...
Hát csak azért, mert nem mindenki ilyen szerencsés, mint mi. Magyarul hiába nyomja a # gombot, akkor sem némul el a kamera - kül. személyiségi jogok miatt - pl. a Pannonnál vett teló szoftvere ilyen indiszkrét csipogós, nem lehet egyszerűen lehalkitani.
Vagy szoftverváltás garivesztéssel, vagy ügyeskedés.
|
szer. nov. 02, 2005 20:36 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Hmm, szóval csatlakoztam én is a csapathoz.
Egy T630-at cseréltem a kis csodára, egész délután nyúztam. Huh, eddig lenyűgöző.
|
szer. nov. 02, 2005 20:02 |
|
|
anto
ezüst tag
|
Re: w800 távirányító
Landor írta: "A SE W800 –nál megismert távirányító mostantól külön is megvásárolható"Most ezt nem értem. W800am van, de sosem láttam még ilyen 'távirányítót'
Kis huzottszemüeknek ilyennel meg 1 GBos karival árulták W800at
|
szer. nov. 02, 2005 11:19 |
|
|
Landor
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 240 Tartózkodási hely: Flare>CMD200>C25>7110 >SL45>6510>T68 >6230>3230>W800>W810
|
w800 távirányító
"A SE W800 –nál megismert távirányító mostantól külön is megvásárolható"
Most ezt nem értem. W800am van, de sosem láttam még ilyen 'távirányítót'
|
szer. nov. 02, 2005 10:44 |
|
|
menyus
ezüst tag
|
Már külön is megvehető hozzá a W800 távirányítója: http://www.wapzona.hu/index.php?kategoria=hirek&cikkid=450
50 dolcsi. ZZzzzz....
|
szer. nov. 02, 2005 9:02 |
|
|
Tombike
arany tag
|
eskuszom nem ertelek neha titeket
mit kell tul varialni a kamerahangot
egyszerűen hosszan nyomod a kettős keresztet és átvált néma módba ekkor meg sem mukkan a kamera fotozaskor
nekem tutira nem
ennyi...
|
szer. nov. 02, 2005 8:09 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Ez külföldön és gyenge akksival eléggé elégtelen megoldás...
Ennél 100x jobb egy fél perces szoftveres beavatkozás, szoftvercserére nincs szükség.
|
kedd nov. 01, 2005 23:44 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Hát, aki ilyen hülyeségeket képes alkalmazni, az meg is érdemli
|
kedd nov. 01, 2005 23:41 |
|
|
hpszi
ezüst tag
|
Dester írta: Én még mindig arra keresek egy garanciát el nem vesztő (és ha lehet, nem rizikós) megoldást, hogy hogy lehetne kiiktatni a hangot fényképezéskor... Mostmár rettentően idegesít az az állati erős hangja Tud valaki segíteni?
ezt a Mobilaréna fórumról másoltam ide:
MA szert tettem egy számomra igen hasznos infóra, gondoltam megosztom veletek, már ugyis annyi hasznos dolgot kaptam ettől a fórumtól
Szóval, a szokásos probléma: kamerahnag pannonos K750i-n: HA idegesítő csippogás nélkül akarsz fényképezni (sokszor jóljöhet), akkor indíts hívást egy ingyenes számra (pl 171 praktikum feltöltés), várd meg, míg valóban felépül a hívás, utána húzd el a kamerafedelet, és fényképezz!! Némán! (ha a közben folyamatban lévő hívás hangja (gépi hang) is zavarna, azt hangerő gombbal le lehet venni). Aztán ha végeztél, fedő vissza, bontsd a hívást, és kész. Egyszerű de nagyszerű megoldás, de jó hogy jött, emrt már szoftvercserén gondolkoztam...
MINDIG VANNAK KISKAPUK
|
kedd nov. 01, 2005 23:39 |
|
|